|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Diva069 GwiazdkiNaBaterie marikab zabierajcie złotka zabierajcie
![]() ![]() Chocolaaate jaaa Twoim oczkiem w głowie..? dziękuję skarbie ![]() Z tęsknoty można przestać jeść. Można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. Można wytapetować mieszkanie. Umrzeć można
Jeżeli to prawda,że oczy są zwierciadłem duszy,to mogę powiedzieć z całą pewnością,że jesteś posiadaczem tej najpiękniejszej... Wciąż poszukuje miejsca, gdzie coś będzie bardziej brązowe, niż Twoje oczy. A trawa zieleni się, jak wiosną. gdzie powietrze pachnie Twoją dobrocią. Gdzie ludzie potrafią żyć, łapiąc garściami każdą chwilę. Gdzie życie nie przemija ot tak, jakby nie było chwilą, która zbyt krótko trwa.! Jestem już zmęczona tym bezsensownym wtulaniem sięw poduszki, sięganiem po koc, kiedy pragnę ciepła i przeżywaniem romantycznych chwil wyłącznie w snach.! Nuży mnie oczekiwanie na koniec każdego dnia, żebym mogła obudzić się następnego poranka, z nadzieją, że ten dzień będzie lepszy.. milszy.. lżejszy.. chociaż nigdy nie był i nie jest.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
marikab & lemonesscences - mrałłł! XD KaMa2704 - przepraszam, ale w bieżącej chwili nic mi nie wpada do głowy. może na wątku z prośbami ktoś Ci spróbuje pomóc. ![]() ______________
do własnego draństwa przywyknąć najłatwiej. brak uczuć wydaje się niekiedy nieprzyzwoity. jak puste miejsce tam, gdzie w ciele kaleki brakuje kończyny. każdy człowiek jest na tyle szczęśliwy, na ile postanawia być. pospieszne mijanie się ludzi. twarze zamknięte i nieczytelne. obojętne przepływanie obok siebie milionów ludzkich losów, myśli, uczuć - niewidoczna, a najważniejsza materia świata. spokój czyni mnie niespokojną. zanim powiesz "kocham". w życiu można się posunąć bardzo daleko. poza wszystkie granice, do granic absurdu... włącznie zakładając, że absurd ma jakiekolwiek granice.
|
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
i żeby nie było zbyt pięknie to musiało się coś zj.ebać.
stracił wszystko i to akurat wtedy, gdy myślał, że osiągnął wszystko. chociaż nazwiesz mnie 'księżniczką', prześpisz się jak z dziw.ką. budząc się rankiem, zastanawiam się, czy wypada strzelić sobie w łeb. a może jest tak jak mówią wszyscy? po prostu sobie nie radzę. po prostu.
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kochane w kolejnej części
To straszne kochać kogoś, kto sam siebie nienawidzi Gdy mnie zostawiłeś na środku ulicy mówiąc,że to koniec,nie czułam nic,po prostu nic.Emocje wystąpiły dopiero 500 metrów dalej. Lubię zwierzać się niebu,bo milczy słuchając mnie uważnie,a na znak przytaknięcia mruga do mnie spadającą gwiazdą Dotykasz mnie tak bezbłędnie,z taką pewnością z jaką włącza się po ciemku światło. Gdzie najbezpieczniej ulokować swój strach? Mówisz że nie pasujemy do siebie?Ale ja nie znam nikogo kto by lepiej do mnie pasował!!
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-03-05 o 15:40 |
|
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Twarz na jogurtach,jestem miss nastolatek,
z moją twarzą wyjdzie za rok polski znaczek ;DD Nie jestem platyną, ani żadną inną dziwką! ;]] `Lecz co drugi na trzech facetów to są same pionki.;D Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha . <33 Nieważne jest już nic gdy nie mogę z Tobą być, Nieważny cały świat gdy bez Ciebie żyć tu mam ;[ _________________________ ___ Piotrek . <33
|
|
|
|
#636 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana. ![]() ![]() absurdalnie No nocach, zamiast spać, układała kolejne scenariusze. Jasność bez światła, Ciemność bez mroku - Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. Równoumagicznienie. Myśli o życiu wyrażam w formie narracji. Kiedy on jest blisko, mogłabym oddać wszystko. Uzależniona od Ciebie - brak środków do obrony. Punktem mojego widzenia jesteś Ty. Silna więź, silnie powiązanych osób. Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-05 o 20:45 |
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
-Popatrz ona się uśmiecha.
-Ona?? jej już z nami nie ma. -No właśnie dlatego się uśmiecha!! Spójrz i uśmiechnij się, jestem dostępna na Twoim gg !!-Brakuje mi czegoś.. -Czego? -Twojego uśmiechu... Nie uśmiechasz się! -To przez Ciebie. przez to, że Cię nie ma! Uwaga!! Strzeszcie się grzeczne dziewczynki nadchodze ja! Zniszcze was -To koniec. -I tylko tyle mi powiesz... nic więcej nie dodasz!! -A co mam powiedzieć, że muszę odejść, że jutro wyjeżdzam i już nigdy się nie zobaczymy! wiem, że nasza miłość nie przetrwa tej odległości!! Mam mówić, że Cie kocham, że szaleje za Tobą. I że bez Ciebie ciężko bedzie mi oddychać!! -Tak miałeś racje wystarczyło powiedziec to koniec!
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
latin- Grrrr. Ja też za Tobą tęsknię, kiedy mnie nie ma.
<3bananowalaska- Też Cię kocham ![]() Nie umiem stąd odejść, a powoli się odzwyczajam od pisania na tym wątku... Nie mam czasu, weny, na głowie tak dużo, że wszystko inne, za przeproszeniem, mam ... no, wiadomo, gdzie. Ale ZAWSZE za Wami tęsknię i dziękuję za każdy najmniejszy ułamek waszej pamięci ![]() Bez sensu są powroty do pustej rzeczywistości. Pustej, bez Ciebie.
Chciałabym nigdy nie widzieć potrzeby żegnania się z Tobą na chole.rne całe życie. ... jak rozpuszczone w szklance wody serce z cukru. Chyba po to jestem, żeby stać, patrzeć i cierpieć... Kochałeś moje życie za mnie. Robiłeś wszystko, żeby pokazać mi kolorowe jego barwy, a ja widziałam tylko szarość. Kiedy płakałam bez powodu, byłeś moją poduszką, w którą wciskałam zęby, ścianą, w którą tłukłam pięściami i kocykiem, który otulał mnie po skończonej histerii. Tak naprawdę teraz, kiedy Cię nie ma, dopiero zrozumiałam, że wtedy życie było piękne. Jeśli ja widziałam je w szarych kolorach, w jakich mam widzieć je dzisiaj..? Ostrzegałeś, że tak będzie. Nie słuchałam. Dalej robiłam swoje, wierząc, że obejdzie się bez konsekwencji... Wiesz, ostrzeganie to za mało. Chyba dopiero wtedy, gdymi to udowodniłeś, zrozumiałam... Znałeś kiedyś piękniejszy uśmiech? 'Na zawsze' - dlaczego trwasz tak krótko?
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-03-05 o 16:52 |
|
|
|
#639 |
|
Przyczajenie
|
I co z tego że jest boski? Co z tego że może mieć każdą? Co z tego że lubi tandetne lale? Co z tego że... kur*wa i tak go kocham.
Odpierwiastkuj się ode mnie ty ilorazie nieparzysty bo jak cię zlogarytmuje to ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias
Tak mądre masz przemyślenia, że chyba kącik filozoficzny powinieneś założyć. Szkoda by taki potencjał przeszedł bez echa. On-Ej mała?! Obciągniesz mi? Ona-A dasz mi pensete i lunetę? |
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate dziękuję
lemonessences ____________
poproszę inny zestaw wspomnień ja i ty . dziewczynka z zapałkami i chłopiec z zapalniczką nasza niewinność ulotniła się jak topniejący śnieg. no właśnie, i pozostało już tylko błoto. a wszyscy zazdrościli nam takiej magii, takiej chemii. nie wiedzieli jednak jak to się kończy. idzie wiosna. więc niebo znów zaczyna zapełniać się pragnieniami....
