|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
![]() My też już mamy garniak i wszystkie dodatki ![]() Zmienna kobieta, nie załamuj się i nie kłóć się z tz, , bo to najgorsze co teraz możecie zrobić Poszukajcie jeszcze, może się wam uda coś znaleźć, popytajcie znajomych. I nieprawda, że szukanie kucharki to jest mało męskie zajęcie. To jest też jego ślub, i powinien Ci pomagać we wszystkim |
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Ale jestem chora
![]()
|
|
|
|
#453 |
|
Adwokat diabła
|
kurcze nawet ciasto zrobiłam a tu
każdy poszedł imprezować a ja sama
|
|
#454 |
|
Konto usunięte
|
Do Mark Dance na Gałczyńskiego na taki 3 msc - czyli wszystkie tańce. Podstawy do walca mamy więc jeszcze 3 lekcje indywidualne z naszym układem weźmiemy - trzeba poćwiczyć technike i układ. Ogólnie OK ale trzeba duzo pytć, zeby się dowiedzieć co robi się źle, zabrakło mi takich informacji i się dowiedziałam, że to na indywidualnym... więc powiedziałam, że ja chce teraz bo po to tu jestem... ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Teraflu +wapno z vit C, wymoczyć nogi w goracej wodzie z solą i do łóżka marsz!!! natychmiast!
|
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale mielismy dziaj tania i załatwiania ![]() ale z najwaznieszych rzeczy to zamówilismy tort umówilismy się na poradnię rodzinną mielismy pierwsze spotkanie z księdzem, zostały jeszcze dwa.. ale kurcze siedzilismy pół godziny tylko, jakby od razu nie mogli zrobić 1,5-2 godzin, a nie 3 spotkań i ludzie jak pracują to musza brać wolne na głupie pół godziny ![]() oglądalismy 2 miejsca na plener, jeden skreslilismy bo mi sie nie podobało, drugo stoi pod znakiem zapytania, bo jakaś impreza w maju tam jest ![]() i dzowniłam do pani która ubiera kosciół ale mamy się złosic na poczatku kwietnia bo teraz "załatwia" śluby kwietniowe ![]() to chyba wszystko ![]() a co do TZta to jak tylko wybralismy zespół, salę i foto/kamera i TŻ wyłączył się z jakiegokolwiek planowania i myslenia o weselu, bo zawsze było "mamy czas", teraz jestem bardzo mile zaskoczona, bo bardziej interesuje się przygotowaniami niz ja![]() mnie zaczeło przerażać to, że im bliżej slubu tym więcej rzeczy jest do przemyslenia i załatwienia.. no i nie mamy organisty.. kuzynka TZta nie może nam zagrac, bo sama idzie na slub przyjaciółki w sobotę idziemy posłuchać gościa którego poleciła, więc zobaczymy mam nadzieję że będzie ok bo nasz organista dosłownie pieje![]() i jak dobrze pójdzie to kolega TZta będzie dawał nam ślub
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-03-06 o 22:24 |
|
|
|
#456 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, ale się dzisiaj wkurzyłam, odśnieżyłam samochód i zaczynam jechać na zajęcia rano, a tu coś nie tak, kierownicę mi spycha na prawą stronę, podjechałam na przystanek i patrzę co się dzieje a ja mam przebite dwie opony po stronie pasażera
a wyjątkowo jak wczoraj wróciłam z baru ( mieliśmy na aplikacji spotkanko zapoznawcze ) to nie było gdzie stanąć i zostawiłam samochód przy bloku obok, już więcej tam nie stanę choćby nie wiem co, nie wiem co to za ludzie że ich bawi coś takiego, już myślałam że ktoś mi normalnie nożem przeciął, ale na szczęście obyło się bez zakupu nowych opon![]() Cytat:
![]() zamienna kobieta nie poddawaj się, po drodze napotyka się różne przeszkody ale najważniejsze to starać się je zwalczać. Wierzę że i w Waszym przypadku tak będzie. Gadaj z TŻ to najważniejsze, a ślub w przyszłym roku wcale nie jest głupim pomysłem jeśli tylko rzeczywiście coś odłożycie do tego czasu więcej i stać Was będzie na wesele w jakiejś knajpie
|
|
|
|
|
#457 |
|
BAN stały
|
Gratuluje wszystkim,które pozałatwiały sprawy ślubno-weselne.
![]() certi,omg ale ktoś jest za przeproszeniem świnią,by takie coś zrobić. ![]() Gusia,też oglądałam Usta w Usta,bardzo fajny serial. ![]() Najbardziej rozbawił mnie golusieńki Wilczak z różą w pupie,śpiewający pod oknem. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-06 o 22:51 |
|
|
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem z powrotem dziewczyny, nie nadrobila za bardzo, ale przynajmniej przejrzalam zdjecia.
Remmi fryzurka bardzo mi sie podoba Gospella patrzylam na twoja sukienke i akurat moja siostra zajrzala mi przez ramie, obu nam sie bardzo podobala, swietnie wyglada na twoich ksztaltach Cytat:
Ja cie moge dzis przygarnac, a w nastepna sobote to juz naewno nie bedziesz siedziec w domku sama
|
|
|
|
|
#459 |
|
BAN stały
|
anesh,wodo chyba kiedyś tam gdzieś w którejść części pisałam,że mieszkam w UK.
|
|
|
|
#460 |
|
Adwokat diabła
|
Woda, a właśnie już coś wiesz? To już za tydzień!
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, że ja się nie burmuszę no ja przełozyłam ślub na przyszły rok i się bardzo cieszę, bo gdyby miał być w tym roku to bym chyba wylądowała w psychiatryku
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
W pracy Ostatnio miałam hardcore w pracy, ale byłam na to przygotowana psychicznie, bo wiedziałam, że czeka mnie czasochłonne zadanie, więc jakoś przeżyłam. Ostatni tydzień był dość lajtowy, ale znowu szykują się długie wieczory w pracy. Strasznie się cieszę, że zaczęłam planować ślub dwa lata wcześniej i mam już załatwione i zaplanowane tyyyyle rzeczy , na które teraz nie miałabym czasu . Z takich ważniejszych spraw, to nadal nie mamy poradni rodzinnej (nauki już mamy), ale TŻ się zobowiązał, że poszuka nam czegoś - ma teraz urlop, to ma czas. Ja dzisiaj zamówiłam próbki zaproszeń, bo już najwyższa pora, ale na szczęście zaproszeniami mogę się zajmować internetowo ![]() Cytat:
![]() W zasadzie, to jestem zadowolona ze swojej diety, ale do ślubnego celu brakuje mi jeszcze z 5 kg. |
|
|
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobniez najpierw mojej sis mieszkanie, a potem Hybrydy. Mialy plany, ze ja sie ubiore w jakas sukienke w jasnym kolorze, a one wszystkie na czarno, ale plan upadl jak sobie ostatnio czarna kiecke kupilam |
|
|
|
|
#464 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() w razie większej ilości szczegółów wiesz gdzie mnie znaleść, mam nadzieję że się wyczołgamy z Twojej sis mieszkania Edit: dobranoc Edit2: jak patrzę na moje suwaczki to mi kartofelki w piwnicy gniją
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-03-07 o 00:12 |
|
|
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, bardzo spodobał mi się tytuł wątku to TU zajrzałam
![]() Ja już mam dużo spraw pozałatwianych, ale jeszcze wiele przede mną...no i widzę, że również przed Wami ![]() Obecnie pracuję nad zaproszeniami, ale to detal w porównaniu z innymi kwestiami. Pozdrawiam!
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mnie tu dawno nie było. Pierwszy raz na nowym wątku. Dzis miałam jechać z Tz do kina do Łodzi ale za zimno i siedzim y w domku cieplusim:P Wczoram byłam na wsi i było fajnie. Pogadałam ze swoją świadkową. Dawno już jej ni widziałam
A jeszcze wczoraj Tz kupił mi piękny płaszczyk na wiosne. I przymierzyłam płaszczyk spódnicę i buciki. I jaka laska wszyscy domownicy mówili. Już nie mogę się doczekać wiosny zebym mogła acząć się wystrajać
|
|
|
|
#468 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pełno chamstwa jest wśród nas niestety Nie zazdroszczę takiej sytuacji, też bym się nieźle wkur....łaCytat:
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17682556]
Teraflu +wapno z vit C, wymoczyć nogi w goracej wodzie z solą i do łóżka marsz!!! natychmiast! [/QUOTE]zrobiłam tak , ale dzisiaj żeby mi za nudno nie było to jeszcze ![]() i cały czas mnie zolądek boli
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
sloneczko mi zaswiecilo w okna Cytat:
czekamy na relacje i FOTY ![]() co do kamizelki to sie nie wypowiem, bo bede nieobiektywna spinki mi sie srednio podobaja bo... nie lubie zoltego zlota ![]() my chyba TZowi kupimy taki krawacik i takie spinki (jak w zalaczniku), bo maja podobna fakture do materialu garniaka... tylko nie wiem czy to juz nie bedzie przesada koszula do tego bedzie biala gladka, a z kieszonki garniaka bedzie wystawac biala wypustka jak juz go odbierzemy to sobie bedziemy wizualizowac no i do tego butonierka z bialego cymbidium wydaje mi sie, ze wszystko w miare bedzie pasowac... co sadzicie?![]() Cytat:
![]() po wczorajszej lekcji tanca stwierdzam, ze chyba musimy sobie w jakis sposob zapisywac z TZem te wszystkie figury z tanga, bo po jakims czasie zapominamy jak niektore lecialy chyba zaloze zeszyt do tanga ![]() a teraz czekam na TZa, bo niedlugo jedziemy troche poplywac i wygrzac tylki, a on biedny musial isc dzis na uczelnie na zbojecka godzine 7.40 i w dodatku na jedne zajecia poplywamy i akurat zglodniejemy przed obiadkiem
|
||
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
A tak z przyjemnych rzeczy to za 3 dni tżcik bedzie ze mną, a za równe 5 miesięcy nasz ślub
|
|
|
|
#472 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Krawat i spinki na tak
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim razie chyba bez wypustki ![]() edit: hmmmm a tu jest i butonierka i wypustka http://ameliste.blox.pl/resource/bridesbutnierka.jpg http://www.hejwesele.pl/UserFiles/iS...9630XSmall.jpg to jak to jest ![]() cholerka mama dostala od ojca na jutrzejszy dzien kobiet trzy butelki perfum... i juz myslalam, ze i ja z tego skorzystam ( ) i dupa chyba nam sie z mama z wiekiem rozjezdzaja gusta perfumowe, bo zadne mi sie jakos specjalnie nie podobaja
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-03-07 o 10:05 |
|
|
|
|
#474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
trzeba wszystko przymierzyć i zobaczy sie
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lain nie poradzę w kwestii kwiatka i tej wypustki Ale wydaje mi się, że jakbyście już poprzymierzali to odrazu byłoby widać czy pasuje czy nie Spinki mi się bardzo spodobały
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego schodzi na dół, a tam się okazuje, ze włamali mu się do samochodu (w lutym włamali mu się w jego mieście, teraz w moim), bardzo pechowo nam się ten rok zaczyna ![]() ![]() znaczy się, że nie jesteśmy jedynymi szaleńcami
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-03-07 o 11:20 |
|
|
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale mi komputer zamula, chyba mam jakieś wirusy ![]() ale dzisiaj dzień: ide na obiad do Tżta mamy a na podwieczorek do TŻta dziadków... oby jakoś przeżyć ten dzień zwłaszcza że za często się nie spotykamy, wprawdzie nic nie mam do TŻt mamy, ale Ona jest strasznie ciekawska i zawsze mnie o wszystko wypytuje a ja z wrodzonej uprzejmości jej na wszystko odpowiadam, ale czasami tracę cierpliwość a co do TŻ dziadków to najbardziej się obawiam tylko żeby nie wchodzili w tematy religijne i polityczne bo nie wytrzymam i chyba mnie wygonią z domu![]() miłego popołudnia |
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę się nawet wspominać o nerwach i straconym czasie ![]() A dodam że już nie pierwszy raz wymienialiśmy szybę w aucie przez takich wandali ![]() Cytat:
Tylko chyba raczej bez 'białej serwetki', jedyne storczyk żywy
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku! Świetny tytuł!Przybywam z wieściami, ze byłam na pierwszym mierzeniu sukien Oglądałam ich wiele, niektóre nie mam pojęcia czemu kosztują ponad 2 tysiące, skoro to istne szmaty! Mierzyłam w sumie 3 suknie i muszę przyznać, że wygladam w nich bardzo szczupło, wręcz chudo... nie spodziewałam się tego, bo w codziennych ciuchach raczej tak nie wyglądam. byłam w Cymbeline, tam istna tragedia, nie było nic godnego uwagi, tylko jedne buty mi się podobały- sandałki typowo letnie, ale cudne. Ale nie zapytałam ile kosztowały.Największe nadzieje wiązałam oczywiście z sukniami Annais i była moja wymarzona Bonnie. Jak ją przymierzyłam to wiedziałam, że to TA. U mamy też zobaczyłam ogromny uśmiech i błysk w oku, przy innych było tak sobie.Tylko, że ta była ecru, a ja chcę białą. No i cena zwala z nóg. Nie chciałam wydawać więcej niż 1500-1700 na sukienkę, a najbardziej to myślałam o wypożyczeniu. jak sie okazało nie za bardzo sie to opłaca, bo wypożyczenie to połowa kosztu sukni + 150zł za pranie + 200zł za ewentualne uszkodzenia(nawet zaciągnięcie), to wcale nie wychodzi tak kolorowo, a gdzie jeszcze inne dodatki ![]() Mierzyłam bonnie i Sabine (ale tę tylko dla sprawdzenia jak mi jest w białym, bo fason mi się nie podobał i wyglądała dużo gorzej niz Bonnie) No i powiem Wam, ze Bonnie wyglada duuużo piękniej niż na zdjęciach katalogowych, ta koronka tak się nie odcina od reszty sukni no i kryształki bardziej się mienią. Mierzyłam jeszcze w innym salonie jedną, ale była taka średnia.Bonnie bije wszystkie na głowę. No i mimo, że jest bardzo droga (jak dla nas) to jednak rodzice zdecydowali się ją kupić, bo wygląda naprawdę zjawiskowo!Ja za to postanowiłam nie wydawać ani grosza, żeby sobie sama dokupić choc dodatki- welon, bolerko, buty i sukienkę na drugi dzień. Mierzyłam też śliczną ale była ciemnofioletowa, a wolałabym jasną jednak. Cytat:
Cytat:
Biorę się za robotę, mam strasznie dużo do zrobienia na praktyki i na studia! jeszcze sprawdzanie wypracowań lain, piękny krawat, my też chcemy coś takiego!I spinki tez mi się podobają, choc my myśleliśmy o srebrnych satynowych i z paseczkami wzdłuż nie wiem czy wiecie o co chodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

wisi w mojej szafie i czeka na wielki dzień ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

spinki mi sie srednio podobaja bo... nie lubie zoltego zlota 
chyba zaloze zeszyt do tanga