![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Czy któraś z Was kupowała może ostatnio na perfumy-perfumeria.pl ?
![]() ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do chóru głosów pochwalnych w związku z perfumeria.pl- po 2 dniach od zamówienia przyszła paczka Delices Cartiera EDP. Zachowałam oryginalną buteleczkę zakupiona wcześniej w sephorze czy douglasie i wszystko się zgadza, oryginał na 100%.
Zasadniczo polecam też tagomago, Maxi Lash który tam kupiłam był świeży i oryginalny, chociaż ostatnio mnie zawiedli - zamówiłam perfumy, po czym po ok. tygodniu okazało się, że ich nie ma (a oferta na stronce nadal "wisi", hmm...). No ale pieniądze zwrócili błyskawicznie, więc wybaczam tę wpadkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Matka buldoga
|
Mam pytanie do dziewczyn skladajacych zamowienie w el-nino.
Zrobilam zakupy za 300zl (chociaz raz mi wyskoczylo, ze za 301). Wiec przypada mi 2% rabat. Ale kiedy chce zlozyc zamowienie to pisze, ze darmowa przesylka, ale nie odjeli mi 6zl (rabat). To mam klikac "zloz zamowienie" a potem wyslac maila z info ze w koncu rabat mialam miec? Poza tym, nie moge sie polapac z koszykiem. Kliknelam 2 szt. moschino po 90zl, a w koszyku mam 177zl (2x89zl). Do tego normalnie miami glow za 123zl Czyli wg mnie powinnam zaplacic 303z. I od tego odjac 6,06 za rabat. A oni mi naliczyli 300zl i wsjo. Jakies rady ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Kurcze, jak wchodze na katalog z perfumami to tam jest 125 zl za miami. Oni sami ceny zmieniaja w koszyku? Ale jakby bylo po staremu to 90x2, + 125 =305zl Do tego rabat 2% i mi wychodzi 298,90zl Czyli mniej niz kaza mi zaplacic. Zglupialam. Maila do nich wysle. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- wiecie co, ta cenia miami glow jednak jest 123zl, a oni ja mi w koszyku podwyzszaja jesli biore 1 szt moschino. Co jest ![]() Czyli powinnam zaplacic 303 zl i 2%, co daje kwote 296,94zl Cos mi sie tu nie podoba. Sami podnosza ceny i na dodatek zawyzaja koszty.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2010-03-04 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
BAN stały
|
Witam
Perfumeria www..pl - polecam, mają naprawdę tanie perfumy i szeroki asortyment perfum. Ale przede wszystkim byłam naprawdę mile zachwycona poziomem obsługi. Obsługa jest kompetentna i miła, szybko odpowiadają na zadane pytania. Poza tym szata graficzna sklepu i jego przejrzystość i funkcjonalność chyba najlepsza w sieci. Pozdrawiam gosia1209 Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-03-05 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
już chwaliłam tu e-glamour, ale dziś przeszli samych siebie, więc zapieję z zachwytu jeszcze raz
![]() wczoraj przed południem kliknęłam flaszki, od razu puściłam kasę, a przed chwilą dostałam info, ze przesyłka już dotarła ![]() cud miód i orzeszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Matka buldoga
|
Dokladnie
![]() A jak czytam tego typu reklamy to od razu robie sie anty w stosunku do tej perfumerii. Wiec Ci ludzie osiagaja, ale odwrotny efekt ![]() Wracajac do moich zakupow w el-nino. Otrzymalam maila z odpowiedzia "Prosze wlozyc jeden produkt do koszyka na cene mniejsza niz 290 zl,Potem wlozyc kilka innych.Po przekroczeniu kwoty 290 zl ceny zmieniaja sie automatycznie". No, ale tak czy siak to wychodzi drozej niz z moich obliczen, wiec postanowilam nie korzystac z 2% znizki i kupic za mniejsza kwote ![]()
#2109 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
w ten sposob na przyklad mi obrzydzono slynna perfumerie na "k"... a co do Twoich przebojow zakupowych, to faktycznie, dziwna sprawa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Mam taki problem
: kupiłam perfumy w perfumerii e-glamour.pl i wpłaciłam pieniądze na konto ale nie doczytałam tej informacji : Uwaga: Zamówienia z formą płatności Przedpłata - Przelew bankowy można opłacić dopiero po zmianie statusu zamówienia na "Oczekuje na wpłatę" Co w takim wypadku ? cały czas mam status oczekuję na wpłatę.. a pieniądze już zostały przelane z mojego konta ![]()
![]() |
#2111 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Jesli jednak nadal Cie to trapi to napisz do nich maila ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Tak na marginesie, wczoraj przyszlo mi z allegro potwierdzenie zakupu sadzonek. I rowniez przy statusie pisze "nie zaplacono". Oczywiscie ja juz m-ac temu zaplacilam i nawet mam maila, ze dziekuja za zaplate. Po prostu automatyczny menadzer sprzedazy jest odrobine zacofany ![]() Korneczko, jak sie martwisz to co za problem do nich przedzwonic? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ja ponownie mam prosbe do osob, ktore kupowaly w el nino. Bo troche mi to nie daje spokoju. Czy ktoras z was kupowala wiecej niz 1 zapach u nich (jednorazowo)? I czy kwota w koszyku byla taka sama jak przy skladaniu zamowienia (ten 4 etapowy proces)? Bo mi pokazuje inna w koszyku i zawyzona przy "wyslij zamowienie". Pisalam do nich maila z zapytaniem czemu ta kwota jest wyzsza, ale zero odzewu.
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie za bardzo rozumiem, co masz na mysli ![]() Kiedy jestem zalogowana, wszystkie ceny widze ze swoja 8%znizka stala, (przydzielili mi taka nietypowa, bo zostawilam u nich sporo pieniedzy, a nie osiagnelam pulapu 20 zamowien), a po dodaniu do koszyka, gdy przekraczam 290zl, dochodzi jeszcze 2%rabatu jednorazowego. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Znalazlam Twoj poprzedni wpis i juz wiem, o co chodzi. W el-nino ceny automatycznie zmieniaja sie, gdy mamy cos w koszyku i osiagamy pulap 2% rabatu. A gdy mamy jeszcze jakis rabat staly, to tez jest on naliczany automatycznie. Dlatego, gdy usuwalas z koszyka jeden flakon Moschino, od razu tracilas znizke i wychodzila Ci wyzsza cena. Chyba o to biegalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Matka buldoga
|
Kattarino, mniej wiecej
![]() Chcialabym po prostu rzeczowej odpowiedzi dlaczego tak, a nie inaczej. I pomimo iz na tym dolnym pasku, tam gdzie pisze "zloz zamowienie" pisze prawidlowo 206 zl (2x103) to do zaplaty mam owe 207 tyle ile jest w koszyku. Przeciez produkt kosztuje 103, wiec x2=206, a nie 207. Po prostu moj mozg logicznie nie moze tego pojac ![]() A tak na przyszlosc. Czy upust x% jest naliczany po przekroczeniu progu 290zl czy dotyczy to calej kwoty? Tzn jesli kupilam za 315zl to upust dostaje na 25zl czy na 315? Bo jak ja sama liczylam na piechote to mi zawsze wychodzilo mniej do zaplaty niz kwota, ktora wyliczyl mi system el-nino ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2010-03-06 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Raczkowanie
|
Może chodzi o to, że najpierw muszą sprawdzić, czy zamówiony towar w ogóle maja na stanie, w magazynie, żeby potem nie było kłopotu ze zwracaniem kasy itp. Myślę, że nic strasznego się nie stało, jak bardzo Cię to trapi to po prostu zadzwoń albo skrobnij maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze cos sie zaokraglilo do tej zlotowki? Znizka jest zawsze od calej kwoty, tylko ze mozesz ja osiagnac dopiero od 290zl. (tak btw, ja bym sie nie skupiala na tej zlotowce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Matka buldoga
|
Dziekuje Ci Kattarino za odpowiedzi
![]() ![]()
#2120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też kiedyś panikowałam, ze mi kasa przepadnie, bo zapłaciłam za szybko, a u nich na czerwono bukwami, ze nie można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
http://www.perfumeshop.com/index.html czy ktos tu kupowal ?
![]() ![]()
![]() |
#2122 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na naszej stronie działa mechanizm zaokrąglania cen, czyli jeśli produkt kosztuje 100, 20 to na stronie pokaże cenę 100zł. Jeśli produkt kosztuje 100,60 to na stronie pokażę cene 101zł. Jest to celowe działanie, żeby klienci i kurierzy nie mieli problemów z drobnymi przy paczkach pobraniowych. W ostatnich dniach wystąpiły błędy w naszym systemie i zaokrąglenie działało tylko w jedną stronę. Klient kupował towar za np. 100zł a do nas wpływało zamówienie z kwotą 100,30zł i kwoty nie zgadzały się. W Pani przykładzie wystąpił błąd z zaokrągleniem. Na stronie pokazywało 103 a w systemie cena była 103,40 po dodaniu dwóch szt cena wynosiła 206,80 + zaokrąglenie co dawało 207zł w koszyku. Błąd już został naprawiony i jak doda Pani obecnie 2 szt. do koszyka to system pokaże 206zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Przyczajenie
|
http://www.perfumeria.pl/Benetton+En...57,1-0,i2.html
Sklep widziałem że polecany i pewny a cena kilkukrotnie niższa niż w innych miejscach. Przykładowo na kokai: http://www.kokai.pl/item5976_zestaw_...y_man_benetton czyli koszt 69zl po przecenie z 139. a tu, na perfumeria.pl 26,03. Widze ze na stronie produktu na perfumeria.pl jest napisane że zapach z 2008 roku. To jest powodem tego że ten zestaw jest tak tani ? Czy jest możliwość że się po prostu przeterminowały? Czy tu chodzi o to tylko ze w 2008 zapach wyszedł na rynek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
czy sklep http://myperfume.pl/index.php jest godny polecenia??
czy ktoś coś tam kupował?? mają dobre ceny na niektóre produkty, ale zastanawiam się czy to nie podróby .... jak widzę słowo perfuma przy opisie, to mnie trzącha i od razu wzbudza podejrzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
Witam! Chciałam spytać czy ktoś ma doświadczenie w kupywaniu perfum na stronie iperfumy.pl dzisiaj znalazłam tą stronę i chciałam o nią spytać , nigdy jeszcze nie zamawiałam perfum poprzez perfumerie to też dziwi mnie to , że na allegro dany produkt kosztuje najdrożej ok. 250 a w perfumerii ok. 350 , czy mam gwarancje, ze perfumy zakupione na tej stronie są oryginalne, bardzo się boję a chciałabym zamówić z polskiej strony , którą możecie polecić osobie początkującej w perfumowych zakupach bo nie odróżnię podróby od oryginału i stąd się boję zamawiać w ciemno
![]() Bardzo dziękuję za odp.
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Rozeznanie
|
przeczytałam
![]() ![]()
#2129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.