|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
kochanaaaa
[QUOTE=otojest;17718114] ..czy wymiana wchodzi w grę? [/QUOTE]niech pomyślę... Nie absolutnie bo twoje a moje to jest nie do porównania a moje choć powalone fest też kocha Kamishe <3o w mordę to jednak to w dwie strony idzie ? ![]() ---------------------------------------------------------- uważaj czego pragniesz . I was just a little picture head somebody u've just seen last week . /byłam tylko małym obrazkiem głowy kogoś, kogo widziałeś w zeszłym tygodniu./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-03-09 o 09:52 |
|
|
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
żeby właśnie we mnie widział szczęście i sens życia.
Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce . sam widzisz, nic specjalnego. szereg nieprzespanych nocy, nigdy-nieschnąca poduszka, para wyziębłych dłoni i spierzchnięte usta. ot, miłość. W tych czasach okładka jest najważniejsza. Nikt nie patrzy wnętrze. Liczy się szpan. I nic więcej. Zrozumiałam, że jeśli coś postanowię głęboko z serca to najczęściej jest to właściwa decyzja. Nauczyłam się, że jeśli sama jestem zraniona to nie znaczy, że mogę ranić innych. Nauczyłam się, że każdego dnia należy wyciągnąć rękę do kogoś. Każdy potrzebuje serdecznej myśli i przyjaznego klepnięcia po plecach. Zrozumiałam, że muszę się jeszcze dużo nauczyć. Zrozumiałam, że ludzie zapomną co im powiedziałam albo uczyniłam, ale nigdy nie zapomną uczuć, jakie w nich wzbudziłam.
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
![]() Nie ma problemów, to nie ma przyczyn, czy uczuć. Przyczyny zawsze są a uczuć nie ma bez zarzutów. * To teksty. A na żywo już nie zkreślisz. Uwierz mi. Jak nie rozkminiasz to się z tym prześpij. Jak nie rozkminiasz to idź z tym kimać . * Zostaw, to co nie Twoje. Głos masz, to postaw na swoje. Odstaw te paranoje! * I choć niewiele mam to wiem że inni wiele by dali by mieć to co ja mam -,- joł xdd * O ! Orzeszek ! Dziewczynki miała bym do was prośbę.. o opisy o tym że od niedawna piszę na internecie ze ślicznym chłopakiem , i napisałam mu że się w nim zakochałam. nie wiem moze on sobie tylko jaja robi.. a mieszka blisko ;D i fajnie by było jak też by się we mnie zakochał ;p a juz wcześniej mi pisał ze mu sie strasznie podobam.. |
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
' ścigam się z czasem . '
' pewnie myslisz , że jest mi łatwo nie?! ' spier.dalaj kur.wa z moich snów .' ' ty mnie kur.wa nie wkur.wiaj tylko mnie kur.wa kochaj. ' byliśmy jedną z najpiękniejszych par . ' ' wiesz jak sie teraz przez Ciebie czuje? Pewnie nie.Nigdy nie wiesz jak jest. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-03-09 o 12:39 |
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić wady biustem... Zanim coś się zmieni w nas I zapomnisz. A do gwiazd za daleko stąd... Przezroczysty domek z kart Mówią ,że nie mamy szans.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Uwierz, że moje malutkie serducho też Cę kocha <3
______________________ nawet nie wiesz do czego jestem zdolna w takich sytuacjach. o pewnych rzeczach w ogóle nie warto mówić. Podłączona mnie do respiratora i czekano. Tracono wiarę i podjęto decyzję o odłączeniu. Wtedy moje serce zaczęło bić.
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
Wtedy w głowie miałam tylko stado dzikich kotów, które przeraźliwie miauczały nad rozlanymi myślami.
Moja tęsknota osiągnęła tak ogromne rozmiary, że wypełniła mnie, mój pokój i mieszkanie sąsiadów. Nocą tęsknię bardziej. Całe miasto razem ze mną szuka Twoich dłoni. <3 dla Was. |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 -
kamisha - dziękuję słoneczko i za inne pochwały dziękuję z poprzedniej części, bo coś mi mignęło ![]() .. przez cały ten czas podświadomie szukałam w Tobie Jego twarzy, głosu, oddechu. Zrozumiałam, że bicie Twego serca diametralnie różni się od bicia Jego serca. Przestałam doszukiwać się Jego w Tobie. Wszystko powróciło do normy... na czas nieokreślony. Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu. Już dobrze jest, dobrze już... Mówią o niej, że była kiedyś z kimś kto obiecał raj i nagle znikł . I coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam Cię . Kochany mów mi częściej o miłości bo chcę wierzyć, że jest .
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-03-09 o 12:52 |
|
|
|
#1149 |
|
Przyczajenie
|
* Smak odwiecznej niespodzianki ma....
* Młoda, piękna tak jak nikt, żyła pełnią swego życia.Noce się zmieniały w dni, była wciąż nie do zdobycia. * Nasze Serca Rozerwał Wiatr... * Powróćmy Do Straconych Dni... * Ja Nie Chcę Wierzyc Że To Zgasło Jak Sen.! * Szare chmury snują się jak moje myśli. * Już nie mogę tylko w samotności żyć, moje serce chcę dla Ciebie mocno bić. |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
moje małe serduszko też Cię kocha.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-03-09 o 14:13 |
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Skoro jest dzień zakochanych to dlaczego nie stworzono dnia singli? bo niektórzy zakochani myślą o sobe tylko w ciągu kilku godzin, a po głowach tych drugich samotność krąży przez cały rok. lekka niczym motyl lecę w mgle pamięci, by odnaleźć wspomnienia. trzepocząc skrzydełkami odgarniam co mnie dręczy, niby od niechcenia. licencja na skandalność uczuć. Wychodzę z domu w spodniach od piżamy, robiąc jajecznicę wbijam skorupki jajek, herbatę słodzę solą, a zupe doprawiam ketchupem. Czy to ze mną jest coś nie tak? Czy z moim sercem? z dedykacją dla pierd.olonego księcia, który spieprzył życie kolejnej księżniczce, brawo skur.wielu ! zakochanie to powszechna choroba .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1152 |
|
Gość
|
` 4 dzień mija a znowu ta pier.dolona monotonia i brak Ciebie...
` Przeszywający ból, który jest jedynym ratunkiem od tego świata.. ` Ona wydziarała Twoje inicjały na karku .. |
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Nensie, ruda wiewiora, blondii69, Mrs Unfabulous, kamisha, beautiful_lie - powariowałyście? ale tak serio pytam. ejj no ja was kocham mocniej! 4ever! ♥
_______________ trudno jest oddychać. każdy oddech przypomina mi że nie potrafię żyć bez ciebie.
ukrywam swoje łzy, gdy tylko słyszę twoje imię. ale ból w sercu jest ciągle taki sam.
|
#1154 | ||
|
Zadomowienie
|
_untouched_
śliczny masz podpisik, śliczny ; * Cytat:
Cytat:
kochane mojeee ; * ; * ; * ! dziękuję! __________________ Hello, is it me looking for?
Hej, czy jestem tą, której szukasz? sometimes I feel my heart will overflow.. czasami czuję, jak moje serce przepełnia się.. Tell me how, to winh Your heart for I haven't got a due.. But let me start by saing- ‘I love You..’ Powiedz mi jak zdobyć Twoje serce, bo nie miałam sposobności.. Ale pozwól mi zacząć od słów- ‘Kocham Cię..’ moje ostatnie opisy nie są mojej twórczości, a z piosenki Hello, którą polecam w wykonaniu : http://bybi.wrzuta.pl/audio/3Xn20Lvp...orniak_-_hello
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
słoneczko 1. jak na ciebie patrze to mam chęć wysłać SMS o treści pomagam . ![]() 2. never seem to understand what the hell I'm tryin` to say .! /nigdy nie próbowałeś zrozumieć, co u diabła próbuję powiedzieć!/ 3. my life is turin` into hell /moje życie obraca się w piekło./ 4. I despise u . /gardzę Tobą./ 5. everytime u go away, it actually kinda makes my happy . /za każdym razem, kiedy odchodzisz, tak właściwie uszczęśliwiasz mnie./ 6. I'm not gonna cry about some stupid guy, a guy who thinks he's all that . /nie będę płakać przez jakiegoś głupiego kolesia, który myśli, że jest wszystkim./ .
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
beautiful_lie mmm
tylko iść i się udusić kablem od prostownicy.
pod stertą ciuchów, papierów i książek. zastanawiam się powoli gdzie jest łóżko a w mojej głowie kiełkuje perfidny plan to tylko jest taka gra, a my w nią gramy. lecz bardzo małe szanse w niej masz, jej wynik znamy herbata z cynamonem, słuchawki na uszy i życie jest piękne. choć na chwilę.
|
#1157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znów wracam po niezauważonej dłuższej nieobecności. nie jestem Twoją mamą. mógłbyś się chociaż odezwać... powiedzieć, że tęsknisz. mam dość moich zapłakanych oczu. muszę o Tobie zapomnieć. tylko... tylko jak...? |
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
kamisha-nie mam weny to co mam dodawac, zasmiecac nie bede
kocham Cie malenka i Twoje cudowne opisyPrzy tobie ronić łzy, o tobie w nocy śnić i przysiąc mogę Ci nie zmieni tego nikt. lecz czasem słowa me tak bardzo ranią Cię.Więc proszę wybacz mi, pozbądź się wspomnień złych z nadzieją w przyszłość spójrz, bądź jak mój anioł stróż. czego ja pragnę, ty tego także chcesz. W twych myślach odgadnę, że w tłumie nie przepadnę, nie znajdę się na dnie, jak ciało w brzeskim bagnie. wiesz o czym marzę, by to co czas pokaże, zgrało się z mym planem, z Tobą być odłamem. wskazać wspólny wyższy cel. z naszej połączonej krwi, kiedyś narodzi się człowiek. wylądowałam na dnie, jak ciało w brzeskim bagnie..
|
|
#1159 |
|
Rozeznanie
|
There's so much here that I don't understand. | Jest tutaj wiele rzeczy, których nie rozumiem.
Your face-saving promises. Whispered like prayers. | Twoja twarz wypowiada obietnice. Szepcąc je jak modlitwy. I'm a slow-dying flower in the frost-killing hour. | Jestem powoli umierającym kwiatem w mroźnej, martwej godzinie. I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life. | Potrzebuję kołysanki, pocałunku na dobranoc, anioła, słodkiej miłości mojego życia. Do you remember the way that you touched me before ? | Czy pamiętasz jeszcze sposób w jakim mnie dotykałeś ? Better shut your mouth, hold your breath and you kiss me now ! | Lepiej się zamknij, zatrzymaj oddech i pocałuj natychmiast ! Mrs Unfabulous
szczególne miejsce w moim serduchu. ![]() kamisha , panna_miodowa & beautiful_lie każdą z osobna codziennie coraz bardziej. <3
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-09 o 15:37 |
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
agrr - okradziona
![]() KaMa2704 - nie wiem o czym ty mówisz mrau ; *pozwolę sobie uznać, że to ja <3częściej kobieto! _____________ your picture on my wall it reminds me that it's not so bad, it's not so bad. /twoje zdięcie na mojej ścianie, ono przypomina mi, że nie jest źle, nie jest tak źle/ with the words in silence, with morning coffee and cigarette. /ze słowami w ciszy, z poranną kawą i papierosami/ whatever you say /cokolwiek powiesz/ drink up to sorrow, sorrow for break up, borrow who you are not like the other girls /nie taka jak inne dziewczyny/ no more shame, she has felt too much pain in her life in her mind she's repeating the words: all the love you put out will return to you /nigdy więcej wstydu, ona odczuła zbyt wiele bólu w swoim życiu, a w swojej głowie powtarzała słowa: miłość, którą komuś podarujesz, wróci do ciebie/
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-03-09 o 15:39 |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
` A ona z każdym dniem kochała go co raz mocniej a On z każdym dniem stawał się co raz bardziej obojętny... `Obojętne serce , udawana miłość.... ` Połamane serce pod wielką rynną z łez... ;( ` [...] Przepuściła swoje serce , uczucia , rozum przez drobne sitko... Dlaczego .? Chciała oczyścić je z miłości do niego... ` Biegła za nim ile tchu lecz zgubiła się w ciemnym lesie bez kompasu... ` Dała się ponieść nadziei , marnemu złudzeniu o pięknym love story...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:38 |
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
_mandarynka, z innej bajki, blondii69, beautiful_lie, _untouched_, Mrs Unfabulous, panna_miodowa, lucyferowa, uwielbiaj, Love_HateYOU, beautiful_lie, absurdalnie, Toogether93, unlovedx3, marikab, myCh, TinyCinderella.
Jesteście meega . ;*
Kocham was lale . ______________________ `wypełniony po brzegi żakiet marzeniami . wypchane kieszenie miłością . - i tylko bądź obok, abym czuła Twój oddech na ramieniu . < 3 ` jestem tak stabilna emocjonalnie jak szklanka wody trzymana przez człowieka z parkinsonem . 'Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości.' nie będę Ci robić obciachu przy kumplach bez obaw. nigdy na Ciebie nie spojrzę w ich obecności. przecież jeszcze by pomyśleli, że masz uczucia. i strzeż, mnie Boże, żebym nie złamała, piątego przykazania dekalogu, jak zobaczę, tą szmatę . wiesz, ja wciąż pamiętam jak łaziłam w Twojej kurtce.. ' . wstawaj królewno, sen się skoczył. życie na ciebie czeka. a ty znów jesteś nikim . ' `całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. widzieli ich wszyscy - Oni tylko siebie.` Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-03-09 o 15:40 |
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Użycz mi słońca. Zapal światełko życia w mym sercu. Rozpal ciepło. Ogrzej. Wysusz łzy, którymi łka me serduszko. Wytrzyj te słone kropelki, które lśnią także na mych rzęsach.
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
jejuniek dziewczyny wy oszalałyście : *
nie zasłużyłam na tyle pochwał pamiętam czasy, kiedy pierwsza łyżka Twojego nowo otwartego jogurtu była dla mnie. spytałeś czemu jestem smutna. odpowiedziałam prosto, że mam złamane serce. pocieszałeś, rozweselałeś.. szkoda tylko, że nie zapytałeś przez kogo. nigdy o nic Cię nie prosiłam, ale w tej chwili w dupie mam honor. przytul mnie mocno. bo jesteś typem chłopaka, który śmiałby się gdybym upadła, ale pomógł mi wstać i wyszeptał 'w porządku skarbie, wciąż cię kocham'. życie może legnąć nam w gruzach, w każdym momencie. zazwyczaj dzieje się to w tym najmniej spodziewanym. zazwyczaj wtedy kiedy wydaje nam się, że jesteśmy szczęśliwi. piekło jest wtedy, gdy budzisz się każdego, cholernego dnia i nie wiesz, po co tu jesteś, po co w ogóle żyjesz. mam niedobór Ciebie. nieuleczalny i poważny w skutkach. dziś zastanawiasz się jak my mogliśmy być ze sobą, spoko, ja teraz myślę o tym też. a jutrem zajmę się jutro.
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() otojest, m4dzi4ra, KaMa2704 - uwielbiam Was czytać _______ nie pokonasz nas bo nas łączy więź. bądź dziś dobrą myślą obok mnie, bardzo blisko. moje życie to chwila. życie polega na wyborch. zabij tą namiętność. ja i ty, nasze myśli jak i czarne sny. sto tysięcy pokus, tak łatwo sens zgubić. patrzysz i gotuje mi się krew. zycie karmi nas tym co nieobliczalne. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-03-09 o 15:53 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
Za dużo Go było a teraz ma po nim kaca.
Jeśli on był na tyle głupi, by odejść, Ty bądź na tyle mądra, by mu na to pozwolić. - Po co Ci termos? - Ja też potrzebuję czasem odrobiny ciepła... Tyrania nie musi być mordem, wystarczy obojętność. być bez uczuć, nie czuć nic.
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
BananowaDelma - jeszcze Ty mega jesteś, kocham Cię też
beautiful_lie - a moje serduszko od razu zakochało się w Tobie kamisha - Twoje serce mnie? nie wierzę w to co czytam łaaał, dziękuję, z wzajemnością oczywiście martiska - caroline2324, dontgivemenames, z innej bajki - okradłam ![]() ___________________
Tym razem nie chcę z Twych ust usłyszeć tych samych słów. Nikt poza Tobą nie odpowiada za Twoje czyny. Musisz się nauczyć ponosić konsekwencje tego, co robisz. Odbudujmy raz jeszcze to, co daje Nam szczęście. Ktoś, kto nie potrafi kochać samego siebie, sam także nie może być kochany. Zadaj sobie pytanie, czy na tyle jesteś silny, aby zmienić w sobie to, co często rani innych.
|
#1168 |
|
Konto usunięte
|
i ja kocham to kamiszowe zboczone serce. <3
kicia. <3 _________________________ ________________ i ten głuchy krzyk. łzy już wyschnięte. wspaniale, spokojnie jest. wyprani z emocji. po cichutku zabijamy naszą miłość. udajemy ,że wszystko jest normalne: kawa,gazeta,rogalik. |
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Love_HateYOU & marikab & myCh & MrUnfabulous & kamisha & panna_miodowa & beautiful_lie - dziękuję, dziewczynki moje cudowne. ![]() anyszowska ? ______________
cisza to najpotężniejszy krzyk. jeśli odejdziesz, zabierz oddech... bez Ciebie jest mi niepotrzebny. słowa tańczące na wietrze... pustka zaokienna. przeminęli. zagubili się. czasem tęsknią. skazani na przeszłość. nie ma co się łudzić. ludzie nie mają sobie nic do powiedzenia. mówią ze sobą - każdy tylko o swoich zmartwieniach, to jasne. każdy dla siebie. świat dla wszystkich. chcę nagle wiedzieć, od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód. nie ma już nic za ścianą powiek. wypalił się w nas ogień. wspaniali jak bogowie, zginiemy bezpowrotnie. bowiem istnieją w ludzkim sercu struny, których lepiej nie dotykać... nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. kto mi odda moje zapatrzenie i mój cień, co za Tobą odszedł?
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
*
wolę Twoje 'myślałem o Tobie' niż 'kocham' kogokolwiek innego. i usłyszeć od Ciebie, że to mnie szukałeś, że o mnie śniłeś, że o Naszym związku po cichu marzyłeś. nie jesteś pewny uczuć? kup bilet na podróż dookoła świata. poznaj inne kobiety. a jeśli tu wrócisz i nadal będziesz myślał o mnie, pamiętaj, że cały czas czekam. *
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

[/QUOTE]

nie wiem moze on sobie tylko jaja robi.. a mieszka blisko ;D i fajnie by było jak też by się we mnie zakochał ;p a juz wcześniej mi pisał ze mu sie strasznie podobam.. 

kocham Cie malenka i Twoje cudowne opisy
<3
nie wierzę w to co czytam