Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 22:56   #3421
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ja tam już nie wejdę. Może jak nowy komputer będę miała.
Aż tak źle?
Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ja też mam minimum: szampon, kompres, balsam z AB, serum z avonu niebieskie i to na tyle <- cholernie lubię tego emotikona
Też tak mam. 1 odżywka, 2 szampony Nivea( w Carrefourze drugi za grosz), jeden szampon Natei, jedwab, Wax, olejek z Avonu, Nafta i tyle
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie oddam No ewentualnie szampony Barwy, odżywka HE i odżywka Timotei czereśniowa bo się kurzą

Aaaa to nie chce, myślałam, że wiesz Kallos, Joanna z miodem i cytryną
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

co tam jak tam? dziewczyny, świetne zakupy! bardzo mi się podobają sukieneczki soleiki i spódniczka agusi
u mnie w lumpeksach same szmaty wiszą i nie umiem w nich kupować czekam z prawdziwym utęsknieniem na wiosnę - wtedy wbiję się w szpilki i spódniczki
Dzięki Ale w każdym lumpeksie są szmaty, trzeba mieć wprawę, czas i dobre chęci, a odnajduje się perełki
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Na wizażu same chudzinki Sporo osób się w moim wątku wymiankowym odzywa, ale co z tego, ajk te ubrania ich musialąbym z dwóch takich samych zszywać No kurcze, przecież nei jestem taka gruba!
Ta i większość ma plecy z przodu, np ja a małe rozmiary schodzą szybko ze sklepów i ciężko coś kupić. W sumie małego nie mam bo 36, ale i tak narzekam
Cytat:
oglądacie Klub Szalonych Dziewic? )
prawdę mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego
Strasznie nudne to jest, też myślałam, że będzie lepsze. Podobo Usta Usta wymiata
Cytat:
Napisane przez queen0power Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem nowa w tym watku. Mam dosc dlugie wlosy, byly kiedys cieniowane i stracily przez to na uroku. Na szczescie juz mocno odrosly, ale dalej sa slabe i rozdwajaja sie na koncach obecnie zapuszczam i ogolnie chce bardziej o nie zadbac, zeby byly piekne i zdrowe czytalam troche poprzednich postow, ale niesposob nadrobic wszystkich zdradzicie, jak dbacie o swoje wlosy? Miki, jestem fanka Twoich wlosow
Witamy Może wrzucisz fotki?

Proponuję założyć wątek - fanklub włosów Miki

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 23:09   #3422
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez queen0power Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem nowa w tym watku. Mam dosc dlugie wlosy, byly kiedys cieniowane i stracily przez to na uroku. Na szczescie juz mocno odrosly, ale dalej sa slabe i rozdwajaja sie na koncach obecnie zapuszczam i ogolnie chce bardziej o nie zadbac, zeby byly piekne i zdrowe czytalam troche poprzednich postow, ale niesposob nadrobic wszystkich zdradzicie, jak dbacie o swoje wlosy? Miki, jestem fanka Twoich wlosow
Miło mi Moją pielęgnację możesz zobaczyć tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2327 większości dziewczyn zresztą też Pokażesz nam swoje włosy?

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Też tak mam. 1 odżywka, 2 szampony Nivea( w Carrefourze drugi za grosz), jeden szampon Natei, jedwab, Wax, olejek z Avonu, Nafta i tyle

Aaaa to nie chce, myślałam, że wiesz Kallos, Joanna z miodem i cytryną

Proponuję założyć wątek - fanklub włosów Miki
Ooo fajna informacja, akurat mama miała jutro kupić więc powiem żeby do Carrefoura poszła można wybrać dwa dowolne czy dwa takie same muszą być?

no wiesz co, aby nie Joanna, wczoraj do mnie przyszła, nie zdążyłam jeszcze wypróbować

Niedługo ktoś rzuci na mnie klątwę i jeszcze wyłysieję

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 23:10   #3423
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo fajna informacja, akurat mama miała jutro kupić więc powiem żeby do Carrefoura poszła można wybrać dwa dowolne czy dwa takie same muszą być?

no wiesz co, aby nie Joanna, wczoraj do mnie przyszła, nie zdążyłam jeszcze wypróbować

Niedługo ktoś rzuci na mnie klątwę i jeszcze wyłysieję
Nie wiem właśnie. Mama kupowała. Wzięła Nivea Shining blonde i coś z Kaszmirem. Zdążyłam już nawet przetestować

No a tak się na tą Joannę napaliłam

Bloguję
Stary 2010-03-09, 23:18   #3424
saming
Zakorzenienie

Soleilka - w Rzeszowie są Joanny, miód i cytryna Masz blisko, podskocz :P

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 23:21   #3425
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem właśnie. Mama kupowała. Wzięła Nivea Shining blonde i coś z Kaszmirem. Zdążyłam już nawet przetestować

No a tak się na tą Joannę napaliłam
I jak zadowolona jesteś? Ta promocja to chyba do dzisiaj z tego co widzę w necie

Stary 2010-03-09, 23:31   #3426
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Soleilka - w Rzeszowie są Joanny, miód i cytryna Masz blisko, podskocz :P
Są w wispolu?
Cytat:
I jak zadowolona jesteś? Ta promocja to chyba do dzisiaj z tego co widzę w necie
Ładnie wygładza, ale troszkę obciąża włosy. Normalnie myję co 3 dni, po tym Nivea muszę co 2, ale wygładza a o to ma chodzić No i ładnie się pieni, ma fajną kremową konsystencję i ładny zapach

Bloguję
Stary 2010-03-09, 23:43   #3427
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Ładnie wygładza, ale troszkę obciąża włosy. Normalnie myję co 3 dni, po tym Nivea muszę co 2, ale wygładza a o to ma chodzić No i ładnie się pieni, ma fajną kremową konsystencję i ładny zapach
To właśnie wada szamponów Nivea, że powodują szybsze przetłuszczanie Czy istnieje na tym świecie szampon idealny?

Nie chce mi się spać Chomika puściłam, niech sobie pobiega

Stary 2010-03-09, 23:54   #3428
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
To właśnie wada szamponów Nivea, że powodują szybsze przetłuszczanie Czy istnieje na tym świecie szampon idealny?

Nie chce mi się spać Chomika puściłam, niech sobie pobiega
Ale są w miare fajne
Też mi się nie chce. Napisał do mnie były koleżanki. Zdradzała go z innym i mi się żali... Tak mi szkoda kolesia, ale wytyka mi, że mu nie powiedziałam, że ona ma kogoś jeszcze

Bloguję
Stary 2010-03-10, 00:16   #3429
Nerchie
Zakorzenienie

Agusia świetna zdobycz ;d Czasem w lumpach jest tak że wychodzi się z workiem ciuchów, a czasem wszystko co się nam podoba kosztuje, jak za super nową orginalną rzecz o0

Bleh, ja ostatnio kupiłam dwa szampony: neril i aloesowy w DOZIE. Do tego drożdże w tabletkach. Kłaczki niech rosną!

Cytat:
ja chcę wiosnę!!!

mam dość ubierania się jak robocop
Tja ja też mam dość. ;/ Mam ochotę się powygrzewać na słońcu.

Z blogów szafiarskich uwielbiam bastetlady i baglady i http://www.stylecovered.com/ ^^

ps. jak ja to kiedyś robiłam, że nad wami nadążałam?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 06:08   #3430
19agusia91
Zakorzenienie

Dziękuję Ona tak wisiała na wieszaku od 9, ja tam byłam od 15, nie wiem jakim cudem nikt jej nie kupił. i dobrze Były też nowiutkioe buty emu, ale to nie mój styl
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 07:21   #3431
Chatul
ma zielone pojęcie

Witam póóóźnym porankiem. Dzisiaj tylko na 3 lekcje idę

Cytat:
Aż tak źle?
Aż tak. Mój komputer takiej ilości flasha nie przetworzy szybko. A wirtualne sadzenie drzewa nie powinno trwać dłużej niż sadzenie go w rzeczywistości :P
Stary 2010-03-10, 08:39   #3432
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry wstawać śpiochy

ja już gotowa - wyruszam na basen

queen0power witamy

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 08:46   #3433
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

Strasznie nudne to jest, też myślałam, że będzie lepsze. Podobo Usta Usta wymiata
Usta Usta reprezentuje taki typowo ogłupiający humor ale można się przy tym wybrechtać i jest ok... wysokich lotów serial to to nie jest
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
ps. jak ja to kiedyś robiłam, że nad wami nadążałam?
no właśnie! ja też się zastanawiam.. od pewnego czasu nie jestem już na bieżąco
Cytat:
Dziękuję Ona tak wisiała na wieszaku od 9, ja tam byłam od 15, nie wiem jakim cudem nikt jej nie kupił. i dobrze Były też nowiutkioe buty emu, ale to nie mój styl
miałaś szczęście!
ja mam podobne do emu, zniekształciły się i wyglądam w nich jak sierota, ale jak dopieprzyły 20stopniowe mrozy to były niezastąpione także wielki szacun dla tego obuwia

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
dzień dobry wstawać śpiochy
wypraszam sobie, ja codziennie wstaję po 6, a w tej chwili od 1,5h jestem już w pracy
Stary 2010-03-10, 08:47   #3434
motylek1007
Zakorzenienie

witam nadal jestem chora

miałam jechac w sobote do Łodzi, ale zapowiadają snieżyce, to nie wiem czy ryzykowac....

i znowu mam pecha z hodowlą

Smerfetko opowiadaj szybko o randce!!!

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:03   #3435
Soleilka
Zakorzenienie

Hej Ja to się do szkoły ubieram. Miałam na 7, ale zapomniałam wczoraj włosów wymyć i musiałam dzisiaj, a chora bardziej być nie chcę

Bloguję
Stary 2010-03-10, 09:17   #3436
blondyna789
Zakorzenienie

ja wielkie mycie zostawiłam na dziś

kurde jestem szczerze zawiedziona tym CHI Keratin Mist włosy po nim są sztywne i byle jakie liczyłam na zupełnie inny efekt
Stary 2010-03-10, 09:46   #3437
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
ta, chyba kręcić filmik

Cytat:
kurde , u Tż-a codziennie przesiadują koledzy najlepsze jest to, że wczoraj marudził, że ma ich dość, bo wraca z roboty i zamiast odpocząć to musi zabawiać innych..
oj skąd ja to znam gdy mieszkaliśmy na jego osiedlu nie mogliśmy uwolnić się*od jego kumpli którzy co chwila wpadali i siedzieli do północy , bo tżet jako jedyny nie mieszkał już z rodzicami. tżet sam nie był lepszy, czasami leciał do sklepu po coś i nie było go parę godzin ,bo spotkał koleżków na szczęście już tam nie mieszkamy

Cytat:
a małe rozmiary schodzą szybko ze sklepów i ciężko coś kupić.
to prawda a na przecenach to już w ogóle

Cytat:
ja mam podobne do emu, zniekształciły się i wyglądam w nich jak sierota
na zajęciach z tańca kobitka mówiła, że to wina źle stawianej stopy ona podobno kolejny sezon chodzi w tej samje parze, no coż, jest profesjonalną tancerką*i rusza się z taką gracją ja, niestety, stawiam cały ciężar na piętę i bardzo szybko buty mi się deformują obojętnie jak dobrej byłyby jakości
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:48   #3438
blondyna789
Zakorzenienie

e nie no moje od początku były pozaginane na pięcie
Stary 2010-03-10, 09:54   #3439
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
oglądacie Klub Szalonych Dziewic? )
prawdę mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego
Cytat:

Cytat:
Usta Usta reprezentuje taki typowo ogłupiający humor ale można się przy tym wybrechtać i jest ok... wysokich lotów serial to to nie jest

Nie podoba mi się "Klub Szalonych Dziewic" Za to "Usta Usta" bardzo

Dzisiaj nakładam olej mamusiny na włosy
Mama wczoraj do mnie: "Co Ty masz takie rude włosy? Jeszcze tak się błyszczą"

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:59   #3440
kocurzyca
Zakorzenienie

dzień dobry kobietki

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
oj skąd ja to znam gdy mieszkaliśmy na jego osiedlu nie mogliśmy uwolnić się*od jego kumpli którzy co chwila wpadali i siedzieli do północy , bo tżet jako jedyny nie mieszkał już z rodzicami. tżet sam nie był lepszy, czasami leciał do sklepu po coś i nie było go parę godzin ,bo spotkał koleżków na szczęście już tam nie mieszkamy
To ja miałam takie akcje z exem.
Budzę sie rano, otwieram oczy a tu exa kolega przed kompem siedzi 7 Rano.
Koledzy mieli zostawiony klucz do jego domu w skrytce, zeby mogli sobie wejść kiedy mieli na to ochotę

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:01   #3441
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
e nie no moje od początku były pozaginane na pięcie
no to chyba, że tak

kurde, muszę pofarbować dziś włosy i mi się tak nie chce, że szok ale muszę, bo kolor już nijaki i znowu znalazlam pare siwych włosków na dodatek farbowanie henną tyle trwa gdyby nie wypadały mi tak włosy to rach ciach i byłoby po sprawie....

już drugi dzień nie biorę*pogułęk i obrzęk trochę już mi się zmniejszył teraz zastanawiam się*nad tym krążkiem
Stary 2010-03-10, 10:02   #3442
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się "Klub Szalonych Dziewic"
srednio mi sie to podoba, moze jeszcze sie rozkręci, one chwilami są takie hm....nie wiem jak to ując

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:08   #3443
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba, że tak

kurde, muszę pofarbować dziś włosy i mi się tak nie chce, że szok ale muszę, bo kolor już nijaki i znowu znalazlam pare siwych włosków na dodatek farbowanie henną tyle trwa gdyby nie wypadały mi tak włosy to rach ciach i byłoby po sprawie....

już drugi dzień nie biorę*pogułęk i obrzęk trochę już mi się zmniejszył teraz zastanawiam się*nad tym krążkiem
Kurcze. Niezłą jazda z tymi pigułkami. Nie spodziewałam sie ze ten mógł być spowodowany pigułkami. Głównie dlatego, że ja moge brać wszystko jak leci i nie mam żadnych skutków ubocznych.
Ale mnie też ten krążek kusi.
Troche by mi żołądek i wątroba odpoczęłu. Już tyle lat tabsy łykam.
Jest nawet wątek na wizażu o krążku.

Ja też muszę ufarbować, ale popierwsze zastanawiam sie czy odświezyć czy farbować. Po drugie cykam sie bo kupiłam bursztyn castinga i dziewczyny na rudym mnie wystraszyły że on wychodzi ciemny

A henny w balsamach próbowałaś?

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-03-10, 10:21   #3444
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Kurcze. Niezłą jazda z tymi pigułkami. Nie spodziewałam sie ze ten mógł być spowodowany pigułkami.
no ja też nie ale to raczej reakcja uczuleniowa na skład, bo brałam już kiedyś diane, microgynon, cilest, yasmin i było mniej lub bardziej ok, ale nigdy nie rosły mi gule na rękach a przy qlairze obzręk pojawił się*już*po drugiej tabletce nie zraziło to mnie i będę dalej szukała czegoś mam nadzieję, że organizm mi się nie rozreguluje, bo jednak przez 5 dni łykałam hormony

Cytat:
Ale mnie też ten krążek kusi.
Jest nawet wątek na wizażu o krążku.
wiem, wczoraj doczytałam do 18 strony generalnie dziewczyny go sobie chwalą, jest dużo mniej negatywnych opinii niż przy mojej qlairze a cena podobna. no i wystarczy raz włożyć i za 21 dni wyjąć, dla mnie bomba

Cytat:
A henny w balsamach próbowałaś?
kupiłam venity, ale jeszcze nie wypróbowałam, bo chodzę na basen a na kwc wiele dziewczyn się skarży, że zabarwiają wodę więc wolę nie ryzykować posądzenia o to, że krwawię i w rezultacie być wywaloną z toru mam jeszcze resztkę proszku khadi i dziś go zużyję
Stary 2010-03-10, 10:27   #3445
Szotta
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ostatnio mam diabelnie napięty grafik, nawet nie było kiedy zajrzeć ( już nawet pomijając jakieś tam awarie internetowo-telefoniczne)

Z byłym zapowiadało się że może coś... Nie wyszło.
I trudno.

Za to wreszcie zmobilizowałam się i niedługo zaczynam jazdy Trzymajcie kciuki, bo byłam uczona przez trzy osoby o skrajnie innych wyobrażeniach dobrego kierowcy i różnie to bywa

W wolnej chwili nadrobię, a teraz uciekam nałożyć coś na włosy. Bo ostatnio chyba źle im ze mną.

Zapomniałabym Dziewczyny- waks jest dobry na wypadanie? Szukam czegoś...

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
kupiłam venity, ale jeszcze nie wypróbowałam, bo chodzę na basen a na kwc wiele dziewczyn się skarży, że zabarwiają wodę więc wolę nie ryzykować posądzenia o to, że krwawię i w rezultacie być wywaloną z toru mam jeszcze resztkę proszku khadi i dziś go zużyję
Niestety... nie wiem jak w wodzie, bo tego to raczej nie widać, ale jak zdejmę przy suszarkach czepek, to cieknę na brązowo.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:28   #3446
201607180946
Konto usunięte

Dzień Dobry wczoraj wieczorem biegaliśmy po murawie było super, dzisiaj też idziemy
Cytat:
super

Cytat:
Ja też się pochwalę!
22zł, nowa , z metkami, z lumpeksu.
bardzo fajna spódniczka, planuję uszyć podobne na lato

Cytat:
ja chcę wiosnę!!!

mam dość ubierania się jak robocop
Też wyglądam jak robocop, ledwo mogę ruszać rękami przez tą ilość ciuchów

Cytat:
Blondi, plisssss rzuć paroma linakmi fajnych blogów o modzie koniecznie muszę podreperować swój wizerunek
http://stylio.pl/zdjecia/majteczki-w-kropeczki/408248

tutaj też są fajne ciuszki
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:34   #3447
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Z byłym zapowiadało się że może coś... Nie wyszło.
I trudno.
szkoda...ale może to lepiej, że na samym początku już nie wypaliło niż miałoby się to stać później nie martw się , jest tyle chłopów na świecie
Stary 2010-03-10, 10:36   #3448
kocurzyca
Zakorzenienie

Soleilka Ale się zdziwiłam Wczoraj powiedziałam ci że aussie nie ma silikonów, bo na przeanalizowanych kosmetykach nie ma w skłądzie silikonu, dziś spojrzałam na moja butelkę i jest. Na samym końcu co prawda, ale jest. Wkurzyłam się z deka, bo wcześniej miałam saszetkę i na niej nie był wymieniony silikon, wiec kupując pełnowymiarowe opakowanie już nie zwracałam uwagi na skład. Ale nie widzę między nimi żadnej różnicy w działaniu. Nawet jeśli jest to jest zupełnie nie odczuwalny na włosach.
Jak mówiłam, maska wsiąka we włosy i nie zostawia na nich śliskiego nalotu.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-03-10, 10:39   #3449
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda...ale może to lepiej, że na samym początku już nie wypaliło niż miałoby się to stać później nie martw się , jest tyle chłopów na świecie
Etap brania do siebie i przejmowania się skończył.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:41   #3450
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Mam torebkę z tego zdjęcia. Ale jej nie noszę. Leży z metkami nawet Nie wiem nawet po co ją kupiłam.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości