![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Ale się wkurzyłam! Paczka przyszła, jak nie było mnie w domu, i pan paczkowy zostawił ją u sąsiada, ale żadnej karteczki to już łaskawie nie zostawił ![]() ![]() ![]() Wstawię też inne zdjęcia. Nie wiem, czy chcecie foty cienia do powiek Pink Radiance, skoro go już nie wysyłają? W brakach, jak już wcześniej wspominałam: Szampon 2w1 Banan i Mleczko Kokosowe oraz płyn do kąpieli Czarna Jagoda, oba z netto, oba "produkcja zakończona". Dziewczyny, mam jeszcze pytanie. Zamówiłam sobie tą nową maseczkę do włosów AT do włosów blond. Pięknie jest opisane, jak ją stosować, ale nie ma, jak często ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() " 1.Awans na kolejny poziom Programu następuje po zakończeniu danego Katalogu (po ostatnim dniu wysyłkowym). Przywileje wynikające z przynależności do programu AVON CLUB 2010 realizowane są od momentu obowiązywania katalogu następującego po katalogu, w którym Konsultantka/Lider Sprzedaży osiągnęła kwotę kwalifikacyjną AVON CLUB 2010. Niby nie jest jasno napisane, że przywileje następują od pierwszego terminu następnego katalogu ale też nie ma notki, że od drugiego-czyli można się kłócić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pink sands - dziś akurat mam na oczach ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam nadzieję, ze paczkę będę mieć dzień wcześniej niż harmonogram, czyli jutro; do pracy jade z plecakiem zamiast torebki, zeby potem przepakowac; niestety/stety mam 2 kartony, więc i tak pewnie bedę tez obładowana siatkami; ale dam rade ![]() ![]() wczoraj przyjechała do mnie kuzynka, zeby namówić mnie na zapisanie się do FM group; generalnie mało zrrozumiałam z tyego, co do mnie mówiła, ale zdecydowanie wole avon ![]() ![]() ![]() niestety zrezygnowała tym samym z zamawiania u mnie avonu ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-03-10 o 07:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zamówieniu czerwona kropa przy gruboziarnistym peelingu do stóp zielona herbata i mięta ze stron wyprzedażowych
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiedź z firmy na pytanie o wymiary torebki Batyckiego:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani korespondencję podajemy wymiary Torebki Batycki, która jest nagrodą w programie " Poleć koleżankę na Konsultantkę AVON" : - Wysokość: 29 cm - Szerokość: 30 cm - Głębokość (spód): 4 cm (zapięty), otwarty to ok. 7,5 cm Torba zapinana na suwak. W środku posiada dwie małe kieszkonki na jednym boku torby. Wzdłuż boku torby jest wstawka zapinana na suwak w środku wykończona ciemnobrązowym sztukresm. Torebka jest połączona z rączką i paskiem za pomocą srebrnych kwadratów. Torba w kolorach limonki i różu. Teraz już rozumiem o co chodziło dziewczynom mowiącym,że ta torebka jest mała. Ona sama w sobie jak wynika z wymiarow nie jest mała, ale bardzo, bardzo wąska. ![]()
#2467 |
Wtajemniczenie
|
jamapi
mode24 Ślicznie Wam dziekuję za Wasze wypowiedzi... Zraziłam się przez te Smokey Eyes, ale zamówię sobie te Pink Sands, skoro są o niebo lepsze... Jeszcze raz dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim!
Dopiero zaczynam przygode z avon? Dlatego mam pytanie. Jeśli mam zamówienie poniżej 150 zł to płace za wysyłke? i jaki mam rabat na kosmetyki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przeczytaj pierwsza strone watku to sie dowiesz,i kilka stron wczesniej dziewczyny również juz o tym pisały Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2010-03-10 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
wczoraj zlozylam zamowienie, czerwona kropka przy:
- peeling z zielona herbata i mieta do stop - szminka nablyszczajaca pink diamond z netto zielona: - zel do higieny z rumiankiem z netto - naszyjnik tatyana na peeling z zielona ide dzisiaj polowac do COKu przy okazji zaplace za paczuche ![]()
#2471 |
Rozeznanie
|
czesc kobitki
![]() skladalam wczpraj zamowienie, wyszlo chyba kolo 600zl (a skladalam jeszcze 270zl w niedziele na Tz ![]() czerwona kropa przy: peeling z zielona herbata i mieta zielona przy: szmika regenerujaca anew z netto serum do twarzy z netto plyn do higieny intymnej z netto balsamie do ust z netto tusz do kresek z katalogu odcien fioletowy i niebieski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
Też wczoraj składałam zamówienie i szlag mnie trafiał, bo nie działały światełka
![]() Na szczęście pojawiły się na ułamek sekundy przy którejśtam z kolei edycji i tak: czerwone (z oferty internetowej): * kosmetyczka (wymiary:15x8x10cm), * któraś z torebek podarunkowych, ale nie pamiętam która to była; zielone (z Netto): * 04002 NASZYJNIK SELENA * 32052 PERF.TUSZ/RZES/KOR NAVY * 37333 KOJACY PLYN HIG.INT. RUMIANEK * 21089 FW GL.NAWIL.KREM/STOP
#2473 | ||
szeryfcio
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17753504]a ja zrobiłam tak;
wiedzac ze przychodzi tylko 50%-zamowiłam 2 razy wiecej niz mialam zamowione-chcialam 3 zamowiłam 6szt-mam zafakturowane 3 ![]() Wow! Sprytne! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
co do tego zamawiania 2x wiecej majki to niby sprytnie ale przeciez potem doślą jak napisali na fakturze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad zakupem szminki "Potęga koloru". Wszystkie ultra coulor rich sprawdzały sie rewelacyjnie, więc może i ta będzie fajna. Tylko mam dylemat z kolorkiem. Chciałabym mieć szminkę czerwoną (najlepiej coś zbliżonego do red 2000)- obstawiam- charged cherry, divine wine i really rosy. Jestem brunetką z jasną cerą i nie boję sie zdecydowanego koloru. Jednak unikam wszelkich pochodnych fioletów i pomarańczy. Kolory w katalogu pewnie są przekłamane więc co polecacie?
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, też na ten sposób wpadłam i podwajam ilość. A potem odmówie choć mam jedną "na pokaz" i dziewczyną się podoba wiec może troche więcej ich sprzedam.
Czy zauważyłyście, że w tym katalgu (za zakup za 5tys z poprzedniego katalogu) możemy kupić AZ 2 kosmetyki, ktore nie sa nowoscia? (chodzi o perfumki in bloom i zlocisty puder w pedzlu). Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2010-03-10 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz przejżałam podgląd faktury i mam go jako produkt alternatywny. Maja nie przyjdzie. Przychodzą wreszcie karteczmi Memo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Też jestem dzień e czyli środowy. Mam zamówienie na 2 maje;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my dostajemy paczki jak już niektóre dziewczyny z forum dostają z II terminu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybór należy do Ciebie ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego też jak Wy dziewczynki jestem dzień E, czyli dziś składam zamówienie. Z jednej strony tak jak piszesz andziat - wiemy, czego nie będzie, ale z drugiej mamy mniejsze szanse, żeby załapać się na wszelkie promocje ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- andziat Mam do Ciebie prośbę ![]() Przepraszam za pytanie, ale zastanawiam się nad ich kupnem, tylko jeśli mam w nich mróżyć oczy to ja podziękuję ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może więc bedzie (albo trafiła mi się ostatnia sztuka :P) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym to nie jest tak, że jak jesteśmy dzień E to dla nas już nie starczy, oni mają określoną ilość sztuk na każdy dzień wysyłkowy, wielokrotnie tak się zdarzało, że dziewczyny pisały, że coś jest w brakach a ja to dostawałam w paczce ![]() ![]() Cytat:
![]() W katalogu jest napisane, że kategoria filtru: 2, przepuszczalność światła: 18-43%. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-10 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pomylili ![]()
![]() |
#2490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamawiałam ją na prezent za duże zamówienie... A swoją drogą muszę się Wam pochwalić, iż w swojej dwuletniej karierze konsultantki dopiero drugi raz przekroczyłam 30% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.