|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Cytat:
a co do Ciebie, to jak się rozwinęła sytuacja? Cytat:
). no i zapachniało mi wlaśnie takimi "Przyjaciółmi" - fajnie (tylko że oni tę kawę po południu pili ) 2. się zgadzam. finanse nie są najważniejsze. oczywiście, nie mając pracy to można się tylko bawić w dorosłość, ale jak się ma pracę, to nie ma na co czekać, zwłaszcza w takiej syt., w jakiej jest Hawwa. tzn. osobiście nie cierpię tekstów o tym, że "muszę się dorobić". i ja też się TAAAAAAAAK zmieniłam, odkąd miałam 1 z przodu w kwestii wieku 3. przeżyjesz te Niemcy |
||
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi, a czym jeździsz?
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
opel tigra
hehe
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już trochę wczoraj zjedliśmy.TŻowi i Teściom tez się trafiło ![]() Mama piekła dla mnie i dla Brata w piątek (bo miała wolny),a Brat miał urodziny wczoraj,więc tak jakoś hurtowo wyszło
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemcy przeżyję,wyboru nie mam Ale nie wprawia mnie w zachwyt samotna podórż całonocna pociągiem, przebywanie samej wśród obcych ludzi w obcym kraju oraz poświęcanie niedzieli. No aaaale Dam radę kiedyś strasznie chciałam Tigrę możemy się pościgać
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, sytuacja na froncie bez zmian, Tż śpi.
Gwizdaczku przeżyjesz, szkoda tylko, że dzisiaj wyjeżdżasz, przecież jest niedziela :/ Kiwi, mojemu bratu się właśnie tigra rozkraczyła... ale miała prawo, jest ponad 13 letnia.. Motylku a jaki torcik ?
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi a jaki masz silnik?Ta Tigra to ma chociaż sportowy look,chociaż to chyba stosunkowo stare auto?
Ja mam Punto II z 2005 r,ale wolałabym własnie coś bardziej sportowego i zrywnego. Lubię ustawki i ściganie się Audiczką TŻa można poszaleć,a tym Kropkiem to niebardzo.http://otomoto.pl/fiat-punto-1-2-y-k...C10665651.html O taki mam dokładnie kolorek ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Dobry Ale nie wiem jak się zwie,bo był robiony w tajemnicy przede mną Ale wyszedł fajny i nie za słodki.Z masą, warstwą galaretkową i sernikową.I na górze czekoladka biała i mleczna.I kwiatki. I napis " 24 buziaki" hehe
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
moja tigra ma 10 lat, silnik 1,6. nigdy mi się nie popsuła, jest zwinna i piękna. Dużo tigr jest po wypadkowe i potem się psują. Moja działa bo ja kocham i dbam o nią
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoim pistolecie mam 1,3. Powiem szczerze, że jest zrywny bardzo - na pewno zrywniejszy niż Honda Civic z silnikiem 1,4. Ale takiej Tigrze z 1,6 mogłabym nie dać rady
|
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
http://otomoto.pl/renault-megane-2-0...C11523856.html chcę takiego
Tylko troszkę za drogi
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
kiwi, tigra jest fajna
też kiedyś chciałąm myśmy się teraz zastanawiali nad peugeoutem 206, bo chcieliśmy coś komfortowego po prostu i żeby służyło na lata także wyglądem, a nie że teraz coś dla lansu stanęło na tej alfie, jest boska, aj low ją! a ogólnie jak już będę obrzydliwie bogata, to kupię sobie moje auto marzeń: http://autoswiatlo.motogrono.pl/2009...er-freelander/ albo bmw x5 ![]() chyba jestem blacharą |
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trudno znaleźć tigre 1,6 i to nie powypadkową i sprawną ale jakoś się udało.
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma tylko 1,2 to jak ja mam tym jeździć jak ja lubie szybko i zrywnie?
Z drugiej strony nie kupię do 20 tys. fajnego sportowego autka młodszego niż mój Kropek
|
#1066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- dziewczyny będę wieczorem buźka
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też marzy mi się suw,ale nie dla mnie ,tylko dla TŻa.Ja bym takim wielkim nie chciała jeździć Ale jako pasażer to sama przyjemność.Najlepiej BMW X5 albo Audi Q7
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee, to my z pojemnością 2.4 chyba kozaczymy ale to okazja była, bo w tej cenie były 1.6 zazwyczaj, ale benzynowe, a my chcieliśmy diesla, no i się tak udało, że akurat gościu chciał sprzedać szybko, więc zaniżył cenę ![]() a mój ojciec i tak uważa, że "dobre są tylko mercedesy i volva" - jak się dowie, że kupujemy alfę, to nie będzie z nami gadał ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
luby się śmieje, że dlatego jeżdżę mercedesami ogromnymi na uczelnię, bo tam czuję, że jestem kimś (oczywiście mowa o komunikacji miejskiej ). ja bym chciała sama dla siebie takie cacko albo po prostu dla nas, ale kierowcą też bym była... mmm...kumpel kupił hondę prelude - jakie to niskie!!! siedzę w środku, otwieram drzwi, by wysiąść, i ziemia jest na wysokości tyłka prawie!!! nie, to nie dla mnie |
||
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko co tu sie dzieje - babskie forum a temat przewodni to samochody
![]() ja mam moja Micre juz od 2 lat (jejku jak to zlecialo) i kocham to autko bezgranicznie dobrze sie jezdzi, nie psuje sie - male, zwrotne tylko silniczek 1.0 to slabiutki strasznie - ale i tak nim szaleje i nie daje sie wyprzeszac ![]() a w przyszlosci bym chciala jakas mala terenowke cos jak suzuki Vitara czy cos w tym rodzaju
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-03-07 o 11:17 |
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wpadłam bo mój śpioch śpi i będzie tak spał jeszcze pewnie ze dwie godziny, ale o samochodach z Wami nie pogadam, bo się na tym nie znam
|
|
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a forda pumy byś nie chciała? kształt całkiem sportowy, a i pojemność nie najgorsza ![]() http://otomoto.pl/ford-puma-klima-st...C11780751.html tu akurat rocznik 1998, ale pewnie i młodsze są. |
||
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Kropek jest z 2005.Ciężko znaleźć coś nowszego z lepszym silnikiem do 20 tys.skoro z tego co się orientuję to mój stoi teraz za około 15 tys. A co do Alfy to trochę się zgadzam-Fiat tez jest włoski i wcale zbytnio nie zachwalam.Chociaż przynajmniej ma tanie części. A niemieckie samochody są najlepsze. Peugoty bardzo awaryjne. A Renault...no nie wiem-stare pewnie gorsze,ale te nowe to cacka. Chociaż mój Tata z żadnym swoim Renault nie miał nigdy problemów.
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odnośnie samochodów mam wymagania takie:
nie niemiecki, nie włoski i nie francuski ![]() Najlepiej zielony sportowy, lub terenowy najchętniej jeep, albo... jakiś road ster A pierwszy był niemiecki bordowy ![]() Ford Orion, którego kochałam miłością bezgraniczną i niestety zatarłam mu silnik z tej miłości ![]() A teraz jest ten: mały czarny, zwinny japończyk, którego kocham gorąco, acz nie aż tak jak kochałam Oriona ![]() Tż ma BMW i lubię en samochód. Duży, wygodny, diesel, kombi, mocy 150 KM robi swoje. Przy tym ekonomiczny i ładny Ale nie jest on miłością mego życia (w przeciwieństwie do jego właściciela). Choć w trasę jest niezastąpiony - nie wyobrażam sobie naszej podróży do Hiszpanii moim Coltem Choć z drugiej strony, kiedy byłam mała mój wujek z ciocią i dwójką dzieci pojechali maluchem do Grecji więc co ja narzekam. A następny bym chciała terenowy. Jeep Grand Cheeroke. I do tego road sterka właśnie. Może być, hmmm... Aston Martin ![]() Oooo: http://otomoto.pl/aston-martin-v8-vantage-C7509966.html hehe chrzanię mieszkanie i śluby -> biorę kredyt na to
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-03-07 o 11:29 |
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z resztą sami zobaczymy, jak się będzie sprawować
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
http://moto.allegro.pl/item936593475...road_1992.html takim moglabym smigac
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kolei jak będę chciała Renault to TŻ nie bedzie zadowolony. A jak chciałabym jakiegoś niemca to Tata będzie narzekać.I dogódź tu chłopom ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Ale boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: love: Cytat:
Oooo to Ty już przeszłaś na wyższy stopień wtajemniczenia ![]() Ja aż takich szczegółów nie znam.Ale fajnie,że poczytałaś najpierw opinie,a potem zdecydowałaś się na autko.To się ceni
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

suuuper
generalnie to nie miałyśmy czasu spotkać się w tygodniu, więc się umówiłyśmy na sobotę rano 

Tylko troszkę za drogi

buźka