Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 23:37   #2461
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a czy mógłby wrzucić ktoś na katalogowy tą nową kredkę z diamentowym połyskiem??
najlepiej żeby jakaś kreska na oku była
Ja jutro się postaram, najpóźniej pojutrze. Smokey Diamond jest nie moja, więc mogę zrobić samą kredkę, a Twilight Sparkle na oku.

Ale się wkurzyłam! Paczka przyszła, jak nie było mnie w domu, i pan paczkowy zostawił ją u sąsiada, ale żadnej karteczki to już łaskawie nie zostawił I tak czekałam cały dzień na paczkę, która spokojnie leżała sobie u sasiada Jakby tego było mało, to sąsiad przyniósł ją o 20, kiedy mnie oczywiście znów nie było w domu. I dopiero niedawno mogłam się nią nacieszyć

Wstawię też inne zdjęcia. Nie wiem, czy chcecie foty cienia do powiek Pink Radiance, skoro go już nie wysyłają?

W brakach, jak już wcześniej wspominałam: Szampon 2w1 Banan i Mleczko Kokosowe oraz płyn do kąpieli Czarna Jagoda, oba z netto, oba "produkcja zakończona".

Dziewczyny, mam jeszcze pytanie. Zamówiłam sobie tą nową maseczkę do włosów AT do włosów blond. Pięknie jest opisane, jak ją stosować, ale nie ma, jak często To moja pierwsza maseczka do włosów, stąd moje pytanie, jak często się ją stosuje? Po każdym myciu włosów?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 03:55   #2462
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Masz już może podgląd faktury?

Pytam ponieważ zamówiłam 2 te nowe konturówki Smokey Diamond a na podglądzie faktury mam przy nich informacje :
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać :conf used:

Nowość, produkcja zakończona???

Jakoś nie widzę w katalogu przy nich informacji w stylu, że ostatni raz w katalogu czy do wyczerpania zapasów
Ja mam wszystkie zafakturowane- faktura wystawiona w poniedziałek
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
nie mylisz się!

Przywileje obowiązują od następnego katalogu- ale -UWAGA-od drugiego terminu kolejnego katalogu- bo taki mają swój wewnętrzny regulamin i takie zasady, że w ciągu pierwszego terminu kolejnego katalogu jeszcze uaktualniają dane.

Przerabiałam to w poprzednim katalogu- bo przekroczyłam wtedy pierwszy próg- pisałam im reklamacje bo ani mi próbek taniej nie policzyli /od cen regularnych oczywiście/ ani katalogu nie dostałam. Po kolejnych reklamacjach i rozmowach telefonicznych usłyszałam ze katalog okręgu prognozującego jest ZAWSZE- wysyłany w pierwszym terminie nowego katalogu ( czyli wtedy kiedy niby kończą weryfikację).
Ja się uparłam i przysłali mi pocztą i korygowali te ceny próbek- dlatego tak na wszelki wypadek uczulam...

Dzięki za info= choć w poprzedniej edycji tak nie byłoW regulaminie jest napisane:
" 1.Awans na kolejny poziom Programu następuje po zakończeniu danego Katalogu (po ostatnim dniu wysyłkowym).

Przywileje wynikające z przynależności do programu AVON CLUB 2010 realizowane są od momentu obowiązywania katalogu następującego po katalogu, w którym Konsultantka/Lider Sprzedaży osiągnęła kwotę kwalifikacyjną AVON CLUB 2010.

Niby nie jest jasno napisane, że przywileje następują od pierwszego terminu następnego katalogu ale też nie ma notki, że od drugiego-czyli można się kłócić
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 07:01   #2463
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Kochane, mam do Was pytanko- swego czasu zachwycałyście się cieniami Pink Sands, ja się opierałam aż do teraz-naprawdę kuszą mnie...
Tyle, że mam cienie Smokey Eyes, i one mnie nie zachwyciły niestety... Boję się, że i te mnie rozczarują....
Czy któraś z Was ma obie paletki, i może mi stwierdzić że jedanak Pink Sand są lepsze...?
Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Mam i jedne, i drugie. Smokey Eyes to moim zdaniem totalny niewypał, cienie są twarde, bardzo blade i nic specjalnego jak dla mnie, natomiast Pink Sands zamówiłam sugerując się forum i nie załuję- są super- co prawda tez nie są jakies bardzo mocne, takie na typowy dzienny makijaż, ale bardzo ładnie wyglądają na powiece a na bazie pod cienie trzymają się pięknie cały dzień.
zgadzam się smokey to wielki niewypał; słabo napigmentowane, więc mało widoczne na oku i o efekcie 'smokey' to wogóle nie ma mowy
pink sands - dziś akurat mam na oczach fajne, chociaż ja jestem zwolenniczką ciemnego makijażu, ale czasami fajne na taką zmianę; są zdecydowanie bardziej napigmentowane i jakieś tak brokaciki mają (smokey są matowe); fajne mi najbardziej podoba się ten najjaśniejszy i najciemniejszy jasny na całej powiece, a ciemny na załamaniu i jest super

ja mam nadzieję, ze paczkę będę mieć dzień wcześniej niż harmonogram, czyli jutro; do pracy jade z plecakiem zamiast torebki, zeby potem przepakowac;
niestety/stety mam 2 kartony, więc i tak pewnie bedę tez obładowana siatkami; ale dam rade czego się nie robi dla avonu

wczoraj przyjechała do mnie kuzynka, zeby namówić mnie na zapisanie się do FM group; generalnie mało zrrozumiałam z tyego, co do mnie mówiła, ale zdecydowanie wole avon z moim mężem stwierdziliśmy, ze pranie mózgu jej zrobili, bo uwierzyła, ze już niedługo dostanie od FM merceesa klasy a nie wiedziałam, czy smiac się czy płakać
niestety zrezygnowała tym samym z zamawiania u mnie avonu zawsze miała troche od koleżanek ze studiów, nie dużo, ale zawsze coś, a teraz lipa, bo przestawiła się na ta swoją firmę

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-03-10 o 07:07
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 07:17   #2464
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baniutka Pokaż wiadomość
a to za co wywalili poprzednia??
Za co wywalili dwie poprzednie.. Nie mam pojecia. ;|
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:16   #2465
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Masz już może podgląd faktury?

Pytam ponieważ zamówiłam 2 te nowe konturówki Smokey Diamond a na podglądzie faktury mam przy nich informacje :
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać :conf used:

Nowość, produkcja zakończona???

Jakoś nie widzę w katalogu przy nich informacji w stylu, że ostatni raz w katalogu czy do wyczerpania zapasów
ja zamawiałam wczoraj, mam jedną tą konturówkę, jeszcze mi nie pobrali do realizacji, jak będę miała podgląd dam znać jak jest u mnie

w zamówieniu czerwona kropa przy gruboziarnistym peelingu do stóp zielona herbata i mięta ze stron wyprzedażowych
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:25   #2466
ankoro
Wtajemniczenie

Odpowiedź z firmy na pytanie o wymiary torebki Batyckiego:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani korespondencję podajemy wymiary Torebki Batycki, która jest nagrodą w programie " Poleć koleżankę na Konsultantkę AVON" :

- Wysokość: 29 cm
- Szerokość: 30 cm
- Głębokość (spód): 4 cm (zapięty), otwarty to ok. 7,5 cm

Torba zapinana na suwak. W środku posiada dwie małe kieszkonki na jednym boku torby.
Wzdłuż boku torby jest wstawka zapinana na suwak w środku wykończona ciemnobrązowym sztukresm.
Torebka jest połączona z rączką i paskiem za pomocą srebrnych kwadratów. Torba w kolorach limonki i różu.

Teraz już rozumiem o co chodziło dziewczynom mowiącym,że ta torebka jest mała. Ona sama w sobie jak wynika z wymiarow nie jest mała, ale bardzo, bardzo wąska.
Stary 2010-03-10, 09:25   #2467
ilussia
Wtajemniczenie

jamapi
mode24
Ślicznie Wam dziekuję za Wasze wypowiedzi... Zraziłam się przez te Smokey Eyes, ale zamówię sobie te Pink Sands, skoro są o niebo lepsze...
Jeszcze raz dziekuję
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 09:40   #2468
kosak0503
Przyczajenie

Czesc wszystkim!
Dopiero zaczynam przygode z avon? Dlatego mam pytanie. Jeśli mam zamówienie poniżej 150 zł to płace za wysyłke? i jaki mam rabat na kosmetyki?
kosak0503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:46   #2469
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosak0503 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!
Dopiero zaczynam przygode z avon? Dlatego mam pytanie. Jeśli mam zamówienie poniżej 150 zł to płace za wysyłke? i jaki mam rabat na kosmetyki?

przeczytaj pierwsza strone watku to sie dowiesz,i kilka stron wczesniej dziewczyny również juz o tym pisały

Edytowane przez 19patka88
Czas edycji: 2010-03-10 o 09:48
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:09   #2470
crescent
Zakorzenienie

wczoraj zlozylam zamowienie, czerwona kropka przy:

- peeling z zielona herbata i mieta do stop
- szminka nablyszczajaca pink diamond z netto

zielona:
- zel do higieny z rumiankiem z netto
- naszyjnik tatyana

na peeling z zielona ide dzisiaj polowac do COKu przy okazji zaplace za paczuche
Stary 2010-03-10, 10:24   #2471
emza
Rozeznanie

czesc kobitki
skladalam wczpraj zamowienie, wyszlo chyba kolo 600zl (a skladalam jeszcze 270zl w niedziele na Tz ), a dzis jeszcze jednej siostra i jedna moja koleznka sie pytaly czy moga jescze zamowic wiec szykuje mi sie II termin.
czerwona kropa przy:
peeling z zielona herbata i mieta
zielona przy:
szmika regenerujaca anew z netto
serum do twarzy z netto
plyn do higieny intymnej z netto
balsamie do ust z netto
tusz do kresek z katalogu odcien fioletowy i niebieski
emza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 10:38   #2472
kati81
Raczkowanie

Też wczoraj składałam zamówienie i szlag mnie trafiał, bo nie działały światełka
Na szczęście pojawiły się na ułamek sekundy przy którejśtam z kolei edycji i tak:

czerwone (z oferty internetowej):
* kosmetyczka (wymiary:15x8x10cm),
* któraś z torebek podarunkowych, ale nie pamiętam która to była;

zielone (z Netto):
* 04002 NASZYJNIK SELENA
* 32052 PERF.TUSZ/RZES/KOR NAVY
* 37333 KOJACY PLYN HIG.INT. RUMIANEK
* 21089 FW GL.NAWIL.KREM/STOP
Stary 2010-03-10, 10:39   #2473
sheryl
szeryfcio

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17753504]a ja zrobiłam tak;

wiedzac ze przychodzi tylko 50%-zamowiłam 2 razy wiecej niz mialam zamowione-chcialam 3 zamowiłam 6szt-mam zafakturowane 3[/QUOTE]
Wow! Sprytne!
Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość

taaak a ja jutro zamawiam dopiero...nie lubie byc taka ostatnia zdalam sobie sprawe z tego dopiero na tym forum ;p
Mam podobne wrażenie ale z tego co się orientuję jest nas tu więcej ( nas ze środy )
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Wypróbowałam też perfumy Bond 007 i jak dla mnie pachnie jak Tommorow??pomylili próbki czy te zapachy są do siebie tak podobne?
Też miałam takie spostrzeżenie one są podobne, szczególnie na początku.
Stary 2010-03-10, 11:05   #2474
milenka27
Raczkowanie

co do tego zamawiania 2x wiecej majki to niby sprytnie ale przeciez potem doślą jak napisali na fakturze
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:08   #2475
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
co do tego zamawiania 2x wiecej majki to niby sprytnie ale przeciez potem doślą jak napisali na fakturze
Wystarczy mail czy telefon żeby nie dosyłali

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:10   #2476
BioIvO
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad zakupem szminki "Potęga koloru". Wszystkie ultra coulor rich sprawdzały sie rewelacyjnie, więc może i ta będzie fajna. Tylko mam dylemat z kolorkiem. Chciałabym mieć szminkę czerwoną (najlepiej coś zbliżonego do red 2000)- obstawiam- charged cherry, divine wine i really rosy. Jestem brunetką z jasną cerą i nie boję sie zdecydowanego koloru. Jednak unikam wszelkich pochodnych fioletów i pomarańczy. Kolory w katalogu pewnie są przekłamane więc co polecacie?

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:16   #2477
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam jeszcze pytanie. Zamówiłam sobie tą nową maseczkę do włosów AT do włosów blond. Pięknie jest opisane, jak ją stosować, ale nie ma, jak często To moja pierwsza maseczka do włosów, stąd moje pytanie, jak często się ją stosuje? Po każdym myciu włosów?
Ponawiam...
Stary 2010-03-10, 11:32   #2478
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad zakupem szminki "Potęga koloru". Wszystkie ultra coulor rich sprawdzały sie rewelacyjnie, więc może i ta będzie fajna. Tylko mam dylemat z kolorkiem. Chciałabym mieć szminkę czerwoną (najlepiej coś zbliżonego do red 2000)- obstawiam- charged cherry, divine wine i really rosy. Jestem brunetką z jasną cerą i nie boję sie zdecydowanego koloru. Jednak unikam wszelkich pochodnych fioletów i pomarańczy. Kolory w katalogu pewnie są przekłamane więc co polecacie?
ja też miałam taki dylemat, zamówiłam really rosy i jestem zadowolona, jest to kolor czerwony ale nie taki krwisty ,taki troszke delikatniejszy i ma takie złotawe drobinki
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:36   #2479
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wystarczy mail czy telefon żeby nie dosyłali
Dokładnie, też na ten sposób wpadłam i podwajam ilość. A potem odmówie choć mam jedną "na pokaz" i dziewczyną się podoba wiec może troche więcej ich sprzedam.

Czy zauważyłyście, że w tym katalgu (za zakup za 5tys z poprzedniego katalogu) możemy kupić AZ 2 kosmetyki, ktore nie sa nowoscia? (chodzi o perfumki in bloom i zlocisty puder w pedzlu).

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2010-03-10 o 11:37
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 11:37   #2480
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zlozylam zamowienie, czerwona kropka przy:

- peeling z zielona herbata i mieta do stop
- szminka nablyszczajaca pink diamond z netto
Też zamawiałam ten peeling ale u mnie kropy nie działały.
Teraz przejżałam podgląd faktury i mam go jako produkt alternatywny.

Maja nie przyjdzie.
Przychodzą wreszcie karteczmi Memo.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:51   #2481
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ponawiam...
Mysle, że z 1-2 razy w tygodniou. Zalezy od potrzeb wlosa.

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:03   #2482
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Też jestem dzień e czyli środowy. Mam zamówienie na 2 maje;/
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:05   #2483
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
taaak a ja jutro zamawiam dopiero...nie lubie byc taka ostatnia zdalam sobie sprawe z tego dopiero na tym forum ;p
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mam podobne wrażenie ale z tego co się orientuję jest nas tu więcej ( nas ze środy )
tak, tak, jest nas więcej, ja też ze środy

my dostajemy paczki jak już niektóre dziewczyny z forum dostają z II terminu ale przynajmniej wiemy jakie są braki i można ewentualnie uprzedzać klientki
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:09   #2484
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad zakupem szminki "Potęga koloru". Tylko mam dylemat z kolorkiem. Chciałabym mieć szminkę czerwoną (najlepiej coś zbliżonego do red 2000)- obstawiam- charged cherry, divine wine i really rosy. Jestem brunetką z jasną cerą i nie boję sie zdecydowanego koloru. Kolory w katalogu pewnie są przekłamane więc co polecacie?
Tak jak milenka27 polecam Ci Really Rosy - jest koloru czerwonego, tylko raczej zgaszonego, a nie nasyconego i naprawdę kusząco wygląda na ustach Charged Cherry - według mnie jest zbliżona w kwesti koloru, ale już zdecydowanego i krwistego. Divine Wine - jest ciemnym buraczkowym, prawie, że winny kolor borda. Wszystkie mają mnóstwo drobinek, które się pięknie mienią
Wybór należy do Ciebie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:12   #2485
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Mysle, że z 1-2 razy w tygodniou. Zalezy od potrzeb wlosa.
Dzięki
Stary 2010-03-10, 12:17   #2486
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
w zamówieniu czerwona kropa przy gruboziarnistym peelingu do stóp zielona herbata i mięta ze stron wyprzedażowych
wiedziałam, że jak ja będą go chciała zamówić, to już nie będzie. Wkurzają mnie te braki!

