Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 22:50   #3601
teofano86
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Aaa no i oficjalnie się chwale, że jestem super dzielna i pobiłam życiowy rekord w niejedzeniu słodyczy. Dziś stuknęła mi setka
a masz jakiś patent jak nie jeść pikantnego ?? :P
gratuluję
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Jesteś moją idolką Gratuluję

Dobra zmykam pod prysznic i spać bo ledwo żyję
Dobranoc
ja zmykam do łóżkowa także
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 00:55   #3602
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Hej !
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
stawiam na nimfomankiwłaściwie nic ciekawego, jedną bluzeczkę, wisiorek, opaski i błyszczyk dla przyjaciółki, wszystko w H&M dzisiaj tato mnie wspomógł "kwiatkiem" w postaci przelewu na konto więc może za parę dni znowu gdzieś wyskoczę na łowy
Nie zaprzeczam.... jak czlowiek wyposzczony to wszystko sie z jednym kojarzy
Fajnego masz tatusia - moj mnie pocieszyl tylko paczka prince polo

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja też lubię jak wstając rano już widzę, że słońce świeci - od razu inaczej się wstaje
Ja bym się przyłączyła do ćwiczeń ale wiem, że zrobię to raz czy dwa razy i mój zapał się skończy
Przydałoby mi się, żeby mnie ktoś zaciągał siłą na basen czy siłownię
Do tego ostatnio całymi dniami prawie nic nie jem a wieczorem włącza mi się chęć na jedzenie i tak właśnie co chwila znajduję coś na co mam ochotę
ehh no beznadziejna jestem
Nie jestes beznadziejna!!! Szkoda ze dzieli nas roznica czasu, bo tak to bylo by latwiej sie zgrac na wspolne bieganie lub cwiczenia

Cytat:
A ja lubię luźny młodziezowy styl. Adidady, dżinsy, jakaś bluzka bawełniana i sweterek rozpinany Ale już powoli przestawiam się na obcasy, spódnice, sukienki i bardziej elegancki styl.

Ja ćwiczę od jakiegoś czasu więc chętnie użyję pały w celach motywacyjnych Na razie tylko stepper ale czekam na lepszą pogodę żeby zacząć biegać i jeździć na rowerze. Intesywnie też myśle nad basenem ale jeszcze się wstydzę
Co do ubioru, to moge na palcach jednej reki policzyc spodnice, sukienki i ktorkie spodenki u mnie w szafie. Malo kobieca jestem
Ja dzisiaj bylam wieczorkiem pobiegac.... kondycje mam kiepska, zadyszki dostaje po 3 minutach. Macie jakies sposoby na poprawienie kondycji?

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja bym nie wiedziała na co stawiać ... "dziewczyny, wyjmijcie swoje pały..." Shemale Hehe

Pavlinecka, co u Ciebie? Niedlugo juz wylatujesz, nie? Cos zamilklas ostatnio. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
z urzędu pracy dotacja to jest parę tysięcy i to marna dotacja zważywszy na ilość formalności Poza tym mówię z doświadczenia - można się ładnie położyć pisząc wniosek na coś typu kawiarnia, restauracja. Kasę można wysępić na remont budynku, bo na wyposażenie to jest wielkie ryzyko z resztą nawet jak się starasz o fundusze to musisz mieć wkład własny, także i tak jako goły i wesoły nie ruszy
Teo, masz duza wiedze na temat wlasnego biznesu za jakies kilka lat zwroce sie do Ciebie z porada

Cytat:
Aaa no i oficjalnie się chwale, że jestem super dzielna i pobiłam życiowy rekord w niejedzeniu słodyczy. Dziś stuknęła mi setka
Normalnie, moja tez jestes idolka !!! Podziwiam.
Ja wrocilam z biegow, zjadlam tresciwy posilek bialkowy, i co z tego, siedze sobie teraz, i tak mnnie ciagnie do slodkiego ze chyba sie zlamie i zjem kawalek wafla.... masakra... to jest juz nalog. dzien bez slodkiego to dzien stracony

Ide przed tv....
Milego dnia Wam zycze !!
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 06:23   #3603
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej

Wpadłam tylko się przywitać, więc: dzień dobry
Dzisiaj przede mna ciężki dzień, muszę się jakoś zebrać w sobie, żeby przetrwać Jak wyszłam z domu po 6, to dotrę do niego gdzieś ok. 21

ANTUNKO zazdroszczę Ci takiej silnej woli Gratuluję wytrwałości

Udanego dnia

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 07:51   #3604
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
z urzędu pracy dotacja to jest parę tysięcy i to marna dotacja zważywszy na ilość formalności Poza tym mówię z doświadczenia - można się ładnie położyć pisząc wniosek na coś typu kawiarnia, restauracja. Kasę można wysępić na remont budynku, bo na wyposażenie to jest wielkie ryzyko z resztą nawet jak się starasz o fundusze to musisz mieć wkład własny, także i tak jako goły i wesoły nie ruszy
z urzędu pracy jest parę tysięcy, ale z instytucji typu agencja rozwoju regionalnego (a podejrzewam, że coś takiego też znajdzie się w ich okolicy) już kilkanaście. Ja mam już trochę doświadczenia w pisaniu wniosków unijnych, akurat może nie na biznes typu knajpa, ale z tamtymi jakoś się udało, a na biznesowy sobie "ostrzę zęby" Od pewnego czasu orientuję się co i jak z tymi zapomogami do pierwszego biznesu i naprawdę warto trochę poszperać, choćby w możliwościach środowiska lokalnego
dla mnie po prostu planowanie biznesu z 13 letnim wyprzedzeniem, i do tak bezpośrednio skonkretyzowane jak TŻ mandragory, czyli "za 13 lat = kawiarnia" to po prostu strzał w ciemno.

Cytat:
jako osoba do cna uzależniona od czekolady stawiam sobie dziś ołtarz z Twoimi zdjęciami w pokoju

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
Fajnego masz tatusia - moj mnie pocieszyl tylko paczka prince polo
no ma czasami takie zrywy, szczególnie odkąd już z nimi nie mieszkam

zaraz zmykam na wydział, dzisiaj do 17.30 i niestety myślę, że nie ma cienia szansy, że skończę wcześniej

buźka

WYMIANKA

Edytowane przez evangeline
Czas edycji: 2010-03-10 o 07:52
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 09:10   #3605
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dzień dobry, dzień dobry

Cytat:
a masz jakiś patent jak nie jeść pikantnego ?? :P
gratuluję
Ja mam - za każdym razem dostaję okrutnego bólu brzucha i kończę wieczór w ubikacji.... Hehe, nie wiem, jak to wywołać, ale działa najlepiej - nic Cię nie skłoni do zjedzenia chociaż odrobinki

Cytat:
Hej !

Ja dzisiaj bylam wieczorkiem pobiegac.... kondycje mam kiepska, zadyszki dostaje po 3 minutach. Macie jakies sposoby na poprawienie kondycji?

Pavlinecka, co u Ciebie? Niedlugo juz wylatujesz, nie? Cos zamilklas ostatnio. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku

Ostatnio jakoś dużo zajęć nadprogramowych i mało czasu na wizaż się zrobiło, ale tak, wszystko w porządku.
Lecę za 12 dni I już najchętniej dziś bym się spakowała

A co do biegania - ja też tak mam z tą zadyszką, może warto poczytać sobie artykuły na temat oddychania w trakcie biegu, bo to bardzo ważne, i poćwiczyć w domu coś na wydolność? Dużo jest filmików typu pump it up - to może pomóc.

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj przede mna ciężki dzień, muszę się jakoś zebrać w sobie, żeby przetrwać Jak wyszłam z domu po 6, to dotrę do niego gdzieś ok. 21

ANTUNKO zazdroszczę Ci takiej silnej woli Gratuluję wytrwałości

Udanego dnia
Oj biedulka, dasz radę I ładny av
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:32   #3606
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Ojoj 100 dni bez slodyczy yyy ?? ja nigdy nie dałabym rady już pożarłam dzisiaj całą tabliczkę a pewnie na tym się nie skończy ohh życie bez czkolady byłoby niczym

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:40   #3607
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
I ładny av
Dziękuję

Stary 2010-03-10, 16:50   #3608
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestes beznadziejna!!! Szkoda ze dzieli nas roznica czasu, bo tak to bylo by latwiej sie zgrac na wspolne bieganie lub cwiczenia
Dzięki Ja tak pół żartem pół serio pisałam Rzeczywiście szkoda, że nie bardzo jak miałybyśmy się zgrać. Ja lubię biegać jak mogę to robić we własnym tempie ale póki co w mojej okolicy chyba bym się bała biegać a poza tym od jakiegoś czasu mam problemy z kolanem które mocno się odzywają po takim wysiłku. Teraz mam straszne urwanie głowy na uczelni ale jak trochę nadgonię to chyba pomyślę o basenie albo siłowni żeby zupełnie nie "zdziadzieć" Mam nadzieję, że nie skończy się tylko na planach

Cytat:
Trzymaj się kochana Nie znoszę takich dni

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
życie bez czkolady byłoby niczym
I tu się z Tobą moja droga zgadzam w zupełności

Znów jestem padnięta po całym dniu na uczelni. Chyba zdrzemnę się na godzinkę a później siadam do prezentacji - mam zamiar w końcu dzisiaj się z tym finalnie uporać.

Miłego popołudnia i wieczoru

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:07   #3609
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
z urzędu pracy jest parę tysięcy, ale z instytucji typu agencja rozwoju regionalnego (a podejrzewam, że coś takiego też znajdzie się w ich okolicy) już kilkanaście. Ja mam już trochę doświadczenia w pisaniu wniosków unijnych, akurat może nie na biznes typu knajpa, ale z tamtymi jakoś się udało, a na biznesowy sobie "ostrzę zęby" Od pewnego czasu orientuję się co i jak z tymi zapomogami do pierwszego biznesu i naprawdę warto trochę poszperać, choćby w możliwościach środowiska lokalnego
więc ja Ci powiem przez perspektywę pisania na kanjpę... większość ludzi to wtórni analfabeci i niestety sami sobie strzelają gola do bramki i o ile np PO IG to jest dość proste o tyle np geniusze piszą we wniosku, że z pieniędzy kupią np:40 szklanek, 12 widelców i 32 krzesła... no i ok... wiadomo bez tego knajpa nie ruszy... ale trzeba się liczyć z tym, że jak kiedyś przyjdzie sobie KONTROL to np 3 szklanki się stłukły, dwa widelce buchnęli klienci a po wczorajszej rozróbie nie zostało żadne krzesło... no i kontrola liczy sobie wszystko i widzi, że niestety, we wniosku jest coś innego a stan faktyczny jest inny... a jak wiadomo wszyscy jesteśmy mili i uprzejmi i taki kontroler sobie wymyśli, że masz oddać dofinansowanie

p.s. mnie zawsze dziwiło czemu ludzie boją się pisać te wnioski przecież tam jest czarno na białym wszystko wypisane, wystarczy dobra bajera i pomysł i dobry biznesplan Ale fajna kaskę można dostać (pisałam kumplowi na taki bajerowany wielki ekran - jego wdzięczność przeszła moje oczekiwania )

Cytat:
dla mnie po prostu planowanie biznesu z 13 letnim wyprzedzeniem, i do tak bezpośrednio skonkretyzowane jak TŻ mandragory, czyli "za 13 lat = kawiarnia" to po prostu strzał w ciemno.
no mnie też to bardzo dziwi... jakbym się spięła to myślę, że 2 lata to jest max na takie coś.. .ale 13? to naprawdę może być koniec świata za ten czas ale co jak to mówi Król Julian "nie śmiejmy się z dziwolągów"
Cytat:
Ja mam - za każdym razem dostaję okrutnego bólu brzucha i kończę wieczór w ubikacji.... Hehe, nie wiem, jak to wywołać, ale działa najlepiej - nic Cię nie skłoni do zjedzenia chociaż odrobinki
ojjjj to jesteś biedna... współczuję...
[...]"

Stary 2010-03-10, 17:18   #3610
antunka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Ja też jestem/byłam uzależniona od czekolady więc taki detoks był mi potrzebny. Efekty są w postaci mniejszego dupska więc to jest dla mnie najważniejsze

Teo na pikantne nie mam sposobu bo uwielbiam wszystko co pikantne
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 18:04   #3611
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Ja też jestem/byłam uzależniona od czekolady więc taki detoks był mi potrzebny. Efekty są w postaci mniejszego dupska więc to jest dla mnie najważniejsze

Teo na pikantne nie mam sposobu bo uwielbiam wszystko co pikantne
musisz wymyślić patent na pikantne... dobrze Ci idzie ze słodkim więc może i tu się uda

powiedzcie mi jak to jest... największe zabijaki z mojej klasy z gimnazjum mają dzieci... i się tak uspokoili i są tak fajnymi tatusiami że aż jestem w szoku
[...]"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 05:43   #3612
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzcie mi jak to jest... największe zabijaki z mojej klasy z gimnazjum mają dzieci... i się tak uspokoili i są tak fajnymi tatusiami że aż jestem w szoku
Ja też nie wiem jak to jest, ale ja zauważyłam to samo Mieliśmy w klasie dwóch takich kretynów, że szok. Wróżyłam im karierę menela sklepowego i, że ogólnie daleko nie zajdą i co? Chłopaki sie pożenili, mają dzieciaczki i wszystko jest cacy. Mężowie i tatusiowie pierwsza klasa

A tak w ogóle to witam
Wczorajszy dzień jakoś przeżyłam, ale dzisiejszy też wcale nie lepszy, bo w domu będę wieczorem ok. 19 i jutro to samo
Byle do soboty, a to już niedługo

Przyjemnego dnia

Stary 2010-03-11, 13:35   #3613
antunka
Zakorzenienie

Hej,
ale fajna dzisiaj pogoda Słońce świeci więc łapię każdy promyk bo na jutro zapowiadają powrót zimy I dlatego musiałam dzisiaj błagać szewca żeby naprawił mi kozaki na sobotę bo już całkiem je zajechałam. A już upatrzyłam sobie w miarę fajne balerinki i chyba za wcześnie na taki zakup.
Stary 2010-03-11, 13:42   #3614
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

A ja będę jutro w Zielonej Górze :P
A dokładnie to w filharmoni :P bo mamy koncert która wpada :P

Stary 2010-03-11, 13:49   #3615
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie wiem jak to jest, ale ja zauważyłam to samo Mieliśmy w klasie dwóch takich kretynów, że szok. Wróżyłam im karierę menela sklepowego i, że ogólnie daleko nie zajdą i co? Chłopaki sie pożenili, mają dzieciaczki i wszystko jest cacy. Mężowie i tatusiowie pierwsza klasa

A tak w ogóle to witam
Wczorajszy dzień jakoś przeżyłam, ale dzisiejszy też wcale nie lepszy, bo w domu będę wieczorem ok. 19 i jutro to samo
Byle do soboty, a to już niedługo

Przyjemnego dnia
hehe ja się śmiałam, że degeneraci, mordercy i alkoholicy... i część w więzieniu siedzi, część pije a 3 się nawrócili pod wpływem kobiet i dzieci... Jeden kolega zawsze gustował w zgrabnych, ale kobiecych obcnie jest z laską którą łatwiej przeskoczyć niż obejść i jak to mówi mój kolega "miłość jest ślepa i głucha" ale są szczęśliwi widocznie..

ja od wczoraj mam weekend także powodzenia

Cytat:
Hej,
ale fajna dzisiaj pogoda Słońce świeci więc łapię każdy promyk bo na jutro zapowiadają powrót zimy I dlatego musiałam dzisiaj błagać szewca żeby naprawił mi kozaki na sobotę bo już całkiem je zajechałam. A już upatrzyłam sobie w miarę fajne balerinki i chyba za wcześnie na taki zakup.
słońce?! słońce to mnie rano obudziło i od tego czasu go nie widziałam... a co do wiosny... to już jest przegięcie.. ile można czekać... dramat...
[...]"

Stary 2010-03-11, 13:55   #3616
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
ale fajna dzisiaj pogoda Słońce świeci więc łapię każdy promyk bo na jutro zapowiadają powrót zimy
No dokładnie. Pogoda jest dzisiaj świetna Słonko od rana świeci i aż przyjemnie przy oknie siedzieć. Jak na złość cały dzień spędzam w czterech ścianach. Zostaję godzinę dłużej w pracy, a po pracy lecę na dwugodzinny wykład

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość

A ja będę jutro w Zielonej Górze :P
A dokładnie to w filharmoni :P bo mamy koncert która wpada :P
Zapraszamy, zapraszamy
Aco to za koncert? Pochwal się

Stary 2010-03-11, 14:14   #3617
mandragona
Marudziara

Witajcie

Ja tylko na chwilkę aby się przywitać oj jaki dziś zalatany dzionek echhh

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:23   #3618
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

a z chórem bedziemy spiewać 2 symfonie mahlera no i oczywiscie z waszą wspaniałą zielonogórską orkiestrą symfoniczną co będzie pieknie grała ( jak zawsze )

Stary 2010-03-11, 15:37   #3619
evangeline
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Cytat:
Słońce świeci więc łapię każdy promyk bo na jutro zapowiadają powrót zimy
no nie, tylko nie to... czy ona w ogóle się w tym roku skończy?

Wpadłam tylko na momencik, żeby zobaczyć co u Was słychać i spadam do nauki, jutro koło i egzamin:/

buźka, miłego popołudnia

WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 16:31   #3620
jojla
Zakorzenienie

hej

A u mnie sypie śnieg

Ja też tylko na chwileczkę siadam sie przygotować na jutrzejszą prezentację. Wczorajszy wieczór miałam z życiorysu wyjęty bo rozbolały mnie zatoki dzisiaj też nie jest najlepiej chociaż przynajmniej mogę jako tako funkcjonować bo wczoraj nie dałam rady wstać z łóżka i marzyłam o obcięciu głowy

wszystkim zalatanym i uczącym się powodzenia życzę

ehh niech już będzie jutro popołudniu...

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 19:47   #3621
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Aj, a ja myślę, nikt dziś nie pisze, czy co? A tu wątek niechcący chyba odsubskrybowałam albo ktoś mi grzebał w wizażu

A ja znów nie w sosie hehe, kiedyś będziecie miały mnie dość Spodnie trzasły mi na tyłku, kupiłam sukienkę bez mierzenia i jest za duża no i maszyna do szycia nie chce się odpalić W dodatku zostałam obudzona o 5 rano bo tata kluczy nie mógł znaleźć ---> już, koniec lamentów.

Aaaa nie koniec Mam do napisania w 7 dni jakieś 50 stron tekstu... hehe. Ciemno to widzę, oj ciemno... Szczególnie, że dziś zamiast pisać -- uwaga uwaga - robiłam na drutach

Ale to nic, odeśpię już u TŻeta, nie ma to jak pobudka o 13
Stary 2010-03-11, 20:47   #3622
teofano86
Zadomowienie

byłyście kiedyś na ustawianej randce? w sensie, że ktoś uznał, że pasowałybyście do jego/ jej kolegi?

moja koleżanka wróciła z takowej ale się pośmiałyśmy koleś dał jej do zrozumienia, że jest płaska i że generalnie jest bo go w to wrobiono...

miłego wieczoru
[...]"

Stary 2010-03-12, 05:55   #3623
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Szczególnie, że dziś zamiast pisać -- uwaga uwaga - robiłam na drutach
O to nie jestem sama Ja też robię na drutach, konkretnie szalik. Co prawda robię go gdzieś od grudnia i nie mam nawet połowy. Mam nadzieję, że do kolejnej zimy zdążę

Cytat:
byłyście kiedyś na ustawianej randce? w sensie, że ktoś uznał, że pasowałybyście do jego/ jej kolegi?

moja koleżanka wróciła z takowej ale się pośmiałyśmy koleś dał jej do zrozumienia, że jest płaska i że generalnie jest bo go w to wrobiono...
Ja byłam Może nie do końca randka była ustawiana, bo umówiliśmy się na nią sami, ale zostaliśmy zeswatani przez mojego kuzyna, który podał jemu mój nr gg i tak pisaliśmy parę dni, a potem się spotkaliśmy Dla mnie była to 'randka w ciemno', on to chociaż na zdjęciu mnie widział. Tylko, że dla nas randka była udana, żadnych takich tekstów jak u Twojej koleżanki nie było i nawet przez pół roku byliśmy razem

Wreszcie piątek

Miłego dnia

Stary 2010-03-12, 06:51   #3624
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie byłam nigdy na takiej randce, ale doświadczenie Twojej koleżanki niecodzienne

trzymajcie dzisiaj kciuki kobity za te moje nieszczęsne egzaminy, prawdopodobnie zajrzę tu dopiero jutro wieczorem

miłego dnia

WYMIANKA
Stary 2010-03-12, 08:36   #3625
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie dzisiaj kciuki kobity za te moje nieszczęsne egzaminy

Trzymam

Stary 2010-03-12, 10:54   #3626
antunka
Zakorzenienie

Hej

Ev trzymam mocno

Ja na ustawianej randce nigdy nie byłam i nie pójdę. Nienawidzę swatania. Raz miałam tylko taką przygodę, że znajomi chcieli mnie z kimś zeswatać ale się spóźnili bo my po kryjomy się spotykaliśmy Ale jak tylko próbowali zaaranżować spotkanie to twardo zaprzeczałam, wypierałam się i wściekałam na nich

Dzisiaj jest ponury dzień i ponury humor mnie dopadł. Nawet z łożka nie mogłam się zwlec, teraz wzięłam się za sprzątanie ale opadłam z sił. Coś czuje, że przekimam ten dzień
Stary 2010-03-12, 10:56   #3627
teofano86
Zadomowienie

Cytat:

Ja byłam Może nie do końca randka była ustawiana, bo umówiliśmy się na nią sami, ale zostaliśmy zeswatani przez mojego kuzyna, który podał jemu mój nr gg i tak pisaliśmy parę dni, a potem się spotkaliśmy Dla mnie była to 'randka w ciemno', on to chociaż na zdjęciu mnie widział. Tylko, że dla nas randka była udana, żadnych takich tekstów jak u Twojej koleżanki nie było i nawet przez pół roku byliśmy razem

Wreszcie piątek

Miłego dnia
wow szacun

Cytat:
ja nie byłam nigdy na takiej randce, ale doświadczenie Twojej koleżanki niecodzienne

trzymajcie dzisiaj kciuki kobity za te moje nieszczęsne egzaminy, prawdopodobnie zajrzę tu dopiero jutro wieczorem

miłego dnia
to może i lepiej, że nie byłaś
3mam kciuki
[...]"

Stary 2010-03-12, 12:31   #3628
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ev zaciśnięte

Sweet
jak miło , myślałam, ze tylko ja moherzeję

Ja chcę sobie zrobić komin - ale tak długo kupuję odpowiedni kolor wełny, że chyba też na przyszły rok będzie dopiero ( chociaż jeśli zima ma znów wrócić to kto wie? )

Trzeba się do jakiejś pracy zabrać, a tak mi się nie chce.....
Stary 2010-03-12, 12:51   #3629
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet jak miło , myślałam, ze tylko ja moherzeję

Ja chcę sobie zrobić komin - ale tak długo kupuję odpowiedni kolor wełny, że chyba też na przyszły rok będzie dopiero ( chociaż jeśli zima ma znów wrócić to kto wie? )
Ja robie ciemnofioletowy Tylko obawiam się, że zanim ja go skończę, to fiolet juz dawno wyjdzie z mody A Ty jaki kolor wybrałaś?

Stary 2010-03-12, 13:03   #3630
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robie ciemnofioletowy Tylko obawiam się, że zanim ja go skończę, to fiolet juz dawno wyjdzie z mody A Ty jaki kolor wybrałaś?
Ja bym chciała taki szaro-grafitowy kolor. Widziałam już podobny, tylko, ze ja wole syntetyczne włóczki -naturalna wełna mnie drapie. Ogólnie prawie wszystko mam szare albo czarne, chcę to zmienić, ale mam wrażenie, że inne kolory mi nie pasują
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości