|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Halo śpiochy !!!
wstawać na kawę i babkę piaskową i na pogaduchy
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kawkę już popijam
Więc poproszę babki. Ja mogę rzucić rafaello, michałka albo kasztanka.
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Cosik czekoladowego przyda mi się, bo po ostatnich kłopotach żołądkowych teraz miałam problem w drugą stronę (wszystko się zatrzymało) więc wczoraj napiłam się mleczka przeczyszczającego ....... i niestety dzisiaj BOJĘ się iść na areobic .......
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko jak to się mawia "Jak nie zatwardzenie to sraczka"
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
![]() hmmm mój małżowina padł wczoraj bardzo wcześnie i śpi do tej pory - biedaczysko chyba remont jeszcze odsypia
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo przy pochyłach mógłby być problem
![]() Mój za to wstał dzisiaj przede mną i wziął psa na spacer (chociaż dzisiaj była moja kolej na poranne wyjście). I już go ponad godzinę nie ma. Nie wiem, co go tak wzięło
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze, że u nas nie ma grafika wyprowadzania królicy ..... ale cosik mój futrzak dzisiaj ma kiepski humor, bo michą rzuca po całej klatce ..... kobieta ....
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziolszki
Czeko fajny ten kocurek, moj maz chce takiego ale nie skundlonego .Agus jeszcze troche i wytrenujesz sobie pomocnika w prowadzeniu domku ![]() Moonik, jesli uzyjesz kwasu z ogolrkow, to bardziej ogorkowa Ci wyjdzie ale mozesz sprobowac. Eksperymenty w kuchni sa wskazane ![]() Soffi musze dodac ze obiadek robil moj mezus z moimi wskazowkami przez telefon. A humorek hymmmmm.... moim przyjaciolom sie malzenstwo rozpada. I powiem wam ze zdurnialam i nie wiem jaka decyzja bylaby najlepsza.... A nasza Czikula ma nowa kolezanke, Cane Corse sliczna stalowa w prazki. Ma 5 m-cy i wazy 27 kg i mieszka w naszym bloku ale klatce obok. Kawke juz wypilam, sniadanko zjadlam, i mam kukurydziane ciasteczka ktorymi sie zajadam. Oczywiscie mam @ i dzis sie z domu nie ruszam
|
|
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
Matko ale budzicie z rana
![]() Czekac na mnie z kawa bo ja jeszcze sniadanie koncze - oczywiscie sama bo szanowna polowa na uczelni wrrr Sama sobie sniadanie musialam zrobic EDIT: Katarzinka Wam tez dobrego dnia Czeko Po takiej wspinajac sie akcji wzielabym oba Gdy wybieralam swojego psiaczka to wlasnie wybralam tego ktory przyszedl do mnie i poczulam ze to ten ![]() Co do kasy za hotel dla zwierzakow, kiedys w DDTvn mowila pani weterynarz ze kiedy wlasciciel kota wyjezdza na urlop najlepiej jest aby koty zostaly w domu i ktos sie znajomy na kilka dni wprowadzil i sie nimi opiekowal wiec jesli macie taka mozliwosc to zaoszczedzicie na hotelu Ups taka bluza jak Twoja tez by mi sie przydala Kochana warszawskie Re sa bezpieczne, tam nie dojedziemy
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-07 o 10:12 |
|
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
daget ja mam świra ogólnie na punkcie kotów ..... i najlepiej żeby był jakiś wyrzucony i taki najbrzydszy, którego nikt by nie zabrał do domu
![]() Wszystkie zwierzaki w domu rodzinnym były przygarnięte "z ulicy" ..... wyrzucone przez kogoś komu się znudziły ..... a ja je wszystkie zgarniałam do domu ..... wierz mi, że nie da się opisać wdzięczności takiego zwierzaka przygarniętego, który doznał tylu cierpień. Pamiętam suczkę, którą kiedyś przygarnęłam malutka kuleczka ale już starowinka ...... musiała być niesamowicie bita, bo kiedy wyciągałaś do niej rękę to uciekała jak najdalej. Zrobiłam jej posłanie i zagrodę na podwórku i dawałam jeść ..... jak się okazało była szczenna i obdarzyła nas pięknym miotem szczeniaków. Niestety ze względu na jej stan zdrowotny i wiek mogliśmy zostawić jej tylko jednego szczeniaka .... resztę lekarz uśpił. Ale dopiero wtedy, kiedy brałam tego malucha na ręce i ona słuchała jak on rozkosznie mruczy i jest mu dobrze zrzumiała, że ta ręka nie bije, nie zadaje bólu i dała się pogłaskać ...... uwierz mi ryczałam wtedy jak bóbr ..... sofka a zrobisz i mi śniadanko? ..... no daj się uprosić
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-07 o 10:17 |
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Czeko no dobra podesle Ci jajecznice i buleczke i pomidorki koktajlowe
U gory masz wiadomosc ![]() Agunia tak moj pies umie cokolwiek tzn slucha sie, ale reszta kiepska, oj leci za koscia czy pilka jak taran niestety nie wraca z nia tylko ucieka na dywanik i sobie gryzie. Na komendzie siad- tak jak radzisz mam smakolyk w lapce i tnaprowadzam mala zeby usiadla ale niestety mala robila wszystko inne tylko nie siada, opierala sie lapkami, wkrecala nos miedzy moje palce itd. Raz jej sie udalo i tyle. Dagus co za zdolny maz! Noi zdolna nauczycielka!Bardzo mi przykro, jak slysze takie rzeczy to az mam ciarki Dlugo sa juz malzenstwem?!Edit: Czeko cholera siedze i rycze!!!!!!!!!!!
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-07 o 10:24 |
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Soffi, sa ze soba 10 lat, a malzenstwem sa od roku..... ale to mocno pokrecona sprawa |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
daguś spoko nie zrozumiałam Cię źle , chciałam Ci tylko wytłumaczyć mój sposób postępowania i dlaczego tak robię
![]() Soffi nie rycz ..... ja przeżyłam masę takich historii ..... uroki mieszkania przy trasie przelotowej wśród lasów (w dużych miastach nie widać tego problemu na codzień) ale ludzie są paskudni i okrutni. Wielokrotnie powiadaniałam schronisko i straż miejską. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-07 o 10:38 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu te małe pieski właśnie takie są, że będą robić wszystko inne a nie siadać. Trzeba być cierpliwym i sowicie nagradzać nawet ten jeden siad. W końcu pojmie, że jak zrobi to co Ty chcesz, to dostanie smakola i nie opłaca się kombinować, bo wtedy nagrody nie ma. Jak nie działa na ruch ręką, to spróbuj założyć jej smyczkę i podciągnąć smyczką delikatnie do góry tak, żeby musiała usiąść. Trzeba kombinować, bo każdy pies uczy się inaczej, i co u jednego się sprawdza, u drugiego niekoniecznie. Możesz spróbować kilka razy jedną ręką naprowadzać na siad, a drugą delikatnie przycisnąć do ziemi, żeby siadła. Tak, żeby po prostu załapała, że smakola dostanie jak siądzie (tylko smakołyk musisz dać DOKŁADNIE w tym momencie, jak posadzi dupkę na ziemi). Ale to przyciskanie ręką to naprawdę tylko na samym początku, żeby tylko wiedziała, o co chodzi.
Szkolenie psów generalnie opiera się na jednej podstawowej zasadzie - trzeba być bardziej upartymi niż one i nagradzać każde zachowanie, jakie nam się podoba. A jak ucieka z zabawką, to zabawkę trzeba przywiązać do sznurka i jak złapie, ciągnąć do siebie. A potem nagrodzić. Po pewnym czasie nauczy się, że lepiej oddać
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
No to pytanie z innej beczki Jak sądzicie po ilu latach małżeństwa wejdziemy na taki poziom sypialnianego wtajemniczenia ? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=873 o przepraszam - a może ktoś już zaczął? |
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Daguś oby w tej sytuacji znalezli jak najlepsze rozwiazanie
A Ty sie nie smutaj ![]() Czeko w miescie jest podobnie Ostatnio sasiadka przypowadzila psiaka porzuconego w srodku osiedla! - znalazla mu dom u znajomych. Aguniu ja mam mega uparciucha Musze znow sprobowac ja czego nauczyc Ugotuje jej miesko kurczaka i do dziela. Z przywiazaniem zabawki do linki nie pomyslalam! A to takie proste!Edit: Czeko Fuuuj!!!!!! Dziekuje za takie stopien wtajemniczenia...
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-07 o 11:00 |
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
daget jak to co ????? Zabawki do sypialni
Przecie się urządzam, nie???
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, tylko jak oddychac w takim czyms.... nie mowiac o niczym wiecej.... |
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT. Uporałam sie ze zdjeciami moich upolowanych ubran Zapraszam do albumu
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-07 o 11:53 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() parę dni mnie nie było dopiero co czytałam o śmierci babci męża Agaty, a tu w czwartek rano informacja, że mój dziadek zmarł w nocy wczoraj był pogrzeb... jednak trzeba żyć dalej, pamiętając o zmarłych, a im "tam" jest dużo lepiej ![]() Sofciu - bardzo ładne te Twoje łupy ja ostatnio nic sobie nie mogę kupić w sklepach, a w lumpkach dla mnie jest normlanie raj zawsze z czymś wyjdę ![]() Aguniu - podziwiam tresury piesków im więcej pies potrafi tym bardziej jestem zszokowana ![]() koty - nie lubię wiem, wiem, wiem... durnostwo ze mnie
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Dzastuś współczuje
|
#1883 | |
|
Rozeznanie
|
Kobietki z okazji naszego jutrzejszego świeta wszystkim babkom samych radosci
aaa se zjem na dzien kobiet ![]() waze 61, wazylam 65 a chcialabym miescic sie w stare gacie czyli ok 55 pozostalosci po starym domku Majki mnie dobijaja... i nie czarujmy sie ale po porodzie biodra sie powiekszyly... masakra jakas... o dupsku nie wspomne ![]() Cytat:
|
|
|
#1884 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Widzę, że macie wenę
5 stron do nadrabiania...dawno już tak nie było.Za mną (no, prawie za mną) fajny weekend. Dużo czasu spędziłam z mężem i z kumpelkami na piwko zdążyłam wyskoczyć i babcię dowiedzić a teraz się zastanawiam w co się jutro ubrać (jak zwykle wieczorem zresztą ) Aaa zapomniałabym piłyście piwo CIECHAN -MIODOWE? Byłyśmy w sobotę w takim barze, gdzie są takie "inne" piwa i to mi bardzo smakowałoZnowu połowa postów mi się nie zacytowała ale to już norma ostatnio![]() Anusiu przesyłam Ci masę pozytywnych fluidów Monisiu spóźniłam się no ale...spełnienia marzeń, dużo zdrówka i samych słonecznych dni Koteczku, wypoczywaj dużo i uważaj na siebie Cytat:
tak się zastanawiam czy mamusia te synusiowe ząbki jakoś odczuwa np czy te ząbki zostawiają już jakieś ślady na mamuni rączkach?![]() chyba widziałam zdjęcia z tej imprezki...super wyglądasz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ps. Owocnych ćwiczeń Cytat:
masz rację - ludzie są okrutni. Czasami się zastanawiam co nimi powoduje i im więcej nad tym myślę tym bardziej nie mam pojęcia. Tych, którzy nie mają serca dla zwierzą powinno się izolować! Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
gosia1007 zaklepane dwie kocice - za 2 tygodnie odbieramy.
A co do szkód ..... hmmm gdybym miała meble klera lub wełniane dywany to może bym się bała a tak ..... sądzę, że małe dziecko jest w stanie narobić więcej szkód w mieszkaniu niż dwa koty ![]() A tak na serio, to jak będziemy wychodzili do pracy to będziemy zamykali pokoje a koteczki będą miały posłanie na przedpokoju i kuwetę w łazience - więc nie będą miały zbyt dużego obszaru do psocenia
|
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór...
Nadrabiac mam co- to mnie bardzo cieszy... Ciocia na szczęście zdrowa już- badania wyszły wzorowo ale strachu napędziła. A poza tym u mnie taka stagnacja-minorowy nastrój. Nienawidze już zimy i innych spraw tez. Potrzebuję waszej siły...
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
izazusia ja Ci pożyczę siłę sama mam ze trzy to masz kochana jedną i na zdrówko
I nie marudzić mi tu bo zamówię lateksową maskę i będę Was tu straszyć zdjęciami |
|
|
|
#1888 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej niedzielnie
@ do mnie przyszła, do tego czuję się taka bleee humor do tego jakiś bojowy, siostra mnie drażni Katarzinka oj ja też lubiłam seks, ba dalej lubię tylko ochota już nie ta Sofcia no to żeś się nieźle obkupiła, podobają mi się sukienki Dzasta tak mi przykro Agatko skąd ja znam poszerzone biodra po ciąży Czeko21 widziałam fotki z babskiej imprezki – niezła laseczka z Ciebie ![]() Cytat:
bierz 2 kotecki, bo są przesłodkie Cytat:
![]() Kochana co się stało??? proszę
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Dzastus tak mi przykro
Och Kochanie jest z niej laska niesamowita, nie wiem czy nei lepsza niz ja Zazdroszcze lupow w lumpkach, dziewczyny z modowego pokazuja takie lupy za grosze, ja nie chodze bo nie wiem gdzie....Agatko mysle ze musisz sobie dac jeszcze troche czasu, na pewno dojdziesz do formy sprzed ciazy Na zdjeciach wygladasz naprawde dobrze i nie widac zadnego tylka giganta!Gosiu po fajnych weekendach mozna pracowac i czekac na nastepny udany. Nasz tez byl super, wlasnie wrocilismy z kregli ![]() Czeko ![]() A propo swoich pociech opowiem co moze Cie czekac: gruntownie przekopana doniczka (moja psina szukala zlota dla swojej pani ) zdarta tapeta (delikatna sugestia ze przydaloby sie odnowic pokoj) wyrwany karnisz z sufitu (cwiczenie skokow spidermana) Dla przypomnienia moj wazy pies 2,5kg Izazusia no to trzeba zewrzec szeregi i zaczac razem odganiac zime Malutka moze jakies piwko dla rozluznienia
|
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

wstawać na kawę i babkę piaskową i na pogaduchy

Więc poproszę babki. Ja mogę rzucić rafaello, michałka albo kasztanka.

Gdy wybieralam swojego psiaczka to wlasnie wybralam tego ktory przyszedl do mnie i poczulam ze to ten 
Kochana warszawskie Re sa bezpieczne, tam nie dojedziemy
Dlugo sa juz malzenstwem?!

A Ty sie nie smutaj
Zapraszam do albumu
wiem, wiem, wiem... durnostwo ze mnie