Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 20:32   #2281
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Virginia dobry i zaufany gin to podstawa będzie dobrze zobaczysz, a co do TZ-ta, może jest taki jak mój? Przeżywa wszystko, ale nic nie powie, kiedyś mu wykrzyczałam, ze jemu nie zalęzy, a on mi na to, ze musi być dla mnie silnym oparciam jak się załamuję

Powodzenia kochana

Pomidora gratuluję Tymek super imię ale lańsko Ci się nalezy, ze do nas nie zaglądasz.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 21:25   #2282
Tity
Zakorzenienie

Awenturyn bidulo. No to się nacierpiałaś. A małemu czemu aż 8 usunęli? Też się namęczył...
virginia dobrze będzie Jak gin jest dobrej myśli, to Ty też powinnaś Zwłaszcza, że już raz udało Ci się zajść w ciążę.
Dobranoc dziewczyny.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 21:33   #2283
Pomidora
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję z całego serca Aż się wzruszyłam, że tak to przyjęłyście i że o mnie niedobrej nie zapomniałyście.
No lańsko mi się należy, ale nic nie poradzę, ze czasu brak. Poczytam co u was, odpiszę na wrześniówkach, bo tam listę prowadzę i na moim najstarszym wątku, a na resztę normalnie brak czasu.
A teraz jeszcze mnie po prostu nie będzie, bo do szpitala leczyć nieprzyjemne rozmowy z porcelaną za pomocą kroplówek idę Oby szybko pomogły.
Pozdrawiam kochane

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 08:54   #2284
kretencja
Zakorzenienie

O rany, co tu takie pustki?!
Ja sobie wstałam, zjadłam śniadanie, jeszcze siedzę w piżamie (ale za parę minut będę zmierzać pod prysznic).
Dzisiaj muszę:
-posprzątać kibelek i łazienkę
-zrobić jakiś obiadek (jeszcze nie wiem co)
-iść do lekarza
-no i chyba uszykować wieczorem jakąś miłą kolację, na powrót męża z pracy, bo...
DZIŚ MIJA 10 LAT JAK JESTEŚMY RAZEM! Kiedy to zleciało?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 09:25   #2285
Tity
Zakorzenienie

kretencjo to życzę Wam 10 razy tyle jeszcze razem Wszystkiego najlepszego
Znowu nam się weruczek zapodziała gdzieś....i gusia i inne. Aj dziewczyny

L
J
Stary 2010-03-05, 10:12   #2286
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja jestem

Kretencjo, życzę Wam jeszcze co najmniej 5 takich 10-tek I żeby wszystkie Wasze marzenia się spełniły

My dziś obchodzimy pół rocznice od ślubu, boże jak ten czas leci, jakbym zaszła w ciąże od razu po ślubie byłabym już w 6 miesiącu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 10:19   #2287
lindsley
Zakorzenienie

Kretencja to jeszcze STO LATEK razem

Ja nie wiem czy z moim Tz em dociągnę do 10tki dopiero 3 lata minęły odkąd się znamy i jesteśmy razem...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 10:37   #2288
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny
Lindsley, wszystko zależy od Was

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-05, 11:04   #2289
abz
Zakorzenienie

Awenturyn 8 ząbków? Ałaaa, jak młody sie teraz czuje? No a ty leczysz ten pęcherz?? Jeżeli nie to koniecznie do lekarza!

virginia, cieszę sie, ze zaczęłaś optymistycznie myśleć Ty to chyba masz coś w sobie co facetów przyciąga

kretencja 10latek? Ładnie. U nas leci 9 rok i też nie wiem kiedy to minęło

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy z moim Tz em dociągnę do 10tki dopiero 3 lata minęły odkąd się znamy i jesteśmy razem...
Lindsley czasem trzeba zaakceptować wady drugiej osoby, jeszcze dojdziecie do różnych kompromisów. U mnie tez jest wiele spraw, które chciałabym żeby wyglądały inaczej i zeby mąż mnie słuchał (tak jak twój np nie pije teraz - u mnie nie ma takiej opcji w ogóle), ale czasem pokrzyczę a wiem, ze i tak tego nie zmienie, może to pójście na łatwiznę, ale i tak nic nie wywalczę.
I jeszcze jak tak o was czytam to zaraz myśle o mojej przyjaciółce, która też jakoś sie nie może dogadać z mężem, on był za granicą chyba ze 2 lata, ona w Pl, wyjeżdżał jako chłopak a wrócił jako mąż i ojciec. Całą ciąże przyjaciółka była sama (potem był krótko po porodzie), z maleństwem też sama prawie do roczku małej. Jak wrócił to nie potrafia sie dogadać Nie wiem jak jej pomóc, bo ona czasem mówi o rozwodzie, ja oczywiscie jej mówie, ze to zły pomysł, ale chłopak faktycznie czasem słucha bardziej próśb mamy i rodzeństwa niż żony np. Wiadomo, długo by pisać, ale się też o nich martwię, bo ty też piszesz, że rozmowy nie zawsze pomagają, no to jak przywrócić związek do normalności?

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 11:23   #2290
lindsley
Zakorzenienie

Dlatego nigdy bym się nie zgodziła na życie na odległość... Ludzie się potem nie znają i ciężko im razem żyć... Ale też znam przypadek.. Ludzie zakochani po uszy... Tylko chyba nie omawiali/ nie byli szczerzy przy planowaniu przyszłości.... On chce wracać do PL ona jeszcze nie... Pół roku po ślubie i się nie dogadują...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 12:20   #2291
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
-no i chyba uszykować wieczorem jakąś miłą kolację, na powrót męża z pracy, bo...
Wow!! Super!!
A my też już 6 lat po ślubie, a w sumie to już 8 lat razem...

Cytat:
Dlatego nigdy bym się nie zgodziła na życie na odległość...
Mhm, ja chyba też nie zdecydowałabym się na coś takiego.

Cześć Wam! Zrobiłam badania, idę jeszcze w poniedziałek na prolaktynę. Znów wykorzystałam okazję i poszłam z kijkami. TŻet wrócił wcześniej z pracy ale i tak jedzie do kolejnej na 15 a ja od 13 do 20 (z jednym okienkiem) korkuję.
Była u mnie mama. Zmartwiłam ją chyba niestety . Ale próbowała się trzymać i mówiła, że jestem dzielna .
Tyle nowości u mnie,
miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 14:34   #2292
kretencja
Zakorzenienie

Hej, jeśli chodzi o życie na odległość, to my byliśmy taką parą przez pierwsze prawie 6 lat! Niemal do ślubu (no, zamieszkaliśmy u moich Rodziców razem, jakieś 4 m-ce przed ślubem chyba)! Ale to jednak co innego, niż małżeństwo. Ślub zapoczątkowuje rodzinę i ludzie powinni już żyć razem. Też bym się nie zdecydowała na małżeństwo na odległość. Dlatego w 2007 wyjechałam z moim mężem do Anglii do pracy, choć miałam serce w dupie, jak mawiała moja koleżanka z podstawówki Nie mogłam po prostu pozwolić, żeby wyjechał choć na parę miesięcy tak daleko...

A propos, mąż dostał propozycję bycia opiekunem na wycieczce szkolnej do Paryża... Oczywiście byłby tam w pracy w związku z tym zabranie mnie raczej nie wchodzi w grę. A tak zawsze o tym marzyłam... Nie wiem, czy się zdecyduje. Wolałabym, żeby nie jechał, ale przecież siłą go nie zatrzymam...

A ja byłam u lekarki i bardzo mnie zdołowała. Powiedziała, że krzywa glikemiczna nie jest za ciekawa, mam hipoglikemię i trzeba znaleźć przyczynę. I wysłała mnie do diabetologa O zaprzestaniu starań nic nie mówiła, ale nie wiem... Moja Mama też całe życie ma takie spadki cukru i spokojnie zaszłą w dwie ciąże i urodziła zdrowe dzieci... Więc może tym akurat nie powinnam się za bardzo przejmować... Ale zasmuciłam się trochę - następny problem zdrowotny... Tzn. spadki cukru miewam od lat, tylko teraz postanowiłam wreszcie się tym zająć. No i mam za swoje

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-05, 15:06   #2293
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Kretencja wszysttkiego naj naj naj lepszego i też życzę jeszcze 100 lat w zgodzie i z gromadką dzieciaczków , miłej rocznicy

jeśli chodzi o związek na odległość to mój TZ w pierwszym roku wyjeżdżał za granicę ale jakoś mi to nie przeszkadzało bo i tak mnie nie było, mieszkałam w innym mieście bo byłam na 5 roku studiów, a później już byliśmy razem.... jeśli sytuacja by nas zmusiła pewno musiał by jechać i nie było by innego wyjścia.... ale na szczęście jesteśmy razem i na chwilę obecną to nie grozi..... poza tym to po naszej wcześniejszej burzy świeci słońce tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 15:56   #2294
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jesteście naprawdę niesamowite, bardzo Wam dziękuję za ciepłe i mądre słowa!!!
Pomidora - gratuluję!!!!
Myślę, że miałyście rację co do TŻeta. Dziś usiadłam koło niego i spytałam, co sądzi o wczorajszej wizycie i ginekologu to powiedział 'będzie dobrze' . Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo chciałam to właśnie usłyszeć. Na moje pyt. czy się tym denerwuje powiedział, że tak ale widziałam, że nie chciał 'drążyć tematu'. Uważa, że gin trochę przesadza, i może rzeczywiście roztoczył wczoraj przede mną najgorszą wizję, ale mimo to uważam, że dobrze, że o tym powiedział, że muszę (musimy) mieć świadomość wszystkich ewentualności. Pociesza mnie natomiast fakt, że wydaje się być naprawdę bardzo dobrym ginekologiem, który naprawdę zna się na rzeczy i wie, co robi (współzałożył przecież zresztą cieszącą się bdb opinią klinikę niepłodności). Wczoraj pobuszowałam też po necie i trochę się uspokoiłam bo nie wydaje mi się, że możemy być 'w grupie ryzyka'. Czytałam, że dopiero (już?) 3 poronienia zmniejszają szanse do 70%, 5 do 50% i to jeszcze zależy, kiedy to poronienie nastąpiło, i jeśli nastąpiło w 1szym trymestrze (u mnie był to 5tydz.) to wpływ jest w zasadzie znikomy. TŻet już nie oponuje ani przeciw antybiotykom ani przeciw kolejnej wizycie w środku tyg. (od razu po pracy), myślę, że po prostu wczoraj wściekł się trochę na te czekanie itd., a może też nie spodziewał się tego, że 'mamy problem' i musiał to wszystko przetrawić. A a propo's antybiotyku - starałam się wczoraj ginowi powiedzieć o wszystkim i min. wspomniałam mu też o tym, że jakieś 3-4 lata temu wyszła mi III w cyto. Po wysłuchaniu mnie stwierdził, że pewnie była to jakaś infekcja i z tego, co wyczytałam na necie ten antybiotyk jest min. na infekcje właśnie (zresztą jak chcecie to sobie zagooglujcie- unidox solutab) i z tego, co wyczytałam jednym z najskuteczniejszych i najbezpieczniejszych (wśród antybiotyków oczywiście...). Natomiast lek, który mam brać później (glucophage) jest przepisywany min. na cukrzycę (również profilaktycznie) , nadwagę i problemy z owulacją/zajściem w ciążę. Poczytałam opinie na forach o nim i są w zasadzie same pozytywne, dziewczyny piszą, że zaszły po nim w ciążę, nawet już w 1 cyklu. Podsumowując - myślę (wsparta też opiniami innych po mojej relacji), że trafiłam na bdb gina, i choć bardzo się boję, wierzę, że nie wszystko jeszcze przesądzone, i jak powiedział wczoraj (już później) gin 'jestem optymistycznej myśli' (...).
Dziś obudził mnie sms od przyjaciółki, która zapraszała mnie na kawę. Na kawę poszłam i skorzystałam okazji i wzięłam ze sobą kijki i w sumie ponordyczyłam się jakąś godzinkę. Koleżanka poleciła mi też laboratorium, do którego od razu poszłam (miałam blisko) i dowiedziałam się, że prawie wszystkie badania (oprócz jednego, które muszę powtórzyć) zrobią mi za jednym zamachem - i wybieram się tam jutro, mam przygotować się na min.2 godziny i niestety sypnąć sporą kaską (ktoś pytał - w sumie to wszystko będzie mnie kosztować na pewno ponad 200zł).... A potem już korkowałam - zresztą bardzo sympatycznie, z M. (ciachem ) korki są bardzo nieformalne i dziś np. zdradziłam mu, gdzie jest u kobiet punkt G (shoppinG ) a on wcześniej podczas ćwiczenia na różne wyrażenia, min. ze słówkiem share, że można dzielić łóżko . Jeszcze później miałam korki z gimnazjalistą, który jest po prostu bezbłędny i o nim w zasadzie mogłabym walnąć kolejny elaborat, napiszę Wam tylko, że mówi, że wszyscy mu mówią, że jest 'udany' i że z niego 'cudak' i że nie chce nigdy ode mnie wychodzić, i że chciał napisać do mnie maila, że mnie lubi . Dzieciak jest absolutnie niesamowity, ma moje poczucie humoru i właściwie trudno przy nim zachować powagę. Niezły też z niego kombinator .
Doszły też moje książeczki z wymiany i zamówiona na all parka i tuniczka. Reczy te zresztą przyniósł kurier, który wyraził nadzieję, że jeszcze raz będzie musiał dziś do mnie przyjść .
I to chyba tyle.
Zmykam,
Ty pewnie jakieś fluidki przyciągające panów wydzielasz

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
O rany, co tu takie pustki?!
Ja sobie wstałam, zjadłam śniadanie, jeszcze siedzę w piżamie (ale za parę minut będę zmierzać pod prysznic).
Dzisiaj muszę:
-posprzątać kibelek i łazienkę
-zrobić jakiś obiadek (jeszcze nie wiem co)
-iść do lekarza

Gratuluje jeszcze 90 lat i będzie sto lat

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Dlatego nigdy bym się nie zgodziła na życie na odległość... Ludzie się potem nie znają i ciężko im razem żyć... Ale też znam przypadek.. Ludzie zakochani po uszy... Tylko chyba nie omawiali/ nie byli szczerzy przy planowaniu przyszłości.... On chce wracać do PL ona jeszcze nie... Pół roku po ślubie i się nie dogadują...

Ja nie wyobrażam sobie życia na odległość na dłuższą mete Jak studoiwałam to mój Tż chciał wyjechać a ja mu powiedziałam że się nie zgadzam jak skończe studia to możemy razem pojechć i nie pojechał choć dla obojga to była trudna sytuacja (brak pracy w polsce dobijał)

Edytowane przez weronia83
Czas edycji: 2010-03-05 o 16:29
weronia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:26   #2295
Tity
Zakorzenienie

Mój też na studiach chciał wyjechać, ale nie bardzo się zgadzałam i na szczęście został.

L
J
Stary 2010-03-05, 18:11   #2296
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laseczki ja dzisiaj nie mam zbyt duzo wolnego czasu bo maly dzisiaj marudny jest i cos nie chce spac chyba przez ten katar
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:28   #2297
ewurka
Wtajemniczenie

hej dziewczyny ja tylko na chwilke jakoś czasu nie mam, a i chęci mi brak, Tż jest rozdrażniony i dołuje mnie strasznie takim zachowaniem nie powie co mu jest...a ja się nie domyśle! Ehhh co tam byle do przodu. Przez to chyba przegapiliśmy płodne dni...i jakoś tak mi smutno. Wiem, wiem to dopiero początek starań, ale zawsze Dziś byłam na zakupach poszalałam!!! Kupiłam troszke rzeczy na majowy wyjazd
Co do związku na odległość, my tak byliśmy ze sobą 4 miesiące i nie wyobrażam sobie dłużej już nigdy w życiu dziewczyny

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 21:53   #2298
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

a moj szymonek skonczyl dzisiaj miesiac kurcze jak ten czas szybko leci mi sie wydaje jak by dwa tyg dopiero minely
Stary 2010-03-05, 22:05   #2299
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
a moj szymonek skonczyl dzisiaj miesiac kurcze jak ten czas szybko leci mi sie wydaje jak by dwa tyg dopiero minely
po takich maleństwach najszybciej widać jak rosną

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 22:17   #2300
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
My dziś obchodzimy pół rocznice od ślubu, boże jak ten czas leci
oj leci, leci... u nas jutro minie 9 miesięcy od ślubu.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 08:32   #2301
Ollliwka
Zakorzenienie

hej

musiałam odepsać trochę , 2 dni pod rząd wstawałam po 4 i nie było by to aż takie męczące gdyby nie fakt ,że bolą mnie plecy połamana chodzę ;/ a po 2 gie mam wszędzie daleko odkąd mam praktyki i te 4 h dziennie spędzam w tramwajach lub autobusach

wczoraj odebraliśmy obrączki , ale TŻ ma za dużą nie wiem jak ona mierzyła rozmiar ,że teraz tak jest. Dzisiaj idziemy zmniejszać i kolejne wydatki..
pomidorko piękne zdjęcia
krtetencja z okazji 10 lecia Waszego uczciliście jakoś swoje święto?
MAGiALENA a u mnie 3 miesiące do ślubu jak to leci szybko
scio jak praca mgr ? ile już napisałaś stron?
Stary 2010-03-06, 08:37   #2302
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, tak, uczciliśmy - kłótnią po pysznej kolacji Na szczęście już w miarę OK

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-06, 10:10   #2303
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laski ja dzisiaj mialam ciezka noc maly spal ladnie a ja z kolei sie meczylam katar mam masakryczny bol glowy i goraczka i nie moge nic wziasc bo karmi go piersia wiec leki odpadaja
Stary 2010-03-06, 10:32   #2304
Ollliwka
Zakorzenienie

elcia na herbacie z cytryną i miodem się nie "zaleczysz" więc może jednak idź do lekarza i coś Ci przepisze
Stary 2010-03-06, 11:37   #2305
Tity
Zakorzenienie

elciu to "czosnkuj" się, to raczej nie zaszkodzi i pij duuuuużo

L
J
Stary 2010-03-06, 11:47   #2306
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam u lekarki i bardzo mnie zdołowała. Powiedziała, że krzywa glikemiczna nie jest za ciekawa, mam hipoglikemię i trzeba znaleźć przyczynę. I wysłała mnie do diabetologa O zaprzestaniu starań nic nie mówiła, ale nie wiem... Moja Mama też całe życie ma takie spadki cukru i spokojnie zaszłą w dwie ciąże i urodziła zdrowe dzieci... Więc może tym akurat nie powinnam się za bardzo przejmować... Ale zasmuciłam się trochę - następny problem zdrowotny... Tzn. spadki cukru miewam od lat, tylko teraz postanowiłam wreszcie się tym zająć. No i mam za swoje
Kretencjo, najważniejsze, że zamierzasz się za to wziąć - lepiej, że dowiedziałaś się o tym wcześniej niż później .

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Ty pewnie jakieś fluidki przyciągające panów wydzielasz
Hehe, może

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tylko na chwilke jakoś czasu nie mam, a i chęci mi brak, Tż jest rozdrażniony i dołuje mnie strasznie takim zachowaniem nie powie co mu jest...a ja się nie domyśle! Ehhh co tam byle do przodu. Przez to chyba przegapiliśmy płodne dni...i jakoś tak mi smutno. Wiem, wiem to dopiero początek starań, ale zawsze Dziś byłam na zakupach poszalałam!!! Kupiłam troszke rzeczy na majowy wyjazd
Mycha, ale co kupiłaś, nie wiesz, że ja zakupocholiczka?
A TŻetowi może samo przejdzie, swoją drogą myślałam, że to tylko baby takie są, że się obrażają ale za nic nie powiedzą o co, bo sądzą, że facet sam powinien się domyślić .

Cytat:

buziak dla niego od ciotki Virginii

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
wczoraj odebraliśmy obrączki , ale TŻ ma za dużą nie wiem jak ona mierzyła rozmiar ,że teraz tak jest. Dzisiaj idziemy zmniejszać i kolejne wydatki..
Oliwko, no to przecież nie Wasza wina, powinni więc Wam zmniejszyć na swój koszt...

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
elcia na herbacie z cytryną i miodem się nie "zaleczysz" więc może jednak idź do lekarza i coś Ci przepisze
Lekarz na pewno nie zaszkodzi ale ja akurat uważam, że domowe sposoby są najlepsze.

Cześć dziewczynki!
Zmykam zaraz na basen i pocztę a od 16 mam jeszcze korki. Trzeba dwoić się i troić, bo widzę, że te badania i leczenie nieźle nas oskubią... Od wczoraj bierzemy antybiotyk.. Nie wiem tylko, czy mamy się starać w tym cyklu czy nie skoro bierzemy antybiotyk (zapomniałam spytać ) .
Miłego weekendu, zajrzę do Was wieczorkiem!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 11:50   #2307
Tity
Zakorzenienie

virginia ale Ty aktywna babka jesteś. Pewnie masz figurę, że ho ho. Ja się zbieram do ćwiczeń, ale coś nie mogę. Nasmarowałam tylko tylko z rana czym tylko mogłam, strasznie suchą mam skórę, brzydko wygląda
A skoro lekarz nic Ci nie mówił, to pewnie możecie się starać.

L
J
Stary 2010-03-06, 11:58   #2308
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

aaaaa LASKI polecam puszczanie muzyki dzieciaczka jak sa w brzuchu ja mojemu puszczalam i teraz jak placze to mu puszcze glosniej muzyke i uspokaja sie i usypia
Stary 2010-03-06, 12:03   #2309
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
aaaaa LASKI polecam puszczanie muzyki dzieciaczka jak sa w brzuchu ja mojemu puszczalam i teraz jak placze to mu puszcze glosniej muzyke i uspokaja sie i usypia

dzięki za podpowiedz na przyszłość
A jak moja bratowa miał grypę w ciąży to gotawała taki wywar miód, mleko, masło podgrzewała to na kuchence dodawała pokrojony czosnek i po 2 minutach czosnek odcedzała resztę jeszcze pogotowywała i potem piła może i ty spróbuj jak mogła pic takie cudo w czasie ciązy to i podczas karmienia nie powinno szkodzić
Stary 2010-03-06, 12:09   #2310
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
dzięki za podpowiedz na przyszłość
A jak moja bratowa miał grypę w ciąży to gotawała taki wywar miód, mleko, masło podgrzewała to na kuchence dodawała pokrojony czosnek i po 2 minutach czosnek odcedzała resztę jeszcze pogotowywała i potem piła może i ty spróbuj jak mogła pic takie cudo w czasie ciązy to i podczas karmienia nie powinno szkodzić
oo dzieki to dzisiaj sobie zrobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości