Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 23:51   #3271
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Kształci sie duzo inżynierów, tylko żaden przy zdrowych zmysłach nie zostanie w Polsce. Tu polscy inżynierowie są na wagę złota. Ze względu na wysoki poziom naszych uczelni. W Polsce przed absolwentem jest jeszcze długa droga zanim nawet dostanie jakąs prace. Na każdym kroku kłody pod nogi, Bez znajomości nie ma co zaczynać. Tutaj taki absolwent dostanie boska pracę i kupę kasiory na dzień dobry.
Nawet człowiek po naszej zawodówce jest tu na wagę złota, bo tu od wieków nie ma zawodówek i techników. Można jakieś kursy tylko robić.

Tu w profilownej szkole (innych nie ma) w wieku 16-19 lat uczy się tylko wybranych przez siebie przedmiotów.
Egzaminy z obowiązkowych przedmiotów jest w wieku 11 lat.
A uczeń w szkole dziennej ma zajęcia do 16 godzin tygodniowo. Dla porównania ja miałam w LO 35-40. Nie wiem jak jest teraz. Dlatego tu prawie kazdy szesnastolatek pracuje (ma na to kupę czasu).
Na tym chyba zakończę wyjaśnienia bo się zamotam . Tutejszy system jest racze zbyt skomplikowany dla pokolenia dwóch szkół (SP, LO)
Kocurzyco, bo Ty mieszkasz w cywilizowanym kraju
Niestety, w Polsce nie docenia się tego, co się ma, utrudnia życie ludziom, przez co kraj się nie rozwija, tylko wręcz uwstecznia.
Moim zdaniem tyle godzin to wystarczająco dużo na tym etapie nauki, człowiek może przygotować się do studiów i nie ma stresów takich jak w polskich szkołach, że musi się uczyć z przedmiotu który mu się do niczego nigdy nie przyda, bo inaczej ma zamkniętą drogę na studia, mało tego, musi się dobrze przygotować do matury i obkuć z reszty niepotrzebnych przedmiotów.
Co lepsi rodzice pozwalają dzieciom nie chodzić przed maturą w dni, które można sobie odpuścić, żeby mieć czas chociaż na tą naukę do matury.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 23:56   #3272
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

ChihPyh pewnie dlatego nie lubilam tych wierszy, bo ogolem j. polski byl dla mnie katorga. Pewnie po czesci, ze wzgledu na nauczycieli Duzo bardziej wolalam geografie, biologie.

Ok na serio juz lece, papa
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:06   #3273
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
miki to niesprawiedliwe
Zamowilam paczke tydzien wczesniej od Ciebie, a dostalysmy w tym samym czasie
Też się zdziwiłam, że dzisiaj przyszła Jutro pewnie przetestuję którąś z masek

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:17   #3274
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie poszła na taki kierunek, mogłabym być inżynierem, co mi tam. Ale niestety, w szkole mnie nie nauczono odpowiednich rzeczy i szans nie mam najmniejszych :P

W Anglii nie jest lepiej z nauką :P Przeciętny Anglik ma zatrważająco niską wiedzę. Sama byłaś świadkiem rozmowy dwu panienek na temat jajek :P
Każdy system edukacji ma swoje plusy i minusy. Najważniejsze żeby był dostosowany do ogólnych potrzeb. W Polsce nie do końca jest, niestety.
Ooo aja absolutnie nie twierdze, że w Anglii jest lepiej. Poziom jest rzenujący. I Polska w sumie dąży w tum samym kierunku. Trzeba nas obniżyc do poziomu europejskiego wmawiając że się podwyższa.
W starym systemie edukacyjnym nie zmieniłabym prawie nic. Może tylko okroiłabym trochę matematykę, do bardziej użytecznej. Wyższa powinna być na studiach.
A tak a propos to mam gdzieś zestaw egzaminacyjny z matematyki dla szesnastolatków. Jak znajde to zeskanuję i wrzucę. Będziecie miały dobry ubaw
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Moim zdaniem system edukacji ma mało do wiedzy, a podejrzewam, że Anglicy są dużo szczęśliwsi od Polaków. Nie dziwię się, że większość tutaj jest zawistna i zgryźliwa, skoro od małego zawalają ich robotą, nie dają chwili odpoczynku i na dodatek uczą zazdrości i nienawiści.
To prawda, mi się w polskim systemie edukacji zupełnie nic nie podoba
O tak. O niczym nie mają pojęcia i uważają się za niewiadomokogo.
Znam nawet jedną laske co nie potrafi wymówić bardziej "górnolotnych" słów we własnym jezyku typu ANIMATION. Słowa nie uzywane na codzień były dla niej nie do wymówienia. I pracuje na kierowniczym stanowisku.
A i jeszcze tępi ludzie szybciej pną sie po szczeblach kariery, bo szybko ulegają praniu mózgu, nie są kreatywni i robią wszystko co im sie każe.
Nie we wszystkich firmach ale bardzo często. Szczególnie jeśli firma zajmuje się wciskaniem ludziom g*wna.
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja dorzucę jeszcze, że przeraża mnie, gdy widzę dzieci w wieku 5-15 lat z plecakami, które wyglądają jakby były tam kamienie, często toto większe od dzieci. A potem się wszyscy dziwią, że młodzi mają problemy z kręgosłupami, nogami, plecami, mięśniami i wieloma innymi.
A tu ci jeszcze wmawiają, że musisz wszystko umieć, musisz być naj, plecak lekki jest i jesteś beznadziejny skoro uważasz że jest ciężki, a i dużo do nauki nie ma (to nic, że w szkole od 8 do 16, a potem jeszcze kilka godzin w domu na zadania domowe i naukę, a i tak nikt nic nie umie ).
Moja siostrzenica (6 lat) jest w zerówce i ma 9 książek i kilka zeszytów.
Kuzyna syna plecak w 1 klasie ważył 5 kg Ja nie dałabym rady chodzić z takim ciężarem na plecach a co dopiero siedmiolatek. Od noszenia książek jeszcze sie nikt niczego nie nauczył.
Tu syn kolegi w trzeciej klasie nosi taką tekturową teczuszkę a4.
W Polsce przegina sie w jedna stronę a Anglii w drugą. Wszędzie debilizm.

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Kocurzyco, bo Ty mieszkasz w cywilizowanym kraju
Niestety, w Polsce nie docenia się tego, co się ma, utrudnia życie ludziom, przez co kraj się nie rozwija, tylko wręcz uwstecznia.
Moim zdaniem tyle godzin to wystarczająco dużo na tym etapie nauki, człowiek może przygotować się do studiów i nie ma stresów takich jak w polskich szkołach, że musi się uczyć z przedmiotu który mu się do niczego nigdy nie przyda, bo inaczej ma zamkniętą drogę na studia, mało tego, musi się dobrze przygotować do matury i obkuć z reszty niepotrzebnych przedmiotów.
Co lepsi rodzice pozwalają dzieciom nie chodzić przed maturą w dni, które można sobie odpuścić, żeby mieć czas chociaż na tą naukę do matury.
Gdybym tylko znała inny język to już by mnie w tym kraju nie było.
Idź na fiński i zwiewaj do Finlandii. Ja bym tak zrobiła gdybym po ichniemu szprechać umiała.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:22   #3275
201607180946
Konto usunięte

Do jutra , spróbuję zasnąć czego i wam życzę.
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:25   #3276
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Do jutra , spróbuję zasnąć czego i wam życzę.
To i ja idę spać
Znów ogarnęła mnie chęć naprawiania świata przez co wpadnę w kolejna depresję

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:31   #3277
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witajcie Też zapuszczam włosy i postanowiłam przyłączyć się do tego wątku, przyjmiecie mnie?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 06:43   #3278
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Wiedza, którą szkoły szumnie nazywają "ogólną" jest moim zdaniem śmieciem, nie wiedza ogólna sama w sobie
Uczenie się ma znaczenie dla zapamiętywania kolejnych informacji, ale to jest takie błędne koło, bo nauczę się jednej niepotrzebnej rzeczy po to, żeby móc się nauczyć kolejnej niepotrzebnej.
Przykro mi, ale w życiu musisz zapamiętywać pewne rzeczy. I to szkoła głównie wyrabia tę umiejętność zapamiętywania. Poza tym- nigdy nie wiesz, co Ci się w życiu i do czego przyda. Naprawdę.

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja dorzucę jeszcze, że przeraża mnie, gdy widzę dzieci w wieku 5-15 lat z plecakami, które wyglądają jakby były tam kamienie, często toto większe od dzieci. A potem się wszyscy dziwią, że młodzi mają problemy z kręgosłupami, nogami, plecami, mięśniami i wieloma innymi.
A tu ci jeszcze wmawiają, że musisz wszystko umieć, musisz być naj, plecak lekki jest i jesteś beznadziejny skoro uważasz że jest ciężki, a i dużo do nauki nie ma (to nic, że w szkole od 8 do 16, a potem jeszcze kilka godzin w domu na zadania domowe i naukę, a i tak nikt nic nie umie )
Oj tak, te plecaki to porażka. Gdybym miała dziecko to sama nie wiem, co bym zrobiła. Bo nie pozwoliłabym mu nosić więcej niż dwukilogramowego plecaka. Nie ma opcji.

Cytat:
A uczeń w szkole dziennej ma zajęcia do 16 godzin tygodniowo. Dla porównania ja miałam w LO 35-40. Nie wiem jak jest teraz. Dlatego tu prawie kazdy szesnastolatek pracuje (ma na to kupę czasu).
Ja mam 35+ zajęcia pozalekcyjne

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
A juz w ogole to nienawidzilam analizowania wierszy. Zgadywac co autor mial na mysli
Analiza wiersza to nie zgadywanie, co autor miał na myśli O_o To jest właśnie próba zgłębienia tego, co myślał, na podstawie tekstu.

Cytat:
A tak a propos to mam gdzieś zestaw egzaminacyjny z matematyki dla szesnastolatków. Jak znajde to zeskanuję i wrzucę. Będziecie miały dobry ubaw
Czekam
Stary 2010-03-09, 07:30   #3279
19agusia91
Zakorzenienie

Tż na rozszerzeniu ma teraz juz to co potrzebne na studia. Świetna nauczycielka , już miesiąć temu skończyli program przerabiać Ja tam matematykę lubię bardziej niz j.polski. Matematyka jest ciekawa, tylko trzeba miec dobrze wylożone podstawy.

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Kocurzyco, ja w pierwszej klasie LO miałam 37 godzin. W drugiej 44 Teraz coś koło 40.

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Nie, mneij niż 40 35
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 08:20   #3280
blondyna789
Zakorzenienie

bry
widzę, że wczoraj wałkowałyście znowu temat systemu edukacji itd ja oczywiście zgadzam się, że uczymy się wielu niepotrzebnych rzeczy, ale właśnie dzięki tym rzeczom mamy wiedzę szerszą niż przeciętni obywatele innych państw. to , że we własnym kraju wykształceni ludzie nie są doceniani to inna sprawa.... ale to na pewno prędko się nie zmieni

mniejsza o to.. ja jestem już u schyłku swojej edukacji i naprawdę - uwierzcie mi - z perspektywy czasu inaczej się ocenia przebieg edukacji...

e kuźwa! odliczam dni do przeniesienia się do innego wydziału! kuźwa, plotki ploteczki już mi się serdecznie znudziły. jedna laska potrafi klepać bzdety 8h, a druga jest taka ciepła buła, panikara i wszystko na raz... masakra

e , idę połazić po internecie np może coś ciekawego wykukam na all

matko, co tu jest za ekipa... intrygantki i plotkary.... ja pierdziele

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2010-03-09 o 08:22
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:17   #3281
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Gdybym tylko znała inny język to już by mnie w tym kraju nie było.
Idź na fiński i zwiewaj do Finlandii. Ja bym tak zrobiła gdybym po ichniemu szprechać umiała.
Ojj tak zrobię, nie widzę w ogóle innej opcji Bardzo żałuję, że tam się nie urodziłam, bo tam dopiero jest wysoki poziom edukacji jednocześnie nieobciążający ucznia bzdurami.

Cytat:
Przykro mi, ale w życiu musisz zapamiętywać pewne rzeczy. I to szkoła głównie wyrabia tę umiejętność zapamiętywania. Poza tym- nigdy nie wiesz, co Ci się w życiu i do czego przyda. Naprawdę.
Nie wiem, ale z pewnością mogę powiedzieć, że znajomość np. wzorów z fizyki nie przyda mi się do niczego

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Dla fanek świnek morskich: http://www.joemonster.org/art/13600/...kach_morskich_ Ciekawostki i kilka ślicznych zdjęć, ziewająca świnka jest cudowna

Stary 2010-03-09, 09:21   #3282
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Dla fanek świnek morskich: http://www.joemonster.org/art/13600/...kach_morskich_ Ciekawostki i kilka ślicznych zdjęć, ziewająca świnka jest cudowna
dzięki chwile przed Tobą wyczaiłam to na forum adopcyjnym

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:23   #3283
Bejjka
Zakorzenienie

cześć Dziewczynki

pamiętacie jak Wam wspomniałam o opuchliźnie na ręce i dziwnie wystającej żyłce? podejrzewałam, że to od tabletek, które brałam raptem od paru dni i tak było opuchlizna coraz bardziej mi się powiększała, zaczęłam czuć kłucie i mrowienie palców i a żyły stawały się coraz większe ale tylko na jednej dłoni wczoraj byłam na pierwszej lekcji tańca trochę się poruszałam i po godzinie myślałam, że się poryczę tak mi żyły zaczęły napierdzielać czułam się jakbym była w jakichś baaaardzo ciasnych kajdanach...ulgę przyniosło wymoczenie rąk w zimnej wodzie i odstawiłam te tabletki w cholerę na własną rękę, bo nie mogłam skontaktować się z ginem, który mi to przepisał. bardzo dziwne, bo raptem wzięłam 5 pigułek a obrzęk pojawił mi się już drugiego dnia

25marca jestem omówiona do innego gina pogadam i pogadam z nim o innej metodzie. może pierścień albo plastry okażą się lepsze

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
jestem specyficznym przypadkiem, bo rosyjski był moim pierwszym językiem, potem się niestety zbuntowałam i pozapominałam prawie wszystko, co umiałam i musiałam się go uczyć od nowa
nie jesteś uczyłam się rosyjskiego w podstawówce, ba! byłam nawet na olimpiadzie i doszłam do szczebla wojewódzkiego ale w liceum dowalili mi angielski i francuski i minęło tyle lat a ja nic, dosłownie nic już nie pamiętam chciałabym go sobie przypomnieć, ale prawda jest taka, że musiałabym zacząć od zera,bo już nawet litery mi sie mylą

Cytat:
Jak coś to ja zapraszam z pytaniami na temat języka polskiego
Chatul, dzięki Tobie nie popełniam już błędu z "jakiś", na początku wydało mi się to dziwne to "jakichś", ale poszperałam w necie i już wszystko wiem

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Noemi zobacz jak Bobek wyrósł
ale bydlun kawał bestii z niego wyrósł

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Chihu, Bejjko juz wczoraj Wam dziekowalam za mile slowa, ale posta gdzies wchlonelo, nie wiem dlaczego ani jak. Dziekuje zatem raz jeszcze
Kochana, nie ma za co

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dziwnie mi z tym wszystkim troche, z jednej strony ciesze sie, ze bedzie nowy maly kot w domu, z drugiej mam wyrzuty sumienia, ze tak szybko, nie mowiac juz o tym, ze pustka po kroliku pozostaje...
Szmyreczku kochany, to, że weźmiesz drugiego kota wcale nie oznacza, że zapomniałaś już o swoim króliczku drugi kot to naprawdę super pomysł i dla Waszego kociaka i dla Was
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:36   #3284
201607180946
Konto usunięte

Dzień Dobry
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:39   #3285
19agusia91
Zakorzenienie

Wróciłam od lekarza, znów badania krwi, ekg, ciekawe czy coś z tego wyniknie Jk anie to potem pod kątem nerwicy mnei niby mają badac.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-09, 09:39   #3286
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
dzięki chwile przed Tobą wyczaiłam to na forum adopcyjnym
Świetne są świnki, może sama kiedyś będę miała...

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki

pamiętacie jak Wam wspomniałam o opuchliźnie na ręce i dziwnie wystającej żyłce? podejrzewałam, że to od tabletek, które brałam raptem od paru dni i tak było opuchlizna coraz bardziej mi się powiększała, zaczęłam czuć kłucie i mrowienie palców i a żyły stawały się coraz większe ale tylko na jednej dłoni wczoraj byłam na pierwszej lekcji tańca trochę się poruszałam i po godzinie myślałam, że się poryczę tak mi żyły zaczęły napierdzielać czułam się jakbym była w jakichś baaaardzo ciasnych kajdanach...ulgę przyniosło wymoczenie rąk w zimnej wodzie i odstawiłam te tabletki w cholerę na własną rękę, bo nie mogłam skontaktować się z ginem, który mi to przepisał. bardzo dziwne, bo raptem wzięłam 5 pigułek a obrzęk pojawił mi się już drugiego dnia
Też mnie dziwi, że po 5 tabletkach coś takiego wystąpiło. Może powinnaś zrobić sobie jakieś badania Nie wiem, czy robią USG żył na rękach, ale jeśli tak, to myślę, że powinnaś zrobić. Wtedy chirurg czy lekarz od żył (zapomniałam, jak się nazywa) powinien stwierdzić, czy możesz brać tabletki, czy może plastry, albo w ogóle nic.
A może po prostu tabletki były ze zbyt dużą dawką hormonów?

Stary 2010-03-09, 09:43   #3287
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne są świnki, może sama kiedyś będę miała...

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-09, 09:46   #3288
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Długowłose są śliczne Chociaż te bezwłose też takie śmieszne, takie hipopotamki małe

Stary 2010-03-09, 09:47   #3289
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry

za chwilę zacznę nadrabiać co wczoraj napisałyście

dodałam jedno zdj do albumu moich aktualnych włosów

byłam wczoraj na małych zakupach, ale nic nie było ciekawego, kupiłam tylko spodenki sportowe, majteczki fioletowe z koronką, płyn micelarny i kolczyki

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:49
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:48   #3290
19agusia91
Zakorzenienie

Brat chciał świnkę, ale w moim tacie zakorzenił się mit "świnki śmierdzą"
i jest szynszyla. Jak będę miałą swój dom, to też chciałabym szynszyle. Jakie to są bystre zwierzątka, słodkie, śmieszne, Ale chcemy jeszcze z TŻ kota, moze być konflikt?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-09, 09:51   #3291
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Długowłose są śliczne Chociaż te bezwłose też takie śmieszne, takie hipopotamki małe
są sliczne są, ale ja na chwile obecną nie moge takiej wziąć

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
kazde zwierze smierdzi, jak mu sie nie sprząta

Cytat:
i jest szynszyla. Jak będę miałą swój dom, to też chciałabym szynszyle. Jakie to są bystre zwierzątka, słodkie, śmieszne, Ale chcemy jeszcze z TŻ kota, moze być konflikt?
szynszyle, podobnie jak swinki są stadne, wiec powinno sie je miec min 2 sztuki tej samej płci. Z tego co wiem są długowieczne - nawet 30 lat dozywają, wiec radzę sie dobrze zastanowić przed

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-09, 09:53   #3292
19agusia91
Zakorzenienie

Bart jest w trakcie namawiania na drugiego zwierzaczka. Klatke nasz ma ogromną, ja się w niej zmieściłabym na upartego..
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-09, 09:55   #3293
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Bart jest w trakcie namawiania na drugiego zwierzaczka.
o to super mozna tez zaadoptować szynszyla

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-09, 09:56   #3294
19agusia91
Zakorzenienie

Dziewczyny, jakaś głupią komedię moze macie pod nosem?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-09, 09:56   #3295
asiulka123
Zakorzenienie

rozwalił mi się pędzel do pudru co za dziadostwo
postanowiłam więc zainwestować w flat topa, całe szczęście zdążyłam przed końcem fajnej aukcji gdzie był za 17 zł

także niestety parę dni przerwy w malowaniu się minerałami

dzwoniłam dziś do urzędu pracy i oczywiście nie ma żadnych ofert

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:59   #3296
19agusia91
Zakorzenienie

o, o tym nie wiedziałam. Zastanawaiam sie co zrobić z żólwiem jak pójde na studia.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

dobra, sciągam juz jakiś film. Ostatnio z Tż oglądaliśmy "Juno" przyjemny film
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-09, 10:00   #3297
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ponoć szynszyla jest w stanie kota zagryźć, a przynajmniej kociaka. Dziewczyna brata mi opowiadała o takim przypadku. Pewnie to żadna reguła, ale się przestraszyłam, bo mieliśmy naszą Kicię oddać kobiecie, która ma też szynszylę.

Cytat:
kazde zwierze smierdzi, jak mu sie nie sprząta
To prawda
Mój królik sam sobie sprzątał Układał brudne wiórki na jedną stronę, czyste na drugą, wywalał co brudniejsze Sprzątaliśmy mu bardzo często, bo lepiej posprzątać klatkę niż zbierać bobki z podłogi...
Ten królik to w ogóle artysta był

Stary 2010-03-09, 10:03   #3298
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
o, o tym nie wiedziałam. Zastanawaiam sie co zrobić z żólwiem jak pójde na studia.
poszukaj tutaj
http://szynszyle.info/forum/index.ph...756addfdb1632&

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Mój królik sam sobie sprzątał Układał brudne wiórki na jedną stronę, czyste na drugą, wywalał co brudniejsze Sprzątaliśmy mu bardzo często, bo lepiej posprzątać klatkę niż zbierać bobki z podłogi...
Ten królik to w ogóle artysta był
boskie

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-09, 10:07   #3299
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie dziwi, że po 5 tabletkach coś takiego wystąpiło.
tak po prawdzie to po drugiej, ale przez kolejne trzy dni nadal brałam
nie wiem, nigdy mi się nie zdarzyło coś takiego przeszukałam neta i jedna dziewczyna też się na to skarżyła, że zrobił jej się obrzęk na dłoni.....to dość nowe pigułki Qlaira i nie ma o nich zbyt wiele opinii.....

dziś idę na zajęcia z pilatesu
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:12   #3300
motylek1007
Zakorzenienie

przez noc rozłożyla mnie choroba

[*] 11.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości