|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VI
Cytat:
Wróć do pierwszej strony tego watku - tam Dziewczyny wszystko ładnie wyjaśniły
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty są co jakiś czas (średnio raz na 2 - 3 miesiące). Obecnie nie ma akcji prezentowej ale może nie długo będzie
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo pewnie będzie nowa
|
|
|
|
#1985 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1990 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1991 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba zły pomysł.
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
ja z nowej gazetki skusze sie na szampon Pantene pro-v bo akurat mi sie kończy
|
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dzisiaj byłam w moim Rossie, i zobaczyłam przy mojej kochanej odżywce Timotei z henną do brązowych włosów karteczkę CND z ceną chyba 4,5zł. Oczywiście kupiłam 2 na zapas Nie było też szamponu z henną. Nie wiecie, czy wycofują je tylko z Rossa, czy ogólnie? Jestem od niego uzależniona! |
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie długie, ale prosze przeczytajcie co mi się dziś przydarzyło w rossmannie i doradzcie co mam robić, bo wiem, że bywam przewrażliwiona....
![]() O północy złapałam kod z rossmanna na zniżkę na puder renew lift Rimmela. Zadowolona pojechałam wcześniejszym autobusem żeby zdążyć przed zajęciami (Rossmann nie jest w moim miescie, tylko w mieście oddalonym o 50km od mojego- tam gdzie studiuje)... Naładowałam do koszyka to, co było mi potzrebne i ruszyłam do kasy. Puder zostawiłam na sam koniec, podałam kod- błąd, pozniej znowi i znowu i znowu.... Babeczka zawołała jakąś drugą i razem wpisały go jeszcze 2 razy...Dalej błąd... Cała kolejka patrzyła na mnie jak na jakąś wariatkę! Ta druga babeczka kazała mi wydać paragon, zapłacić i poczekać, ona miała coś sprawdzić... Czekałam z 10 min, w końcu kasjerka po nia poszła. Wróciły razem i tamta mówi, że nic nie zrobi bo to tzreba mieć wydrukowane nie sam numer na kartce. Mówię jej, że pod kodem była wyraźna informacja, że wystarczy przepisać jeśli ktoś nie ma drukarki. A ona mi z takim wyrzutem- no jak widać kod z kartki nie wchodzi- TAKI KOD TO KAŻDY SOBIE MOŻE NAPISAĆ NA KARTCE I UPIERAĆ SIĘ, ŻE TO Z ROSSNETTA! ![]() Mi sie zrobiło tak głupio, bo oczywiście to słyszeli ludzie, a ja nikomu tego mkodu ani nie podawałam i na 100% byłam pewna, że tak brzmi, bo sprawdzałam 4 razy! Mówię jej o tym, a ona mi że mam jej przyeniść druk, albo ona mi tego nie sprzeda. Ja mówię, że nie jestem z miasta! No ale cóż to... W końcu stwierdziłam że pódję na uczelnię i zorbię zdjęcie monitorowi.. Ale jakos tak dziwnie wydawało mi się, że dużo zapłaciłam....I co sie okazało? Wbiły mi ten puder w normalnej cenie, kazały za niego zapłacić i nawet mi go nie dały...:| Wróciłam się, zaczęły go wyprowadzać i w ogóle...Następne kilka straconych minut. Po zajęciach zrobiłam zdjęcie, wróciłam do rossmanna, chociaż w ogóle nie było mi po drodze, pozatym jestem chora strasznie! Szczerze mówiąc miałam już gdzies ten puder, ale więcej bym sie tam nie pokazała gdybym nie udowodniła, że mam ten kod, a nie zmysliłam go! Wchodze do sklepu i co?! NIE MA MOJEGO KOLORU!!! ![]() troche pochodziłam po babeczkach- odsyłały mnie jedna do drugiej- ale w koncu mi łaskawie wyciągnęły ze spodu szafy... Podchodze daje puder, była juz jakaś inna kasjerka niezapoznana z problemem i dalej 2 razy kazała mi dyktować numer, dalej był błąd. Przyszła ta kobitka co wcześniej kazała pokazać zdjęcie, pokombinowała coś i wybiła mi ten puder i..odeszła! Szok, nawet nie usłyszałam przepraszam ani nic... KONIEC Szczerze mówiąc wkurzyło mnie to na maxa! Nie wiem czy powinnam pisac skarge do rossmanna. Poczułam się upokorzona, oskarżona i nawet nikt mnie nie przeprosił. Wiem, że to nie ich wina że coś nie grało, ale myślałam, że one reprezentują firmę...:/ Jakie jest wasze zdanie?
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w rossmannie i kupiłam: damskie maszynki do golenia, podpaski Always, antyperspirant męski, dentastix dla psa i coś tam jeszcze, ale nie o to chodzi.
Pytam się pani przy kasie czy jest juz nowa gazetka i nowy Skarb. Pani odpowiada, że noga gazetka będzie od piątku 12.03 a Skarb dopiero w kwietniu! Bo podobno w zeszłym roku było 8 Skarbów, a w tym roku ma być 10. |
|
|
|
#1996 |
|
Klientka w krawacie
|
Świństwo.
U mnie zazwyczaj wpisywanie kodu to minimum 2 razy. Ale z drugiej strony kasjerki mogły cię nie pamiętać- przez Rossa przewija się sporo ludzi.
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma bata na takie gnojki w sklepach! Całkowity brak kultury osobistej, a tekst: "TAKI KOD TO KAŻDY SOBIE MOŻE NAPISAĆ NA KARTCE I UPIERAĆ SIĘ, ŻE TO Z ROSSNETTA"to już jest w ogóle porażka! Kto zatrudnia takich ludzi! ![]() Normalnie żenua. Pisz do rossnetu
|
|
|
|
|
#1998 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, dowiedziałam się z tego wątku o saszetkach zapachowych do szafy i wybrałam się do rossmana, ale nigdzie ich nie widziałam. Bylo takie stoisko "Pachnąca Szafa" (takie jakby promocyjne), ale tam takie saszetki kosztowały 9.99zł. Gdzie znajdę te za ok. 3zł, o których pisałyście? Patrzyłam na półce z odświeżaczami powietrza, ale tam nie widziałam. Czy mógłby mi ktoś napisać jak one mniej więcej wyglądają?
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wsiowy gupku, ale w końcu dały Ci ten puder co chciałaś i po cenie z kodu, tak? No masakra jakaś! Pewnie bym zrobiła awanturę, bo nie lubię takich sytuacji. Bananowe Ciastko, co do saszetek Pachnącej Szafy, kupiłam wczoraj korzenną pomarańczę za 1.,99. Faktycznie pachnie. Wcześniej miałam zieloną herbatę i nic! tak samo pastylki do odkurzacza. zła byłam jak cholera, bo dałam za nie 12 zł i jedyne, co robiły to tłukły się w pustym worku odkurzacza jak szalone. Mój Tż myślała, że odkurzacz się zepsuł ![]() Te saszetki leżały niedaleko żeli do golenia, akcesoriów do stóp i takich różnych pierdół. szukaj po całym sklepie, bo u mnie tez nie leżąły tam gdzie cała Pachnąca Szafa. Edytowane przez moni27 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:57 |
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Sami przeciez podają na stronie, ze jeśli nie drukowany , to przepisany kod.
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Wsiowa - pisz, pisz, pisz! Kasjerki jak wiadomo są ludźmi i miewają gorsze dni, ale takie zachowanie jest całkowicie nie na miejscu. Każdy może sobie napisać taki kod. Phi! A wklepać prawidłowo, to jak widać już nie każdy...
Ponawiam moje pytanie o Timotei. Wie ktoś może czemu wycofują ten z henną z Rossu? |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
wsiowy_gupek pisz koniecznie do rossnetu
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
uff bo już myślałam, że jak zawsze przesadzam (jestem uczulona na wszelkie sytuacje związane z pracownicami drogerii)
Nie miałam pretensji, że jakis tam był błąd, tlyko o to, że oskarżono mnie o oszustwo i nawet nie usłyszałam przepraszam:/ Tak, w końcu dostałam puder po prosmocji, ale musiałam sie za tym troszkę obiegać :/
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
az mi sie przypomniala sytuacja jak odbieralam w rossmannie nagrode z rossnetu
![]() pani najpierw nie wiedziala o co mi chodzi potem na 15 min zniknela na zapleczu potem wyszla z pustymi rekami i chciala 2 ( ) dowody tożsamości wziela mi je i migiem na zaplecze zanim zdarzylam buzie otworzyc (bylam tak wkurzona, ze jak wrocila to jej dogadalam, ze nie zyczylam sobie zeby poszla z moimi dokumentami na zaplecze, no sorry!! to mi odpowiedziala, ze takie procedury, tak jassne )nastepnie znowu zniknela na zapleczu i przyniosla mi paczke polozyla na polce i rzucila kartka, ze mam podpisac odbior czytelnie bo inaczej odejde z pustymi rekami. az normalnie juz sie we mnie gotowalo. podpisalam i powiedzialam jej, ze bardzo skutecznie zniechecila mnie do zakupow w tym rossmannie o czym nie zapomne napomknac w liscie do rossmanna- jej mina byla boska ![]() dodam ze byla to kierowniczka
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
crescent pisałaś już?
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
No ale co ja mam konkretnie w tym liście napisać?
Opisać całą sytuację i tyle? Pisać co to był za sklep dokłdnie?
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
wsiowy_gupek pisz skargę ! to nie jest twoja wina że kod nie wchodził tylko ich systemu, kasjerka też nie miała prawa tak postępować
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
przeszukałam wszystkie dzisiejsze posty i nie znalazłam, jeśli mi umknęło to przepraszam, ale mogę prosić o kod na dzisiejszy puder? bo pula już wyczerpana niestety.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Dopiero dziś będę go tak naprawdę testować, więc dam znać jak się sprawuje.
NASZ ŚLUB
To chyba zły pomysł.

Nie było też szamponu z henną. Nie wiecie, czy wycofują je tylko z Rossa, czy ogólnie? Jestem od niego uzależniona! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)