|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
oczekiwania prysły.
nie ma w tym niczyjej winy. to nie żaden błąd czasem ot tak, bez przyczyny. nie pytam czy masz na mnie czas, tak nagle staję w Twoich drzwiach. po prostu przyjdź, usiądź i udawaj, że nigdy nie odszedłeś. nie będę życzyć Ci powodzenia, ale też nie zamierzam Ci przeszkadzać w tworzeniu twojej bajki. bywam zazdrosna o nieobecność. |
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
cherrydropss, hoe, IhateU, latin - okradłam
![]() ___________________
Miłości trzeba się nauczyć. O tym, że kochasz na imprezach zapominasz na moment. Kocham Jego egoizm, Jego urodę i smutek. Uwielbiam Jego upór, Jego ciało, kocham w Nim to, że nie kocha innych. Najlepszych rzeczy jesteś wart - nie ma załamka. Choć na zewnątrz otwarty, to po wewnętrznej stronie klamka. Do wszystkich czuję ten sam rodzaj miłości. Potrafię czuć tylko jeden rodzaj miłości.
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
to ja dam swoje pierwsze wyróżnienie dla was laseczki beautiful_lie , CaMa , keeendy , marikab , lucyferowa , BananowaDelma , z innej bajki , __Fallen Angel__ , Ciiri , margaretta_1 , MyCh , agatka944 , dresowa , blondii69 , Ejvon , drift , m4dziar4 , RozowaSkeyterka , zaczarowana xdd , _untouched_ , Niewinna Diablica , inquiring , grise , kofeina w RedBulach , szydera , panna_miodowa , Ruda wiewiora , limitowana , seventh eaven , uwielbiaj , Kowasaki600 , KaMa2704 , happyend , kaaate90 , absurdalnie , otojest , Missi_16 , hoe
(przepraszam jeśli pomyliłam się w nazwie kolejność przypadkowa)wszystkie jesteście świetne ![]() __ o mnie dawno zapomniałeś bo inną pokochałeś po tym co zrobiłeś mi nadal mam o tobie sny ludzie się nie zmieniają - my ich lepiej poznajemy
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
I'm gonna put You first. I'll show You what Your worth.. Będziesz zawsze na pierwszym miejscu. Pokażę Ci czego jesteś warta.. if You let me inside of Your world, there'd be one less lonely girl. jeśli tylko wpuściłabyś mnie do swojego świata, byłoby o jedną samotną dziewczynę mniej. There's gonna be one less lonely girl. Na świecie jest o jedną samotną dziewczynę mniej.
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
SlodkiUparciuch
miłość to ku.wa Gwałtowna rozkosz ma gwałtowny koniec.
|
|
#1206 |
|
Przyczajenie
|
ojojojojoj... to się zapuściłam nieźle..
postram się poprawić ślicznoty.. ![]() u mnie wielkie zmieny.. dlatego tak zaniedbałam wizaż.. ale czytałam ciągle.. ![]() ![]() : pamiętaj wtedy żeś szczęśliwy i że to szczęście jest ![]() i kiedy kiedy tak patrzę na tego misia.. (no wiesz którego.. dostałam go od Ciebie..) to widzę w jego oczach łzy.. mój uśmiech spakowałam do okrągłego pudełeczka i wysłałam do Afryki może tam ktoś będzie miał z tego radość.. a kwiaty? -dostaniesz na pogrzebie.. a za czas niedługi zostaniesz moim mężem .. ![]() ![]() wyszłam za mąż zaraz wracam.. a pamiętasz to co nas łączyło? -tak pamiętam.. piękne 10 dni.. 15 kłotni i 20 nieprzespanych nocy nawet niestać mnie na odważny krok.. wiem że przyjdzie taki dzień, gdy pożeganam się.. by założyć własny dom niedaleko stąd ![]() a kiedy wychodzisz.. kwiaty od razu więdną... ;/ ..i nienawidzę gdy wychodzisz tak bez słowa.. uwielbiam leżeć na zielonej trawie i obserwować gwiazdy nocą.. -dlaczego? bo wtedy mogę leżeć blisko Ciebie ;* a Ty się nie odsuniesz.. ugaszę każdy Twe pragnienie w słońcu skąpana.. z wiatrem we włosach i uśmiechem na twarzy.. podejdź tu bliżej.. -po co? no proszę chodź.. -no ale po co.. ? podejdź to zobaczysz.. -a co zobaczę.. ? eh... teraz już nic.. -no kazałaś mi podejść więc jestem.. ale miłości już nie ma.. -a była..? tak.. siedziała tu na moim ramieniu.. gdybyś podszedł.. połączyłaby nas na zawsze .. -eh jestem skończonym kretynem.. ! całe życie na to czekałem.. a teraz kiedy miłość sama przyszła.. ja nie odważyłem się zaryzykować.. i podejść.. a wiesz dlaczego nie podeszłem? -nie mam pojęcia.. bałeś się tego uczucia.. nie.. Ty mnie tak onieśmielasz.. przy Tobie mam nogi z waty i motylki w brzuchu.. ale teraz już za późno.. nigdy nie ma za późno!.. bo ja ... -..co Ty? no bo jaaa... no wiesz.. Kocham Cię! **
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ja Ciebie też kocham, za takie wyróżnienie milion razy mocniej
Mówi sie że nie można żyć bez miłości, osobiście uważam że ważniejszy jest tlen
Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. Można być starym, ale nie należy tego po sobie pokazywać. Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka. Gdy zaczynamy wszystko od początku, znaczy to, że koniec już bliski Życie jest w kolorze, który ma twoja wyobrażnia
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaDelma, SlodkiUparciuch - ojej, aż mi cieplutko się zrobiło na serduszku. dziękuję. <3
IhateU, marikab, Guziki xD - okradłam.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-03-09 o 19:31 |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie jutro ,może nie pojutrze, może nie za tydzień ale kiedyś opowiem ci historie... Historie pewnego złudzenia ;(( SlodkiUparciuch strasznie mi miło
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Bo najpierw musisz uwierzyć w siebie,aby coś osiągnąć. Zycie to wciąż nieznany brzeg ,płyniemy gdzieś daleko nikt do końca nie wie gdzie. Nie jest najgorzej. to tylko przejściowa grypa uczuciowa. Postrzegam świat jak sklep ze słodyczami Trzymam w ręku jedną pięciotysięczną świata. uwielbiam układać puzzle. Kiedyś dziewczyny potrafiły gotować jak ich matki, a teraz potrafią pić jak ojcowie. Hasło w krzyżówce- "Wielki ptak na 3 litery?"-wpisałem "Mój" A pod łóżkiem trzymam czterolistne gwiazdy.Na kiedyś. Oto jestem.. bez perfum i szminki.. Jednym spojrzeniem udowodnię Ci, że Twoja pewność siebie jest tylko iluzją. Witam po nie zauważonej obecności , wybaczcie kłopoty z netem ; ) , spóźnione ale szczere najlepszego kobitki z okazji wczorajszego święta , dużo weny życzę ; *** Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-03-09 o 19:46 |
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Już dawno tu nie pisałam, ale czytałam regularnie
witam nowe talenciaryWhen the oceans rise and thunders roar
I will soar with You, above the storm... /Kiedy ocean podnosi się i potężnie grzmi, Będę wnosić się z Tobą, ponad burzę.../ Zabierz stąd mnie, przeprowadź przez ten deszcz... Z Tobą mogę środkiem burzy przejść... Jesteś moim narkotykiem kotku... Bo bez Ciebie nic nie jest fajne Kocham Cię najmiłośniejszą miłością świata... ...a soczek bananowy nie smakuje tak jak wtedy... I nie cieszy Cię nic...
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
<3
****** ♥****** Gdy siedzisz tam jest mi trudno odwrócić wzrok.. Jeszcze jeden dzień bez ciebie przy mnie Jest jak ostrze noża, które przecina tu, przeze mnie. Ale ja jestem w stanie czekać Jestem w stanie czekać wiecznie. Kiedy mnie wołasz, moje serce przestaje bić Kiedy cię nie ma, nie przestaje krwawić. To, czego mi najbardziej brakuje to budzenie się przy tobie dziękuję!! ![]()
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________________ Kocham Cię, czy tego chcesz, czy nie; czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba, jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani. Zabłądziłam w Tobie, już nigdy się nie odnajdę. Nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam. Spójrz mi w oczy i przyznaj, że już NIC dla Ciebie nie znaczę... No zrób to ****a!
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
z wzajemnością, miśku.
< 3 Cytat:
![]() mrauu. < 3 + z innej bajki , ciiri , KaMa2704 , latin - zniewalacie. a gdy Lucyfer zaciągnie mnie do piekła, mam tylko jedną prośbę. chcę się smażyć na kolor złotawy.. Im lepiej poznawała ludzi, tym bardziej kochała zwierzęta... - I jak ? Wygrywamy ? - Zależy od tego, co uznasz za nagrodę. - Widziałam księcia na białym rumaku, który wjeżdżał w bramy mego zamku. - Ale .. to przecież niemożliwe. - Mówię tylko, co widziałam. 'Nie ma ludzi idealnych, ale spotkałam ludzi wspaniałych.'
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-03-09 o 20:08 |
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka - ojejku . ;D czy ja dobrze widzę ? w takim gronie moja skromna osóbka . ;o dziękuję wspaniała Ty . <3
![]() SłodkiUparciuch - milutko . ;* dziękuję ślicznie . ; D ; ) w milczeniu też można się zgubić . i wydaje mi się , że w twoich oczach mogę ujrzeć już tylko wroga .. .. między dobrem a złem , to jak między tobą a mną . czuję w Tobie coś co dla mnie jest niezwykłe . bywa ciężko ale nie chciałabym zapomnieć .
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma gorszych słów od zostańmy przyjaciółmi I nie ma gorszych przekleństw od zapewnień: Kocham Cię życia nie da się ot tak , po prostu ogarnąć, ono zawsze będzie miało dla nas jakieś niespodzianki, nie koniecznie dobre. lecz mimo wszystko się nie zrażam i nadal je kocham . i wyryła paznokciem na ścianie `nigdy się nie poddawać` zobacz jak cudownie marniejemy, zapętleni w treści bez znaczenia... i tylko modle się wieczorem byś znów na mnie spojrzał... jesteś lżejszy od fotografii, z której będziesz mnie teraz wycinać.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
...już powoli trzeżwieje z tej twojej miłości...
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Czegoś jej brakowało,i nie był to brak biżuterii.
I o nic nie będę Cię już prosić,mimo że bardzo bym chciała. To ten okrutny świat podcina mi żyły. nie pytaj co robię,nie powiem Ci prawdy. Jak każdego wieczoru wygląda przez okno czekając aż jakimś cudem on przez nie wejdzie. Uczę się uczuć. O miłości?,o miłości nie mogę powiedzieć nic. Sprzedam marzenia,cena do uzgodnienia. Chłodny wiatr tej nocy,nie był dla niej przeszkodą. Milcz.Nie wracaj.Zapomnij. Od tamtej pory przestała traktować uczucia racjonalnie. Jedynym środkiem ich kontaktu była nić spojrzenia. Idąc ulicą życia uderza o znak z napisem 'zaufanie'. Zapomniała,że latarnie gasną po północy. |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
'Zajrzyj mi w oczy i powtórz : jesteś mi obojętna '
'Dla ludzi zgorzkniałych, rozczarowanych i cyników zabrzmi to dosyć banalnie, ale dla pozostałej mniejszości to najlepsze co może być... Za miłość.' 'zbyt dużo uczuć i kawy. zbyt dużo Ciebie w moim życiu.' 'Mam wrażenie że jestem całkiem sama w życiu któremu zawsze dziękowałam za Ciebie.' 'Słuchałam go i się wstydziłam. Najnormalniej w świecie wstydziłam się swojego smutku i problemów, które nagle okazały się banalne..' 'Unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze niż poddanie się ich spojrzeniu..' 'Nie, to nie jest normalne by z każdym dniem stawał się moją, coraz to większą, nieopisaną obsesją... a to wszystko przez to, że jednym spojrzeniem niszczy cały mój element rzeczywistości' 'Uśmiechnęli się do własnych odbić i te pół sekundy trwało dłużej niż normalne pół sekundy..' `Widzę Cię średnio raz w tygodniu. Patrzę wtedy na Ciebie około minuty, uśmiecham się pół, a resztę czasu poświęcam na myśl, że jeszcze kiedyś uśmiechniesz się do mnie tak jak tej nocy.' `i kiedy zobaczyłam jak patrzysz w inne oczy wódka z mojego stolika zniknęła najszybciej. próbowałam sobie wmówić, że już nic do Ciebie nie czuję, z każdym kolejnym kieliszkiem wydawało się to łatwiejsze.' 'W filiżance kawy szukam kolorów życia' 'W mojej głowie aż huczało.W umyśle kłębiły się myśli, niczym zdezorientowany rój pszczół.Od czasu do czasu żądliły. To musiały być szerszenie.Pszczoły umierają po jednym użądleniu.A moje myśli żądliły mnie raz po razie.'
|
#1220 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczka moje kochane. Dziękuję za wszystkie wyróżnienia!
Znów was pookradałam troszku. ; )) Szybciutko dodaję i znikam. Nauka jeszcze czeka. =/ Chcę czegoś więcej, niż możesz mi dać.
A to chowanie się po pokojach nic Ci nie da. Zupełnie jak w filmie, zaczęło się niewinnie. Prawdziwa przyjaźń, to moja bateria. Nie chodziłeś w moich butach, nie myślałeś moją głową. Chodź do mnie znów, jeśli możesz. Uśmiechać lubię się, nie lubię się w****iać strasznie. Zalana szczęściem, że nareszcie jesteś. |
|
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
Przełykam rzeczywistość upitą wspomnieniami...
Jedno słowo, tysiące uczuć, miliony myśli, tony ciepła. K o c h a m Poczuć Cię tak jak wiosnę, w każdym minimetrze . Miłość to żart ze strony Boga. ![]() Jestem dziwką smutku. Wystarczy, że tylko pojawi się w drzwiach a ja od razu oddaję mu się cała. przetańczyła całe swoje życie, mimo, że tańczyc nie umiała...
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
SlodkiUparciuch - kradnij co chcesz kochana ;* ;D
Talent nad talentami ;** przyznam, że też od pewnego czasu Cię okradam ![]() Z oczu Twych skradnę każde Twe spojrzenie. Lubię zatracać się w Twoim uśmiechu. - Jesteś bliżej niż sobie to wyobrażasz. - Jak to? - Jesteś w moim sercu. A teraz gdy wszystko nabrało sens... pragnę na lepszą zmienić się. Nie jestem już taka jak byłam... wyruszyłam w swój świat i się zmieniłam. Uśpię swój lęk, zmienię swą codzienność, dam spokój z smutkiem niech nastaną dobre dni... bo mam już dosyć tych złych. i chciałabym Cię w końcu zabić wzrokiem.
|
#1223 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w takim gronie?! ;o dziękuję ;-* Cytat:
dziękuję ;* muszę się przyznać do tego, iż też zdarzyło mi się Ciebie okraść rok temu byliśmy jeszcze nieświadomi tego co nas spotka, tego, ze nasze drogi połączą się w tak piękny sposób i rozłączą tak brutalnie. hmm... dalej na dźwięk twojego imienia czerwienie się a serce bije szybciej, dziwne, bo już Cię nie kocham. patrząc w Twoje oczy, zapominałam o całym świecie, nie liczyło się wtedy nic, tylko TA chwila, to było taki magiczne! |
||
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
rzekomo to takie przesilenie wiosenne, brak miejsca w sercach, żadnego motyla w brzuchu.. Kamisha - Edytowane przez envious Czas edycji: 2010-03-09 o 20:53 |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
caroline2324 & marikab & without_demur - dz, misiaczki. ______________
... ale Ty nadal posiadasz mnie całą. zastanawiałam się, jak wytrwać milczenie Boga. a jeśli nie jesteś tym, kim chcesz być, nie szukaj winy w innych, bo tak robią tylko tchórze. kroplą ciszy ukołysać wiatr. należy kochać rzeczywistość, a nie urojenia. daj mi chociaż kawałek dłoni, jeżeli całej nie możesz dać. spróbuj, może Ci się uda. nie uciekaj. daj mi cień szansy. poświatę cienia, poświatę Ciebie, cząstkę Ciebie. uczyniłam to, by nie uczynić tamtego. więcej grzechów nie pamiętam. prysznic w ciemności dni. czyste iskry spływają w dół, schłodzone w strumieniu.
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
`Spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram Cię `ten którego szukam przecież jest obok mnie `nie po to dałam Ci swój świat byś otruł go, i serce skradł `Ogień niech płonie w nas nie pozwól aby kiedyś zgasł `Miłość, niech tańczy w nas już nie istnieje dla nas czas `ukryjmy się, nie znajdą nas `Mocniej niech słyszą nas aż powietrza będzie brak `Do you really want to hurt me? Do you really want to make me cry ? - Czy naprawdę chcesz mnie zranić? Czy naprawdę chcesz bym płakała? z piosenek
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
SlodkiUparciuch - okradaj , okradaj !
![]() ____ kocham Cię, wiedz cała płonę.
kocham Cię, bądź bym oparciem, inspiracją . bardzo Kocham Cię i mam nadzieję, że ty o tym wiesz. chce być twoim cieniem, robić z tobą mnóstwo rzeczy mam ochotę trwać przy tobie. tobą oddycham. podziwiam Cie na odległość. + Guziki xD uwielbiam Was ! <3 Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-09 o 21:04 |
|
|
|
#1228 |
|
BAN stały
|
_mandarynka sloTkaMonia beautiful_lie dziękuje wam talenciary moje . . . Kiedyś stane przed Tobą . prosto przed Tobą i wykrzycze Ci prosto w twarz te wszystkie emocje chowane w sobie .
od tak wyrzygam je wszystkie na Ciebie . rzygam tą cała fikcją i pieprzonymi iluzjami . mam poprostu tego wszystkiego dość . rozumiesz mnie ? jeśli nie to sory . ale co Ty w moim życiu chcesz robić ? |
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
People shallow, self-absorbed see the push and shove for their rewards.
„I”, „me”, „my” is on their minds. You can read about it in their eyes. | Ludzie płytcy, pochłonięci sobą widzą przycisk i go pchają dla uzyskania nagrody. „Ja”, „mi”, „moje” tkwi w ich umysłach. Możesz wyczytać to w ich oczach. People downcast, is despair see the disillusion everywhere. Hoping their bad luck will change gets a little harder every day. | Ludzie przygnębieni, zdesperowani widzą rozczarowanie wszędzie. Wierząc, że ich pech się odwróci. Mają odrobinę trudniej każdego dnia. _mandarynka , Limitowana , SlodkiUparciuch & without_demur
dziękuję moje pierniczki. <3
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-09 o 21:06 |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
nadzieja rodzi urojenia.
marzycielki portret własny. chaos rodzi jeszcze więcej chaosu. czekam na łzy radości. twoja miłość jest jak kredki na baterie. że tak powiem. jestem zaje.bista. by nie skończyć za wcześnie. bo popsuta ze mnie panna. ewentualnie rozpuszczone dziewcze. posadź mnie jak słońce, na krześle. ha. to ja. Twój sen erotyczny.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

kolejność przypadkowa)

To co we mnie niezniszczalne trwa...