|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
martiska - niezmiernie mi miło kochana, twoje też upolowałam jesteśmy kwita ;**
myCh - kradnij słońce, muszę się przyznać że ja robię to samo z twoimi opisami ;** ruda wiewiora - wiem skarbuś i za nic na świecie nie oddam nikomu twojego rudego serrrducha <33 ;**absurdalnie - moja genialna stokrotka <33 ;** cu-do-wna !! blondii69 - złotko <3 ;** a ty to tak czarujesz opisami cuda na patyku.Co to jest miłość? Nawet nie widać jej gołym okiem. Nawet nie można jej dotknąć, a poczuć to tylko sercem. Zastanawiam się czy w ogóle istnieje. Wgryzłeś się w serce jak paskudna plama. Nawet wybielacz nic nie pomógł. Pod powieką skryłam cząstkę błysku z twego serca. Jest ciepły i przyjemny. Mam na karku zapach twoich oddechów. Szeptem wypowiadane słowa, wkradające się do ucha.
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
Prosta, szara dziewczyna, zakochana w jego rymach.
w filiżance szukam twego smaku, na poduszce twoich ust. pomimo, że kłamiesz odwzajemniam Twoje pocałunki. w oczach masz słońce i fiołki kwitnące czarujące, mój Panie, czarujące. odcinek 1: zwyczajny świat, zwykłej dziewczyny. jesteś formą ponad treść, niepodzielną całością, przecinkiem w tysiącu codziennych zdań i drgającą żyłką w powiece. a dziś w nocy kolejny raz spróbuję ukraść te gwiazdy z Twoich oczu.
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
'cause You know just what to say, and You know just what to do. And I want to tell You so much ‘I love You’.. bo wiesz dokładnie co powiedzieć, i wiesz dokładnie co zrobić. I tak bardzo pragnę Ci powiedzieć ‘kocham Cię’..
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
Bo w życiu nie ma ławki rezerwowych.
Życie jest jak imie napisane na piasku. Jeden podmuch i wszystko zaczyna sie od nowa. _______________ Ulubienice RozowejSkeyterki : * : myszka23101. marikab. szydera. blondii69. envious. Malinowa Girl. dresowa. unlovedx3. Martiska. Wiem , że o jakieś zaponiałam i już mam wyrzuty sumienia. ;* Ale ja was kocham wszystkie!
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
I live through your love. / żyję przez Twoją miłość. / Kuferek marzeń otwieram kluczem wiary.
|
#1086 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;* .________________________ Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. We wszystkich niemal językach świata istnieje to samo przysłowie: Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Twierdzę, że nie ma nic bardziej fałszywego. Im bardziej oczy nie widzą, tym bardziej sercu żal- tych uczuć, które staramy się w sobie stłumić, o których chcemy zapomnieć. Gdy jesteśmy daleko od ukochanej istoty, każdy mijany przechodzień, przypomina nam o niej. A nawet jeśli tak jest, jeśli już go straciłam, zyskałam jeden dzień szczęścia. Świat jest taki, jaki jest, i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem. Naprawdę tęsknił do mnie. Nie zdawał sobie sprawy, dopóki nie zniknęłam. Tak bardzo mnie pragnął. A potem, kiedy wróciłam, zakochał się we mnie tak samo, jak ja zakochałam się w nim. A potem zamroziła się. Nie uroniła jednej kropli łzy. Była jak skała. Miała trzeźwe spojrzenie na życie i na siebie. Postanowiła, że już nikt nigdy jej nie zrani. _____________________ Cytat:
;*
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że to już nie powróci, jednak ciągle się łudzę, że pewnego dnia, przyjdziesz do mnie i powiesz, że ogromnie żałujesz tego co zrobiłeś, że kochasz i potrzebujesz ...
wolę żyć złudzeniami niż dziennie budzić się z przeświadczeniem, że nic a nic dla Ciebie nie znaczę, nie wiem już co jest gorsze, nasz chory związek, czy chora tęsknota. m4dziar4, inquiring, Ejvon, dresowa, myCh, czarnaalbk, przepraszam Was, ale nie mogłam się powstrzymać przed kradzieżą Waszych CUDNYCH opisów |
|
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
_ Najlepszego utalentowane Kobitki ^^ Szczęścia, szczęścia i miłości ! Coś mojego ![]() Bezgranicznie Tobie oddana.
Potrzebne płukanie żołądka! Przedawkowała panienka życie. Naiwnie naiwna, bo zakochana. Spójrz mi w oczy i powiedz, że nienawidzisz. Może masz ochotę? Chcesz gryza? Podzielę się z Tobą miłością. Absurdalnie, pomimo, wbrew i na przekór. Zaprowadź mnie na granicę cienia, pokaż jak żyć, z Tobą się nie boję nawet ciemności się nie boję. Lęk, paniczny lęk powraca. Tylko Ty potrafiłeś mnie wyleczyć.. Wraz z Tobą odszedł spokój. Chorobliwie zazdrosna. Apodyktyczny. Odszedłeś, słońce przygasło, zrobiło się zimniej i ciemniej, telefon milczał, a czekolada jedzona w samotności straciła smak. Bo tutaj nie pomogą hektolitry wódki, to nie recepta na delirium umysłu spowodowanego silnym przedawkowaniem urojonych paranoi. Bądź, to wystarczy. ![]() Zbyt późno zorientowałeś się,że kochasz. Ja kochałam, lecz teraz to już nie ważne, Ty drugiej szansy nie dajesz, ja też nie mam zamiaru. Zbyt późno, ***ane `zbyt późno` ! Za dużo przez ciebie wycierpiałam. Dla Ciebie zrobiłabym wszystko, nie doceniałeś, nie wiedziałeś, że byłam obok, zawsze do usług, bezgranicznie oddana, dopiero gdy odeszłam, zrozumiałeś. Niedobór Ciebie, masakrycznie zaburzający normalną egzystencję ! |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
POGRZEB - chociaż w jednym przedstawieniu zagrasz kiedyś główną rolę.
` i niby nie pisaliśmy o niczym ważnym , ale podnosił mi się poziom endorfin we krwi , kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań . poczułam, że oczy bolą mnie z pragnienia, żeby go zobaczyć. - Jego słodkie, czarujące oczka, kochała je ! . zioom, ej polej mi. zapalam, wciągam dym, wódka dżin, wódka dżin, za parę dni, organizm odpłaci mi, za stary w nim . ` . ma ten dołek w policzku i ku.rwa mać jest śliczny ! . < 333 . Jak tancerka w pozytywce, budzę zachwyt a jednak tańczę sama . ' . a teraz piękna księżniczką wyszła z bajki by pić piwo i palić fajki . ' blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą. - poproszę o ten wieeelki tir czekolady . ! - to nie wystarczy już tabliczka . ? - nie dzisiaj. miligram szczęścia i tona złudzeń.. |
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() - Wiesz, mam już nowe szaleństwo w głowie.
- Jakie? - Ciebie. Gdyby cudowne sny się sprawdzały... Gdyby problemy zmieniały się w banały... Więc spójrz w moje oczy one odbiciem duszy, Umiesz z nich czytać słuchać nie musisz...
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
'Ja i ty, razem my to nieporozumienie
'Nie zrozum mnie źle, kocham Cię, lecz nienawidzę bardziej. 'Posłuchaj, chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd 'Chodź ze mną gdzieś, nawet na drugą stronę lustra 'Świat sennych złudzeń. 'Zawołaj mnie, a będę <3
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
myCh - oŁŁ <3 no to w takim razie, ja bede Cie okradac rowniez. ;d
~*~*~*~
Moje myśli nie należa do mnie. Odciąc się od miłości, nie potrzebuje ran. Nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia. W świecie samotności widzieć Twoją twarz. ~*~*~*~
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
I can see it in Your eyes, I can see it in Your smile.. Mogę zobaczyć to w Twoich oczach, mogę zobaczyć to w Twoim uśmiechu.. I long to see the sunlight in Your hair. And tell You time and time again, how much I care.. Pragnę zobaczyć światło słoneczne w Twoich włosach. I powiedzieć Ci raz i jeszcze raz, jak bardzo mi zależy..
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
wyglądasz teraz piękniej, niż w rzeczywistości.
Rozmazana plama - sama dość często odnoszę wrażenie, że nią jestem. to nie tak, że nie chcę umrzeć.. po prostu nie chcę być w pobliżu, kiedy to się stanie... co zrobisz, gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki? adrenalina czy morfina? woda życia nie istnieje, ale warto po nią iść. pamiętam jak mówiłeś do mnie "Malutka". to były piękne dni.. szliśmy ulicą, a gdy widziałeś swoje ładne koleżanki odruchowo łapałeś mnie za rękę i całowałeś.. teraz ja muszę to oglądać..
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
beautiful_lie - kurczę, mam nadzieję, że wszystko w porządku będzie i jest
RozowaSkeyterka - ulubienica marikib ![]() Ejvon, IhateU, Margaretta_1, TinyCinderella, _ZaagubiOna_, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() ______________________
Stawała się kimś innym, nieobecnym, przenosiła się dokądś, w jakąś przestrzeń poza życiem, znaną tylko Jej. Raz na zawsze stracić osobę, która Cię kocha. W naszej potrzebie podporządkowania się emocjom było coś czystego i absolutnego, coś, co dodawało mi pewności. Tym razem nie powiem przecież - "Kochanie, masz focha"? Za długo znosił kłamstwa nie mówiąc nic. Nie rozumiesz, czym jest miłość, oboje tego nie rozumiemy.
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
RozowaSkeyterka
Odkąd Cię nie ma nic nie jest takie samo. pomarańcze mniej soczyste, telewizor głosnieszy, telefon milczący..a może wcześniej nie miałam czasu, by zwracać na to uwage?
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś moim ósmym kolorem tęczy.
![]() `Straconego sumienia nie odkupisz na Allegro` Pokazując na swej twarzy uśmiech, nie łudź się, że w niego uwierzę. Uspokajasz mnie, i sprawiasz, że mój oddech przyspiesza. Więc kiedy jestem obok, czuję ze spokojem jak moje serce wariuje... Jak wielką jestem egoistką, pragnąc Cię mieć tylko dla siebie? do zobaczenia w piekle kochanie.
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-03-08 o 19:42 |
|
|
|
#1098 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
+ seventh heaven - świetna jesteś. cudownie jest żyć pomiędzy bajkami. od zawsze na zawsze. 'wszyscy mamy w głowach źle, że żyjemy..' 'Spalone mosty to najlepszy w życiu start.' chodzenie drogami którymi jeszcze nie dawno chodziłam z wami wydaje się być o wiele łatwiejsze to tak jakby zdobywać Mount Everest po raz kolejny tylko przy dogodniejszej pogodzie 'Stan zapomnienia, którego rytm nadaje ciche bicie serca, a melodia paraliżuje zmysły... Nawet w centrum zatłoczonego miasta.'
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-03-08 o 19:48 |
||
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
Każde Twoje słowo pielęgnowane moimi wargami
nawet gdyby anioł miał skrzydła to by nie odleciał Kiedy słońce zachodzi słyszę jak mnie wołasz i zastanawiam się gdzie jesteś... Wszyscy chcą wiedzieć dlaczego chodze po ulicach z wielkim uśmiechem na twarzy... cholera jestem taka szczęśliwa,że Cię znalazłam
|
#1100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy już mówiłam, że Cię ubóstwiam ? _____________________ brak weny.
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje kochane milo mi to slyszec
przed nami całe życie, już nigdy nie będziesz sam. -tato, mogę skoczyć na bungee? -synu, twoje życie zaczęło się pękniętą gumką i nie chcę żeby tak samo się skończyło ![]() będziemy z sobą razem na wieki wieków zawsze. Zgodnie z przeznaczeniem tak zażądał Ten z góry , nie chcę tego zmienić stwórca życia powiedział, właśnie tak musi być, wiem o tym ja, popierasz mnie w tym. Dziś dojrzała kobieta nie bezmyślna małolata, oddałam Ci się bez pamięci, twój szept, twój krzyk bez przerwy mnie nęci. z dnia na dzień doskonale się przy Tobie. Od zmierzchu do świtu tylko Ty w mojej głowie, teraz jest nas oboje, nie myślę jedynie o sobie.
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
I've been alone with You inside my mind, and in my dreams.. Byłam sama z Tobą w moich myślach, i w moich snach.. I've kissed You're lips a thousand times. Całowałam Twoje usta tysiąc razy.
|
|
#1103 |
|
Przyczajenie
|
cześć, musze wam powiedzieć że wszystkie jesteście wielkie talenciary! ;p i każdą po troche okradam
- jak cofnac przeszlosc? - ctrl+z i zajmował cholernie ważne miejsce w jej sercu, no właśnie.. zajmował. cierpiałam i to cholernie. teraz zaciskam zęby i idę do przodu. nie odgladam się za siebie, powtarzam tylko słowa "będzie dobrze" zobaczysz, doprowadze do tego że pożałujesz. byłeś pomyłką, teraz to wiem Iluzji nie można strząsnąć tak łatwo jak rtęci w termometrze. i przez ciebie stłukłam mój ulubiony kubek, wiesz dlaczego? bo przypominał mi ciebie nie proszę o wiele, chce tylko zapomnieć. nienawidze Cię, życie. teraz może coś bardziej pozytywnego: Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, za to prawdziwą biedę poznasz tylko wtedy, gdy zabraknie Ci już przyjaciół <3 (ten cytat bardzo mi się podoba:p) a to życie to jedna wielka ściema, ale ja kocham tą moją ścieme! szukając szczęscia w zwykłych momentach ;] Najpiękniejsze chwile w życiu przychodzą w najmniej oczekiwanych momentach. otwórz umysł, roz*** kraty własnej wyobraźni, nie jest łatwo ale efekt jest tego warty Rozpoznać szczęście, kiedy leży u twych stóp, mieć odwagę i zdecydować i pochylić się, chwycić je w dłonie... i zatrzymać. Musisz odnaleźć nadzieję i nieważne, że nazwą ciebie głupcem. no to na razie tyle pozdrawiam
Edytowane przez madeinchina321 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:15 |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Królowo! ![]() ___
uśpij moje oczy i całuj szeptem. postawię twój świat do góry nogami i nadepnę obcasem na twoje sumienie. a gdy znów zapytasz `co tam?` obsypie Cię milionem słów tylko i wyłącznie po to, żeby zrobić Ci na złość... rusz głową i pomyśl jak kocha się naprawdę. postaw wszystko na czas przyszły. nic nie stracisz, a co zyskasz będzie Twoje. 'wszystkiego najlepszego' rzucone w głąb korytarza niby do mnie, a tak jakby do ścian... Twoje słowa odbite od lustra ostrym światłem trafiają do mojej jaźni.
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam ich w obskurnym barze. pachniało wino i perfumy tanie.
jestem połączeniem niewinności i seksapilu. ich cienie teraz szukają się nawzajem. pamiętasz ? zabawialiśmy się bitą śmietaną. zatrzymuj się, ale nie stój. dzień przytula się z nocą. uwielbiam jak bierzesz łyk kawy i mrużysz oczy. ja i moja normalna nienormalność. na wstępie, elokwentnie. zjem Cię. brunetką być i z tym żyć. nie szukaj we mnie anioła, dobrze ?
|
|
#1106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo.;* ty też cudowna. Tego samego chcą- i tak samo się boją. Wielka miłość traktowana jak znajomość.
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
witam po dłuuuugiej i niezauważonej nieobecności
![]() kurde pędzicie jak cholera ! juz 17 część ;] ______ tak bez zbędnego pier.dolenia ? kocham Cię. ^^ wcale nie muszę być twoją pierwszą albo jednyną. chcę być po prostu twoją ulubioną <3 uśmiechnij się, dla mnie. ;* czasami mam ochotę podejść do Ciebie i Cię pocałować. tak po prostu .. - Chcę odpłynąć..
- Gdzie ?! - Daaleko. - Dlaczego ?! - Bo kogoś nienawidzę. - Czemu ? - Bo nie widzi jak ja go kocham.. - Ja Ciebie też nienawidzę. najlepszego kobity ! Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-08 o 20:31 |
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Nie kieruj się wyłącznie rozumem .. zważaj zwłaszcza na głos swojego serca
` bo spodobał mi się sposób jaki na mnie patrzysz złamane serce , w sercu smutek , w sercu ból - bo nie będziesz nigdy mój ciągle cię kocham , ciągle cię chcem , więc czemu nie rozumiesz mnie ? nie mam siły na nic... już nawet nie mam siły udawać że jest dobrze... Chętnie sprzedałabym ten dzień ... i wymieniła na inny
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz?Znów chciałabym być małym dzieckiem i przeżyć to wszystko jeszcze raz.
Wyszło jak wyszło widać taka jest przyszłość. -Gdzie masz swoje serce? -Dałam je jemu, ale on go nie chciał, więc wyrzuciłam na śmietnik. -Nie szkoda Ci go? -A powiedz co mi po złamanym, niechcianym sercu? Nie nic się nie stało, tylko moje serce pękło. To naprawdę nic wielkiego. Głupia dziewczynka, która znów ze swojego serca zrobiła puzzle. A po nim zostało mi już tylko zdjęcie. I się skończyło wielkie love story. Bo są rzeczy na które nie ma się wpływu.
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
. To uczucie mnie przenika aż do szpiku kości. Oddycham dzięki Tobie bo jesteś moim tlenem. Nieustannie wspierasz mnie, nadajesz życiu cel. Gdy zamykam oczy widzę Twoją twarz, więc oczy zamknięte mogę mieć cały czas <3. .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

<33 ;**
cuda na patyku.

Królowo!