|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2221 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Jak zrobiæ tak± fryzurê?
...
Edytowane przez aneteczka1988 Czas edycji: 2010-02-19 o 10:34 Powód: pomy³ka przy tworzeniu w±tku |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 592
|
Dot.: Jak u³o¿yæ tak± fryzurê?
Te¿ chcia³abym wiedzieæ, wiêc do³±czam siê do pytania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Raczkowanie
|
trzeba próbowaæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Wyciagajac na szczotkê, okragla, wielkosc nie ma znaczenia, mi osobiscie lepiej sie wyciaga o mniejszej srednicy - jesli chodzi o klientki, sama natomiast z wygody korzytam z suszarko lokowki, ktora bez wiekszego wysilku i wprawy fajnie podnosi (odbija od nasady).
Ja wczesniej na mokre wlosy wklepuje w gorna warstwe wloskow - pianke, osobiscie polecam fryzjerskie L'oreal'a. Samo wyciaganie na szczotke i modelowanie to kwestia wpraw
#2225 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z czarnych na br±z - w±tek zbiorczy
Z br±zu blond farb± rozja¶nisz spokojnie, tylko wybieraj jasne blondy.
Z czarnego ju¿ niestety siê tak nie da xD
#2226 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Dot.: Z czarnych na br±z - w±tek zbiorczy
witam
![]() Moja rada to tylko taka ze mozesz sobie nakladac jasniejsza farbe,na calosc i za ktoryms farbowaniem bedzie juz coraz lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
Chcia³abym siê dowiedzieæ, jaka fryzura pasuje do mojej twarzy? Dodaje moje zdjêcie w za³±czniku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
tez chcialam prosic o rade w doborze fryzury i koloru. oczy niebiesko-zielone, blada karnacja, twarz kwadratowa . prosze o pomoc i pozdrawiam
![]() Edytowane przez bezimiennas Czas edycji: 2011-03-23 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 333
|
jak planujecie zmienic swoja fryzure?? dlugie wlosy
zawsze nosze rozpuszczone wlosy...wciaz je tylko jakos cieniuje zeby sie roznie ukladaly...moja fryzjerka juz przeze mnie w glowe dostaje bo nie wie juz co wymyslac ;p wiec moze wy mnie jakos natchniecie
![]() ![]() ja sie zastanawiam nad grzywka ale taka na bok...tylko nie wiem co dokladnie bym chciala, nie moge znalezc zadnego odpowiedniego zdjecia zeby mi sie podobalo ;/ wiec jesli cos ciekawego znajdziecie to wrzucajcie rowniez ![]()
#2230 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Dot.: jak planujecie zmienic swoja fryzure?? dlugie wlosy
ja planuje asymetrycznego boba, ¿eby z ty³u by³y krótsze a z przodu d³u¿sze, jednak szkoda mi obcinaæ d³ugich w³osów trochê.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 333
|
nie no fryzurka ladna :d az mi sie swiatelko w glowie na nia zaswiecilo :P ale ja chyba jednak zostane przy dlugich bo tak jak pisalas to troche zal ich obcinac...chociaz w sumie to odrosna...hm..ale chyba bym sie na chwile obecna na to nie odzwazyla :P
![]() |
#2232 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
te¿ mia³am dosyæ d³ugie w³osy i od tygodnia mam ca³kiem podobn± fryzurkê jak na tym zdjêciu
![]() ![]() ![]() ![]()
#2233 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 102
|
Lepiej z grzywk± czy bez ? Jak tak to prost± czy na bok ? Krótkie d³ugie ? Wycieniowane czy te¿ nie ? Bardzo proszê o porade.. Mój kszta³t twarzy jest mniej wiêcej taki (niestety nie mam jaki¶ wielkich zdlno¶ci plastycznych ) :P
Sorki zdjêcie siê nie doda³o.. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-02-28 o 10:07 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Kochane, próbowa³am i nie mogê uzyskaæ takiego efektu. Co¶ na pewno robiê ¼le- tylko co? Powiedzcie mi czy modelowaæ w³oski jak s± suche czy wilgotne? G³ównie mam problem z uniesieniem ich u nasady.
Mo¿e napiszê w jaki sposób siê do tego zabra³am: w lekko wilgotne w³osy wgniot³am piankê dodaj±c± objêto¶ci. Nastêpnie podzieli³am w³osy na "kilka czê¶ci" i wyci±gaj±c na szczotkê ka¿de pasmo jednocze¶nie suszy³am suszark±... Tak to mia³o byæ czy nie tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Przyczajenie
|
ogrrromny problem z fryzur±
Witam was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 134
|
![]()
Witam chcia³abym zmieniæ fryzurê.
Farbujê siê na czarno. i chcia³am zmieniæ co¶ jeszcze xd . FRYZURÊ . oto zdjêcia moje. http://img294.imageshack.us/img294/3209/6c7ab89638.jpg http://img18.imageshack.us/img18/4627/dscn3036y.jpg Twarz okr±g³a . Karnacja taka ¶rednia. Oczy br±zowe chod¼ zdj nie s± tak wyra¼ne xd . raczej styl z grzywk± mnie interesuje. pomó¿cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Je¶li chodzi o ciêcie, cieniowa³abym na pewno. Nie wiem czy masz grzywkê, ale mam na my¶li co¶ takiego: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura549.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura554.htm Takie 'rozczapierzone' fryzurki wygl±daj± uroczo ![]()
http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Wiza¿anki, podpiszcie siê proszê pod t± petycj±...Psy same nie mog± siê broniæ, je¿eli mo¿na pomóc - zróbmy to ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-11 o 22:09 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 102
|
Dot.: Jaka fryzura pasuje ?
Dziêkuje za poradê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Czym ³adnie u³o¿yæ tak± Fryzurê??
Witam. Mam taki problem. Oto moja fryzura http://c6.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl....741445_640.jpg
Nom i wszystko fajnie, tylko trudno sie uklada. Ostatnio u¿ywa³em do tego Wella Shockwaves Guma Plastyczna ( w takiej zielonej tubce) + lakieru got2b (¿ó³ta puszka) Jednak niz u³o¿y³em fryzure to minê³o du¿o czasu, a nastepnie nie trzyma³o d³ugo. Duzo osob ma podobnie i maj± t± fryzure matow± i podkrê¶lone kontury w³osów. Dorad¼cie czego u¿ywac i jak? Moze cos z OSIS? s³ysza³em, ze tak¿e dobre. Pozdrawiam i z Góry dziêkuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Dot.: Czym ³adnie u³o¿yæ tak± Fryzurê??
Ehhh.. dziwne to forum. Czemu tytu³ "zapytaj fryzjera" jak tutaj nikt nie moze mi odpowiedziec na proste pytanie?? ehh;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 659
|
Jaka dla mnie fryzura?
Zwracam siê do was z pytaniem: Jaka fryzura by do mnie pasowa³a. Od razu mówiê, ¿e w³osy s± wyprostowane na tym zdj, bo naturalne mam okropne. A znudzi³a mi siê ta, wiêc proszê was o radê
![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-03-11 o 17:52 Powód: dodanie zdjecia do za³±cznika |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
Dot.: Jaka dla mnie fryzura?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
grzywka w stylu Ani przybylskiej i pocieniowa³abym w³osy z ty³u ,ale tylko na wysoko¶ci 5 cm
![]()
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 599
|
po pierwsze to zgarnelabym te wlosy nie potrzebne z czola..jak mozna nosic tak daleko przedzialek...
#2245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do tematu to mo¿e zrób sobie grzywkê prost±, b±d¼ postopniowan± ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 659
|
Grzywka jest taka, poniewa¿ muszê zas³oniæ problemy dermatologiczne.
Wszystkie mówicie o grzywce na prosto, hmm nie jestem pewna szczerze mówi±c bo np. kilka osób powiedzia³o mi ¿e wygl±da³abym jak dziecko, a tego bym nie chcia³a... Wiem ¿e nie powinnam siê kierowaæ opini± innych, ale znacie ten dylemat...Dziêkujê bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
A co ma grzywka do dziecinno¶ci ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Przyczajenie
|
![]()
zdecydowanie grzywka gruba i w³oski z przodu delikatnie pocieniowane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Jak dla mnie to wystarczy przedzia³ek przesun±æ bardziej ku ¶rodkowi g³owy bo ten trochê dziwnie wygl±da....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Re: jaka fryzura ??
Dziewczyny mam problem
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.