![]() |
#2341 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
moj zestaw z przedostanienj streony kat 04 jest zafakturowany jutro może już dostanę paczuchę to sprawdzę, czy wszystko przyszło ![]() śmieszna historia z ta moją HEIDI, z piątku na sobotę obudziliśmy się z TŻem i mu nadawałam, że nie mogę doczekać się torebki,jaka to ona jest śliczna , że się cieszę, on o tym ze mną rozmawiał, a rano jak to facet oczywiście nic nie wiedział :P
![]() |
#2342 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to nie jest oferta wiązana, oferta wiązana polega na tym, że jeden produkt jest z upustem wypracowanym a drugi z upustem 10% a w tym przypadku jest to normalna oferta katalogowa z wypracowanym opustem na oba produkty ![]() mimo, że faktycznie pojemniczek nie jest zbyt duży to podkład jest bardzo wydajny ![]() Cytat:
![]() Koszt za kuriera doliczony jest do faktury, nigdy nie płaci się przy odbiorze ![]() TAK ![]() od zawsze ![]() Cytat:
A co napisali na fakturze: "produkcja zakończona" czy "produkcja opóźniona" ? Cytat:
Wszystko zależy od tego czy koleżance się spieszy, ja na twoim miejscu powiedziałabym jej jaka jest sytuacja i niech sama zadecyduje ![]() ![]() edit: sprawdziłam, jest z wykrzyknikiem czyli do wyczerpania zapasów, więc jest ryzyko, że nie przyjdzie Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-08 o 21:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
@andziat
Skoro ten podklad z mineralami jest taki dobry to zaluje, ze tak pozno sie na niego decyduje, gdy po raz ostatni jest w katalogu... choc wydaje mi sie, ze pewnie niedlugo powroci w nowej odslonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie jest z dzwoneczkiem dlatego, że wchodzi ten nowy podkład w katalogu 5 czy 6. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Czy osoby z okregow prognozujacych moglyby rozwiac moje watpliwosci czy na cien ungaro z netto (ktorykolwiek z kolorow) mozna jeszcze liczyc czy juz wszystkie wykupilyscie?
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Jezeli chodzi o lakiery do paznokci, nad ktorymi sie zastanawialam: Rose Quartz - jak dla mnie bardzo ladny, taki delikatny roz z malutkimi drobinkami polyskujacymi. Vanilla Shake - zdecydowanie blady kolor, ja mam bardzo jasna karnacje i nie dobrze mi w tym kolorze. Jednak do frencha idealny. W kazdym razie z mojej strony czeka go zdecydowanie zwrot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
nowy błękitny lakier z katalogu 7
![]() ![]() ![]() ![]() ale myślałam, że żółty też będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co, tak odnośnie tych braków - trendujące okręgi miały spowodować właśnie zlikwidowanie braków, a ostatnio odnoszę wrażenie, że robią się podobne jazdy co w Oriflame, kiedy po jednym-dwóch dniach trwania katalogu nie ma już najpopularniejszych produktów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam pytanie odnośnie tej kuracji glikolowej ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
FridaKahlo dziękuję bardzo za zdjęcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i jeste za, zebyś tak szybko wrzucała to na katalogowy ![]() Cytat:
![]() ostanio pisałam moją listę yczeń, gdzier m.in. były zapachowe kremy do rąk i ręcznik i proszę - jest ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17727246]powiem wam laski ze jestem bardzo zadowolona z tego nowego tuszu wydłużającego. wg mnie nawet lepszy od superschocka ![]() kupiłam go w demo mojej mamie, bo ja nosze soczewki, więc ten akurat odpada ![]() ![]() Cytat:
wrażenia po obejrzeniu wszystkiego z kampani 07 - programy motywacyjne - BAJKA!! to mi się podoba, ze jest ich coraz więcej i bardzo fajne ![]() ![]() sam katalog - ogólnie szału nie ma, ale seria słoneczna zapowiada się fajnie ![]() ręcznik bedzie mój ![]() potem mata i torba ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-03-09 o 07:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że okręgi trendujące właśnie w przypadku torby Maja pokazały, że dobrze, iż są, bo dzięki nim wprowadzili tą reglamentację towaru - dla nowych kk, dla Avon Club itd. Inaczej by okazało się, że nowe osoby z miejsca byłyby zawiedzione brakami w paczce. Tylko szkoda, że pozostałym KK, które nie są w Avon Club nie dano przynajmniej 1 torby albo nie dano np.20-25% ilości zamówionej - taka propozycja dla tego szpiega ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17727246]powiem wam laski ze jestem bardzo zadowolona z tego nowego tuszu wydłużającego. wg mnie nawet lepszy od superschocka ![]() Cytat:
Właśnie się zastanawiam nad zakupem któregoś tuszu, teraz używam SuperShocka z początku mnie uczulał ale teraz jestem zadowolona. jamapi proszę daj znać czy twojej mamie pasuje ten tusz i co o nim sądzi. Dzisiaj Pan paczkowy mnie zaskoczył o 7.30był już ![]() W brakach majka co prawda dla siebie ![]() Edytowane przez elka100 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Rozeznanie
|
dziewczynki polećcie mi coś z kosmetyków do bardzo "twardych" pięt z 04 bo ja nie mam takich problemów a klientka chciała żebym jej pomogła
![]() ![]() a jak się sprawdza ta tarka ze str.139 z 05???? jakieś opinie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Wtajemniczenie
|
Poradź jej,aby najpierw wymoczyla stopy, a potem ścierała. Jak ją stać to jest w ofercie płyn do kąpieli stop, jak nie to zwykła sól.Potem ścieranie lub peeling i ścieranie, a na końcu obowiązkowo krem 2 x dziennie. A swoją drogą jak można tak zaniedbać kobiece stopki?
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem tylko bawełniane skarpeteczki i lulu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wiesz w innym mieście mogą być lepsze prezenty ![]() ![]() FridaKahlo jesteś wielka ![]() ![]() ![]() 19patka88 ![]() ![]() kat 07 jest szalony, chyba zrobie zamach na świnkę skarbonkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
Wczoraj odebrałam paczkę z 4. Rzeczywiście, tak jak pisałyście naszyjnik Adima jest śliczny
![]() ![]() ![]() I jeszcze informacja dla dziewczyn z Łodzi i okolic - w naszym COK-u jest remont do 28 marca. Czynny jest tylko magazyn. Nie można zrobić zakupów w sklepie, obejrzeć nowości ani dokonać wpłaty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
Błagam Dziewczyny pomóżcie, bo już sama nie wiem. Chyba za głupia jestem, żeby to ogarnąć...
![]() Powiedzmy tak - mam limit jednego zamówienia na 500zl po upuście, czyli mogę zamówić produkty na tyle, aby tych 500zl, minus opust nie przekroczyły. Jeśli przekroczą to muszę wpłacić tą różnicę między kwotą po upuście, a limitem na zamówienie. (?) No to jest dla mnie niby zrozumiałe ![]() Pisalam do nich, ale powiedzieli mi tylko jakie mam limity, a co by było gdybym je przekroczyła to juz zonk ![]() Jeśli któraś z Was może mi to wyjaśnić wszystko, bo ma za sobą podobne perypetie ![]() ![]()
![]() |
#2362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny długo się czeka na umowę zwrotną z Randstand?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś może podać wymiary tych torebek Batyckiego .
#2365 |
Zakorzenienie
|
Szczęściara
![]() ![]()
#2366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
też bym chciała swoją dziś, może się doczekam, a może nie;p
![]() |
#2367 | ||
Raczkowanie
|
Dziękuję za tak szybką odpowiedź
![]() ![]() A wszystko przez to, że wreszcie chcialam wywalczyć wyższy opust i zrobilam klientkom promocję - te wody toalet. Passion Dance, Celebre i Just Play zaproponowałam 5zł taniej niż w katalogu. Nawet nie pomyślalam, że aż taka sensację wzbudzę. Poszla wiązanka - mamy, ciocie, babcie, czy psiapsiółki - osób, które często cos zamawiają. I wyszło mi wszystkich prawie 30 flakonów. Teraz sie boję, czy mi to w ogóle poprzychodzi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Cytat:
----------------------------------------- A gdybym podzieliła to zamówienie na 2 części - jedną na zamówienie regularne, drugą na kuriera, to też mogą mi zablokować? ----------------------------------------- Przepraszam, że tyle tych pytań zadaję, ale straszna ze mnie panikara...eh (ten typ tak ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny !
Dzisiaj dostałam paczkę z zamówieniem z kat 04 ![]() ![]() ![]() Biorę się za oglądanie ![]()
#2369 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pyt. używacie serum do włosów? to do zniszczonych końcówek, albo to niebieskie wygładzające?
![]() Po umyciu? na mokre czy suche włosy? a może osuszone ręcznikiem? ![]() Kupiłam ostatnio Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy.. o rety jak to śmierdzi ![]() W konsystencji jest nawet fajny,ale osobiście dla mojej buźki jest lepszy gruboziarnisty peeling.. poszukuję takiego, macie coś do polecenia, który stosuje się 2 razy w tyg? ![]() Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-03-09 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
używam po każdym myciu głowy na wilgotne, osuszone ręcznikiem włosy. ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.