|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
_untouched_ -
dopisz tam siebie jeszcze! _______________________ `i uśmiecham się, choć często jest mi ciężko. `daj blask mojej wyobraźni. `mam w sobie taką konfuzję, zamęt i chaos, że nie rozumiem, jak ludzka dusza może to znieść. `nadal oddycham i jem, ale utraciłem wszystko, co dodałem do funkcji biologicznych. taki stan to tylko przybliżona śmierć. `chcemy umrzeć razem, nie umiemy bez siebie żyć. `strzela mi w łeb, po czym popełnia samobójstwo.
|
#872 |
|
Przyczajenie
|
smutek - duszy twórca i "gwałciciel"
jestem na niewidocznym, korzystaj póki możesz ;P "kazdy ma swoj kawałek cienia brak cienia jest dowodem nieistnienia" "Teraz tak łatwo kłamać się nie da, trzeba szukać innych metod" "Sometimes I cannot take this place,sometimes it's my live I can't taste" "Oh my God it's judgement day,and I'm not prepared" |
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Koneser kobiecego piękna.
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Witam . ; ] ' . Gdzieś pośrodku miłości a zdrady . ' ' . a co jesli powiem ci że cie kocham ? - Kocham cię wiesz ?
- Wiem . - To dlaczego nie mówiłeś . - Bałem się że ja też pokocham ; (( ` . Rodzimy się by kochać [ ponoć ]. !
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Miło.
![]() Nie było mnie góra 3 miesiące i widzę , żę strasznie Was dużo poodchodziło. :< ______________ zaczęło się poza jakimś uczuciem, które potem zamieniło się w nadzieję, które potem zamieniło się w spokojną myśl, które potem zamieniło się w spokojne słowo, a potem słowo stało się głośniejsze i głośniejsze..
pozwól naszym wspomnieniom rosnąc, wtedy będą przed naszymi oczami. wrócisz z powrotem kiedy zawołam Cię, nie trzeba mówić do widzenia. i od tamtego czasu była terpentyna i łaty. od tamtego czasu była zimna zupa Campella z puszki, a oni byli tylko dwoma głupkami bawiącymi się zapałkami, bo to było wszystko w co umieli grać. i słuchała dźwięku trzęsącego się nieba myślą o bałaganie, bałaganie i błedach. |
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
grise, Chocolaaate, absurdalnie, xxxLOLKAxxx - <3 wielkie serducho dla was moje talenciary kochaneee ;**
Błędem było pokazanie Ci prawdziwej mnie. Na starość pragnę kilku miłych wspomnień, tak żeby choć raz na jakiś czas móc uśmiechnąć się nawet do samej siebie jeśli Ciebie zabraknie. Okiem wypatruję twego zapachu, węchem badam smak twych słów. Zamieszać uczuciami jest łatwo, gorzej gdy trzeba je prostować nie bardzo wiedząc jak się do tego zabrać. Z tęsknoty powykrzywiane palce. Nawet gdy wrócisz, nie pogłaszczę Cię już po twarzy.
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
latin- <3 - większego się nie dało
4U ![]() marikab,Szydera - Bierzcie co chcecie ![]() Zaczarowana xdd - Dziękuję za wyróżnienie Rybko ![]() Siatkarka18- moja miłości, kradnij do nieskończoności <3_____ Nie muszę na Ciebie patrzeć, by Cię widzieć. Czasami wolę po prostu zamknąć oczy, łatwiejszy widok, bo taki, jaki sama sobie wymarzę.
Czekam, aż przyjdzie sen. Bo tak najłatwiej się tęskni. Zrobię tak, żebyś też cierpiał, niech Tobie też zgaśnie słońce.
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
Ejvon -
Toogether93 - mogę zabrać Twój talent? ![]() lilix3, minimum4znaki, nienaruszona, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() ______________________
Słowami zawsze można mnie zranić. Nic nie mogę na to poradzić. Nieraz będziesz musiał wybierać pomiędzy własną legendą, a drogą do pieniędzy. Troszczy się o mnie, z Nim mogę nareszcie być sobą. Dzięki Niemu nauczyłam się kochać siebie. W ludziach dzisiaj pozostał już tylko przepych, więc choć Ty trzymaj na wodzy nerwy. Kto dał Ci prawo do współczucia? Ciągnie Cię do słabych albo chorych, ale w gruncie rzeczy to niemoralne. Jesteś zwykłą oszustką, która wykorzystuje innych dla poprawy własnego samopoczucia.
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
___________________ czuje się o tyle lepiej, że zamiast płakać w łóżku, mam ochotę walić głową w ścianę.. nadal pamiętam twoje słowa `będziemy razem, do końca życia` . tego `końca` jeszcze nie było, a my już nie tworzymy pary ; [ lubię sny, wiesz? . ale tylko te w których jesteś Ty i oboje jesteśmy szczęśliwi. łzy tu nie pomogą, stało się to co miało się stać, wehikułu czasu nie ma, więc szkoda twych łez. a ona ciągle nosi żałobę w serce po ich miłości. dziennie oddaje hołd zmarłej . |
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
okradłam : Nensie, kamisha, kama2704, abunee, latin.
' Wierzyłam w miłość wartą poświęceń,że jak dasz komuś serce, to dostaniesz trochę więcej.. ' Samotna wśród ludzi, którzy mówią "ona nigdy nie jest sama" masz dwie drogi w życiu, ale to nie Ty je wybierasz. "niebo było niebieskie jak w Acapulco słońce grzało ostrą żarówką..." "Takie mam podejście, nienawiść w sobie tłumię. Dalej mnie nie rozumiesz? Inaczej żyć nie umiem" On: Przez ten cały czas nie mogę uwierzyć że nie rozumiałem przetrzymywany w ciemności, ale Ty byłaś tuż przede mną. Ona: Wydaje się że spałam 1000lat, muszę wreszcie otworzyć oczy na to wszystko. - Jeśli ci powiem, że cię kocham, czy coś się zmieni między nami? - Jeśli mi powiesz, czy jeśli ci uwierzę? - poproszę o taki wieeelki tir czekolady. - to nie wystarczy już tabliczka ? - nie dzisiaj.
|
#881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
Jemioła od świąt wisi nad moimi drzwiami. Może w końcu do mnie zawitasz i się pod nią pocałujemy!?;*
A jak Cię podrapię za uczkiem to zamruczysz dla mnie jak kotek? ;> A myślami często wracam do dnia, kiedy Cię poznałam...!
`Pokochaj moją nieidealność x3 Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! |
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
` Przytulic sie ostatni raz widząc twoją twarz. <3 ` a dzięki niemu była na szczęścia orbicie.` kocham cię jak zachody słońca gdy jest mi smutno . ` moja nadzieja umarła w niebie bo nie ma nas bo nie ma ciebie </3
` zadne uczucie juz we mnie nie zyje. |
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Jak wybrany z setek dni, wspomnień posklejany film...
I upić się raz, coś zrobić głupiego i nie bać się tego . Byłam jak narkomanka, której kończyły się zapasy. Jeżeli miała intuicję, to intuicja w tamtej chwili spała i nie dała żadnego sygnału, że to ten chłopak ma towarzyszyć jej do końca życia. Nasza miłość, na co dzień tak cholernie niewidoczna.
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem tu kochanie. <3 ![]() Cytat:
Ja też Ciebie uwielbiam __________________
Mówiłeś " KOCHAM " i nagle inna jest .. Kocham Cię ale bardziej nie nawidzę . Pokazałeś mi wyraźnie jaki jesteś na prawdę . I wiesz co ? Jesteś zwykłym dupkiem . Sama się dziwie co ja w tobie widziałam w takim frajerze się zakochałam . Zamiast tego którego kochałam wybrałam tego do którego byłam przyzwyczajona .. ![]() sorry brak weny .. |
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
i Ty. i pomimo wszystko. na zawsze.
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
lucyferowa- panienka to ma nie uciekać z Wizażu. Rozumiemy się?!
![]() hoe -cudaśna ____________ Każdy ma taki dzień, w którym siedziałby w kącie i krzyczał na wszystko i wszystkich w koło Deficyt optymizmu ...a gdybym tak... cofnęła dla nas czas? Głupia dziewucha! Rozkapryszony bachor! Słodkie oblicze popaprania! Przepraszam, że nie przepraszałam...
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Zaczarowana xdd
Czasami brakuje mi Go wciąz tak bardzo, że tęsknota przegryza się przez skórę dnia, powodując krwawienie.
|
|
#890 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
_________________________ __________________ i strzeż, mnie Boże, żebym nie złamała, piątego przykazania dekalogu, 'nie zabijaj', jak zobaczę, tą szmatę, na oczy. kobietę, która się sprzedaje, nazywamy dziwką. czyli, kobietę, która sprzedaje, swoich przyjaciół, możemy nazwać, tak samo. sprzedawca, to sprzedawca. mała dziewczyna, skarży się mamie, że koleżanka, zabrała jej zabawkę. starsza, dziewczynka, skarży się, mamie, że koleżanka, zabrała jej faceta. jeżeli, grasz w ten sposób, to ja nie gram, wcale. poddaję, się. gratuluję, dziwko, jest twój. napiszę, na karteczce, że kocham. podejdę, do niego i mu ją wręczę, ze łzami, w oczach, żeby zrobiło mu się mnie żal. uronię, łzę, i obrócę, się plecami. odejdę. to będzie, nasze ostatnie spotkanie. nasza miłosna historia dawno została spisana w starym pamiętniku, z którego ktoś wyrwał ostatnie kartki. |
|
|
|
|
#891 |
|
Rozeznanie
|
'Do my best is right, but I will never say goodbye. | Zrobię co w mojej mocy, ale nigdy się nie pożegnam. Oddaj mi serce me. Dla Ciebie już i tak zbędne jest. Jak fotografie, całe w sepii i łzach. Stało się, pośrodku pięknych chwil, nagle jakby zerwał się film. Kiedyś może zmienię się, tak bardzo, że nie poznasz mnie. I Ty w tej Obcej, zakochasz się.' Szydera
dziękuję. ![]()
|
#892 |
|
BAN stały
|
Szydera- dzięki piękne Kochana
a ostatnie sobie podkradammandragona, otojest, Drift, lucyferowa, 3martynka3, abunee- upolowane dontgivemenames- wzięłam wszystko co się dało cudeńkotwórczyni ![]() Rozczochrane marzenia
Tak mogłabym umierać codziennie… porażana twym wzrokiem, zabijana uśmiechem ‘Jak mam z serca wyrwać Cię?’ Pewna wartości, których niejeden szuka Zdeptana przez ślady jego oddechu |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
cirii
marikab - miło mi ![]() `chociaż chwilę pooddychać szczęściem...
` siedzę sama w domu... tylko ja i odbijający się echem mój płacz... `Ja jestem sobą tylko w domu... Pośród swoich 4 ścian... Puszczam wtedy muzykę , wcinam czekoladę i płaczę jak mała dziewczynka za ukochaną lalką , za ukochanym pluszowym misiem bo jego już nie ma ;((
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-07 o 12:37 |
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiesz..jej się nie adoruje.Ją się kocha... Mogłabym napisać wiersz o łzach..Miałby pare tomów Chciała tylko jednego,małego gestu miłości...W zamian dostała rozstanie Najgorsze co mogłoby się nam przydarzyć to mileczenie
|
#895 |
|
Przyczajenie
|
Twoje niezdecydowanie rani, wiesz?
Sam zaproponowałeś, że mój wyjazd będzie dla Nas próbą związku - jednak po paru dniach zwątpiłeś... Sam się już gubisz w swoich piep.rzonych kłamstwach! Gdy słyszę z Twoich ust jej imię, mam ochotę Ci przyj.ebać! Słysząc z Twoich ust tak słodko wyszeptane "kochanie" ulegam Ci - wiesz, nienawidzę tego... - Czy Ty cokolwiek jeszcze do mnie czujesz? - zapytała drżącym głosem. - Szczerze? Nie wiem... - ... - już nic nie odpowiedziała, po jej policzkach spływały łzy. "A przecież jeszcze niedawno mówił, że kocha.." pomyślała. Dźwięk przychodzącego esemesa. Drżącymi rękami sięga po swój telefon. Spogląda na wyświetlacz. Tak! Jego imię widnieje na wyświetlaczu! Odczytuje wiadomość "Przepraszam, nie mogę być dłużej Twoim światem... To koniec." Telefon wypada jej z rąk. Opiera się o ścianę i powoli osuwa na dół. Zapłakana. Tak, jej świat się skończył, wraz z nim... "Pójdę tylko tam, gdzie poprowadzi moje serce." Jamal
Edytowane przez weruskowa Czas edycji: 2010-03-07 o 14:01 |
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
Without_demur, RozowaSkeyterka dziękuję
____ tak skomplikowanego czegoś jak Ty skarbie, to ja nawet na matematyce nie miałam
pytasz jak się czuję? wyrwałeś moje serce, rzuciłeś nim o ścianę, później pozbierałeś kawałki i włożyłeś je z powrotem na swoje miejsce. Dziękuję, czuję się świetnie nie mogę zmusić się do prysznica, nie mogłabym znieść tego, że zmyję zapach Ciebie, od którego kręci mi się w głowie, jak od wąchania kleju.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-03-07 o 12:50 |
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Chcesz być aniołem zła?
Nie odchodź, nie ufaj zwątpieniu. |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
'A jak już wrócisz to przytulę Cię z całej siły i już nigdy nie wypuszczę. Nigdy, rozumiesz? Nie pozwolę Ci drugi raz odejść.'
'Spojrzał na mnie a ja poczułam się tak zmieszana jak Jego ulubione truskawki ze śmietaną.' 'Gdy przyjdzie przysposobić do kochania inne, z początku obco szorstkie zimne ciało - znów mi do głowy przyjdziesz Ty.' 'Powietrze nigdy nie pachniało tak słodko jak wtedy, księżyc nigdy nie był taki okrągły, a ja nigdy nie czułam się taka piękna, taka kobieca, taka wyjątkowa.' 'Fakt, że jesteś mężczyzną, to niestety za mało, żeby zrobić na mnie wrażenie.' 'Pragnę Cię każdą swoją cząsteczką, ale Cię nie chcę. Nie chcę, nie chcę, nie chcę. Paradoksalnie Cię nie chcę!' 'i teraz możesz przejrzeć się w moich oczach pełnych rozczarowania Twoim zachowaniem. ' 'I w tym momencie wiem o tym doskonale, że popełniłam cholerny błąd próbując Twoich ust. Nie przewidziałam, że z dnia na dzień będę pragnęła Cię jeszcze bardziej i bardziej. A Ty to pragnienie tak cholernie podsycałeś. Sprawiłeś, że uwierzyłam Ci w każde Twoje słowo. Uwierzyłam nawet w słowa tej piosenki, którą mi podarowałeś.' 'Spadł mi pod nogi pierwiastek Twojej duszy.'
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
spojrzenie przecięło powietrze i spoczęło na jego twarzy. nawet, gdy się ukryło- słońce zawsze jest! zawsze mówiono, że byliśmy szczęśliwcami... ale urok to nie tylko sylwetka i mięśnie, to także zalety serca... a ja myślę, że dla życia nie ma innego rozwiązania niż żyć. grise, dresowa (tak, był błąd w nicku, ale wybaczam ; d), chocolaaate i xxxLOLKAxxx - dzięki skarby, kocham ;-*.
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2010-03-07 o 13:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

dopisz tam siebie jeszcze! 

- czujcie się upolowane 
4U 

.