|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hej Dziewczynki
![]() Czeko79 i Gosia dziękuje za życzonka ![]() Soffi i Anusia, oj nieuważnie czytałyście, nieuważnie a my leniuchujemy trochę ogarniam chałupkę, męża wykorzystuje coby samej wszystkiego nie robić jeszcze musimy w piwnicy posprzątać, bo mamy taki bałagan, że ledwo się drzwi otwierają Cytat:
a to mnie zaskoczyłaś, w życiu bym nie wpadła że to na torebkę Cytat:
a eksperymenty i owszem, trzeba dziś robimy rybkę po grecku, to znaczy mąż robi ![]() przykro mi z powodu znajomych Cytat:
![]() a kawkę z kardamonem kocham i przytulam na lepszy humorek Cytat:
fajny stół, gratki zakupu Cytat:
z wieczorkiem winko, szkoda tylko, że @ nie pozwala na coś miłego też bym się dowiedziała chętnie co trzeba zrobić ale na żółtaczkę się chyba nie będę szczepić, bo trochę długo schodzi, no chyba, że się okaże konieczne ![]() Dzasta przykro mi z powodu dziadka Paulinko ja bym się chętnie żubróweczki napiła a zakupki super Soffi twoje zakupki też przejrzałam, b. fajne sweterki no i wydało się po kim masz taką super figurkę Czeko79 legowisko dla kotka świetne a kocurki hmm ja za nimi nie przepadam wolę pieski . Ale fajnie, ze będziecie mieć rozrabiaków w domku Malutka podziękuj ode mnie Dawidkowi- szperaczowi szufladowemu Agatko, Kasienko, Aguniu, Czeko21, Monai dla Was buziaczki , wybaczcie, ale tak to jest jak małżowy co trochę się o coś dopytuje
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-03-09 o 14:19 |
|||||
|
|
|
#1922 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A drineczek smakowicie się prezentuje ![]() Cytat:
Niezła ta miejscówka dla kota mój szczurek sobie ostatnio znalazł super miejscówkę - przesiaduje w wazonie na kwiaty Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czaruj, czaruj - cóż mi pozostało ![]() paulinaizabela ja się tu wpraszałam na parapetówę i mi nic nie polałaś - strzelam duuuużego focha asiuk - wiesz, zawsze lepiej jedna impreza łączona niż dwie oddzielne, bo przynajmniej o połowę mniej sprzątania ![]() A ja byłam w mieście zanieść do jednej firmy papiery no i zahaczyłam po drodzę o spożywczy - mam prince polo wziełam specjalnie XXL, żeby się podzielić i jogurt do picia waniliowo-bananowy - któraś chętna ? Wdepnęłam jeszcze do rossmanna bo mi się trochę kosmetyków pokończyło, i niby nic nie kupiłam a 200 zł ubyło ![]() mooonik - to wklejaj te puzelki bom ciekawa
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-09 o 14:23 Powód: bo mooonik chciała mnie pobić :D |
||||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ja dzisiaj w końcu "poszalałam" i kupiłam sobie kurteczką wiosenno/jesienną (taką przejściówkę). Oczywiście czystym przypadkiem, bo wyszłyśmy na chwilę z kumpelą z pracy tak pooglądać co mają w outlecie. No i mam kurteczkę Umbro za 100zł (przecenioną z 250) A poza tym roboty znowu mnóstwo, a do tego szef się znowu pochorował i sama wszystko robię... Buziole i miłego dnia! Edit: Monik odwzajemniam
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-03-09 o 14:26 |
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak też smakuje
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia super przecena ! wklejaj zdjęcie później
Kinia polewam ![]() Anusia tak to jest, że nic nie kupisz, a kasa się ulatnia ![]() no i przedstawiam Wam mojego Bziumka ![]() jeszcze musimy kupić antyramę i zawiesić na ścianie
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny bziumek, taki hamerykanski
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wieszak jest tak wyważony, że jeśli położysz to kółko na stole, ono trzyma dobrze nawet do 5kg. Jak dla mnie wystarczająco wytrzyma. Nie ma żadnego przylepca, jest tylko antypoślizgowa osłona, pewnie na stoły ze szkła. asiuk pokazuj zawieszki...natychmiast!! !! ![]() Anuś dziękuję. NA pizzę jeździmy co tydzień, ale tym razem było fajniej niz zawsze... Oczywiście czarujuje cały czas... aguniu czy Twój opis kurtki mi wystarczy? Chyba pokażesz nam focik, co? mooonia ale masz bruma...zabrałabym CI, ale ja mam swojego. Mąż mi plaka do czyszczenia zabrał, bo musiał go wypindrować. Ja jestem ciekawa czy w swoim mieszkaniu też tak będzie dbał, jak o swoją "drugą miłość". ![]()
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:17 |
|
|
|
|
#1928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam na fotki ![]() może kiedys uda mi się wypróbować ![]() Cytat:
Zapomniałam, że ty taka maniaczka bziumków ![]() Izulek - tak mnie zaciekawiły te wieszaczki że lukam na all za jakims fajnym. Wogóle ile stron tego jest - masakra. Chyba jestem zacofana że jeszcze o tym nie słyszałam
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-09 o 15:11 |
||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
noo taaaki fajny
![]() dziś w DDTVN były takie babki, które prowadzą bloga "Niegrzeczne Mamuśki" http://www.niegrzecznemamuski.blogspot.com/ tak je dzisiaj poczytałam i spoko laski piszą jak będziecie miały chwilkę to popatrzcie, piszą o karmieniu, rodzeniu, o "dobrych" radach rodziny i znajomych o paranoi przy wyborze przedszkola 3 lata na przód ![]() nie owijają w bawełnę
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
To proszę bardzo
![]() O widzę, że Monia częstuje tym co lubisz, może też się załapię na małą degustację?? ![]() Anusia wymierzam sobie karę ![]() Agunia fajna przecena czekam na foteczki kurtałki
|
|
|
|
#1931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa, to takie buty z tym wieszaczkiem ![]() spróbuj spróbuj, pychotka ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybór jest spory i cney przyzwoite jak za takie cacko.Kinuś otóż właśnie takie buty... Ja tez sie zastanawiałam, czy nie będzie sie zsuwać itd, ale juz sprawdzałam. Paulinko nie rozpijaj dziewczyn. Polej i mnie...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:40 |
|
|
|
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój bziumek ![]() ale Ty masz fajniejszego, bo takiego duuuuuuuuużeeeego i "żywego" ja bym Tobie takiego zabrała ![]() Cytat:
![]() Anuś ja też o tym nie słyszałam , razem jesteśmy zacofane Cytat:
![]() Kiniuś najwyżej chwiejnym krokiem dotrzesz do domu, na swoją obronę możesz powiedzieć, że PM-ki Cię upiły mąż się nie będzie gniewał
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie jesteście aż tak mocno zacofane, pewnie mało osób o tym słyszało. W gronie moich znajomych jeszcze nie spotkałam wiśki, an uczelni też nie. |
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno znajdziesz sposób
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
będę się mocno starać
![]() ale nie tak mocno, jak Czeko pisała ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Dobra, zmykam. Jeszcze dziś zakupy przed nami. Miłego popołudnia |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks Izulek to i do Ciebie leci drineczek
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciekawy ten wynalazek, bo faktycznie zawsze problem z torebką jest gdzie ją położyć ![]() jedziemy jeszcze dziś do teściów mąż ma pomagać teściowi świerki wycinać przy starym domu, bo za gęsto rosną, ehhh a miałam nadzieję, że sobie posiedzimy w spokoju troszkę ![]() trzymajcie kciuki, żebym tam nie zamarzła ![]() a tak wogle to gdzie są wszyscy??
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie się obudziłam - nochal boli jak diabli .... wzięłam leki i idę cosik w telewizornii pooglądać ...... jak ja dawno tak nie leżałam przed TV
![]() moonik współczuję świerkowej wyprawy o tej porze
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-09 o 20:24 |
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
Ide zjeść kolację, bo mi w brzuchu burczy.. ![]() moonia trzymam kciuki...jej, o tej porze... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-09 o 21:11 |
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
O zesz
![]() Ulatniam sie na erotic a tu zalew postow! Opis wieczoru zostawie na koniec hihi Czeko21 wcale nie przesadzamy, po prostu widzimy jak pieknie wygladasz! Kinia nieskromnie piszac jestem mistrzynia faszerowania wszystkiego wszystkim. U mnie brak przepisu to przepis. Najczesniej faszeruje papryki ale rowniez cukinie i baklazany. Glownym skladnikiem jest: kasza kus kus lub jaglana lub gryczana lub ryz. W sobote robilam tak: papryki sztuk 3, ryz ugotowany, oliwki z migdalami, salami, ser zolty. Pokrojone skladniki mieszlam z ryzem i oliwa i przyprawami wg smaku. Papryki kroje wzdluz na pol i usuwam tylko gniazdo nasienne zostawiajac zielone czesci (papryka lepiej sie trzyma) Nadziewam i sypie parmezanem. Zamiekam w 175 stopniach od 40 -60 min Zalezy jak miesiste byly papryki. Agatko no tak niech zyja slodkie buly w polewie Anusia niech wracaja juz te Twoje wspolpracownice a wtedy smigniesz sobie Ty na wolne! Tak wszystko jest z Re - mowilam ze robie regularne naloty hihi Na jedzenie zawsze ja jestem chetna ![]() Agunia pokazuj pokazuj ![]() Izusia promem?! Ale fajnie ![]() Paulinko uwierz mi ze cala Polska jednoczy sie w modlitwach o fajna pogode. Jak na razie u mnie sa mrozy, zimno jak cholera brrrr Swietne bluzki, zwlaszcza ta szara. Tak spodnie sa z Re, swietne bo lapia brzuszek do kupy Kosztowaly zaledwie 20zł Czeko teraz masz atak gili?! A tak z nimi: Haha swietne zdjecie Kasica nic Ci nie dam Jak widze te Twoje nowe zdobycze to szaleje ![]() Co z tym posligiem na kremie?! Dzasta jak Twoje zdrowie? Izulek moj piecho to teraz szczeka jak swir na psa na dworze ![]() Monai przeganiamy fochy Moonik o jasna cholerka, bedzie Wam to wisialo na scianie czy cus ![]() Dobra doczytalam - ma wisiec Izazusia gratuluje wygranej, sama chetnie bym takie przygarnela ![]() Boshe doczytalam do konca! A teraz moja opowiesc o erotic show: BYLO SUPER Klub pełen kobiet, wchodzimy na sale a tam okazuje sie ze mamy stolik zaraz przy parkiecie No wiec drineczki zamowione (ostatnio mam faze na finlandie cranberry ze sprite'm, pycha) Wystep mial sie zaczac o 23. Do tego czasu wytanczylysmy sie jak wariatki Zabawa super. To co sie stalo gdy przyjechali Panowie, dokladnie dwoch, bylo niewiarygodne - tak napalonych kobiet nie widzialam nigdy! Ochroniarze nie mogli sobie dac rady by utrzymac w ryzach to towarzystwo. Chlopcy najpierw tanczyli razem przebrani za marynarzy (brali babeczki na krzeselka albo tanczyli wokol nich) a potem osobno jeden byl cowboyem a drugi policjantem. Numerem roku bylo to ze jeden z nich rozebral sie do naga! Dziewczyna ktora w tym momencie siedziala pod nim na krzesle miala 100% widok. Po skonczeniu tanca zaslonil swoje klejnoty i zwial z parkietu Przyznac trzeba ze ciala mieli swietne... To co bylo po Panach przemilcze by nie zagrazac stereotypowi matki polki hihi Juz o 00.30 lezalam w lozku w ramionach meza i to najwazniejsze
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-09 o 21:08 Powód: Poprawki |
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pokaże kurteczki
Nie wiem gdzie mam akumulatorki do aparatu, a na zdjęcia komórką jest za ciemno, buuuu
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kochana to miałyście wypad niezły. |
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ładny ![]() spóźnione ale baaaardzo szczere życzenia Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. no to niezła impreza musiała być ![]() my także już zakończyliśmy całkowicie mały remoncik przedpokoju, nawet meble już poskładane i stoją sobie wygodnie może jakieś zdjątka wkleję, jak znajdę kabelek ![]() tak sobie pomyślałam, że chyba zamówię ten wieszaczek torebkowy na urodziny mojej dobrej koleżance i może przy okazji sobie ![]() no dobra, idę spaćku słodkich snów myszeczki
|
|
|
#1946 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Padam. Właśnie skończyłam fure prasowania, w międzyczasie zupkę ugotowałam a wcześniej aerobic oczywiście no i klatkę musiałam sprzątnąć ZNOWU! Mam już dość bezmyślności ludzi, którzy mieszkają w naszej klatce. Są trzy wycieraczki...ale kto by tam buty wycierał...ręce opadają
Poza tym to duże buziaki dla Was z okazji wczorajszego Dnia Kobiet Dla mnie to święto było super, spędziłam je w całości wspólnie z mężem, nawet szampana popijaliśmy (tzn ruskie winko musujące ale co tam )Cytat:
dzisiaj to bym się piwa napiłaa w Polsce...w Polsce to raczej mróz i zimnica, no, chyba że słoneczko i wyższą temperaturę nam przywieziesz ![]() Cytat:
najbardziej podoba mi się spódnica nr 2 i ta czerwona sukienka. Nie Izulku nie mówiłaś, że uwielbiasz jak piszemy Izulek ![]() fajny, podoba mi się Cytat:
proszę i polecam się na przyszłość Cytat:
co do miejscówki Cytat:
![]() piękny...no tak, trzeba przyznać, ma w sobie coś ![]() Cytat:
![]() u lala no to miałaś impre . Fajne takie babskie wyjścia, chociaż osobiście chyba nie chciałabym być z takim Panem na scenie... (nie ze względu na wstyd oczywiście)
|
||||||
|
|
|
#1947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzastuś pochwal się jaki wieszaczek wybrałaś dla siebie i koleżanki. Cytat:
![]() Ty też sie pochwal jak juz wybierzesz wieszaczek.. Ojej skoro nie mówiłam, to muszę Wam koniecznie powiedzieć*...uwielbiam jak piszecie Izulek. Gram w Pacmana i czekam na męża. Zamówiłam mu kubek magiczny (to jest ze zdjęciem, które pojawia sie jak zalewa się kubek gorącą wodą). Nie mogę sie doczekać jak przyjdzie. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-09 o 23:22 |
||
|
|
|
#1948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezła imprezka ![]() Cytat:
przy tych Waszych fotkach remontowych, to ja się wstydzę nasze pokazać , my na razie tylko takie odświeżenie pokoju zrobiliśmy i to jeszcze nie do końca wszystko jest tak, jak byśmy chcieliale na pewno jak łazienkę skończymy, to fotki wstawię, bo będzie zrobiona calutka od podstaw Cytat:
cieszę się, że stół Ci się podoba ![]() Cytat:
, a to z jakimś konkretnym zdjęciem?![]() miłego dnia |
||||
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry moje drogie
![]() Ja już wstałam, opróżniłam zmywarkę i skończyłam pisać referat o wskaźnikach i rejestratorach (za męża mego ;p). Teraz siedzę i zajadam marchewkę-która ma ochotę?? Słońce świeci więc ładuję swoje akumulatory i poprawiam nastrój ![]() Haczyki na torebki widziałam na allegro juz bardzo dawno ale nie zamawiałam bo nie wiedziałam czy działaja... Hmmm jezeli tak chwalicie kto wie czy nie zakupię na święta dla teściowej ![]() Jak czytam o skończonych remontach to zazdrość mnie bierze-u nas stanęło przez brak funduszy. Grrr ale powiem tyle-idzie ku lepszemu ![]() ![]() ![]() Idę słonka wymyślać wierszyk-moje kolejne zamówienie Ostatnio aż pani z allegro zadzwoniła by mi osobiście podziękowac za wierszyk dla brata Aż mi się miło zrobiło
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
Asiuk co do staranek - ja przed ciążą wyleczyłam zęby , ze spraw kobiecych, poszłam do gina powiedziałam, że się chcemy starać o dzidziusia i zrobiłam te badania które mi zalecił plus szczepiłam się na grypę (bo początki ciąży mogły wypaść i wypadły na okres zimowo - jesienny), na żółtaczkę byłam wcześniej zaczepiona wiec nie szczepiłam się wtedy potem pomaszerowałam z wynikami do gina i powiedział, ze mam wrócić jak będą dwie kreski
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

trochę ogarniam chałupkę, męża wykorzystuje coby samej wszystkiego nie robić
jeszcze musimy w piwnicy posprzątać, bo mamy taki bałagan, że ledwo się drzwi otwierają 

ale na żółtaczkę się chyba nie będę szczepić, bo trochę długo schodzi, no chyba, że się okaże konieczne
no i wydało się po kim masz taką super figurkę 
Niezła ta miejscówka dla kota 

Nie wiem gdzie mam akumulatorki do aparatu, a na zdjęcia komórką jest za ciemno, buuuu

dzisiaj to bym się piwa napiła