Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-01, 21:51   #2101
cheeroke
Raczkowanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Czy któraś z Was kupowała może ostatnio na perfumy-perfumeria.pl ? Zastanawiam się nad zakupem Versace Bright Crystal.... I nie mam pojęcia którą perfumerię internetową wybrać, kupowała może któraś z Was te perfumy przez internet i jest w stanie coś polecić?

cheeroke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 23:00   #2102
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheeroke Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was kupowała może ostatnio na perfumy-perfumeria.pl ? Zastanawiam się nad zakupem Versace Bright Crystal.... I nie mam pojęcia którą perfumerię internetową wybrać, kupowała może któraś z Was te perfumy przez internet i jest w stanie coś polecić?
Jest OK, już sporo Wizażanek się tam zaopatrzyło
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:23   #2103
magdamill
Raczkowanie

Przyłączam się do chóru głosów pochwalnych w związku z perfumeria.pl- po 2 dniach od zamówienia przyszła paczka Delices Cartiera EDP. Zachowałam oryginalną buteleczkę zakupiona wcześniej w sephorze czy douglasie i wszystko się zgadza, oryginał na 100%.
Zasadniczo polecam też tagomago, Maxi Lash który tam kupiłam był świeży i oryginalny, chociaż ostatnio mnie zawiedli - zamówiłam perfumy, po czym po ok. tygodniu okazało się, że ich nie ma (a oferta na stronce nadal "wisi", hmm...). No ale pieniądze zwrócili błyskawicznie, więc wybaczam tę wpadkę.
magdamill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 19:51   #2104
zania
Matka buldoga

Mam pytanie do dziewczyn skladajacych zamowienie w el-nino.
Zrobilam zakupy za 300zl (chociaz raz mi wyskoczylo, ze za 301). Wiec przypada mi 2% rabat. Ale kiedy chce zlozyc zamowienie to pisze, ze darmowa przesylka, ale nie odjeli mi 6zl (rabat). To mam klikac "zloz zamowienie" a potem wyslac maila z info ze w koncu rabat mialam miec?
Poza tym, nie moge sie polapac z koszykiem. Kliknelam 2 szt. moschino po 90zl, a w koszyku mam 177zl (2x89zl). Do tego normalnie miami glow za 123zl

Czyli wg mnie powinnam zaplacic 303z. I od tego odjac 6,06 za rabat.
A oni mi naliczyli 300zl i wsjo.

Jakies rady

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Kurcze, jak wchodze na katalog z perfumami to tam jest 125 zl za miami.
Oni sami ceny zmieniaja w koszyku?
Ale jakby bylo po staremu to 90x2, + 125 =305zl
Do tego rabat 2% i mi wychodzi 298,90zl

Czyli mniej niz kaza mi zaplacic. Zglupialam. Maila do nich wysle.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

wiecie co, ta cenia miami glow jednak jest 123zl, a oni ja mi w koszyku podwyzszaja jesli biore 1 szt moschino. Co jest
Czyli powinnam zaplacic 303 zl i 2%, co daje kwote 296,94zl
Cos mi sie tu nie podoba. Sami podnosza ceny i na dodatek zawyzaja koszty.

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2010-03-04 o 19:53
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 07:25   #2105
gosia1209
BAN stały

Witam
Perfumeria www..pl - polecam, mają naprawdę tanie perfumy i szeroki asortyment perfum. Ale przede wszystkim byłam naprawdę mile zachwycona poziomem obsługi. Obsługa jest kompetentna i miła, szybko odpowiadają na zadane pytania. Poza tym szata graficzna sklepu i jego przejrzystość i funkcjonalność chyba najlepsza w sieci.

Pozdrawiam
gosia1209

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-03-05 o 09:06
gosia1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 09:02   #2106
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez gosia1209 Pokaż wiadomość
Witam
...- polecam, mają naprawdę tanie perfumy i szeroki asortyment perfum. Ale przede wszystkim byłam naprawdę mile zachwycona poziomem obsługi. Obsługa jest kompetentna i miła, szybko odpowiadają na zadane pytania. Poza tym szata graficzna sklepu i jego przejrzystość i funkcjonalność chyba najlepsza w sieci.
dzien bez nieoplaconej reklamy dniem straconym
Stary 2010-03-05, 09:29   #2107
sotie
Zadomowienie

już chwaliłam tu e-glamour, ale dziś przeszli samych siebie, więc zapieję z zachwytu jeszcze raz
wczoraj przed południem kliknęłam flaszki, od razu puściłam kasę, a przed chwilą dostałam info, ze przesyłka już dotarła
cud miód i orzeszki
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 09:33   #2108
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
dzien bez nieoplaconej reklamy dniem straconym
Dokladnie
A jak czytam tego typu reklamy to od razu robie sie anty w stosunku do tej perfumerii. Wiec Ci ludzie osiagaja, ale odwrotny efekt

Wracajac do moich zakupow w el-nino. Otrzymalam maila z odpowiedzia "Prosze wlozyc jeden produkt do koszyka na cene mniejsza niz 290 zl,Potem
wlozyc kilka innych.Po przekroczeniu kwoty 290 zl ceny zmieniaja sie
automatycznie".
No, ale tak czy siak to wychodzi drozej niz z moich obliczen, wiec postanowilam nie korzystac z 2% znizki i kupic za mniejsza kwote
Stary 2010-03-05, 10:15   #2109
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Dokladnie
A jak czytam tego typu reklamy to od razu robie sie anty w stosunku do tej perfumerii. Wiec Ci ludzie osiagaja, ale odwrotny efekt
ja mam tak samo^^
w ten sposob na przyklad mi obrzydzono slynna perfumerie na "k"...

a co do Twoich przebojow zakupowych, to faktycznie, dziwna sprawa
Stary 2010-03-05, 16:20   #2110
korneczka
Zadomowienie

Mam taki problem
: kupiłam perfumy w perfumerii e-glamour.pl i wpłaciłam pieniądze na konto ale nie doczytałam tej informacji : Uwaga: Zamówienia z formą płatności Przedpłata - Przelew bankowy można opłacić dopiero po zmianie statusu zamówienia na "Oczekuje na wpłatę"
Co w takim wypadku ?
cały czas mam status oczekuję na wpłatę.. a pieniądze już zostały przelane z mojego konta
korneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:47   #2111
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez korneczka Pokaż wiadomość
Mam taki problem
: kupiłam perfumy w perfumerii e-glamour.pl i wpłaciłam pieniądze na konto ale nie doczytałam tej informacji : Uwaga: Zamówienia z formą płatności Przedpłata - Przelew bankowy można opłacić dopiero po zmianie statusu zamówienia na "Oczekuje na wpłatę"
Co w takim wypadku ?
cały czas mam status oczekuję na wpłatę.. a pieniądze już zostały przelane z mojego konta
Nie ma powodu do paniki nie pamietam czy to w glamour czy w esentii tez mialam takie info. Kase dawno przelalam, a ten status byl taki sam.
Jesli jednak nadal Cie to trapi to napisz do nich maila Mysle, ze po prostu system automatycznie weryfikuje ich saldo i jeszcze sie nie zaktualizowal.
Stary 2010-03-05, 18:17   #2112
korneczka
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma powodu do paniki nie pamietam czy to w glamour czy w esentii tez mialam takie info. Kase dawno przelalam, a ten status byl taki sam.
Jesli jednak nadal Cie to trapi to napisz do nich maila Mysle, ze po prostu system automatycznie weryfikuje ich saldo i jeszcze sie nie zaktualizowal.
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś chodzi o to że można wpłacać pieniądze dopiero jak będzie taki status a ja wpłaciłam wcześniej
Stary 2010-03-06, 11:11   #2113
zania
Matka buldoga

Cytat:
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś chodzi o to że można wpłacać pieniądze dopiero jak będzie taki status a ja wpłaciłam wcześniej
Dobrze Cie zrozumialam i napisze ponownie, ze ja w przypadku esentii (wiem ze to nie e-glamour) tez wplacilam od razu, a powinnam czekac na ich sygnal. I tez mialam obawy czy przypadkiem nie sknocilam sprawy. U mnie status "czeka na wplate" widnial 2 dni. Ale nie martwilam sie tym, w koncu mialam potwierdzenie przelewu
Tak na marginesie, wczoraj przyszlo mi z allegro potwierdzenie zakupu sadzonek. I rowniez przy statusie pisze "nie zaplacono". Oczywiscie ja juz m-ac temu zaplacilam i nawet mam maila, ze dziekuja za zaplate. Po prostu automatyczny menadzer sprzedazy jest odrobine zacofany

Korneczko, jak sie martwisz to co za problem do nich przedzwonic?

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Ja ponownie mam prosbe do osob, ktore kupowaly w el nino. Bo troche mi to nie daje spokoju.
Czy ktoras z was kupowala wiecej niz 1 zapach u nich (jednorazowo)? I czy kwota w koszyku byla taka sama jak przy skladaniu zamowienia (ten 4 etapowy proces)?
Bo mi pokazuje inna w koszyku i zawyzona przy "wyslij zamowienie". Pisalam do nich maila z zapytaniem czemu ta kwota jest wyzsza, ale zero odzewu.
Stary 2010-03-06, 13:19   #2114
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Ja ponownie mam prosbe do osob, ktore kupowaly w el nino. Bo troche mi to nie daje spokoju.
Czy ktoras z was kupowala wiecej niz 1 zapach u nich (jednorazowo)? I czy kwota w koszyku byla taka sama jak przy skladaniu zamowienia (ten 4 etapowy proces)?
Bo mi pokazuje inna w koszyku i zawyzona przy "wyslij zamowienie". Pisalam do nich maila z zapytaniem czemu ta kwota jest wyzsza, ale zero odzewu.
Ja kupowalam po kilka zapachow na el-nino
Tylko nie za bardzo rozumiem, co masz na mysli
Kiedy jestem zalogowana, wszystkie ceny widze ze swoja 8%znizka stala, (przydzielili mi taka nietypowa, bo zostawilam u nich sporo pieniedzy, a nie osiagnelam pulapu 20 zamowien), a po dodaniu do koszyka, gdy przekraczam 290zl, dochodzi jeszcze 2%rabatu jednorazowego.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Znalazlam Twoj poprzedni wpis i juz wiem, o co chodzi.
W el-nino ceny automatycznie zmieniaja sie, gdy mamy cos w koszyku i osiagamy pulap 2% rabatu. A gdy mamy jeszcze jakis rabat staly, to tez jest on naliczany automatycznie.
Dlatego, gdy usuwalas z koszyka jeden flakon Moschino, od razu tracilas znizke i wychodzila Ci wyzsza cena.
Chyba o to biegalo?
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 16:02   #2115
zania
Matka buldoga

Kattarino, mniej wiecej zrobilam screen pokazujac o co mi chodzi. Roznica w cenie jest znikoma, bo 1 zl i nie ma o co kruszyc kopii, ale ja jestem dociekliwa dlaczego perfumeria dodaje ten 1 zl. Nawet jesli doloze inne rzeczy - juz nie chce przekroczyc promocyjnego progu) to zawsze to jest zlotowka wiecej.
Chcialabym po prostu rzeczowej odpowiedzi dlaczego tak, a nie inaczej.
I pomimo iz na tym dolnym pasku, tam gdzie pisze "zloz zamowienie" pisze prawidlowo 206 zl (2x103) to do zaplaty mam owe 207 tyle ile jest w koszyku. Przeciez produkt kosztuje 103, wiec x2=206, a nie 207.

Po prostu moj mozg logicznie nie moze tego pojac

A tak na przyszlosc. Czy upust x% jest naliczany po przekroczeniu progu 290zl czy dotyczy to calej kwoty? Tzn jesli kupilam za 315zl to upust dostaje na 25zl czy na 315? Bo jak ja sama liczylam na piechote to mi zawsze wychodzilo mniej do zaplaty niz kwota, ktora wyliczyl mi system el-nino

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2010-03-06 o 16:03
zania jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-06, 16:22   #2116
magdamill
Raczkowanie

Cytat:
Może chodzi o to, że najpierw muszą sprawdzić, czy zamówiony towar w ogóle maja na stanie, w magazynie, żeby potem nie było kłopotu ze zwracaniem kasy itp. Myślę, że nic strasznego się nie stało, jak bardzo Cię to trapi to po prostu zadzwoń albo skrobnij maila.
magdamill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 16:41   #2117
korneczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdamill Pokaż wiadomość
Może chodzi o to, że najpierw muszą sprawdzić, czy zamówiony towar w ogóle maja na stanie, w magazynie, żeby potem nie było kłopotu ze zwracaniem kasy itp. Myślę, że nic strasznego się nie stało, jak bardzo Cię to trapi to po prostu zadzwoń albo skrobnij maila.
Dzwoniłam wczoraj ale nikt nie odbierał , może dlatego że było już po 17 . Napisałam @ i poczekam co się będzie dziać w poniedziałek
Stary 2010-03-06, 16:42   #2118
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Kattarino, mniej wiecej zrobilam screen pokazujac o co mi chodzi. Roznica w cenie jest znikoma, bo 1 zl i nie ma o co kruszyc kopii, ale ja jestem dociekliwa dlaczego perfumeria dodaje ten 1 zl. Nawet jesli doloze inne rzeczy - juz nie chce przekroczyc promocyjnego progu) to zawsze to jest zlotowka wiecej.
I pomimo iz na tym dolnym pasku, tam gdzie pisze "zloz zamowienie" pisze prawidlowo 206 zl (2x103) to do zaplaty mam owe 207 tyle ile jest w koszyku. Przeciez produkt kosztuje 103, wiec x2=206, a nie 207.

A tak na przyszlosc. Czy upust x% jest naliczany po przekroczeniu progu 290zl czy dotyczy to calej kwoty? Tzn jesli kupilam za 315zl to upust dostaje na 25zl czy na 315? Bo jak ja sama liczylam na piechote to mi zawsze wychodzilo mniej do zaplaty niz kwota, ktora wyliczyl mi system el-nino
Nie mam pojecia dlaczego, ale mnie tez nabija w jednym miejscu 106, a w drugim (na gorze strony) 107zl. Na szczescie, gdy przechodze do koszyka, by zlozyc zamowienie, pokazuje mi 106zl
Moze cos sie zaokraglilo do tej zlotowki?

Znizka jest zawsze od calej kwoty, tylko ze mozesz ja osiagnac dopiero od 290zl.

(tak btw, ja bym sie nie skupiala na tej zlotowce i tak cena jest b.atrakcyjna)
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:06   #2119
zania
Matka buldoga

Dziekuje Ci Kattarino za odpowiedzi Przynajmniej wiem, ze nie tylko u mnie taki myk sie pojawia
Stary 2010-03-06, 20:55   #2120
sotie
Zadomowienie

Cytat:
Mam taki problem
Co w takim wypadku ?
wszystko będzie ok, nie martw się
też kiedyś panikowałam, ze mi kasa przepadnie, bo zapłaciłam za szybko, a u nich na czerwono bukwami, ze nie można
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:45   #2121
korneczka
Zadomowienie

http://www.perfumeshop.com/index.html czy ktos tu kupowal ?
Stary 2010-03-08, 13:22   #2122
elnino
Przyczajenie

Cytat:

Witam

Na naszej stronie działa mechanizm zaokrąglania cen, czyli jeśli produkt kosztuje 100, 20 to na stronie pokaże cenę 100zł. Jeśli produkt kosztuje 100,60 to na stronie pokażę cene 101zł. Jest to celowe działanie, żeby klienci i kurierzy nie mieli problemów z drobnymi przy paczkach pobraniowych. W ostatnich dniach wystąpiły błędy w naszym systemie i zaokrąglenie działało tylko w jedną stronę. Klient kupował towar za np. 100zł a do nas wpływało zamówienie z kwotą 100,30zł i kwoty nie zgadzały się. W Pani przykładzie wystąpił błąd z zaokrągleniem. Na stronie pokazywało 103 a w systemie cena była 103,40 po dodaniu dwóch szt cena wynosiła 206,80 + zaokrąglenie co dawało 207zł w koszyku. Błąd już został naprawiony i jak doda Pani obecnie 2 szt. do koszyka to system pokaże 206zł.
elnino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 19:26   #2123
Skalpel1916
Przyczajenie

http://www.perfumeria.pl/Benetton+En...57,1-0,i2.html

Sklep widziałem że polecany i pewny a cena kilkukrotnie niższa niż w innych miejscach. Przykładowo na kokai:

http://www.kokai.pl/item5976_zestaw_...y_man_benetton

czyli koszt 69zl po przecenie z 139. a tu, na perfumeria.pl 26,03. Widze ze na stronie produktu na perfumeria.pl jest napisane że zapach z 2008 roku. To jest powodem tego że ten zestaw jest tak tani ? Czy jest możliwość że się po prostu przeterminowały? Czy tu chodzi o to tylko ze w 2008 zapach wyszedł na rynek?
Skalpel1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 19:29   #2124
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez elnino Pokaż wiadomość
Witam

Na naszej stronie działa mechanizm zaokrąglania cen, czyli jeśli produkt kosztuje 100, 20 to na stronie pokaże cenę 100zł. Jeśli produkt kosztuje 100,60 to na stronie pokażę cene 101zł. Jest to celowe działanie, żeby klienci i kurierzy nie mieli problemów z drobnymi przy paczkach pobraniowych. W ostatnich dniach wystąpiły błędy w naszym systemie i zaokrąglenie działało tylko w jedną stronę. Klient kupował towar za np. 100zł a do nas wpływało zamówienie z kwotą 100,30zł i kwoty nie zgadzały się. W Pani przykładzie wystąpił błąd z zaokrągleniem. Na stronie pokazywało 103 a w systemie cena była 103,40 po dodaniu dwóch szt cena wynosiła 206,80 + zaokrąglenie co dawało 207zł w koszyku. Błąd już został naprawiony i jak doda Pani obecnie 2 szt. do koszyka to system pokaże 206zł.
Dziekuje bardzo za wytlumaczenie Dostalam rowniez maila od Panstwa w tej sprawie i juz wszystko rozumiem. Zaowocowalo to tym, ze juz wczoraj zlozylam zamowienie.

Pozdrawiam
Stary 2010-03-13, 10:51   #2125
izabellini
Zakorzenienie

czy sklep http://myperfume.pl/index.php jest godny polecenia??
czy ktoś coś tam kupował??
mają dobre ceny na niektóre produkty, ale zastanawiam się czy to nie podróby ....
jak widzę słowo perfuma przy opisie, to mnie trzącha i od razu wzbudza podejrzenia
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:55   #2126
anusiaa15
Rozeznanie

Witam! Chciałam spytać czy ktoś ma doświadczenie w kupywaniu perfum na stronie iperfumy.pl dzisiaj znalazłam tą stronę i chciałam o nią spytać , nigdy jeszcze nie zamawiałam perfum poprzez perfumerie to też dziwi mnie to , że na allegro dany produkt kosztuje najdrożej ok. 250 a w perfumerii ok. 350 , czy mam gwarancje, ze perfumy zakupione na tej stronie są oryginalne, bardzo się boję a chciałabym zamówić z polskiej strony , którą możecie polecić osobie początkującej w perfumowych zakupach bo nie odróżnię podróby od oryginału i stąd się boję zamawiać w ciemno czy ktoś ma doświadczenie związane z zakupami na tej stronie iperfumy.pl? Lub jaką stronę (polską) możecie polecić na pierwsze zakupy.... ?

Bardzo dziękuję za odp.

anusiaa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:14   #2127
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaa15 Pokaż wiadomość
Witam! Chciałam spytać czy ktoś ma doświadczenie w kupywaniu perfum na stronie iperfumy.pl dzisiaj znalazłam tą stronę i chciałam o nią spytać , nigdy jeszcze nie zamawiałam perfum poprzez perfumerie to też dziwi mnie to , że na allegro dany produkt kosztuje najdrożej ok. 250 a w perfumerii ok. 350 , czy mam gwarancje, ze perfumy zakupione na tej stronie są oryginalne, bardzo się boję a chciałabym zamówić z polskiej strony , którą możecie polecić osobie początkującej w perfumowych zakupach bo nie odróżnię podróby od oryginału i stąd się boję zamawiać w ciemno czy ktoś ma doświadczenie związane z zakupami na tej stronie iperfumy.pl? Lub jaką stronę (polską) możecie polecić na pierwsze zakupy.... ?

Bardzo dziękuję za odp.
Przeczytaj sobie pierwszy post tego wątku .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:43   #2128
anusiaa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Przeczytaj sobie pierwszy post tego wątku .
przeczytałam czyli jak jest w poleconych to śmiało mogę zamawiać i nie oszukają i są to oryginalne perfumy? przepraszam za takie pytania ale naprawdę się w tym nie orientuję

anusiaa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:49   #2129
rena63
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam czyli jak jest w poleconych to śmiało mogę zamawiać i nie oszukają i są to oryginalne perfumy? przepraszam za takie pytania ale naprawdę się w tym nie orientuję
Tak jak jest w polecanych możesz śmiało kupować na peweno mają oryginały.
rena63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:53   #2130
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez rena63 Pokaż wiadomość
Tak jak jest w polecanych możesz śmiało kupować na peweno mają oryginały.
Jest dokładnie jak mówi rena63 . To są już sprawdzone przez nas perfumerie internetowe. Ja kupowałam co prawda tylko w perfumy-perfumeria i e-glamour ale inne dziewczyny kupowały w pozostałych i polecały .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości