|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Znam to-nie pale,pije sporadycznie,nie jadam fast food'ow,staram sie jesc zdrowo,byle nie duzo zrec,sporo ruchu mam w ciagu dnia...i co? i mam cell 2 stopnia
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
jak tam dziewczyny? bo u mnie bez większych zmian ![]() wodę,czerwoną i zieloną herbatę pije litrami!!unikam soli jak ognia,nie słodze,odżywiam się w miarę porządnie cwicze minimum 3 razy w tygodniu(siłownia,fitness i czasem basen)ogólnie sporo się ruszam bo wszędzie chodzę na pieszo mam jędrne ciało ale cellulit jak był tak jest! ![]() ja już nie wiem co mam robic...
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no cos sie tam przewinelo,ze najpierw wylazl na wierzch gorszy,a potem znikal...?
|
|
#3455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Próbowałaś jakiegoś gruboziarnistego peelingu używać? ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nie chce zapeszac,ale po cichu Wam powiem,ze musze pochwalic banki. Po ok.9 masazach widze subtelna roznice
|
|
#3457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez ostatnio wylazł i to bardzo aż płakac mi sie chciało, wiec tak bywa
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić
![]() Tyłek mam okrąglejszy, jędrniejszy i uniósł się i wygląda o niebo lepiej!!!
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi bańkami przy naczynkowej skorze można sobie jakoś poradzic, ostatnio byłam na masażu u kosmetyczki ( 40 zł) owszem skóra była rozgrzana i zaczerwieniona ale żadnego siniaczka ani wybroczeń podskórnych. Mam bardzo delikatne i kruche naczynka, lekkie uderzenie i zaraz siniak, więc na pierwszy masaż bańkami poszlam do kosmetyczki, która zrobiła mi średnio intensywny masaż co oszczędziło moje naczynka. Bańki już kupiłam kilka dni temu i czekam na zakończenie @ aby ruszyc do walki
|
|
|
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
Do NiczymFeniks masuje sie bańkami ale delikatnie, bo mam popękane naczyńka, używam syreny, balsamów rożnych antycell, biegam parę razy w tyg, ćwiczę w domu z motylkiem albo na leg magic, rozciagam sie plus jakies ćwiczenia na uda, pupę itp, piję czerwoną, zieloną herbate i wodę, nie objadam się:d to chyba wszystko
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Hmm co jem zależy;p nie lubie schabowego;p;p ale np nie zrezygnowałam z ziemniaków, makaronu itp takze może o to chodzi no ale bez przesady, nie mogę niczego nie jeść;p;d
|
|
|
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
no masaże to nie,ale robie peelingi od lat...
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj dołączyłam białą herbatkę
|
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie dzisiaj podwójnie załamałam.... poszłam kupić jeansy. no i co? po pierwsze w przymierzalni ten głupi C wygląda na jeszcze większy
a może jest taki wielki tylko w moim lustrze wygląda lepiej? już sama nie wiem... a poza tym nie ma praktycznie mojego rozmiaru jeansow! chce rurki, to albo w pasie dobre, ale nogawki w łydkach za szerokie, a wtedy jak rurki to nie wygląda za bardzo... a jak nogawki ok, to w pasie lekko ciasne. a nie chce samych prostych albo rozszerzanych spodni mieć....
|
|
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
hejka! mam pytanie(a)
pewnie się powtórzę mimo prześledzenia wcześniejszych wiadomości, czy te bańki do których się przymierzam mogą mi bardzo zaszkodzić na naczyńka? właściwie to nie jestem pewna czy to naczyńka czy wczesna faza rozstępów w każdym razie nie wiem czy te bańki będą dla mnie dobre? może któraś z Was miała podobną sytuację? dodam że przyłączyłam się do akcji jakiś czas temu od tej pory masuje się rękawicą i po tym zawsze te czerwone miejsca są bardziej widoczne mogłabym, Was też prosić o zdjęcie/link tej oliwki którą stosujecie do baniek z Ziaji? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
No to właśnie, jak byś zainwestowała w bańki, to może coś by ruszyło, bo tak jak z odchudzaniem, lub ćwiczeniami, trzeba zmieniać co jakiś czas program walki, dodawać nowe zabiegi, bo organizm zwyczajnie się przyzwyczaja i to przestaje należycie działać
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() kupilam sobie wczoraj nowy zel geomar i gratis byl zel geomar 50ml z efektem chlodzacym-ale pieklo
|
||
|
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
oj tak, ja mam 92 cm w biodrach. nie wiem dla jakch chudych patyków-nóg to robią, mam 51 cm i udzie i 33 w łydce, w biodrach dobre a na nogi ledwo włażą
![]() haha a o cellulicie w przymierzalniach już nie wspomnę :/ światło sztuczne i pomarańczowe podkreśla każdą górkę i dolinkę Edytowane przez aguna Czas edycji: 2010-03-06 o 10:29 |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny masujące się bańkami, jak robicie masaż z tyłu ud?? pod pośladkami??
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
ziemniaki nie tłuczaa jesli są bez masełka czy sosu, a warzywka jesz? Pijesz duzo wody? nie chodzi o to by wyrzycac rzeczy i sie głodowac chodzi o mądre zbilansowanie posiłków. może prporostu musisz wiecej czasu poswiecic by go wogole ruszyc
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
jem warzywa do obiadu na parze albo jakies surówki, do kanapek też takze no może masz racje
ale nie poddam sie![]()
|
|
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
błagam niech któraś podtwierdzi jakoś że to światło w przymierzalniach jest specjalnie takie! dzisiaj chciałam sobie kupic kostium kąpielowy. widząc swój cellulit odechciało mi się. -.-
|
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
przyznaję ,ze w niektórych sklepach światło w przymierzalniach jest tak ostre ,że widać każdą niedoskonałość-czy to jakieś dodatkowe kg czy to pryszcze,czy to naczynka,czy zaskórniki,czy nawet korektor pod oczy nagle odcina się od reszty twarzy.Ja np.nie lubię światła w przymierzalniach new yorker
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3477 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Przyczajenie
|
laseczki a jakiej wielkości bańkami się masujecie? bo są w komplecie 4 i każda ma inną siłę przyssania itp. czy jest któraś najodpowiedniejsza do masażu antycellulitowego?
i czy stosujecie tez te bański na punkty które są niby odpowiedzialne za cellulit (wyznaczone w ulotce z baniek)?czy tylko masaż?
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, chcialam jeszcze zapytac o peeling kawowy
co wy robicie z fusami? peelingowalam sie pod prysznicem, fusy sobie splywaly wraz z woda, potem delikatnie jeszcze wanne woda obmywalam, ale ostatnio moi domownicy sie oburzyli, ze im rury zatkam co robic?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

a może jest taki wielki tylko w moim lustrze wygląda lepiej? już sama nie wiem... a poza tym nie ma praktycznie mojego rozmiaru jeansow! chce rurki, to albo w pasie dobre, ale nogawki w łydkach za szerokie, a wtedy jak rurki to nie wygląda za bardzo... a jak nogawki ok, to w pasie lekko ciasne. a nie chce samych prostych albo rozszerzanych spodni mieć....