|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
papeteria
zdam szczegolowa relacje z wozka. mysle ze bedzie sroda/czwartek justinak25 tak, uwazam, ze duzo nie ma go w domu. codziennie wychodzi przed 6 i wraca ok 18. rano go nie widze. wraca wieczorem i wtedy czas poswieca dzieciom. robi kolacje, kladzie je spac. od 20 mamy czas dla siebie. jesli do tego dochodzi jeszcze sobota poza domem to mam dosc. wychodzi 48-50h tygodniowo. wiem, ze niektorzy pracuja wiecej. to tez jest nasz wybor wiec nie zamierzam sie skarzyc zbytnio.
#333 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do gondoli to nie wiem bo gleboki wozek miala z firmy Implast i jej uzywala na poczatku, ale teraz jak Mlody juz ma 1,5 roczku to jezdzi wlasnie tym co Ty chcesz kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Czy wasze dzidzie miewają CZKAWKI? I jak często?
Mi się zdaje ze bardzo często czuję.. wtedy nie czuc tego tak mocno na zewnątrz, ale wtedy czuje dzidzie w srodku brzucha, i tak jakby na krocze mi naciskał, i na pecherz.. W regularnych odstepach co pare sekund, jakby cos w srodku skakalo. I tak dosc czesto w czasie dnia.. Moze to czkawusie? |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
pilotka
bardzo zachecajace to co piszesz. wkrotce sie przekonam idealne ja tez czuje czkawke. i wlasnie od srodka ![]()
#337 |
Zadomowienie
|
Zamawiala ktoras z was odbitki zdjęc na allegro?
Bo nie wiem u kogo zamowic... moze macie jakichs ulubionych sprzedawcow?.. Ja mam od małej zdjecia wywolane do jej PÓŁ roku! a teraz prawie ma 3 lata! Musze jakos wywolac z tych 2,5 lat..choc wiem ze jest tego bardzo duzo... Ale jak mala dzidzia sie pojawi to bedzie znow tyle zdjec, a ja bede do tylu, a kto mi da potem 1000zl na wywolywanie?.. Teraz tez bedzie to troche kosztowac, ale mlodej sie ostatnio stłukła skarbonka, naliczylam 107zl w niej.. Sprobuje cos dodac z konta moze 50 zl.. (znow wydaje potrzebna kase :-/ ) i wywolam choc czesc... U nas sa drogie, nawet po rabacie chyba 45 czy 35 groszy a na necie 20... ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- To moj maz wlasnie w sobote wyczul ruchy ale przy czkawce, bo ja czulam bardzo od srodka a na zewnatrz nie za wiele, troche podskakiwal, ale ja ledwie czulam, wiec faceci skoro maja grubsza skore-szczegolnie moj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Entertete...pewnie gdyby to była inna firma, to bym nadal tam pracowała, a nie siedziała na zwolnieniu w domu, taka jest prawda. A to jak się zachowują, co robią, dlatego nie mam zamiaru tam się wybierać. Nie mam zamiaru znowu przez nich płakać, czy wylądować w szpitalu... bo wiem, że mam niewskazane denerwowanie się, ze względu na podwyższone ciśnienie... i nie odebrałam tego jako ataku
Niezawsze... wiem, że nie powinni robić problemów, ale to taka firma, aż brakuje mi nieraz słów. Fajnie, bo jest zarobek, bo kasa jakaś tam wpływa... ale najchętniej bm tym strzeliłą by mieć ich z głowy Papeteria, no też racja... że 14 dni trwa reklamacja |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taka tradycja była obowiązkowo goździk i rajstopy ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Kobietki Kochane Wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepiej jednak zapytac sie bezposrednio, bo w naszym kraju przepisy sie zmieniaja jak w kalejdoskopie.
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
A w ogole to witam po weekendzie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | ||
Zakorzenienie
|
Również dołączę się do życzeń
Wszystkiego naj naj kochane ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- już się bałam, że to warszawski i chciałam go omijać szerokim łukiem ... ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() W środę rano mam USG połówkowe (20 tc) ![]() Może uda się ustalić płeć ![]() Muszę też umówić się do internisty w sprawie serca ... ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A i przewijaki jeszcze mamy ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item934511013_...0_cm_7kol.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Piękny dzień dzisiaj
![]() Co prawda przespałam polowa ![]() ![]() ![]() Teraz siadam do pisania pracy mag. bo jeszcze dzisiaj muszę odnieść książki do biblioteki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponujesz jakis termin i tak zeby Ola mogla bo chyba ma zwolnienie do piatku tylko. No i powodzenia na polowkowym za plec abys poznala. JA o 17 30 mam 3d czyli zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko to się czasem tak wścieka, że nie moge się skupić na niczym ![]() ![]() bassienkaw spoko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Dzis pierwszy raz zrobilo mi sie slabo, ciemno przed oczami, goraco i wogole myslalam ze zemdleje...teraz zjadlam obiadek ziemniaki salta ze smietanka i kotlety mielone
![]() A blada jestem jak sciana..... Najadlam sie ale jakos mi nadal slabo...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
BAN stały
|
Nic nie zrobiłam.... nie miałam cierpliwości...
dzidzia się kręciła.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
idealneciało ja też chyba czułam czkawke czoraj rano ale nie z naciskiem na pęcherz a tuż przy pępku takie rytmiczne stukanie jak czkawka przez jakiś czas i tak mi się wydawało, że to to
![]() farminka ładne a wózek ile? |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego kobietki! Zarowno dla nas, jak i tych malych naszych dziewczynek w brzuszkach ![]() ![]() hexa witaj z powrotem i juz nas nie opuszczaj ![]() karolcia to moze wolniej rob wszystko, w sumie w ciazy to normalne te slabe momenty, ale czesto chyba tez zdarzaja sie przez nagla zmiane pozycji z siedzacej/lezacej na stojaca idealnecialo nie robilam nigdy odbitek na allegro, wiec nie pomoge niezawsze i roztrzepaniec czekamy na wiesci!!!!! ![]() Wlasnie tez tak ostatnio patrzylam na nasza liste mamusiek i jest sporo tam takich, co sie dopisaly kiedys, a wcale tu nie zagladaja nawet. Chyba czas bedzie kiedys porzadek z lista zrobic ![]() I w ogole musze Wam powiedziec, ze bardzo fajny ten nasz watek jest tutaj i ciesze sie, ze trafilam do Was ![]() ![]() W koncu ja taka zguba czerwcowa bylam, no ale na watku, w ktorym powinnam byc nie bylo wlasnie milej atmosfery jakos...Takze super, ze same takie swietne babki sie tu trafily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie robie szybko rzeczy, staram sie robic wolno...ale dzis wogole jakos
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ja nie mam dziś za dobrego humoru... tak bywa. Wczoraj Marek powiedział do mnie wieczorem: "To jedziemy jutro na pizze czy nie?", a ja mówię Na jaka pizze, on "No, jutro Dzień Kobiet". I to było bardzo romantyczne zaproszenie :/ Wkurzyłam się i powiedziałam, że nie jadę, a dziś ani kwiatka ani zdechłej czekolady. Byłam zła, a raczej w sumie smutna, a on do mnie " co masz taki zły humor?'' Ja mówię, ze mam super dzień kobiet, a on: No przecież nie chciałaś jechać na pizze" ![]() ![]() No, ale przyszło łóżeczko z allegro i materacyk, bardzo mi się podoba wykonanie, choć jeszcze nie składałam. Zobaczyłam tylko, czy są wszystkie części i będzie musiało poczekać do lipca-sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Brioszki wyszły boskie... dzisiaj robiłam po raz drugi, tym razem wyszły o wiele wiele lepsze, i nie z czekolada a z jabłuszkami w środku... swoją drogą nie nazywałabym ich brioszkami jak w przepisie, jak dla mnie to po prostu babeczki drożdżowe...
Wrzucam zdjęcie... i jeszcze bluzeczka jaka jakiś czas temu kupiłam w ciuchlandzie... za całe 3 czy 4zł ![]() Anuszka, aż tak duża uwage przykuwasz do tego, że powinny być dzisiaj kwiaty i wogóle? Ja się cieszę, że mąż przyszedł, przytulił się i złożył mi życzenia. Teraz sobie drzemie, Łucja ogląda jedną bajeczkę i może przejdziemy się gdzieś na spacer. Może u Nas też jest to, że kasa jest wspólna całkowicie, a trzymam ją ja... Damian jak coś potrzebuje to mu daję... ale to ja trzymam kasiorę. A swoją drogą mój mąż jest zdania, że kwiatki to coś nietrwałego, że woli mi kupić coś trwałego jak już coś... a humor minie, będzie ok ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-03-08 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.