Rossmann - część VI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 11:05   #1981
chrzescijanka
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część VI

Cytat:
Napisane przez monitta89 Pokaż wiadomość
Hej
jestem nowa i prosiła bym o małą pomoc, przejrzałam część VI jak i V ale zazwyczaj piszecie o kosmetykach i nie mogłam znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
1. zapisałam się na newsletter ponieważ wyczytałam że w ten sposób mozna otrzymać prezent. Kiedy dostanę pierwszy, oraz kiedy będzie wiadomo że na odbiór takiego prezentu można się załapać.
2. skąd bierzecie kody na tańsze produkty. Wiem że na stronie www.rossnet.pl/okazje ale ja tam widzę tylko jedną okazje i kod, reszta to po prostu produkty obniżone. Kod mogę zrealizować tylko tego jednego dnia???

Przepraszam jeżeli się powtarzam, ale nie potrafię tego odnaleźć więc liczę na Waszą pomoc
Witaj Wróć do pierwszej strony tego watku - tam Dziewczyny wszystko ładnie wyjaśniły
chrzescijanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:27   #1982
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Witaj Wróć do pierwszej strony tego watku - tam Dziewczyny wszystko ładnie wyjaśniły
z tego co ja przeczytałam na stronie rossnet, akcja z prezentami trwała do 30 stycznia http://www.rossnet.pl/piekna_byc/?arId=54186
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:30   #1983
chrzescijanka
Zakorzenienie

Prezenty są co jakiś czas (średnio raz na 2 - 3 miesiące). Obecnie nie ma akcji prezentowej ale może nie długo będzie
Stary 2010-03-09, 11:36   #1984
19agusia91
Zakorzenienie

Niedługo pewnie będzie nowa
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 11:40   #1985
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Prezenty są co jakiś czas (średnio raz na 2 - 3 miesiące). Obecnie nie ma akcji prezentowej ale może nie długo będzie
czy prezenty będą tylko dla nowo zapisanych? Ja zapisałam się dzisiaj, czy jak będzie akcja promocyjna, to też będe mogła odebrać nagrodę?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 12:03   #1986
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy tymi maszynkami Isana do bikini rzeczywiście lepiej się goli okolice bikini niż zwykłymi maszynkami?
Też mnie to interesuje

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 12:04   #1987
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
czy prezenty będą tylko dla nowo zapisanych? Ja zapisałam się dzisiaj, czy jak będzie akcja promocyjna, to też będe mogła odebrać nagrodę?

Będziesz mogła. Prezenty są dla każdego kto chce i ma konto na rossnet
Stary 2010-03-09, 12:47   #1988
abc2
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny, czy tymi maszynkami Isana do bikini rzeczywiście lepiej się goli okolice bikini niż zwykłymi maszynkami?
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też mnie to interesuje
Mnie również
abc2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 12:54   #1989
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni27 Pokaż wiadomość
Ja tez się kręciłam długo koło niego, aż w końcu kupiłam. Wczoraj wieczorem brałam szybki prysznic i nic mnie nie muliło, a byłam po jednym piwie Dopiero dziś będę go tak naprawdę testować, więc dam znać jak się sprawuje.
Widziałam wczoraj fajne żelazko w Rossmanie za nieco ponad 40zł. Zastanawiam sie nad jego kupnem. Mam w planie kupno porządnego żelazka, a na razie prasuję pożyczonym Może kupię takie rossmanowe żelazko tymczasowe. Miała któraś z Was do czynienia z takim sprzętem zakupionym w Ross?
Pewnie kupię jeszcze składaną suszarkę do włosów, bo zamierzam częściej chodzić na basen, a moją malutką suszarkę dałam mamie.
ja kiedys mialam suszarke z rossa taka skladana - dzialala moze 5 miesiecy (a uzywalam jej od czasu do czasu), potem niestety wysiadła na zawsze. ja mam dlugie i geste wlosy i dluuuugo musialam nią suszyc. radzę dolozyc troche kasy i kupic cos lepszego.

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:09   #1990
monitta89
Raczkowanie

Cytat:
czytałam już pierwszą stronę ale i tak nie wszystko jest dla mnie jasne

Cytat:
Cytat:
z tego co ja przeczytałam na stronie rossnet, akcja z prezentami trwała do 30 stycznia http://www.rossnet.pl/piekna_byc/?arId=54186
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Niedługo pewnie będzie nowa
Niemniej dziękuję za wszystkie odpowiedzi po prostu będę czytać forum na bieżąco i wtedy może moje wątpliwości się rozwieją
Stary 2010-03-09, 14:12   #1991
moni27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lir391 Pokaż wiadomość
ja kiedys mialam suszarke z rossa taka skladana - dzialala moze 5 miesiecy (a uzywalam jej od czasu do czasu), potem niestety wysiadła na zawsze. ja mam dlugie i geste wlosy i dluuuugo musialam nią suszyc. radzę dolozyc troche kasy i kupic cos lepszego.
Kiedyś kupiłam w Media Markt składana suszarkę za 13 zł i hula do dziś, tylko, że u mamy. Myślałam, że ta się będzie nadawać na używanie 1-2 razy w tygodniu na basenie. A ja miałam ochotę na żelazko To chyba zły pomysł.
moni27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:31   #1992
PPP90
Zakorzenienie

ja z nowej gazetki skusze sie na szampon Pantene pro-v bo akurat mi sie kończy

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:38   #1993
kruczydło
Raczkowanie

Cześć
Dzisiaj byłam w moim Rossie, i zobaczyłam przy mojej kochanej odżywce Timotei z henną do brązowych włosów karteczkę CND z ceną chyba 4,5zł. Oczywiście kupiłam 2 na zapas Nie było też szamponu z henną. Nie wiecie, czy wycofują je tylko z Rossa, czy ogólnie? Jestem od niego uzależniona!
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:35   #1994
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

To będzie długie, ale prosze przeczytajcie co mi się dziś przydarzyło w rossmannie i doradzcie co mam robić, bo wiem, że bywam przewrażliwiona....

O północy złapałam kod z rossmanna na zniżkę na puder renew lift Rimmela.
Zadowolona pojechałam wcześniejszym autobusem żeby zdążyć przed zajęciami (Rossmann nie jest w moim miescie, tylko w mieście oddalonym o 50km od mojego- tam gdzie studiuje)...
Naładowałam do koszyka to, co było mi potzrebne i ruszyłam do kasy. Puder zostawiłam na sam koniec, podałam kod- błąd, pozniej znowi i znowu i znowu....

Babeczka zawołała jakąś drugą i razem wpisały go jeszcze 2 razy...Dalej błąd...
Cała kolejka patrzyła na mnie jak na jakąś wariatkę!

Ta druga babeczka kazała mi wydać paragon, zapłacić i poczekać, ona miała coś sprawdzić...
Czekałam z 10 min, w końcu kasjerka po nia poszła.
Wróciły razem i tamta mówi, że nic nie zrobi bo to tzreba mieć wydrukowane nie sam numer na kartce. Mówię jej, że pod kodem była wyraźna informacja, że wystarczy przepisać jeśli ktoś nie ma drukarki. A ona mi z takim wyrzutem- no jak widać kod z kartki nie wchodzi- TAKI KOD TO KAŻDY SOBIE MOŻE NAPISAĆ NA KARTCE I UPIERAĆ SIĘ, ŻE TO Z ROSSNETTA!

Mi sie zrobiło tak głupio, bo oczywiście to słyszeli ludzie, a ja nikomu tego mkodu ani nie podawałam i na 100% byłam pewna, że tak brzmi, bo sprawdzałam 4 razy!

Mówię jej o tym, a ona mi że mam jej przyeniść druk, albo ona mi tego nie sprzeda.
Ja mówię, że nie jestem z miasta! No ale cóż to...
W końcu stwierdziłam że pódję na uczelnię i zorbię zdjęcie monitorowi..

Ale jakos tak dziwnie wydawało mi się, że dużo zapłaciłam....I co sie okazało? Wbiły mi ten puder w normalnej cenie, kazały za niego zapłacić i nawet mi go nie dały...:| Wróciłam się, zaczęły go wyprowadzać i w ogóle...Następne kilka straconych minut.

Po zajęciach zrobiłam zdjęcie, wróciłam do rossmanna, chociaż w ogóle nie było mi po drodze, pozatym jestem chora strasznie!
Szczerze mówiąc miałam już gdzies ten puder, ale więcej bym sie tam nie pokazała gdybym nie udowodniła, że mam ten kod, a nie zmysliłam go!

Wchodze do sklepu i co?! NIE MA MOJEGO KOLORU!!!
troche pochodziłam po babeczkach- odsyłały mnie jedna do drugiej- ale w koncu mi łaskawie wyciągnęły ze spodu szafy...

Podchodze daje puder, była juz jakaś inna kasjerka niezapoznana z problemem i dalej 2 razy kazała mi dyktować numer, dalej był błąd.
Przyszła ta kobitka co wcześniej kazała pokazać zdjęcie, pokombinowała coś i wybiła mi ten puder i..odeszła! Szok, nawet nie usłyszałam przepraszam ani nic...

KONIEC

Szczerze mówiąc wkurzyło mnie to na maxa!
Nie wiem czy powinnam pisac skarge do rossmanna.
Poczułam się upokorzona, oskarżona i nawet nikt mnie nie przeprosił.
Wiem, że to nie ich wina że coś nie grało, ale myślałam, że one reprezentują firmę...:/

Jakie jest wasze zdanie?

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:37   #1995
Callanthe
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w rossmannie i kupiłam: damskie maszynki do golenia, podpaski Always, antyperspirant męski, dentastix dla psa i coś tam jeszcze, ale nie o to chodzi.
Pytam się pani przy kasie czy jest juz nowa gazetka i nowy Skarb. Pani odpowiada, że noga gazetka będzie od piątku 12.03 a Skarb dopiero w kwietniu! Bo podobno w zeszłym roku było 8 Skarbów, a w tym roku ma być 10.
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:42   #1996
zoila
Klientka w krawacie

Świństwo.
U mnie zazwyczaj wpisywanie kodu to minimum 2 razy.
Ale z drugiej strony kasjerki mogły cię nie pamiętać- przez Rossa przewija się sporo ludzi.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:42   #1997
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
To będzie długie, ale prosze przeczytajcie co mi się dziś przydarzyło w rossmannie i doradzcie co mam robić, bo wiem, że bywam przewrażliwiona....

O północy złapałam kod z rossmanna na zniżkę na puder renew lift Rimmela.
Zadowolona pojechałam wcześniejszym autobusem żeby zdążyć przed zajęciami (Rossmann nie jest w moim miescie, tylko w mieście oddalonym o 50km od mojego- tam gdzie studiuje)...
Naładowałam do koszyka to, co było mi potzrebne i ruszyłam do kasy. Puder zostawiłam na sam koniec, podałam kod- błąd, pozniej znowi i znowu i znowu....

Babeczka zawołała jakąś drugą i razem wpisały go jeszcze 2 razy...Dalej błąd...
Cała kolejka patrzyła na mnie jak na jakąś wariatkę!

Ta druga babeczka kazała mi wydać paragon, zapłacić i poczekać, ona miała coś sprawdzić...
Czekałam z 10 min, w końcu kasjerka po nia poszła.
Wróciły razem i tamta mówi, że nic nie zrobi bo to tzreba mieć wydrukowane nie sam numer na kartce. Mówię jej, że pod kodem była wyraźna informacja, że wystarczy przepisać jeśli ktoś nie ma drukarki. A ona mi z takim wyrzutem- no jak widać kod z kartki nie wchodzi- TAKI KOD TO KAŻDY SOBIE MOŻE NAPISAĆ NA KARTCE I UPIERAĆ SIĘ, ŻE TO Z ROSSNETTA!

Mi sie zrobiło tak głupio, bo oczywiście to słyszeli ludzie, a ja nikomu tego mkodu ani nie podawałam i na 100% byłam pewna, że tak brzmi, bo sprawdzałam 4 razy!

Mówię jej o tym, a ona mi że mam jej przyeniść druk, albo ona mi tego nie sprzeda.
Ja mówię, że nie jestem z miasta! No ale cóż to...
W końcu stwierdziłam że pódję na uczelnię i zorbię zdjęcie monitorowi..

Ale jakos tak dziwnie wydawało mi się, że dużo zapłaciłam....I co sie okazało? Wbiły mi ten puder w normalnej cenie, kazały za niego zapłacić i nawet mi go nie dały...:| Wróciłam się, zaczęły go wyprowadzać i w ogóle...Następne kilka straconych minut.

Po zajęciach zrobiłam zdjęcie, wróciłam do rossmanna, chociaż w ogóle nie było mi po drodze, pozatym jestem chora strasznie!
Szczerze mówiąc miałam już gdzies ten puder, ale więcej bym sie tam nie pokazała gdybym nie udowodniła, że mam ten kod, a nie zmysliłam go!

Wchodze do sklepu i co?! NIE MA MOJEGO KOLORU!!!
troche pochodziłam po babeczkach- odsyłały mnie jedna do drugiej- ale w koncu mi łaskawie wyciągnęły ze spodu szafy...

Podchodze daje puder, była juz jakaś inna kasjerka niezapoznana z problemem i dalej 2 razy kazała mi dyktować numer, dalej był błąd.
Przyszła ta kobitka co wcześniej kazała pokazać zdjęcie, pokombinowała coś i wybiła mi ten puder i..odeszła! Szok, nawet nie usłyszałam przepraszam ani nic...

KONIEC

Szczerze mówiąc wkurzyło mnie to na maxa!
Nie wiem czy powinnam pisac skarge do rossmanna.
Poczułam się upokorzona, oskarżona i nawet nikt mnie nie przeprosił.
Wiem, że to nie ich wina że coś nie grało, ale myślałam, że one reprezentują firmę...:/

Jakie jest wasze zdanie?
Pisz! Pisz! Pisz!
Nie ma bata na takie gnojki w sklepach! Całkowity brak kultury osobistej, a tekst: "TAKI KOD TO KAŻDY SOBIE MOŻE NAPISAĆ NA KARTCE I UPIERAĆ SIĘ, ŻE TO Z ROSSNETTA"to już jest w ogóle porażka! Kto zatrudnia takich ludzi!
Normalnie żenua. Pisz do rossnetu
Stary 2010-03-09, 15:43   #1998
BananoweCiastko
BAN stały

Dziewczyny, dowiedziałam się z tego wątku o saszetkach zapachowych do szafy i wybrałam się do rossmana, ale nigdzie ich nie widziałam. Bylo takie stoisko "Pachnąca Szafa" (takie jakby promocyjne), ale tam takie saszetki kosztowały 9.99zł. Gdzie znajdę te za ok. 3zł, o których pisałyście? Patrzyłam na półce z odświeżaczami powietrza, ale tam nie widziałam. Czy mógłby mi ktoś napisać jak one mniej więcej wyglądają?
BananoweCiastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:46   #1999
moni27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w rossmannie i kupiłam: damskie maszynki do golenia, podpaski Always, antyperspirant męski, dentastix dla psa i coś tam jeszcze, ale nie o to chodzi.
Pytam się pani przy kasie czy jest juz nowa gazetka i nowy Skarb. Pani odpowiada, że noga gazetka będzie od piątku 12.03 a Skarb dopiero w kwietniu! Bo podobno w zeszłym roku było 8 Skarbów, a w tym roku ma być 10.
Przecież na pierwszej stronie nowej gazetki dołączonej do Tele Tygodnia jest napisane, że nowy Skarb będzie 12 marca! Te kasjerki jakieś zakręcone wiecznie.Często się okazuje, że klientki uświadamiają kasjerki w sprawie promocji.

Wsiowy gupku, ale w końcu dały Ci ten puder co chciałaś i po cenie z kodu, tak? No masakra jakaś! Pewnie bym zrobiła awanturę, bo nie lubię takich sytuacji.

Bananowe Ciastko, co do saszetek Pachnącej Szafy, kupiłam wczoraj korzenną pomarańczę za 1.,99. Faktycznie pachnie. Wcześniej miałam zieloną herbatę i nic! tak samo pastylki do odkurzacza. zła byłam jak cholera, bo dałam za nie 12 zł i jedyne, co robiły to tłukły się w pustym worku odkurzacza jak szalone. Mój Tż myślała, że odkurzacz się zepsuł
Te saszetki leżały niedaleko żeli do golenia, akcesoriów do stóp i takich różnych pierdół. szukaj po całym sklepie, bo u mnie tez nie leżąły tam gdzie cała Pachnąca Szafa.

Edytowane przez moni27
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:57
moni27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:46   #2000
19agusia91
Zakorzenienie

Sami przeciez podają na stronie, ze jeśli nie drukowany , to przepisany kod.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:15   #2001
kruczydło
Raczkowanie

Wsiowa - pisz, pisz, pisz! Kasjerki jak wiadomo są ludźmi i miewają gorsze dni, ale takie zachowanie jest całkowicie nie na miejscu. Każdy może sobie napisać taki kod. Phi! A wklepać prawidłowo, to jak widać już nie każdy...

Ponawiam moje pytanie o Timotei. Wie ktoś może czemu wycofują ten z henną z Rossu?
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:17   #2002
PPP90
Zakorzenienie

wsiowy_gupek pisz koniecznie do rossnetu ich zachowanie to

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-03-09, 16:25   #2003
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

uff bo już myślałam, że jak zawsze przesadzam (jestem uczulona na wszelkie sytuacje związane z pracownicami drogerii)

Nie miałam pretensji, że jakis tam był błąd, tlyko o to, że oskarżono mnie o oszustwo i nawet nie usłyszałam przepraszam:/

Tak, w końcu dostałam puder po prosmocji, ale musiałam sie za tym troszkę obiegać :/

Zapuszczam:

Stary 2010-03-09, 16:25   #2004
crescent
Zakorzenienie

az mi sie przypomniala sytuacja jak odbieralam w rossmannie nagrode z rossnetu

pani najpierw nie wiedziala o co mi chodzi

potem na 15 min zniknela na zapleczu

potem wyszla z pustymi rekami i chciala 2 ( ) dowody tożsamości
wziela mi je i migiem na zaplecze zanim zdarzylam buzie otworzyc (bylam tak wkurzona, ze jak wrocila to jej dogadalam, ze nie zyczylam sobie zeby poszla z moimi dokumentami na zaplecze, no sorry!! to mi odpowiedziala, ze takie procedury, tak jassne )

nastepnie znowu zniknela na zapleczu i przyniosla mi paczke polozyla na polce i rzucila kartka, ze mam podpisac odbior czytelnie bo inaczej odejde z pustymi rekami. az normalnie juz sie we mnie gotowalo.

podpisalam i powiedzialam jej, ze bardzo skutecznie zniechecila mnie do zakupow w tym rossmannie o czym nie zapomne napomknac w liscie do rossmanna- jej mina byla boska

dodam ze byla to kierowniczka
Stary 2010-03-09, 16:29   #2005
PPP90
Zakorzenienie

crescent pisałaś już?

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-03-09, 16:31   #2006
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

No ale co ja mam konkretnie w tym liście napisać?
Opisać całą sytuację i tyle?
Pisać co to był za sklep dokłdnie?

Zapuszczam:

Stary 2010-03-09, 16:33   #2007
kasia9513
Zakorzenienie

wsiowy_gupek pisz skargę ! to nie jest twoja wina że kod nie wchodził tylko ich systemu, kasjerka też nie miała prawa tak postępować

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:35   #2008
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
No ale co ja mam konkretnie w tym liście napisać?
Opisać całą sytuację i tyle?
Pisać co to był za sklep dokłdnie?
proponuje Ci skopiować to co tutaj napisałaś i już, a pewnie napisz co to był za sklep dokładnie, niech upomnienie dostaną

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-03-09, 16:47   #2009
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
az mi sie przypomniala sytuacja jak odbieralam w rossmannie nagrode z rossnetu

pani najpierw nie wiedziala o co mi chodzi

potem na 15 min zniknela na zapleczu

potem wyszla z pustymi rekami i chciala 2 ( ) dowody tożsamości
wziela mi je i migiem na zaplecze zanim zdarzylam buzie otworzyc (bylam tak wkurzona, ze jak wrocila to jej dogadalam, ze nie zyczylam sobie zeby poszla z moimi dokumentami na zaplecze, no sorry!! to mi odpowiedziala, ze takie procedury, tak jassne )

nastepnie znowu zniknela na zapleczu i przyniosla mi paczke polozyla na polce i rzucila kartka, ze mam podpisac odbior czytelnie bo inaczej odejde z pustymi rekami. az normalnie juz sie we mnie gotowalo.

podpisalam i powiedzialam jej, ze bardzo skutecznie zniechecila mnie do zakupow w tym rossmannie o czym nie zapomne napomknac w liscie do rossmanna- jej mina byla boska

dodam ze byla to kierowniczka
Stary 2010-03-09, 16:52   #2010
choochoo1
Raczkowanie

przeszukałam wszystkie dzisiejsze posty i nie znalazłam, jeśli mi umknęło to przepraszam, ale mogę prosić o kod na dzisiejszy puder? bo pula już wyczerpana niestety.
choochoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości