Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 13:42   #511
_Lena_
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VIII

A ja w końcu dzisiaj odebrałam prawko.
Teraz tylko trzeba znaleźć jakiegoś odważnego z autkiem. [czyt. mojego mężczyznę]

Edit: No i dzisiaj mam pierwszą jazdę.
_Lena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:02   #512
neusia83
Rozeznanie

Cześć dziewczyny pozwólcie że przyłączę się do Was. W styczniu zaczęłam kurs, wczoraj byłam już na państwowym teoretycznym-0 błędów a praktyczny mam 19 marca na7:00. I już strasznie się boję. Ja zdaję w Poznaniu u nas są Renault Clio, jak dla mnie takie sobie, miałam okazję jeździć terenowym Renault Scenic i o wiele lepiej mi się jeździ.
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:46   #513
madziuska_
Raczkowanie

ja oczywiście też w plecy.
egzaminator już mi znany, oblał mnie kiedyś od tak sobie za `dynamikę jazdy` dziś jednak próbował od początku mnie gdzieś zagiąć, parkowania w trudnych miejscach, zawracanie itp. i w końcu uległam i ponoć wjechałam tyłem na obszar wyłączony z ruchu..no cóż
ech. tylko teraz czeka mnie teoria.
muszę znaleźć jakąś pracę żeby oddać choć trochę pieniędzy za to prawko rodzicom bo aż mi wstyd.
Akinom nie poddawaj się, uda Ci się zobaczysz!;*
madziuska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:18   #514
jajun
Raczkowanie

ja dziś zdalam !!!
za 7 razem, ale najwazniejsze ,ze zdałam. teraz mam do was pytanie. jak odebrac prawko , kiedy bede wiedziala ze mozna je odebrać ? zdawałam w toruniu
jajun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:38   #515
_Lena_
Raczkowanie

neusia83 Clio jest super.! Mi się bardzo dobrze na nim jeździło.
Powodzenia.!

jajun tutaj masz stronę i na niej możesz sobie sprawdzać kiedy, co i jak.
U mnie dzisiaj na tej stronie pokazała się w końcu wiadomość, że prawko jest do odbioru, więc strona jest dobra.
Prawko odbierasz w urzędzie po opłaceniu 84,50

http://kierowca.pwpw.pl/

Edytowane przez _Lena_
Czas edycji: 2010-03-09 o 16:40
Stary 2010-03-09, 16:44   #516
jajun
Raczkowanie

a oplate robi sie przed czy w dniu odbioru prawka?
jajun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 17:13   #517
_Lena_
Raczkowanie

Ja płaciłam przed.
Ale kiedy byłam dzisiaj po odbór to Pani pytała czy już płacone było, więc pewnie można i po, ale tego musisz się dowiedzieć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 17:20   #518
xdreadx
Raczkowanie

ja musze w koncu swoje odebrac :P bo już jest, że do odbioru a nie płaciłam jeszcze, więc zapłacę przy odbiorze
xdreadx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 19:02   #519
Akinom31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuska_ Pokaż wiadomość
ja oczywiście też w plecy.
egzaminator już mi znany, oblał mnie kiedyś od tak sobie za `dynamikę jazdy` dziś jednak próbował od początku mnie gdzieś zagiąć, parkowania w trudnych miejscach, zawracanie itp. i w końcu uległam i ponoć wjechałam tyłem na obszar wyłączony z ruchu..no cóż
ech. tylko teraz czeka mnie teoria.
muszę znaleźć jakąś pracę żeby oddać choć trochę pieniędzy za to prawko rodzicom bo aż mi wstyd.
Akinom nie poddawaj się, uda Ci się zobaczysz!;*
Dzięki madziuska_ ale na razie mam dość! Jak wreszcie od początku dobrze mi szło to znalazł się cwaniaczek! wszystkiego się czepiał - nawet nie podobało mu się, że łuk zrobiłam idealnie i dość szybko! Stwierdził, że robiłam chyba na sposób a nie na wyczucie. Baran!!!
Z wyrzutami to i ja się borykam, bo też nie pracuję - mąż utrzymuje rodzinę i moją jazdę. Też szukam pracy, ale ciężko to idzie.

madziuska, a utalałaś sobie nowy termin? Ja to po pierwsze tak jak pisałam - mam na razie dosyć wrażeń, a po drugie muszę najpierw wykupić te cholerne 5 godz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez jajun Pokaż wiadomość
ja dziś zdalam !!!
za 7 razem, ale najwazniejsze ,ze zdałam. teraz mam do was pytanie. jak odebrac prawko , kiedy bede wiedziala ze mozna je odebrać ? zdawałam w toruniu
Kurcze! pewnie, że najważniejsze, że zdałaś. Wielkie gratulacje.
Akinom31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 19:56   #520
Ewelina9033
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Akinom31 Pokaż wiadomość
No i chyba sobie zapeszyłam. Tym razem trafiłam właśnie na ten typ egzaminatora z negatywem w oczach. Ale nie denerwowałam się i starałam się nie reagować na jego mimikę. I pewnie wszystko byłoby dobrze, gdybym włączyła światła . Tzn. światła miałam włączone, ale .....pozycyjne!!! Idiotka jestem, co nie! W ten sposób to nigdy nie zdam i dlatego dam sobie chyba na wstrzymanie.
Wcześniejsze porażki tak nie bolały, jak ta dzisiejsza!

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

madziuska_ - ja mam już za sobą, a teraz trzymam kciuki za ciebie, bo chyba juz starczy tych porażek!!

wyobraz sobie ze ja tez przez to nei zdalam tylko ja zadnych nie mialam wlącziny ehhhh

16.11.2008 Razem

13.06.2015 Żona

Tp 26.09.2015 Szymuś
Ewelina9033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 19:58   #521
Asia31
Zakorzenienie

Dziewczyny glowy do gory,uda sie w koncu.Jajun gratulacje

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 20:08   #522
madziuska_
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki madziuska_ ale na razie mam dość! Jak wreszcie od początku dobrze mi szło to znalazł się cwaniaczek! wszystkiego się czepiał - nawet nie podobało mu się, że łuk zrobiłam idealnie i dość szybko! Stwierdził, że robiłam chyba na sposób a nie na wyczucie. Baran!!!
Z wyrzutami to i ja się borykam, bo też nie pracuję - mąż utrzymuje rodzinę i moją jazdę. Też szukam pracy, ale ciężko to idzie.

madziuska, a utalałaś sobie nowy termin? Ja to po pierwsze tak jak pisałam - mam na razie dosyć wrażeń, a po drugie muszę najpierw wykupić te cholerne 5 godz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Kurcze! pewnie, że najważniejsze, że zdałaś. Wielkie gratulacje.
no to troszku lipa. Ale jak teraz to zostawisz to później będzie Ci jeszcze ciężej. Nie ma co się poddawać.

mam termin na 24 marca. teorie + praktykę. ach nie wiem jak to będzie.
madziuska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 07:56   #523
angellina
Raczkowanie

GG do angellina

Ja jeźdze z mamą i też mam więcej stresu niż przyjemności. Chociaż widzę,że bardzo się stara nie komentować itp.,ale niestety jej to nie wychodzi.

Również strasznie się boję,że np.spowoduje korek,zaczną na mnie trąbić itp.

Mój TŻ i rodzice mi mówią,że muszę jeździć inaczej nigdy nie będę mogła swobodnie śmigać,ale jak mam jeździć skoro źle się czuję w tym samochodzie i na samą myśl się trzęsę?

Jechałam ostatnio również z TŻ i muszę przyznać,że o niebo lepiej mi się jechało. Jechałam większym autkiem. I całą drogę nawijałam mu jak najęta-chyba z nerwów[/QUOTE]

Też mam duże auto, na razie sama nie jeżdżę, bo mąż mi nie chce dać, ale jak z nim jadę to oczywiście jego gadanie jest okropne. mówi, że dopiero jak śniegi dobrze stopnieją to mi da. też się stresuję, jak jadę, chyba trzeba dużo jeździć, żeby wprawy nabrać, te egzaminy mi "skrzydła podcięły" ( za 8 razem zdane), ciągle mi się wydaję, że się nie nadaję do jeżdżenia autem.
angellina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:12   #524
Akinom31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuska_ Pokaż wiadomość
no to troszku lipa. Ale jak teraz to zostawisz to później będzie Ci jeszcze ciężej. Nie ma co się poddawać.

mam termin na 24 marca. teorie + praktykę. ach nie wiem jak to będzie.
No co Ty - nie poddam się!!! Przeżyłam tyle porażek, że i następne przetrzymam. Przespałam się, przemyślałam i umówiłam sobie już jazdy. Nie mogę dać sobie na wstrzymanie bo jestem z tego typu ludzi, co jak coś odkładają na później to z reguły oznacza, ze odłożone na "nigdy". Idę na całość i jak to mój mąż mówi: "kiedyś w końcu trafię na ten swój dzień".Eh, ale kiedy? Najważniejsze, źe opanowałam już nerwy i nie ściska mnie już w żołądku na samą myśl o egzaminie. Zobaczysz madziuska_ niedługo nadejdzie ten dzień, że będziemy sobie gratulować. Trzymajmy się dobrej myśli! Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez neusia83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny pozwólcie że przyłączę się do Was. W styczniu zaczęłam kurs, wczoraj byłam już na państwowym teoretycznym-0 błędów a praktyczny mam 19 marca na7:00. I już strasznie się boję. Ja zdaję w Poznaniu u nas są Renault Clio, jak dla mnie takie sobie, miałam okazję jeździć terenowym Renault Scenic i o wiele lepiej mi się jeździ.
No to witamy!!!
Postaraj się spokojnie podejść do pierwszego podejścia. Wiele osób pierwszy raz zdaje, bo nie ma presji porażek i wielkich nadziei, że za 1 razem się uda. Także spokojnie, spokojnie, nie denerwuj się i będzie dobrze.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _Lena_ Pokaż wiadomość
A ja w końcu dzisiaj odebrałam prawko.
Teraz tylko trzeba znaleźć jakiegoś odważnego z autkiem. [czyt. mojego mężczyznę]

Edit: No i dzisiaj mam pierwszą jazdę.
No i jakie wrażenia??? Kurcze, dziewczyny, ale wam zazdroszczę, że macie już za sobą i możecie posmakować prawdziwej jazdy! Życzę Wam szerokiej drogi!!!

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

owieczka - pamiętamy o Tobie! Kciuki od rana poszły w ruch. Powodzenia.

Edytowane przez Akinom31
Czas edycji: 2010-03-10 o 10:09
Stary 2010-03-10, 15:15   #525
kruszi91
Raczkowanie

owieczka trzymamy kciuki

Akinom31 jestem pewna że w końcu dasz radę i na pewno nadajesz się do jazdy . To tylko kwestia wprawy . Ja mam to prawko ale czasem czuje się jak idiotka jak nie wiem jak się zachować w niektórych sytuacjach i jak stresuję się ( szczególnie teraz jak były wielkie śniegi) jak przejechać i kogo przepuścić na wąskiej uliczce .

Powodzenia

Edytowane przez kruszi91
Czas edycji: 2010-03-10 o 15:16
kruszi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 16:47   #526
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś zdalam !!!
Gratulacje!!!

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
No i chyba sobie zapeszyłam. Tym razem trafiłam właśnie na ten typ egzaminatora z negatywem w oczach. Ale nie denerwowałam się i starałam się nie reagować na jego mimikę. I pewnie wszystko byłoby dobrze, gdybym włączyła światła . Tzn. światła miałam włączone, ale .....pozycyjne!!! Idiotka jestem, co nie! W ten sposób to nigdy nie zdam i dlatego dam sobie chyba na wstrzymanie.
Wcześniejsze porażki tak nie bolały, jak ta dzisiejsza!

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

madziuska_ - ja mam już za sobą, a teraz trzymam kciuki za ciebie, bo chyba juz starczy tych porażek!!
walcz dalej!! nie warto przerywać trzymamy kciuki będzie dobrze
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:17   #527
Ami
Zakorzenienie

Cytat:
a oplate robi sie przed czy w dniu odbioru prawka?
Ja dziś dostałam SMS z urzędu gminy (tak, sms!!), że prawo jazdy przekażą do wyrobienia dopiero jak zapłacę te 84,50 zł i pojawię się u nich z dowodem wpłaty. Bez sensu. Będę musiała dwa razy jeździć...
Ami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 20:26   #528
Asia31
Zakorzenienie

hm dziwnie ja placilam przy odbiorze prawka.

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 20:45   #529
Nija_
Zakorzenienie

Dzisiaj po raz trzeci oblałam egzamin praktyczny Miałam też dzisiaj teorię - zero błędów.

Oblałam po chyba 20 minutach jazdy po mieście. Przy zmianie pasa nie popatrzyłam czy tamten pas jest wolny. Tzn. popatrzyłam wcześniej przy włączaniu kierunkowskazu, ale potem jakoś o tym zapomniałam W sumie nic się nie stało (dzięki egzaminatorowi), ale jakbym jechała sama, to pewnie byłaby stłuczka

Ehhhhh

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 20:50   #530
Olean
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Przyłączę się do Was jeśli można
Ja na kurs dopiero planuję iść i na razie jeżdżę sobie po polnych drogach z tatą Niby wszystko idzie w miarę, tylko jak się zestresuję to nie mogę nawet samochodu odpalić Straszna panikara ze mnie. Albo jak zobaczę jakiegoś człowieka, rower, a nie daj Boże drugi samochód na drodze to totalna panika Wy też tak miałyście na początku? Bardzo bym chciała zobić prawko, ale boję się, że zje mnie stres i nic z tego nie wyjdzie
Stary 2010-03-11, 20:58   #531
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
Ja na kurs dopiero planuję iść i na razie jeżdżę sobie po polnych drogach z tatą Niby wszystko idzie w miarę, tylko jak się zestresuję to nie mogę nawet samochodu odpalić Straszna panikara ze mnie. Albo jak zobaczę jakiegoś człowieka, rower, a nie daj Boże drugi samochód na drodze to totalna panika Wy też tak miałyście na początku? Bardzo bym chciała zobić prawko, ale boję się, że zje mnie stres i nic z tego nie wyjdzie
Tak

Rozmawiałam z dziewczyną, która dzisiaj też zdawała trzeci raz. Zatrzymała się przy znaku Stop i tak się zestresowała, że nie potrafiła odpalić samochodu. Kilka razy próbowała, ale w końcu egzaminator musiał przerwać egzamin.

Tak mi smutno z powodu tego dzisiejszego egzaminu Miałam już zaliczone zawracanie w bramie i na rondzie itd., miałam jeszcze tylko poprawić parkowanie prostopadłe i wracalibyśmy do WORDu
Stary 2010-03-11, 21:23   #532
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Tak

Rozmawiałam z dziewczyną, która dzisiaj też zdawała trzeci raz. Zatrzymała się przy znaku Stop i tak się zestresowała, że nie potrafiła odpalić samochodu. Kilka razy próbowała, ale w końcu egzaminator musiał przerwać egzamin.

Tak mi smutno z powodu tego dzisiejszego egzaminu Miałam już zaliczone zawracanie w bramie i na rondzie itd., miałam jeszcze tylko poprawić parkowanie prostopadłe i wracalibyśmy do WORDu
Nie martw się... Jeszcze będziemy jeździć
Stary 2010-03-12, 07:48   #533
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam do Was pytanie
Otóż kurs rozpoczęłam w grudniu i już pod koniec stycznia skończyłam teorie,jednak na jazdy planuję iść się zapisać dopiero dziś,ponieważ nie miałam czasu wcześniej,a słyszałam w telewizji że są jakieś nowe testy na prawo jazdy ,czy to prawda? i jezeli to prawda,to czy będzie mnie to dotyczyła skoro część teoretyczną na której uczyłam się również testów ukończyłam w grudniu 'starym tokiem' ?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 07:58   #534
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Ja juz dzisiaj mam egzamin. Trzymajcie kciuki. Byc moze 2 podejscie bedzie szczesliwie
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 09:34   #535
Akinom31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Dzisiaj po raz trzeci oblałam egzamin praktyczny Miałam też dzisiaj teorię - zero błędów.

Oblałam po chyba 20 minutach jazdy po mieście. Przy zmianie pasa nie popatrzyłam czy tamten pas jest wolny. Tzn. popatrzyłam wcześniej przy włączaniu kierunkowskazu, ale potem jakoś o tym zapomniałam W sumie nic się nie stało (dzięki egzaminatorowi), ale jakbym jechała sama, to pewnie byłaby stłuczka

Ehhhhh
Wiem, jak Ci smutno!!! Niestety!!! Też byłam w podobnej sytuacji i to też na 3 egzaminie. Ale cóż, pociesz się, że większą część egzaminu zaliczyłaś bez problemu. Czyli nie jestesteś złym kierowcą, a chwila nieuwagi przy takim stresie to coś na porzadku dziennym. Ten kto ma szczęścię to akurat miałby wolny pas i pojechałby dalej. Prawda???
Ale nie martw się i próbuj dalej!

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
Ja na początku to miałam takiego stresa, że nie widziałam ani ludzi, ani samochodów!!! Jak jechałam - nie wiem - chyba fartem nikogo nie przejechałam. Tak więc nie martw się i trenuj!!! Jazda z instruktorem jest o tyle lepsza od jazdy z tatą, iż masz świadomość, że w razie czego inst. wdepnie za ciebie hamulec!

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Ja juz dzisiaj mam egzamin. Trzymajcie kciuki. Byc moze 2 podejscie bedzie szczesliwie
Powodzenia Kobieto!!! Pokaż im co potrafisz.

A o której ruszasz?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie
Otóż kurs rozpoczęłam w grudniu i już pod koniec stycznia skończyłam teorie,jednak na jazdy planuję iść się zapisać dopiero dziś,ponieważ nie miałam czasu wcześniej,a słyszałam w telewizji że są jakieś nowe testy na prawo jazdy ,czy to prawda? i jezeli to prawda,to czy będzie mnie to dotyczyła skoro część teoretyczną na której uczyłam się również testów ukończyłam w grudniu 'starym tokiem' ?
Jak masz zaliczoną teorię na egzaminie to nie martw się o teorię i skup na praktyce. Testy masz ważne przez pół roku bez względu na to, czy w międzyczasie nastąpi jakaś zmiana, czy nie. No chyba, ze jeszcze nie podchodziłaś do egzaminów - wtedy zmiana cię niestety dotyczy (ale to naprawdę małe zmiany).

Edytowane przez Akinom31
Czas edycji: 2010-03-12 o 09:38
Stary 2010-03-12, 09:35   #536
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:

Powodzenia Kobieto!!! Pokaż im co potrafisz.

A o której ruszasz?
13:30
Boje sie, ze znowu na luku nie zdam
Stary 2010-03-12, 09:47   #537
Akinom31
Raczkowanie

Cytat:
13:30
Boje sie, ze znowu na luku nie zdam
Najgorszy ten lęk - musisz się go pozbyć - bo tak jak ja drugi raz go zawalisz. Ćwiczyłaś go jeszcze? Wychodziło Ci? Jeśli tak to przestaw myśli na inny tor. Ja za 3 razą, jak podeszłam na łuku i zatrzymałam się w tej drugiej kopercie to powiedziałam sama do siebie :"no przecież ten łuk nie jest taki straszny, skoro na jazdach wychodzi to czemu tu znowu ma nie wyjść." i przypomiałam sobie spokojne jazdy z instruktorem i dopiero wtedy dałam wsteczny i .... wyszło super. Tak więc uspokuj się - dasz radę! Jedź powolutku i w razie wątpliwości, czy zmieścisz się w linii - hamuj i poprawiaj.
Dasz radę!!! Wierzę w Ciebie! Powodzenia!

Edytowane przez Akinom31
Czas edycji: 2010-03-12 o 09:49
Stary 2010-03-12, 09:51   #538
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

U nas hamowac nie wolno, od razu zmarnowana proba (a czesto jest tylko jedna szansa - w zaleznosci od egzaminatora). Wczoraj mialam jazde. Czasami mi wychodzilo, czasami nie. Wczesniej za kazdym razem sie udawalo, ale po zawalonym egzaminie stracilam wiare w luk i koniec... 1 proba na 3 wychodzi.
Stary 2010-03-12, 09:57   #539
Akinom31
Raczkowanie

Cytat:
U nas hamowac nie wolno, od razu zmarnowana proba (a czesto jest tylko jedna szansa - w zaleznosci od egzaminatora). Wczoraj mialam jazde. Czasami mi wychodzilo, czasami nie. Wczesniej za kazdym razem sie udawalo, ale po zawalonym egzaminie stracilam wiare w luk i koniec... 1 proba na 3 wychodzi.
To o niczym nie świadczy. Więc dzisiaj czas na tą 1 z 3 prób! Głowa do góry - wyjdź z tego cholernego łuku i nie baw się we mnie!
A co do tej poprawki - to coś nie tak u was funkcjonuje. Przecież to nie instruktor decyduje o tym, czy dać poprawkę, czy nie. To mają z góry ustalone. U nas jak zatrzymasz sie na łuku to musisz od razu wrócić na drugą kopertę, wykonać łuk i wjechać w pierszą - i wtedy egzaminator mówi, że jazda nie płynna i każe powtórzyć.

Napisz później jak udało ci się pokonać ten łuk!
Stary 2010-03-12, 10:00   #540
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
To o niczym nie świadczy. Więc dzisiaj czas na tą 1 z 3 prób! Głowa do góry - wyjdź z tego cholernego łuku i nie baw się we mnie!
A co do tej poprawki - to coś nie tak u was funkcjonuje. Przecież to nie instruktor decyduje o tym, czy dać poprawkę, czy nie. To mają z góry ustalone. U nas jak zatrzymasz sie na łuku to musisz od razu wrócić na drugą kopertę, wykonać łuk i wjechać w pierszą - i wtedy egzaminator mówi, że jazda nie płynna i każe powtórzyć.

Napisz później jak udało ci się pokonać ten łuk!
No niestety u nas jest jakos lewo. Za wszystko potrafia zakonczyc egzamin. Wczesniej juz pisalam o dziewczynie, ktora oblala przy wyjezdzaniu z WORDU. Zapomniala o kierunkowskazie.
Ostatnio mialam jedna probe. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj.
Nie chce mowic, ze zdam, zeby nie zapeszyc.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości