Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 20:52   #2341
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Zestaw ten nie jest do wyczerpania zapasow, wiec nawet jesli cos nie przyszlo bo produkcja opozniona to i tak nadal powinien on sie liczyc do bazy opustu...

moj zestaw z przedostanienj streony kat 04 jest zafakturowany jutro może już dostanę paczuchę to sprawdzę, czy wszystko przyszło
śmieszna historia z ta moją HEIDI, z piątku na sobotę obudziliśmy się z TŻem i mu nadawałam, że nie mogę doczekać się torebki,jaka to ona jest śliczna , że się cieszę, on o tym ze mną rozmawiał, a rano jak to facet oczywiście nic nie wiedział :P
Stary 2010-03-08, 20:57   #2342
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
a wypadają Ci z niego włoski?
Z mojego lecą jak się maluję Za każdym razem 1-2 włoski mniej.
Tak, za każdym razem

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
Mi w oko wpada o wiele za duzo z nowych katalogow. Z 4 na szczescie tylko z oferty wiazanej dwie reczy z planet spa biore, jednak wasze kuszenie sprawilo, ze lista rzeczy 'potrzbnych' wzrosla gwaltownie Ojj... Musze przestac czytac to forum ;p
już kilka razy pisano w ten sposób o ofercie na PS i w końcu muszę zareagować
to nie jest oferta wiązana, oferta wiązana polega na tym, że jeden produkt jest z upustem wypracowanym a drugi z upustem 10% a w tym przypadku jest to normalna oferta katalogowa z wypracowanym opustem na oba produkty

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a ten podkład jest wydajny?? bo on jest chyba bardzo malutki
mimo, że faktycznie pojemniczek nie jest zbyt duży to podkład jest bardzo wydajny

Cytat:
Napisane przez kasienka608 Pokaż wiadomość
powiedzcie prosze czy koszt kuriera dolicza sie do faktury czy placi sie przy odbiorze??pierwszy raz bede misc kurierem... z góry dzikeuje
w strefie konsultantki są wszystkie informacje na ten temat
Koszt za kuriera doliczony jest do faktury, nigdy nie płaci się przy odbiorze

Cytat:
Napisane przez a_nnuszka Pokaż wiadomość
Czy produkty z minikatalogów też podlegają opustom?
TAK
od zawsze

Cytat:
Napisane przez Zuziza Pokaż wiadomość
Wiem wiem ze ubolewacie tu nad Maja ale ja skusiłam się po wielkich namysłach na moja upatrzona Lynelle a tu ...guzik! Przecież aż takiego zaintereswoania na nią nie było??? Może w COKach szukać? Może tam zalegać jak sądzicie? Nie byłam jeszcze w COKu więc nie mam pojęcia jak tam to wygląda. No niech to gęś kopnie...
Spróbuj w COKu, może najpierw zadzwoń i zapytaj czy mają.
A co napisali na fakturze: "produkcja zakończona" czy "produkcja opóźniona" ?

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
mam torbę YOKO i bardzo spodobała się mojej przyjaciółce, chciała ją zamówić w kat 4 ale teraz patrzę jest w tym mini katalogu tyle tańsza i nie wiem czy jej doradzić żeby poczekała czy potem będzie wykupiona, a ja jestem w dodatku dzień E
sprawdź czy w mini katalogu nie ma przy niej wykrzyknika, bo jeśli jest to będzie do "wyczerpania zapasów" i możesz się nie załapać.
Wszystko zależy od tego czy koleżance się spieszy, ja na twoim miejscu powiedziałabym jej jaka jest sytuacja i niech sama zadecyduje czy woli ryzykować czy chce teraz

edit:
sprawdziłam, jest z wykrzyknikiem czyli do wyczerpania zapasów, więc jest ryzyko, że nie przyjdzie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
przy zestawie miałam napis 0 , sprawdziłam jeszcze raz fakture nie dość że mniejszy opust to koszt realizacji małego zamówienia mi dołożyli jestem tak wściekła na avon nie zamówie wiecej bo nie dość ze domówiłam do 150 zł bo klientki mało zamówiły to policzyli mi tak , mogłam na zapas do siebie nie domawiać, człowiek mądry po szkodzie, nie ma sensu sie z nimi kłócić bo i tak robią po swojemu, wole jednak inną firme kosmetyczna
zestawy zawsze są rozbijane na sztuki, może sprawdź na fakturze na samym dole czy nie masz rozbitego zestawu.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-03-08 o 21:04
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:24   #2343
ololufe
Zakorzenienie

@andziat
Skoro ten podklad z mineralami jest taki dobry to zaluje, ze tak pozno sie na niego decyduje, gdy po raz ostatni jest w katalogu... choc wydaje mi sie, ze pewnie niedlugo powroci w nowej odslonie
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:28   #2344
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@andziat
Skoro ten podklad z mineralami jest taki dobry to zaluje, ze tak pozno sie na niego decyduje, gdy po raz ostatni jest w katalogu... choc wydaje mi sie, ze pewnie niedlugo powroci w nowej odslonie
ja też mam nadzieję, że tylko przez jakiś czas go nie będzie
pewnie jest z dzwoneczkiem dlatego, że wchodzi ten nowy podkład w katalogu 5 czy 6.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:57   #2345
ololufe
Zakorzenienie

Czy osoby z okregow prognozujacych moglyby rozwiac moje watpliwosci czy na cien ungaro z netto (ktorykolwiek z kolorow) mozna jeszcze liczyc czy juz wszystkie wykupilyscie?

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Jezeli chodzi o lakiery do paznokci, nad ktorymi sie zastanawialam:
Rose Quartz - jak dla mnie bardzo ladny, taki delikatny roz z malutkimi drobinkami polyskujacymi.
Vanilla Shake - zdecydowanie blady kolor, ja mam bardzo jasna karnacje i nie dobrze mi w tym kolorze. Jednak do frencha idealny. W kazdym razie z mojej strony czeka go zdecydowanie zwrot
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 22:23   #2346
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

nowy błękitny lakier z katalogu 7 umarłam jak go zobaczyłam
ale myślałam, że żółty też będzie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 22:34   #2347
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
nowy błękitny lakier z katalogu 7 umarłam jak go zobaczyłam
ale myślałam, że żółty też będzie
Podejrzewam, że te dwa kolory będą tak samo okropnie wyglądały na paznokciach jak ten pastel pink z ostatnich nowości - niestety, ale odnoszę wrażenie, że matowe, pastelowe lakiery wcale nie dodają uroku dłoniom...

wiecie co, tak odnośnie tych braków - trendujące okręgi miały spowodować właśnie zlikwidowanie braków, a ostatnio odnoszę wrażenie, że robią się podobne jazdy co w Oriflame, kiedy po jednym-dwóch dniach trwania katalogu nie ma już najpopularniejszych produktów...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 23:31   #2348
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że te dwa kolory będą tak samo okropnie wyglądały na paznokciach jak ten pastel pink z ostatnich nowości - niestety, ale odnoszę wrażenie, że matowe, pastelowe lakiery wcale nie dodają uroku dłoniom...

wiecie co, tak odnośnie tych braków - trendujące okręgi miały spowodować właśnie zlikwidowanie braków, a ostatnio odnoszę wrażenie, że robią się podobne jazdy co w Oriflame, kiedy po jednym-dwóch dniach trwania katalogu nie ma już najpopularniejszych produktów...
zgadzam się co do nowych lakierów u nas już one weszły i miałam sobie w demo wziąć ten fioletowy ale się opamiętałam - jestem niemal pewna, że będzie robił zaje.biste smugi na paznokciach

mam pytanie odnośnie tej kuracji glikolowej () Anew Rejuvenate - ta nowość - nie pamiętam dokładnie jak to się po polsku nazywa - czy któraś z Was jej próbowała? albo któraś z waszych klientek i może coś o niej powiedzieć? u nas dopiero się pojawi a teraz w gazetce wyprzedażowej jest peeling glikolowy w płatkach z anew clinical i ten już miałam i był super ale chciałabym się czegoś dowiedzieć o tej nowości
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 06:01   #2349
Monia M
Raczkowanie

FridaKahlo dziękuję bardzo za zdjęcia Ja to najbardziej nakręciłam się na torbę weekendową i kosmetyczkę w zeberkę I teraz przyjdzie mi tak kombinować, aby to wszystko zgarnąć
Monia M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 06:58   #2350
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Kurczę, jak mi miło Chyba już zawsze będę wystawiała katalogi, zeby zebrac te pochwaly. A niech mnie któraś spróbuje wyprzedzic...
dziękujemy
no i jeste za, zebyś tak szybko wrzucała to na katalogowy

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Chyba poważnie zaczne wierzyć w tego szpiega
Jest ręcznik i zapachowy krem do rąk o których ostatnio pisałyście, że miło by było gdyby były w ofercie
no właśnie tz na to zwróciłam uwagę
ostanio pisałam moją listę yczeń, gdzier m.in. były zapachowe kremy do rąk i ręcznik i proszę - jest

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17727246]powiem wam laski ze jestem bardzo zadowolona z tego nowego tuszu wydłużającego.

wg mnie nawet lepszy od superschockadoci era wszedzie, ma taką małą superszczoteczkę, ladnie maluje, nie osypuje sie.polecam.[/QUOTE]

kupiłam go w demo mojej mamie, bo ja nosze soczewki, więc ten akurat odpada jest ciekawa, czy jej bedzie pasowac, bo póki co to tylko spectra jej pasuje, a ten tusz rzadko się pojawia w katalogu a jeszcze rzadziej w promocji

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kiedyś była tu mowa o twardości poczwórnych cieni.

Przyjrzałam się im uważnie i twardość zalezy od paletki. Pink Sands są miękkie, łatwo się nimi maluje, a już Purple Haze są twardsze.
zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami; dodam jeszcze, ze wg mnie smokey eyes są najtwardsze i najbardziej takie 'suche';

wrażenia po obejrzeniu wszystkiego z kampani 07 - programy motywacyjne - BAJKA!! to mi się podoba, ze jest ich coraz więcej i bardzo fajne z katalogu na katalog coraz lepiej
sam katalog - ogólnie szału nie ma, ale seria słoneczna zapowiada się fajnie
ręcznik bedzie mój
potem mata i torba

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-03-09 o 07:01
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 07:41   #2351
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
moj zestaw z przedostanienj streony kat 04 jest zafakturowany jutro może już dostanę paczuchę to sprawdzę, czy wszystko przyszło
ja też mam zafakturowany ten zestaw wystarczy, że majka w brakach Miłego dnia dziewczynki Ja odliczam czaas do 12.00 (czytaj->wyprawa do coku )

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 08:54   #2352
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że nie mamy co się porównywać do Oriflame, bo z tego, co wiem od mojej klubowiczki, która działa w kilku firmach m.in. także w O. to tam braków jest lista z 30-40 produktów, a u nas ilu ? W tej chwili najbardziej gorącym brakiem jest ta nieszczęsna torba Maja, a poza tym braki są chwilowe - uzupełniane na bieżąco, a co najważniejsze - u nas braki czekają na koncie do skutku i nie tak jak podobno w O. po 1 katalogu usuwają, albo wcale nie dodają ich do konta.
Myślę, że okręgi trendujące właśnie w przypadku torby Maja pokazały, że dobrze, iż są, bo dzięki nim wprowadzili tą reglamentację towaru - dla nowych kk, dla Avon Club itd. Inaczej by okazało się, że nowe osoby z miejsca byłyby zawiedzione brakami w paczce.

Tylko szkoda, że pozostałym KK, które nie są w Avon Club nie dano przynajmniej 1 torby albo nie dano np.20-25% ilości zamówionej - taka propozycja dla tego szpiega
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:07   #2353
elka100
Raczkowanie

GG do elka100

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Kurczę, jak mi miło Chyba już zawsze będę wystawiała katalogi, zeby zebrac te pochwaly. A niech mnie któraś spróbuje wyprzedzic...
Bardzo dziękuję za katalogi

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17727246]powiem wam laski ze jestem bardzo zadowolona z tego nowego tuszu wydłużającego.

wg mnie nawet lepszy od superschockadoci era wszedzie, ma taką małą superszczoteczkę, ladnie maluje, nie osypuje sie.polecam.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
kupiłam go w demo mojej mamie, bo ja nosze soczewki, więc ten akurat odpada jest ciekawa, czy jej bedzie pasowac, bo póki co to tylko spectra jej pasuje, a ten tusz rzadko się pojawia w katalogu a jeszcze rzadziej w promocji
aneszna mówisz o tym tuszu z demo z katalogu 4 za 11.9 ?

Właśnie się zastanawiam nad zakupem któregoś tuszu, teraz używam SuperShocka z początku mnie uczulał ale teraz jestem zadowolona.

jamapi proszę daj znać czy twojej mamie pasuje ten tusz i co o nim sądzi.

Dzisiaj Pan paczkowy mnie zaskoczył o 7.30był już, przeważnie przyjeżdżał we wtorki popołudniu lub wieczorem ( terminową dostawę powinnam mieć w środę)
W brakach majka co prawda dla siebie no ale ile można czekać ...eh

Edytowane przez elka100
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:12
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:09   #2354
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
.....
Myślę, że okręgi trendujące właśnie w przypadku torby Maja pokazały, że dobrze, iż są, bo dzięki nim wprowadzili tą reglamentację towaru - dla nowych kk, dla Avon Club itd. Inaczej by okazało się, że nowe osoby z miejsca byłyby zawiedzione brakami w paczce.

Tylko szkoda, że pozostałym KK, które nie są w Avon Club nie dano przynajmniej 1 torby albo nie dano np.20-25% ilości zamówionej - taka propozycja dla tego szpiega
Masz rację Krysiu, cały czas odnoszę wrażenie, że bardziej dba się o nowe KK, czasem o te z Avon Club (dawniej Klub Róży), a reszta się nie liczy, a to właśnie od nas zależy duża sprzedaż i reklama Avon i jej produktów.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:17   #2355
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

dziewczynki polećcie mi coś z kosmetyków do bardzo "twardych" pięt z 04 bo ja nie mam takich problemów a klientka chciała żebym jej pomogła
a jak się sprawdza ta tarka ze str.139 z 05???? jakieś opinie

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:20
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 09:28   #2356
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
ja ją mam i jestem zadowolona. fakt ten czarny pumeks jest taki sobie i lepiej miec pod ręką zwykły ale ta metalowa tarka jest jak dla mnie super . Mój zestaw peeling , tarka krem nawilżający i miodzio:P
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:51   #2357
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki polećcie mi coś z kosmetyków do bardzo "twardych" pięt z 04 bo ja nie mam takich problemów a klientka chciała żebym jej pomogła
Poradź jej,aby najpierw wymoczyla stopy, a potem ścierała. Jak ją stać to jest w ofercie płyn do kąpieli stop, jak nie to zwykła sól.Potem ścieranie lub peeling i ścieranie, a na końcu obowiązkowo krem 2 x dziennie. A swoją drogą jak można tak zaniedbać kobiece stopki?
Stary 2010-03-09, 10:06   #2358
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Rada ancoro jest na piątkę a dodatkowo polecam krem nawilżający z silikonem albo z lawendą. Oba mają gęstą tłustą konsystencję ale świetnie się wchłaniaja. Gruba warstwa dobrze zmiękcza , nawilża i natłuszcza stopy.
Potem tylko bawełniane skarpeteczki i lulu
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:48   #2359
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
o kurcze a ja zapomniałam! a nie wiem czy jutro dam radę podejść
Dużo tych próbek?
no dostałam z 15 różnych ( szminki, perfumy, kremy, żel pod prysznic nawet )
Ale wiesz w innym mieście mogą być lepsze prezenty lepsza organizacja

FridaKahlo jesteś wielka
19patka88 Bóg ci zapłać za zrobienie pdfa

kat 07 jest szalony, chyba zrobie zamach na świnkę skarbonkę
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 12:05   #2360
kashka
Rozeznanie

Wczoraj odebrałam paczkę z 4. Rzeczywiście, tak jak pisałyście naszyjnik Adima jest śliczny . Wzięłam też z demo pierścionek Gabriella. Jeśli ktoś lubi takie kolorki to jest naprawdę ładny i bardzo dobrze wykonany (przynajmniej mój egzemplarz ). Niestety znów rozmiary w katalogu są znacznie zaniżone. Przyłożyłam rozm. 8 do odpowiedniego kółka w katalogu i pierścionek jest dużo większy (prawie taki jak kółko odpowiadające rozmiarowi 10). Jeśli nie uda mi się go sprzedać, to czeka mnie wymiana bo spada mi nawet z kciuka . Pur Blanca Blossom przyjemna, zbliżona do pozostałych dwóch, chociaż mi zdecydowanie najbardziej podoba się w wersji Blush.
I jeszcze informacja dla dziewczyn z Łodzi i okolic - w naszym COK-u jest remont do 28 marca. Czynny jest tylko magazyn. Nie można zrobić zakupów w sklepie, obejrzeć nowości ani dokonać wpłaty.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 12:13   #2361
Linkier
Raczkowanie

Błagam Dziewczyny pomóżcie, bo już sama nie wiem. Chyba za głupia jestem, żeby to ogarnąć...

Powiedzmy tak - mam limit jednego zamówienia na 500zl po upuście, czyli mogę zamówić produkty na tyle, aby tych 500zl, minus opust nie przekroczyły.
Jeśli przekroczą to muszę wpłacić tą różnicę między kwotą po upuście, a limitem na zamówienie. (?)
No to jest dla mnie niby zrozumiałe - tylko druga kwestia: limit na saldo mam 1000zl... ale, czy to też tysiąc po upuście, czy tylko po cenach katalogowych? I co by sie stało gdybym przekroczyła limit na saldo? Też będę musiala dopłacić nadwyżkę, czy w ogóle mi nie zrealizują zamówienia, albo obetną część produktów i nie przyślą wcale??

Pisalam do nich, ale powiedzieli mi tylko jakie mam limity, a co by było gdybym je przekroczyła to juz zonk

Jeśli któraś z Was może mi to wyjaśnić wszystko, bo ma za sobą podobne perypetie byłabym baaardzo zobowiązana...:pros i:
Stary 2010-03-09, 12:20   #2362
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Błagam Dziewczyny pomóżcie, bo już sama nie wiem. Chyba za głupia jestem, żeby to ogarnąć...

Powiedzmy tak - mam limit jednego zamówienia na 500zl po upuście, czyli mogę zamówić produkty na tyle, aby tych 500zl, minus opust nie przekroczyły.
Jeśli przekroczą to muszę wpłacić tą różnicę między kwotą po upuście, a limitem na zamówienie. (?)
No to jest dla mnie niby zrozumiałe - tylko druga kwestia: limit na saldo mam 1000zl... ale, czy to też tysiąc po upuście, czy tylko po cenach katalogowych? I co by sie stało gdybym przekroczyła limit na saldo? Też będę musiala dopłacić nadwyżkę, czy w ogóle mi nie zrealizują zamówienia, albo obetną część produktów i nie przyślą wcale??

Pisalam do nich, ale powiedzieli mi tylko jakie mam limity, a co by było gdybym je przekroczyła to juz zonk

Jeśli któraś z Was może mi to wyjaśnić wszystko, bo ma za sobą podobne perypetie byłabym baaardzo zobowiązana...:pros i:
Tak, tysiąc też po upuście. najlepiej zrobic przedplatę takiej wysokości, aby saldo w strefie w danych finansowych nie przekroczylo 1000,00. W innym przypadku moga Ci wstrzymać paczkę.
Stary 2010-03-09, 12:30   #2363
smerfetka25
Zakorzenienie

Dziewczyny długo się czeka na umowę zwrotną z Randstand? Bo kurna starsza L nic mi nie chce powiedzieć

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość

Np u mnie jeśli zamówienie jest na kwotę 700,- (po cenach z katalogu) to zawsze wstrzymują paczki i zamówienie trzeba robić od nowa, ale do kwoty 650,- można śmiało zamawiać.
Stary 2010-03-09, 12:32   #2364
ankoro
Wtajemniczenie

Czy ktoś może podać wymiary tych torebek Batyckiego .
Stary 2010-03-09, 12:33   #2365
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam paczkę z 4.
Szczęściara Ja na swoją też czekam od wczoraj, bo czasami zdarza się że kurier przyjeżdża w poniedziałki
Stary 2010-03-09, 12:56   #2366
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Szczęściara Ja na swoją też czekam od wczoraj, bo czasami zdarza się że kurier przyjeżdża w poniedziałki

też bym chciała swoją dziś, może się doczekam, a może nie;p
Stary 2010-03-09, 13:09   #2367
Linkier
Raczkowanie

Dziękuję za tak szybką odpowiedź Bez Was pewnie bym co chwilę latała do wc i/lub obgryzala pazurki

A wszystko przez to, że wreszcie chcialam wywalczyć wyższy opust i zrobilam klientkom promocję - te wody toalet. Passion Dance, Celebre i Just Play zaproponowałam 5zł taniej niż w katalogu. Nawet nie pomyślalam, że aż taka sensację wzbudzę. Poszla wiązanka - mamy, ciocie, babcie, czy psiapsiółki - osób, które często cos zamawiają. I wyszło mi wszystkich prawie 30 flakonów. Teraz sie boję, czy mi to w ogóle poprzychodzi:mu r: Jeszcze takiego zamówienia nie mialam nigdy i jestem przerażona zamiast sie cieszyć

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Tak, tysiąc też po upuście. najlepiej zrobic przedplatę takiej wysokości, aby saldo w strefie w danych finansowych nie przekroczylo 1000,00. W innym przypadku moga Ci wstrzymać paczkę.
I proszę wytłumacz mi, kiedy mam zrobić tą przedpłatę? Zaraz po wysłaniu zamówienia, czy jeszcze przed?

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Np u mnie jeśli zamówienie jest na kwotę 700,- (po cenach z katalogu) to zawsze wstrzymują paczki i zamówienie trzeba robić od nowa, ale do kwoty 650,- można śmiało zamawiać.
W moim przypadku też tak zrobią?
-----------------------------------------
A gdybym podzieliła to zamówienie na 2 części - jedną na zamówienie regularne, drugą na kuriera, to też mogą mi zablokować?
-----------------------------------------
Przepraszam, że tyle tych pytań zadaję, ale straszna ze mnie panikara...eh (ten typ tak ma)
Stary 2010-03-09, 13:13   #2368
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cześć dziewczyny !
Dzisiaj dostałam paczkę z zamówieniem z kat 04 (dwa dni wcześniej)
Biorę się za oglądanie

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:36   #2369
avOniasta
Raczkowanie

dziewczyny mam pyt. używacie serum do włosów? to do zniszczonych końcówek, albo to niebieskie wygładzające? kiedy je stosujecie?
Po umyciu? na mokre czy suche włosy? a może osuszone ręcznikiem?

Kupiłam ostatnio Scrub do twarzy Miód i Olejek migdałowy.. o rety jak to śmierdzi chyba dlatego ,że nie znoszę miodu ( jem tylko w wigilię )
W konsystencji jest nawet fajny,ale osobiście dla mojej buźki jest lepszy gruboziarnisty peeling.. poszukuję takiego, macie coś do polecenia, który stosuje się 2 razy w tyg?

Edytowane przez avOniasta
Czas edycji: 2010-03-09 o 13:42
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:45   #2370
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pyt. używacie serum do włosów? to do zniszczonych końcówek, albo to niebieskie wygładzające? kiedy je stosujecie?
Po umyciu? na mokre czy suche włosy? a może osuszone ręcznikiem?
ja używam tego zielonego z AT na zniszczone końcówki juz od kilku lat, jest to mój faworyt!
używam po każdym myciu głowy na wilgotne, osuszone ręcznikiem włosy. ;-)
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości