Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 14:37   #2611
Wronia3
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
a skad masz perfumy zamawialas jak byly w tym swiatecznym kat ten jeden raz czy jak bo w tym programie avon club jest woda perfumowana nie perfumy tylko nie jak w kat 50ml tylko 30 ml np do torebki
ja to mam i u mnie pisze PERFUMY i to SĄ perfumy bo perfumy miały korek zamiast atomizera i taką śmieszną zawieszkę...
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:37   #2612
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
ja też już mam odp troszkę się rozpisali, tylko że nie napisali nic że brak konturówki jest powodem opóźnionej produkcjioto ich odp:
Szanowna Konsultantko,

Ogromnie nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niezwykle trudno jest
określić dokładne zapotrzebowanie na produkty, gdyż jest to możliwe jedynie
przy ścisłej współpracy Konsultantek. Do zaplanowania produkcji niezbędna jest
informacja o ilości Klientów, a wiele osób nie przekazuje takich danych. Ma to
wpływ na zamówienie zbyt małej ilości produktów, a tym samym powstanie braków
magazynowych. Te same promocje obowiązują równocześnie w wielu krajach Europy
i wyprodukowane towary muszą zostać odpowiednio rozdzielone. Związane jest to
z przyznaniem mniejszej ilości produktów na potrzeby Polski.

Gorąco przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich Pani doświadczyła. Mamy
nadzieję, że mimo tych trudności nasza dalsza współpraca będzie przebiegała
pomyślnie.
Ja chyba do nich napisze kiedy będzie ta konturówka Może jakiś termin podadzą...
A z tą ilością klientów to co to ma do braków?
Przecież klient różne rzeczy zamawia
I nie wiem jakim wzorem statystycznym z tych danych tylko o ilości klientów mieliby wyliczyć, ile zamówią kredek, a ile torebek
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:05   #2613
Agatheska
Zadomowienie

Mam już fakturkę - braki:
Nowość! - krem do mycia twarzy i demakijażu "Witalność Natury"

Miło mnie zaskoczył ten peeling do stóp zielona herbata/mięta (mimo czerwonej kropy, nie usuwałam i jednak przyszedł)
Karteczki memo także mam zafakturowane, oraz migoczący cień, który był w brakach u niektórych z Was cieszy mnie to
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:06   #2614
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Cud się stał! Dostałam juz paczkę! Termin mam dopiero na poniedzialek
Jak oni się tak szybko w jeden dzień uwineli to nie wiem We wtorek przed samą północą składałam zamówienie (jestem dzień D ).

Lece oglądać
Ale szczęściara, ja też jestem dzień D i w poniedziałek miałam już fakturkę, a kuriera ani widu, ani słychu ;((((
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:13   #2615
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Mam już fakturkę - braki:
Nowość! - krem do mycia twarzy i demakijażu "Witalność Natury"

Miło mnie zaskoczył ten peeling do stóp zielona herbata/mięta (mimo czerwonej kropy, nie usuwałam i jednak przyszedł)
Karteczki memo także mam zafakturowane, oraz migoczący cień, który był w brakach u niektórych z Was cieszy mnie to
Ten cień migoczący Pink Radance przychodzi? Pytam ,bo powiedzialam sąsiadce, aby wybrala inny kolor, bo tego nie ma. Ale jak się pokazal to jej jeszcze dzisiaj o tym powiem.

Ja mam dzisiaj w brakach : Maję i konturowkę diamentową S. D.
Stary 2010-03-11, 15:15   #2616
paula600324
Zakorzenienie

Też mam dzień D i właśnie kurier przywiózł paczkę
Pierścionek Gabriella śliczny Trochę ciężki i wysoki ale i tak bardzo mi się podoba

Nie wiem czemu, ale zauważyłam, że jak mam lżejsze paczki tak do 10 kg to jakoś szybciej mi je dostarczają, a jak ponad 10kg to dopiero w poniedziałek
Stary 2010-03-11, 15:17   #2617
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Pierścionek Gabriella śliczny Trochę ciężki i wysoki ale i tak bardzo mi się podoba

Nie wiem czemu, ale zauważyłam, że jak mam lżejsze paczki tak do 10 kg to jakoś szybciej mi je dostarczają, a jak ponad 10kg to dopiero w poniedziałek
Widocznie pod koniec tygodnia facet nie ma już siły na takie dźwiganie. Jak odpocznie w niedzielę i podje kotlety to w poniedziałek może juz rwać ciężary.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 15:19   #2618
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Widocznie pod koniec tygodnia facet nie ma już siły na takie dźwiganie. Jak odpocznie w niedzielę i podje kotlety to w poniedziałek może juz rwać ciężary.
Może tak
Stary 2010-03-11, 15:25   #2619
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Ten cień migoczący Pink Radance przychodzi? Pytam ,bo powiedzialam sąsiadce, aby wybrala inny kolor, bo tego nie ma. Ale jak się pokazal to jej jeszcze dzisiaj o tym powiem.
Tak mam na fakturce ten Pink Radiance za 6.90
Ja Kochana dostałam ku mojemu zdziwieniu A też słyszałam, że jest w brakach i miałam właśnie zasugerować zmianę odcienia, ale zaryzykowałam Wczoraj wieczorem składałam zamówionko

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
hehe właśnie oglądałam fotki, które zamieściłaś też sobie go zamówiłam i jutro już znajdzie się na moim palcu
Tylko zdziwił mnie trochę kolor sądziłam, że jest nieco taki turkusowy, albo błękitny tylko ciemniejszy, a ten wygląda jak przeźroczysty z delikatnym polotem błękitu. Wzięłam rozmiar najmniejszy 6, bo się naczytałam, że są zaniżone rozmiary w kat, więc mam nadzieję, że będzie pasować
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2010-03-11 o 15:27
Stary 2010-03-11, 15:25   #2620
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Kochana dostałam ku mojemu zdziwieniu A też słyszałam, że jest w brakach i miałam właśnie zasugerowac zmianę odcienia, ale zaryzykowałam Wczoraj wieczorem składałam zamówionko
Dzięki, idę do sąsiadki nawrócić ją na ten cień.
Jak dobrze,że jesteście, jeszcze raz dzięki.
Stary 2010-03-11, 15:28   #2621
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Witam !
Dziś już czwarty dzień odkąd dostałam paczkę i mam zamówienie na trzy tusze wydłużające . Może uzbieram 6 to jeden podkład dam siostrze ... oj się ucieszy .
A jak Wam idą zamówienia z tym tuszem ?
Wow, super! Też mam nadzieję na ten podkład.

Mam jeszcze w związku z nim pytanie. W Hello Tomorrow są pokazane odcienie. Zazwyczaj najjaśniejsze to Ivory i Nude. A jaki jest ten Creamy Natural? Jest on jasniejszy czy ciemniejszy od Nude?
Może ktoś juz widział/ma lub ma próbki.

Cytat:

Hahaha.. nie zwróciłam na to uwagi. Ale tez czasami jest w sobotę, czasami w poniedziałek.

Cytat:
Ja Kochana dostałam ku mojemu zdziwieniu A też słyszałam, że jest w brakach i miałam właśnie zasugerowac zmianę odcienia, ale zaryzykowałam Wczoraj wieczorem składałam zamówionko
Zamawiałam ten zielony i przyszedł. Zaraz na katalogowy wrzucę zdjęcie. Niestety nie uciapam się nim, bo to dla klientki i nie chciałabym ruszać
Ale zdjęcie dobrze oddaje kolor. Tylko nie wiem jaki jest efekt na powiece.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:30   #2622
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki, idę do sąsiadki nawrócić ją na ten cień.
Jak dobrze,że jesteście, jeszcze raz dzięki.
nawrócić
Nie ma problemu, mam tylko nadzieję, że Tobie też przyjdzie. Być może uzupełnili braki
Stary 2010-03-11, 15:36   #2623
katrina1991
Zadomowienie

musialam edytowac zamowienie i byly kropki
wiec
czerwona byla przy kosmetyczkach z oferty specjalnej
zielona przy rozdzce z blyszczykiem i szminka
a przy torebce maji nie bylo zadnych kropek zamowilam 2 szt.
moze przyjda
chociaz zeby tak jedna to bym sie tak bardzo cieszyla
acha i nie moge wejsc do oferty specjalnej w strefie...
moze juz niczego tam niema...
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:45   #2624
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
ja to mam i u mnie pisze PERFUMY i to SĄ perfumy bo perfumy miały korek zamiast atomizera i taką śmieszną zawieszkę...
wiem ze perfumy mialy korek itd ale dostalas je teraz tzn kupilas za 24zl jesli w poprzednim kat wydalas 1000zl?????/
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:47   #2625
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eustomka Pokaż wiadomość
A ja kubek uwielbiam! Pojemność jest chyba standardowa, jak dla mnie mógłby być nawet większy - dużo piję a nie chce mi się ciągle robić
chodzi o ten kubeczek taki szalony z kwiatuszkami?
to go mam i bije po łapach jak domownicy go podkradają - lubię go

Cytat:
A teraz z innej beczki
Muszę pochwalić Intensywny peeling do twarzy z Anew (zamówiłam kiedyś w jakimś zestawie mając nadzieję, że sprzedam, ale nie udało się, więc niedawno go otworzyłam).
Mam cerę mieszaną z różnymi niedoskonałościami, nie używam peelingów mechanicznych tylko enzymatyczne a ten jest w płatkach i jestem niesamowicie zadowolona z odkrycia go
Miałam niebawem wybrać się do kosmetyczki, bo sama nie potrafię pozbyć się zaskórników i dzisiaj spostrzegłam, że już nie muszę! Mój nosek nie jest jeszcze idealny, ale po tygodniu stosowania tego peelingu zaskórniki i wypryski są niemal niewidoczne! Jestem w szoku...
ooo a w jakiej cenie jest ten peeling ? akurat teraz poszukuję jakiegoś
mojemu nosowi z niedoskonałościami też przyszłoby się coś takiego żeby nie było widać tych zaskórników

Cytat:

cieszę się ,że śliczny do mnie przychodzi jutro wieczorem

Agatheska też wzięłam 6 i mam nadzieję że będzie pasował.. ja mam ręce jak 7 letnie dziecko i na mnie pasują tylko te odpustowe pierścionki
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:53   #2626
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a używasz go codziennie?? bo ja go miałam jak wszedł, ale raczej nie używałam go codziennie, więc pomagał na krótko
Używam go nieco ponad tydzień co drugi dzień, więc niedługo a już widzę fajne efekty, dlatego zamierzam trochę odpuścić i używać go ze dwa razy w tygodniu - może wtedy efekty będą na długo
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:57   #2627
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
jblaszczyk11, ankoro i patusia22 mają rację, mam oba opakowania i na 30 ml In Bloom jest w kilku językach wyraźny napis perfumy, a nie woda perfumowana, jak na tej 50 ml, czyli to żadna nowość , jak już kilka dziewczyn zauważyło.

Składałam reklamację na torebki ozdobne z oferty internetowej, bo przysłali mi srebrne, zamiast amarantowych i weszłam na nią, ale mam pusto, czy u Was też tak jest ?
och ale oni juz wymyslaja..... znaczy sie firma kreca neca i wymyslaja jest tyle nowosci ach szkoda gadac co bedzie to bedzie zobaczymy dobrze ze chociaz zapach mi sie podoba
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:01   #2628
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:

hehe właśnie oglądałam fotki, które zamieściłaś też sobie go zamówiłam i jutro już znajdzie się na moim palcu
Tylko zdziwił mnie trochę kolor sądziłam, że jest nieco taki turkusowy, albo błękitny tylko ciemniejszy, a ten wygląda jak przeźroczysty z delikatnym polotem błękitu. Wzięłam rozmiar najmniejszy 6, bo się naczytałam, że są zaniżone rozmiary w kat, więc mam nadzieję, że będzie pasować
Zdjęcie robiłam przy oknie i w jasnym świetle jest bardziej przeźroczysty a tak to jest jasno niebieski czy jak kto woli błękitny
Też mam 6 i trochę odstaje
A najlepsze jest to, że jak go przyłożyłam do kółeczka w katalogu to wyszło, że to rozmiar 8 Na opakowaniu widnieje, że to rozmiar 6... Sprawdź swój jak przyjdzie

A mam jeszcze rozmiar 6 pierścionka McKayla i tamten ledwo mi włazi na palec Więc z tą numeracją to nie wiadomo do końca o co chodzi
Stary 2010-03-11, 16:02   #2629
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
chodzi o ten kubeczek taki szalony z kwiatuszkami?
to go mam i bije po łapach jak domownicy go podkradają - lubię go

ooo a w jakiej cenie jest ten peeling ? akurat teraz poszukuję jakiegoś
mojemu nosowi z niedoskonałościami też przyszłoby się coś takiego żeby nie było widać tych zaskórników
Ja kubek mam w pracy i wszyscy wiedzą, że nie mogą dotykać

A co do tego peelingu, to nie znalazłam do w kat. 4 - mam nadzieję, że nie wycofali Zaraz poszukam w kolejnych...
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:11   #2630
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ja kubek mam w pracy i wszyscy wiedzą, że nie mogą dotykać

A co do tego peelingu, to nie znalazłam do w kat. 4 - mam nadzieję, że nie wycofali Zaraz poszukam w kolejnych...

Wydaje mi się że już w paru katalogach go nie ma...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:12   #2631
Nusia7
Zakorzenienie

Dodałam na katalogowy zdjęcia

Chwaliłyście ten nowy Superwydłużający tusz, i ja też go pochwalę Nie zauważyłam rzęs do nieba , ale mi jakoś szczególnie na wydłużeniu nie zależy. Za to rewelacyjnie rozdziela rzęsy. Nakładam go jako pierwszy tusz. Polecam!
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:29   #2632
ololufe
Zakorzenienie

Dzial zwrotow pracuje teraz na 5 We wtorek dostarczylam zwrot na Slowicza po poludniu a wlasnie mi go rozliczyli Jedynie 2 dni im to zajelo
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:56   #2633
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
a skad masz perfumy zamawialas jak byly w tym swiatecznym kat ten jeden raz czy jak bo w tym programie avon club jest woda perfumowana nie perfumy tylko nie jak w kat 50ml tylko 30 ml np do torebki
Cytat:
nie perfumy tylko woda perfumowana a to jest roznica perfumy byly tylko raz w sprzedazy w kat 17 nie wzielam ich wtedy bo wiadomo kupe prezentow trzeba bylo kupic dla wszystkich i myslalam ze moze jeszcze beda ale nie i dlatego pytalam bo myslalam ze moze w jakiejs ofercie pozakatalogowej sa a ja ich po prostu nie zauwazylam wode z klubu juz dostalam lubie ten zapach i chcialam tez perfumy
A Ty masz wodę? Ja mam perfumy, takie same jak w kat.17, ale data produkcji to styczeń 2010.

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Kurcze, złożyłam wczoraj zamówienie, edytowałam po północy dodając tusz i dziś patrzę a oni automatycznie przesunęli to na termin II ...
Kiedyś też tak było? Wydawało mi się, że można było edytować dopóki nie pobrali do realizacji..

Edytowałam jeszcze raz na Cok, przecież nie będę czekać...
Conajmniej od 2 lat tak jest. Kiedyś zamówiłam na COK i edytowałam po północy, zamówienie przesunęło się o jeden dzień.
Stary 2010-03-11, 17:02   #2634
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Przecież ofertę internetową zawsze można podejrzeć trzeba tylko zaznaczyć odpowiedni katalog, wcisnąć dalej i kliknąć zakładkę oferta specjalna...i wszystko masz jak na talerzu a później poprostu wrócić na stronę główną
kurcze zginęła mi ze strefy oferta specjalna :conf used:

ma ktoś może w pdf albo w innej formie?

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:09   #2635
smerfetka25
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na zebraniu z naszą menadżerką Ogólnie było bardzo fajnie, herbatka, ciasteczka... OMS przywiozła ze sobą ten kuferek z przyborami z k05, super, na pewno go zamówię. Otrzymałam również swoją upragnioną broszkę no i na zachęte do dalszej współpracy dostałam perfumy bond girl w ozdobnej folii z kokardką i 2 teczki na dokumenty - na pewno się przydadzą mam też stos ulotek i plakaty. Już nie mogę doczekać sie kolejnego spotkania
Stary 2010-03-11, 17:16   #2636
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Dziewczyny jaki polecacie podkład i puder prasowany z avonu dla cery mieszanej naczynkowej i skłonnej do niedoskonałości (rzadko wypryski, zaskórniki) właściwie taki - uniwersalny? czasem się świeci w niektórych miejscach, w innych wydaję się przesuszona, na policzkach naczynkowa - na brodzie i czole czasem wypryski.... sama nie wiem
jest na sali kosmetyczka lub osoba znająca odpowiedź?
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:19   #2637
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez red rose Pokaż wiadomość
te same co były wcześniej? czy jakieś nowe?
jak te same o mi się to wcale nie podoba tamte były badziewne
Niestety takie same jak były wcześniej

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Zapomniałam dopisać ze u mnie w zamówieniu świeci sie czerwone światełko przy perfumach True Glow nighfall z oferty netto

przed chwilką zajrzałam do faktury...perfumy zafakturowane a czerwone było
za to w brakach migoczące cienie PINK RADIAN z promo za 6,90

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-03-11 o 17:26
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:31   #2638
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem ze perfumy mialy korek itd ale dostalas je teraz tzn kupilas za 24zl jesli w poprzednim kat wydalas 1000zl?????/

tak, kupiłam je teraz za 24zł za zamówienie z kampanii 3 za ponad 1000zł
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:38   #2639
RoseDew
Raczkowanie

mam pytanko odnośnie programu lojalnościowego w katalogu 4 - na zdjęciu z ulotką są pokazane cienie do powiek które można otrzymać razem z balsamem Bali Bliss i kremem Anew Luminosity po przekroczeniu kwoty 3000 - czy te cienie są kremowe??? bo na takie mi wyglądają...
RoseDew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:53   #2640
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
kurcze zginęła mi ze strefy oferta specjalna :conf used:

ma ktoś może w pdf albo w innej formie?
Jak to ci zginęła wejdz w zakładkę składanie zamówień, wybierz katalog, wciśnij dalej i jak pokażą ci się okienka do wpisywania kodów to kliknij na ofertę specjalną - tylko nie wychodz ze składania zamówień
Ale jak chcesz OS do k04 to normalnie ze strony głównej wchodzisz

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-03-11 o 17:54
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości