|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Helloł.
Dzień zaczął się od tego,że zbiłam sobie perfumy Armani Code Najfajniejsza nie pracuję w Silesii,bo nie mieszkam w Kato.Bywam na zakupach ![]() Hehe to Ci TŻ zrobił numer ![]() A odnośnie wieku to można się zaręczyć w wieku 18 lat. Ale po co,skoro i tak raczej trzeba poczekać ze ślubem?Nie ma się kasy,wykształcenia...no ciężko wtedy planować ślub. Moja kolezanka zaręczyła się ze swoim 2 lata starszym chłopakiem w jej 18ste urodziny i co?Jest w moi wieku,a o ślubie dalej ani słychu,ani widu.To po co coś takiego?
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi mówisz o psuciu sobie opinii... no nie wiem, ale wydaje mi się że jak ludzie są ze sobą 4 lata, to chyba się nie da "zepsuć opinii". Nie wiem no, mój związek trwał baaaaardzo krótko ale osobiście uważam, że ważne jest jak się ta druga osoba zachowuje np. rano po przebudzeniu. Miło jest widzieć jej/jego reakcje itd. Dlatego ja nie dziwię się Twojemu TŻowi że chciałby, żebyś kilka dni u niego została.
Jedyne co mi się nie podoba to hasło że musi Cię sprwadzić- bo kobieta to nie towar. Ale to jak dla mnie jest dosyć śmieszna sytuacja bo Ty bez konkretnych deklaracji nie chcesz zostać u niego na kilka dni, a on bez kilku dni nie klęknie... I tak będziecie się kręcić w kółko jeszcze dobrych kilka lat. |
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tak Ci się wydaje i masz pełne prawo do tego, ale wierz mi, że zapomnisz. Kiedyś byłam uwikłana w dość podobny związek. Może tylko więcej rozgrywających w tym wszystkim było Też myślałam, że nigdy nie zapomnę. No i pamiętam faktycznie. Jako fakt ze swojego życia, ale nie coś nad czym trzeba się pochylać. Nie zniszczyło mi to życia, nie odebrało wiary w ludzi, nie sprawiło, że przestałam umieć kochać. Może inaczej - zapomnieć może faktycznie nie zapomnisz, ale to przestanie boleć i będzie jedynie wspomnieniem. A Ty będziesz bardzo szczęśliwa. Niestety nie da się przejść przez życie nie raniąc nikogo i nie będąc zranionym.
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko!!! a jak ty to zrobilas??? mi juz nie raz spadly perfumy i sie nie zbily (na szczescie) a Armani to taka grubsza buteleczka.
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się zdarzyło pierwszy raz,ale to ból bo lubiłam je.No nic-jedziemy do Włoch to sobie kupię nowe. Za to mi wszędzie teraz pięknie pachnie Aż za bardzo
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
wiesz nie potrafię się ugiąć z tym spaniem u niego. jakoś to jest wbrew moim zasadą, nigdy nie chciałam by facet mnie sprawdzał. co ja jestem. zresztą mają mały dom jest też brat dorastający. nie wyobrażam sobie tego. mam szacunek do jego rodziców do siebie, i do moich rodziców.
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Marmurowe kafelki...
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Code rzuć okiem po Rossmanach i Naturach - często jest w bardzo, bardzo przyjemnych promocjach
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja potrafię Cię zrozumieć.Też zawsze miałam takie opory przez szacunek do Rodziców. W sumie dopiero po zaręczynach mój TŻ czasem u mnie sypia.Ja u niego prawie wcale,bo jednak uważam,że bardziej wypada jak chłopak przychodzi do dziewczyny. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Gwiazdeczko ze względu na Olę dziękuję za edycję
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się wydaję że ja nie pasuję do jego rodzinny, mimo iż inni rodzice byli by dumni że ich syn ma taką porządną dziewczynę. no ale trudno. otworzyłam oczy chociaż na to wszystko. Edytowane przez kiwi10 Czas edycji: 2010-03-06 o 11:21 |
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałabym zaręczyn na 18ste urodziny, bo i po co? Co by mi takie zaręczyny dały? Pierścionek na palcu i tyle, gdzie ślub, gdzie możliwość wzięcia odpowiedzialności za siebie... No, ale dla mnie zaręczyny to bardzo ważny moment w życiu, etap przygotowania do małżeństwa. Ja to bym tak chciała za 1,5 roku zaręczyny. (wcześniej też) Akurat byśmy sobie zdążyli wszystko pozałatwiać. ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj,
Trzeba go było w ogóle pozbawić zdolności do rozsiewania tego beznadziejnego nasienia ![]() Cytat:
![]() Motylku, chyba bym się zapłakała rozbijając Code Byliśmy na bilardzie wczoraj i gdzieś ok 23.30 po powrocie Tż przyszedł do mnie jeszcze, bo miałam drukarkę w samochodzie, no to, że nie będę przecież jej dźwigać, on mi ją przyniesie i posiedzi chwilę jeszcze No i tak ok 00:30 mówię do niego (bo widziałam, że zaczyna zasypiać), żeby poszedł się położyć do domu spać, a nie na moim malutkim łóżeczku się męczy, a on mi na to z takim wyrzutem - "No chyba mnie nie wygonisz na ten śnieg? Nigdzie nie idę, nie chce mi się, śpię tutaj!" Rano zrobił herbatkę, wyprzytulał, wycałował i poszedł do domu
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-03-06 o 11:42 |
|
|
|
|
#914 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie miałam przesłanek ku szpiegowaniu w przeciwieństwie do sytuacji z zaręczynami marthy ![]() co do Twojego exa, to powie Ci, że ja jestem zupełnie inna niż Ty. ja z moimi byłymi od razu zrywałam kontakt do zera. co prawda było ich tylko dwóch, ale zawsze tak robiłam. nie umiem utrzymać normalnych relacji z kimś, kto był mi tak bliski i z jakichś powodów już nie jest (zwłaszcza że to zawsze ja zrywałam i miałam wyrzuty sumienia, że nie odwzajemniam ich uczuć). ogólnie teraz wiem, że wyszło mi to na dobre. ale to kwestia charakteru a Twoj ex to niezły cwaniaczek... przymila się, bla bla, a potem grozi jeszcze. zero jaj. Cytat:
powodzenia!!!!!!!!! (my chyba w przyszłym tygodniu kupimy nie mogę się doczekać!!!)Cytat:
co do nocowania, to ja u lubego sypiałam tylko jak jego rodziców nie było i on u mnie też tylko w takich syt. czyli rzadko, za to w wakacje nawet po 2 miesiące a odkąd mieszkamy razem jego rodzice czasem nalegają, byśmy zostali na noc ![]() Cytat:
dopiero po chwili do mnie dotarło, że co jak co, ale on wstaje o 5 rano, więc niemożliwe, żeby to było dziś. znam go na tyle, że wiem, że byśmy świętowali dłuuugo tak bardzo chcę być jeszcze bardziej Jego... Cytat:
nigdy nie byłam na takiej porannej kawie ani na lunchu... to nie jest przytyk czy coś, po prostu widzę różnicę między moim "prowincjonalnym małym miastem" a stolicą :P serio myślałam, że tak tylko robią osoby zamożne i bohaterowie seriali :P co do Niemiec, nie martw się, przeżyjesz... a z tym innym działem to nie da się jakoś zawalczyć...? nie cierpię takich intryg firmowych, jakiegoś knowania i kombinowania, by innym życie utrudnić... żenua. Cytat:
ja tak sądziłam, że Ty w Sferze pracujesz, ale jak teraz pisałaś o Silesii, to się zastanowiłam ![]() moje kochanie niedługo wraca, a mieszkanie jest w stanie syfu wielkiego no i czas na powrót do lit. XX wieku... miłego dnia Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-06 o 11:50 |
||||||
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
naj
![]() Biska To przynajmniej fajnie poranek spędziliście.
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że przejdzie z czasem. Samo z siebie. Bez zmuszania się na siłę do myślenia o czymś/kimś innym. Będę szczęśliwa bo taki jest mój cel życiowy
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ja przez Ciebie też padłam
![]() Moim zdaniem masz rację,że takie zaręczyny to wielka niespodzianka.Przecież pamiętam jak TŻ zabrał mnie do restauracji tydzień przed zaręczynami i ja się denerwowałam czy chce TO zrobić.Niespodzianka nie byłaby już taka szokująca i chyba bym go zabiła,że tak przy ludziach.A ja wolałam intymnie ![]() A tak to jadąc do niego NICZEGO się nie domyślałam
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To słodkieee jest moim zdaniem Kurcze no i zazdroszczę trochę "tego stanu", pewnie nie jedna z nas, które się doczekały, teraz zazdroszczą tych emocji i wyczekiwania ![]() http://demotywatory.pl/1137133/KONIEC-STUDIOW
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że zaręczyny w tak młodym wieku, czyli zaręczyny dla samego faktu zaręczenia się, bycia od tej pory narzeczonymi, to bez sensu. Dla mnie zaręczyny zawsze oznaczały moment, w którym zaczyna się planować ten kolejny krok, czyli założenie rodziny
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-03-06 o 12:01 |
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak Ale z drugiej strony nie zazdroszczę tych nerwów "Czemu tego jeeeszczeee nie zrobił????? "
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
naj na naszym spotkaniu za 2 tyg, też się tak schlejesz jak wczoraj?
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Idę z psem na dwór trochę się pobawić bo siedzi mi biedak pod nogami i wzdycha coraz głośniej co znaczy "zostaw ten komputer i chodź ze mną". No to idę...
Aaaaa tak w ogóle... Napisałam o niemiłym akcencie wczorajszego wieczoru a był przecież też miły- tzn. spotkanie z medeline i Wojciechem- kolegą... moim od prawie 4 lat a medeline jeszcze z przedszkola ![]() No i co? I faaaaaajnie było. Bo ważne że Wojtek jest mięciutki a ja będę miała sztywną część ![]() No ten... Madzia, dzięki za spotkanko
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja naiwność mnie rozbroiła, toteż o tym napisałam ja lubię to moje oczekiwanie, mimo że czasem mnie denerwuje ![]() Cytat:
ja myślę, że - jakkolwiek to brzmi - po moim lubym mogę się spodziewać niespodziewanego ![]() jeszcze bardziej! wypiję CAŁEGO małego reddsa! a w ogóle wczoraj piłam mojego ulubionego desperadosa i chyba tym sposobem stałam się desperatką kończę na amen paaa |
||
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię desperadosa, tylko ta cena
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
naj Właśnie przeczytałam Twój post na wątku o zamieszkaniu przed ślubem...
Niezła jesteś.
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
nie dam się sprawdzić ^^
zaręczyny w wieku 17 czy 18 lat, no nie wiem uważam że za szybko. dopiero wtedy zaczynamy dorastać, kształtują się poglądy, nasz charakter cele. ale i tak to zależy indywidualnie od osoby. ja w tym wieku na pewno nie nadawałam bym się na narzeczoną. |
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiwi, i bardzo dobrze, że się nie dasz! ![]() Laski, trzymcie kciuki! idziemy dziś oglądać alfę romeo 156 - wydaje się fajna, ale zobaczymy na żywo cenowo mieści się w 10000 zł, więc idealnie, a ma 136 KM i 2.4 pojemność!!!!!!! trzymcie, żeby czar zdjęcia w necie nie prysł i przy okazji za mnie, żebym się na nauce jakoś skupiła, bo teraz siedzę podekscytowana (Remedios, ja za Ciebie trzymam ) papapapapa |
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
naj To trzymamy kciuki.
Na pewno autko będzie bajeranckie.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Teraz tak Ci się wydaje i masz pełne prawo do tego, ale wierz mi, że zapomnisz. Kiedyś byłam uwikłana w dość podobny związek. Może tylko więcej rozgrywających w tym wszystkim było 

nie opowiadaj przy mnie takich horrorów 

, zjadłam ją w łóżku, a teraz mykam na właściwie śniadanko. Miłego dzionka
Trzeba go było w ogóle pozbawić zdolności do rozsiewania tego beznadziejnego nasienia 

Swoja droga to dopiero bylyby zareczyny z zaskoczenia.MIstrzostwo