|
|
#1261 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaaaa, oh i ah! < 3 ______________ Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy..
Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie.. Pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi.. Wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża..
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*_______________________ bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. bywają takie rozmowy, które są wstanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. nie możemy ich przewidzieć. nie możemy się na nie przygotować. czyhają gdzieś na nas, zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności. Już nie musi tęsknić. Może powoli zapominać. Przeszłość jest nieważna. Jest tylko dzisiaj. Dzisiaj jest właśnie takie.
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
LoccoAngel - bardzo mi miło
dontgivemenames - wieeeeelkie NAWZAJEM ! ;** ______________ Wszedłeś do pokoju To delikatna forma dyscypliny.Czas stanął w miejscu Wiedziałem,że jesteś mi przeznaczony Jesteś grzmotem, a ja błyskawicą. Spacerując przez pokoje w mojej głowie Przeszłam obok twojego wizerunku Mam 9 żyć i ląduję na stopach Chcę iść do łóżka otoczona twoimi ramionami. Przy każdym pocałunku przysięgam że mogłabym latać. Nie trzymamy się za ręce ale czytam z twojej dłoni. To ta chwila, w której tracę głowę. Mam dość opowiastek o idealnej miłości i drogach brukowanych złotem.Wydaje mi się, że utknęłam z kartami jakie mi rozdano. Skaczę z tego wysokiego urwiska w swoich myślach Siedzę cierpliwie przesiąknięta tym, czego ode mnie oczekujesz Nadmiar twoich słów jest niczym nadmiar słońca. |
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
pamięć przerzuca chwile jak projektor slajdy.
tkwię w ćwierć śnie skąpana w pół mroku. nade mną ciąży milczenie miliona gwiazd. widzę lśnienie oczu zanim popłyną łzy. palcem po zaparowanej szybie piszę o tym co kocham i w co wierzę. widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia. jesteś dla mnie tym czym dla złodzieja ciemność. życie karmiło mnie zatrutą piersią. spisano historię bezpowrotnych chwil. |
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Moje Pszczółeczki
długooo mnie nie było muszę nadrobić troszku. ;P
co jakiś czas będę coś pisać ![]() _________________________ ________ miłość to nie pluszowy miś. ile policzyłeś mi za swą przyjaźń? ej! dziewczyno, weź się nie poddawaj. lubisz pikantne zabawy? ; > nadajesz Ziemi kształt serca <3. Ej! Szmajl! ![]() na dobre i na złe , w deszczowy lub słoneczny dzień <3. z szacunkiem i ukłonem, o miłości opowiem. i w brzuchu i w głowie. motylkiii. a cała prawda o Nas zapisana w gwiazdach. <3 Ej, coraz więcej myślę o tym , o czym nie powinnam... to tyle , jak na razie , brak weny twórczej, że się tak wyrażę ![]() Talenciary <33 ![]() Big Love <3 _________________________ _________________________ __________ chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy.. Pan M. ♥ </3 |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
aaaah, po wszystkich Twoich dzisiejszych opisach stwierdzam,że dobrej muzyki słuchasz
![]() rozpalasz we mnie ogień, motylki. ![]() "dość tego cierpienia, myśli zasypane piaskiem." jest pięęęęęknie, słoneczko, ludzie ubrani na kolorowo, i ich uśmiechy...tylko Ciebie mi brakuje. ale...oj tam. ___________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 "To bedzie miłość, to będzie miłość jakiej nie miał chyba nikt.." . |
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
LoccoAngel, limitowanaa - dziękuję słoneczka, miło bardzoo dontgivemenames - ale zaszczyt ! CookieCrisp, hoe, ciiri, cukrowa panna - okradłam. ![]() _____ Wiesz? poczułam dziś twoją brakującą część na mym ciele.
Zabolało. Siedzisz znudzona na lekcji, patrzysz odruchowo przez okno, szukasz czegoś ciekawego, nie pomyślałaś, że Bóg da Ci szansę ujrzeć Jego, pewnie stąpającego po ziemi, jego charakterystycznym krokiem, dzięki, któremu jesteś pewna, że to On, chociaż jest tak daleko.. nie widzi światła twoich oczu. Nigdy nie widział. Mam limit na kochanie, żeby się nie przeliczyć. Kocham Cię nienawidząc. Kolejna nieprzespana, wietrzna noc ze łzami w tle. Wczorajszy dzień nazwałam łzawym dniem. Na pewno pamiętasz wszystkie moje łzawe dni. Każdy z nich był inny, choć problem ten sam. Ty. Wypłakując się na jej ramieniu, myślałeś o mnie, o nim. O tym, że jestem szczęśliwa. Już nie z tobą. Staliśmy kiedyś w deszczu. Był inny niż teraz - weselszy. Kolejny raz umarłam po cichu. Pocierpię, popłaczę, a potem znów pożyczę Ci szczęścia z następną. skostniałe serce - kojarzysz właścicielkę?
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-03-10 o 13:02 |
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
agatka944, happyend, TinyCinderella - dziękuję
Zaczarowana xdd - okradłam ![]() _____________________
Trzymając się za ręce, pędzimy w stronę niepewnego jutra. Mogłabym mówić Ci o złości, ale swoją znasz najlepiej. Być członkiem zespołu to tak, jak być zakochanym - każde rozstanie i każde zaczynanie od nowa na trwałe zapisuje się w pamięci. A może to On był głuchy i ślepy? Wiele Nas ze sobą łączy. Oboje mamy Nasze własne, osobne, milczące światy i szanujemy nawzajem swoją ciszę. Nie interesuje Nas życie innych ludzi. Jesteśmy wrażliwi i brakuje Nam wiary w siebie, nie wierzymy w to, co piszą w gazetach, boimy się porażek, lecz myśl o oparciu się jakiejś pokusie zawsze wzbudza w Nas lęk. Nie chcemy zamienić się w porządnych członków społeczeństwa, zresztą i tak nie wiemy, jak to zrobić. Wiemy, że istnieje na świecie mnóstwo ludzi takich jak My, ale i tak sądzimy, że nasze spotkanie stanowi wyjątkowo szczęśliwy traf. Dzielimy radości i smutki, wrażliwość, poczucie humoru i wstyd.
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
wiesz gdzie teraz chcę być? - tuż przy Tobie.
![]() ludzie gadali, i będą gadać! ;/ kilka słów.. niby nic, a jednak coś. ![]() jaką mam pewność, że jutro inny tyłek nie zawróci Ci w głowie? .. I got you! ^^ your love is my drug. <3 Plotki jaka jest ich moc? XXI wiek a pier.dolą non stop! niespełnione marzenia, snu ostatni akt. każą się uśmiechać, zwiędły życia kwiat.. ;( Przepraszam, że tak rzadko wchodzę. Nie mam czasu dosłownie na nic ;/ Postaram się poprawić. Talenciaryy Okradłam was wszystkie mam nadzieję, że mi wybaczycie. ;*
|
#1270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie wiem jak przedtem mogłam żyć bez Ciebie, teraz się nie da, jesteś dla mnie całym światem. mogę żyć tylko z Tobą i dla Ciebie < 3 rozumiesz mnie, nie? wiem, że jesteś przy mnie tylko myślami, ale i za to Ci dziękuję! kocham Cię i potrzebuję . będę twoją lady jeśli będziesz moim men`em , idziesz na to? - jeśli dasz mi swoje oczy oddam Ci moje serce < 3 - mówisz, masz |
|
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=martekbezmajtek;177 69029]aaaah, po wszystkich Twoich dzisiejszych opisach stwierdzam,że dobrej muzyki słuchasz
![]() rozpalasz we mnie ogień, motylki. ![]() no tak , na razie nie mam pomysłów na swoje opisy to dałam troszkę z piosenek. ; ) |
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały.
szczególnie dla kamishy, która zawsze o mnie pamięta i z każdym postem zachwyca coraz bardziej. <3 proszę nie popychaj już mnie, jestem tak blisko krawędzi. Wiesz, właśnie tego się najbardziej boję. Że w końcu wydobędę z siebie jakiś dźwięk, ale nikt go nie usłyszy. Zawsze się zastanawiam, jak widzą mnie ludzie. Jakie robię na nich wrażenie? Czy widzą mnie tak, jak ja? Jaką osobą jestem w ich oczach? Przestałam wrzucać drobniaki do fontann dawno temu. Nie krzyżuję już palców i nie wymyślam życzenia przed zdmuchnięciem urodzinowych świeczek. Bo nie ważne co robię, moje życzenia i tak nigdy się nie spełniają zostałam dawcą organu. oddałam mu swoje serce. don't play with me my paper heart will bleed Jeśli nie potrafisz zobaczyć jasnej strony życia, wyszoruj tę brudną. i should have know, i should have known i'm not a princess, this ain't a fairy tale powinnam była wiedzieć, powinnam była wiedzieć nie jestem księżniczką, to nie jest bajka przyjaciele są jak kondomy; chronią cię, gdy zaczyna być ostro. a jeśli radio przestałoby grać... zaśpiewałbyś dla mnie?
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
SlodkiUparciuch - wzajemnie Skarbie .
Niewinna_Diablica - miiło . < 3 _________________________ _ ` gdzieś pomiędzy przytul a wypierdalaj .. ! ` I lubię Cię bardziej niż lody czekoladowe z bitą śmietaną...
' kiedy dni jak ten film wedle twoich marzeń, z przelotu szkicu same stają . otwórz, mój pamiętnik. na pierwszych stronach, zobaczysz, swoje imię, pisane miliony razy oraz, tysiące, serduszek. na kolejnych stronach, nie zobaczysz, nic. są mokre, od łez. nie byłam, w stanie nic, napisać, płakałam, rzewnymi łzami, nad tymi stronami. na kolejnych stronach, zobaczysz, krew. samookaleczenie, było, dla mnie ukojeniem, w trudnych chwilach, gdy mnie zostawiłeś. na kolejnych kartkach, znów, jest twoje imię, w milionach, linijkach, ale nie ma już przy nich, serduszek, są tylko wyzwiska. kolejne, strony, są trochę upalone. raz, spadł, mi papieros, podczas, rozmyślania, jakim, jestem sukinsynem. i ostatnia strona. zobaczysz, na niej, mój list pożegnalny, i słowo 'wspomnienia', pisane, drukowanymi literami. na końcu, napisałam, jak bardzo Cię kocham. wręczyłam, Ci ten pamiętnik, z nadzieją, że sumienie, nie da Ci żyć. że nie będziesz, się dławić, wyrzutami, aż do końca. że docenisz, to jak wiele znaczyłam, zanim nacisnęłam, spust, pistoletu. usiadła się na zimnej marmurowej podłodze, włożyła słuchawki do uszu, zapaliła papierosa i wzięła telefon do ręki, zaczęła czytać wiadomości od niego. z każdym nowo otwartym sms'em, wracało coraz więcej wspomnień. przez długie godziny czytała jego kłamstwa. łzy napływały do jej oczu, z coraz większą częstotliwością. była zbyt słaba, aby usunąć, wspomnienia, którymi dławiła się co dnia. żyła przeszłością, żyła nim. pomimo tego, że kłamał, pomimo tego, że ja zostawił. - dławię się miłością . ` . eej, księżniczko . Ty chyba nie wiesz co na prawdę znaczy 'świat'. |
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Kochane talenciary .
