Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 13:07   #3331
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

http://www.allegro.pl/item951066363_...9.html#gallery Miki, moze sprzedawca ma mniejszE?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:13   #3332
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item951066363_...9.html#gallery Miki, moze sprzedawca ma mniejszE?
Fajna i jaka tania ale obawiam się, że za duża na mnie sprzedawca nie ma mniejszych.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:30   #3333
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
podoba mi się z tej aukcji fiolet melanż

mama jedzie w czwartek na zakupy i zastanawiam się czy pojechać z Nią, pooglądamy ciuszki, ale mama mówi że lepiej się wstrzymać jeszcze bo na wiosnę mogą być ładniejsze

nudy

idę trochę poćwiczyć a później na korepetycje

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:35   #3334
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Renia jaka ty ładna i masz śliczne włoski
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Śliczne włosy
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
to super ja w życiu byłam kilka razy na stepie i umierałam ze zmęczenia mokra byłam jak mysz, bo tempo było niezłe
Renia, Twoje piękne włosięta już widziałam ale nie wiedziałam, że buźkę tez masz tak piękną
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
ale okazja też bym poszła
rano gimnastykowałam a po południu jeszcze poćwiczę do muzyczki aerobik
w ogóle zmieniłam mój cel wagowy- chcę teraz ważyć 65 3 kg w dół mi wystarczy
zauważyłam, że spłaszczył mi się brzuch no i w ogóle czuję się lekko
dzięki dziewczyny

Bejjka ja właśnie uwielbiam tak się czuć po ćwiczeniach
Asiulka to bardzo dobrze, najważniejsze to dobrze czuć się we własnej skórze

ja teraz poczytam sobie książkę, a później posprzątam bo teraz mi się nie chce

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:40   #3335
xxxMikixxx
Zakorzenienie

ahh ten Photoshop http://www.allegro.pl/item942017089_...65_b_figi.html Swoją drogą też bawiłam się kiedyś w fotomontaże ale chyba lepiej mi to wychodziło

Stary 2010-03-09, 13:56   #3336
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Twórców tej strony oficjalnie uważam za moich wrogów :P Więcej flesza tam już wrzucić nie mogli ;/ Samo intro już mi się zacina po chwili, a potrzebne do niczego w tej stronie nie jest. Pfff.

Mi też się długo otwierało. Musiałam zresetować sobie połączenie i dopiero weszło. A dziś wydrukowałam certyfikat
Cytat:
Aby trochę
A później znowu będę miała wielką szafkę kosmetyków
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja dorzucę jeszcze, że przeraża mnie, gdy widzę dzieci w wieku 5-15 lat z plecakami, które wyglądają jakby były tam kamienie, często toto większe od dzieci. A potem się wszyscy dziwią, że młodzi mają problemy z kręgosłupami, nogami, plecami, mięśniami i wieloma innymi.
A tu ci jeszcze wmawiają, że musisz wszystko umieć, musisz być naj, plecak lekki jest i jesteś beznadziejny skoro uważasz że jest ciężki, a i dużo do nauki nie ma (to nic, że w szkole od 8 do 16, a potem jeszcze kilka godzin w domu na zadania domowe i naukę, a i tak nikt nic nie umie ).
Moja siostra ma tak samo z plecakiem (9 lat). Mi samej ciężko go nieść, a co dopiero ona, tym bardziej, że jest drobna i niska... Ja mam problemy z kręgosłupem i nogami od ciężkiego plecaka

A narzekacie na ilość godzin ;P Ja w technikum mam 43+ pozalekcyjne..
Cały tydzień na 7:10 i kończę o 16... Muszę wstać o 6, kładę się koło 1-2... Nie mam w ogóle czasu dla siebie.
Na przedmiotach zawodowych ględzą nam, że po to jesteśmy w technikum, żeby zdać egzamin, bo on jest najważniejszy. Na maturalnych twierdzą, że matura najważniejsza. No i z jednego i drugiego zasypują nas zadaniami. Całe ferie robiłam zadania do szkoły... Co oni myślą, że ja mam ferie żeby się uczyć
Cytat:

Tu w profilownej szkole (innych nie ma) w wieku 16-19 lat uczy się tylko wybranych przez siebie przedmiotów.
Egzaminy z obowiązkowych przedmiotów jest w wieku 11 lat.
A uczeń w szkole dziennej ma zajęcia do 16 godzin tygodniowo. Dla porównania ja miałam w LO 35-40. Nie wiem jak jest teraz. Dlatego tu prawie kazdy szesnastolatek pracuje (ma na to kupę czasu).
Na tym chyba zakończę wyjaśnienia bo się zamotam . Tutejszy system jest racze zbyt skomplikowany dla pokolenia dwóch szkół (SP, LO)
Zaadoptuj mnie Będziemy najmądrzejszymi kobietami w Anglii
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witajcie Też zapuszczam włosy i postanowiłam przyłączyć się do tego wątku, przyjmiecie mnie?
Hej
Cytat:
ahh ten Photoshop http://www.allegro.pl/item942017089_...65_b_figi.html Swoją drogą też bawiłam się kiedyś w fotomontaże ale chyba lepiej mi to wychodziło
Jaka pikna. Ta twarz, to ciało

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:05   #3337
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
lol
ma taki sam brzuch jak ja

Renia, może i nie uda mi się schudnąć (ciężko to widzę), ale mam chociaż nadzieję że uda mi się utrzymać moją obecną wagę

wiesz, jak mam spotkać na ulicy koleżankę dawno nie widzianą, która ma wykrzyknąć na pół ulicy "ale ci się przytyło" to wolę trochę poćwiczyć i poodmawiać sobie niektórych rzeczy
chociaż wiem, że niektórzy mogą kazać mi puknąć się w czoło po co mam się odchudzać skoro szczupła jestem, ja jednak widzę gdzieniegdzie nadmiar kilogramów

niektóre baby są wredne, ja pamiętam jak koleżanka z dużą nadwagą zarzuciła mi kiedyś, że trochę tłuszczyku widać mi na brzuchu

swoją drogą ona bardzo schudła, ale nie chciałybyście wiedzieć jakim sposobem

Stary 2010-03-09, 14:13   #3338
saming
Zakorzenienie

A ja idę się przespać teraz chwilę
Stwierdzam, że za mało śpię

I takie mam cudowne włoski po masce miód i cytryna, i po tym olejku dla mam babydream też są świetne... Moje włosy lubić oleje

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:19   #3339
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

A narzekacie na ilość godzin ;P Ja w technikum mam 43+ pozalekcyjne..
Cały tydzień na 7:10 i kończę o 16... Muszę wstać o 6, kładę się koło 1-2... Nie mam w ogóle czasu dla siebie.
Na przedmiotach zawodowych ględzą nam, że po to jesteśmy w technikum, żeby zdać egzamin, bo on jest najważniejszy. Na maturalnych twierdzą, że matura najważniejsza. No i z jednego i drugiego zasypują nas zadaniami. Całe ferie robiłam zadania do szkoły... Co oni myślą, że ja mam ferie żeby się uczyć
U mnie było podobnie, nie dość że cisnęli z przedmiotów ogólnych to jeszcze z zawodowych, które były najtrudniejsze rachunkowość, ekonomia mieliśmy dodatkowe lekcje z przedmiotów ogólnych i zawodowych bo i z tego i z tego chcieli nas dobrze przygotować Cieszę się, że już to mam za sobą, to były najcięższe lata

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Ale zachwalacie tą maskę Joanny chyba zostawię ją sobie na specjalne okazje

Stary 2010-03-09, 14:23   #3340
asiulka123
Zakorzenienie

a ja bym chciała cofnąć czas i zamiast do LO iść do technikum... miałabym przynajmniej zawód

Stary 2010-03-09, 14:27   #3341
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie było podobnie, nie dość że cisnęli z przedmiotów ogólnych to jeszcze z zawodowych, które były najtrudniejsze rachunkowość, ekonomia mieliśmy dodatkowe lekcje z przedmiotów ogólnych i zawodowych bo i z tego i z tego chcieli nas dobrze przygotować Cieszę się, że już to mam za sobą, to były najcięższe lata

Ja tam rachunkowość akurat lubię i planuję z nią się związać ale ekonomia, organizacja pracy, usługi turystyczne to naprawdę katorga. Jedna definicja na całą stronę a ich jest 5 rodzajów... Do tego sprawdzian z 3 ostatnich lekcji czyli... połowy zeszytu

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Oglądam Lejdis właśnie

Bloguję
Stary 2010-03-09, 14:28   #3342
asiulka123
Zakorzenienie

kurcze coś mnie brzuch boli

Stary 2010-03-09, 14:43   #3343
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam rachunkowość akurat lubię i planuję z nią się związać ale ekonomia, organizacja pracy, usługi turystyczne to naprawdę katorga. Jedna definicja na całą stronę a ich jest 5 rodzajów... Do tego sprawdzian z 3 ostatnich lekcji czyli... połowy zeszytu

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Oglądam Lejdis właśnie
U mnie rachunkowość była straszna ze względu na babkę, każdy bał się tego przedmiotu może sam w sobie przedmiot nie był taki zły, jakichś większych problemów z nim nie miałam ale właśnie ze względu na babkę i atmosferę na lekcji wspominam go tragicznie Nauczycieli od przedmiotów zawodowych mieliśmy bardzo wrednych i bardzo wymagających

Stary 2010-03-09, 14:49   #3344
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witajcie Też zapuszczam włosy i postanowiłam przyłączyć się do tego wątku, przyjmiecie mnie?
Czesc - pewnie, że przyjmiemy O ile napiszesz nam coś o sobie ;>

Cytat:
nie jesteś uczyłam się rosyjskiego w podstawówce, ba! byłam nawet na olimpiadzie i doszłam do szczebla wojewódzkiego ale w liceum dowalili mi angielski i francuski i minęło tyle lat a ja nic, dosłownie nic już nie pamiętam chciałabym go sobie przypomnieć, ale prawda jest taka, że musiałabym zacząć od zera,bo już nawet litery mi sie mylą
Z tym, że rosyjski to był mój pierwszy język. Język ojczysty. A tego nie powinno się zapominać i nie powinno się na niego wypinać. Mała byłam i głupia Gdybym się nim bardziej interesowała, to bym miała go teraz na perfect poziomie, a tak... Źle nie jest, nieskromnie powiem, że jest calkiem dobrze, ale mogłoby być lepiej

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy też płaczecie jak bohater książki/gry/filmu umiera?
O, tak. Szczególnie, jeśli film albo książka mnie wciągnie totalnie. Wtedy płaczę wtedy, kiedy tylko bohater przeżywa silniejsze emocje - rozstaje się z kimś, zostaje odrzucony, dzieje się coś złego w jego życiu...

Cytat:
Kocurzyco a jak wyglada rozmiarówka w la scenzie? są małe obwody a duże miseczki? w poznaniu gdzieś jest
W Browarze kiedyś była, w tej podłużnej części Ale z tego co widziałam to obwody się zaczynają od 70, ale może coś się zmieniło, bo byłam tam ostatni raz rok temu.

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
a ja bym chciała cofnąć czas i zamiast do LO iść do technikum... miałabym przynajmniej zawód
A ja szczerze mówiac nie chciałabym iść do technikum. Raz, że w trakcie liceum zmieniłam swoje plany życiowe o 180 stopni, a dwa, że u mnie w mieście do technikum szli zawsze ludzie, którzy się nie dostali do liceum. Oczywiście, nie mówię, że tak jest wszędzie - nie, nie. Uważam, że technikum to bardzo dobry pomysł dla ludzi, którzy wiedzą mniej więcej, co chcą robić w życiu. Jednak u mnie w mieście technika (Chatul?) nie cieszą się ogólnie dobrą opinią...
Stary 2010-03-09, 14:49   #3345
Magdzia94
Zakorzenienie

Witam
Ehh super, zarobiłam dzisiaj dwie 3 z matmy ciekawe jak wyjde na 5 skoro mam przewagę 4
Mam spotkanie do bierzmowania na 19 , a tak mi sie nie chce iść.

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dostałam jakiejś dziwnej alergii, mam plamy na dekolcie, udach, plecach, skóra wokół ust jest czerwona i się łuszczy, jeszcze jakieś plamki na policzku i uchu, wszystko mnie swędzi
Pij wapno

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:54   #3346
Bejjka
Zakorzenienie

coś dziś strasznie senna jestem wypiłam już 3 kawy....

po pilatesie zajdę do centrum handlowego, zobaczę co w sklepach ciekawego i mam nadzieję kupię sobie stanik
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:55   #3347
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość

A ja szczerze mówiac nie chciałabym iść do technikum. Raz, że w trakcie liceum zmieniłam swoje plany życiowe o 180 stopni, a dwa, że u mnie w mieście do technikum szli zawsze ludzie, którzy się nie dostali do liceum. Oczywiście, nie mówię, że tak jest wszędzie - nie, nie. Uważam, że technikum to bardzo dobry pomysł dla ludzi, którzy wiedzą mniej więcej, co chcą robić w życiu. Jednak u mnie w mieście technika (Chatul?) nie cieszą się ogólnie dobrą opinią...
zgadzam się gdy ja kończyłam gimnazjum był straszny boom na licea ogólnokształcące. Do technikum rzeczywiście zdawały osoby, które miały niezbyt dobre oceny albo po prostu nie dostali się do liceum. Z perspektywy czasu to jest błąd- w rzeczywistości moim zdaniem technikum ma większy poziom chociażby przez to, że ma się przedmioty zawodowe. U mnie w mieście są dobre technika- ale raczej dla chłopców, chyba ze którąś dziewczynę interesuje elektronika .Jednak myślę, że pójście do technikum ekonomicznego wyszłoby mi na dobre...

Stary 2010-03-09, 14:59   #3348
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie rachunkowość była straszna ze względu na babkę, każdy bał się tego przedmiotu może sam w sobie przedmiot nie był taki zły, jakichś większych problemów z nim nie miałam ale właśnie ze względu na babkę i atmosferę na lekcji wspominam go tragicznie Nauczycieli od przedmiotów zawodowych mieliśmy bardzo wrednych i bardzo wymagających
U mnie baba identyko. Prowadzi terror.. Nie da się spóźnić, bo pyta. Nie można nie mieć zadania. Na lekcjach na wyrywki pyta z teorii i takie bzdety. Ja tam mimo wszystko lubię ten przedmiot, bo go rozumiem...
A nauczyciele od zawodowych, to chyba wszędzie są wredni :/ Mnie ekonomii uczyła... główna dyrektorka codziennie nam w dziennik zaglądała na obecności na innych lekcjach i ocenach...

Bloguję
Stary 2010-03-09, 15:03   #3349
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie rachunkowość była straszna ze względu na babkę, każdy bał się tego przedmiotu
u mnie tez na początklu czytała sucho ustawę a potem od razu do zadania przechodzilismy. Jak ktos nie wiedzial jak zaksięgowac jakas operacje to stal jak dupa przy tablicy i czekal na zbawienie sama kiedys stalam 20 minut i mowilam ze NIE WIEM jak to zrobic a ona ze bede stala tak dlugo az wymysle

jezu te zajecia to byl horror

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:06   #3350
aanika
Zakorzenienie

Dzień dobry
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:08   #3351
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym, że rosyjski to był mój pierwszy język. Język ojczysty. A tego nie powinno się zapominać i nie powinno się na niego wypinać. Mała byłam i głupia Gdybym się nim bardziej interesowała, to bym miała go teraz na perfect poziomie, a tak... Źle nie jest, nieskromnie powiem, że jest calkiem dobrze, ale mogłoby być lepiej
to rzeczywiście szkoda, że go zaniedbałaś ale najważniejsze, że powróciłaś do niego polecasz jakieś książki od których mogłabym zacząć przypominać sobie rosyjski?

Cytat:
W Browarze kiedyś była, w tej podłużnej części Ale z tego co widziałam to obwody się zaczynają od 70, ale może coś się zmieniło, bo byłam tam ostatni raz rok temu.
wydaje mi się, że nadal tam jest właśnie dziś się wybiorę i obczaję co i jak
Stary 2010-03-09, 15:09   #3352
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
O, tak. Szczególnie, jeśli film albo książka mnie wciągnie totalnie. Wtedy płaczę wtedy, kiedy tylko bohater przeżywa silniejsze emocje - rozstaje się z kimś, zostaje odrzucony, dzieje się coś złego w jego życiu...
Oj tak, wtedy też. W ogóle jak coś jest związane z miłością, to takie smutne.
Np. jak czytam albo oglądam Wichrowe Wzgórza, to za każdym razem płaczę, jak Cathy umiera i Heathcliff ją obejmuje

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:14   #3353
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
to rzeczywiście szkoda, że go zaniedbałaś ale najważniejsze, że powróciłaś do niego polecasz jakieś książki od których mogłabym zacząć przypominać sobie rosyjski?
Oj, ja specem od książek do nauki rosyjskiego nie jestem, bo przez rok chodziłam na korki, żeby właśnie sobie ten język przypomnieć i zdać go na maturze i uczyłam się z tego, co mi moja korepetytorka podrzuciła - kserówki, notatki, jakieś karteczki... A te książki, z których teraz korzystam nie nadają się kompletnie na przypominanie sobie języka od podstaw
Stary 2010-03-09, 15:14   #3354
Soleilka
Zakorzenienie

Dziewczyny pochwalę się ciuchami https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2558

Bloguję
Stary 2010-03-09, 15:16   #3355
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurzyco, chyba poproszę siostry zęby przywiozła mi aussie z zagranicy jak wróci do Polski a mają w składzie silikony?
Zależy. 3 minute reconstructor nie ma, a do długich ma. Do farbowanych chyba tez nie ma.
Cytat:
U mnie zaczynają sie od 60.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:17   #3356
Magdzia94
Zakorzenienie

Bardzo ładne łowy i ta czarna bluzka

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:19   #3357
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Bardzo ładne ciuszki wygrzebałaś Te sukienki
Stary 2010-03-09, 15:19   #3358
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne, ładne
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:20   #3359
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie baba identyko. Prowadzi terror.. Nie da się spóźnić, bo pyta. Nie można nie mieć zadania. Na lekcjach na wyrywki pyta z teorii i takie bzdety. Ja tam mimo wszystko lubię ten przedmiot, bo go rozumiem...
A nauczyciele od zawodowych, to chyba wszędzie są wredni :/ Mnie ekonomii uczyła... główna dyrektorka codziennie nam w dziennik zaglądała na obecności na innych lekcjach i ocenach...
Dobrze, że chociaż to rozumiesz. Ja nie rozumiałam Musiałam uczyć się na pamięć Zresztą u nas mało kto rozumiał, na cała klasę może 4 osoby, reszta siedziała i robiła takie oczy

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
u mnie tez na początklu czytała sucho ustawę a potem od razu do zadania przechodzilismy. Jak ktos nie wiedzial jak zaksięgowac jakas operacje to stal jak dupa przy tablicy i czekal na zbawienie sama kiedys stalam 20 minut i mowilam ze NIE WIEM jak to zrobic a ona ze bede stala tak dlugo az wymysle

jezu te zajecia to byl horror
Ja tam od razu mówiłam, że chcę 1 jak nie umiałam ale raz musiałam iść do tablicy i też stałam tyle czasu aż zadzwonił dzwonek

Stary 2010-03-09, 15:23   #3360
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne a gdzie dorwałaś takie łaszki?

Cytat:

U mnie zaczynają sie od 60.
ja zwykle kupuje 70, bo w Polsce ciężko znaleźć coś węższego, ale wtedy zapinam na ostatnia haftkę i po jakimś czasie rozciąga mi się i już nie leży tak dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości