Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-06, 20:44   #451
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko przywitać
napisać, że do ślubu 168 dni
kupiliśmy dziś Tż garnitur i kamizelkę z musznikiem wisi w mojej szafie i czeka na wielki dzień
Chili, gratulacje
My też już mamy garniak i wszystkie dodatki

Zmienna kobieta, nie załamuj się i nie kłóć się z tz, , bo to najgorsze co teraz możecie zrobić
Poszukajcie jeszcze, może się wam uda coś znaleźć, popytajcie znajomych.
I nieprawda, że szukanie kucharki to jest mało męskie zajęcie.
To jest też jego ślub, i powinien Ci pomagać we wszystkim
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 20:45   #452
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Ale jestem chora
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:03   #453
BlackAngel
Adwokat diabła

kurcze nawet ciasto zrobiłam a tu
każdy poszedł imprezować a ja sama

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:32   #454
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
a gdzie chodziłaś na kursy? i jak lekcje?

Do Mark Dance na Gałczyńskiego na taki 3 msc - czyli wszystkie tańce. Podstawy do walca mamy więc jeszcze 3 lekcje indywidualne z naszym układem weźmiemy - trzeba poćwiczyć technike i układ. Ogólnie OK ale trzeba duzo pytć, zeby się dowiedzieć co robi się źle, zabrakło mi takich informacji i się dowiedziałam, że to na indywidualnym... więc powiedziałam, że ja chce teraz bo po to tu jestem...

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ale jestem chora
Teraflu +wapno z vit C, wymoczyć nogi w goracej wodzie z solą i do łóżka marsz!!! natychmiast!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 21:52   #455
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ale mielismy dziaj tania i załatwiania

ale z najwaznieszych rzeczy to zamówilismy tort
umówilismy się na poradnię rodzinną
mielismy pierwsze spotkanie z księdzem, zostały jeszcze dwa.. ale kurcze siedzilismy pół godziny tylko, jakby od razu nie mogli zrobić 1,5-2 godzin, a nie 3 spotkań i ludzie jak pracują to musza brać wolne na głupie pół godziny
oglądalismy 2 miejsca na plener, jeden skreslilismy bo mi sie nie podobało, drugo stoi pod znakiem zapytania, bo jakaś impreza w maju tam jest
i dzowniłam do pani która ubiera kosciół ale mamy się złosic na poczatku kwietnia bo teraz "załatwia" śluby kwietniowe

to chyba wszystko

a co do TZta to jak tylko wybralismy zespół, salę i foto/kamera i TŻ wyłączył się z jakiegokolwiek planowania i myslenia o weselu, bo zawsze było "mamy czas", teraz jestem bardzo mile zaskoczona, bo bardziej interesuje się przygotowaniami niz ja

mnie zaczeło przerażać to, że im bliżej slubu tym więcej rzeczy jest do przemyslenia i załatwienia..

no i nie mamy organisty.. kuzynka TZta nie może nam zagrac, bo sama idzie na slub przyjaciółki w sobotę idziemy posłuchać gościa którego poleciła, więc zobaczymy mam nadzieję że będzie ok bo nasz organista dosłownie pieje

i jak dobrze pójdzie to kolega TZta będzie dawał nam ślub

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-03-06 o 22:24
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:45   #456
certina4
Wtajemniczenie

cześć, ale się dzisiaj wkurzyłam, odśnieżyłam samochód i zaczynam jechać na zajęcia rano, a tu coś nie tak, kierownicę mi spycha na prawą stronę, podjechałam na przystanek i patrzę co się dzieje a ja mam przebite dwie opony po stronie pasażera musiałam wydac 20zł żeby dojechać na drugi koniec miasta na zajęcia, a tymczasem po pracy TŻcik zajął się moim samochodem, okazało się że jakiś burak odkręcił mi wentyle i spadło powietrze. Co za chamstwo a wyjątkowo jak wczoraj wróciłam z baru ( mieliśmy na aplikacji spotkanko zapoznawcze ) to nie było gdzie stanąć i zostawiłam samochód przy bloku obok, już więcej tam nie stanę choćby nie wiem co, nie wiem co to za ludzie że ich bawi coś takiego, już myślałam że ktoś mi normalnie nożem przeciął, ale na szczęście obyło się bez zakupu nowych opon

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko przywitać
napisać, że do ślubu 168 dni
kupiliśmy dziś Tż garnitur i kamizelkę z musznikiem wisi w mojej szafie i czeka na wielki dzień
gratuluję

zamienna kobieta
nie poddawaj się, po drodze napotyka się różne przeszkody ale najważniejsze to starać się je zwalczać. Wierzę że i w Waszym przypadku tak będzie. Gadaj z TŻ to najważniejsze, a ślub w przyszłym roku wcale nie jest głupim pomysłem jeśli tylko rzeczywiście coś odłożycie do tego czasu więcej i stać Was będzie na wesele w jakiejś knajpie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:49   #457
madmuazelle
BAN stały

Gratuluje wszystkim,które pozałatwiały sprawy ślubno-weselne.

certi,omg ale ktoś jest za przeproszeniem świnią,by takie coś zrobić.

Gusia,też oglądałam Usta w Usta,bardzo fajny serial.
Najbardziej rozbawił mnie golusieńki Wilczak z różą w pupie,śpiewający pod oknem.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-06 o 22:51
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:49   #458
woda sodowa
Wtajemniczenie

Jestem z powrotem dziewczyny, nie nadrobila za bardzo, ale przynajmniej przejrzalam zdjecia.
Remmi fryzurka bardzo mi sie podoba
Gospella patrzylam na twoja sukienke i akurat moja siostra zajrzala mi przez ramie, obu nam sie bardzo podobala, swietnie wyglada na twoich ksztaltach

Cytat:
A to ja nawet nie wiedziałam, że mieszkasz poza granicami kraju. A gdzie dokładnie- jeśli moge oczywiście wiedziec
Mad ja tez nie wiedzialam, jakos sie do tej pory nie przyznawalas, a moze przeoczylam...

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej! jestem sama w sobotą noc, ktoś przyjdzie do mnie? przygranie?
Ja cie moge dzis przygarnac, a w nastepna sobote to juz naewno nie bedziesz siedziec w domku sama
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:52   #459
madmuazelle
BAN stały

anesh,wodo chyba kiedyś tam gdzieś w którejść części pisałam,że mieszkam w UK.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 22:52   #460
BlackAngel
Adwokat diabła

Woda, a właśnie już coś wiesz? To już za tydzień!

Stary 2010-03-06, 23:00   #461
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
może jednak przełóżcie na przyszły rok ślub, odkładajcie pieniążki i na spokojnie załatwiajcie wszystko? Nasza Kasia też przełożyła ślub i jest ok P.S. Kacha mam nadzieję, że nie dostanę po głowie za to odniesienie do Twojej osoby
wiesz, że ja się nie burmuszę
no ja przełozyłam ślub na przyszły rok i się bardzo cieszę, bo gdyby miał być w tym roku to bym chyba wylądowała w psychiatryku nie ma się co szarpać,w końcu to tylko rok

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 23:22   #462
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
cześć Gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jazz a gdzie ty byłaś jak cię nie było?

W pracy Ostatnio miałam hardcore w pracy, ale byłam na to przygotowana psychicznie, bo wiedziałam, że czeka mnie czasochłonne zadanie, więc jakoś przeżyłam. Ostatni tydzień był dość lajtowy, ale znowu szykują się długie wieczory w pracy. Strasznie się cieszę, że zaczęłam planować ślub dwa lata wcześniej i mam już załatwione i zaplanowane tyyyyle rzeczy, na które teraz nie miałabym czasu . Z takich ważniejszych spraw, to nadal nie mamy poradni rodzinnej (nauki już mamy), ale TŻ się zobowiązał, że poszuka nam czegoś - ma teraz urlop, to ma czas. Ja dzisiaj zamówiłam próbki zaproszeń, bo już najwyższa pora, ale na szczęście zaproszeniami mogę się zajmować internetowo

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no ja wczoraj wsunelam nachosy, a po kinie jeszcze wpadlismy do znajomych i zapilam piwkiem ale to bylo zamiast kolacji ogolnie nieustannie kontroluje wage jak planuje cos bardziej kalorycznego zjesc wieczorem (tak jak wczoraj) to w dzien jem mniej zeby bilans nie byl jakos dramatycznie wiekszy od paru tygodni idealnie udaje mi sie trzymac wage w miejscu (bo juz wiecej chudnac nie chce )
Chciałabym tak kiedyś powiedzieć
W zasadzie, to jestem zadowolona ze swojej diety, ale do ślubnego celu brakuje mi jeszcze z 5 kg.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 23:26   #463
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
anesh,wodo chyba kiedyś tam gdzieś w którejść części pisałam,że mieszkam w UK.
A gdzie jesli mozna wiedziec?

Cytat:
Woda, a właśnie już coś wiesz? To już za tydzień!
Podobniez najpierw mojej sis mieszkanie, a potem Hybrydy. Mialy plany, ze ja sie ubiore w jakas sukienke w jasnym kolorze, a one wszystkie na czarno, ale plan upadl jak sobie ostatnio czarna kiecke kupilamTrzeba w godnym stroju pochowac moje panienstwo
Stary 2010-03-06, 23:44   #464
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

Podobniez najpierw mojej sis mieszkanie, a potem Hybrydy. Mialy plany, ze ja sie ubiore w jakas sukienke w jasnym kolorze, a one wszystkie na czarno, ale plan upadl jak sobie ostatnio czarna kiecke kupilamTrzeba w godnym stroju pochowac moje panienstwo
luuuz

w razie większej ilości szczegółów wiesz gdzie mnie znaleść, mam nadzieję że się wyczołgamy z Twojej sis mieszkania

Edit:
dobranoc

Edit2:
jak patrzę na moje suwaczki to mi kartofelki w piwnicy gniją

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-03-07 o 00:12
Stary 2010-03-07, 00:20   #465
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
luuuz

w razie większej ilości szczegółów wiesz gdzie mnie znaleść, mam nadzieję że się wyczołgamy z Twojej sis mieszkania
Damy rade, kto jak nie my?Adres i dokladna godzine podam wam pozniej na pw.
Stary 2010-03-07, 01:43   #466
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Witajcie, bardzo spodobał mi się tytuł wątku to TU zajrzałam

Ja już mam dużo spraw pozałatwianych, ale jeszcze wiele przede mną...no i widzę, że również przed Wami
Obecnie pracuję nad zaproszeniami, ale to detal w porównaniu z innymi kwestiami. Pozdrawiam!
Stary 2010-03-07, 07:56   #467
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Chyba mnie tu dawno nie było. Pierwszy raz na nowym wątku. Dzis miałam jechać z Tz do kina do Łodzi ale za zimno i siedzim y w domku cieplusim:P Wczoram byłam na wsi i było fajnie. Pogadałam ze swoją świadkową. Dawno już jej ni widziałam A jeszcze wczoraj Tz kupił mi piękny płaszczyk na wiosne. I przymierzyłam płaszczyk spódnicę i buciki. I jaka laska wszyscy domownicy mówili. Już nie mogę się doczekać wiosny zebym mogła acząć się wystrajać
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 08:22   #468
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, ale się dzisiaj wkurzyłam, odśnieżyłam samochód i zaczynam jechać na zajęcia rano, a tu coś nie tak, kierownicę mi spycha na prawą stronę, podjechałam na przystanek i patrzę co się dzieje a ja mam przebite dwie opony po stronie pasażera musiałam wydac 20zł żeby dojechać na drugi koniec miasta na zajęcia, a tymczasem po pracy TŻcik zajął się moim samochodem, okazało się że jakiś burak odkręcił mi wentyle i spadło powietrze. Co za chamstwo a wyjątkowo jak wczoraj wróciłam z baru ( mieliśmy na aplikacji spotkanko zapoznawcze ) to nie było gdzie stanąć i zostawiłam samochód przy bloku obok, już więcej tam nie stanę choćby nie wiem co, nie wiem co to za ludzie że ich bawi coś takiego, już myślałam że ktoś mi normalnie nożem przeciął, ale na szczęście obyło się bez zakupu nowych opon
Pełno chamstwa jest wśród nas niestety Nie zazdroszczę takiej sytuacji, też bym się nieźle wkur....ła
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiesz, że ja się nie burmuszę
no ja przełozyłam ślub na przyszły rok i się bardzo cieszę, bo gdyby miał być w tym roku to bym chyba wylądowała w psychiatryku nie ma się co szarpać,w końcu to tylko rok
Zgadzam się w 100% Czymże jest rok w obliczu całego przyszłego życia razem
Stary 2010-03-07, 09:17   #469
anesh_
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17682556]
Teraflu +wapno z vit C, wymoczyć nogi w goracej wodzie z solą i do łóżka marsz!!! natychmiast![/QUOTE]

zrobiłam tak, ale dzisiaj żeby mi za nudno nie było to jeszcze
i cały czas mnie zolądek boli
Stary 2010-03-07, 09:23   #470
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry sloneczko mi zaswiecilo w okna

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Wróciliśmy wczoraj-samolot opóźniony, trochę nerwów było.
Wylądowaliśmy o 22.20, a potem do 3.20 jechaliśmy z Wawy do teściów.
i jak Wam sie podroz udala? czekamy na relacje i FOTY

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
nie wiem czy cos bedzie widac
co do kamizelki to sie nie wypowiem, bo bede nieobiektywna spinki mi sie srednio podobaja bo... nie lubie zoltego zlota

my chyba TZowi kupimy taki krawacik i takie spinki (jak w zalaczniku), bo maja podobna fakture do materialu garniaka... tylko nie wiem czy to juz nie bedzie przesada koszula do tego bedzie biala gladka, a z kieszonki garniaka bedzie wystawac biala wypustka jak juz go odbierzemy to sobie bedziemy wizualizowac no i do tego butonierka z bialego cymbidium wydaje mi sie, ze wszystko w miare bedzie pasowac... co sadzicie?

Cytat:
cześć, ale się dzisiaj wkurzyłam, odśnieżyłam samochód i zaczynam jechać na zajęcia rano, a tu coś nie tak, kierownicę mi spycha na prawą stronę, podjechałam na przystanek i patrzę co się dzieje a ja mam przebite dwie opony po stronie pasażera
zlosliwosc ludzka nie zna granic

po wczorajszej lekcji tanca stwierdzam, ze chyba musimy sobie w jakis sposob zapisywac z TZem te wszystkie figury z tanga, bo po jakims czasie zapominamy jak niektore lecialy chyba zaloze zeszyt do tanga

a teraz czekam na TZa, bo niedlugo jedziemy troche poplywac i wygrzac tylki, a on biedny musial isc dzis na uczelnie na zbojecka godzine 7.40 i w dodatku na jedne zajecia poplywamy i akurat zglodniejemy przed obiadkiem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 09:28   #471
anesh_
Zakorzenienie

A tak z przyjemnych rzeczy to za 3 dni tżcik bedzie ze mną, a za równe 5 miesięcy nasz ślub
Stary 2010-03-07, 09:54   #472
mufciu
Przyczajenie

Cytat:

my chyba TZowi kupimy taki krawacik i takie spinki (jak w zalaczniku), bo maja podobna fakture do materialu garniaka... tylko nie wiem czy to juz nie bedzie przesada koszula do tego bedzie biala gladka, a z kieszonki garniaka bedzie wystawac biala wypustka jak juz go odbierzemy to sobie bedziemy wizualizowac no i do tego butonierka z bialego cymbidium wydaje mi sie, ze wszystko w miare bedzie pasowac... co sadzicie?
gdzieś czytałam, że przy świeżym kwiatku wpiętym w klapę marynarki powinno się zrezygnować z wypustki/chustki w butonierce

Krawat i spinki na tak
mufciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 09:59   #473
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mufciu Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam, że przy świeżym kwiatku wpiętym w klapę marynarki powinno się zrezygnować z wypustki/chustki w butonierce

Krawat i spinki na tak
dobrze wiedziec to w takim razie chyba bez wypustki
edit: hmmmm a tu jest i butonierka i wypustka http://ameliste.blox.pl/resource/bridesbutnierka.jpg http://www.hejwesele.pl/UserFiles/iS...9630XSmall.jpg to jak to jest

cholerka mama dostala od ojca na jutrzejszy dzien kobiet trzy butelki perfum... i juz myslalam, ze i ja z tego skorzystam () i dupa chyba nam sie z mama z wiekiem rozjezdzaja gusta perfumowe, bo zadne mi sie jakos specjalnie nie podobaja

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-07 o 10:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:10   #474
mufciu
Przyczajenie

Cytat:
dobrze wiedziec to w takim razie chyba bez wypustki
edit: hmmmm a tu jest i butonierka i wypustka http://ameliste.blox.pl/resource/bridesbutnierka.jpg http://www.hejwesele.pl/UserFiles/iS...9630XSmall.jpg to jak to jest
ja osobiście myślę żę powinno być tak, jak się Wam podoba, my raczej zrezygnujemy z chusteczki bo uważam ze to byłoby już za dużo...
trzeba wszystko przymierzyć i zobaczy sie
mufciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 10:19   #475
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
zrobiłam tak, ale dzisiaj żeby mi za nudno nie było to jeszcze
i cały czas mnie zolądek boli
Biedulka Chyba złapałaś wirusa, ratuj się jakimiś ziółkami i pij dużo, żebyś się nie odwodniła. A jeśli się nie poprawi to jutro idź do lekarza
lain nie poradzę w kwestii kwiatka i tej wypustki Ale wydaje mi się, że jakbyście już poprzymierzali to odrazu byłoby widać czy pasuje czy nie Spinki mi się bardzo spodobały
Stary 2010-03-07, 11:00   #476
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak z przyjemnych rzeczy to za 3 dni tżcik bedzie ze mną, a za równe 5 miesięcy nasz ślub
Oj, to rzeczywiscie przyjemnie, szczegolnie ten powrot TZ-cika, tak na niego czekalas...
Stary 2010-03-07, 11:15   #477
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
to gratuluję udanego zakupu
p.s. czyli wreszcie weekendzik spędzasz razem z ukochanym?
[.....]
nie do końca, mieliśmy dla siebie tylko sobotę, bo dziś już pojechał na służbę

Do tego schodzi na dół, a tam się okazuje, ze włamali mu się do samochodu (w lutym włamali mu się w jego mieście, teraz w moim), bardzo pechowo nam się ten rok zaczyna Na szczęście samochodu nie ukradki i znikneły tylko płyty i ładowarka samochodowa do telefonu, ale zamek do wymiany i skrytka do naprawy (skrytka zamknięta była na "amen", zacięła się i nie szło jej otworzyć, a tym burakom się udało oczywiście).
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Chili, gratulacje
My też już mamy garniak i wszystkie dodatki
[.....]
znaczy się, że nie jesteśmy jedynymi szaleńcami

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-07 o 11:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:39   #478
certina4
Wtajemniczenie

cześć

ale mi komputer zamula, chyba mam jakieś wirusy czeka mnie format C: niedługo

ale dzisiaj dzień: ide na obiad do Tżta mamy a na podwieczorek do TŻta dziadków... oby jakoś przeżyć ten dzień zwłaszcza że za często się nie spotykamy, wprawdzie nic nie mam do TŻt mamy, ale Ona jest strasznie ciekawska i zawsze mnie o wszystko wypytuje a ja z wrodzonej uprzejmości jej na wszystko odpowiadam, ale czasami tracę cierpliwość a co do TŻ dziadków to najbardziej się obawiam tylko żeby nie wchodzili w tematy religijne i polityczne bo nie wytrzymam i chyba mnie wygonią z domu

miłego popołudnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 11:58   #479
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

To Ja Cię pocieszę..Nam się wczoraj włamali do samochodu w biały dzień około 13..Wróciliśmy z zakupów i oddaliliśmy by je zanieść do domu na 3 metry dosłownie.. Wybili szybę, ukradli radio...Za szybę zapłaciliśmy ponad 300euro..A tydzień temu coś tam się zepsuło i poszło Nam tyle samo...
Nie chcę się nawet wspominać o nerwach i straconym czasie
A dodam że już nie pierwszy raz wymienialiśmy szybę w aucie przez takich wandali

Cytat:
Dzien dobry sloneczko mi zaswiecilo w okna

i jak Wam sie podroz udala? czekamy na relacje i FOTY

co do kamizelki to sie nie wypowiem, bo bede nieobiektywna spinki mi sie srednio podobaja bo... nie lubie zoltego zlota

zlosliwosc ludzka nie zna granic

po wczorajszej lekcji tanca stwierdzam, ze chyba musimy sobie w jakis sposob zapisywac z TZem te wszystkie figury z tanga, bo po jakims czasie zapominamy jak niektore lecialy chyba zaloze zeszyt do tanga

a teraz czekam na TZa, bo niedlugo jedziemy troche poplywac i wygrzac tylki, a on biedny musial isc dzis na uczelnie na zbojecka godzine 7.40 i w dodatku na jedne zajecia poplywamy i akurat zglodniejemy przed obiadkiem
Mi się taki zestawik podoba bo podobny przewiduje dla Mojego TŻcika
Tylko chyba raczej bez 'białej serwetki', jedyne storczyk żywy

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:20   #480
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witam w nowym wątku! Świetny tytuł!Przybywam z wieściami, ze byłam na pierwszym mierzeniu sukien Oglądałam ich wiele, niektóre nie mam pojęcia czemu kosztują ponad 2 tysiące, skoro to istne szmaty! Mierzyłam w sumie 3 suknie i muszę przyznać, że wygladam w nich bardzo szczupło, wręcz chudo... nie spodziewałam się tego, bo w codziennych ciuchach raczej tak nie wyglądam. byłam w Cymbeline, tam istna tragedia, nie było nic godnego uwagi, tylko jedne buty mi się podobały- sandałki typowo letnie, ale cudne. Ale nie zapytałam ile kosztowały.
Największe nadzieje wiązałam oczywiście z sukniami Annais i była moja wymarzona Bonnie. Jak ją przymierzyłam to wiedziałam, że to TA. U mamy też zobaczyłam ogromny uśmiech i błysk w oku, przy innych było tak sobie.Tylko, że ta była ecru, a ja chcę białą. No i cena zwala z nóg. Nie chciałam wydawać więcej niż 1500-1700 na sukienkę, a najbardziej to myślałam o wypożyczeniu. jak sie okazało nie za bardzo sie to opłaca, bo wypożyczenie to połowa kosztu sukni + 150zł za pranie + 200zł za ewentualne uszkodzenia(nawet zaciągnięcie), to wcale nie wychodzi tak kolorowo, a gdzie jeszcze inne dodatki
Mierzyłam bonnie i Sabine (ale tę tylko dla sprawdzenia jak mi jest w białym, bo fason mi się nie podobał i wyglądała dużo gorzej niz Bonnie) No i powiem Wam, ze Bonnie wyglada duuużo piękniej niż na zdjęciach katalogowych, ta koronka tak się nie odcina od reszty sukni no i kryształki bardziej się mienią. Mierzyłam jeszcze w innym salonie jedną, ale była taka średnia.Bonnie bije wszystkie na głowę. No i mimo, że jest bardzo droga (jak dla nas) to jednak rodzice zdecydowali się ją kupić, bo wygląda naprawdę zjawiskowo!Ja za to postanowiłam nie wydawać ani grosza, żeby sobie sama dokupić choc dodatki- welon, bolerko, buty i sukienkę na drugi dzień. Mierzyłam też śliczną ale była ciemnofioletowa, a wolałabym jasną jednak.
Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Witajcie, bardzo spodobał mi się tytuł wątku to TU zajrzałam

Ja już mam dużo spraw pozałatwianych, ale jeszcze wiele przede mną...no i widzę, że również przed Wami
Obecnie pracuję nad zaproszeniami, ale to detal w porównaniu z innymi kwestiami. Pozdrawiam!
Witaj! Widzę, że kolejna PM z tego samego dnia! A my mamy dziś 2 rocznicę zaręczyn!
Cytat:
No tak, u nas też dziś równe 5 miesiecy:jupi :

Biorę się za robotę, mam strasznie dużo do zrobienia na praktyki i na studia! jeszcze sprawdzanie wypracowań jak mi się nie chce! wolałabym cały dzień spędzić z TZcikiem. A ostatnio biedactwo był chory!

lain, piękny krawat, my też chcemy coś takiego!I spinki tez mi się podobają, choc my myśleliśmy o srebrnych satynowych i z paseczkami wzdłuż nie wiem czy wiecie o co chodzi
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości