![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe PM :)
a ja nadal w tym samym miejsu
![]() ![]() zaraz ma przyjechać TŻ i znowu gadać z moimi rodzicami ![]() ja się wykończę i jeszcze jak słysze ile już macie rzeczy pozałatwianych to tak mi ciśnienie skacze że szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | ||
Rozeznanie
|
Wszytskiego najlepszego kobitki z okazji naszrgo swieta!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pogoda-super.pierwszego dnia bylo chyba ok 23st.C, a potem kazdego dnia cieplej.utrzymywalo sie w granicy 25/27 st.C, a w tym tyg mialo byc 30 ![]() ![]() a co do turystow-sporo.mniej niz w sezonie (jal bylam kiedys we wrzesniu zdecydowanie wiecej) ale i tak duzo.i to chyba najlepsza pora na wyjazd-u nas zimno, tam sloneczko wiec mozna sie wygrzac,jeszcze w miare spokojnie, nie ma przepychu i tloku w hotelach, bez problemu mozna znalezc lezaki nawet ok 11 (zazwyczaj w sezonie jest problem, zalezy tez od hotelu) wiec ok ![]() Cytat:
![]() ![]() jiuna spokojnie, ja tez nie mam za duzo pozalatwiane.od jakiegos czasu stoje w miejscu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Wtajemniczenie
|
ufff udąło się
mamy ten zespół co chcieliśmy ![]() oczywiście moja mama cały czas lamentuje i jest ogólnie obrażona że nie wybraliśmy tego co ona chciała ![]() ![]() wymyśla że może nie przyjadą wcale i co wtedy będzie o matko ło jeju i lamet ![]() ale umowa już podpisana więc olewam to teraz musimy wybrać kościół i pogadać z batmanem :/ fotografa ...no w 90% jestem zdecydowana ![]() daję sobie czas na foto do końca następnego tygodnia ![]() dużo tego do załatwiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie czy macie jakąś fajną stronkę z zaproszeniami?
No ja mogę się pochwalić, że mamy za sobą pierwszą naukę... eh.. nudne troszkę.. no i jeszcze przed nami 3 następne + dzień skupienia + poradnia rodzinna... Ale znów krok do przodu ![]() No i właśnie w tym miesiącu chcemy te zaproszenia w końcu zrobić. No i wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ![]() ![]() Z tej okazji dostałam dziś poradnik przyszłej panny młodej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie październikowe Panny Młode
![]() ![]() ![]() P.S. Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta kobietki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Rozeznanie
|
Cieszę się bardzo
![]() A tak w ogóle czy Wy też tak macie, że śni się Wam wasz ślub? Bo ja chyba zaczynam wariować co jakiś czas śni mi się mój ślub, ale za każdym razem jest jakby w "krzywym zwierciadle" coś nie wychodzi, przypominam sobie, że nie wysłałam zaproszeń, sala okazuje się dużo za mała, nie mogę się dopiąć w sukni, goście nie przychodzą - masakra po prostu ![]()
#2408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No a tak w ogóle to opowiedz coś o Was, co macie już załatwione, itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Rozeznanie
|
anetika witam na wątku
![]() ja na całe szczęście nie mam już ślubnych koszmarów... miałam może ze 2, ale to było dawno temu, jak byliśmy na etapie szukania sali i całej reszty ![]() nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u mnie sprawy ślubne jakoś ucichły i jakoś tym się w ogóle nie przejmuję ![]() jedynie co to męczy mnie temat sukni... bo na dzień dzisiejszy z tych sukni, które przymierzałam nic mi się już nie podoba i znowu jestem w punkcie wyjścia...
![]() |
#2410 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też, ja też chce tu być!
Plis przyjmiecie mnie? Żeby nie było ślub mam 16 października 2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 1. musisz obiecać, że będziesz się w miarę systematycznie udzielać 2. musisz napisać coś więcej o Was jako o parze (np. ile macie lat, skąd jesteście, od kiedy jesteście razem, kiedy się zaręczyliście no i oczywiście co już macie załatwione ze spraw ślubnych) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koszmary męczą mnie od dawna ![]() w ostatnim to śniło mi się że ja uciekłam z kościoła hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() ![]() U nas też póki co cisza w sprawach ślubnych... tylko na nauki chodzimy. Co do zaproszeń to chyba kupimy na allegro, bo jedne bardzo nam się spodobały, lepszych nie znaleźliśmy ![]() Ale jeżeli macie jakies fajne sklepy internetowe to poproszę ![]() Powiedzcie mi czy wszyscy musza iśc na ten "dzień skupienia" i co to w ogóle jest???? :cofused: ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() Bankowo bedzie mi się jeszcze pare razy śniło e trzeba iśc do koscioła a okazuje sie ze ja nie mam sukni ![]()
![]() |
#2415 |
Rozeznanie
|
Uff a już myślałam, że tylko ja mam takie koszmary, dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama - bo już się martwiłam, że coś ze mną nie tak
![]() Skoro już mnie do siebie przyjełyście to napiszę trochę o sobie i o moim październikowym ślubie - Ja mam 22 lata, a mój przyszły męzulek 26, jesteśmu zaręczeni od 2 lat, i od tylu też mieszkamy ze sobą. Co do ślubu - wybór na październik padł i spontanicznie i jakoś tak podświadomie (w październiku mamy swoją rocznicę), co do daty mogę tylko powiedzieć że nasz przyszły drużba ma urodziny 2 dni przed naszym ślubem, a druhna 1 dzień przed także myślę, że to też dobra wróżba ![]() ![]()
![]() |
#2416 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
margusia ale co to za dodatkowe 30 osób? rodzina? znajomi? Jeżeli są to osoby, które Ty też chętnie zaprosisz na wesele to nic tylko się cieszyć i szukac czegoś większego
![]() ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-03-09 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Raczkowanie
|
My też w październiku już 09.10.2010
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pierwotnie też chciałam wesele na 80 osób i nie więcej, ale później stwierdziliśmy, że chcielibyśmy zaprosić znajomych i trochę jeszcze ludzi z rodziny. No i trochę sie uzbierało, ale w sumie cieszę się ![]() Witamy ![]() Widzę, że coraz więcej nas na październik ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
miejmy nadzieje ze bedzie Ciepły Październik
![]()
#2421 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() fajnie, że jest nas coraz więcej na październik bo i na naszą piękną datę 9.10 ![]() kami_du mam nadzieję, że cię nie przestraszyłam tymi warunkami i będziesz do nas zaglądać, bo ja tak tylko żartowałam ![]()
![]() |
#2422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak ![]() Do mnie wczoraj doszły zaproszenia, dzisiaj wypisywałam troszkę i już dwa byki strzeliłam ![]() ![]() Byłam też wczoraj szukac sukni... no i okazało się że w takiej dosyc szerokiej najlepiej wyglądam (a chciałam typu empire) ![]() ![]() No cóż, trzeba będzie w końcu podjąc decyzję, bo ja to nic nie wybiorę ![]() Pomarudziłam i idę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Wtajemniczenie
|
niestety ja mam pełno głupich problemów
zaproszenia mieliśmy sami robić ale nie jestem pewna czy jestem az tak 'zdolna' żeby zrobić wlasnoręcznie te wymarzone heh no ale jeszcze sie zobaczy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my mamy jedynie wstępnie wybrane jedne zaproszenia, ale kosztują 3,29/szt. i to nam się trochę za drogo widzi, więc ten temat jest nadal otwarty. sama robić nie będę bo nie mam cierpliwości no i sprzętu do takiej zabawy, więc podziwiam tych co się na to decydują (tak tak jiuna o tobie mowa ![]() z suknią to ja też mam problem, ale jeszcze trochę czasu zostało, więc na pewno znajdę tą wymarzoną
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Rozeznanie
|
ale fajnie ze jest nas coraz wiecej
![]() no i ten piekny dzien-9.10 ![]() jej, dziewczyny nie straszcie ![]() ![]() ![]() zreszta jakos ociagam sie ze wszystkim.mialam po powrocie z wczasow wybrac sie na poszukiwanie sukni ale jakos nie chce mi sie.. inne problemy mam teraz na glowie.. ale bede musiala zabrac sie za siebie i wznowic przygotowania. po pierwsze suknia, po drugie cukiernia, wybrac mniej wiecej kwiaciarnie, kiedy i gdzie bedziemy robic nauki...i inne..ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to co do zaznaczonego to tak: suknię mam, ciasta i tort mam w lokalu w cenie, kwiaciarnię mam wybraną, bo mam do niej bon do realizacji - wygrana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spokojnie
![]() ![]() Te zaproszenia, które nam się podobają kosztują 4zł/ szt... trochę dużo, ale po 1. inne naprawdę sie nam nie podobają, a po 2. przynajmniej zamówie sobie uzupełnione i nie będę musiała wpisywać nazwisk gości własnoręcznie ![]() Co do sukienki, to ja nadal sądzę, że mam czas ![]() ![]() A wiecie co, tak się tu nagadałyśmy o koszmarach ślubnych, że miałam taki sen tej nocy, że... ![]()
#2428 |
Rozeznanie
|
Claris no ladnie
![]() ![]() ale za jakis czas obiecuje ze sie zabiore za to wszystko ![]() ![]() madrala a te zaprosznenia wypatrzyliscie z all?? ja szczerze w ogole jeszcze nie patrzalam..jak widze jak ida przygotowania znajomej (czerwiec), ktora tez dopiero wybiera zaproszenia, stwierdzam ze spokojnie, mamy duuuuzo czasu ![]() ![]() chociaz ja jestem zupelnie inna niz ona..chcialabym zeby wszystko bylo dopiete i wymarzone.jej chyba na tym nie zalezy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Rozeznanie
|
kalinkap13 ja też myślałam, że mam mało załatwione, ale widzę po Twojej liście, że nie tak źle u mnie ze sprawami ślubnymi
![]() - nauki zaczynamy 25.04 (4 niedziele) - cukiernia wybrana i zapisani w zeszyciku jesteśmy (zgłosić się mamy pod koniec września) - kwiaciarnia praktycznie też wybrana (Tż zawsze kupuje mi kwiatki w jednym miejscu i tam robią spoko bukiety) jedynie co to trzeba wybrać jakiś fajny wzór bukietu ![]() czyli zostaje ta nieszczęsna suknia... ale już mam na nią plan i mam nadzieję, że zakończy się on sukcesem ![]()
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
aicila nom, to widzisz, i tak jestes bardziej do przodu niz ja
![]() ale tj mowilam-nauki zaczniemy najwczesniej w maju, cukiernia to tylko dodatkowo bo ogolnie jakies ciasta sa w cenie, a kwiaciarnia...hmm. zastanawiam sie tylko dlatego, bo wiem ze sa rozne ceny. tam gdzie zawsze kupuje kwiaty, gdzie robia piekne bukiety sa tez i piekne ceny ![]() ![]() ale nie ma co sie stresowac ![]() ![]() Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.