Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 08:13   #3871
klion78
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

A ja dziewczyny załamana. pomalowaliśmy te nasze nowe, piękne drzwi sosnowe (które po całym dniu starań udało się wreszcie dopasować do futryn) i na koniec Tż pomalował je lakierobejcą żeby były ciut ciemniejsze. I to "ciut ciemniejsze" zrobiło z naszych jasnych drzwi prawie czarne drzwiska no i ja się oczywiście popłakałam. Jak Tż to zobaczył to zaczął papierem ściernym zdzierać tą farbę. Za jakieś 5 lat może znowu będą jasne. Ja jestem za tym żeby te wywalić i kupić nowe, ale Tż to fighter i będzie walczył z nimi, chyba do ostatniej wióry.

Witam papuga uroczyście - w końcu to pierwszy facet na naszym forum.
Stary 2010-03-08, 08:18   #3872
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Maggie- oj nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest dobrze, moja koleżanka bezobjawowo cała ciążę przeszła, aż na początku wszyscy się zastanawiali czy przypadkiem nie udaje

ja dziś te chrupki kukurydziane wypróbuje... a od rana na razie zjadłam kawałek chleba i jabłko... na razie siedzę

klion - naprawdę aż tak strasznie z tymi dzrwiami...? może akurat da się coś jeszcze zdziałać

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:26   #3873
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
klion - naprawdę aż tak strasznie z tymi dzrwiami...? może akurat da się coś jeszcze zdziałać
MisQa naprawdę strasznie. Nie dość że ta farba jakoś nierówno wsiąka i nie sa jednolite, to na dodatek są strasznie ciemne, a my mamy w domu same jaśniutkie meble i to stanowi bardzo duży kontrast. Mówie Ci tragedia.
Stary 2010-03-08, 08:26   #3874
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Kobietki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA !!!

W pracy dostałam tulipana od kolegów...bardzo miło mi się zrobiło

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:31   #3875
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
MisQa naprawdę strasznie. Nie dość że ta farba jakoś nierówno wsiąka i nie sa jednolite, to na dodatek są strasznie ciemne, a my mamy w domu same jaśniutkie meble i to stanowi bardzo duży kontrast. Mówie Ci tragedia.
heh...to się TZ-ecik nie popisal

Stary 2010-03-08, 08:37   #3876
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

W pracy dostałam tulipana od kolegów...bardzo miło mi się zrobiło
dołączam się do życzeń. My w pracy dostałyśmy ptasie mleczko milki od szefa. Zjadłam 3 i już mi niedobrze.
Cytat:
heh...to się TZ-ecik nie popisal
w sumie to w większości moja wina. Uparłam się na pomalowanie tych drzwi i sama wybrałam kolor.
Stary 2010-03-08, 08:43   #3877
kliwia
Zakorzenienie

klion - szkoda drzwi, jedz do sklepu budowlanego i Kup preparat ktory sie nazywa SCANSOL - to jest preparat do sciagania farb z drewna.
No i do tego duzo drobnego papieru sciernego, i taka maszynkę do szlifowania od kogos pozyczcie, bo jak recznie bedziecie jechac papierem to bedzie nierowno
I nie wywalaj, bo szkoda drzwi, da się je zrobic, nie takie rzeczy ludzie odnawiaja
A jaka lakierobejca on je pomalowal? w kolorze orzecha?

maggie. okkkk dziekuje. Bo ja nei wiem jto Tym tam zarzadza teraz
Nie przerazaj się mgr. Tylko pisz
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:47   #3878
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja...oglądałam Zejście...fajny film

Papug czadowy...witamy Pana Arka
dobry - nawet mnie jako horror poruszył chociaż mnie najbardziej te ciasne korytarze przeraziły, brr...
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Królowa jest fajna! Co Ty chcesz?? tylko to jest stare i niedopracowane, ale może być jak na tamte czasy zejście fajne, ale też stare trochę
Królowa? Jakieś popłuczyny po Wywiadzie z Wampirem Na siłę sklecili 2 książki Rice, wypłukali całą mroczną atmosferę i egzystencjonalne rozterki, a Towsend wygląda jak Keira Knightely (tTylko Cruise był w tej roli genialny )
Ale tak to jest jak za scenariusz wzięło się jakis 2 kiepskich kolesi a nie sama autorka...
Jedynym plusem jest świetna ściezka dźwiękowa - Manson, Papa Roach, Static X... miodzo

Wszystkiego najlepszego kobitki!

Ja dziś w pracy dostałam różę i pączka

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-08 o 09:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:59   #3879
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:09   #3880
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a jak oglądałam swoje wyniki to jakoś tak mieszczę się w tyvch normach więc nie wiem czemu tak teściówka mówiła, że słabiutko... ale czuję się rzeczywiście sałbiutko, aż boję się jechać dziś do miasta po wyniki, ale liczę, że w razie czego ktoś mi na ulicy pomoże

no i zaczynam chudnąc.... w ciągu 3 dni - 1 kg.... oby tylko dzidzi to nie zaszkodziło w zaden sposób....

a w ogóle to wszystkiego naj naj z okazji naszego święta :kwiatek:

Misia na poczatku czesto sie chudnie lub tez waga stoi w miejscu napewno dzidzi to nei zaszkodzi. A jesli masz taie okropne mdłosci to sprobuj pic rano sok pomaranczowy lub zjesc pomarancze albo tez zanim wstaniesz z łozka jakoegos suchara. Podobno to pomaga. Ja tez mialam mdlosci (wymioty tylko jakies 3 razy) i te pomarancze mi pomagaly

a tak poza tym to WITAM I ZYCZE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:11   #3881
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:

Ja rowniez sie przylanczam i wszystkiego naj,naj

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:14   #3882
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no więc dzien dobry

paput przespał równo 12 godzin zasnął wczoraj o 19 i wstał razem ze mną o 7 jak tylko odsłoniłam roletę

mamy taka materiałową ciemno bordową która nie przepuszcza światla wiec rano mamy taki półmrok

wczoraj trochę pokrzyczał za dnia a jak usnął to nic sie slowem nie odezwał to chyba ja mniej spałam niz on tak więc pierwsza noc przeszła bomba oby tak dalej

dziś dałam mu na śniadanie kawałek jabłka i podziobał ewidentnie mu podchodzą banany i jabłka

nooooooooo i moje ciasto z coca colą mąż urwal mu kawałeczek i wsadzi miedzy preci8ki z klatki i cały kawałek zjadł no to mą zpowiedział widzisz martwiłas sie czy to ciasto wyjdzie smaczene a nawet paputowi smakuje

a tak przy okazji pieczone przez mnei ciacho z cola w sobote znikło wczoraj zaraz po obiedzie do kawy cała tortownica poszła!!!!!!
a myslałam ze chociaz troche zostanie na dziś

dziewczynki wszystkiego dobrego życzymy ja i Arek

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:14   #3883
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
klion - szkoda drzwi, jedz do sklepu budowlanego i Kup preparat ktory sie nazywa SCANSOL - to jest preparat do sciagania farb z drewna.
No i do tego duzo drobnego papieru sciernego, i taka maszynkę do szlifowania od kogos pozyczcie, bo jak recznie bedziecie jechac papierem to bedzie nierowno
I nie wywalaj, bo szkoda drzwi, da się je zrobic, nie takie rzeczy ludzie odnawiaja
kliwia bardzo Ci dziękuję za pomoc.
Czytałam na forach o tym Scansolu ale piszą że jest on bardzo toksyczny. I teraz sama nie wiem czy nie śmierdziałoby za bardzo i za długo. latem to jeszcze można otworzyć wszystkie okna , a teraz ...
Mamy pożyczone przeróżne maszynki do szlifowania, ale wczoraj już ich nie włączaliśmy bo było późno i próbowaliśmy papierem ściernym.
No i dopiero posprzątałam po wcześniejszym szlifowaniu (by dopasować drzwi), wszędzie było pełno pyłu z tego drewna i teraz znowu czeka mnie to samo.
Pomalowaliśmy je lakierobejcą w kolorze orzecha włoskiego. Miał być ładny jasny brąz a wyszło typowe wenge.

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-03-08 o 09:16
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:17   #3884
kliwia
Zakorzenienie

dla mnie ten scansol smierdzi jak farba do drewna smierdzi troche, a potem juz nie smierdzi po wywietrzeniu
Tak myslalam ze orzechem maleliscie
Jasny braz to po przezroczystym lakierze. Po orzehu zawsze bedzie ciemne.
http://www.sadolin.pl/storage/produc...IK%20DECOR.jpg

tu maja ladne jasne brazy: http://www.allegro.pl/item889851958_...ow_0_946l.html

Ja mam szafke na buty pomalowana tylko lakierem bezbarwnym, i z ladnej sosny zorbila się pomaranczowa.
Juz sie nie moge doczekac kiedy ja na bialo pomaluje.

A moze drzwi pobielicie? Nie bedzie wam lekki bialy, bialay z widocznymi sekami pasowal?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-08 o 09:19
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:20   #3885
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc

jejku dzis pierwszy samotny wieczór przede mną. narazie męzul jeszcze jest. wyjeżdza o 14 i wraca o 1 nad ranem jakos.

cos czuje, ze on zapomniał, ze dziś jest dzien kobiet
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mnie tez cos tak kusi...
oo a na co masz najbardziej ochotę. ja chyba na zmianę stylu ubierania. bo wygląd i tak juz przez ten kolor włosów zmieniałm
Cytat:
A my dzis ogladamy 1 serie Dextera
suuuper serial. ja juz zakonczyłam ostatni sezon jaki do tej pory wyszedł

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:27   #3886
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha martucha!! trzymam Ty trzymaj za moja
trzymam

Cytat:
a jak oglądałam swoje wyniki to jakoś tak mieszczę się w tyvch normach więc nie wiem czemu tak teściówka mówiła, że słabiutko... ale czuję się rzeczywiście sałbiutko, aż boję się jechać dziś do miasta po wyniki, ale liczę, że w razie czego ktoś mi na ulicy pomoże

no i zaczynam chudnąc.... w ciągu 3 dni - 1 kg.... oby tylko dzidzi to nie zaszkodziło w zaden sposób....

a w ogóle to wszystkiego naj naj z okazji naszego święta :kwiatek:
pewnie jestes oslabiona z wymiotow i do tego wkrada sie doroba anemia wiec spokojnie.. a na poczatku ciazy to normale ze sie chudnie mozna tyc ale mozna tez chudnac jak schudlam 3 kg i dopiero teraz - 16-17 tyd odrabiam wiec spokojnieee

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
u nas ok, tylko praca, dom, szkola i od nowa jestem przerazona studiami, bo sie obawiam o prace mgr, bo sie malpa nie chce wcale pisac a czasu juz niewiele i w pracy tez urwanie glowy, zeby wszystko pozamykac i czmychnac na l4 chcialam isc od kwietnia, ale nie wiem, jak to bedzie dzidzia nic a nic nie dokucza-i znowu sie przez to martwie zyje tylko od wizyty do wizyty u gina-nastepna w poniedz-czyli rowno za tydzien
oj te prace mgr tak maja moja tez tak ma
glowa do gory napisze sie
aaa wizyte ja tez mam za tydzien

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
w sumie to w większości moja wina. Uparłam się na pomalowanie tych drzwi i sama wybrałam kolor.
tak jak pisze kliwa.. acasol i glowa do gory

LASECZKI MOJE zycze wam usmiechu wiosny iiii przedewszytskim chwil dla siebie.. czy to wyjsc z ptrzyjaciolkami na ploty czy z piekna ksiazka (taka odskocznia od wielu wielu romantycznych wieczorow z mezami.. bo wiecie te swiece co wieczor robia sie juz nudne)
Stary 2010-03-08, 09:27   #3887
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!

Wszystkiego naj naj!

Mnie oczywiście przez cały weekend nie było, ale już nadrobiłam.

Mi dzisiaj chłopcy w pracy zrobili niespodziankę, bo jest ich koło 20, ustawili się w rządku i kazali całować, a w zamian dostałam od każdego tulipana i ciacho... BOSCY SĄ!

Byłam w sobote na tej biopsji i nie dość, że bolało jak cholera, to teraz też boli i od soboty nie mogę nic nosić w prawej ręce. No ale już to za mną. No i powiedzieli, że najprawdopodobniej to jednak gruczolak jest, ponieważ jest strasznie twardy (gość mnie dźgał 4 razy, bo mu się igła odbijała) i trzeba będzie go wyciąć, albo teraz, albo jak będę planować dzieci.

Poza tym szukaliśmy mieszkania i znalazłam już urządzone, 38m w Zielonkach za 280tys. Wchodzi w grę, więc dzisiaj tam będę dzwonić, czy jest jeszzce dostępne.

Dziewczynki, życzę powodzenia w sprzedawaniu sukni!!! Przetrzecie szlak, a później ja wystawie, jak już zrobimy ten plener

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:30   #3888
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja również zyczę wam kobietki wszystkiego najlepszego

a dzisiejszy wieczór nalezy dzis do nas hehe

Stary 2010-03-08, 09:43   #3889
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja też Wam życzę kochane wszyskiego co najlepsze:cmo k:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:44   #3890
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj chłopcy w pracy zrobili niespodziankę, bo jest ich koło 20, ustawili się w rządku i kazali całować, a w zamian dostałam od każdego tulipana i ciacho... BOSCY SĄ!
)
ale super

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja również zyczę wam kobietki wszystkiego najlepszego

a dzisiejszy wieczór nalezy dzis do nas hehe
magda przeoraszam ale spadaj z tad! zaraz maz wychodzi caly wieczor bedziesz z nami wypad sie poprzytulac i to juz!
Stary 2010-03-08, 09:48   #3891
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
magda przeoraszam ale spadaj z tad! zaraz maz wychodzi caly wieczor bedziesz z nami wypad sie poprzytulac i to juz!
oooo no dobra

a tak naprawde to czekałam bo męzul spał wiec wpadłam do was, nie chciałam go budzic bo potem by był niewyspany w pracy.

ale juz wstał wiec zmykam

Stary 2010-03-08, 09:50   #3892
bzyczka1
Zakorzenienie

I ja się dołączam do życzeń Oby w naszym życiu były same szczęśliwe chwile a jeżeli trafią się gorsze dni to tak jak grzyby po deszczu () albo tęcza po burzy w letni dzień, pojawiały się dni lepsze

Ja mam całą stertę garów do umycia wczoraj mi się już nie chciało wieczorem tego robić to mam na dzisiaj a do tego wszystkiego kot mi się wścieka, lata po pokoju i skacze po cym tylko się da

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:50   #3893
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie- oj nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest dobrze, moja koleżanka bezobjawowo cała ciążę przeszła, aż na początku wszyscy się zastanawiali czy przypadkiem nie udaje

ja dziś te chrupki kukurydziane wypróbuje... a od rana na razie zjadłam kawałek chleba i jabłko... na razie siedzę

no ja tylko nie na wszystko mam ochote-np miesko jest be, ale od paru dni juz lepiej wchodzi i co mnie najbardziej zdziwilo to to ze czarna herbata mi nie smakuje a ja ja pilam codziennie litrami-teraz tylko zielona lub owocowa i chyba zaczynam czesciej siusiac i spodenki dzis dopielam na sile na ciazowe jeszcze za wczesnie, wiec je rozpielam i zamontowalam gumke, zeby z doopki nie zlecialy i na to dluzszy sweterek, co by nie bylo widac, ze chodze z rozpietym rozporkiem
Cytat:
No i do tego duzo drobnego papieru sciernego, i taka maszynkę do szlifowania od kogos pozyczcie, bo jak recznie bedziecie jechac papierem to bedzie nierowno nie wywalaj, bo szkoda drzwi, da się je zrobic, nie takie rzeczy ludzie odnawiaja

maggie. okkkk dziekuje. Bo ja nei wiem jto Tym tam zarzadza teraz
Nie przerazaj się mgr. Tylko pisz
wrrr juz bym wolala 10 egzaminow zdac niz napisac 1 glupia prace!!!
Cytat:
trzymam

pewnie jestes oslabiona z wymiotow i do tego wkrada sie doroba anemia wiec spokojnie.. a na poczatku ciazy to normale ze sie chudnie mozna tyc ale mozna tez chudnac jak schudlam 3 kg i dopiero teraz - 16-17 tyd odrabiam wiec spokojnieee

oj te prace mgr tak maja moja tez tak ma
glowa do gory napisze sie
aaa wizyte ja tez mam za tydzien

tak jak pisze kliwa.. acasol i glowa do gory

LASECZKI MOJE zycze wam usmiechu wiosny iiii przedewszytskim chwil dla siebie.. czy to wyjsc z ptrzyjaciolkami na ploty czy z piekna ksiazka (taka odskocznia od wielu wielu romantycznych wieczorow z mezami.. bo wiecie te swiece co wieczor robia sie juz nudne)
no te mgieery czlowiek tyle zakuwa, ze chociaz praca moglaby sie sama napisac no to mam nadzieje, ze za tydzien damy same dobre wiesci a Ty jeszcze jestes kinder niespodzianka czy juz wiesz co sie schowalo w brzucholku?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2010-03-08 o 09:51
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:54   #3894
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE!!!

Ps. Prosze o kliki
Stary 2010-03-08, 09:57   #3895
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE!!!

Ps. Prosze o kliki
kliknelam ale wytlumaczcie mi o co w tym chodzi, bo ja sto lat za murzynami jestem
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 10:01   #3896
klion78
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie ten scansol smierdzi jak farba do drewna smierdzi troche, a potem juz nie smierdzi po wywietrzeniu
Tak myslalam ze orzechem maleliscie
Jasny braz to po przezroczystym lakierze. Po orzehu zawsze bedzie ciemne.
http://www.sadolin.pl/storage/produc...IK%20DECOR.jpg

tu maja ladne jasne brazy: http://www.allegro.pl/item889851958_...ow_0_946l.html

Ja mam szafke na buty pomalowana tylko lakierem bezbarwnym, i z ladnej sosny zorbila się pomaranczowa.
Juz sie nie moge doczekac kiedy ja na bialo pomaluje.

A moze drzwi pobielicie? Nie bedzie wam lekki bialy, bialay z widocznymi sekami pasowal?
No właśnie mamy ten orzech włoski Sadolin ale z tym na zdjęciu ma on niewiele wspólnego.
A jak się bieli drzwi? I czy po tym bieleniu można je pomalować bejcą z lekkim zabarwieniem?
PS. Kliwuś ja widzę że jesteś ekspertem w wielu dziedzinach
Stary 2010-03-08, 10:02   #3897
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tylko nie na wszystko mam ochote-np miesko jest be, ale od paru dni juz lepiej wchodzi i co mnie najbardziej zdziwilo to to ze czarna herbata mi nie smakuje a ja ja pilam codziennie litrami-teraz tylko zielona lub owocowa i chyba zaczynam czesciej siusiac i spodenki dzis dopielam na sile na ciazowe jeszcze za wczesnie, wiec je rozpielam i zamontowalam gumke, zeby z doopki nie zlecialy i na to dluzszy sweterek, co by nie bylo widac, ze chodze z rozpietym rozporkiem

no te mgieery czlowiek tyle zakuwa, ze chociaz praca moglaby sie sama napisac no to mam nadzieje, ze za tydzien damy same dobre wiesci a Ty jeszcze jestes kinder niespodzianka czy juz wiesz co sie schowalo w brzucholku?
wiec tak ja dalej kinder do konca marca mam nadzieje sie dowiem
a co do spodni niezapisnasz sie bo wzdecia itd.. ja tez sie niezapinalam a teraz wchoze w moje piekne dopasowane rurki - bo brzuch mi sie podniol i wzdecia przeszly wiec to potrwa tylko jakis czas
aaaa herbaty tez niemoglam bylam przerazona bo uwielbiam herbate... no i dupa ale teraz juz moge w 2 trymestrze wszytsko mi sie pozmienialo;D
Stary 2010-03-08, 10:02   #3898
Gucia0987
Zakorzenienie

Kochane, praca magisterska też mnie przeraża. Zaczęłam pisać mam 10stron i na razie przestój. Muszę się za nią wziąć, bo chce w czerwcu, początkiem lipca się bronić, a jeszcze sesja wpadnie.

Co do kotów, to ja mam persa, bardzo humorzastego i co gorsza nie lubi się czesać. Więc zrobiły jej się strasznie kołtuny i dzisiaj idziemy do fryzjera. Będę miała łyska w domu!

No i kochane, wczoraj ogladałam film "Ugly truth" - no płakałam ze śmiechu! Po prostu rewelacja! Tż grał na PS, a ja miałam słuchawki na uszach i tak się śmiałam, że aż przyszedł, bo nie wierzył, że coś może mnie tak śmieszyć. A muszę Wam powiedzieć, że bardzo rzadko śmieję się na filmach, a tu taka niespodzianka!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 10:02   #3899
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo dziewczynki

kogoś chcę wam przedstawić

oto nasz nowy domownik Arek

Arek przywitaj sie
witam Arka

i wogóle wszystkie Żonki i spółke po weekendzie
i Zycze wszystkiego naj naj najlepszego

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 10:10   #3900
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Misia na poczatku czesto sie chudnie lub tez waga stoi w miejscu napewno dzidzi to nei zaszkodzi. A jesli masz taie okropne mdłosci to sprobuj pic rano sok pomaranczowy lub zjesc pomarancze albo tez zanim wstaniesz z łozka jakoegos suchara. Podobno to pomaga. Ja tez mialam mdlosci (wymioty tylko jakies 3 razy) i te pomarancze mi pomagaly

a tak poza tym to WITAM I ZYCZE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

ooo dzięki Domi, właśnie zajadam pomarańcze i kiwi, bo wczoraj mamusia uszczęśliwiła mnie 20 sztukami kiwi chyba troche kwasku mi brakowało

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no więc dzien dobry

paput przespał równo 12 godzin zasnął wczoraj o 19 i wstał razem ze mną o 7 jak tylko odsłoniłam roletę

mamy taka materiałową ciemno bordową która nie przepuszcza światla wiec rano mamy taki półmrok

wczoraj trochę pokrzyczał za dnia a jak usnął to nic sie slowem nie odezwał to chyba ja mniej spałam niz on tak więc pierwsza noc przeszła bomba oby tak dalej

dziś dałam mu na śniadanie kawałek jabłka i podziobał ewidentnie mu podchodzą banany i jabłka

nooooooooo i moje ciasto z coca colą mąż urwal mu kawałeczek i wsadzi miedzy preci8ki z klatki i cały kawałek zjadł no to mą zpowiedział widzisz martwiłas sie czy to ciasto wyjdzie smaczene a nawet paputowi smakuje

a tak przy okazji pieczone przez mnei ciacho z cola w sobote znikło wczoraj zaraz po obiedzie do kawy cała tortownica poszła!!!!!!
a myslałam ze chociaz troche zostanie na dziś

dziewczynki wszystkiego dobrego życzymy ja i Arek
ooo to grzeczny Aruś kiedys bardzo chciałam miec papuga, ale jak sie wprowadziliśmy to TZ kota przyniósł i tak juz zostało

Cytat:
trzymam

ja najpierw ponad 2 kilo do przodu a teraz spada...
ale staram sie ciągle coś podjadać

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Wszystkiego naj naj!

Mnie oczywiście przez cały weekend nie było, ale już nadrobiłam.

Byłam w sobote na tej biopsji i nie dość, że bolało jak cholera, to teraz też boli i od soboty nie mogę nic nosić w prawej ręce. No ale już to za mną. No i powiedzieli, że najprawdopodobniej to jednak gruczolak jest, ponieważ jest strasznie twardy (gość mnie dźgał 4 razy, bo mu się igła odbijała) i trzeba będzie go wyciąć, albo teraz, albo jak będę planować dzieci.

Poza tym szukaliśmy mieszkania i znalazłam już urządzone, 38m w Zielonkach za 280tys. Wchodzi w grę, więc dzisiaj tam będę dzwonić, czy jest jeszzce dostępne.

Dziewczynki, życzę powodzenia w sprzedawaniu sukni!!! Przetrzecie szlak, a później ja wystawie, jak już zrobimy ten plener
ech bidulko...ale przynajmniej juz wiesz co jest
a bedziesz ciąć teraz czy późńiej?

no i fajnie, ze znalazłaś mieszkanko trzymam kciuki żeby jeszcze wolne było

Cytat:
oj mi też się smak zmienił, obrzydzenie mam do mielonego mięsa, banany też ble-a kiedys kilogramami jadłam... czarny chleb jakiś kwaśny sie zrobil
mi na szczęście częste siusianie juz przeszło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości