Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 13:31   #331
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Itakasia myślisz, że mi nic nie grozi? Ja się obawiam, że oni kombinują, bo do 10 marca mam umowę na czas próbny, która powinna zostać przedłużona do dnia porodu... i nei wiem co wymyślili. A z drugiej strony przecież mam zeskanowane zwolnienie... poza tym u lekarki jest kopia. Choć nei wiem co potem w takiej sytuacji mam zrobić, jak się okaże że jutro te zwolnienie nadal nie dotarło
Cytat:
Aniiu, Itakasia dziękuje za to co napisałyście... przyznaję, że ta firma doprowadza mnie do szału, że najchętniej rzuciłąbym to wszystko w piździec... by mieć ich z głowy i nie musieć się z nimi męczyć...
Zastanawiam się tylko jak to będzie z książeczką zdrowia... jak uniknąć wycieczki do firmy... nie chce się z nimi widzieć, a musiałabym podrzucić tam książeczke by mi pieczątkę wbili, bo to będzie chyba potrzebne jak będę szła do szpitala czyż nie?
Kurcze wcale tego nie kminie. Po co by pracodawca mial takie umizgi robic? Przeciez ZUS placi po miesiacu Ci pensje i wszystko nie oni. Nie wiem czy tak jest wszedzie, ale w mojej firmie dziala to na zasadzie oni mi przelewaja kase do 10 i odbieraja sobie kase od zusu sami, ja z mojej firmy dostaje przelew nie z zusu. Mysle, wiec ze po prostu moga Ci nie przelac kasy dopoki zwolnienia nie dostarczysz, ale po co by mieli robic to specjalnie poczekaj jeszcze masz potwierdzenie to najwazniejsze, jesli list polecony i nie przyjety to odesla go z powrotem a zwolnienie moze kazdy dowiezc np Twoj maz mi ostatnio kolezanka zawozila i nie ma problemu nie musisz Ty jechac. A jesli chodzi o ubezpieczenie to tez ksiazeczke moze ktokolwiek podbic Ci lub odebrac RMUA bo nie wiem czy maja obowiazek przeslac listownie :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 13:32   #332
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

papeteria
zdam szczegolowa relacje z wozka. mysle ze bedzie sroda/czwartek
justinak25
tak, uwazam, ze duzo nie ma go w domu. codziennie wychodzi przed 6 i wraca ok 18. rano go nie widze. wraca wieczorem i wtedy czas poswieca dzieciom. robi kolacje, kladzie je spac. od 20 mamy czas dla siebie. jesli do tego dochodzi jeszcze sobota poza domem to mam dosc. wychodzi 48-50h tygodniowo. wiem, ze niektorzy pracuja wiecej. to tez jest nasz wybor wiec nie zamierzam sie skarzyc zbytnio.
Stary 2010-03-08, 13:35   #333
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
chyba powiedzial ze jak wychodzil to te zolte jeszcze mu sie spodobaly wiec tez wzial wariat
No to fajnego masz mezusia hehes
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 13:37   #334
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
papeteria
ja tez wybralam wozek
http://www.babytop.pl/produkty/info/...a---gasha.html

jest maly, lekki, zgrabny. mam juz wozek ktory bedzie sie nadawal na spacery po lesie i na sniegi a ten bedzie taki podrozny. taniutki jest wiec spoko
moja siostra ma dokladnie ten wozek - z tym ze tylko spacerowki uzywa teraz i jest bardzo zadowolona
co do gondoli to nie wiem bo gleboki wozek miala z firmy Implast i jej uzywala na poczatku, ale teraz jak Mlody juz ma 1,5 roczku to jezdzi wlasnie tym co Ty chcesz kupic
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 13:38   #335
idealnecialo
Zadomowienie

Czy wasze dzidzie miewają CZKAWKI? I jak często?
Mi się zdaje ze bardzo często czuję.. wtedy nie czuc tego tak mocno na zewnątrz, ale wtedy czuje dzidzie w srodku brzucha, i tak jakby na krocze mi naciskał, i na pecherz.. W regularnych odstepach co pare sekund, jakby cos w srodku skakalo. I tak dosc czesto w czasie dnia.. Moze to czkawusie?
Stary 2010-03-08, 13:40   #336
itakasia
Zakorzenienie

pilotka
bardzo zachecajace to co piszesz. wkrotce sie przekonam
idealne
ja tez czuje czkawke. i wlasnie od srodka
Stary 2010-03-08, 13:43   #337
idealnecialo
Zadomowienie

Zamawiala ktoras z was odbitki zdjęc na allegro?
Bo nie wiem u kogo zamowic... moze macie jakichs ulubionych sprzedawcow?..
Ja mam od małej zdjecia wywolane do jej PÓŁ roku! a teraz prawie ma 3 lata! Musze jakos wywolac z tych 2,5 lat..choc wiem ze jest tego bardzo duzo... Ale jak mala dzidzia sie pojawi to bedzie znow tyle zdjec, a ja bede do tylu, a kto mi da potem 1000zl na wywolywanie?.. Teraz tez bedzie to troche kosztowac, ale mlodej sie ostatnio stłukła skarbonka, naliczylam 107zl w niej.. Sprobuje cos dodac z konta moze 50 zl.. (znow wydaje potrzebna kase :-/ ) i wywolam choc czesc... U nas sa drogie, nawet po rabacie chyba 45 czy 35 groszy a na necie 20...

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
idealne
ja tez czuje czkawke. i wlasnie od srodka
To moj maz wlasnie w sobote wyczul ruchy ale przy czkawce, bo ja czulam bardzo od srodka a na zewnatrz nie za wiele, troche podskakiwal, ale ja ledwie czulam, wiec faceci skoro maja grubsza skore-szczegolnie moj wiec pewnie jeszcze slabiej poczul,ale powiedzial ze czul,wiec chyba mu wierze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 13:48   #338
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
ja za to upieklam 'na dzien kobiet' blache szarlotki i bedziemy jesc z bita smietana na ciepło - ktos ma ochote jeszcze??
Ja poproszę taką troszkę większą porcyjkę do Żar!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 13:50   #339
bassienkaw
Zakorzenienie

Entertete...pewnie gdyby to była inna firma, to bym nadal tam pracowała, a nie siedziała na zwolnieniu w domu, taka jest prawda. A to jak się zachowują, co robią, dlatego nie mam zamiaru tam się wybierać. Nie mam zamiaru znowu przez nich płakać, czy wylądować w szpitalu... bo wiem, że mam niewskazane denerwowanie się, ze względu na podwyższone ciśnienie... i nie odebrałam tego jako ataku

Niezawsze... wiem, że nie powinni robić problemów, ale to taka firma, aż brakuje mi nieraz słów. Fajnie, bo jest zarobek, bo kasa jakaś tam wpływa... ale najchętniej bm tym strzeliłą by mieć ich z głowy

Papeteria, no też racja... że 14 dni trwa reklamacja

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:02   #340
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek na wątku i w brzuszkach w dniu naszego święta
Jak za starych czasów
Taka tradycja była obowiązkowo goździk i rajstopy

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Itakasia myślisz, że mi nic nie grozi? Ja się obawiam, że oni kombinują, bo do 10 marca mam umowę na czas próbny, która powinna zostać przedłużona do dnia porodu... i nei wiem co wymyślili. A z drugiej strony przecież mam zeskanowane zwolnienie... poza tym u lekarki jest kopia. Choć nei wiem co potem w takiej sytuacji mam zrobić, jak się okaże że jutro te zwolnienie nadal nie dotarło

Itakasia fajny ten wózek na później... ale mówisz, że taniutki? dla mnie 500zł jak za taki wóżek to wcale nie tak mało
Zawsze jeszcze możesz posłać swojego M osobiście do firmy z zapytaniem czy dotarło Twoje zwolnienie a jeśli nie to niech przedstawi tą kopię co masz i powie że przesłałaś.Ja jak osobiście nie chciałam zanosić zwolnień to zawsze mój M zanosił i wyjaśniał ...przecież może pojechac tam za Ciebie w końcu Ty się źle czujesz...Ja bym tak zrobiła

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
czesc mamuski!!! Równiez dolączam sie do życzen!!

Dziewczyny mam pytanie: od jakiegos czasu twardnieje mi brzuch, wyczytalam gdzies ze to są skurcze. i teraz nie wiem.... wczoraj np brzuch mi sie tak dziwnie ulozyl ze w pewnym miejscu bylo takie wybrzuszenie. do gin mam dopiero za 10 dni. niby bralam lek rozkurczowy scopolan ale brzuch bolal wiec przerwalam. tez macie takie twardziochy czasem??????
Bardzo często mam twardy brzuch ale nigdy się tym nie przejmowałam, uważam to za normalne tym bardziej że w pierwszej ciąży też tak miałam, nie traktowałam tego jako skurczy tylko po prostu wszystko jest coraz bardziej napięte i będzie twardsze a na dodatek jeszcze dzidzia wypina nam brzuch to tu to tam Niczym się nie martw!!!
Stary 2010-03-08, 14:05   #341
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jezuuu ja chyba nie przeżyję... będę chyba pierwszym przypadkiem zawałowania na sali porodowej.
Przed chwilą mi się zadzior zrobił przy paznokciu i prawie zemdlałam a co dopiero jak poczuję taki ból porodowy,
ha ha ha ha

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:07   #342
kociamborek
Raczkowanie

Kobietki Kochane Wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:08   #343
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
Dla nas był owocny-zamówiliśmy łóżeczko i wózek (będzie dopiero za miesiąc,bo wybrałam najbardziej rozchwytywany wzór ) i mamy już fotelik Taki jak na zdjęciach,z bazą,kolor brązowo-czerwony. Ma bardzo dobre wyniki w testach bezpieczeństwa i wygląda bardzo porządnie,ale wieeelki jest Chociaż to może dobrze,bo na dłużej wystarczy

Co do imion to u nas też mógł być Gabriel,bo TŻtowi się podobało,ale że jest Lenka to decyzja co do imienia dla chłopca nie zapadła
Jesli masz fotki lozeczka i wozka to wklej . Zobaczymy jakie wybralas.
Cytat:
RMUA powiadasz... ale to też zakład pracy by mi musiał przesłać. Musiałabym się upomnieć o coś takiego... zresztą nie wiem jak to jest, bo ja będę miała umowę do dnia porodu,a potem jak jest z ubezpieczeniem? Od razu do męża się dopisywać? Do UP zapisać czy jak? Nie mam pojęcia co i jak
Ja kiedys podbijalam swojej ciezarnej pracownicy legitymacje ubezpieczeniowa, moze teraz sie coz zmienilo. Ja dopisalabym sie do meza. Jak jestes zarejestrowana w Up to musisz co miesiac latac i podbijac legitymacje ubezp. Chyba, ze bedziesz miala prawo do zasilku, to zarejestruj sie w UP. Jesli urodzisz w trakcie pobierania pieniazkow lub miesiac po zakonczeniu pobierania zasilku to nalezy Ci sie zasilek macierzynski.
Najlepiej jednak zapytac sie bezposrednio, bo w naszym kraju przepisy sie zmieniaja jak w kalejdoskopie.
Stary 2010-03-08, 14:08   #344
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Czy wasze dzidzie miewają CZKAWKI? I jak często?
Mi się zdaje ze bardzo często czuję.. wtedy nie czuc tego tak mocno na zewnątrz, ale wtedy czuje dzidzie w srodku brzucha, i tak jakby na krocze mi naciskał, i na pecherz.. W regularnych odstepach co pare sekund, jakby cos w srodku skakalo. I tak dosc czesto w czasie dnia.. Moze to czkawusie?
Może to czkawka, moja mała często miała ale ja uwielbiałam to uczucie i śmiać mi się chciało, teraz na razie z tą dzidzią jeszcze nie czułam ale z tego co pamiętam to baaardzo często mają czkawkę w brzuszku to przez te wody płodowe co sobie podpijają Fajnie że o tym wspomniałaś, juz nie moge się doczekać czkawki maleństwa
Stary 2010-03-08, 14:10   #345
alutka78
Rozeznanie

A w ogole to witam po weekendzie.
Zycze wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego!!!:roza :
Stary 2010-03-08, 14:17   #346
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Może to czkawka, moja mała często miała ale ja uwielbiałam to uczucie i śmiać mi się chciało, teraz na razie z tą dzidzią jeszcze nie czułam ale z tego co pamiętam to baaardzo często mają czkawkę w brzuszku to przez te wody płodowe co sobie podpijają Fajnie że o tym wspomniałaś, juz nie moge się doczekać czkawki maleństwa
Ja czasem to mam juz dosc szczegolnie gdy przy tej czkawce czuje pęcherz i tak nacisk w doł jakby chciał juz wyjsc
Stary 2010-03-08, 14:27   #347
hd2005
Zakorzenienie

Również dołączę się do życzeń
Wszystkiego naj naj kochane

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
hd2005
a to szpital u mnie w małej miejscowości niedaleko rzeszowa
już się bałam, że to warszawski i chciałam go omijać szerokim łukiem ...

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Dziewczyny mozemy przelozyc spotkanie jutrzejsze? Bo ja jutro musze jechac po auto wlasnie dzwonili, ze jutro bedzie dopiero. Zapomnieli o nim po prostu i mi go nie zrobili.
jestem "za" Jakoś sporo rzeczy zaplanowałam na jutro.

W środę rano mam USG połówkowe (20 tc)
Może uda się ustalić płeć

Muszę też umówić się do internisty w sprawie serca ... masakra. Jakoś to odwlekałam ...

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek na wątku i w brzuszkach w dniu naszego święta
piękneha ha ha , rajstopy i goździki

Stary 2010-03-08, 14:34   #348
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Jesli masz fotki lozeczka i wozka to wklej . Zobaczymy jakie wybralas.
Już kiedyś pokazywałam Łóżeczko będzie białe,ale nie mogę znaleźć nigdzie jego zdjęcia,a ,jak pisałam, nie mam ich jeszcze w domu.
A i przewijaki jeszcze mamy Z żyrafką kremowy
http://www.allegro.pl/item934511013_...0_cm_7kol.html
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:35   #349
hd2005
Zakorzenienie

Piękny dzień dzisiaj
Co prawda przespałam polowa ale jestem usprawiedliwiona bo wstałam o 5tej a o 8 juz byłam na poczcie

Teraz siadam do pisania pracy mag. bo jeszcze dzisiaj muszę odnieść książki do biblioteki

Stary 2010-03-08, 14:46   #350
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

jestem "za" Jakoś sporo rzeczy zaplanowałam na jutro.

W środę rano mam USG połówkowe (20 tc)
Może uda się ustalić płeć
No to dobrze, ze planow nie popsulam ja po prostu ralnie nie dam rady
Proponujesz jakis termin i tak zeby Ola mogla bo chyba ma zwolnienie do piatku tylko.
No i powodzenia na polowkowym za plec abys poznala.
JA o 17 30 mam 3d czyli zaraz czekam na mame tylko i jade.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:47   #351
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Już kiedyś pokazywałam Łóżeczko będzie białe,ale nie mogę znaleźć nigdzie jego zdjęcia,a ,jak pisałam, nie mam ich jeszcze w domu.
A i przewijaki jeszcze mamy Z żyrafką kremowy
http://www.allegro.pl/item934511013_...0_cm_7kol.html
Tez podoba mi sie takie lozoczko. Wozek spoko. Ja chyba kupie przewijak z kaczuszka.
Stary 2010-03-08, 14:50   #352
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ja czasem to mam juz dosc szczegolnie gdy przy tej czkawce czuje pęcherz i tak nacisk w doł jakby chciał juz wyjsc
Mam to samoa więc to czkawka? bo tak się zastanawiałam czemu czasem wali w brzuch, a czasem jest ten nacisk, że od dołu czuję (i już się zastnawiałam czy to aby normalne)
Moje dziecko to się czasem tak wścieka, że nie moge się skupić na niczymi wręcz proszę, żeby przystopowało

bassienkaw spoko
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:54   #353
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Dzis pierwszy raz zrobilo mi sie slabo, ciemno przed oczami, goraco i wogole myslalam ze zemdleje...teraz zjadlam obiadek ziemniaki salta ze smietanka i kotlety mielone
A blada jestem jak sciana.....
Najadlam sie ale jakos mi nadal slabo...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:55   #354
Zuziunia
BAN stały

Nic nie zrobiłam.... nie miałam cierpliwości...
dzidzia się kręciła....
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:06   #355
papeteria
Zakorzenienie

idealneciało ja też chyba czułam czkawke czoraj rano ale nie z naciskiem na pęcherz a tuż przy pępku takie rytmiczne stukanie jak czkawka przez jakiś czas i tak mi się wydawało, że to to
farminka ładne a wózek ile?

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:09   #356
Alguien
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego kobietki! Zarowno dla nas, jak i tych malych naszych dziewczynek w brzuszkach

hexa
witaj z powrotem i juz nas nie opuszczaj
karolcia
to moze wolniej rob wszystko, w sumie w ciazy to normalne te slabe momenty, ale czesto chyba tez zdarzaja sie przez nagla zmiane pozycji z siedzacej/lezacej na stojaca
idealnecialo nie robilam nigdy odbitek na allegro, wiec nie pomoge
niezawsze i roztrzepaniec czekamy na wiesci!!!!! zacisniete

Wlasnie tez tak ostatnio patrzylam na nasza liste mamusiek i jest sporo tam takich, co sie dopisaly kiedys, a wcale tu nie zagladaja nawet. Chyba czas bedzie kiedys porzadek z lista zrobic

I w ogole musze Wam powiedziec, ze bardzo fajny ten nasz watek jest tutaj i ciesze sie, ze trafilam do Was
W koncu ja taka zguba czerwcowa bylam, no ale na watku, w ktorym powinnam byc nie bylo wlasnie milej atmosfery jakos...Takze super, ze same takie swietne babki sie tu trafily
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:12   #357
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego kobietki! Zarowno dla nas, jak i tych malych naszych dziewczynek w brzuszkach

hexa
witaj z powrotem i juz nas nie opuszczaj
karolcia
to moze wolniej rob wszystko, w sumie w ciazy to normalne te slabe momenty, ale czesto chyba tez zdarzaja sie przez nagla zmiane pozycji z siedzacej/lezacej na stojaca
idealnecialo nie robilam nigdy odbitek na allegro, wiec nie pomoge
niezawsze i roztrzepaniec czekamy na wiesci!!!!! zacisniete

Wlasnie tez tak ostatnio patrzylam na nasza liste mamusiek i jest sporo tam takich, co sie dopisaly kiedys, a wcale tu nie zagladaja nawet. Chyba czas bedzie kiedys porzadek z lista zrobic

I w ogole musze Wam powiedziec, ze bardzo fajny ten nasz watek jest tutaj i ciesze sie, ze trafilam do Was
W koncu ja taka zguba czerwcowa bylam, no ale na watku, w ktorym powinnam byc nie bylo wlasnie milej atmosfery jakos...Takze super, ze same takie swietne babki sie tu trafily
Ja stalam i mi sie zrobilo slabo....nagle...
nie robie szybko rzeczy, staram sie robic wolno...ale dzis wogole jakos
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 15:15   #358
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej dziewczyny Wszystkiego najlepszego- dziś nasz Dzień

ja nie mam dziś za dobrego humoru... tak bywa.

Wczoraj Marek powiedział do mnie wieczorem: "To jedziemy jutro na pizze czy nie?", a ja mówię Na jaka pizze, on "No, jutro Dzień Kobiet". I to było bardzo romantyczne zaproszenie :/ Wkurzyłam się i powiedziałam, że nie jadę, a dziś ani kwiatka ani zdechłej czekolady. Byłam zła, a raczej w sumie smutna, a on do mnie " co masz taki zły humor?'' Ja mówię, ze mam super dzień kobiet, a on: No przecież nie chciałaś jechać na pizze" Świnia z niego... Nie zrobił sobie nawet nic z tego, że dostałam pudełko czekoladek od chłopaka mojej młodszej siostry. Pojechał do pracy na 15 i tyle go widziałam.

No, ale przyszło łóżeczko z allegro i materacyk, bardzo mi się podoba wykonanie, choć jeszcze nie składałam. Zobaczyłam tylko, czy są wszystkie części i będzie musiało poczekać do lipca-sierpnia
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:17   #359
bassienkaw
Zakorzenienie

Brioszki wyszły boskie... dzisiaj robiłam po raz drugi, tym razem wyszły o wiele wiele lepsze, i nie z czekolada a z jabłuszkami w środku... swoją drogą nie nazywałabym ich brioszkami jak w przepisie, jak dla mnie to po prostu babeczki drożdżowe...
Wrzucam zdjęcie...

i jeszcze bluzeczka jaka jakiś czas temu kupiłam w ciuchlandzie... za całe 3 czy 4zł

Anuszka, aż tak duża uwage przykuwasz do tego, że powinny być dzisiaj kwiaty i wogóle? Ja się cieszę, że mąż przyszedł, przytulił się i złożył mi życzenia. Teraz sobie drzemie, Łucja ogląda jedną bajeczkę i może przejdziemy się gdzieś na spacer. Może u Nas też jest to, że kasa jest wspólna całkowicie, a trzymam ją ja... Damian jak coś potrzebuje to mu daję... ale to ja trzymam kasiorę. A swoją drogą mój mąż jest zdania, że kwiatki to coś nietrwałego, że woli mi kupić coś trwałego jak już coś... a humor minie, będzie ok

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-03-08 o 15:19
bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 15:20   #360
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Wszystkiego najlepszego- dziś nasz Dzień

ja nie mam dziś za dobrego humoru... tak bywa.

Wczoraj Marek powiedział do mnie wieczorem: "To jedziemy jutro na pizze czy nie?", a ja mówię Na jaka pizze, on "No, jutro Dzień Kobiet". I to było bardzo romantyczne zaproszenie :/ Wkurzyłam się i powiedziałam, że nie jadę, a dziś ani kwiatka ani zdechłej czekolady. Byłam zła, a raczej w sumie smutna, a on do mnie " co masz taki zły humor?'' Ja mówię, ze mam super dzień kobiet, a on: No przecież nie chciałaś jechać na pizze" Świnia z niego... Nie zrobił sobie nawet nic z tego, że dostałam pudełko czekoladek od chłopaka mojej młodszej siostry. Pojechał do pracy na 15 i tyle go widziałam.
Ja też nie mam humoru bo jestem pokłócona i od wczoraj zła na TŻ, co prawda złożył miżyczenia ale wątpie abym coś dostała
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości