|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Dziękuje za wszystkie pochwały ! <333
Kocham was złotka ;* _________________________ ________________-- dajsesiana - wróciłaś misiu ! <33myszka23101 - ![]() marikab _____________________ Chciała szczęście zatrzymać dla siebie , chciała mieć słońce na szarym niebie <3
|
#1322 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a czemu ostatnia ? . ![]() _________________________ ____ Usiadłam na parapecie otulona ręcznikiem marzeń, trzymając w ręku kubek gorących wspomnień, puściłam resztki tęsknoty wraz z dymem papierosa. Niektórzy stawali na głowie by mnie uszczęśliwić i im się nie udawało. Ty wystarczy, że na mnie spojrzysz, jestem najszczęśliwsza na świecie. podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. jesteś i zawsze będziesz częścią mojego pieprzonego życia. O nie. Mówisz tak, ale nie wiesz wszystkiego.On mi nigdy nie mówił, że mnie kocha, że mu się podobam, nie padły żadne zaklęcia. On mnie po prostu lubił. Był zwyczajnie miły, ale głupiej młodej dziewczynie to wystarczy. Resztę dośpiewa sama. I ja tak zrobiłam. Chciałam, tak bardzo chciałam się zakochać i się zakochałam. Wiedziałam, że cały mój dotychczasowy świat legnie w gruzach. Rozsądek ostrzegał mnie, ale serce nie posłuchało jego rad.
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
martiska
xxxLOLKAxxx Jesteś świetnym plastrem na smutki. Ja oczekuję tylko tego,żebyś był.
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochane za wszystkie pochwały..
![]() _______ Zamknęłam oczy, a wspomnienia wróciły. Masz mój flesz, to prawdziwe,potrzebuję twojego zdjęcia. jest wiśniowym ciasteczkiem. Wyblakłe fotografie na ścianie jakby do mnie mówiły. Widzę cię przez twe przekrwione oczy. mam dreszcze gdy dotykasz mojej twarzy. Mkniesz w moich żyłach. Po dawnym "ja" ani śladu. Miałeś kiedyś jeden z tych dni gdy żałujesz, że wyszedłeś z domu? Nie potrzebuję pozwoleń, wspominałam ci? Wydaje mi się, że stoisz przy mnie I idziesz po mojej stronie każdą z wybranych przeze mnie dróg. Urodziliśmy się, by żyć, każdym cudem naszych czasów. Czuję wszystko, prócz ciebie. Biegnę przez wszystkie ulice ale żadna nie prowadzi do ciebie. Supermasywna czarna dziura. W moich ustach egzystuje mały diabeł Dziewicza dusza, która żyje we mnie, została zgwałcona przez niepewność. Wabiąca gracją kochasz mnie? czy mnie nie kochasz? Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2010-03-10 o 19:52 |
|
|
|
#1325 |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę staram się zrozumieć chociaż niektóre zachowania. Bywa to trudne, a nawet bardzo trudne. Mogłabym godzinami rozmyślać nad rzeczami, które dla Ciebie już nie mają żadnego znaczenia-co innego dla mnie. Te codzienne spekulacje: co poszło nie tak? dlaczego tak się stało? Jednak mimo tych przeklętych myśli, które codziennie nawiedzają moją głowę rezultat przemyśleń jest taki sam: to jest nielogiczne. A moi znajomi nadal zastanawiają się dlaczego w tym tkwię...
|
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Słodycz Twoich ust. Ciepło Twoich rąk. martiska - do tych najlepszych dopisz jeszcze siebie. <3 CookieCrisp - to ciasteczkowe serduszko już zjadłam. ![]() agatka944 - moja księżycowa.
|
|
|
|
#1327 | |||
|
Raczkowanie
|
always be yourself , Margaretta_1 - świetne jesteście. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i w ogóle to się strasznie cieszę, że znalazłam się w takim gronie. dziękuję. Cytat:
wzajemnie! `Życie bez niespełnionych marzeń nie byłoby życiem... i odeszła roześmiana. nie do ciebie, danserze, i nie z żalu. `Nic tak nie doprowadza kobiety do szaleństwa i nie irytuje, jak widok mężczyzny nie robiącego nic. `Potrzeba 3 sekund by powiedzieć: "kocham Cię"; 3 godzin by to wyjaśnić i całego życia by to udowodnić. `Najgorsze są trzy dni przed niedzielą i trzy po niedzieli...
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - Ojoj, jak milutko że pamiętasz
Kocurekk, Malinowa Girl - dziękuję _________________________ ________ Czy moje cierpienie w końcu minie , czy mnie zniszczy? Zniszczyłeś mnie tak jak to sobie zaplanowałeś. Śmiać mi się chce z tego jaka jesteś brzydka/brzydki. Te słodkie dni, do których nie można wrócić. ej! Wiesz ile znaczy Twój uśmiech? no niby tak miało być. dziwnie mi. kolejna zabawka której zdjęcie zostawisz na pamiątkę ;] _________________________ _________________________ __ 3 doors down <3 ![]() chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy..
Pan M. ♥ </3 |
|
|
|
#1329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za wyróżnienie ; * jednak nie to jest teraz najważniejsze, tylko to, że ! nigdzie się stąd nie ruszasz ! ![]() Cytat:
czyli łowy udane ; ) buśka ; * _____________________ Proszę wejdź, zdejmij płaszcz,
siądź i wszystko mi opowiedz. Razem łatwiej będzie nam poradzić coś..
|
|
|
#1330 |
|
Przyczajenie
|
Pamiętam każde twoje pi.erdolone "Spróbujmy".
Ja próbowałam a ty patrzyłeś na inną? Za co? Dla czego? Bo cię tak szybko pokochałam? Patrzyłeś... może i było ci szkoda.
A ja? Siedziałam na schodach... Skulona, zraniona. Przez Ciebie opuszczona. I ta cicha satysfakcja gdy na mnie spojrzysz. Nawet jeśli patrzysz bo ci mnie żal. |
|
|
|
#1331 |
|
Przyczajenie
|
Życie to bajka, która kończy sie dobrze. Kończy sie śmiercią... I w życiu jak w bajce, na drodze głównych bohaterówpojawiali się źli ludzie, którzy wszystko zniszczyli. Lecz bajka zawsze konczy się dobrze. Tak jak życie...
A gdzie recepta na szczęście? |
|
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
nienaruszona - ej kochanie ja Ciebie również ! <3 i dziękuje z całego serduszka !
być na nowo z Tobą jest bezsensowne jak jedzenie zupy widelcem
gdyby nie ta tęsknota, wszytko byłoby okej. Żyjemy w czasach gdzie kure**wo wzbudza podziw, a cnota śmieszność .
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
martiska
Nie wybaczą mi kilku słabszych chwil. Nie uwierzą, że brakło mi już sił.
póki co, serce mam zatrute...A uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek.. usiądziemy na parapecie z paczką fajek i litrem absolwenta. opijemy to jakie jesteśmy nieszczęśliwe. Uczucia też mijają, po miłości zazwyczaj jest przyzwyczajenie i niektórzy w nim trwają a inni wolą kochać! kiedyś ci na pewno opowiem o tym, co przeżyłam bez ciebie, a co chciałam przeżyć z tobą. Gdzie jest uśmiech, który pocieszał innych? Gdzie ten charakter, który zawsze był silny? Tkwię nad tą pustą kartką i zastanawiam się, jak to wszystko ująć. Czy istnieje w ogóle słowo określające w 100 procentach, a nawet więcej,to, co teraz czuję?
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
idę spać by znów cię zobaczyć w kolejnym śnie
nigdy już się nie spotkamy , nie spojrzymy sobie w twarz jest mi bardzo smutno kiedy cię nie widzę serce moje oszalało i się w tobie zakochało niestety nie mam takiego talentu jak wy talenciary
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
nie można być zbyt ładną, dowcipną, inteligentną. można być zbyt naiwną, zakochaną, ślepą.
konstrukcja mojego szczęścia, była zdecydowanie zbyt krucha, aby mogła przetrwać. podszedł i tak słodko zapytał 'mogę wejść do kolejki?'. to były nasze początki. teraz zostały mi tylko pieprzone, wspomnienia. zapewne uznasz to, za żałosne, ale siedzę teraz na parapecie z kubkiem gorącego kakao i wspominam, przeszłość. m.in. Ciebie. doszłam do wniosku, że nadal Cię kocham, a Ty powinieneś o tym wiedzieć. twoja była, którą skrzywdziłeś i porzuciłeś. buziaki. przywiązałam się. zdecydowanie za bardzo. zatracając się, zapomniałam, że przywiązuję się do czegoś, co będzie mi wkrótce odebrane. zemdleć, po usłyszeniu, jednego głupiego słowa. absurdalne, nie sądzisz? słowa, potrafią być zniewalające. a szczególnie, jedno - 'koniec', to którego obawia się każda z nas, podczas momentów, gdy jesteśmy szczęśliwe.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-03-10 o 20:39 |
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
chyba dalej coś do Ciebie czuję, pomimo tego co mi zrobiłeś, przez jakie piekło przez Ciebie przeszłam dalej chce być z Tobą i kiedy przypadkowo się spotkamy, nasze oczy wpatrzone głęboko w siebie, Ty chyba też chcesz wrócić, tyle, że oboje wiemy, że to niemożliwe. nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
często spaceruję drogą, którą kroczyliśmy razem, trzymając się za rękę, rozmyślam wtedy nad sensem tego wszystkiego i pomimo tego, że łzy cisną mi się do oczu staram się nie płakać,tylko cieszyć się, że byliśmy cholernie szczęśliwi, dopóki odległość tego nie zniszczyła. miłość to tylko mały dodatek do wszystkich cierpień jakich możesz doznać w tym horrorze jakim jest życie. CukrowaPanna, GuerrieS, IhateU, xxxLOLKAxxx, Malinowa Girl, SlodkiUparciuch, Chocolaaate- okradłam Was kochane moje <3 Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2010-03-10 o 20:40 |
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
IhateU - u mnie Hip-Hop to podstawa. ;D ; **
Dziś. Jak nigdy od dawna. Poczułam to ukłucie. Jestem z mężczyzną, którego kocham, który kocha mnie. A jednak wracam do dni, chwil z tym innym.
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
słodkie sny zakochanej.
przecież zasługuję na 'długo i szczęśliwie', prawda? -kłamać jest zabawnie. -być okłamywanym nie. coraz bardziej obcy. "kiedy nie ma Cię, nie ma trochę mnie." pewne rzeczy się między nami po prostu nie wydarzą. aż któregoś ranka obudzę się i już nie będę o nim myślała. wtedy zrozumiem, że najgorsze minęło. serce będę miała zranione, ale pozbieram się i znowu życie zacznie być piękne. tak już było i będzie, na pewno. kiedy ktoś odchodzi, ktoś inny zajmuje jego miejsce. być może będziemy tego żałować. może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia. wiecie jak to jest - wypalać wieczorami kilka papierosów, oddychać muzyką i wierzyć, że jutro nadejdzie o wiele szybciej niż w rzeczywistości. znacie to rozczarowanie, gdy nie nadchodzi - ani jutro, ani on. moje życie jest tylko po to, by zasmakować idealnej miłości. przez twoją głowę przemkną wspólne chwile, niczym film w kinie. |
|
|
|
#1339 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() widze ze tu same talenciary sa wow ja tu nowa jestem mam nadzieje ze moje tez sie komus spodoba :P ![]() Kocham chłopaka, który nie kocha mnie I to tak boli mnie.... Boję się każdej sekundy bez ciebie każdej minuty,gdy uśmiechasz się każdego dnia, gdy znów myślę o Tobie... Krzycz obojętnie co,ale krzycz to do mnie Prosto mi w twarz ... Powiedz wszystko obojętnie w jaki sposób ale powiedz wszystko co wiesz i co o mnie myślisz... Chcę to wiedzieć....
Kiedyś się z Niego wyleczę. Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu. Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie się pojawiać jego twarz..... Edytowane przez nacpana marzeniami Czas edycji: 2010-03-10 o 20:43 |
|
|
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
"niepotrzebne kłótnie żałuję każdej twojej łzy
teraz juz za późno zamknąłem te drzwi teraz nikt na mnie nie czeka na ostatniej stacji mówiąc że to koniec nie miałem ****a racji"
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
'bo jeśli jesteśmy sobie pisani to ja nie muszę do Ciebie zagadywać'
'gdybym otworzyła Ci serce, może okazałabym się w Twoich oczach jeszcze mniej rozsądna od Ciebie.' 'nie znasz słodkiej potęgi, z jaką tkliwe uczucie owłada sercem; dlatego lękam się twego rozsądku' 'W tej pustej ciszy słychać nawet bicie zegara. Żadnego tupotu na schodach i wyszeptanego 'Kocham'... I nawet ten piep.rzony zegar tyka w rytmie słów 'Czekam, wróć...'. 'Nie ma co się dręczyć. Trzeba zamknąć ten rozdział, zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się, pozbyć się tego pliku z własnej pamięci. Trudno. Było, minęło.' 'Bo ona tak bardzo chciała, żeby coś napisał. Cokolwiek. Nawet zwykłe „zostaw mnie”. Ale on milczał. A ona tak bardzo chciała, żeby tylko napisał. Cokolwiek, żeby wszystko było jasne..' 'Niektórzy nie mają inklinacji wybaczania. Po prostu zrywają kontakt z ludźmi, którzy im dopiekli, i w ten sposób rozwiązują problem. Ktoś, kto nie istnieje, nie może Cię już zranić. Dobry sposób na życie, zamierzam go stosować.' 'Kocham cię, czy tego chcesz, czy nie. Czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba. Jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani. Zabłądziłam w tobie, nigdy już się nie odnajdę, nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam.' 'Będę. I nigdy nie zniknę. Jestem rzeczywistością.' 'nawet lakier z paznokci odchodzi, gdy chcę zostać sama.' 'czy wiesz, że ja to nawet dałbym sobie zrobić krzywdę, żeby zapewnić Ci miłość, szczęście i takie procesy, że łeb urywa?' ''to było wtedy,kiedy spała u mnie drugi raz. wstała wcześniej niż ja,bo kiedy wszedłem do kuchni,ona siedziała już z kawą w ręku, miała lekko mokre włosy, gdzieniegdzie kropelki wody wsiąkały w moją koszulkę,bo miała ją na sobie. Jak tak na nia patrzyłem, po prawie nieprzespanej nocy, bez makijażu, z wilgotnymi włosami,widziałem najpiękniejszą dziewczynę,jaką znałem. Nadal jest taka, prawie idealna, z niesamowitym śmiechem i spojrzeniem. Z takim głupim grymasem,kiedy nie chce mi się wyprasować koszuli. Marzenie każdego,tylko że właśnie wtedy zrozumiałem,że jej nie kocham... tego wieczora zdradzilem ją po raz pierwszy." 'czuję, ze nadchodzi jedna z tych chwil, których nie chce się przeżywać' 'wiesz, jak to jest, kiedy masz szlaban na radość do życia?' 'nie lubię jej, wiesz dlaczego? bo ma pewną wadę; jest szcześliwa.' 'Był to jęk, którego nikt nie chce usłyszeć, jęk, który rozumie każdy człowiek i każde zwierzę: kiedy życie napiera o wiele za mocno.' 'Chce być Twoja z wyboru a nie przez zbieg okoliczności.' 'nawet na deszczu mokną razem. tak się kochają...'
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję wszystkim moim słoneczkom za pochwały bo coś tam mignęło
![]() ![]() ________________ Na mej dłoni jak motyl zaśniesz. Turkusowe łzy na szybach okien malować dam Ci szczęście! możesz mnie przypiąć do kluczy, nosić ze sobą, gdziekolwiek. może typ nie jest zły, ale to jeszcze s z c z e n i a k. Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych. Chęć oszukania czasu, zabicia przemijania lęku Nie wiesz nic o miłości, bo nie rozumiesz, co to znaczy kompromis.
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
-dlaczego zawsze jak oglądasz zdjęcia szczęśliwych ludzi to się uśmiechasz?
-widocznie ja nigdy nie będę na tyle szczęśliwa, by na zdjęciu móc się uśmiechnąć. |
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
daciaaaaaa okradaam oh ah cuda tworzysz
![]() Cytat:
nawet nie wiesz jak lubię być przez Ciebie okradana jaaaa.? przecież to ja zawszę od Ciebie podkradam te wszystkie cudeńka ja też zabieram ten u góry cuuudny ![]() ![]() ![]() Dłonie i głos. I usta. I uśmiech. I wzrok. I zapach. Tak, chciałbym poczuć Twój zapach... Zapach Twojego wnętrza. I zapach Twojego ciała... Na moim ciele. Zmieszany z moim zapachem.
Nie mów tych wszystkich słów na które czekam -muszę je potem zabijać packą na muchy. Mówiono mi, że istnieją tacy, którzy przez całe życie nie widzieli krasnoludka. Współczuję im głęboko, gdyż wiele stracili. Sądzę, że są chyba krótkowzroczni. Może zepsuli oczy nadmiernym czytaniem w szkole. A może dzieje się tak dlatego, że dzieci wyglądają dziś tak poważnie i są przemądrzałe, a wyrastają bez myśli i marzeń na zgorzkniałych ludzi nie mających ani spokoju w duszy, ani uczucia w sercu, ani chęci życia, ani odwagi śmierci. potrzebuję kogoś żeby sie przytulić, ugotować mu kolacje . ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-03-10 o 21:23 |
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wyróżnienia (abunee, Ty wiesz, że pochwała od Ciebie to dla mnie prawdziwy zaszczyt ^^).
____ 1. Cóż za piękna twarz. Cóż za brzydkie serce. 2. Każdego dnia muszę stawiać czoła tęsknocie. Czuję się jak żołnierz bez amunicji, ze złamanym karabinem w samym środku dzikiej wojny. 3. Promyki słońca wpadały przez okno tańcząc przed jej nosem. Zupełnie jakby chciały powiedzieć "To, że wczoraj padało, nie znaczy, że dziś będzie równie pochmurnie". I bynajmniej nie chodziło im o pogodę za oknem. 4. Najtrudniej jest powiedzieć "żegnaj", gdy wszyscy mówią Ci "Do zobaczenia" 5. Dociskała dłonie to oczu z taką siłą, by zobaczyć tańczące białe plamki pod powiekami. Ale i to nie zatamowało wylewu jej łez. 6. Czasem chciałabym uciec, schować się przed cywilizacją i ludźmi ją tworzących. Ale nie łudzę się, wiem, że świat i tak mnie znajdzie. Ktoś przecież musi zapier.daleć i płacić podatki. 7. Idź i śpij. A ja... Ja posiedzę i postaram się wkraść w Twoje sny. 8. W mej głowie sama retoryka. 9. Kiedyś, gdy chciałam oszukać pasjansa, chowałam jedną kartę wmawiając sobie, że właśnie to jest powodem niemożliwości jego ułożenia. Odkąd wymyślono komputery mam trochę gorzej. |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
'Przypadkowe spotkanie. Już wtedy poczułam, że okradłeś mnie ze wszystkich myśli .'
'Robię się boleśnie głodna, gdy oblizujesz swoje wargi, opuszczając mnie.' 'na śniadanie : twój głos szepczący ' kocham Cię mała ' ' 'Czasami jedynym sposobem chronienia osoby,którą się kocha...jest trzymanie się od niej z daleka .' 'posłodzę Ci trochę ale pamiętaj, że to Ty będziesz spowiadać się ze mnie.' 'boli mnie, boli jak cholera. boli mnie brak Ciebie. nie sądziłam, że aż tak. że, aż tak bardzo i bez wyjścia.' 'Nie potrafiła zaprzeczyć trosce, jaką ją otaczał, uwadze, jaką jej poświęcał..' 'Codziennie czekała, że może on jednak się pojawi. Uparcie wierzyła, że jest dla niego tak samo niezbędna, jak on dla niej. ' 'Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi.' 'bo tak naprawdę chciałam tylko pić i tęsknić. I umrzeć też chciałam. Najlepiej na atak wspomnień.' "ludzie tęsknią za całkowitą odmianą, a jednocześnie pragną, by wszystko pozostało takie jak dawnieCzasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. Dźwięki się zatrzymują, ruchy się zatrzymują, na wiele, wiele dłużej niż chwile. I wtedy ta chwila mija...'' 'cieszmy się równomiernym biciem naszych serc one biją niekoniecznie w rytm wskazówki zegara...' 'jesteś typem chłopaka, który musi mieć dziewczynę nawet jak nie będzie jej kochać'. 'nowe uczucie zawładnęło jej sercem, i na chwilę rozjaśniało jaskrawym światłem w ciemności. ' 'definitywnie zabicie motylów w jamie brzusznej zakończone sukcesem' 'Zwodzi bezmyślnie, rozczarowuje umyślnie. Cały On.' 'Nieodwzajemnienie. Bo jak inaczej mozna to nazwać, hm?.' 'Wszystko pod kontrolą. Umiem żyć'.
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
oczy masz jak odbicia gwiazd.
piosenki o miłości są taaakie banalne. miłość.wystarczy. ostry dyżur w moim sercu. |
|
|
|
#1348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mają coś w sobie te Twoje opisy.. ; * uwaga, okradam ! ; * ____________________ Ty nosisz pod paznokciami coś więcej niż
strzępki ekstaz zdrapane z moich pleców, gdy Ci brak powietrza.
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
dontgivemenames- aaaa!
__________ wielka miłość była we mnie. wybacz, proszę. czas zabrał tamte chwile. w Twoich oczach widzę coś czego nie mogę pojąć. po co wielkie słowa. najpiękniejsza. ale kochać chciałam. dzisiaj to już nie ważne. że gdy mówimy my to znaczy ja i Ty. oddychaj. łap o d d e c h.
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
*
pogoda sprzyja Miłości, bierzmy z niej przykład. potrzebuję Ciebie wiosną, latem, jesienią i zimą. potrzebuję Ciebie od poniedziałku do niedzieli. potrzebuję Ciebie od świtu do nocy.zawsze! jeśli uśmiech to tylko dzięki Tobie. jeśli łzy to tylko szczęścia. jeśli miłość to tylko Twoja. mój prywatny uniwersalny klucz. do szczęścia. do miłości. do tęsknoty. do każdego z tych pozytywnych uczuć. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-10 o 22:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

- latin, minimum4znaki, be_kissable, marikab, Mrs Unfabulous, blondii69, _mandarynka, _FallenAngel_, dontgivemenames, kamisha, Kofeina w RedBullach, _ZaagubiOna_- kochane cudne jesteście, polowanie na was to każdorazowe doznawanie przyjemności 

. Ale to nie jest jeszcze moja ostateczna decyzja . . .