|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
tak małgoś - najpierw je gotuje, a potem mieszam z jajkami, posolę trochę i na patelnie
![]()
![]() |
#872 |
Przyczajenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Pozdrawiam wszystkie DUKANECZKI!, spadam nakupić mięsiwa, może wreszcie trafi sie skrobia kukurydziana.
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- ewele- jak zaczniemy jeździć to waga napewno szybciej spadnie, będziemy takie laski że zazdrośnikom szczęki opadną. A brzuszek, też spadnie, w sumie mamy po równo, uzupełniamy góra-dół ![]() elskede - dzięki i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
ewela brzuchol to u mnie nr 1 ale jego moge sie pozbyc a bioderek(kosci) niestety nie
![]() ![]() elskede chodze do fajnego salonu fryzjerskiego i tam jest stylistka ktora zajmuje sie makijazem i rowniez fotografia(razem z takim facetem), i to ona bedzie mnie malowac i oni mi beda robic zdjecia na slubie i sesje w plenerze wiec sie ciesze bo caly slub bedzie pilnowac zebym dobrze wygladala ![]()
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
karadka- to dobrze, że będziesz miała wszystko w jednym- wszystko będzie pod kontrolą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ale tu cisza nastała..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ewela2612;17775534]karadka- to dobrze, że będziesz miała wszystko w jednym- wszystko będzie pod kontrolą
![]() ![]() ewela2612 co do zimna to też mam ostatnio fazę marznięcia, ciągle mi zimno, ręce jak lody. Może faktycznie kalorie się spalają ![]() Witam Was wszystkie Dukaneczki i gratuluję spadków, szczególnie karadce i gallowey - jak wy to robicie kochane? Zdradzić mi tu sekret ![]()
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
puk
a mnie dziś coś nosi dietki trochę nie trzymałam moze powinnam te mufinki albo bułeczki upiec od jutra ja też P
![]() |
#878 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ale jesteście rozgadane!
Bardzo dziękuje za przyjęcie i za miłe słowa ![]() Dzisiaj 3 dzień i jak zawsze tego dnia na diecie czuję się strasznie słabo, zasypiam na stojąco- nawet kawa nie pomaga. Do 18 w pracy zjadłam tylko jeden jogurt i jeden serek wiejski wpadłam do domu głodna jak wilk i myślałam, że rzucę się obojętnie na co ale na szczęście miałam rozmrożoną pierś z indyka która szybko się ugotowała. Wczoraj kupiłam prawie wszystkie potrzebne produkty w ,,almie” (odtłuszczonego cacao była chyba z 4 rodzaje) niestety nie dostałam skrobi kukurydzianej tylko mąkę ale i tak ją wykorzystam bo tak mi brakuje jakiś bułek że zrobię ja nawet z tą mąką mam nadzieje, że nie dostane od was lania ![]() A i jeszcze jedno dieta jest naprawdę na topie nawet wczoraj w almie spotkałam dwie dziewczyny też na DUKANIE pozdrawiam jeśli tu zaglądacie Jutro będzie lepszy dzień ! mocno w to wierzę, Pozdrawiam was wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
witajcie, ale nabazgrałyście od wczoraj hehe czytam i czytam aż końca nie widać
![]() co do sukienek nie wypowiadam się bo mi się wszystkie podobają, ale jak bym miała sobie wybierać to bym pewnie baaaaaardzo wybredna była, póki co to daleka przyszłość ![]() karadka życze udanego wyboru ![]() ja dzisiaj masakrycznie jadłam ale jestem zła, miałam dzień na P a zjadłam zupe pieczarkową, pózniej gołabka nawet nie wiem z jakiego mięsa bo mama robiła, całe szczęscie bez sosu i nie smażony a na wieczór jeszcze 2 małe ciastka jutro pewnie będzie na + wrrr, a to wszystko przez to że byłam prawie cały dzień poza domem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Rozeznanie
|
a ja powinnam już pójść spać
bo jakoś dupnie się czuję i jem dziwne rzeczy buuu ![]() ale spać to mi dzieci nie dadzą
![]() |
#881 |
Przyczajenie
|
karadka- dobrze, że będzie ktoś kto będzie miał twój wygląd pod kontrolą w tak ważnym dniu. jak ja wychodziłam za mąz nie było takich rarytasów, choć to nie tak strasznie dawno. pewne rzeczy zmieniają sie z roku na rok, a nawet częściej. w każdym razie dobrze że coś sie zmienia na lepsze i kobieta ma kogoś kto zajmie sie jej wyglądem.
ewela - mnie również było zimno, zwłaszcza w 1 fazie, potem trochę przeszło, potem znów zimno, tak na zmianę. ale to chyba normalne przy odchudzaniu, jak byłam na kopenchadzkiej to było mi bardzo zimno przez całe 13 dni. ale to chyba ma jakieś plusy, a poza tym warto dla tych uciekających kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Rozeznanie
|
No i pięknie cały dzień nic nie jadłam a teraz tak się napakowałam -jak mała świnka, aż mi dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
Przyczajenie
|
agamagda - znam ten ból, ale mam go już za sobą od jakiegoś czasu, więc sie wysypiam, ale tylko w wekendy, reszta to praca, szkoła dzieci i pobudka o 6:00-codziennie, ale tak trzeba. nie martw sie twoje też urosną, jeszcze za tym zatęsknisz czasem
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez malgos_2015 Czas edycji: 2010-03-10 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Malgos - ja tez nie mam jeszcze ksiązki, a ten przepis był gdzieś na wcześniejszych stronach podany ale juz piszę Serowe kopytka: kostka chudego twarogu , 1jajo, 2-3 łyzki skrobi ja dodałam taż słodzik 3tabletki, wyszły trochę mało słodkie więc po ugotowaniu rozdrobniłam jeszcze 2 tabletki i posypałam -ale ja słodka dziewczyna jestem, może tobie wystarczy mniej. Nabierałam na łyżke i wkładałam do gotującej się wody- powodzenia. Moja córa naszczęście budzi się dopier ok. 8 a nawet 9, tylko, że potem popolódniu spać nie chce więc sama nie wiem co lepsze? a w jakim wieku macie dzieci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Rozeznanie
|
no naprawdę popisałyście dużo
![]() Co do mieszkania za granicą to teraz zazdroszczę tym co teraz są na emigracji.Jak ja byłam (lata 90 ) było 100% trudniej. Mieszkałam 7 lat w Londynie, obowiązywały wtedy wizy i większość ludzi była nielegalnie, do Polski nie można było jechać bo potem mogliby nie wpuścić do Anglii,Pamiętam deportacje znajomych,siedzieli w areszcie 24godz.,w kajdankach odprowadzano do samolotu, sama uciekałam przed Policją. Nie było internetu,a telefon kosztował wtedy funta za minutę. Tatę zobaczyłam po tych 7 latach,gdy wróciłam do kraju... Ale w Londynie też jest to normalne że rano po zakupy idą w szlafroku, a często też widziałam że młodzi ludzie (przeważnie to Nowozelandczycy ) chodzili na bosaka do sklepu. No i tam każda Polka to księżniczka w porównaniu z tymi ''pasztetami Angielkami'' karadka-kusisz tymi mufinkami cytrynowymi...oj kusisz !!! ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- dzisiaj specjalnie pojechałam do Auchan po serek homogenizowany 0% Ostrowii, a tu brak, chyba wszyscy się odchudzają ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- agamagda-co dokładnie miałaś na myśli pisząc ''jem dziwne rzeczy''? ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- co do sukni ślubnej to ja nie w temacie, żyję od 10 lat z moim lubym w wolnym związku....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
haniula odpusc na razie make kukurydziana
![]() ja jeszcze nie skorzystalam mowiac szczerze z ani jednego przepisu z ksiazki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- co do sukni ślubnej to ja nie w temacie, żyję od 10 lat z moim lubym w wolnym związku....[/QUOTE] wiesz co my jestesmy po cywilnym i to bylo takie teraz albo nigdy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- nie napisze wam ile zjadlam muffinek bo nie jestem w stanie tego policzyc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- zapomnialam dodac ze jeszcze ciastka upieklam(jutro wstawie przepis) ![]() ![]()
![]() |
#887 |
Rozeznanie
|
oj Ty Bezo
![]() ![]() ewelko - ja zimna nie odczuwam, wczesniej jak chudlam na innych zasadach - to odczuwalam, na Dukanie nie ![]() haniulka - a może to wiosenne przesilenie ? galloway - to mialas niezly hardcore, ale takie doswiadczenia pozwalaja podejsc do zycia w inny sposob ![]() malgos i wszystkie mamy - ja Was podziwiam Dziewczyny, rodzina to wyzwanie ![]() ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-10 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Rozeznanie
|
galloway pyta
agamagda-co dokładnie miałaś na myśli pisząc ''jem dziwne rzeczy''? ![]() a ja niestety wczoraj pękłam i 3 cukierki, 3 delicje, 1 porcja babki piaskowej buuuu dzis na wadze na plus ![]() jakiś głupi dzień miałam ![]()
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
hejka wszystkim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
ja też myślałam że po tym grzesznym jedzonku wczorajszym będzie na + a tu niespodzianka waga bez zmian uffffff dzisiaj rygor na P herbatka+słodzik, i jogurt truskawkowy na obiadek filet z kurczaka
![]() ![]() ale i tak zrobie sobie chyba jutro serniczek na wekeend hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Rozeznanie
|
a ja też się wczoraj nażarłam jak wieprz, a tu równiótkie 74, no proszę, Dukan coraz bardziej mnie zachwyca
![]() czy to nie cudowne ![]() ![]()
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
cześć dukanki
![]() U mnie waga stoi jak zaklęta 77kg, i zauważyłam że gdy zaliczę ''porcelankę'' na drugi dzień mam około kg na minusie, więc tak myślę co by było gdybym wypróżniała się codziennie ![]() A ja wczoraj w miarę spokojnie z jedzeniem,ale za to w poniedziałek dałam do wiwatu,widocznie każdą z Nas nachodzi jakaś głupawka i zbaczamy na moment ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- elskede - szybciutko zmieniaj swoje kg w podpisie,no co Ty ! Jakie -3, wpisuj -5 !!!! ![]()
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-03-11 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2010-03-11 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Rozeznanie
|
no niesamowite dziewczyny
wszystkie na minusie ![]() no ja drepczę w miejscu mam nadzieję że ruszy -3,8-4,4kg karadka a ty to już wogóle, rekordy bijjesz jak ja bym chciała do maja dobić do -10kg myślicie że realne?
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
agamagda do maja jeszcze dużo czasu więc myślę że spokojnie jest to -10 realne,zobacz dopiero jesteśmy miesiąc na tej diecie a jakie już wyniki
![]()
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
galloway-niesamowite jak dużo chudniesz na PW
![]() agamagda-ja też bardzo chciałabym schudnąć do maja 10kg Przez 15 dni schudłam 3kg -jak tak dalej pójdzie to do maja dam radę ![]() karadka- jesteś zdecydowaną kilogramową faworytką ![]() Edytowane przez domino166 Czas edycji: 2010-03-11 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
tylko ja sie obawiam że teraz to będzie coraz trudniej
wody troche zeszło i... zobaczymy optymistycznie to wygląda po wynikach dukanek o dłuższym stażu dziś robię bułeczki i pierś z kurczaka w przyprawach, polana jogurtem i do piekarnika zobaczymy co wyjdzie jutro postaram się na aqua wyskoczyć (zależne od męża (dzieci)) KARADKA PRZYZNAJ SIĘ Z JAKĄ WAGĄ STARTOWAŁAŚ? ALBO CHOCIAŻ JAKĄ TERAZ MASZ? bo tak myślę że jak z bardzo dużą to może to trochę tłumaczy ten twój super wynik sama nie wiem
![]() |
#898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- najgorszy u mnie ten nieszczesny brzuch! ale jest juz coraz plastszy ale najtrudniej mi sie go pozbyc.... zawsze wszystko inne spada a on jeden sam zostaje ![]()
![]() |
![]() |
#899 |
Rozeznanie
|
Noooo karadko brawo za odwagę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() damy radę, do jakiej wagi chcesz zejść ? Miłego dnia Dziewczęta ![]()
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dukaneczki
![]() Ja dziś 2 dzień Pw i warzywkami się nacieszyć nie mogę!!! Jem prawie tylko i wyłącznie je... ![]() ![]() na śniadanko zrobiłam sobie placuszki, na górę ogórek i szczypiorek mniamu, a na obiadek zrobiłam sobie wielką miskę (zgadnijcie czego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- karadka- brawo za odwagę i rezultaty ![]() karadka i elskede ale Wy wysokie jesteście- a ja myślałam, że jestem wysoka (172cm) agamagda- pójdzie pójdzie- też czasami mam dołka, ze to trochę wolno u mnie idzie... ale jak już pisałam na wadze może tego tak widzę jak po ciuszkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.