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
lemonessences without_demur Chocolaaate dziękuję słoneczka ![]() Żyj a nie istniej. Jestem deszczem, który na ciebie kropi Przed którym chronisz się dachem Jestem ogniem, płonącym w desperacji, lecz ty mnie kontrolujesz. Znam słowa, które wypowiadasz gdy o d c h o d z i s z. To trochę jak poczuć słońce, gdy twój uśmiech skupia się na mnie Jestem oazą spokoju. Pie**olonym, k**wa, zaj**iście wyluzowanym kwiatem na polu. To bolesne i mnie nie zadowala. Można jeszcze raz?
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
` teraz to nienawidzę cię jak psa !!
` Jak pomysle , że tamta jest z Tobą to nie dobrze mi sie robi. Chciałabym mieć takiego , który powiedziałby " będę z Tobą już zawsze " ale to nie wszystko.. Chciałabym mieć takiego , który dotrzymał by obietnicy! szkoła + schody . = noga w gipsie , ' |
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
I jak na złość, śnisz się co noc...
Napisane memoria, bo to na prawdę był już Koniec... "Error, error, error..." Gdzie jesteś Puchatku? Zawsze tak dobrze radziłeś prosiaczkowi... Niczego nie będzie żal..! Ej Ty.. Wiatropylna! Ogarnij się ![]() Egocentryzm - to wtedy kiedy środkiem Twego świata jest Twoja własna dupa W głębi serca wiem, że staje się jedną z tych które dotąd tępiłam! Tak jak Ty mam swoją misje! Dam Ci przyjemność nie spania po nocach
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Oh, come on, come on, come on, come on!
Didn’t I make you feel like you were the only man —yeah! Didn’t I give you nearly everything that a woman possibly can ? Honey, you know I did! And each time I tell myself that I, well I think I’ve had enough, But I’m gonna show you, baby, that a woman can be tough. I want you to come on, come on, come on, come on and take it, Take it! Take another little piece of my heart now, baby! Oh, oh, break it! Break another little bit of my heart now, darling, yeah, yeah, yeah. Oh, oh, have a! Have another little piece of my heart now, baby, You know you got it if it makes you feel good, Oh, yes indeed. (Och, chodź, chodź, chodź, chodź! Czyż nie sprawiłam, że czułeś sie jedynym mężczyzną? Czyż nie dałam ci prawie wszystkiego, co kobieta może dać? Kochanie wiesz, że tak! I za każdym razem mówię sobie, że ja, no ja mam dość Ale pokażę ci, że kobieta może być twarda. Chcę żebyś przyszedł, chodź, chodź, chodź, chodź i weź go, Weź go! Weź teraz kolejny mały kawałek mojego serca, skarbie! Och, och, złam go! Złam teraz kolejny mały kawałek mojego serca, kochanie. Och, och, miej! Miej teraz kolejny mały kawałek mojego serca, skarbie, Wiem, że masz go jeśli sprawia ci to przyjemność. Och, tak naprawdę.)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
` You're The One Who Makes Me Smile - Jesteś jedynym który sprawia że się uśmiecham
`Baby Look Into My Eyes - Kochanie spójrz w moje oczy ` nie potrafię cię zapomnieć bo jesteś w każdej chwili która mnie otacza . ` miało być dobrze nam jak w marzeniach ` nigdy nie pozwoliłam aby szkoła przeszkodziła mi w edukacji (gossip girl)Ciekawe czy nadejdzie taki dzień
w którym chociaż na chwile nie pomyśle o tobie .. ![]()
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
nie gniewam się. ja po prostu mam dość, tych pieprzonych rozczarowań, każdego dnia.
-czego najbardziej żałujesz? -złudzeń. Pół miasta z zazdrości po głowach się stukało, mało kto życzył im dobrze, chyba każdy czekał na ich błąd. decydując się na znajomość z Tobą nie sądziłam , że zaangażuję się w nią tak absolutnie i bezwarunkowo . że narodzi się we mnie coś znacznie silniejszego , niż oczekiwałam po tym związku . że stanie się to , czego się bałam i zapewne boję się nadal . dałeś mi odczuć tyle ciepła i tyle zrozumienia , ile nie dał mi w życiu nikt . bo nikt , kogo los postawił na mojej drodze , nie umiał mnie pojąć , nie potrafił mnie zrozumieć . każdy chciał mnie zmieniać , dostosowywać do subiektywnie postrzeganej przez siebie utrwalonej formuły zachowań i posunięć . ty jeden nie próbowałeś . chciałeś mnie taką , jaką jestem , z całą moją złożonością , nieprzewidywalnością ; trudną i krytyczną . z wszystkimi moimi wadami. pomyślmy, czy warto cierpieć dla chwili rozkoszy? warto. po co Ci wehikuł, czasu? przecież, masz wspomnienia. dzisiaj tak jakoś na szybko . bez weny .
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
` siedząc na gg , objadając się cukierkami ciąągle mam nadzieje że przy migającej kopercie z nową wiadomością pojawi się Twoje cudne imię.
Ciąągle mam nadzieje , że przywitasz mnie gwiazdką przy dwukropku tak jak dawniej ;* <3 Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-03-05 o 18:14 |
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
blondii69 - no nie mogłam się powstrzymać, żeby go nie wstawić
![]() hoe, Margaretta_1, Toogether93 - okradłam ______________________
Sama nie wiesz, gdzie dokładnie jest prawda. Pewna siebie jak ćma lecisz do światła. Obraz w głowie budujesz na domysłach i się nie domyślasz, że prawda jest przykra. Widziałam twarz anioła. Miał niezwykły śmiech, a obnażona niewinność Jego oczy wprawiła mnie w zakłopotanie. Popatrz w moje oczy, widzisz w nich obojętność. Nie lubię Cię, nie ma kurtuazji, się nie pier***. Nie potrafiłam oderwać wzroku od tego widoku, od tego wyrazu twarzy. Być może to właśnie wiara w tę twarz trzyma mnie wciąż przy życiu. Wierzę w tę twarz. Ta twarz jest moim przeznaczeniem. Ze szkoły wiem niewiele, więcej uczę się na błędach.
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Z miłości burczy mi w serduszku.
Jak bezdomna szukam miejsca w Twoim sercu.Jak głodująca chcę karmić się Twoją miłością. |
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
blondii69, Chocolaaate, without_demur, sanderson93, Kaaate90, agg_18, seventh heaven , bajsza –podnosicie poprzeczke, ciężko za Wami nadążyć. Jesteście wielkie
*`W ramionach anioła, odfrunąć stąd.` `Jesteś w ramionach anioła, może tu odnajdziesz jakieś pocieszenie.` `Kontynuuj budowanie kłamstw, które wymyślasz dla wszystkiego czego Ci brak.` `Bądź przy mnie kiedy niebo będzie spadać. Nie chce być sama.` `Serca się łamią, serca się naprawiają. Miłość wciąż boli.` `Majątek od jednego człowieka oznacza mniej dla niektórych`
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
some people feel the rain, other just get wet.
jestem głodna tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia. kolorowe mamy tylko sny, ewentualnie sińce pod oczami od nieprzespanych nocy. wyjdę, wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa, siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć, tak długo, aż zapomnę, aż dym wypruje mi płuca. dorosnąć bez bólu i w końcu zrozumieć. zabierz mnie nocą na huśtawki, usiądź w trawie i nie patrz na mnie, nawet jeśli powiem, że jeszcze chwila i zamarznę, a jeśli uwierzę, że mnie nie słuchasz, to powiem Ci, jak to jest być mną. rozdziewiczmy tę noc ze zwyczajności. przyśnij mi się, nie musisz być półnagi, czy zadowolony. chcę widzieć tylko twoją twarz. oprócz marzeń warto mieć papierosy. zakochana kobieta staje się zależną suką. /Coco Chanel |
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
wiem, robię źle, ale nie potrafię o Tobie zapomnieć.
tylko przy Tobie byłam sobą, i jara mnie jego wzrok, i ten jego fałszywy uśmiech, gdy idę z nim pod ramię, wtedy wiem, że żałuje tego rozstania, cóż bywa, życie. jestem z nim i jest mi nadzwyczaj dobrze. jego cudne oczy, tak demonicznie anielskie < 3 i kiedy mówiłam, że też chce tego rozstania, miałam nadzieje, ze się rozmyślisz. Jednak sprawdza się powiedzenie, iż `nadzieja matką głupich` |
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Jej truskawkowy błyszczyk pociągał go coraz bardziej.
Jak noc nad ranem tak Ty i Ja. Masz rację, nie słuchaj mnie wcale, bo po co? Przecież to wszystko jest bezsensem. Czasem nie mam odwagi aby spojrzeć na świat. Jestem bezsilna wobec tego co się dzieje. może komuś się spodobają ;d
Sometimes the closest people to you make you feel protected, But those are the same people that hurt you most and leave you. Edytowane przez Ejvon Czas edycji: 2010-03-05 o 18:49 |
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
kawasaki600
Świat dzieli się na tych, którzy zaskoczeni przez deszcz cieszą się nim i takich, którzy walczą z wilgocią do upadłego.
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
hotiie - moja perełko opisowa<3 brak czasu niestety, dlatego rzadko tu jestem.
_________________________ _____________ nie weszli do finału, odeszli windą do nieba. o 100 % silniejsza, a jednak nadal wciąż słaba. i jak tu wierzyć w świat? zwrócisz mi zabraną wolność? Każdego wieczoru wypatruję Twojego cienia na posadzce korytarza, wsłuchuję się w pociągi z nadzieją, że któryś pozwoli Ci wysiąść na tej stacji... Czasem gwiazdki spełniają nasze małe marzenia. Szkoda, że tylko te małe... |
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie jesteście świetne
_ `Why you acting silly boy? - Dlaczego zachowujesz się jak głupi chłopak `Jak mnie przestaniesz kochać to zostaw mi przynajmniej przyjaźń `Każde twoje marzenie w rzeczywistość przemienię . Mam ochotę na buziaka tak mocno mnie pocałuj żebym zapomniała co to tęsknota `Zaczarowany dreszcz przeszywa coraz mocniej `Jak odkręcić ten ból, którym raniłam beznadziejnie ?
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłeś dla mnie wszystkim oparciem i nadzieją.
Zgasły miłości płomienie. Tylko w Tobie leżała moje nadzieje na lepsze jutro. Tyś jeden na sześć milionów. Już nie wiem czy byłeś prawdziwy czy urojony. Siedzieć na parapecie z kubkiem gorącej herbaty tak to lubię najbardziej. Odkąd odszedłeś moim ulubionym zajęciem stało sie czytanie sms - tych starych od Ciebie. Dotykaj mnie wszędzie tam gdzie tylko chcesz. Zwykły kundel. Tylko Twój dotyk mnie uspokaja. Chce przetańczyć tą cholern.ą sobotę. Cały lokal pływa. To omota ich jak kokaina. To omota ich jak kokaina cały lokal pływa chodzę w nike nie mokasynach.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
pozbądź się wymarzonych ideałów mnie ze swojej głowy, będzie nam łatwiej. nie jestem zabawką, która obojętność lubi. prowadź mnie niech cały świat mi raz zazdrości. '... mam jedną sprawę całkiem osobistą. i na głos nie wypowiem, że tęskniłam gdy nie było Cie trochę za długo.. dobry melanż nie jest zły ![]() ...miliony brylancików spadających na moje rzęsy ty wiesz jak mnie zranić najmocniej i tą wiedzę na każdym kroku wykorzystujesz. spojrzeć na chemiczny świat, pachnący szarością, z papieru miłością.
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
`Tęsknie za tym bałaganem co robiłeś w moim życiu... `Myśli niepowstrzymane zahaczające zbyt często o twoją osobę... `A twój uśmiech podnosi mi poziom endorfiny we krwi... `Odbita pustka w jej szklistych oczach... `Dziurawe serce & sponiewierane marzenia... Margaretta_1 okropnie mi miło
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-05 o 19:14 |
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Witam po niezauważonej nieobecności ; DD
marikab, myszka23101 <333 ![]() dajsesiana- a ty gdzie ? ![]() _________________________ ________ Szukam Cie , ale kiedy Cię znajduje udaje że przypadkowo. Kocham Cię , ale gdy Cię wydze udaję, że Cię nie kocham. Kiedyś przez Ciebie zgine ale udam , że ginę przypadkowo .
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-03-05 o 19:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)