|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
. To wszystko takie śliczne...
|
|
#1052 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
1. poprosilabym o wystawienie duplikatu zwolnienia jesli nie moga bo to sa specjalne druki numerowane, to 2. poprosilabym aby mi lekarz podpisal za zgodnosc z oryginalem ksero swojego egzemplarza i do tego dołączyłabym wyjasnienie dla pracodawcy razem z kopia reklamacji z poczty Cytat:
ps. a ja zrobiłam wafle przekładane masą czekoladowa i są pycha!!! lazania sie robi tzn. na razie zrobiłam ragu a teraz robie beszamel
|
||
|
|
|
#1053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więć ja się dopisuje na niespodziankę![]() Cytat:
ja przed ciążą miałam 63-65 w tali i w pepku 69-71![]() Teraz w tali juz 70-71 a w pępku 83! masakra tyle tłuszczu się nabawiłam tymi moimi zachciankami , Takie rzeczy potrafię wymyslić że sama jestem zdziwiona! w ogóle juz się doczekać wizyty nie mogę połówkowej i wreszcie zwolnienie poroszę może się uda bo masakra teraz przez 7 godzin ludzie cały czas i siedze przed tym kompem i wystawiam pokwitowania masakra ...A jeśli chodzi o ruchy to kurcze tez się martwie bo tak puka tylko 2 razy dziennie po 2 -3 pukniecia i nic wiecej i sama ni9e wiem czy to to czy nie a juz 20 tydzien idzie a to 2 ciąża moze za duzo dluszczyku czy co , nie wiem ![]() ale 16 sie dowiem czy wszystko ok ![]() pozdrawiam was kochane moze na zwolnieniu was nadrobie![]() milego popoludnia spadam do domu
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bylo mnie chwile a tu tyle zapisane, pochwale sie nowym zakupem
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły moje cycniki niestety nie pasują.Mam w nich piersi w kształcie stożków jak ... lady gaga
Przynajmniej mam pewność, że ten triumph co kupiłam na all bedzie pasował bo fason znam... hd to faktycznie im się opłacało z tym wózkiem schab ze śliwką ostatnio jadłam na własnym weselu ![]() idealneciało...swojska kiszka z mleczunia ? zsiadłe mleko???anuszka fatalnie z tą rentą ![]() przede wszystkim super, że wszystko dobrze z dzidzia olakola oby było dobrze.Kurcze ja nie miałam tego badania ![]() basienkaw ciekawe z tym l-4 ale mysle ze albo oni na zlosc sie drocza albo moze bajzel w kadrach mają ![]() na poczcie raczej nic sie nie dowiesz jak pisałam wcześniej dopiero po 14 dniach reklamacja zuziunia napewno wszystko jest ok , na wszelki wypadek ![]() farminka wiedziałam, że mi kogoś przypominasz...na tym zdjęciu z nową fryz jesteś podobna do tej policjantki blondyny z "CIA kryminalne zagadki Miami" ![]() Nigdy nie jadłam w burger kingu
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-11 o 15:45 |
|
|
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia, przepraszam, jeśli Cię nastraszyłam
.Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję tylko, że to przyspieszy Twoją decyzję o pójściu do lekarza. W każdym razie ja bym nie zwlekała tak długo. Teraz mi głupio i mam nadzieję, że się myliłam na Twoją korzyść ![]() ![]()
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będą zdjęcia to wrzucę link
|
|
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzidziadziumdzia
za wizyteanuszka super że ok może na następnej wizycie się dowiesz już na pewno a nie chyba kurde ja chyba bede mieć z zusu zwrot 100 zł bo tez mam ręte rodzinną ale nic nie mówiłam szefowi ale jakby mi taki numer wycią to nie wiem co bym mu zrobiła bo dla mnie 500 zł to kupaaa kasy i nie wiem skąd bym wzieła żeby ot tak zapłacić ;/Cytat:
więc jakie czy plastik czy szkło i tak samo jakie smoczki proponujecie kauczuk silikon ? jak widziałam w sklepie wybór to się przestraszyłam heheh Cytat:
Cytat:
a wcale jakas gruba nie byłam ( 158 cm) wiadomo zawsze chciałam troszke chudsza być ale nie rozpaczałam jakoś a wogole to ja mam problemy właśnie z tłuszczykiem na brzuchu wszedzie chudsza tylko brzuch zawsze bardziej okrągły i te boczki ale nie byłam gruba więc na pewno ty ze zwoimi rozmiarami też nie jestes :P Cytat:
|
||||
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
, po prostu wg tego jak masz w pokoiku i tak zeby bylo dzidzi jak najwygodniej tak ubierasz . A np do szpitala mialam kaftaniki-koszuleczki i spioszki.. 3 takie zestawy kazali miec.. Czasem w domu pod body tez dawalam kaftanik zeby bylo cieplej ![]() Ja przy pierwszej ciazy tez myslalam ze nie wiadomo jak ja to wszystko polapie,ale poszlo sprawnie, wiec sie nie martw a jak co to pytaj.. ![]() Teraz mysle jak to bedzie z chlopczykiem.. Jak ja mu papersa zaloze, gdzie ptasiunia dam? heh zeby bylo mu wygodnie.. Jak go umyc jak zrobi kupke, zsuwac przy myciu czy nie itp.. Ale sadze ze z czasem bedzie dobrze . A w szpitalu tez ci podpowiedza byle co
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
dzieczyny a mój brzusio ostatnio stanął w miejscu
skarżę się!!!
|
|
|
|
#1065 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
zostawic Was na chwile a 10 stron zapisalyscie
![]() HD gratulacje !!rozrzepaniec gratulacje!! justynacz80 gratuluję!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakos bede musiala ![]() Cytat:
niby w super stanie kupila a po miesiacu zaczelo jej kolo odpadac i do konca uzywania tego wozka miala problem z nieszczesnym kolem - a niestety wozek byl juz po gwarancji i nie mogla nic z tym zrobic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() załączam Wam moje ostatnie nabytki ![]() kolezanki namowily mnie na wypad do sklepu z uzywanymi ciuszkami - mamy w miescie taki z markowymi z UK i jestem w szoku.. pierwszy raz tam bylam ale chyba jeszcze sie wybiore.. same zobaczcie w zalaczeniu... sweterek z Gap'a, ogrodniczki z H&M, piekny puchatkowy pajac i polarek - dodatkowo kupilam jeszcze dwa bawelniane bodziaki z H&Mu i za wszystko zaplacilam.. 17 zl.. juz wiem skad sie biorą te wszystkie zestawy na allegro.. ludzie kupuja za grosze tak jak ja i wystawiaja za 4 razy wiecej... |
||||||||
|
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w Biedronce na zakupach no i się skusiłam na pierwsze zakupy dla młodego
, 9,99 za sztukę. A wariuje dzisiaj w brzuchu, chyba w ogóle nie śpi![]() ola_k11 z czym robisz lazanię? |
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka ładne ciuszki
ola jeszcze będziesz miała taki bęben , że będziesz pragneła żeby już nie rósł ![]() lilka uroczy ten pajacyk z autkami Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-11 o 16:34 |
|
|
|
#1069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że staniki nieodpowiednio dobrane... |
||||
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=papeteria Przyszły moje cycniki niestety nie pasują.Mam w nich piersi w kształcie stożków jak ... lady gaga
![]() pilotka f16 , Lilka___ ale fajowe ciuszki
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka lat temu na allegro ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Chyba trzeba mieć szczęście i kupić zestaw renomowanej firmy. Nasi znajomi tak zrobili i bardzo chwalili sobie takie rozwiązanie. Jak pokazuje życie może też być tak jak z Twoją siostrą... Będę musiała wszystko jeszcze przemyśleć ... |
||
|
|
|
#1072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co to takiego? Cytat:
Pilotka fajne te ciuszki i takie taniutkie |
||||
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
bez zdradzania szczegółów
odwiedzi nas członek rodziny, którego M nie widział jakieś 15 lat a ja nie miałam jeszcze okazji poznać ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() Właściwie to taka obiado - kolacja więc tylko danie główne i deser Zrobię schab nadziewany śliwkami, ziemniaczki i .... właśnie zastanawiałam się jaka surówkę dobrać. Schab i sos będzie słodki ... |
|
|
|
|
#1074 |
|
Konto usunięte
|
Ja to niektóre z Was podziwiam-macie już wózki,łóżeczka
. A ja ciuszków jeszcze nie kompletuje . Co do wózków-to myślę jeszcze nad Bolderem. I ciągle mnie nurtuje co lepsze-x-lander czy bolder:P. |
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
nie gniewam sie
jak mi nie przejdzie do soboty to pojedziemy no chyba ze kurierem mi przyslecie ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17801744]Ja to niektóre z Was podziwiam-macie już wózki,łóżeczka . A ja ciuszków jeszcze nie kompletuje . Co do wózków-to myślę jeszcze nad Bolderem. I ciągle mnie nurtuje co lepsze-x-lander czy bolder:P.[/QUOTE] spojzalam skad jestes a tu Kielce chyba zawsze to miasto bedzie mi sie dobrze kojazyc bo tam meza poznalam no i niestety zrobilam sobie nowego smaka. na studiach czesto chodzilismy na obiad do jadlodajni TEMPO w zyciu nie jadlam lepszego de volaille'a (jak to sie pisze ) w kazdym razie juz blizej mi do slupska na tego hamburgera
|
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to strachu się najadłam... Chciałam odgrzać sobie fasolkę po bretońsku,bo zgłodniałam,ale TŻ tak mocno zakręcił słoik,że nie mogłam się do niej dostać.W końcu zaparłam się i udało mi się go odkręcić,ale chyba za bardzo się przyłożyłam do tego z całej siły,bo zaczął mnie po tym strasznie brzuch boleć i aż na kręgosłup promieniowało Nieźle się wystraszyłam... Położyłam się i na szczęście powoli przechodzi.Nigdy więcej odkręcania słoików |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nigdy nie przechodzi....
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uważaj z tymi słoikami... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-11 o 17:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

. To wszystko takie śliczne...

ostatnio jadłam na własnym weselu
zsiadłe mleko???
oby było dobrze.