|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
heloł
![]() Cytat:
![]() Ja zakonczyłam 1 dnia Cytat:
a może jakaś długa odprężająca kąpiel pomoże??? nie smuc się tak, bo mi od razu sie smutno robi ![]() mam nadzieje,że wyjdzie w końcu w Twoim życiu słoneczko!!! trzymam kciuki i pamietaj , że jestesmy tu do wygadania <mnie bynajmniej zawsze z tym lepiej> ja dziś napawam się ostatnimi chwilami wolności ![]() za 2 tyg zacznie sie bonanza 8-16 bez internetu liczac dojazd na szkolenie i do domu to nawet was pewnie nie nadrobie ![]() mam nadzieje, ze szalec nie bedziecie Kinior polewam sobie jakiegoś winka <jak masz w barku>, bo chcicę mam nań
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-05 o 12:44 |
||
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko ja uparciuch jestem - zawzięłam się i skończyłam, a najciekawsze jest to, że kryzys miałam w 38 dniu przed samym końcem
|
|
#1804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
ja wiem że mam was i jak już bardzo mnie przyciśnie to na pewno was wykorzystam A jak długo ten kurs będzie trwał? Ja w weekend idę na kurs: Atrakcyjne prezentacje inwestycyjne to w gruncie rzeczy będzie z Power Pointa. Jest za darmo bo z funduszy unijnych więc sie zglosiłam, chciałam zapunktować u szefa że sie rozwijam itp. że mi zależy na pracy Ja często tworzę akieś prezentacje w pracy - a to do Warszawy, a to na jakieś spotkania np. z ministrem, albo na nasz sejmik. Także mi się przyda. Tylko że to cały dzień sobota i cała niedziela, tzn do 17. No i weekend mi ucieknie
|
||
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Kochane wlasnie zezarlo mi posta i nie mam sil drugi raz plodzić tego
![]() Padam a za chwile jade na szkolenie, wieczorem tez nie odpoczne bo ide na impreze babska - no wiecie Dzien Kobiet zaczynamy obchodzic juz dzis Caluski
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Soffi udanej imprezki
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ PEREŁKI ja na chwilę...trzymajcie kciuki bo mam wizytę u gina. jeszcze dziś tu wrócę.
|
|
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rispekt! ![]() Cytat:
![]() widze, ze Ty równiez na kursika sie wybierasz ![]() hmm... mój kurs zaczyna sie 22 marca a konczy 4 czerwca o ile dobrze pamietam ![]() Pan wczoraj na spotakniu powidział mi, że to nie takie pitu pitu tylko tam będą bardzo intensywne cwiczenia ze wszystkich dziedzin dygam ![]() Cytat:
Dziołchy! mam wścieka!!!! zrobiłam ciacho przed chwilką ![]() i mi kuźwa nie wylazło!!!!!!!!!!! ![]() Powiem tak! zastosowałam sie do podpowiedzi jakiejś kredki pod tym przepisem, zeby białka ubic osobno i nie dosc ze dłuzej mi to zajelo to jeszcze wyszedl mi zakaluch ![]() Ale..... nawet jako zakalec jest przepyszny w smaku róbcie z calych jajec i nie dawajcie za wiele sera na wierzch - nie gęsto tę kratkę, albo moze lepiej zrobcie takie kulki serowe
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś ściskam
|
#1810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale jestem wyrąbana Wczoraj do 23 przewoziłam te nasze manele, nadźwigałam się aż mam zakwasy w bicepsach ![]() Spac coś nie mogłam w nowym miejscu mimo, że byłam padnięta i teraz marzę tylko o łóżeczku Byłam już posprzątac starą chatę i nareszcie mogę posiedziec trochę. Wieczorem mnie zakupy czekają, bo pusto w lodówce... Jutro idziemy na parapetówkę do znajomej, która się tydzień temu przeprowadzała - nie wiem kiedy się rozpakuję. Ale w tym zabieganiu zdążyłam po drodze wstąpic do sklepu i kupiłam sobie 3 bluzki Każda za 10 euro - promocja z okazji rocznicy tego sklepu Poztaram się fotki zrobic i jutro wrzucę Cytat:
![]() Radocha, radocha ale większa będzie jak już będzie porządek i wszystko na swoim miejscu ![]() podziwiamwszystko wskazuje na to, że nie muszę teraz barek zaopatrzyc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Anusia Kochanajuż weekendzik się zaczął to odpoczywaj ile wlezie Skarbie nic mi się nie śniło dzisiaj strasznie źle spałam i kręciłam się całą noc.. mam nadzieję, że dziś będzie lepiej Kasico na pewno dasz radę nie bój żaby |
|||
|
|
|
#1811 | |
|
Rozeznanie
|
Ksiezniczka i zaba - jak ktos lubi ogladac bajki to fajna... typowa disneya z happy endem Oglada sie milo i przyjemnie ale zeby rewelacja to jakas byla... epoka lodowcowa lepsza ![]() Cytat:
to troche somplikowana sprawa bo babcia z dziadkiem zadbali o kazde ze swoich dzieci (jedni dostali domu drudzy dostali place i kazdy cos dostal a co z tym zrobil to jego sprawa... o wnuczki nie sie martwia bo kazde ma swoich rodzicow - wiadomo My nawet nie chcielibysmy dostac tego za darmo bo by nas cala rodzina zjadala... Poki co jest cisza... wpadlłam dzisiaj z problemem do mamusiek wiec pisze tam i spadam bo zaraz znajomi wpadaja
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
![]() katarzinko no no no! ![]() kasiku ja tam sie częstuję placuchem... ![]() zabijcie mnie... ta pierwsza sukienka dużo fajniej się prezentowała, ale ja uwielbiam czerń.. więc zabieram obie Dziękuje za kciukasy...przydąły się. paulinko jak ja Wam zazdroszczę własnego "kąta".sofferko udanej imprezki... ![]() Martuś wiesz, że zarażasz tym braniem kwasu? ![]() mooonik Ty się tu nie chichraj z moich rybek kicających Anusiu Dziękuję za kciukasy..wynik cytologii wzorowy. NO i tak się potem zastanawiałam i właściwie nie ma przeciwskazań żadnych... I tak sobie pomyślałam, że poprawię kondycję trochę i sie pomyśli nad tym kwasem foliowym.. Nagadałam sie z kobitką jedną jak czekałam. Mówiła, że nie lubi dzieci, a jest w 6 miesiacu... i jak wyszła, to mi się pochwaliła, że będzie chłopiec...alllee ona wolała dziewczynkę..no ręce mi opadły. A takie wrażenie mega sympatycznej robiła...a pstro w głowie. ![]() Lecę na rower. Chwalę się jeszcze wisią...a taki drobny prezent sobie zrobiłam na dzień kobiet... Foto zapożyczone z all.Załącznik 2922793 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-05 o 20:05 |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko
za domek i miłego wieczorku ze znajomymi Izka super, że wszystko ok - to teraz do dzieła
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyneczki, widze ze wesolo tutaj. To dobrze bo moj humorek jakos tak sie ulotnil....
Kasienko gratuluje kursiku, cos czuje ze sie odnajdziesz w ktoryms fachu i bedziesz wyszkolona w tym co lubisz a nie w jakis tam finansach i ekonometriach Anulek milego powero paintowania. Szkol sie szkol, niech szefowi oczyska wychodza, ze ma taki superowy nabytek w swym urzedzie. Izulek my wlasnie z mezem przed chwila gadalismy jaka to niesprawiedliwosc, jedni nie chca i maja a inni sie staraja i nie moga. Dzis wlasnie gadalam z kumpela, ktora jest po 2 poronieniu i sie nad in vitro zastanawiaja, bo podobno a adopcje tez nie maja szans. . A wy myslcie myslcie, a potem do dziela ![]() Paulinko majwazniejsze zescie przeporwadzeni a na dalsze czynnosci sile znajdziesz Agatko no to faktycznie niezly orzech do zgryzienia z ta chalupa. Ale fajnie by bylo gdyby udalo sie wam ja nabyc. Sofka top udanej imprezki zycze Mialam zrobic to zachwalane ciacho ale zpomnialam ser kupic.... No coz. ale na obiadek mielismy calzone ze szpinakiem, ale zem sie objadla. Ale juz troszke spalilam
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-03-05 o 20:18 |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Izulek- ta druga taka bardziej wieczorowa jest
ale mnie się podoba a nuż bedzie na weselisko jakies albo na imprezke ![]() ciesze sie, ze u ginki wszystko ok dzieki Paulinko za slowa otuchy ![]() czekam na fotki bluzałek ![]() Agaciulek- fajnie, ze jestes z nami spowrotem widzę, ze macie podobna sytuacje domowo mieszkaniowa co my sami "zyczliwi" ludzie wkoło ![]() Ciacho pycha co tam ze troche nie wyjszło Może Konga obejrzę
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kasienko dzięki. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-05 o 20:34 |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-03-05 o 20:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Nie było mnie przez kilka dni, bo w pracy zapierdziel, więc wieczorkiem padałam na ryjka MAMY DRUGIEGO ZABKA MooonikWszystkiego najlepszego Dzasta szkoda, że rodzice nie dostali wizy Anusia dziewczyny już Ci wszystko napisały, więc ja Ciebie tylko ![]() Katarzinka gratuluję kupna autko dla dzielnej Agatki, a z seksikiem u mnie tak samo jak u Ciebie ![]() Izuś Daget Kasiu gratuluję kursu Agatko gratuluję kolejnego ząbka za mieszkanie po dziadkuKotuś odpoczywaj kochana i dbaj o Was Paulinko Sofferka udanego balowania
|
#1819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę się nie krepować hehe ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ja tez padam ze zmęczenia
|
|
|
#1820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie nie mogę doczekać jak naszym dobrym znajomym urodzi sie dzidzia..termin ma na czerwca...![]() malutka Martuś oczywista oczywistość, że nie będę sie krępować... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-05 o 21:01 |
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł żoncie
![]() wybaczcie ze nie cytuje ale czytam was na bieząco nie mam ostatnio na nic czasu.......jutro ide na imprezke z okazji dnia kobiet bedzie sie dzialo![]() Pozdrowienia i buzka dla kazdej z osobna ![]()
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Dziewczyny tu się chwalą ząbkami (gratki
|
#1823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..mi dziś zjadło 2 razy posta...Baw sie dobrze łobuzie. Cytat:
i jaka wygoda...
|
||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękować
Ale w sumie to się okazało, że dla Shiro to bułka z masłem, w momencie załapał
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 1 no ad. 2 ![]() udanej imprezki ![]() Cytat:
dla Shiro
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() chcialam przypomniec tylko zebyscie klikaly w moj banerek ![]() milego dnia
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka w imieniu Shiro dziękuje
Teraz w planach nauka trzymania smakoli na nosku, dzisiaj zaczęliśmy ![]() W ogóle teraz kto do nas nie przyjdzie to się zachwyca tym, co pies umie jak na taki wiek I każdy by go chciał nam zabierać. Tylko nikt sobie chyba sprawy nie zdaje, ile wysiłku trzeba włożyć w takie wychowanie psa... Czeko kliknięte Do nas dzisiaj przychodzą znajomi ![]() Soffciu jak tam po pierwszym dniu świętowania? ![]() Miłego dzionka
|
#1829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilkę, mały śpi, jak się obudzi to zje i spadamy na spacer, bo ładna pogoda Cytat:
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Sama nie wiem. Na niektórych stronkach o przygotowaniach jest o tym mowa, że warto się zaszczepić. To trochę kosztuje i trwa, bo chyba nie powinno się wtedy starać przez ok. pół roku. Mi się aż tak strasznie nie spieszy, ale nie wiem, czy się zaszczepię. Mam niezłe burdello w domu, musimy się z T. zabrać za sprzątanie. Jutro małż ma urodziny, robimy wspólną urodzinową mini imprezę dla najbliższej rodziny. T. kazał mi napisać, że mam głupiego chłopa ![]() Miłego dnia! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Ni jak mnie to nie nastraja optymistycznie ... Chyba potrzebuje jakiegos wolnego żeby się tak porządnie zregenerować psychicznie i fizycznie. Strasznie się czuję wymęczona tą sytuacja z mężem i moimi dołami z tego powodu. A tu jeszcze dwie dziewczyny z mojego zespołu (nasz "referat" liczy tylko 3 osoby) są na chorobowym i całe ich obowiązki zeszły na mnie, a akurat ich sprawy są teraz bardzo pilne, a ja się jompletnie na nich nie znam 

rispekt!

Kochanajuż weekendzik się zaczął to odpoczywaj ile wlezie
strasznie źle spałam i kręciłam się całą noc.. mam nadzieję, że dziś będzie lepiej