|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
Witam
Pilnie poszukuję bluzek z koronką w rozm. xs! kolory ecru i czarny, niestety u mnie już nie ma. Zależy mi na obu, ale jeśli będzie tylko jedna to też ok. Błagam o pomoc. Druga prośba to lakier miętowy, proszę, pomóżcie! ![]() A zachowały się u was jeszcze te kurtki jeansowe z akcji the blues? Te za 60 zł? mój hm to jakaś masakra jest, kompletnie żadnych małych rozm.
|
|
|
|
#3452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No naprawdę, mogłabym w niej jedynie wyjść na jakiś bal przebierańców . Może to faktycznie kwestia wzrostu, albo to że mam dość delikatne ramiona i te bufki u mnie wyglądały karykaturalnie. Jednak kolor miała bardzo ładny .Czyżby dlatego że mamy ciemne włosy? Ja nie wiem o której sukience mówicie......
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2010-03-06 o 18:01 |
|
|
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do marynarki, szkoda, że nie mam zdjęć z przymierzalni. Obiecuję, że będe o Tobie pamiętała Cytat:
![]() Marynarka mnie na wieszaku nie przekonywała, to przeszycie na kołnierzyu jakoś mnie raziło i to, że wydawała się duuuża...Po zmierzeniu byłam w stanie zaakceptować ten szew, który jak widać jest ściągnięty ze Stelli McCartney Kinguś- sukienka z falbanką bez rękawków z Trendu, wisiała na wystawie przy schodach - Będziesz jakoś może na Marszałkowskiej? zobaczyłabyś czy nadal się uchowała?
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-03-06 o 18:06 |
||
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie akurat bardziej podobała się czarna, bo taki koralowy przy moich blond włosach i delikatnej urodzie sprawił by, że wyglądałabym albo jak landrynka albo.. legalna blondynka ![]() To raz, bo moim zdaniem taki błękit bardziej pasuje brunetkom, a dwa jakoś tak pasuje mi do Was ten fason (skojarzyła mi się z tą sukienką pudrową z żabotem z Vero Mody, którą o ile dobrze pamiętam obydwie miałyście )One już wiszą jakiś czas więc jak będziesz przechodziła, to zerknij na/za wystawę - powinny jeszcze być ![]() Cytat:
Chociaż znając życie jak zobaczę jak pięknie prezentuje się na Twoich zdjęciach, to zacznę żałować, że jej nie kupiłam ![]() Powiedź mi jeszcze, jak planujesz ją nosić? Zapiętą czy rozpiętą? Bo mnie coś jeszcze nie pasowało w tym zapięciu a raczej wysokości na jakiej ono u mnie występowało..
|
|
#3455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Dzisiaj akurat wybrałam się metrem, jednak jak będę gdzieś niebawem to sprawdzę Cytat:
.A no tak, racja- miałam, miałam .
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi nie mów, ostatnio znajomi śmieli się ze mnie na uczelni jak postanowiłam zrobić zakupy w księgarni na dole i przyszłam taka obładowana książkami na zajęcia, że aż przypomniała im się pewna scena z tego filmu
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamierzam ją nosić raczej rozpiętą- podoba mi się ten luz zapięcie jest jakoś tak niziutko...raczej nie zamierzam jej nosić z zapiętym guzikiem. Hehe legalna blodnynka Mogę sobie jedynie wyobrazić bo niestety nie widziałam nigdy Twojego zdjęcia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny powiedzcie mi ta chusta jest obecnie w sklepach? jak wygląda w rzeczywistości , tak jak na zdjeciach? I ile kosztuje
?
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
hej, ja ją właśnie dzisiaj kupiłam
Kosztuje 24.90, jest taka jak na zdj., ma takie delikatne srebrne nitki
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was mogła by zakupić mi tą bluzeczkę w rozmiarze 34 ewentualnie 36 .Bardzo bardzo proszę
Wszystkie koszty zwrócę oczywiście
|
|
|
|
#3462 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Lublina !
![]() Jesli bylyscie/ bedziecie w h&m i mozecie to zorientujcie się czy są u nas te miętowe lakiery z zakrętką w groszki za 9,90 i dajcie cynk tutaj
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
W Zielonej tych lakierów miętowych nie ma, prawda? :P
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie głównie do dziewczyn z Warszawy
![]() Czy widziałyście już gdzieś tą marynarkę/narzutkę w nowej, pudrowej wersji kolorystycznej? ![]() Jest z działu Modern Classic, kosztuje 129 zł. Będę wdzięczna za wszystkie informacje na jej temat
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
|
#3466 |
|
Rozeznanie
|
Rzeszów
A nr mogłabym podać, tylko który to?![]()
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam - jeśli któraś z Was będzie w stanie kupić MIĘTOWY lakier to paznokci - błagam - niech mi kupi. Natychmiast zwracam koszty! Niestety w Galerii Krakowskiej nie było dzisiaj od rana ani jednego
Strasznie mi na nim zależy... ![]() Jutro zobacze u siebie w rzeszowie, ale daje małe szanse, że będzie:/ ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- dzisiaj mierzyałm tego pasiaka z zamkiem rozmiar 38 w Bonarce. Ale nie kupiłam bo zamek się beznadziejnie układał. Kosztowała bodajże 79zł |
|
|
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
aha - mierzyłam też dzisiaj tą bluzeczkę pudrową z kolekcji H&M garden z kwiatkami.
Na żywo jest okropna moim zdaniem - s była na mnie o wiele za duża o przeważnie s jest za małe. Materiał - prześwitujący i moim zdaniem bardzo tandetny, a kwiatki nie wyglądają tak łądnie jak na zdjęciach http://img690.imageshack.us/img690/4352/beztytuuxpq.png |
|
|
|
#3470 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam, w Graffice nie ma
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle pytanie kieruję do wszystkich Dziewczyn z Rzeszowa, nie wiecie czy one są jeszcze? co do koronkowych bluzek, ja też kupowałam kilka dni temu w nowym świecie i były wszystkie kolory dostępne. Edytowane przez joanna453 Czas edycji: 2010-03-06 o 21:41 |
|
|
|
|
#3475 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj nie widziałam ani jednej ramoneski w graffice, ale powiem szczerze że jakoś specjalnie za nimi nie wyglądałam ; D
|
|
|
|
#3476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam, wisiało tylko kilka, ale ani jednej xs.. Po dzisiejszych zakupach jestem tak wściekła, że chyba nic nie jest w stanie mnie gorzej wyprowadzić z równowagi. Chciałam kupić bluzki z koronką - nie ma xs, chciałam te na krótki rękaw z bufkami - nie ma xs, chciałam chustę w panterkę - nie ma już tej klasycznej, chciałam taką jedną kurtkę i też na złość nie ma xs, chciałam katanę, spodenki i ten granatowy sweter ze złotymi guzikami z tej akcji the blues i też nie ma xs! Wszystko co chciałam - w ogóle nie było xs! A pomyśleć, że miałam być w Rzeszowie w poprzednią sobotę.. Kupiłam tylko chabrowy lakier i apaszkę Takich "antyudanych" zakupów to w życiu nie miałam.edit: ja nie widziałam tych kurtek, ale szczerze to za bardzo się za nimi nie rozglądałam. Dziewczyny, jakbyście zobaczyły gdzieś w tym tyg. te bluzki to dajcie znać, chyba, że jakaś wizażanka pomoże w zakupie, bo na all to szkoda mi 5 dych.. Edytowane przez Klaudis1144 Czas edycji: 2010-03-06 o 21:47 |
|
|
|
|
#3477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, że są![]() sama nie wiem właśnie czy je w ogóle w graffice widziałam? w nowym świecie było ich sporo. |
|
|
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie wiesz może czy dowieźli do nowego świata te słynne granatowe sukienki z żabotem po 39.90? bo oczywiście w grafice ich nie uświadczy ; D |
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
w katowicach na stawowej dzisiaj około 17 30 było około 6 miętowych lakierów, takie niebieskie i różowy jaśniutki....
aa i pełno naszyjników w różą, niestety lusterek brak
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

W końcu powinny się pojawić w dostawach, przecież to nie żadna limitowana edycja 
Bufki są naprawdę spore więc pewnie mogą troszkę przytłaczać..
Ja jej osobiście nie mierzyłam więc wypowiedzieć się nie mogę, koleżanka która ją ma, ma około 172 cm więc pewnie te bufki odpowiednio proporcjonalniej na niej wyglądają
.
)