|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cześć dziewczynki!
Chyba was nei nadrobię tym razem, nie pamiętam, kiedy ostatni raz pisałam. Virginia trzymaj się dzielnie, dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza i że tż cię wspiera ![]() Kretencja, my się też do 10 lat znajomości zbliżamy ![]()
|
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Virginia kupiłam 2 koszulki w h&m takie z krótkim rękawkiem, lniane spodnie, sukieneczke, koszulki na ramiączkach
Tż wczoraj poszedł na 65 urodziny kolegi z pracy mówi, kochanie wypije jedno piwo i wróce do domu wrócił o 2.30 lekko wstawiony, mam nadzieje, że to mu pomogło! Dziś ma urodziny i pojechał dalej za autkiem, chyba to go tak drażni, bo nie może znależć takiego auta jakby chciał...elcia kuruj się bidulko kretencja kłótnia w rocznice, ej nie ładnie mam nadzieje, że już ok |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
weruczek a co porabiasz?
ewurka a z tymi witaminkami to coś jest. Tylko 2 razy byłam lekko przeziębiona tej zimy, wcinałam kwas foliowy, ale też miałam mega zachcianki na kiwi i jadłam po kilka na raz, to pewnie to mnie wzmocniło. I wszystkiego naj dla TŻ
|
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
VIRGINIA, jeszcze wielkie gratki z okazji pracy!!
pomidorka, Tymek śliczny, super foty masz! I w 14tym tygodniu płeć, no no. Ja dziś mam w końcu weekend w domku. Zrobiłam rosołek z domowymi kluseczkami, a na drugie bitki będą Uwielbiam wolne weekendy z tżtem, za tydzien mam w sob i niedziele szkole. Poza tym dalej szukam pracy, mam paru uczniow, ale to na razie duzo za malo i do tego tylko do kwietnia:/ ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Tity, a tak trochę się uczę, szukam pracki, nie wiem, ogólne zniechęcenie. Byłam z siostrą na usg, jej mały ma już 24mm A co u ciebie?
|
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Tity
ja wcinałam dużo mandarynek w zimie, pewnie to też dużo dało
|
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
Ewurka, to fajowe zakupki sobie zrobiłaś
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ja właśnie oderwałam się od książki, jestem w szoku bo przeczytałam "Zmierzch" w ciągu 24 godzin, zaczęłam wczoraj po południu i właśnie skończyłam...... ta książka poprostu mnie zaczarowała, juz szperam na allegro za kolejnym tomem, bo nie mogę się doczekać..... niby oglądałam film.... ale film nie oddaje w 1/3 tego co jest opisane w książce.... bardzo polecam a poza tym to nie ma dziś mojego serialu "chirurdzy" nie wiem co się stało jeszcze tydzień temu był, a dziś już nie.... ten polsat mnie wkurza..... wiecie może co się dzieje? |
|
|
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja oglądałam na fox life nowe odcinki, dużo się dzieje
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam fox life, jest w wyższym pakiecie cyfry, więc chyba będę musiała czekać kolejny rok.....masakra
|
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruszył kolejny etap budowy domu, teraz robią dach. Dzisiaj zamówiliśmy sobie mebelki do sypialni, a właściwie uzupełnić chcemy to co mamy, a potem się dostawi to co zamówiliśmy i sypialnia z głowy będzie Powoli myślę, jak mają łazienki wyglądać. A z wiosną zaczniemy dziubać w ogrodzie coś. Także pracowita wiosna się zapowiada.Cytat:
No pewnie dało, a najlepsze, że wcześniej kiwi mogło dla mnie nie istnieć Ale już mi przechodzi kiwimania. Chociaż dzisiaj zrobiłam tiramisu z kiwi ![]() I znowu śniegu napadało u nas, a tak pięknie było przed południem. Strasznie senna dzisiaj jestem. Czytam gazetki, siedzę w necie, ogólne lenistwo. Sloneczko a na co Ty tą pokrzywę pijesz? Bo widzę w podpisie?
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-03-06 o 17:36 |
||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko ostatnio nic, ale chyba się zaraz zabiorę za pisanie.
Ja w ogóle nie oglądam seriali w telewizji, z reguły pory mi nie odpowiadają, ściągam z neta i oglądam wtedy kiedy mam ochotę, czasem po kilka odcinków No i seriale, które póki co nie lecą w TV
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
A co oglądasz Scio? My oglądamy nałogowo Gotowe na wszystko i Fringe'a, ale to leci w tv
Plotkarę to jak nam się przypomni, kiedyś brzydulę amerykańską, ale jakoś przestaliśmy, chociaż fajnie się oglądało.
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Tity piję pokrzywę na włoski
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już OK. Byliśmy dziś na pysznym (i DROGIM
) rocznicowym obiedzie w restauracji, a potem poszliśmy na zakupki. Nakupiłam sobie w Rossmanie różnych potrzebnych dupereli (żel do higieny intymnej, zmywacz do paznokci, płatki do demakijażu), a potem w Naturze zaszalałam (na dobry humor ) i kupiłam korektor pod oczy (Essence - tani, ale wygląda na dobry, zobaczymy...) i mój ulubiony tusz do rzęs Rimmela, bo mi stary "wyszedł"
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
Oglądamy Lie to me, i ja Czystą krew. |
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
O nie wiedziałam, że to się pije, myślałam, że tylko płukanki z pokrzywy można robić. I co pomaga coś?
Ale mi się strasznie spać chce...idę się myć zaraz i do łózia. |
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Tity no możliwe że pomaga, u mnie dało sie zauważyć lepszą przemianę materii i mniej wypadających włosów tak o 2/3, więc warto chyba sie przemęczyć
, pije się 1 kubek zaparzonej pokrzywy 1x dziennie przez 3 miesiące, później miesiąc przerwy
|
|
|
|
#2330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A TŻet z autem jakiś chyba niepoważny, to nie Twoja wina ostatecznie..,. Ach, ci mężczyźni...![]() W poniedziałek zaczynam a jeszcze nawet materiałów nie przejrzalam ![]() Cytat:
Najlepszy sposób! Cytat:
.i ja, i ja Dziewczyny co dziś jest nie tak? Mam MEGAmigrenę, a ja migren właściwie nie miewam, nie mogę normalnie funkcjonować, a już na 2 ibupromach maxach lecę.... Ciśnienie dziś chyba nie najgorsze? ![]() a to, co niżej to tak 'ku rozrywce' ![]() Dziś w saunie (jak zwykle zresztą, wychodzi na to, że prowadzę tam intensywne życie towarzyskie ) jeden facet stwierdził, że to 'szczęście na mnie trafić' ![]() . Chyba za bardzo mu się przyglądałam bo rzucił mi takie spojrzenie........ .A i z anegdotek jeszcze powiem, co dziś się wymcknęło mojemu maturzyście, uwaga.... 'I would do you goood.....' ![]() I weź tu nie kochaj uczyć ![]() Zmykam,
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho od rana?
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
virginia no wczoraj chyba faktycznie coś z ciśnieniem było. Chodziłam nieprzytomna cały dzień. A z tymi facetami to masz szczęście. Ale to miło tak
![]() Pada śnieg, zaraz idziemy się uczyć coś....ale się nie chce :P |
|
|
|
#2334 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
weruczek no gdzie ty się podziewałaś? Cytat:
Cytat:
My byliśmy dziś w kościele na 8.00, sama jestem w szoku, bo mąż na tak wczesną mszę nigdy nie chodził, ale że jechał potem do pracy to poszedł. On w pracy, ja tu sama, ale chyba skoczę na jakieś drobne zakupy do Biedronki, może do Pepco i może też w końcu uda mi się pomalować paznokcie.
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, nie za bardzo, poza tym ie miałby kto z kotem zostać. Mąż sam, nie nawaiany przeze mnie, stwierdził, że tym razem da sobie spokój...
|
#2336 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to tylko pogratulować udanych łowów ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Mnie sie jakis puder marzy ale muszę do większego miasta pojechać bo u mnie nic ciekawego nie ma
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
ABZ tak do ślubu musimy mieć papierek ,że odbyliśmy 3 spotkania w poradni życia rodzinnego , dzisiaj byliśmy na 1 szym
prowadzi babka już taka starsza no i rozdała Nam książeczki i mamy codziennie temperature mierzyć , śluz oglądać i wpisywać ale zabawa mnie czeka ![]() mam dzisiaj straszny dzień , popłakałam się i w ogóle jakoś mam dołka
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-03-07 o 15:42 |
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
melduje sie
Sloneczko Tity musieliśmy usunąc mleczne bo same nie chciały wypaść,planowo miało byc 3 ale reszta się tez ruszała więc za jednym zamachem poszły wszystkie mleczaki,tak więc już wiecej nie bedzie narkozy virginia to w sumie dobre wieści abz młody czuje się dobrze choć ma problemik z gryzieniem ale jakoś daje rade co do mojego pęcherza to łykam furagin,mam już skierowanie na badanie moczu więc w tygodniu zrobie a potem wydębie skierowanie na usg kretencja dziewczyny pisałam wam o siekrowaniu na usg piersi i byłam na tym badaniu (z moim tz) no i okazało się,że w lewej piersi mam torbiel 8x5mm a w prawej 4x4mm niby mam się zjawić za 3 mce na kontroli ale z tego co mi mówiła ta lekarka co robiła usg to czeka mnie wizyta u onkologa 22 marca mam wizyte u chirurga (dawała mi skierowanie na usg) więc sie dowiem czy mam jechać psia mać wesoło się robi
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn ojoj...
Łączę się w bólu "piersiowym" Ale jeśli powiedzieli, że to torbiel to nic groźnego. A jak się będzie powiększać to pewnie po prostu wytną. Ale trzymam kciuki, żeby się wchłonęła. Ja we wtorek też idę, to mi powiedzą jakiego rodzaju ten guzek jest...pewnie do wycięcia będzie :/
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Tity no niby to jest torbiel ale tak prawde mówiąć to wole to usłyszeć od lekarza,który "siedzi w tym temacie" niz od zwykłego - wtedy będę naprawde spokojniejsza.
tym bardziej,że ta pierś mnie pobolewa cały czas a mojego gina to udusze "nie mam się czym przejmować" psia mac prosze co mi wylazło wrrrrrrrrrrr poza tym pytałam się tej lekarki co robiła mi usg co może sie stac np jak będę w ciąży no to ona sama nie wiedziała - brak jednoznacznej odpowiedzi do bani i tyle trzymam kciuki za wtorek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Tż wczoraj poszedł na 65 urodziny kolegi z pracy
wrócił o 2.30 lekko wstawiony, mam nadzieje, że to mu pomogło! Dziś ma urodziny i pojechał dalej za autkiem, chyba to go tak drażni, bo nie może znależć takiego auta jakby chciał...

Ale już mi przechodzi kiwimania. Chociaż dzisiaj zrobiłam tiramisu z kiwi 

) rocznicowym obiedzie w restauracji, a potem poszliśmy na zakupki. Nakupiłam sobie w Rossmanie różnych potrzebnych dupereli (żel do higieny intymnej, zmywacz do paznokci, płatki do demakijażu), a potem w Naturze zaszalałam (na dobry humor 

Ach, ci mężczyźni...

. Chyba za bardzo mu się przyglądałam bo rzucił mi takie spojrzenie........
.