|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Ja się przypomnę z moim pytaniem:
Czy któaś z was ma takie bóle krocza - dokładnie warg sromowych ja podczas miesiączki? Zwłaszcza jak się podnoszę i chodzę to taki rwący ból, jakby ktoś mi ciężarki tam przyczepił ![]() ![]() Zawsze tak mam podczas miesiączki...czy wy też coś takiego macie??
#4952 |
Zakorzenienie
|
dokladnie, moja mama tez przez 25 lat z ojcem widziala sie co 2 weekend bo my w Sieradzu on gornik- pracowal w Katowicach, przyjezdzal na weekendy i wiecie co wam powiem?
odzwyczailysmy sie od niego, jak 2 lata poszedl na emeryturze to na samym poczatku bylo nam tak glupio, ze nam sie krecil ktos po mieszkaniu a przez tyle czasu go nie bylo- teraz sie przyzwyczailismy wszyscy do siebie ale bylo dziwnie na poczatku mimo ze to najblizsza osoba.
![]() |
#4953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A szukając pozytywów - Ty będziesz miała czas, żeby się wylaszczyć! Tż wróci z emigracji i żony (chociaż na skype ją widywał) nie pozna! Stanie przed nim mega laska, w sexy ciuchach i .................. i trzeba będzie nowy wątek ciążowy założyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowy wątek ciązowy powiadasz???Na razie mi wystarczy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlatego Libra ... dobrze by było żeby mąż za długo na emigracji nie przebywał.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
sismuerte ja nie miałam w ciąży takich bóli krocza, bardziej jakby pecherza.Za to teraz mam ból krocza po porodzie, jeszcze cholera boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
to ja az tak nie mam tego, ale wczoraj przezylam pierwsze skucze i dzisiaj rano tez troszke ale przeszlo na szczescie
![]() |
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Libra dzielna kobieta z Ciebie-z dwojeczką dzieci zostac,niech maz Cie chociaz przez skypa slowami rozpieszcza ![]() jeszcze odnosnie cwiczen-wiecie po jakim czasie po cesarce mozna zaczac cwiczyc??a wogole zrobilo mi sie takie zgrubienie pod skorą nad szyciem z jednej strony,bardzo twarde ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2010-03-09 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na brzuch http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc na nóżki http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related na zad http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related na ręce http://www.youtube.com/watch?v=sSby1...eature=related Są o tyle fajne, że trwają tylko 8 min! To bardzo mało! 8 min to człek jak zechce to zawsze znajdzie! Ja najczęściej te na brzuch robiłam. Najpierw 2 razy dziennie, potem codziennie wieczorem. 8 minutek niby, ale na początku potrafi zmęczyć jak ktoś nie ćwiczy za wiele. No a efekty były ![]() ![]() ![]() Obiecałam sobie że w tym tyg. zacznę ćwiczyć te na dupsztala i nogi, ale po wczorajszych ekscesach sprzątaniowych to mega ćwiczeniem jest do kibelka dojść, więc jednak sobie daruję ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Info nie potwierdzone (zaraz poszukam) ale z tego co wiem to do czasu zakończenia połogu to po cc raczej nie wskazane są ćwiczenia np. typu brzuszki. Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2010-03-09 o 11:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skurcze to ja mam wogóle już od ok 30 tc i dlatego mam zalecone leżenie, a nie łażenie. Oczywiście w domu leżeć cały czas to się prawie nie da, więc i tak się snuję po mieszkaniu ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Izumi ja też nie sądziłam, że komuś będę opowiadać o swoich wargach sromowych ![]() ![]()
![]() |
#4965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 9 Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Tylkooliwka my kobiety jesteśmy dzielne, zawsze możemy wytrzymać więcej niż nam się wydaje.
Tu nie chodzi o obowiązki domowe ,bo z tym to dam radę ,ale że czasami chciałoby się do kogoś przytulić po za dziećmi. A ćwiczenia po cesarce to po ok. 2 mirsiącach oprócz tych na brzuch, bo to jednak jeszcze świerzo. Izumi dzięki za linki już są u mnie w zakładkach na pewno je wykorzystam, ale zacznę od jutra bo dzisiaj coś nastroju nie mam ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- ania no właśnie taki live,ale ciągle musimy coś poświęcać ,żeby coś mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Raczkowanie
|
Haha, lepiej nic nie mów bo jeszcze będą chętni (chętne
![]() Nie obraź się ale ja podziękuję, wolę żyć w niewiedzy ![]() Cytat:
Nie jesteś dziwna, to ona jest! Może w dobrej wierze takie bzdury wymyśla ale by się kobita mogła trochę zastanowić. Dobrze, że Ci swoich "szczęśliwych" majtek na noc poślubną nie zaproponowała ![]() Libra to ja się z Tobą łączę w bólu. Co prawda mój Tż pracuje w Polsce ale głównie się jego praca na wyjazdach opiera. Czasem miesiąc jest na miejscu a czasem siedzi po 2 tyg na drugim końcu Polski. Żeby jeszcze były z tego takie pieniądze jaki powinny być to przynajmniej by wiedział "w imię czego"... A tak to jest tylko wkurzony że zapiernicza z dala od domu a i tak potem musimy wydatków pilnować. Zdajsie, że Pop kiedyś o tym coś pisała.
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
MadCat u nas też nie są to nie wiadomo jakie kokosy ,tym bardziej że większość z tego na remont idzie ,ale zawsze to więcej niż w polsce zarobi.
A najgorzej mnie wkurza jak ktoś mówi "ale ci dobrze" z myślą ,że nie wiadomo ile mamy pieniędzy ale nikt nie weźmie pod uwagę ,że ja jestem tu a on tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Raczkowanie
|
Libra też mi się obiło o uszy że mi dobrze. Bo niektórym się wydaje, ze jak Tża nie ma 2 tyg i pracują po 12-14 h (bo co innego mają robić, szybciej im czas leci i większa kasa) to my mamy z tego nie wiadomo co. I jeszcze hasła, że mam spokój i mogę robić co chce bo mi nikt d*** nie truje ( ze niby Tż)
![]() ![]() ![]() Ale znam takie laski (2 sztuki) których Tżowie robią daleko, jeden w UK drugi w Szwecji a one są tu bo tam mogą ale nie chcą. Tu im dobrze, tylko z dziećmi siedzą i kaskę wydają, na obiadki do mamuś i teściowych latają, po koleżankach itd. I one są z tego super zadowolone, tylko jak chłopy na urlop czy święta wracają to już mniej bo właśnie "spokoju" wtedy nie mają i muszą udawać, ze im zależy na czymś więcej niż tylko na kasie którą tamci przywiozą. Bez sensu takie związki. Nas to już męczy bardzo i Tż szuka pracy na miejscu ale biorąc pod uwagę, że ma bezsensowne wykształcenie (jak dla faceta) a zupełnie inne doświadczenia zawodowe to nie jest wcale łatwo.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
kurcze... zajrzałam na nowy wątek ..... jeszcze żadnej niesubordynowanej mamuśki nie było coby tam napisała. I dobrze. Tylko trzeba szybko tutaj te 30 postów jeszcze nabić
![]() Madzwinia zapobiegawczo już 3 posty na zdjęcia przeznaczyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A powiedz, pytałaś właśnie jak to wpływa na dziecko? ć? Czy może zaszkodzić? Bo moja mała też jest bardziej aktywna niż ostatnio. Ostanio to już raczej czulam przeciągania i wypychania, rzadko kopniaki, a teraz po tych lekach znów czuje kopniaki i jest bardziej aktywna... zdecydowanie. Cytat:
![]() (On i te jego mądrości... ![]() Hmmm... Dobrze, że to bierze się tylko do 36 czy 37 tygodnia. To już niewiele mi zostało... bo bym chyba umarła. No i dobrze, że muszę leżeć, bo jak bym coś miała robić to wszystkie talerze, szklanki itp były by potłuczone ![]()
Weroniczka (05.04.2010r) ![]() "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) ![]() Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2010-03-09 o 12:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zachorowalam na jeszcze inne, ale wydalabym fortune sciagajac je z USA ![]() Maja tyle pieknych kompletow, ze glowa mala ![]() Załącznik 2932423Załącznik 2932424Załącznik 2932425Załącznik 2932426Załącznik 2932427Załącznik 2932428 Cytat:
![]() ![]() ![]() a ta fotka z przewijakiem- to wciaz ten sam pokoik ![]() tam wisi lustro nad komoda i w nim normalnie odbija sie lozeczko malej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No a co do baldachimu to tez uwazam, ze to tylko bajer ![]() Ale zawsze mi sie podobalo jak u kogos widzialam, wiec trzeba bylo kupic i sie nacieszyc ![]()
![]() |
#4976 |
Raczkowanie
|
ania p dzięki za linka... ja ostatnio przejrzałam całe allegro i nie zauważyłam tych łóżeczek... chyba mi sie wzrok popsuł od tego ciągłego siedzenia przed kompem...
nie sa jeszcze takie najdroższe te łóżeczka.. może namówię męża na takie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() MadCat ja też nie kumam takich lasek, po co być z kimś jak się tylko czeka aż ten ktoś wyjedzie... ja sobie nie wyobrażam życia na odległość, wiem, że nie zawsze się tak da, bo takie mamy realia, ale ja ryczę jak M. na kilka dni to Polski sam leci, bo ja akurat nie mogę... czasem to dla mnie strasznie dziecinne, ale nie umiem inaczej... teraz wracamy do Polski, mam nadzieję, że jakoś nam się tam uda poukładać wszystko od nowa, a jak nie, to wrócimy, ale razem... smutne to, kurna, że u nas nie można zarobić chociaż na tyle, żeby rodzinę wyżywić i ludzie muszą się rozdzielać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poza tym mamy tylko jedno życie i skoro nie musimy się męczyć w nieudanym związku to po co to robić.
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznalam juz troche osob, ktore przyjechaly bez jezyka, doswiadczenia tak na 3 miesiace... ktos im nagadal, ze za granica za "nic nierobienie" zdolaja odlozyc 10tys miesiecznie a tu zonk..... nikt sie nie spodziewal, ze praca moze byc taka ciezka a zarobki niekoniecznie wystarczaja nawet na przezycie ![]()
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
MadCat ja tez znam taką osobę , to bratowa mojego tż , ona jest zadowolona jak jej męża nie ma w domu , najlepiej jakby tam(niemcy) siedział cały czas i tylko jej kase przysyłał i co najlepsze ,że głosno o tym mówi, że on jej jeszcze w dupę nie kopnął to się dziwię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.