Z racji tego że to mój 5o post, chciała bym wszystkim wam podziękować że wytrzymałyście ze mną te wszystkie posty . Chciała bym podziękować wam za wszystkie pochwały, co prawda nie było ich dużo ale myślę ze były szczere . Myślę też że nigdy nie dorównam waszym opisom ale bardzo chciała bym szlifować swój twórczy '' talent '' . Jestem mega mega zadowolona że zdecydowałam się do was dołączyć poniewaz poznałam wiele wspaniałych dziewczyn z którymi chciała bym utrzymywać kontakt nie tylko na wizażu m . in . ZagubiOona i Marikab . Jestem otwarta tez na nowe znajomości więc jeśli któraś z was chciała by mnie poznać to pw czeka : )) Oto moje ulubione i od zawsze na zawsze okradane :
Ruda wiewióra ,Latin ,hoe, Ejvon,Missi_16,CaMa,limitowanaa, grise, keeendy, marikab , lucyferowa, __Fallen Angel__ , BananowaDelma , z innej bajki , IhateU , Ciiri , margaretta_1 , MyCh , dresowa , drift , m4dziar, latin , RozowaSkeyterka , _ZaagubiOna_, zaczarowana xdd, _untouched_ , without_demur, inquiring, kofeina w RedBulach ,szydera , panna_miodowa,Love Changes Every x3, z innej bajki , chciałam być . Za powtórki P R Z E P R A S Z A M . Teraz chciała bym was też powiadomić że być może jest to mój ostatni post na wizażu.pl . Ale to nie jest jeszcze moja ostateczna decyzja . . . ' Tonę skarbie, tonę ...Był byś gotów tonąć ze mną ? ' A gdy już będziemy razem, pamiętaj ze nie słowa a czyny są ważne. ' Pocałuj pocałunkiem miłości nie nienawiści . ' Jesteś ważniejszy niż głupi sen o miłości .
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrs Unfabulous, kamisha, panna_miodowa, _mandarynka, SlodkiUparciuch, Niewinna_Diablica, dontgivemenames - <3 normalnie miód na moje serce
nie macie pojęcia jak mi ogromnie miło, kochane uwielbiam was wszystkie razem i każdą z osobna ;*** martiska - a właśnie że nie, bo ja znów okradłam też ;**EDIT : nienaruszona - dziękuję Ci za tą pochwałę post wyżej ;** mam nadzieję, że to jednak nie był twój ostatni post na forum i że zdecydujesz się zostać tu z nami. ;** Każdy kawałek twojego ciała zdaje się szeptać mi do ucha. Szeptać i prosić o małą przyjemność. Tkwię nieruchomo w samej sobie. Zdaje mi się że umrę gdy spojrzę Ci w oczy. Zimnymi opuszkami palców szukam twych ust, ust które czekają na bliskość. Brak mi tego nieporadnego westchnienia gdy mówiłam Ci 'musisz już iść?' Czekam na wiosnę, na porę miłości. Czekam na potrzebę bycia Ci bliską.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2010-03-10 o 15:01 |
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
_mandarynka - Kochanie jeszcze kilku następnych takich setek ci życzę! <33
_______________ nie mam więcej czasu byś ranił me uczucia. wiem że robiłeś ze mnie głupią co dnia teraz już mnie to nie rani. Nie muszę ci obiecywać, że cię nie opuszczę, ponieważ ty wiesz że wciąż tu będę, nawet gdy się zestarzejesz i ogłuchniesz.
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba żartujesz?! jak to ostatni?! nie zgadzam się ! masz zostać i dalej pisać swoje cudne opisy! < 33 Cause it feels like stealing hearts Calling your name from the crowd To jak kradzież serc Wołanie twojego imienia w tłumie ludzi Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2010-03-10 o 14:47 |
|
|
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
uszczypnijcie mnie, bo nie uwierzę. <3
_____________ i just can't stand this anymore, i'm nauseous for your taste /nie zniosę tego dłużej, twój smak przyprawia mnie o mdłości/ you've driven me to crazy /doprowadziłeś mnie do szaleństwa/ the pungent smell of alcohol radiates through the room like a dead fish on a hot day /ostry zapach alkoholu promieniował przez pokój śmierdzący zdechłą rybą w gorący dzień/ single tear for someone i can't love /pojedyńcza łza dla kogoś, kogo nie potrafię pokochać/
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
ruda wiewiora -
blondii69 - łaaaa! Gwiazdko! Mrs Unfabulous - nienaruszona - zostań z nami! dziękuję Słońce. _________________________ _________________ `to mało istotne, ale chce mi się płakać. `gorzki smak nadziei. `tyś mnie uwiódł, teraz kochaj! `ta pewność dziś Cię zgubi. `chłonę sercem, każdą sekundę; oddech. `milcząc rozpal sny. `jak mam na siłę sobie świat tandetą ulepszyć? `jutro umieram, wolałabym dzisiaj. `ta pieprzona cisza.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-03-10 o 15:16 |
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
limitowanaa & LoccoAngel & Niewinna_Diablica & dontgivemenames & marikab & nienaruszona - dzięki wieeelkie, robaczki. ; *absurdalnie & always be yourself & dontgivemenames - <3 ______________
świat to nie tylko słodycz. to bardzo podłe i paskudne miejsce. i nie ważne jak twardy jesteś to przydusi Cię do gleby. nic nie uderzy Cię tak mocno jak życie. nie ważne jak mocno bijesz, ale ile jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. na tym właśnie polega zwycięstwo! jeśli wiesz, na co Cię stać, rób to. a jeśli nie jesteś tym, kim chcesz być, nie szukaj winy w innych, bo tak robią tchórze. były znaki i sygnały... cóż z tego, że nieczytelne. jej radość podszyta była strachem. chodź powoli jak dziecko po omacku w ciemność naszych grzechów, by prosto w oczy spojrzeć diabłu. nie wracaj. kochanie, z odległością nie wygramy. chcę, aby znów było tak jak kiedyś. bym mogła w Ciebie uwierzyć. nie wiem jak udało nam się tak oddalić. chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić. powtarzalność rzeczy, sobowtórność zdarzeń - nic tak nie mąci, nie bałamuci zmysłów. iluzja rządzi niepodzielnie, nieskończenie, wszechpotężnie.
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
dontgivemenames
chcialam byc Zawsze z Toba - tu i tam. Zyj terazniejszoscia, snij o jutrze, kieruj sie madroscia dnia wczorajszego.
|
|
#1282 |
|
BAN stały
|
dziweczyny przystopujcie trochę z tym powtarzaniem opisów. mam cholera coraz większe deja vu wchodząc na ten wątek. nienaruszona dziewczyno Ty chyba se jaja robisz nigdzie mi stąd nie odchodzisz i kropka . i dziękuje ![]() najlepszego ![]() Niewinna_Diablica
agatka944 dziękuje . . . latam gdzieś tam pomiędzy marzeniami . latam tak sobie ponad chmurami. ' jedyny spoób by na nogach się utrzymać . słuchawki na uszy i zatapiam się w ten klimat ' w głowie pustka . cholerna pustka . w oczach łzy . pełno łez . a w sercu nadal miłość . dziwne to nie ? wierzyła . wierzyła naiwnie w każde jego kłamstwo . nie mieścisz mi juz się w głowie . więc może tak odpuść już sobie i opuść moje myśli ? tak poprostu wyjdz ze mnie . migasz mi przed oczyma . migasz niczym kogut na karetce . niczym najpiękniejsza gwaizda . wiec niby jak mam o Tobie zapomnieć ? no jak ? jedna na milion czy po prostu jedna z miliona ? nie ogarniam już tego . zgubiłam się we własnym świecie . znjadziesz mnie gdzieś między złamanym przez Ciebie sercem . a poplątanymi nadziejami . nie szukaj jej . nie dzwoń do niej . nie pisz . i żyj tak jakby nie istniała . nie potrafisz ? to najwyższy czas kolego ruszyć dupsko . wziąść sprawy w swoje ręcę i zawalczyć o nią . a nie czekać na kolejny cud . ale mnie brak weny dziś dopadł . jednym słowem masakra Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-03-10 o 15:26 |
|
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
<3
seventh heaven- niezmiernie mi miło
![]() chociaż raz pokaż, że Ci na mnie zależy. zawsze i wszędzie? zapamiętam. marzenia się spełniają? żałować nie będę.ale cieszyć się też nie mam zamiaru.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-03-10 o 15:28 |
|
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
sloTkaMonia - na zdrowie
![]() Niewinna_Diablica - dziękuje za uznanie ; ) agatka944 - okej słoneczko <3 ja też się uwielbiam ! i to bardzo <3 nienaruszona - mam nadzieję , że nie odejdziesz bo podbiłaś moje serduszko ! ![]() Nie kocham Cię ani nie nienawidzę. Jesteś dla mnie po prostu człowiekiem. I niech tak zostanie. A wiesz ile razy klikałam podwójnie na Twoje imię widniejące na liście gadu - gadu , otwierając nowe okno rozmowy ? ale nie stać było mnie nawet na zwykłe ' hej ' .. a wiesz ile razy wybierałam Twój numer telefonu ? ale zawsze zdążyłam nacisnąć czerwoną słuchawkę przed pierwszym sygnałem .. a wiesz .. zresztą skąd możesz wiedzieć skoro milczysz czekałam długo teraz tą swoją big love możesz wsadzić sobie w dupe.
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
poraz 1284726315123423. słucham Twojej ulubionej piosenki.
choć wiem, że to mi Ciebie nie zwróci. coś stanęło między nami. zapomnij jeśli potrafisz. i wybacz. pachniesz jak młody duch. ostatnie chwile w Twoim sercu. |
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
nienaruszona - o ile się nie mylę to mnie też wymieniłaś . ^^ dziękuję Cii Myszko . < 3 ii wzajemnie .
![]() - odezwał się . ? - tak.. powiedział zwykłe szmata, gdy mijaliśmy się na ulicy . pamiętasz jak złościłeś się jak musiałeś na mnie czekać pół godziny przed domem marznąc .. ? albo jak już przychodziłam a Ty udawałeś ,że się fochasz ? .. i musiałam stawać na palcach, żeby dać Ci buziaka i przeprosić, a później szliśmy za rączkę w 'nasze miejsce' i patrząc prosto w oczy mówiłeś, że kochasz .. to wszystko to też nieporozumienie ..? wbrew pozorom podoba mi się Twoje podejście do sprawy. też chciałabym mieć na to wszystko wy***ane. - bezczelna ta księżniczka . ! ' . zapach drażni. przypomina, że istniejesz . ' |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
Ja wiem, że jest tak, to mój prywatny wszechświat.
Love is a bird.She needs to fly. __________________ Dajesz,dajesz,bo przecież dla tych chwil noc trwa.Dziś moc mam jak marzyciel na dropsach. |
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
Chcesz zatrzymać czas, gdy jesteś obok niej.
Nie nabiorę się kolejny raz, na cholerne uczucie zwane "miłością". Kocham czekoladę z rumem, cappucino i chłodne poranki na tarasie z kubkiem w ręku. Ale do cholery, nie jak cierpię. Przyjdź o północy z butelką wina, razem znajdziemy mały i duży wóz. Zetknij się kolejny raz z wyrzutami sumienia. ***
|
#1289 |
|
Przyczajenie
|
dajsesiana <33333 !
' To trochę trudne , kiedy jest się Bałwankiem zakochanym w Piecyku ... ' Jeszcze trochę i stanę się kuloodporna czuje w ustach smak mlecznej czekolady ... sama słodycz. Nie sądzisz ? Pływałam w szklance szczęścia, gdy nagle zaczęłam się topić. Dlaczego ? w momencie gdy wkradłeś się do mojego serca , nie zadzwonił alarm ... nie było policji . najwidoczniej tego chciałam . od czasu kiedy cię poznałam - nawet cytryna jest słodka . twój zapach ciągłe unosi się w moim powietrzu . w powietrzu którym chcę oddychać .
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
SlodkiUparciuch, Niewinna_Diablica dziękuję miśki
nienaruszona a gdzie panienka mi ucieka ja protestujeogólnie to jedno wielkie 'coco dżambo' ! Po całości.
a teraz po tym jak pożegnałam się z moja kochana wanną, idę powiedzieć cześć kocykowi i poduszce przytoczył mi się prosto pod nogi worek ze wspomnieniami. już nie będę. Obiecuję Ci to Moja Gwiazdko. obiecuję Ci to Moje Serce.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

*

ale zaszczyt ! 

. Ale to nie jest jeszcze moja ostateczna decyzja . . . 

nigdzie mi stąd nie odchodzisz i kropka .