Miłośniczki H&M część II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-06, 17:53   #3451
Klaudis1144
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczka H&M częśc II

Witam
Pilnie poszukuję bluzek z koronką w rozm. xs! kolory ecru i czarny, niestety u mnie już nie ma. Zależy mi na obu, ale jeśli będzie tylko jedna to też ok. Błagam o pomoc.
Druga prośba to lakier miętowy, proszę, pomóżcie!
A zachowały się u was jeszcze te kurtki jeansowe z akcji the blues? Te za 60 zł?
mój hm to jakaś masakra jest, kompletnie żadnych małych rozm.
Klaudis1144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:59   #3452
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Wydawało mi się, że ktoś pisał w wątku, że tam jeszcze są, ale widocznie już też się sprzedały.. Jeśli gdzieś na nie trafię, to kupię kilka W końcu powinny się pojawić w dostawach, przecież to nie żadna limitowana edycja

Jak beza? Nie wierzę! Chociaż może to kwestia wzrostu Bufki są naprawdę spore więc pewnie mogą troszkę przytłaczać.. Ja jej osobiście nie mierzyłam więc wypowiedzieć się nie mogę, koleżanka która ją ma, ma około 172 cm więc pewnie te bufki odpowiednio proporcjonalniej na niej wyglądają

Bardzo możliwe, że jest bez, też nie dam sobie ręki uciąć, bo pamiętam ją jak przez mgłę.. Wiem, że wcześniej na pewno były jeszcze czarne, a teraz zostały tylko te błękitne Mnie się bardzo podoba, szkoda tylko, że to nie mój kolor
A szczerze mówiąc to moje pierwsze skojarzenie jak ją zobaczyłam było takie, że pasowała by do Ciebie, Karolinko albo do Kini
Tak, tylko wiesz jak to jest, szalone wizażanki w sekundzie wszystko wykupią

No naprawdę, mogłabym w niej jedynie wyjść na jakiś bal przebierańców . Może to faktycznie kwestia wzrostu, albo to że mam dość delikatne ramiona i te bufki u mnie wyglądały karykaturalnie. Jednak kolor miała bardzo ładny .

Czyżby dlatego że mamy ciemne włosy? Ja nie wiem o której sukience mówicie......

Edytowane przez ona123ona
Czas edycji: 2010-03-06 o 18:01
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:04   #3453
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Widziałam kiedyś Sowińską w Arkadii, wrażenie wywarła na mnie jej piękna torebka MiuMiu .

Tak, jest jasna! Dzisiaj widziałam pełną rozmiarówkę .
A to chyba wiem która, jednak jak będziesz miała chwilkę, to wrzuć na sobie, please .
hyhyh
Co do marynarki, szkoda, że nie mam zdjęć z przymierzalni. Obiecuję, że będe o Tobie pamiętała

Cytat:
Wydawało mi się, że ktoś pisał w wątku, że tam jeszcze są, ale widocznie już też się sprzedały.. Jeśli gdzieś na nie trafię, to kupię kilka W końcu powinny się pojawić w dostawach, przecież to nie żadna limitowana edycja

Jak beza? Nie wierzę! Chociaż może to kwestia wzrostu Bufki są naprawdę spore więc pewnie mogą troszkę przytłaczać.. Ja jej osobiście nie mierzyłam więc wypowiedzieć się nie mogę, koleżanka która ją ma, ma około 172 cm więc pewnie te bufki odpowiednio proporcjonalniej na niej wyglądają

Bardzo możliwe, że jest bez, też nie dam sobie ręki uciąć, bo pamiętam ją jak przez mgłę.. Wiem, że wcześniej na pewno były jeszcze czarne, a teraz zostały tylko te błękitne Mnie się bardzo podoba, szkoda tylko, że to nie mój kolor
A szczerze mówiąc to moje pierwsze skojarzenie jak ją zobaczyłam było takie, że pasowała by do Ciebie, Karolinko albo do Kini

Oj, ja do tej marynarki jakoś nie mogłam się przekonać Zresztą pisałam już, że jak zobaczyłam ją na wieszaku, to oczy mi się aż zaświeciły, a po bliższym obejrzeniu i przymiarce, mój entuzjazm niestety opadł..
błękit wydaje mi się, że będzie ok, choć sama nie wiem bo nie mam nic w tym kolorze
Marynarka mnie na wieszaku nie przekonywała, to przeszycie na kołnierzyu jakoś mnie raziło i to, że wydawała się duuuża...Po zmierzeniu byłam w stanie zaakceptować ten szew, który jak widać jest ściągnięty ze Stelli McCartney

Kinguś- sukienka z falbanką bez rękawków z Trendu, wisiała na wystawie przy schodach - Będziesz jakoś może na Marszałkowskiej? zobaczyłabyś czy nadal się uchowała?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-03-06 o 18:06
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:17   #3454
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tylko wiesz jak to jest, szalone wizażanki w sekundzie wszystko wykupią

No naprawdę, mogłabym w niej jedynie wyjść na jakiś bal przebierańców . Może to faktycznie kwestia wzrostu, albo to że mam dość delikatne ramiona i te bufki u mnie wyglądały karykaturalnie. Jednak kolor miała bardzo ładny .

Czyżby dlatego że mamy ciemne włosy? Ja nie wiem o której sukience mówicie......
Może nie będzie aż tak źle i uda mi się jeszcze gdzieś na nie trafić
Mnie akurat bardziej podobała się czarna, bo taki koralowy przy moich blond włosach i delikatnej urodzie sprawił by, że wyglądałabym albo jak landrynka albo.. legalna blondynka

To raz, bo moim zdaniem taki błękit bardziej pasuje brunetkom, a dwa jakoś tak pasuje mi do Was ten fason (skojarzyła mi się z tą sukienką pudrową z żabotem z Vero Mody, którą o ile dobrze pamiętam obydwie miałyście )

One już wiszą jakiś czas więc jak będziesz przechodziła, to zerknij na/za wystawę - powinny jeszcze być

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
błękit wydaje mi się, że będzie ok, choć sama nie wiem bo nie mam nic w tym kolorze
Marynarka mnie na wieszaku nie przekonywała, to przeszycie na kołnierzyu jakoś mnie raziło i to, że wydawała się duuuża...Po zmierzeniu byłam w stanie zaakceptować ten szew, który jak widać jest ściągnięty ze Stelli McCartney
Dokładnie, mnie też! Poza tym po założeniu czułam się w niej jakby była aż za bardzo boyfriend tzn. za długa i za szeroka, brakowało mi w niej chociażby lekkiego podkreślenia talii Chociaż znając życie jak zobaczę jak pięknie prezentuje się na Twoich zdjęciach, to zacznę żałować, że jej nie kupiłam
Powiedź mi jeszcze, jak planujesz ją nosić? Zapiętą czy rozpiętą? Bo mnie coś jeszcze nie pasowało w tym zapięciu a raczej wysokości na jakiej ono u mnie występowało..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:26   #3455
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:

Kinguś- sukienka z falbanką bez rękawków z Trendu, wisiała na wystawie przy schodach - Będziesz jakoś może na Marszałkowskiej? zobaczyłabyś czy nadal się uchowała?
Ostatnio rzadko jestem na Marszałkowskiej z racji braku miejsc parkingowych .
Dzisiaj akurat wybrałam się metrem, jednak jak będę gdzieś niebawem to sprawdzę .

Cytat:
Mnie akurat bardziej podobała się czarna, bo taki koralowy przy moich blond włosach i delikatnej urodzie sprawił by, że wyglądałabym albo jak landrynka albo.. legalna blondynka

To raz, bo moim zdaniem taki błękit bardziej pasuje brunetkom, a dwa jakoś tak pasuje mi do Was ten fason (skojarzyła mi się z tą sukienką pudrową z żabotem z Vero Mody, którą o ile dobrze pamiętam obydwie miałyście )

One już wiszą jakiś czas więc jak będziesz przechodziła, to zerknij na/za wystawę - powinny jeszcze być
.
Legalna blondynka , dzisiaj o 21 w tvn .

A no tak, racja- miałam, miałam .
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 18:34   #3456
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi nie mów, ostatnio znajomi śmieli się ze mnie na uczelni jak postanowiłam zrobić zakupy w księgarni na dole i przyszłam taka obładowana książkami na zajęcia, że aż przypomniała im się pewna scena z tego filmu

Stary 2010-03-06, 18:39   #3457
praline
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie, mnie też! Poza tym po założeniu czułam się w niej jakby była aż za bardzo boyfriend tzn. za długa i za szeroka, brakowało mi w niej chociażby lekkiego podkreślenia talii Chociaż znając życie jak zobaczę jak pięknie prezentuje się na Twoich zdjęciach, to zacznę żałować, że jej nie kupiłam
Powiedź mi jeszcze, jak planujesz ją nosić? Zapiętą czy rozpiętą? Bo mnie coś jeszcze nie pasowało w tym zapięciu a raczej wysokości na jakiej ono u mnie występowało..
Tak! mam taką kiecuszkę z VM.
Zamierzam ją nosić raczej rozpiętą- podoba mi się ten luz zapięcie jest jakoś tak niziutko...raczej nie zamierzam jej nosić z zapiętym guzikiem.
Hehe legalna blodnynka Mogę sobie jedynie wyobrazić bo niestety nie widziałam nigdy Twojego zdjęcia

Cytat:
Ostatnio rzadko jestem na Marszałkowskiej z racji braku miejsc parkingowych .
Dzisiaj akurat wybrałam się metrem, jednak jak będę gdzieś niebawem to sprawdzę .

A no tak, racja- miałam, miałam .
no to czekam na info :- chyba, że mi uda się tam dotrzeć wczesniej
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:12   #3458
_n_
Zadomowienie

Cytat:
zobaczę u siebie na dniach
dziękuję dziewczyny jakby któraś z Was z Warszawianki widziała pasiaka to proszę o mnie pamiętać
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:27   #3459
rybenka_
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny powiedzcie mi ta chusta jest obecnie w sklepach? jak wygląda w rzeczywistości , tak jak na zdjeciach? I ile kosztuje?

`Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 19:44   #3460
Klaudis1144
Rozeznanie

hej, ja ją właśnie dzisiaj kupiłam Kosztuje 24.90, jest taka jak na zdj., ma takie delikatne srebrne nitki
Stary 2010-03-06, 19:46   #3461
Nina Boo
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś z Was mogła by zakupić mi tą bluzeczkę w rozmiarze 34 ewentualnie 36 .Bardzo bardzo proszę Wszystkie koszty zwrócę oczywiście
Nina Boo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:02   #3462
mmaggiee
Rozeznanie

Dziewczyny z Lublina !
Jesli bylyscie/ bedziecie w h&m i mozecie to zorientujcie się czy są u nas te miętowe lakiery z zakrętką w groszki za 9,90 i dajcie cynk tutaj
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:24   #3463
kochanica_szatana
Zakorzenienie

W Zielonej tych lakierów miętowych nie ma, prawda? :P
kochanica_szatana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:32   #3464
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Mam pytanie głównie do dziewczyn z Warszawy

Czy widziałyście już gdzieś tą marynarkę/narzutkę w nowej, pudrowej wersji kolorystycznej?
Jest z działu Modern Classic, kosztuje 129 zł.

Będę wdzięczna za wszystkie informacje na jej temat

Stary 2010-03-06, 20:45   #3465
rybenka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klaudis1144 Pokaż wiadomość
hej, ja ją właśnie dzisiaj kupiłam Kosztuje 24.90, jest taka jak na zdj., ma takie delikatne srebrne nitki
a w jakim miescie i sklepie? mogłabyś podac mi numer z metki żebym mogła podzwonić i sprawdzić czy sa u mnie?

`Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:51   #3466
Klaudis1144
Rozeznanie

Rzeszów A nr mogłabym podać, tylko który to?
Stary 2010-03-06, 21:15   #3467
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cool Dot.: Miłośniczka H&M częśc II

Dziewczyny błagam - jeśli któraś z Was będzie w stanie kupić MIĘTOWY lakier to paznokci - błagam - niech mi kupi. Natychmiast zwracam koszty! Niestety w Galerii Krakowskiej nie było dzisiaj od rana ani jednego Strasznie mi na nim zależy...
Jutro zobacze u siebie w rzeszowie, ale daje małe szanse, że będzie:/

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Nina Boo Pokaż wiadomość
mnie też interesuje podobny pasiak tyle że z zamkiem.Były jakiś czas temu na all ale nie wiem czy to stara czy nowa kolekcja była ;/ i jak z ceną ?
dzisiaj mierzyałm tego pasiaka z zamkiem rozmiar 38 w Bonarce. Ale nie kupiłam bo zamek się beznadziejnie układał. Kosztowała bodajże 79zł
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:21   #3468
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dziewczyny błagam - jeśli któraś z Was będzie w stanie kupić MIĘTOWY lakier to paznokci - błagam - niech mi kupi. Natychmiast zwracam koszty! Niestety w Galerii Krakowskiej nie było dzisiaj od rana ani jednego Strasznie mi na nim zależy...
Jutro zobacze u siebie w rzeszowie, ale daje małe szanse, że będzie:/

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
dzisiaj byłam w graffice i nie było miętowego lakieru ; )
Chocolatina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:24   #3469
fashionaddicted
Zakorzenienie

aha - mierzyłam też dzisiaj tą bluzeczkę pudrową z kolekcji H&M garden z kwiatkami.
Na żywo jest okropna moim zdaniem - s była na mnie o wiele za duża o przeważnie s jest za małe.
Materiał - prześwitujący i moim zdaniem bardzo tandetny, a kwiatki nie wyglądają tak łądnie jak na zdjęciach
http://img690.imageshack.us/img690/4352/beztytuuxpq.png
Stary 2010-03-06, 21:26   #3470
Klaudis1144
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chocolatina Pokaż wiadomość
dzisiaj byłam w graffice i nie było miętowego lakieru ; )

Potwierdzam
I także proszę o jego zakup. Również zwrócę koszty. No i jeszcze raz piszę o bluzkach z koronką, błagam, pomóżcie dziewczyny
Stary 2010-03-06, 21:27   #3471
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

Potwierdzam, w Graffice nie ma
Stary 2010-03-06, 21:29   #3472
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyana Pokaż wiadomość
Potwierdzam, w Graffice nie ma
No to tym bardziej i jeszcze mocniej proszę o jego zakup!
Stary 2010-03-06, 21:38   #3473
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
Potwierdzam
I także proszę o jego zakup. Również zwrócę koszty. No i jeszcze raz piszę o bluzkach z koronką, błagam, pomóżcie dziewczyny
a byłaś w nowym świecie? z dwa dni temu widziałam tam były jeszcze czarne i szare i to całkiem sporo ; )
Stary 2010-03-06, 21:38   #3474
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:
Potwierdzam
mam pytanko, widziałaś może skórzane ramoneski jak byłaś dzisiaj?
w ogóle pytanie kieruję do wszystkich Dziewczyn z Rzeszowa, nie wiecie czy one są jeszcze?
co do koronkowych bluzek, ja też kupowałam kilka dni temu w nowym świecie i były wszystkie kolory dostępne.

Bloguję

Edytowane przez joanna453
Czas edycji: 2010-03-06 o 21:41
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:42   #3475
Chocolatina
Wtajemniczenie

ja dzisiaj nie widziałam ani jednej ramoneski w graffice, ale powiem szczerze że jakoś specjalnie za nimi nie wyglądałam ; D
Stary 2010-03-06, 21:45   #3476
Klaudis1144
Rozeznanie

Cytat:
a byłaś w nowym świecie? z dwa dni temu widziałam tam były jeszcze czarne i szare i to całkiem sporo ; )

Byłam, wisiało tylko kilka, ale ani jednej xs.. Po dzisiejszych zakupach jestem tak wściekła, że chyba nic nie jest w stanie mnie gorzej wyprowadzić z równowagi. Chciałam kupić bluzki z koronką - nie ma xs, chciałam te na krótki rękaw z bufkami - nie ma xs, chciałam chustę w panterkę - nie ma już tej klasycznej, chciałam taką jedną kurtkę i też na złość nie ma xs, chciałam katanę, spodenki i ten granatowy sweter ze złotymi guzikami z tej akcji the blues i też nie ma xs! Wszystko co chciałam - w ogóle nie było xs! A pomyśleć, że miałam być w Rzeszowie w poprzednią sobotę..
Kupiłam tylko chabrowy lakier i apaszkę Takich "antyudanych" zakupów to w życiu nie miałam.

edit: ja nie widziałam tych kurtek, ale szczerze to za bardzo się za nimi nie rozglądałam. Dziewczyny, jakbyście zobaczyły gdzieś w tym tyg. te bluzki to dajcie znać, chyba, że jakaś wizażanka pomoże w zakupie, bo na all to szkoda mi 5 dych..

Edytowane przez Klaudis1144
Czas edycji: 2010-03-06 o 21:47
Stary 2010-03-06, 21:47   #3477
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzisiaj nie widziałam ani jednej ramoneski w graffice, ale powiem szczerze że jakoś specjalnie za nimi nie wyglądałam ; D
mam nadzieje, że są
sama nie wiem właśnie czy je w ogóle w graffice widziałam?
w nowym świecie było ich sporo.

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:58   #3478
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna453 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że są
sama nie wiem właśnie czy je w ogóle w graffice widziałam?
w nowym świecie było ich sporo.
być może są, ale mogli zmienić ich lokalizację ; ) bo jak ostatnio byłam (w graffice) to czarne wisiały zaraz na tych wieszakach przy drzwiach po prawej, a szare były całkiem z tyłu. A dziś wcale ich nie zauważyłam ;P

a nie wiesz może czy dowieźli do nowego świata te słynne granatowe sukienki z żabotem po 39.90? bo oczywiście w grafice ich nie uświadczy ; D
Stary 2010-03-06, 21:59   #3479
harajuku-fish
Zakorzenienie

w katowicach na stawowej dzisiaj około 17 30 było około 6 miętowych lakierów, takie niebieskie i różowy jaśniutki.... aa i pełno naszyjników w różą, niestety lusterek brak

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:02   #3480
yaheira
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nina Boo Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was mogła by zakupić mi tą bluzeczkę w rozmiarze 34 ewentualnie 36 .Bardzo bardzo proszę Wszystkie koszty zwrócę oczywiście
sprawdzę u siebie czy jest
z jakiego ona jest działu?
yaheira jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości