![]() |
#2611 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
ja to mam i u mnie pisze PERFUMY i to SĄ perfumy bo perfumy miały korek zamiast atomizera i taką śmieszną zawieszkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą ilością klientów to co to ma do braków? Przecież klient różne rzeczy zamawia ![]() I nie wiem jakim wzorem statystycznym z tych danych tylko o ilości klientów mieliby wyliczyć, ile zamówią kredek, a ile torebek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zadomowienie
|
Mam już fakturkę - braki:
Nowość! - krem do mycia twarzy i demakijażu "Witalność Natury" ![]() Miło mnie zaskoczył ten peeling do stóp zielona herbata/mięta (mimo czerwonej kropy, nie usuwałam i jednak przyszedł) ![]() Karteczki memo także mam zafakturowane, oraz migoczący cień, który był w brakach u niektórych z Was ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Wtajemniczenie
|
Ale szczęściara, ja też jestem dzień D i w poniedziałek miałam już fakturkę, a kuriera ani widu, ani słychu ;((((
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj w brakach : Maję i konturowkę diamentową S. D.
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Też mam dzień D i właśnie kurier przywiózł paczkę
![]() Pierścionek Gabriella śliczny ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale zauważyłam, że jak mam lżejsze paczki tak do 10 kg to jakoś szybciej mi je dostarczają, a jak ponad 10kg to dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Kochana dostałam ku mojemu zdziwieniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tylko zdziwił mnie trochę kolor ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-03-11 o 15:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dobrze,że jesteście, jeszcze raz dzięki. ![]()
![]() |
#2621 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze w związku z nim pytanie. W Hello Tomorrow są pokazane odcienie. Zazwyczaj najjaśniejsze to Ivory i Nude. A jaki jest ten Creamy Natural? Jest on jasniejszy czy ciemniejszy od Nude? Może ktoś juz widział/ma lub ma próbki. Cytat:
Cytat:
![]() Ale zdjęcie dobrze oddaje kolor. Tylko nie wiem jaki jest efekt na powiece. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma problemu, mam tylko nadzieję, że Tobie też przyjdzie. Być może uzupełnili braki ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zadomowienie
|
musialam edytowac zamowienie i byly kropki
wiec czerwona byla przy kosmetyczkach z oferty specjalnej zielona przy rozdzce z blyszczykiem i szminka a przy torebce maji nie bylo zadnych kropek zamowilam 2 szt. moze przyjda ![]() chociaz zeby tak jedna to bym sie tak bardzo cieszyla acha i nie moge wejsc do oferty specjalnej w strefie... moze juz niczego tam niema... |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to go mam i bije po łapach jak domownicy go podkradają - lubię go ![]() Cytat:
![]() mojemu nosowi z niedoskonałościami też przyszłoby się coś takiego żeby nie było widać tych zaskórników ![]() Cytat:
cieszę się ,że śliczny ![]() ![]() ![]() Agatheska też wzięłam 6 i mam nadzieję że będzie pasował.. ja mam ręce jak 7 letnie dziecko i na mnie pasują tylko te odpustowe pierścionki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam 6 i trochę odstaje ![]() A najlepsze jest to, że jak go przyłożyłam do kółeczka w katalogu to wyszło, że to rozmiar 8 ![]() ![]() A mam jeszcze rozmiar 6 pierścionka McKayla i tamten ledwo mi włazi na palec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tego peelingu, to nie znalazłam do w kat. 4 - mam nadzieję, że nie wycofali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Dodałam na katalogowy zdjęcia
![]() Chwaliłyście ten nowy Superwydłużający tusz, i ja też go pochwalę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Dzial zwrotow pracuje teraz na 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ma ktoś może w pdf albo w innej formie?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na zebraniu z naszą menadżerką
![]() ![]() ![]() ![]()
#2636 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaki polecacie podkład i puder prasowany z avonu dla cery mieszanej naczynkowej i skłonnej do niedoskonałości (rzadko wypryski, zaskórniki) właściwie taki - uniwersalny?
![]() ![]() ![]() jest na sali kosmetyczka lub osoba znająca odpowiedź? ![]()
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Zapomniałam dopisać ze u mnie w zamówieniu świeci sie czerwone światełko przy perfumach True Glow nighfall z oferty netto ![]() przed chwilką zajrzałam do faktury...perfumy zafakturowane a czerwone było ![]() za to w brakach migoczące cienie PINK RADIAN z promo za 6,90 ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-11 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
mam pytanko odnośnie programu lojalnościowego w katalogu 4 - na zdjęciu z ulotką są pokazane cienie do powiek które można otrzymać razem z balsamem Bali Bliss i kremem Anew Luminosity po przekroczeniu kwoty 3000 - czy te cienie są kremowe??? bo na takie mi wyglądają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak chcesz OS do k04 to normalnie ze strony głównej wchodzisz ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-11 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.