praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town.. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 08:32   #1411
kukimonster
BAN stały

Dot.: praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town..

Cytat:
Napisane przez redqueen Pokaż wiadomość
W każdym, teoretycznie- spotkałam się z przypadkiem gdzie sklep podawał informacje o braku możliwości zwrotu towaru (chociaż to wbrew prawu )
A gdzieś to wyczytała? To wcale nie jest wbrew prawu. Zwrot jest jedynie dobrą wolą firmy. Nikt nie ma obowiązku pryzjmować zwrotu.
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 09:43   #1412
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiomenka Pokaż wiadomość
w każdym sklepie masz możliwość zwrócenia towaru,musi on posiadać metkę,paragon i być nienoszony w niektórych jest to tydzień czasu w innych 3o dni z tego,co wiem niektóre sklepy zastrzegają sobie zwrot ciuchów przecenionych,nie wiem jak jest w orsay.
to nieprawda. W każdym sklepie musi istniec mozliwosc wymiany (dotyczy nowej kolekcji) ale zwrot to tylko dobra wola sprzedawcy, takie jest prawo. Pracowałam w sklepie wiec wiem
Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
A gdzieś to wyczytała? To wcale nie jest wbrew prawu. Zwrot jest jedynie dobrą wolą firmy. Nikt nie ma obowiązku pryzjmować zwrotu.
zgadzam sie w zupełności
Stary 2010-03-10, 18:57   #1413
redqueen
Raczkowanie

Nigdzie nie wyczytałam, po prostu zbyt wielu klientów bluzgało mnie za to przy kasie kiedy przynosili towar za tysiąc złotych i chcieli go oddać- wszyscy równo twierdzili że to wbrew prawu a niektórzy nawet straszyli sądem. Mimo wszystko dobrze wiedzieć że nie mieli racji, nawet jeśli już tam nie pracuję.

Edytowane przez redqueen
Czas edycji: 2010-03-10 o 18:59
redqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 20:07   #1414
MalinowaJulia
BAN stały

Dziewczyna nie robiła problemu ze zwrotem zakupionej rzeczy.

Tylko zdziwiło mnie to,że na jakimś wydruku musiałam podać imię, nazwisko i miejscowość.

Pierwszy raz zetknęłam się z czymś takim.
MalinowaJulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 22:20   #1415
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
to nieprawda. W każdym sklepie musi istniec mozliwosc wymiany (dotyczy nowej kolekcji) ale zwrot to tylko dobra wola sprzedawcy, takie jest prawo. Pracowałam w sklepie wiec wiem
Wymiana tez jest dobrą wolą, nikt tego robić nie musi, ale zazwyczaj każdy pozwala.

Cytat:
Nigdzie nie wyczytałam, po prostu zbyt wielu klientów bluzgało mnie za to przy kasie kiedy przynosili towar za tysiąc złotych i chcieli go oddać- wszyscy równo twierdzili że to wbrew prawu a niektórzy nawet straszyli sądem. Mimo wszystko dobrze wiedzieć że nie mieli racji, nawet jeśli już tam nie pracuję.
Pracując w sklepie warto znać prawo, bo klienci oczywiscie zawsze uważają, ze wiedzą najlepiej. Zawsze mnie śmieszyły babki straszące sądem, albo pismem do centrali Albo jak proszą kierownika z wyzszością, bo ja durna sprzedawczyni pewnei na niczym sie nie znam i gdzie tam będę z dupną panią rozmawiać

Edytowane przez kukimonster
Czas edycji: 2010-03-10 o 22:21
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 08:10   #1416
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez byla dosłownie masa takich klientow ktorzy sie wykłócali ze to jest ich prawo i że musze im przyjąć zwrot, ehh nasłuchałam sie co niemiara..

Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
Wymiana tez jest dobrą wolą, nikt tego robić nie musi, ale zazwyczaj każdy pozwala.

Pracując w sklepie warto znać prawo, bo klienci oczywiscie zawsze uważają, ze wiedzą najlepiej. Zawsze mnie śmieszyły babki straszące sądem, albo pismem do centrali Albo jak proszą kierownika z wyzszością, bo ja durna sprzedawczyni pewnei na niczym sie nie znam i gdzie tam będę z dupną panią rozmawiać
oo tak ehh, u nas w koncu jedna z dziewczyn wydrukowala ten paragraf i w razie potrzeby pokazywaliśmy klientom, wtedy juz im było łyso, a jeden pan nawet wziął do domu żeby chyba zweryfikować prawdziwość

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-03-11 o 08:16
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 09:30   #1417
saming
Zakorzenienie

Dlatego zawsze zanim się coś kupi można zapytać o możliwość zwrotu/wymiany.
Ja tak wiele razy robiłam - np. chciałam kupić mamie/siostrze jakiś sweterek na prezent i w razie potrzeby wymienić na większą/mniejszą bądź zwrócić. Wtedy nie ma żadnych problemów. I np. w chyba HMie pisze że z metką, paragonem do 30 dni od daty zakupu można zwrócić towar i wymienić też. W sumie w każdym sklepie mogłaby wisieć taka tabliczka odnośnie zwrotów/wymian, do tego odpowiedni paragraf i byłby luz

saming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 18:03   #1418
wantet
Raczkowanie

Mój chłopak rozgląda się za pracą w sklepach z ciuchami w Krakowie.
Mogłybyście doradzić, gdzie warto złożyć CV?
wantet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 17:39   #1419
emmos
Zakorzenienie

Mam pytanie troszkę z innej beczki, ale może któraś z Was wie Nie wiecie może jak dużą zniżkę mają pracownicy Reserved?
Stary 2010-03-15, 18:04   #1420
Marua:)
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuję w Mohito od kilku miesięcy... pamiętam jak się cieszyłam kiedy mnie przyjęli- teraz sama planuje się zwolnić. Bardzo ciężka praca za marne pieniądze - w końcu to LPP. Niestety, nie można o nim powiedziec tego co o croppie- że przynajmniej atmosfera fajna i z tego powodu ludzie zostają. Pracowałam już za różne stawki w różnych sklepach, ale ten pod względem stosunku płacy do ilości pracy bije wszystkie na głowę. Choćby dzisiaj- byłam sama na salonie od rana do 14.00, międzyczasie musiałam przyjąć kilka pudeł dostawy, zaklipsować je i wystawić na sklep, równocześnie też kasowałam i robiłam przecenę. Przy większym ruchu niewiele można zrobić, a wtedy słyszy się od kierownika tekst "nie wyjdziesz dokąd tego nie skończysz" (a jestem zatrudniona na umowie o pracę). Nie wiem jak jest w innych salonach, nie mamy praktycznie ze sobą połączenia.

Jak to mozliwe, ze bylas sama na salonie To tylko swiadczy o tym, ze Twoj kierownik nie nadaje sie na stanowisko na jakim sie znajduje.... No chyba, ze to baaardzo maly sklepik.... Ale skoro wiadomo, ze jest przecena do zrobienia to kierownik powinien to uwzglednic w grafiku...
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 20:45   #1421
Xtase
Rozeznanie

Hej W maju zdaję maturę i od razu po niej chciałabym zacząć pracować w jakiejś sieciówce Jak myślicie dziewczyny, kiedy najlepiej jest poroznosić CV ? Moja znajoma stwierdziła że kiedy pytała o to w sklepie powiedzieli jej że około 2 miesięcy przed tym kiedy chciałaby się zatrudnić, ale czy to prawda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-15, 20:49   #1422
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Hej W maju zdaję maturę i od razu po niej chciałabym zacząć pracować w jakiejś sieciówce Jak myślicie dziewczyny, kiedy najlepiej jest poroznosić CV ? Moja znajoma stwierdziła że kiedy pytała o to w sklepie powiedzieli jej że około 2 miesięcy przed tym kiedy chciałaby się zatrudnić, ale czy to prawda?
Jak ja roznosiłam cv to oddzwaniali do mnie nawet dwa czy trzy dni po i chcieli bym zaczęła np od następnego tygodnia więc myslę że lepiej żebyś zaczęła roznosić jak już będziesz dyspozycyjna

fablous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 22:48   #1423
daga :)
Raczkowanie

GG do daga :) Send a message via Skype™ to daga :)

Hej Dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiać wątpliwosci o swojej dyspozycyjnosci informujecie potencjalnych pracodawców dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej? mam bardzo mało zajęć w tygodniu, a boję się, że sam fakt studiowania dziennie z cv może być przeszkodą przy ewentualnym zapraszaniu mnie na rozmowę. czy lepiej przekazać takie informacje przy składaniu cv, chociażby pracownikowi?
Stary 2010-03-16, 09:50   #1424
whiteChoc0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daga :) Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiać wątpliwosci o swojej dyspozycyjnosci informujecie potencjalnych pracodawców dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej? mam bardzo mało zajęć w tygodniu, a boję się, że sam fakt studiowania dziennie z cv może być przeszkodą przy ewentualnym zapraszaniu mnie na rozmowę. czy lepiej przekazać takie informacje przy składaniu cv, chociażby pracownikowi?
Ja w cv nie wpisuję dyspozycyjności. Zdarza się, że osoba, której dajesz cv, pyta cię jaka jest twoja dyspozycyjność. Potem dopiero zapytają cię na rozmowie kwalifikacyjnej .powodzonka
whiteChoc0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 09:52   #1425
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daga :) Pokaż wiadomość
w CV nie wpisuję dyspozycyjności tylko jesli już to w liście motywacyjnym zawsze to piszę... jesli nie trzeba listu motywacyjnego to napewno pracodawca cie zapyta o dyspozycyjność...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-03-16 o 09:54
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 10:01   #1426
bloondyna
Zakorzenienie

a ja mam pytanie odnośnie CV czytałam, że najlepiej nie pisać, że nie ma się doświadczenia, nawet jak jest się po liceum .. nie mam tu na myśli, żeby kłamać i pisać Bóg wie co

Stąd moje pytanie .. czy piszecie po prostu brak doświadczenia ? czy piszecie coś szczerego , od siebie ?

Np. ja mam bloga szafiarskiego, byłam " stylistką " i doradzałam dziewczynom, robiłam im zestawy z ubrań i tak dalej oczywiście nieodpłatnie myślicie, że takie informacje mogą być przydatne ??
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 10:24   #1427
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie odnośnie CV czytałam, że najlepiej nie pisać, że nie ma się doświadczenia, nawet jak jest się po liceum .. nie mam tu na myśli, żeby kłamać i pisać Bóg wie co

Stąd moje pytanie .. czy piszecie po prostu brak doświadczenia ? czy piszecie coś szczerego , od siebie ?

Np. ja mam bloga szafiarskiego, byłam " stylistką " i doradzałam dziewczynom, robiłam im zestawy z ubrań i tak dalej oczywiście nieodpłatnie myślicie, że takie informacje mogą być przydatne ??
W sieciówce tak, często się przydaje dobra znajomość mody. To jest głównie wymagane. Chociaż np. ja interesuje modą, nie ejstem w tym jakimś góru na razie, 0 doświadczenia, a zostałam zatrudniona jako asystentka stylistki i obecnie robię sesję dla polskich magazynów. Zależy od szczęscia głównie i kto kogo danego czasu potrzebuje
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 10:25   #1428
bloondyna
Zakorzenienie

ja też nie uważam się za góru ale zawsze to doświadczenie hehe ..

zastanawiałam się, czy o tym też powinnam wspomnieć

btw : gratuluję !
Stary 2010-03-16, 10:38   #1429
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też nie uważam się za góru ale zawsze to doświadczenie hehe ..

zastanawiałam się, czy o tym też powinnam wspomnieć

btw : gratuluję !
Przede wszystkim pisz w CV wszystkie swoje mocne strony. Jeżeli jest to moda i startujesz do pracy w sieciówce możesz dodać swoją stronę bądź kilka zdjęc zestawów. Wydawało mi się, że w sieciówkach są osoby, które odpowiadają tylko za eksopozycję(czyli coś na wzór stylisty Może o coś takiego się zaczep? Ew, chodź do Warszawy I tutaj szukaj stylistek, które potrzebują asystentek(jeżeli chcesz coś robić z modą?

Ew. pracujesz obecnie? Może poszukaj pracy jako stylistka przy sesjach zdjęciowych. Nawet za 100 zł za każdą, 2 wystarczą w tyg i zawsze coś będziesz mieć

Za gratulację nie dziękuję. Podziękuję jak odnisoę choć mały sukces i zacznę sama pracować hihi

Edytowane przez joyeuxe
Czas edycji: 2010-03-16 o 10:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 10:47   #1430
bloondyna
Zakorzenienie

chciałam właśnie jako stylistka, ale w Lublinie raczej nie poszukują takich osób

hce zanieść CV do H&M z tymi zdjęciami swoich zestawów mnie zaciekawiłaś hehe .. pierwsze słysze o czymś takim ..

btw : własnie nie pracuję, uczę się zaocznie i szukam pracy ..
Stary 2010-03-16, 12:09   #1431
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałam właśnie jako stylistka, ale w Lublinie raczej nie poszukują takich osób

hce zanieść CV do H&M z tymi zdjęciami swoich zestawów mnie zaciekawiłaś hehe .. pierwsze słysze o czymś takim ..

btw : własnie nie pracuję, uczę się zaocznie i szukam pracy ..
Możesz zrobić taką teczkę swojego portfolio W sumie nic nie zaszkodzi a może pomóc Ja taką teczkę mam zamiar sobie wykonać jak tylko rozbuduję swoje doświadczenia. Ale co do stylistek. Często poszukują w większym miastach do eventów. Ostatnio jedna agencja w której jestem zapisana od niedawna jako stylistka, robiła taką akcję na całą Polskę. Czasem w agencjach reklamowych, prasowych potrzebują takich osób. Wystarczy dać ogłoszenie w dziale Praca - Lublin, że możesz takie i takie usługi zaoferować. Popatrz jakie masz agencje reklamowe u siebie, i tam się skontaktuj z ludźmi Jest mnóstwo pomysłów na znalezienie pracy(mam w tym już spore doświadczenie - w ciągu pół roku przerobiłam kilka zawodów, i jeszcze zdarza się, że do mnie dzownią czy nie chcę tu i tu pracować, mimo, że od 2 miesięcy nie wysłałam nigdzie CV Jak coś służę zawsze pomocą i pomysłami
Stary 2010-03-16, 12:22   #1432
whiteChoc0
Raczkowanie

Też pierwsze słyszę o portfolio z zestawami , ale na miejscu pracodawcy byłabym mile zaskoczona.
Stary 2010-03-16, 13:44   #1433
bloondyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Możesz zrobić taką teczkę swojego portfolio W sumie nic nie zaszkodzi a może pomóc Ja taką teczkę mam zamiar sobie wykonać jak tylko rozbuduję swoje doświadczenia. Ale co do stylistek. Często poszukują w większym miastach do eventów. Ostatnio jedna agencja w której jestem zapisana od niedawna jako stylistka, robiła taką akcję na całą Polskę. Czasem w agencjach reklamowych, prasowych potrzebują takich osób. Wystarczy dać ogłoszenie w dziale Praca - Lublin, że możesz takie i takie usługi zaoferować. Popatrz jakie masz agencje reklamowe u siebie, i tam się skontaktuj z ludźmi Jest mnóstwo pomysłów na znalezienie pracy(mam w tym już spore doświadczenie - w ciągu pół roku przerobiłam kilka zawodów, i jeszcze zdarza się, że do mnie dzownią czy nie chcę tu i tu pracować, mimo, że od 2 miesięcy nie wysłałam nigdzie CV Jak coś służę zawsze pomocą i pomysłami
w sumie tak tylko wydaje mi się, że taka teczka, czy ew. portfolio to bardziej do pracy jako stylistka / asystentka stylistki niż sprzedawca w sklepie nie ?

hmm no faktycznie muszę poszukać czegoś może w tym kierunku pracujesz w agencji reklamowej ? czy fotograficznej ? )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 14:17   #1434
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
w sumie tak tylko wydaje mi się, że taka teczka, czy ew. portfolio to bardziej do pracy jako stylistka / asystentka stylistki niż sprzedawca w sklepie nie ?

hmm no faktycznie muszę poszukać czegoś może w tym kierunku pracujesz w agencji reklamowej ? czy fotograficznej ? )
Ale często w sklepach poszukują osoby, która tylko i wylącznie będzie odpowiedzialna za eksopozycję, ubieranie manekinów itp I dodanie czegoś takiego może się przydać.

Nie ja nie pracuję jeszcze w agencji(a chciałabym już .. Na razie pracuję jako asystentka, a moja główna stylistka jest zatrudniona w kilku gazetach polskich, więc z reguly tylko tam jestem przy sesjach.

Szukaj, szukaj. Zresztą wpadam na Twojego blogaska i jak dobrze pamiętam studiujesz coś z reklamą tak? Więc to także może Ci się przydać w startowaniu do pracy w jakieś agencji
Stary 2010-03-16, 14:51   #1435
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Mam pytanie troszkę z innej beczki, ale może któraś z Was wie Nie wiecie może jak dużą zniżkę mają pracownicy Reserved?

przeszukaj wątek
wielokrotnie padało tu to pytanie.

Cytat:
Napisane przez whiteChoc0 Pokaż wiadomość
Też pierwsze słyszę o portfolio z zestawami , ale na miejscu pracodawcy byłabym mile zaskoczona.

Jako pracodwca może i tak, ale z autopsji wiem, że nie trzeba znać się w ogóle na modzie by pracować w salonie(nie mówię o sobie). Liczy się wygląd, pracowitość, nie zainteresowania.. itd ; )
Co do pracy stylisty/dekoratora również nie trzeba mieć żadnego wyczucia mody, dostaje się gotowce w postaci zdjęć co i jak ma wyglądać na salonie..i tyle; )

Edytowane przez MissHuffy
Czas edycji: 2010-03-16 o 14:52
MissHuffy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 14:58   #1436
whiteChoc0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissHuffy Pokaż wiadomość

przeszukaj wątek
wielokrotnie padało tu to pytanie.

Jako pracodwca może i tak, ale z autopsji wiem, że nie trzeba znać się w ogóle na modzie by pracować w salonie(nie mówię o sobie). Liczy się wygląd, pracowitość, nie zainteresowania.. itd ; )
Co do pracy stylisty/dekoratora również nie trzeba mieć żadnego wyczucia mody, dostaje się gotowce w postaci zdjęć co i jak ma wyglądać na salonie..i tyle; )
Liczy się wygląd... Ale czasem niektóre ekspedientki wyglądają okropnie, przesadnie ubrane i wymalowane, odstraszaja az swoim wyglądem, albo wręcz przeciwnie sa bardzo zaniedbane, zero wyczucia gustu .
Stary 2010-03-16, 15:07   #1437
bloondyna
Zakorzenienie

dokładnie

moim skromnym zdaniem, jeżeli ktoś chce pracować jako sprzedawca w sklepie odziezowym, to na temat mody powinien mieć niejako pojęcie

przepraszam, ale kiedy podeszłam do jednej dziewczyny w X sklepie i zapytałam, czy mogłaby mi podpowiedzieć gdzie znajdę czarne peep toe, zrobiła wielkie oczy i zapytała : peep te ? a co to znaczy ?
Stary 2010-03-16, 15:08   #1438
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MissHuffy Pokaż wiadomość

Zależy od pracodawcy. Ja np. jak byłam na rozmowach w 2 sklepach to zadawali mi właśnie pytania o zainteresowanie modą, nowymi trendami itd O nic innego nie pytali. A znów jak moja znajoma była na dniu próbnym to np. kazali jej ubierać manekiny by zobaczyć jaki ma styl i gust. A dorzucenie do aplikacji swoich zestawów na pewno zainteresuje pracodowacę bo po pierwsze nie będzie to samo CV a po drugie ukaże zainteresowanie ciuchami (i tak w formie żartów może już manekinów nie ubierać

Ja podałam tylko przykład jak można zainteresować pracodawcę
Stary 2010-03-16, 15:41   #1439
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie

moim skromnym zdaniem, jeżeli ktoś chce pracować jako sprzedawca w sklepie odziezowym, to na temat mody powinien mieć niejako pojęcie

przepraszam, ale kiedy podeszłam do jednej dziewczyny w X sklepie i zapytałam, czy mogłaby mi podpowiedzieć gdzie znajdę czarne peep toe, zrobiła wielkie oczy i zapytała : peep te ? a co to znaczy ?
wg. mnie też! ale rzeczywistość (jaką znam) jest niestety inna..
akcja z peep toe właśnie to pokazuje..
Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Zależy od pracodawcy. Ja np. jak byłam na rozmowach w 2 sklepach to zadawali mi właśnie pytania o zainteresowanie modą, nowymi trendami itd O nic innego nie pytali. A znów jak moja znajoma była na dniu próbnym to np. kazali jej ubierać manekiny by zobaczyć jaki ma styl i gust. A dorzucenie do aplikacji swoich zestawów na pewno zainteresuje pracodowacę bo po pierwsze nie będzie to samo CV a po drugie ukaże zainteresowanie ciuchami (i tak w formie żartów może już manekinów nie ubierać

Ja podałam tylko przykład jak można zainteresować pracodawcę
No to zazdroszczę

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
czy mogłaby mi podpowiedzieć gdzie znajdę czarne peep toe, zrobiła wielkie oczy i zapytała : peep te ? a co to znaczy ?
Jeszcze raz o tym samym
Właśnie mi się przypomniało, że też miałam zamiar kiedyś jakiejś sprzedawczyni spytać o peep toe, ale dokładnie w tej samej sekundzie doszłam do wniosku ,że pewnie nie będzie wiedziała o co chodzi, czasami lepiej mówić opisowo

Edytowane przez MissHuffy
Czas edycji: 2010-03-16 o 15:37
MissHuffy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 15:55   #1440
bloondyna
Zakorzenienie

haha później zrobiło mi się głupio i powiedziałam, że je już widzę
masakra jakaś hehe ..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości