|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
![]() pomyślałam ze wpadnę i życzenia złoże Wszystkiego najlepszego baby <3.. Powitał mnie perłową szarością nieba. Mówił mi że mam oczy jak fiołki, i wkrótce właśnie fiołki zaczął mi przysyłać... Przytuliłam go bardzo bardzo mocno ale nie byłam w pełni zadowolona bo chciałam go mieć jeszcze bliżej. |
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
I sometimes see You pass outside my door.. czasem widzę jak mijasz moje drzwi.. cause, I wonder where You are.. and I wonder what You do. Are You somewhere feeling lonely or is someone loving You.. bo dumam gdzie jesteś.. i myślę co robisz. Czy gdzieś czujesz się samotny lub czy ktoś Cię kocha..
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie nie było ;( ;P
nadrabiam ![]() 5887 h zmarnowanego czasu ?. cofam się w przeszłość wciskam "delete" i wracam ... tak czekałam pół roku na naszą przyjaźń z miłością w sercu . i to wszystko co masz mi do powiedzenia : "dziękuje za wspaniałe pół roku " !! nienawidzę Cie kochać! litry łez , alkoholiz, nerwica nie jestem tą dziewczyną z przed pół roku ! i nawet w naszej ostatniej rozmowie , zastanawiałam się nad tym czy to wszystko moja wina . -więc od kogo mają być te kwiaty i bilecik - przyjaciel , kolega ,znajomy !! - po protu ode mnie P. - nie znam ! - nigdy nie byłaś i nie będziesz mi obojętną osobą - ona tez nie jest ... miałeś nas dwie , teraz te dwie będą jedną przeciwko Tobie ! _________________________ _ niczym ślepy żebrak stoję przy drodze i domagam się grosza miłości ... |
|
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
i widząc Twój opis do niej walę kapciem w ekran monitora.
..i być jedyną. z wszystkich jedynych. niepewność, milczenie, przeszłość - pogromcy miłości.
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
I znów wraca to uczucie, to co daje siłę żyć dalej.
|
#1116 |
|
Raczkowanie
|
kolejne przypadkowe spotkanie, serce znowu zabiło szybciej, chociaż nie wiem dlaczego, minęło tyle czasu od naszego rozstania. nie, nie kocham go już, jest mi on obojętny, ale to smutne, że dwie osoby, które nie widziały poza sobą świata, na swój widok odwracają twarz, nie mówiąc sobie głupiego `cześć`, a kiedyś snuli plany na przyszłość uwzględniając siebie na wzajem.
i to uczucie, gdy przechodzisz koło byłego i widzisz jego spojrzenie, które mówi samo za siebie. żałuje. ale cóż, mógł pomyśleć wcześniej |
|
|
|
#1117 |
|
BAN stały
|
ciepłe strumienie powietrza. zaryzykujesz? zgubione szczęście nigdy nie wraca. pomiędzy wiem a nie wiem. jest nam za dobrze. już nie brakuje mi powietrza. zesraj się, kochanie. moje najseksowniejsze marzenie. <3 |
|
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
myCh - no dziewczyny to mnie zmotywowałaś do napisania ! haha . i zabieraj ile tylko dusz pragnie xd ;*
Wydostań mnie z tego koszmaru . Martwota późnego popołudnia . Zgubiłam swoją siłę . wybaczcie ale muszę się uczyć do próbnych egzaminów ..
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
_untouched_ - przecudowne to są Twoje opisy Złotko . <3
z innej bajki -rewelacyjna . ![]() __Fallen Angel__ - aż wstyd się przyznać , okradana regularnie ! wspaniała Ty . <3 m4dziar4 - co tu dużo mówić .. przecudowna jesteś . <3 okradziona jak zwykle . ;*.. i mogę to przemilczeć , a nawet przeczekać .. przeżyć też mogę ale i tak nie zrozumie ..
nie zmienię chwil , ludzi .. tandety też się wykruszę . nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć .. bo całe moje wewnętrzne życie izolowane jest od życia zewnętrznego. jak wydaje Ci się , że jest dobrze to o czymś nie wiesz . .. a by radość była jak rzecz zwykła . spójrz , otwieram oczy tylko dla ciebie ..
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Termos jest dla mnie. Ja też czasem potrzebuje odrobiny ciepła. + Z okazji Dnia Babek wymienie te najwazniejsze dla mnie: lucyferowa, z innej bajki, dresowa, Primadonna, chcialam byc, Almost lover, grise, me9so3horny, keeendy, cherry pie, Guziki xD, m4dziar4, Panna Migotka, IhateU, mandarynka_, takagwiazdka, DorotaComa, kamisha, dotngivemenames, TiS, lall, uwielbiaj, Drift, absurdalnie, kochanaa, panna miodowa, snowball, toogether93, tajemniczapanna, chocapic, Kamma1507, otojest, minimum4znaki, boundlessly, hotiie, blondii69, Siatkarka18, CookieCrisp, xxxlolkaxxx, wreeednia, BananowaBryzylijka, CaMa, agatte, ruda wiewióra, UpsentMinded, chocolaaate, realgirl89, latin, xxgroszek07xx, kofeina w redbullach, hoe i mega pochwała dla ciiri <3. Moje kochane różyczki. Mam nadzieję, że o żadnej talenciarze nie zapomniałam, a jak już zapomniałam to proszę się o to upomnieć! ;-* |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
lucyferowa - dziekuję a Panienka już niech nie ucieka :PNensie - dziekuję gwiazdo! okradłam ;] boundlessly - kapitalna jesteś ! NieZTejBajki - a Ciebie skarbie ja bardzo rzadko widuje na tym wątku ! ![]() ruda wiewiora , agrr, xxxLOLKAxxx, Extremalna , agattee, keeendy, dorotaComa ,Little Ballerina, rebellious, Narcyza95, truskawkowa1993 ,cojest, mandarynka , grise , MyFranticIdeas ,blondii69, Primadonna, cirii, Panna migotka, KaMa2704, lilyblack, latin, uwielbiaj, m4dziar4, Mrs Unfabulous, takagwiazdka, kochanaa, nydee, daciaaaaa, panna miodowa, chocapic, Kamma1507, always be yourself, xxgroszek07xx, One for all, lovers2friends, Siatkarka18, BananowaBryzylijka, CaMa, kee, Bananowalaska, Magari91, TiS, absurdalnie, drift, CukrowaPanna, lucyferowa , inquiring, dontgivemenames, Toogether93, Paajkaa, lall, sheisunusual, XxValedictionxX, JednaNaMilion, Plotkaraaa, xDJakJaCieLubiexD, NieZTejBajki, beautiful_lie ,caroline2324 tegochcialam, papergirl, powinnam, 3martyna3, dontlookdown, 12stonka, peculiarity, caroline060, IsThisLove, rozunia, snowball, dresowa,marikab styrana, realgirl89, without_demur,Kofeina w RedBullach, envious, Calineczka777, carmenkaa, daciaaaaaa, 96LadyPoziomka96 ,Kinderka13, AuraAure, Issuee, hottie, KissMeOnceAgainx3, Lolja, nastychick, nieliczylamwcalesie, NieMyslPoczuj, snide1 - kamiszowe serce was kocha! <3 --- ' Jawa tak szybko mnie dogoniła . ' "Nie możesz grać na zerwanych strunach. . ." miłość, marzenia, uczucia i myśli, jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. nikt nie jest wart twoich łez, -ej czekaj! Ty przecież nie słodzisz kawy! - a no tak... - więc po co sięgasz po cukier? -próbuje osłodzić sobie życie w każdy sposób. czasem po prostu lubię się schować pod pierzynę i czytać ciagle te same sms od Ciebie. nigdy nie daj mi powodu by w nas nie wierzyć. gdyby nie ty nie czułabym się się w stu procentach spełniona. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-03-08 o 22:01 |
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
m4dziar4, CukrowaPanna, latin, grise, ciiri, kamisha, lucyferowa, 3martyna3, xxgroszek07xx, diva069, otojest, drift, extremalna, ruda wiewióra, without_demur, z innej bajki, caroline060, mandarynka, Mrs Unfabulous- aaa! moje koty<3 miodzia was kocha.
________________ chce zostać na zawsze. chwyciłeś mnie za rękę, tym samym dając serce. chwilo trwaj w i e c z n i e. pokochałam Cię. kazałeś wyjść mi ze swojego serca. szukam zbędnych złudzeń. nie dałeś żadnej szansy mi. wróć z n ó w! widziałam w Tobie, to co chciałam widzieć. chce być Twoja. nie mieszczę łez, zagryzam wargi. imię Twoje echem odbija się od ścian. a te dni ciszy, które dzielą nas.
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
nie przypominam sobie kochana, haha.
ale ciiiiii.![]() kamisha <3 Nie dasz rady, ale próbuj, po to masz sex-appeal To wyzwanie dla tłumu dziewczyn z miast i wsi. I coś jak familiada, jak konkurs wsadów Dla tych, co wyznają miłość mailem, gronem, gadu-gadu. To, kim jesteśmy jest rezultatem tego, o czym myśleliśmy. - Budda "Jeśli wierzysz, że możesz coś zrobić lub jeśli wierzysz, że nie możesz, to w obu przypadkach masz rację" - Henry Ford Dzieci to my sami tylko trochę wcześniej, Nim życie na dobre ugodzi boleśnie. Dzieci to my sami, nasze niepokoje, To nasze odbicie, nim czas zrobi swoje. czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój...
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous ajjj
kamisha słoneczko dziękuję ![]() myCh, Kaaate90 bierzcie bierzcie Jestem gotowa. gdzie się pan chowa
Głos mojego rozsądku powinien popracować chyba nad asertywnym 'nie', bo moja ciekawość znów wygra. Rzeczy martwe mają jedną podstawową wadę - nie odpowiadają mi na pytanie "gdzie jesteś?". Czasami chciałabym zatrzymać się tak, jak staje zegarek. nic nie czuć, nie mówić; umrzeć tak na chwilę..
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-03-08 o 22:15 |
|
|
|
#1125 | |||
|
Rozeznanie
|
mrrrrauuu a ja kocham MIODKA
![]() a ja od baaardzo dawna skrycie podkradam te kamishowe opisy boigiiiini ;*Cytat:
Cytat:
aż cieplej na serduchu, dziękuje ;*Cytat:
twoje opisy również zachwycają więc czuj się rozgrzeszona ;*daję ci cała siebie moje oczy, dłonie, usta, ręce i co teraz zrobisz z tym fantem? teraz to ja będę damską wersją kobieciarza, po czterech na tydzień, bez jakiegokolwiek zaangażowania, tylko niewinny flirt, niech oni pocierpią, będą moimi męskimi dziw*kami. tęsknisz za mną tak mocno, jak ja za Tobą? dla Ciebie wyskoczę z samolotu bez żadnych zabezpieczeń.
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-03-08 o 22:39 |
|||
|
|
|
#1126 |
|
Przyczajenie
|
Bez ciebie wszystko traci sens
Nie ma już mnie Nie zmieni nic ... podły czas -Zrobię dla Ciebie wszystko -Nie trzeba wszystkiego -Tylko co ? -Tylko mnie kochaj Bo bez Ciebie moje życie traci sens |
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
lucyferowa : "czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój..." Nienawidzę Cię szczerą miłością._mandarynka : " Przytuliłam go bardzo bardzo mocno ale nie byłam w pełni zadowolona, bo chciałam go mieć jeszcze bliżej" ______ W pewnej chwili zrozumiałam, że nie mam już czasu na marnowanie życia. Że od teraz muszę korzystać z każdego dnia i każdego momentu, bo jeśli tego nie zrobię, to popełnię największy, niewybaczalny błąd, a drugiej szansy nie dostanę... Każdego dnia chcę mieć więcej Ciebie na własność. On mnie nie całował. On mnie pochłaniał. Czas nie chce być moim sprzymierzeńcem. Dziś wieczorem zakochałam się w Tobie na nowo.
Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=775760 Edytowane przez seventh heaven Czas edycji: 2010-03-08 o 23:21 |
|
|
|
#1128 |
|
Przyczajenie
|
Nagle coś w nas pękło , coś się wydarzyło
Miłość która miała być na całe życie .. Powietrzem moim TY!!!!! Bądź obok mnie .. tak bardzo Cię potrzebuję Życie to nie bajka ... Czasem brak sił by powstrzymać łzy Przez Ciebie znów smutno i źle Ja kocham Cie , zostawiasz mnie ... |
|
|
|
#1129 |
|
Gość
|
Najlepszego Panienki moje ;* i dziekuję za pochwały.Wy wszystkie jesteście cudowne.!:roza:
Kto jest kto nie zapominaj, kto ma plecy jaka prawda, czym Ci wyszła kokaina.? |
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU , a okradaj , kobieto! ;* BananowaDelma , uwielbiaaaj! i okradaj - pozwalam ;d :** Mrs Unfabulous , ja ?! o kur.wa , miło mi niezmiernie! ;* kamisha , łojezus maria , Ty też? ;D dziękuję! aż chce się pisać moje panny :* KaMa2704 , jestem Twoją wierną fanką! <3 __________________ obudzę wcześniej słońce , byle by być z Tobą. na kartkach rysowałam Ci serduszka , na ustach też. usta opuchnięte od pocałunków. kolorowe baloniki wypuszczam w niebo , a niech wszyscy widzą. zbyt dużo Twojego zapachu w około. powieki zamykające się od tęsknoty.
|
#1131 |
|
Przyczajenie
|
Bo czuję się samotna , czuję chłód
Jestem tylko Twoim szeptem Unieś moje skrzydła , gdy zapomną jak latać Przy Tobie kolor szary zmienia się w czerwień Z dala od uczuć ... już wiem jak to jest Bo kochać to jedno jest , a drugie kochanym być .. Kiedy jesteś obok , a wokół cisza kocham wsłuchiwać się w Twój oddech Znam na pamięć Twoje oczy , dłonie , uśmiech , a Ty mnie nawet nie zauważasz... Najgorzej jest być obok ukochanej osoby i wiedzieć że ona nigdy nie będzie Twoja ... Czy jesteś sam tak jak ja ? Nie powiem Ci co czuje , bo uwielbiam Cie słuchać nawet jeśli z wielką fascynacją mówisz o Niej ![]() Ja żyje dla Ciebie |
|
|
|
#1132 |
|
Marudziara
|
Uwaga, sensacja
"Dzisiaj w nocy, ma być noc" "Uwaga,proszę o uwagę"rano będzie jasno. przechodząc obok niemych wieczorów naiwność toczy się we mnie dalej w kolorze brązowych oczu które rozpychają mózg do rozpuku
|
#1133 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś moim narkotykiem , moją własną odmianą heroiny <3
Zrobię dla Ciebie wszystko , a Ty traktujesz to jak przyjacielski gest .. Czy naprawdę nic nie zauważasz ?? Ja chcę , chcę być Twoim skarbem , słoneczkiem , aniołkiem , kochaniem . Po prostu chcę żebyś mnie kochał , czy to tak wiele ?? - Chciałabym utonąć - Jak to ? - Utonąć w morzu Jego błękitnych oczu ![]() To przy Tobie swoje miejsce mam !! |
|
|
|
#1134 |
|
BAN stały
|
Drift- i tu się mylisz, żadne kwita.... bo ja znów to zrobiłam
![]() RozowaSkeyterka- jak miło być obdarowaną różową miłością ![]() marikab, blondii69, keenedy, Mrs Unfabulous- upolowane _mandarynka- uwielbiam Twoje opisy, wzięłam sobie wszystkie ![]() BABECZKI- najlepszego w dniu naszego święta Rób wszystko jak najlepiej potrafisz przy pomocy wszystkich środków, na wszystkie sposoby, w każdym możliwym miejscu , w każdym czasie jak długo to tylko możliwe
Codziennie budzę się piękniejsza, ale dzisiaj to już przesadziłam ![]() Wszystkie moje marzenia są spełnione gdy w objęciach Twych tonę. |
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Rewelka!
;** __________________ Nie mam czasu zajmować się czymkolwiek, mam tyle szczęścia na głowie...
Myślałam, jak przekonać los, aby nas znów połączył w jedno. Gorsze od Twojego niekochania było by moje poddanie się w walce z nim. Idąc ulicą wydawało jej się, że każda płyta chodnikowa życzy jej miłego dnia.
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Nobody is perfect. My name is nobody. Nikt nie jest idealny. Jestem nikt. martiska - na zdrowie kochana panna_miodowa - ..aa Ty będzie moją kicią, inne kotki się nie liczą. odwzajemniam miłość <3kamisha - a ja kocham kamiszowe serducho.
|
|
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że o mnie myslisz tej nocy.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#1139 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście się nie kończy, ono ulega zmianom.
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
keeendy - ubustwiam ślina i kradne... regularnie...
:pa la:-... Nie kochaj mnie ! - Ale dla czego ? - bo wtedy ja też zacznę, a nie chce..! - Ale czemu nie chcesz ? - Bo zakochanie to najgorsza choroba, siada na umysł, i serce... ...Siedziała w pokoju, na rozłożonym łóżku...piła już dawno wygazowaną cole...i wmawiała sobie ,,przyjdzie'' ! Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-03-09 o 09:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Wszystkiego najlepszego baby <3.

a Panienka już niech nie ucieka :P

:pa la: