![]() |
#2491 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() Masz rację andziat faktycznie, też zdarzało się u mnie, że pisały tu dziewczyny, że czegoś nie mają, a ja mimo tego dostawałam ![]() ![]() Co do okularków, dziękuję Ci, że zajrzałaś do katalogu, ale to akurat sobie też wyczytałam ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle jak coś chcę zamówić z internetowej oferty specjalnej, to nigdy nie ma - ostatnio chciałam perfumy Tokyo i też się spóźniłam ![]()
![]() |
#2493 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wieczorem napiszę ci na pw skład tego zestawu co gadałyśmy-praktycznie same perfumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17771343]porzeczko i jeszcze ten krem pod oczy czerwony z anew też nie nowośc a przysyłają.
wieczorem napiszę ci na pw skład tego zestawu co gadałyśmy-praktycznie same perfumy ![]() No tak krem tez, kiepski zestaw nowosci. Mam nadzieje ze uda mi sie upchnac je komus bo ten zapach cieszy sie u mnie malym powodzeniem. Bede Ci bardzo wdzieczna za skład tego zestawu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Wtajemniczenie
|
Nusia7 - tez mam te maseczkę do włosów blond, stosuję ja razem z szamponem po każdym myciu włosów na 2-3 minuty i spłukuję, a włosy myję codziennie...maseczka ich nie obciąża, ale jeszcze nie zauważyłam efektu rozjaśnienia/rozświetlenia. Poprzednia stara seria do włosów blond była super i spełniała swoje zadanie, więc mam nadzieje, że ta tez taka będzie.
![]() Uważajcie na torebkę Alexandra - po dwóch miesiącach muszę ja odesłać ponieważ koleżance prawie oberwały się paski ![]()
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ją od pierwszego katalogu, w którym się pojawiła i spełnia swpoje zadanie znakomicie; dodam, ze jej nie oszczędzam - nosze codziennie i to raczej obciążoną ![]() zresztą już kilka razy pisalam o niej opinię, jak i inne dziewczyny, więc możesz poszukać w tym, jak i w poprzednich watkach; a jak wystarczy Ci tylko jedno zdanie to - zdecydowanie polecam ![]()
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Tak o niej było tu juz pisane, ja sama tez odsyłałam ja po 2 miesiacach noszenia bo raczki odpadły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w strefie konsultantki nie chce mi się otworzyć "ceny katalogów"
czy możecie mi powiedzieć ile katalogi kosztują ![]() ![]()
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
zadzwoniłam do Avonu i uwzględnili mi reklamacje tego kremu z granulkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() skoro masz podgląd faktury i info że produkcja zakończona to pewnie tak jest, ale to dosłownie żenada! skoro wiedzieli ze im się zapas kończy mogli dać info w strefie ![]() ![]() ja też wysmaruję zaraz do nich maila,ciekawe co odp, daj znać jak dostaniesz od nich odpowiedź to porównamy *peeling zielona herbata/mięta - alternatywny *krem z granulkami koloryzującymi - alternatywny
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ceny katalogów już były podawane, przeszukaj wątek |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie musisz przeszukiwać 90 stron, wystarczy wpisać w opcję "przeszukaj ten wątek" wyrażenie "ceny katalogów", "katalogi" lub podobne i od razu znajdziesz. Naprawdę wystarczy troszke pomyśleć ![]() odpowiedź znajdziesz na stronie 64 post 1908 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-10 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy torebka Heidi da się spokojnie nosić na ramieniu?^^ bo jest chyba duża, a rączka nie za długa...
![]()
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
przepraszam ze się tak wtrące w wątek i zadam takie pytanie ale to mnie troche gnebi jestem zainteresowana kupnem szminki ultr colour rich "potega koloru" fuchsia fun, i właśnie mam pytanie jak ten kolor wyglądan a zywo, jakby ktoś miał zdjecie to byloby super i jak jest z trwałością, patrzyłam na KWC ale za duzo informacji niestety tam nie znalazłam, bede wdzieczna za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
wiecie moze czy przychodzi migoczacy cien do powiek niebieski? bo znowu nie mialam kropek...
a jak nie bedzie to policza mi za perfumy co byly za 19.90 przy zakupie produktow z tamtych stron cene regularna czyli 45.00??!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pamiętasz może co zaznaczałaś na formularzu zwrotu? wadliwy produkt czy kwestionowanie jakości? czy może jeszcze coś innego?
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Kwestionowanie jakości, ale ja nigdy nie przejmuje sie co zaznaczam na tym formularzu i 90 % jest "nie podoba się" no chyba że to faktycznie problem jakościowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjma bez problemu
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mam fakturkę wystawioną-oczywiście torebek Maja nie ma, zamawiałam 4.. Poza tym wszystko mam, żadnego produktu alternatywnego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
dziewczyny możecie mi powiedzieć jaka jest cena w ofercie specjalnej w HT 06 na tą nową serię PS tajski kwiat lotosu, kiepsko widać na skanie
![]() robię sobie wstępne listy zakupów z K05, 06 i 07 i mi słabo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() ale.... jak to się niby ma opłacać ![]() to jest cena netto?..... Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2010-03-10 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam paczuszkę, dzisiaj coś późno ale najważniejsze że dotarła
![]() Tz mówi że szczerze się do niej jak głupi do sera ale chyba wszystkie tak mamy ![]() Zamówiłam sobie pod waszym wpływem masło do ciała bo tak zachwalałyście i jest po prostu cudowne ![]() A PurBlanca Blosom nawet fajna trochę przypomina mi Little Black Dress może mają ten sam składnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na przelewy od nich czekam ok. 10-14 dni zawsze po zakończeniu katalogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.