|
|
#451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Cytat:
A miałaś dużo pocieniane? I chcę Cię zoooobaczyć w bryyylkach! Gratuluję! Cytat:
Ja miałam do wykorzystania bon urodzinowy jeszcze. Nawet parę sukienek mi się spodobało, ale rozmiary same duże. A tą wzięłam S, nie XS i się poczułam lepiej, bo w XS mi się piersi nie mieściły. Ah ![]() Cytat:
![]() Ale teraz na związek z facetem z liceum bym się nie zdecydowała na pewno. Już za duża różnica. Mimo, że mi dają te 16ście.
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ale pisałam , że zdarzają się tez dojrzali faceci ale powiedzmy sobie szczerze , że nie ma ich wielu w wieku tych 18 lat ... Ale też wiadomo , że jak facet naprawdę się za kocha to dojrzeje
Mój ma 27 lat przede mną był w 3,5 rocznym związku i mówiła , że dla tamtej dziewczyny taki nie był . Nigdy nie dostała np . bukietu róż a ja już po tyg dostałam :P i co roku dostaję i ostatnio usłyszałam , że będą dostawać Ciekawe ile wytrzyma :P Wiem , że denerwuje się też na Swojego ale wiem , że mnie kocha wczoraj cały dzień był w moim mieście , zawiózł mnie na wyniki a potem chodził po mieście łatwić sprawy a potem czekał 2 godziny w szkole za mną , przytulał a ja wypłakiwałam się w jego ramię , wiem , że są sytuację kiedy nie może oprzyjechać a ja jestem wściekła ale wystarczy , że go zobaczę i wszystko mija . Do miłości trzeba dojrzeć o poczuć , ze to właśnie Ten czy Ta dziewczyna wtedy człowiek bardzo się stara może mam dopiero 20 lat ale jednak było tych facetów trochę i mogę coś na ten temat powiedzieć
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc moim zdaniem - Ins, jeśli czujesz się tam dobrze to zostań. Czasami przyjemna praca daje o wiele więcej niż taka, która jest nieźle płatna i jest na stałe zatrudnienie. A ja mimo krótkiego stażu z obecnym Tż też uważam, że 2 lata to nie jest dużo - ja byłam z eks 2 lata i bardzo się cieszę, że z nim nie jestem Poza tym, Ilso wybacz, ale jesteś młodziutka i nie musisz się stresować (przynajmniej jeszcze), że zostaniesz po studiach na lodzie
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
O jutro może cyknę zdjęcie, ale pod warunkiem, ze mnie nie skrytkujecie.
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
romantycznym flamingiem dzis jestem
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
mogę jeszcze dodać , że mój TŻ ma 27 lat a jego brat 25 i niestety widać tą różnice wieku , że mój jest dojrzały myśli o przyszłości a jego brat synuś mamusi niezaradny i w ogóle , wychowani w tym samym domu , ich rodzice Tworzą świetne małżeństwo , niby tylko Twa lata a taka różnica jego bratu jak bym miała ocenić jego zachowanie to dałabym mu te 18-19 lat
.Na szczęście mi trafił się ten lepszy model .No motylku widzisz , jest potwierdzenie , że Twój to inna liga
|
|
|
|
#457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaaaa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesady.Poznaliśmy się dość wcześnie,ale skoro bardzo mu na mnie zależało i oboje poczuliśmy,że to jest TO,to oboje bardziej chcieliśmy dbać o ten związek.I Ilsa mówi,że taki nastolatek ma burzę hormonów i ciągle mu pinga..Może i tak,ale pomimo to mój TŻ potrafił uszanować to,że z pewnymi sprawami chcę poczekać,a z czasem sam uznał,że w razie wpadki mielibyśmy niewesoło i lepiej poczekać na chwilę,kiedy oboje będziemy dojrzalsi nie tylko psychicznie,ale też społecznie---> praca,kasa itp.
Nie zapominajcie,że mój TŻ też ma głupi,młodzieńczy wyskok na swoim koncie. Ważne,że pomimo przykrych przeżyć dalej chcemy być razem i staramy się,żeby było dobrze.A ja uczę się zaufania...a łatwo nie jest.
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak, pokuszę się o zmianę tematu -
![]() Przypomniała mi się dzisiaj jedna piosenka - nie wiem, czy się wam spodoba (reggae), ale tekst ma niezły - Oto ona ![]() Poproszę o trzymacie kciuków z samego rana - mam rozmowę o praktykę
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Antii no skakałam z uciechy
![]() Przyszłam,poskakałam,pośm iałam się i nic na początku nie powiedziałam tylko taka uradowana byłam.Rodzice się zdziwili co ja to robię i czemu i jak zapytali,to z jeszcze większą radością im oznajmiłam,że choinka się pali![]() Co do okularów to oprawki fajne,tylko przez te denka mam oczka jak krecik
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, taka uciecha, choinka ładnie oświetlona. Ale pewno brat już tak wesoło nie miał.Cytat:
W ogóle miałam taką koleżankę, co była 2 lata ze swoim facetem, świata poza nim nie widziała. A tu się okazało, że on ją nieźle wykorzystywał, manipulował nią, o wszystko prosiła się seksem, żeby dał jej bliskość. Parę razy ją szturchnął. PATOLOGIA.
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Idę poczytać i spać.Dobranoc lejdis
|
#463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem że on potrzebuje wolności ale akurat wysłałam mu jednego waznego sms-a a on nie mógł się zachować jak człowiek. Pisał mi teraz że się zmieni; zobaczymy. I uwierz lub nie ale słowa mamy mnie ranią. Nawet jak mówiła o mojej młodzieńczej miłości - a nie byłam z nim i mieliśmy po 12 lat i pisaliśmy sobie sms-y że kochamy to bolało takie wspominanieAntii, szturchnięcie uważasz za patologię ? To ja w ogóle jestem maltretowana przez TŻ bo mi ściskał mocno ramiona na studniówce i szturchał :P Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-04 o 21:54 |
|||
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
No więc było to tak. Jak już mówiłam poznaliśmy się na Czaterii. Pisaliśmy potem ze sobą jakieś 2 miesiące z zamiarem chodzenia ze sobą. No i on wkońcu odważył się przyjechać
Umówiliśmy się, że przyjde po niego na dworzec i stamtąd pójdziemy do mnie. No to czekam na tym dworcu i podjeżdża autobus on wysiada ja taka uradowana podchodzi i: "cześć" odpowiedziałam cześc i ruszyliśmy w strone mojego domu.. I ciągle cisza on szedł kilka kroków przede mną. I pytam się go: "hej dlaczego się nie odzywasz?" "bo tak" odparł no i tak się nie odzywał... Więc weszliśmy do mojego mieszkania a on odrazu porwał pilot od telewizora i "skakał" po programach. Wkońcu po jakichś 5 min podeszłam do niego zabrałam mu pilot odłożyłam na bok usiadłam mu na kolanach pocałowałam go i popatrzyłam w oczy. A on oczy jak melony i to mnie: "Ale ja jestem prawiczkiem!" I wtedy ja oczy jak melony na niego I tak się zaczęłam śmiać bo przecież ja nie miałam zamiaru nic z nim tak odrazu
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa Tak dla mnie to patologia. Nie wyobrażam sobie, żeby mój TŻ podniósł na mnie rękę. I nie mówię tu oczywiście o zabawach, przepychankach dla żartów.
Zdarza mi się go walnąć lekko jak mi gada coś na żarty, żeby mnie "zdenerwować". Ale jakby w złości mi coś zrobił to byłby to jego 1. i ostatni raz.
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekoladka, tak myślałam skąd Cię kojarzę a dziś pisałaś w wątku o numerach teściowych chyba, nie ? Bo ja spisałam całą listę grzeszków mojej
|
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
Było bo potem ja znajomym opowiadałam jak to on się "wstydził" a on mi dokuczał tym że się prawie udusiłam
![]() Ilsa Lund no właśnie normalnie całowałam a on myślał że mam złe zamiary Tak tak napisałam i nikt nie odpisał
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 Edytowane przez MissCzekoladka Czas edycji: 2010-03-04 o 22:01 |
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
No jak kto lubi, ale dla mnie to jest przejaw braku szacunku... A bez szacunku daleko się nie zajdzie. Ja na pewno nie pozowliłabym sobie na takie traktowanie. Mam być dla niego najlepszą, najukochańszą, a nie sposobem na ujście negatywnych emocji.
|
#471 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
w pracy, w tramwaju, na ulicy. Sama obecność. Atmosfera w pracy jest więcej niż spoko Poza tym pisałam też, że TŻ zarabia 400zł poza normę (od tego miesiąca prawdopodobnie 600zł poza normę), a ja spokojnie odłożyłabym 200-300zł z mojej wypłaty (po prostu kupiłabym kilka kosmetyków mniej ). To naprawdę za mało na zakładanie rodziny?A no i nie wyobrażam sobie kończyć studiów byle jakich, byle mieć. Mam tracić 3-5 lat życia po to, żeby cokolwiek wpisać?
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym to był jego jedyny raz; już mi tego nie robi i nigdy nie zrobi. Zobaczymy co będzie robił teraz w kwestii wychodzenia razem i organizowania czasuIns, rozumiem, czyli chodziło o innych ludzi a nie współpracowników no ja czytałam że małemu dziecku trzeba co miesiąc kupować zabawki żeby się rozwijało. Bulwersujące ale chyba tak jest. A w pracy po studiach mogłabyś zarobić więcej. A może spróbuj jakiejś chemii kosmetycznej ? Tak lubisz minerały
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-04 o 22:04 |
|
|
|
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
Dałnicę?! Tak ją nazywasz, bo tańczyła poloneza na studniówce? Ilsa walnij się w czoło.
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co zrobi? nic nie zrobi! oni się nie zmieniają.... ![]() ale jak chcesz- to czekaj, może Twój TZ jest wyjątkiem....
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że by tylko spróbował podnieść na mnie rękę to wyleciał by za drzwi z wielkim hukiem . Nie wyobrażam sobie czegoś takiego . Bywało czasem ,że przy wygłupach mnie tam zaczepił za mocno czy coś ale to od razu na kolanach przeprasza .
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
dotarłam.
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wam dobrze życzę, to Twój związek i Twoja decyzja. Organizowania czasu, wychodzenia? Tzn.?Ja tam mam bardzo monotematyczne spotkania z TŻ i nic mi nie przeszkadza. Czasem pójdziemy do kina, na pizzę, ale przeważnie robimy to samo i jest cudownie, bo spędzamy czas razem. A ciągłe wychodzenie w różne miejsca by mnie chyba wykończyło, bo to i tak zawsze TŻ inicjuje i nie wyciąga, a ja marudzę.
|
|
#479 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
ale bawiłam się drewnianymi klockami i tym, co znalazłam w domu później było duplo i lego. Jakiś miś. To były moje wszystkie zabawki z dzieciństwa i nie uważam, że jestem zbyt mało rozwinięta przez brak zabawek Niezaprzeczalne wydatki na dziecko to: pieluchy, kaszki, lekarze, ciuszki, rzeczy do higieny i wyprawka. Ale zabawki? Z wielu rzeczy w domu można zrobić zajefajne zabawki dla dziecka i uwierz, że własnoręcznie uszytą szmacianką z grochem w środku będzie też berbeć fajnie bawił
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wyznaję zasadę, ze facet, który krzywdzi fizycznie (psychicznie też) kobietę to nie facet. To mięczak.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Był w salonie z koleżanką i pokazywał jej Zimne Ognie koło choinki. Wchodzę i nagle choinka buch.

13.03.2008

no i tak się nie odzywał... Więc weszliśmy do mojego mieszkania a on odrazu porwał pilot od telewizora i "skakał" po programach. Wkońcu po jakichś 5 min podeszłam do niego zabrałam mu pilot odłożyłam na bok usiadłam mu na kolanach pocałowałam go i popatrzyłam w oczy. A on oczy jak melony i to mnie: "Ale ja jestem prawiczkiem!" I wtedy ja oczy jak melony na niego