Do tego też jak Wy dziewczynki jestem dzień E, czyli dziś składam zamówienie. Z jednej strony tak jak piszesz andziat - wiemy, czego nie będzie, ale z drugiej mamy mniejsze szanse, żeby załapać się na wszelkie promocje

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

andziat Mam do Ciebie prośbę z tego co pamiętam pisałaś o okularkach Milly, które widziałaś u siebie w COK-u. Interesuje mnie przepuszczalność światła, czy te okularki mają zaciemnione szkła, czyli chronią przed słońcem, czy raczej są prawie przeźroczyste i będzie razić po oczach?
Przepraszam za pytanie, ale zastanawiam się nad ich kupnem, tylko jeśli mam w nich mróżyć oczy to ja podziękuję
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:34   #2487
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
wiedziałam, że jak ja będą go chciała zamówić, to już nie będzie. Wkurzają mnie te braki!
Pisałam już wczesniej, że mi ten peeling przyjdzie jako alternatywny. Składałam zamówienie wczoraj przed północa. Krop nie miałam, bo nie działały.
Może więc bedzie (albo trafiła mi się ostatnia sztuka :P)
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 12:34   #2488
andziat
Zakorzenienie

Cytat:

Do tego też jak Wy dziewczynki jestem dzień E, czyli dziś składam zamówienie. Z jednej strony tak jak piszesz andziat - wiemy, czego nie będzie, ale z drugiej mamy mniejsze szanse, żeby załapać się na wszelkie promocje
ale czasami się zdarza, że zdążą uzupełnić braki

poza tym to nie jest tak, że jak jesteśmy dzień E to dla nas już nie starczy, oni mają określoną ilość sztuk na każdy dzień wysyłkowy, wielokrotnie tak się zdarzało, że dziewczyny pisały, że coś jest w brakach a ja to dostawałam w paczce tak było między innymi z pęsetą do brwi. Kiedyś była taka sytuacja, że jak się zamawiało tą z CT za 8,90 to mieli ją w brakach i przysyłali tą droższą, ja zamówiłam tą z CT i ją dostałam, ale bardzo się cieszę bo jest o niebo lepsza od tej droższej i ma wygodniejsze opakowanie Miałam jeszcze kilka takich przypadków.

Cytat:
andziat Mam do Ciebie prośbę z tego co pamiętam pisałaś o okularkach Milly, które widziałaś u siebie w COK-u. Interesuje mnie przepuszczalność światła, czy te okularki mają zaciemnione szkła, czyli chronią przed słońcem, czy raczej są prawie przeźroczyste i będzie razić po oczach?
Przepraszam za pytanie, ale zastanawiam się nad ich kupnem, tylko jeśli mam w nich mróżyć oczy to ja podziękuję
Powiem szczerze, że ich nie przymierzałam i nie mam pojęcia
W katalogu jest napisane, że kategoria filtru: 2, przepuszczalność światła: 18-43%.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-03-10 o 12:36
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 13:07   #2489
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś swoja paczkę, wszystko, oprócz Mai, mam. Żel pod prysznic róża i Brzoskwinia - bardzo ładny zapach, nowy olejek w kremie SSS ma fajną konsystencję, nie jest tłusty i dobrze się rozsmarowuje.
Wypróbowałam też perfumy Bond 007 i jak dla mnie pachnie jak Tommorow??pomylili próbki czy te zapachy są do siebie tak podobne?

Nie pomylili Te zapachy są identyczne baaardzo identyczne . Kiedyś bratowa się pytała jak wchodził ten zapach do jakich perfum z Avonu jest Bond 007 ja bez wahania powiedziałam Tommorow

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 13:09   #2490
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
Też wczoraj składałam zamówienie i szlag mnie trafiał, bo nie działały światełka
Na szczęście pojawiły się na ułamek sekundy przy którejśtam z kolei edycji i tak:

czerwone (z oferty internetowej):
* kosmetyczka (wymiary:15x8x10cm),
* któraś z torebek podarunkowych, ale nie pamiętam która to była;

zielone (z Netto):
* 04002 NASZYJNIK SELENA
* 32052 PERF.TUSZ/RZES/KOR NAVY
* 37333 KOJACY PLYN HIG.INT. RUMIANEK
* 21089 FW GL.NAWIL.KREM/STOP
Ja miałam przy niej zieloną kropę...
Zamawiałam ją na prezent za duże zamówienie...
A swoją drogą muszę się Wam pochwalić, iż w swojej dwuletniej karierze konsultantki dopiero drugi raz przekroczyłam 30%
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości