|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Czesc kobietki to dla was
Dzasta wspolczuje i bardzo mi przykro Dzieki dziewczyny za mile slowka odnosnie fotek na NK ale z leksza przesadzacie z ta laska ![]() Czeko kotki beda mialy niezla mama
|
#1892 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() a co to za faszerowane pyszności? poproszę o przepisik ![]() Cytat:
, nie wiedziałam nawet, że jest coś takiego ![]() oglądacie ![]() świetny ten pierwszy odcinek, mam nadzieję, że nie zbabolą reszty, bo mamy zamiar z mężem oglądać ![]() Cytat:
super, że bierzecie dwa, moja siostra ma dwie kotki i tak się sobą opiekują, że aż się człowiek rozpływa, jak na nie patrzy ![]() Cytat:
już sobie wyobrażam minę męża, gdybym zamiast w koronkach, to mu w takim czymś wyskoczyła Soffi Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
miłego dnia laseczki i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet |
|||||||
|
|
|
#1893 | |
|
Rozeznanie
|
mazowina zaraz z nocki pojechalna szkolenie... masakra jakas... znowu siedze sama a jak wroci to pewnie bedzie nie do zycia... to tak w skrocie jak ja spedze dzien kobiet Cytat:
musze zjecha z wagi bo nie mam sie w co ubrac... mam mase spodni w ktore sie nie mieszcze i 2 pary ktore sa juz na mnie za duze w ktorych chodze na zmiane... juz rzygam nimi, tlustym dupskiem i spyra... ale cwiczyc nadal mi sie cholernie nie chce ![]() idem sobie kawusie strzelic i slodzuchna bulachne w polewie czeko a na obiad dzisiaj gulasz zrobie z kaszka - juz sie doczekac nie moge
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
![]() Z okazji dnia kobiet - ![]() Raptem przez 2 dni mnie nie było tu 4 strony Ja dziś nie mam czasu poczytać, może pózniej mi sie uda ponadrabiać. W pracy mam urwanie głowy - piep* taki dzień kobiet ![]() Narazie |
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także tylko się witam i zmykam życząc miłego dzionka. Zajrzę wieczorkiem
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz mi lepiej
dziękuję...Troche sie nazbierało i stad moj wczorajszy podły nastrój ale już lepiej Dziś mąz mnie zaskoczył-zabrał na wycieczkę-wprawdzie po drodze załatwiał coś z pracy ale było super:0 Nawet promem płynelismy![]() Robię gulaszyk-która ma ochotę?
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam kobietki w dniu naszego święta
![]() Zbieram zamówienie na drineczki Ale się ładnie rozpisałyście My w sobotę byliśmy u znajomej na parapetówce i bawiliśmy się super niestety tym razem padło na męża i on odchorowywał imprezę a ja o dziwo się czułam dobrze...jeszcze bidulek musiał iśc wczoraj do pracy...Ja za to rozpakowałam już wszystkie pudła i wkońcu jest porządeczek w domku, postaram się cyknąc fotki i wrzucę. Jak ten czas leci - już za tydzień lecimy ![]() Poza tym u nas wiosennie się zrobiło - od rana słoneczko świecie i podobno ma tak byc cały tydzień ![]() Cytat:
brawo dla Shiro i jego Pani Cytat:
![]() Malutka Gratuluję drugiego ząbka Moonik jedziemy tylko na 9 dni ale radocha taka jakbym conajmniej na miesiąc jechała Czekotubko stawiam flachę chatę trzeba opic, żeby się dobrze mieszkało Kociaczki prześliczne Dzasta wyrazy współczucia Izazusia super, że już humorek lepszy i brawo dla mężusia za niespodziwajkę ![]() Izka ciekawy ten wieszak na torbę a sprawdza się w swojej funkcji?? Malutka przytulam mocno na poprawę humorku - wybierz sobie drina od razu poczujesz się lepiej ![]() A na koniec moje bluzeczki - w tej niebieskiej byłąm na imprezce ![]() Załącznik 2930819 Załącznik 2930820 Załącznik 2930821 |
||
|
|
|
#1898 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej mychy I dla Dawidzia też co by mu smutno nie było Po Cytat:
Cytat:
Cytat:
myszka! zakupy cudaczne!!!! ja kce wszystko!!! ![]() Cytat:
2-ech... ile ja bym dała za jakiegoś przyzwoitego lumpka żebym mogła tam podejść na zwiady ![]() Cytat:
![]() 2-Agatko za nic nie uwierzę, że źle wyglądasz!!! ja marzę o takiej wadze i takim wyglądzie po ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! a wiem ze bede wygladala jak baboczyca- wielka, gruba i brzydka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"z najlepszą siostrą pod słońcem" ![]() 2- łaaaaaaaaaaaaahahahaha Cytat:
2- bla bla bla ![]() przecież, że dla nas!!! cudnie wyglądasz!!! ![]() Cytat:
piłyście? pychotka!bluzeczki wszystkie super! pokaz fotecke z imprezki ![]() Izuś- ja chwaliłam Twoje wieszadło ślepotko tani: http://allegro.pl/item928491205_supe...bki_wzory.html albo ten: http://allegro.pl/item946215106_wies...y_prezent.html z reszta duzo mi sie podoba moje niedzielne nabytki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=725
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-08 o 19:31 |
|||||||||
|
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
No kochaniutkie-ja się zakupami nie pochwalę ale przyszły do mnie moje "wyczytane" patelnie
Przez 4 miesiące uważnie czytałam artykuły i teraz cieszę się wygranymi patelniami Ingenio![]() A poza tym pije kawkę z kardamonem-polecam Dorzucam coś słodkiego z okazi naszego dnia dziewuszki![]() Kasiku mój...Twoja wizyta byla superowa-dziewczyny namówcie Kasię nasza kochaną by wam opowiedziala o historii poślizgu na kremie do stóp-boki zrywac
|
#1900 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Aguniu, Gosiu, Malutka, Sofciu, Czekoladko21, Kina, PaulinaIzabela, Kasienko źle się czuję, boli mnie głowa, katar i jakoś tak bleee, chyba się przeziębiłam w sobotę wzięła górę elegancja a nie rozsądek i mam teraz za swoje Cytat:
zazdraszczam ja kiedyś też nie chodziłam, ale teraz jak pracuję i codziennie jestem "w mieście" to wiem gdzie i kiedy warto iść Cytat:
![]() Cytat:
po lampce wina, tak mnie głowa boli, że masakra ![]() Cytat:
czasami można niezłe cudeńka nabyć ![]() Cytat:
ale teraz dzięki Wam mi się przypomniało
|
|
|
#1901 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy wy chcecie, zebym sie posikała...Cytat:
![]() Cytat:
Fajną sobie bluzę sprawiłaś. Zazdroszczę tego clubiku blisko Was. U nas to troszke daleko...albo taki leń ze mnie(niepotrzebne skreślić).Cytat:
Izusiu super wiadomość, ze cioci wyniki wyszły super. ![]() kinuś sama co dopiero znalazłam, a dowiedziałam sie z tv... ![]() Cytat:
Cykaj te foty cykaj! ![]() Zakupki fajne. Słonko niech świci jak najmocniej. Wykorzystałam wieszak do tej pory raz i muszę powiedzieć, że sie z nim nie rozstanę. I ciekawa jestem reakcji znajomych, one też nnigdy nie wiedza gdzie torbe podziać i trzymają na krześle, albo na kolanach, opcja podłoga odpada, bo to podobno przesąd jakiś.. ![]() gosiu polecam wieszaczek... aguniu82 rewelacyjnie tłumaczysz...wprawdzie nasz pies pięknie siada, tata go nauczył...ale checi mi narobiłaś na ćwiczenie z nim czegoś nowego. Cytat:
Musze sobie kupić lornetkę, bo nie domagam... O nie, tak to nie będziemy robić...oddawaj spódnicę z Re. I ta sukienka sofferko super zakupki.. A Twój piecho wymiata. Dopiero teraz dojrzałam sesyję. dzastus zdrówka. Wyobraźcie sobie czekam w kolejce w hurtowni, a jakiś facet przede mną podaje szefowej paczuszkę mentosów (raptem kilkanaście) i wielce dumny mówi do niej, że to z okazji dnia kobiet jej pomaga... ![]() Czy ja juz pisałam, ze uwielbiam jak piszecie Izulek... ![]() ZA KOBIETY...
![]() ![]() : pijemy:Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:44 |
||||||||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Soffi właśnie obejrzałam Twoje zdobycze
super Kasica Twoje nabytki też rewelka jak zwykle, a fotkę z imprezki to jutro wrzucę ![]() Te wieszaczki całkiem fajowe... ciekawe skąd ja Ci wytrzasnę sok jabłkowy z biedronki w Irlandii polałam Ci irlandzki ![]() Dzasta miętówka leci do Ciebie Kuruj się Kochana i wygrzewaj Izazusia to wygranych patelni, teraz to będziesz smażyc ![]() To nikt nie chce % Miłego wieczorku |
|
|
|
#1903 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie moje kobietki DLA KAŻDEJ MAM GOŹDZIKI RAJSTOPY CIELISTE I WYRÓB CZEKOLADOPODOBNY A ja tylko powiem tak - jak się skończy sraczka i twarde stolce to się zaczyna gil do pasa
..... jutro poginam do lekarza. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-08 o 21:06 |
|
|
|
#1904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bluzki swietne!! Cytat:
![]() Cytat:
tu masz linka http://nasza-klasa.pl/#profile/1151301
|
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wszystkim dużych i małym kobietkom Dawidek przesyła Sofcia niestety żadnego alkoholu nie mam w domku, chyba trza zrobić jakieś małe zapasy w barku ![]() Paulinka To w takim razie poproszę żubrówkę z sokiem jabłkowym ![]() Dzasta no co To się kuruj kobieto Czekotubko Ty też się biedaczko kuruj Cytat:
ad. 2 kiedy ja dodałam to zdjęcie ![]() ad. 3 no co
|
|
#1906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to ja poproszę mojego ukochanego driniosa Caipirinha Cytat:
cudowności pokupowałaś a ta różowa kieca bossssssska Cytat:
Kasieńko, no już opowiadać nam historyję ![]() Cytat:
miłego dnia laski p.s. oto nasz stół zakupiony w piątek |
|||||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziołszki!
![]() Jak Wam mija dzień? Jak spędziłyście Dzień Kobiet? U mnie było nudno, TŻ miał robotę, więc siedziałam w necie Dziewczynki, które starają się o malucha - czy robiłyście badania przed planowaną ciążą? Jeśli tak, to jakie? Zastanawiam się nad tą szczepionką przeciwko żółtaczce typu B
|
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
![]() Znalazłam wreszcie trochę czasu aby nadrobić. Już nie wyrabiam w pracy, taki nawał że wymiękam. kasieńka - jak tam na kursiku ? jak będziesz potrzebowała jakiejść modelki do poćwiczenia w tworzeniu wizerunku to się oferuję Twoje zakupki - ta zielona tuniczka jest boska ![]() paulinka - bluzeczki ta z kokardką cekinową śliczna ![]() agatko - mam nadzieje że z tym szeregowcem dziadka jednak uda się cos załatwić formalnie żebyście go mogli kupić. A z tym swoim tłustym dupskiem to już chyba przesadzasz ![]() izunia- Skarbie wiem że mogę liczyc na ciebie cieszę się że wynik cyto. ok. w sumie też bym musiała iść - ostatnio byłam rok temu A co to za świecidełko sobie sprawiłaś ? To zawieszka jest? edit: doczytalam że to wieszak na torebkę - w życiu bym nie pomyślała dagusia - gratuluje zostania ciocią fajne są te psy cane corsy, niezła koleżankę sobie Czika znalazła A małżeństwo znajomych - współczuję i rozumiem że bardzo cię to dotknęło malutka - gratuluje drugiego ząbka Dawidziowi czekoladko21 - widzę na nk że imprezka na dzień kobiet się udała wyglądałaś Słonko przepięknie Taka laska z ciebie, widać że macieżyństwo dodaje ci seksapilu ![]() agunia - dla Shiro też oczywiście gratki za nową sztuczkę jakiej się nauczył I podpisuje się pod dziewczynami - takim milutkim głosikiem gadasz do pieska że ja bym sama się takiej sztuczki nauczyła ![]() asiuk - jak tam po imprezce urodzinowej męża ? I przyjełam do wiadomości jakie twój t ż ma o soobie zdanie ![]() moooniczku - a co to za puzlle z bziumkiem bo nie kojarzę ? I nie przejmuj się ja w tym roku też ostatnią dwudziestkę zaczynam ![]() czekoladko79 - fajne sa kotki , też sie zakochałam A wogóle nie wiedziałam, że ty taka matka Teresa od zwierzaczków jesteś Szkolenie było takie sobie - w sumie większość już wiedziałam co nam tam przekazywali, ale za to dobre jedzonko było jak to zwykle bywa na szkoleniach finansowanych z UE. Fajna bluza z all, choć za paskami nie przepadam Acha - ja juz te maski do łóżka oczywiście mam za sobą soffi - boskie te twoje zakupki kinia - super ten stół w sumie mam podobny tylko na 6 krzeseł ![]() dzastuś - kondolencje ![]() gosiu - dziękuje za ciepłe słowa izazusia - siłek ci dodaję ![]() Uff... zmęczyło mnie to pisanie - ponad godzina czytania i odpisywania
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby Ci się trochę rozluźniło w pracy |
|
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
No to byłam u lekarza - infekcja zatok - przechodzona zeszłotygodniowa jelitówka - tak mnie strasznie nos bolał wczoraj i nawet małża posądziłam, że mnie w nocy leje
A w załączeniu miejscówka dla kota ![]() No i DWIE kocice będą miały cieplutkie legowiska jak podrosną. |
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez Ciebie monitor opluję muszę się hamować, żeby kierowniczka dziwnie nie patrzała na mnie ![]() a miejscówka niezła ![]() my jak mieliśmy kotkę, to nawet siedziała w szafce nadstawce na szafę , wśród ręczniczków było jej tam baaaaardzo wygodnie , do dziś się zastanawiam, jak ona tam weszła i jeszcze drzwiczki otworzyła |
|
|
|
|
#1912 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny ;* własnie wstałam - rano tata nas podrzucił do domku - na weekend byliśmy u rodziców... nawet fajnie było, tylko trochę fochy wczorajszy dzień popsuły (obustronne). A wróciłam wcześniej, bo rodzice cały dzień w pracy to ja wolę u siebie posiedzieć ;p ale piękne słonko na zewnątrz dzisiaj.. mrrr mam tyle wolnego czasu że aż się obawiam czy/ a jeżeli to kiedy podejmę jakieś działanie
![]() to pozdrawiam Was leniwie i pewnie dzisiaj nadrobię ;p ps. Dageciku jakby co to ja pamiętam o spotkaniu, daj znać jakiś czas wybierz z Magdą to się spotkamy zapraszam wogóle do mnie
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie fochać mi się tam ![]() ale fajne takie leniwcowe dni, też bym sobie pogniła pod kołderką trochę, ale niestety na razie żadne wolne dni mi się nie zapowiadają
|
|
|
|
|
#1914 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo łądny stół. Gratuluje dobrego zakupu. ![]() Cytat:
Dobra pokazuj czekoladko te rajstopy ..może akurat sie zakocham. Zarzuć gila na plecki i leć do lekarza...zdrówka. Nie daj sie lać mężowi... Cytat:
...aleMój mąż chciał mi zrobić przyjemność i byliśmy w niedzielę na pizzy, ale tym razem sami, chyba już kilka dobrych lat jeździmy ze znajomymi i tak jakoś inaczej było, wzieliśmy sobie jeden duży deserek z owocami i bita śmietaną i mielismy jedną łyżeczkę. CHetnie też się dowiem co do tych szczepionek, jak PM-ki zdecydowały.. Cytat:
Wieszaczek jak już pisałam wcześniej- rewelka...nie martwie sie juz co zrobić z torbą. Przypałętała się @
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:19 |
||||
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drinek jest pyyyyyychotka, przynajmniej dla mnie, wygląda tak jak w załączniku, a to przepis na niego (ja jeszcze sama nie robiłam go w domu, ale zamierzam kupić składniki i go sobie przyrządzić ):http://www.palcelizac.pl/przepis/443/caipirinha/ kurcze, ja do tej pory zachodzę w głowę, jak ten wieszaczek potrafi utrzymać ciężką torebkę, skoro nie jest do stołu przyklejony |
|
|
|
|
#1916 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wiosennie
Cytat:
cieszę się ogromnie hmmm... leci do Ciebie mieszanka wybuchowa z parasolką ![]() Cytat:
![]() będę się pakowała z bananem na buźce Cytat:
a co to takiego??? podaj skład to się wykombinuje ![]() ładny Cytat:
zjedliśmy kolacjone i mężuś wyskoczył z torcikiem i winkiem już mu powiedziałam, że od innych facetów dostaje życzenia a od własnego męża nie - a on na to, że dzień się jeszcze nie skończył i Kochanie jak mogłaś wątpic, że zapomnę.... także miło było ![]() Cytat:
Kochana kuruj się i wypoczywaja miejscówka dla kotków superaśna - na pewno będzie im tam miło i wygodnie ![]() My jak mieliśmy kotka to uwielbiał spac w pralce
|
|||||
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
przepis podany w poprzednim poście
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
no Kochana takich specyfików to ja nie posiadam
![]() Muzisz wybrac cos prostszego niestety Malutka żubróweczka leci do Ciebie
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żubrówką to ja się zawsze upiję , no ale niech będzie ![]()
|
|
|
|
|
#1920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Impreza wyszła fajnie, tylko za dużo roboty z tym, jak na mój gust ![]() On ma czasem takie hasłaCytat:
Miejscówka kota rewelacyjna ![]() Cytat:
![]() Ja też mam taki wieszaczek, ładnie zdobiony. Nawet kilka sztuk ![]() Cytat:
Mój stwierdził, że chciał mi kupić kwiatek, ale była straszna kolejka i kwiaty po południu już były mocno przebrane |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

poproszę o przepisik 

Na zdjeciach wygladasz naprawde dobrze i nie widac zadnego tylka giganta!

dziękuję...
Dziś mąz mnie zaskoczył-zabrał na wycieczkę-wprawdzie po drodze załatwiał coś z pracy ale było super:0 Nawet promem płynelismy

brawo dla Shiro i jego Pani