|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale skoro tak to przy dzisiejszej technice może zróbcie relacje live dla całego forum ![]() Teściowa sama jest kobietą i dzieci rodziła a innej kobiety zrozumieć nie może. Ciekawe czy ona by chciała mieć "widownie". Biedna Izumi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Tak właśnie mi się wydawało z tym fotelem-dzięki!
Cytat:
Błagam! Skąd się biorą tacy ludzie?
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej bałam sie o Małą, bo oprócz tego, że ja się trzęsłam, Mała też była jakby bardziej pobudzona. Zapytaj swojego Gin, może da Ci jakiś słabszy odpowiednik Isoptinu. Madziwnia - stawiam na propozycję numer 1. Mysia1234 - ja bym powiedziała teściowej/ potencjalnej teściowej, że mam termin przesunięty, że dzidzia jest jednak młodsza (i tu podała przynajmniej 2 tygodnie do przodu niż faktyczny przewidywany termin). Może wtedy dałaby spokój, przynajmniej na jakiś czas, z tymi telefonami. Baobabku - dziękuję. W pudłach pod łóżkiem mam zapas pampersów i podkładów. Trzeba sobie jakoś radzić ![]() Mrowak - tylko się dziś nie smutaj. ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepiej jakbys sobie jakieś zajęcie znalazła... tak żeby nie myśleć ciągle o tym, że to JUŻ powinno być. ... Jakby było lato... byłoby łatwiej. Poszło by się do parku, na lody ... czy cuś. Posiedziało na kocu w cieniu ...................... marzy mi się już lato ehhhh... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Hehehhehe.... tia. Pomysłu nie skomentowałam, bo gdzieś głęboko w sercu mam nadzieję, że to jednak był żart! ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A aneczka pewnie wpadła w "dziurę hormonalną". Ona bywa głęboka i cImno też w niej bywa, ale pocieszające jest to, że każda dziura ma swoje dno i głębsza już nie będzie... Alem nafilozofowała teraz! Chyba mózg mam niedotleniony-wybaczcie ![]() (do siebie: Mrówka, weź się już nie odzywaj. Pierdoły piszesz- spadaj na spacer albo na porodówkę!)
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2010-03-09 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze nie chciala tesciowa jeszcze calej rodziny zwolac i wykupic opcji z telebimem, ja pier... co za kosmos.
Mojej mamy ani tesciowej to nawet tam nie bedzie, bede ja tz i zestaw polozna + moja gin i nikogo wiecej, a na sam koniec tz wyjdzie chyba ze bedzie juz wszystko jedno to niech zostanie, to sie okaze w praniu.
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy wzroście168cm ważę 87kg to jeden z najgorszych skutków ubocznych ciąży. ![]() Muszę się w końcu zmobilizować i zacząć ćwiczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (...) Właśnie Dziewczyny! A czy wam się zmienił może kształt brzucha ostatnio??? Zauważyłyście coś? Bo ja na początku ciąży to mały balonik pod pępkiem, potem raczej piłeczka na cały brzuch, a teraz mam wrażenie, że jednak u góry (nad pępkiem) jest brzucha jakby więcej .... dupka Juniora to może tak odstaje??? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja teściowa podczas pierwszego porodu też chciała być w szpitalu. I była - na korytarzu. O kamerce nie pomyślała, ale to co słyszała jej wystarczyło. Teraz nawet uprzedziła, że przyjedzie dopiero jak Mała będzie na świecie. Izumi- jeśli teściowa nie pamięta, jak to się rodzi - włącz jej w domu filmik: http://kobieta.onet.pl/wideo/6024364...relacjetv.html i powiedz, że TŻ potrzebujesz, żeby Cię wspierał, a nie bawił się w kręcenie filmów.
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż właśnie dzisiaj wyjechał do niemiec do pracy przyjedzie na świeta.Zostaliśmy sami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak będzie przez cały sezon aż do jesieni, będzie tam i tylko na urlopy będzie przyjeżdzał, mam nadzieję ,że chociaz raz w miesiącu, ale to nic pewnego. Co za cholerna rzeczywistość, taką cenę się płaci za leprze życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Hehehehhe...oj uważaj bo się doigrasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() taaa,klikalam na te napisy,szukalam suwaczka,ale tresci nei przeczytalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty jak tam dziś się czujesz??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej bedzie jak urodzisz i będzie cię zamęczać swoimi dobrymi radami ![]() Blisko mieszka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy to cię pocieszy ale masz nas - kobity z forum - zawsze można pogadać i się wyżalić, ale szczerze nie zazdroszczę takiej sytuacji ![]()
![]() |
#4939 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A po nocach bo Tż teraz dniami w domu i na noc do pracy wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Tia... to raczej jest jej typowy stan umysłu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś miałam nic nie robić jeśli chodzi o prace Michasiowe, tym bardzie, że po wczoraj kiepsko się czuję, ale tż nie będzie cały dzień.... może poprasuje chociaż ....... tak na raty..... ? Zaszkodzić nie powinno chyba. I mam nadzieję, że obie swojego terminu doczekamy. A właśnie... dzwoniłaś do lekarza z tym samopoczuciem po lekach? Co mówił? ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() Argumenty babci są po prostu BOSKIE! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już by mogła być ta wiosna , bo ta wstrętna pogoda na wszystkich działa destrukcyjnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item947130349_...noworodka.html Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety ten rok przynajmniej jeszcze tak będzie , remontujemy dom i jeszcze nam zostały dość kosztowne prace np. ocieplenie i elewacja, chcieliśmy tez zrobić lukarne w dachu ,żeby dorobic pokoik, tak żeby każdy miał swój.Ech co zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heheheh... to się dziewczyny zdziwią jak im pessar zdejmą i do domu odeślą ![]() P.S. A JA CHCE 2 TYTUŁ!!! <tłupie nóżkami> <macha piąstakami> ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytując (poniekąd) Shrek'a : "DWÓJKĘ WYBIERZ PANIE!" .... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wujeżdzam z domku na pół dnia a wy produkujecie sporo postów.. to ja szybko teraz zakąłdam nowy watek ale niech nikt tam nic nie pisze dopóki tego na 5000 tysiącach nie zakonczycie ok??!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4948 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (właśnie odkryłam że lubię jak mówisz do siebie ;D ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogłam z nim wyjechać ,bo starszy syn(12lat) do szkoły chodzi.Też juz tak myslałam ,że wolę ledwo koniec z końcem wiązać, ale jak patrzę na moją kuzynkę -trójka dzieci , ona nie pracuje , a on zarabia 1300 to aż żal.Jakoś musimy to wytrzymać ![]() Myślę ,że skończymy ten cholerny remont i coś trzeba będzie zmienić, bo na dłuższą metę to nie życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.