|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
nie mogę nadążyć czytać dziewczyny
czy ktoś się zaręczył w poprzednim dziale ja czekam już 3 tydzień na wyniki z egzaminy koszmar. co was? pozdrawiam
|
|
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A no i rocznik 83 oczywiście najlepszy. Dzięki Ins
|
|
#873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty w Silesii pracujesz, może ja do Ciebie zajrzę? ![]() Cytat:
kurczę, a może jakieś szczegóły, to podpowiemy Ci, jak go odpowiednio przycisnąć ![]() Cytat:
Cytat:
to nie fair!!!!!!! w ogóle wpisałam się do księgi gości w Twoim blogu zaręczynowym Wczoraj po pracy umówiłam się z kumpelą, że idziemy na piwo. Dzwonię do lubego i zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć, on do mnie: "kiedy kochanie będziesz?" ja, że umówiłam się na piwo, on: "no dobrze, ale ja też przygotowałem piwo i czipsy, i film wypożyczyłem..." ja: "to wrócę szybko, OK?" on: "ale wiesz, że ja wstaję o 5...?" ja: "wiem, wiem" poszłyśmy na to piwko, a po jakiejś godzinie, może po półtorej, on dzwoni: "nooo, to kiedy wracasz? bo już 22 zaraz będzie, musze niedługo iść spać" ja akurat skończyłam, więc mówię, że niedługo. kumpela chyba chciała jeszcze zostać, ale zrozumiała, że skoro mój luby się postarał, to wypada być no to ja do domu jak na skrzydłach, myślę sobie: "a może nie o piwo chodzi...? bo co? stęsknił się tak za mną przez jeden dzień? może on coś innego kombinuje... " otwiera mi luby drzwi domofonem, słyszę przekręcany zamek. Wchodzę do mieszkania, a luby... na kolanie!!! ja oczywiście milion myśli przez głowę, że niemożliwe, że jak to, że tak dziwnie, skoro musi wstać o 5, tobyśmy nawet nie świętowali. że jak ja się nauczę do egzaminu z takimi emocjami (tak, tak myślałam ) i innych sto tysięcy myśli, a wtedy... okazało sie, że nie był na kolanie, tylko przykucnął, by poprawić skarpetę ![]() miałam ochotę zlać się w trupa za moją wyobraźnię... ale zaraz się okazało, że jednak mój kochany potęsknił za mną, wyprzytulał mnie, wymiział i było cudnie ![]() a w ogóle: CZEŚĆ dziewczyny Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-06 o 08:53 |
||||
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() idę dzisiaj na Alicję w krainie czarów dam później znać jak efekty...![]() udanej soboty ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- a!!!! no i witaj elena szczególnie bliski mi nick bo posługuję się bardzo podobnym "elana" ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Już 17 dziewczęta
Informacji o moim wieku nie pominęłyście bo poprostu zwyczajnie nie napisałam : Dokładnie do mojej 18 został rok i kilka miesięcy. Więc ja mam 17 a mój TŻ 19. Jesteśmy razem od 2 lat Tylko się nie gniewajcie, że się wam gówniara wrywa do wątku
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
dla miłości nie liczy się wiek.
|
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
kiwi10 Racja. Ale czasem mi wstyd za te stereotypowe puste 17 latki, które tylko by "wyrywały dupy i zalewały pałę na imprezach" (bałam się, że za taką mnie weźmiecie) . Czasem warto sobie z taką bezwartościową osobą porozmawiac o życiowych priorytetach, celach i poglądach. Zwykle wtedy one nie mają nic do powiedzenia... I to mnie uświadamia i przekonuje, że jednak jestem dobrze wychowana i mój typ rozumowania jest bardzo trafny
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dorby
![]() Cytat:
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dobrze że jesteś taka mądra na swój wiek
ja za gówniarę cie nie mam szanuję i podziwiam młodych którzy mają co więcej w głowie.wczoraj w rozmowach w toku to były nastolatki ^^ |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Jak to oglądałam to aż przeklnęłam do mamy... Wywaliłam do niej z tekstem "Ja......le, co one sobą reprezentują?!
" Na co moja mama odpowiedziała: "Świat schodzi na psy. Przełącz to k...a" Pierwszy raz w życiu moja mama nie upomniała mnie za przekleństwo (co wogóle zdażyło mi się w jej obecności jakieś góra 3 razy), ale sama przeklnęła i jeszcze przyznała mi racje i za to ją kocham ![]() Dobra kochanieńkie Czekolada idzie na zakupy Odezwę się jak wrócę Tylko nie szalejcie za bardzo z pisaniem
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 Edytowane przez MissCzekoladka Czas edycji: 2010-03-06 o 09:16 |
|
|
|
#882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() Ha ha, ja też ![]() Cytat:
![]() Frezyjko miłego dnia i daj znać jak film Aaaaa.. dziewczyny, uciekam bo jedziemy to autko zobaczyć mam nadzieję że będzie mnie widać choc trochę zza kierownicy ![]() No, to lecę
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieżby on myslał o jakimś stałym związku, a co dopiero o zaręczynach tak samo ja, jak bylam z tżtem to miałam 17 lat i byłam strasznie smarkata ;p ale czasy się zmieniają, teraz młodzi ponoć szybciej dojrzewająObudził mnie tata, bo mi przyiósł ciepłą piętkę z masłem , zjadłam ją w łóżku, a teraz mykam na właściwie śniadanko. Miłego dzionka aaaa i na zakupowym Sigmy są fajne platformy, nie chcecie?
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-03-06 o 09:40 |
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
mi dziś smutno, przestałam wierzyć w prawdziwą czystą miłość faceta
o zaręczynach już nie marze, zbyt się zawiodłam na facetach, i dziś mam zły dzień hehe.
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
poczta
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Łooo Gwiazdeczko... właśnie przeczytałam pocztę... Cieszę się, że nam powiedziałaś ![]()
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za palant!!!!!!
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj TŻ po 4 latach mówi mi że to tak odrazu żenić się to nie, że powinniśmy się najpierw "sprawdzić". zatkało mnie to. po 4 latach on nie wie jaka ja jestem. Mam pokazać czy sie nadaję. jak przedmiot i wtedy albo będę mieć zaszczyt być żoną albo papa i do śmietnika. normalnie w szoku byłam. Miłość pod warunkiem, ja dziękuję, jestem wściekła.
poświeć wiele lat. kochać całym sercem, a ktoś cie sprawdzić musi. grrr |
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
kocia łapa, a co innego.
|
|
|
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry! co tu tak pusto?spicie jeszcze???
Cytat:
Swoja droga to dopiero bylyby zareczyny z zaskoczenia.MIstrzostwo![]() Cytat:
) i zrozumienie. Nie wiedzialam do konca jak zareagujecie.A czemu Naj mialaby wysledzic??? jest jakims detektywem ![]() Ola - co do twojego na poczcie, hmm ja bym osobiscie po prostu go olala. Raczej nie chcialabym juz nigdy wiecej z nim rozmawiac. po co ci to? Musisz o nim zapomniec!!!!! nie dawaj sobie wiecej powodow do myslenia o nim.
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-03-06 o 10:53 |
||
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Tżcik jeszcze śpi śpioch jeden, a mi się nudzi, to przyszłam tutaj trochę naprodukować ale zaraz chyba pójdę robić sałatkę z kurczakiem, ananasem i ryżem, bo mi się zachciało kuchennej samorealizacji ![]() Przybij piątkę - ja też nie Moją twarz masakruję sama w domu ![]() ![]() Cytat:
Przepraszam, a on w jakikolwiek sposób "pokazał, że nadaje się na męża" ?? ![]() W ogóle co to za pomysł z kosmosu
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi, ale on Ci to juz wcześniej przecież mówił.....
Gwiazdeczka, pikna córa domyślam się, że łatwo nie było, ale najważniejsze, że wszystko udało CI się poukładać i jesteś szczęśliwa i Ty i Ona i On ![]() Jutro jadę do Niemiec. Zła jestem, bo muszę wyjechać w nd, to jest służbowy wyjazd, na który w ogól ni mam ochoty. W pracy mam ostatnio totalny sajgon. Jeden z innych Działów mojej firmy postawił sobie za punkt honoru utrudnić mi i nam ( nie wiem czemu) życie. Wczoraj do osiągnęło już apogeum..... Z tż wszystko za to ok A nawet lepiej niż ok Rzadko się tylko widujemy, bo praca, szkoła, lekcje hiszpańskiego, itd, itd. No ale nie ilość a jakość się liczy Jest tylko jedno ale. Wiadomo jakie, tak bym chciała, żeby już.....Zaraz lecę z koleżankami na poranną kawkę, a potem jadę do niego. BUZIAKI
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
mówił mówił, ale wczoraj to już tak poważnie powiedział. Że jak to można żenić się, tak bez sprawdzenia jak nam razem będzie? jak sobie to wyobrażam? że odrazu do kościoła?
w ogóle już nie wierze w jego szczerą i czystą miłość. te pojęcia są mu obce Edytowane przez kiwi10 Czas edycji: 2010-03-06 o 10:36 |
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdaczku - udanego wyjazdu.Wracaj do nas szybko
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-03-06 o 10:38 |
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaraz wychodzę na uczelnię, idę do nowej promotorki - trzymajcie za mnie kciuki, żeby w końcu dała mi to zaliczenie
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomnieć- nigdy nie zapomnę, zawsze o nim myślałam, myślę i będę myślała. I wydaje mi się lepsze robić to, co jest w tym momencie naturalne niż chwytać się byle czego, żeby tylko nie myśleć o nim. Bo nie da się długo pociągnąć na wychodzeniu ze znajomymi na piwo, dyskoteki, jakieś imprezy. Bo myśli same kiedyś przyjdą, a potem mogą bardziej boleć bo przyjdą ze zwiększoną siłą. Nie da się kogoś wyrzucić z pamięci, tymbardziej kogoś takiego, bo przy całym tym gównie w które mnie wpakował, jednak byłam szczęśliwa. Ok, może to było złudzenie. Ale fajne złudzenie którego chyba nawet nie chcę zapominać. |
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
no i dlatego nie mam dziś humoru
Edytowane przez kiwi10 Czas edycji: 2010-03-06 o 11:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

czy ktoś się zaręczył w poprzednim dziale 

Fajooowa kobieta 

Dokładnie do mojej 18 został rok i kilka miesięcy. Więc ja mam 17 a mój TŻ 19. Jesteśmy razem od 2 lat

, zjadłam ją w łóżku, a teraz mykam na właściwie śniadanko. Miłego dzionka
Swoja droga to dopiero bylyby zareczyny z zaskoczenia.MIstrzostwo
W ogóle co to za pomysł z kosmosu