Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 14:21   #1051
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Basieńka - jaką surówkę proponujesz do schaby ze śliwką?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

ach, muszę poprawić )) Dzięki
To taka wymiana między osobami, które robią biżuterię, malują, szyją itp. Robimy losowanie i każdy przygotowuje 1 prezent dla wylosowanej osoby (wcześniej podajemy nasze preferencje - jakie lubimy kolory, jaka biżuterię itp).
No ja chciałam chociaż pooglądać . To wszystko takie śliczne...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:27   #1052
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się co mam zrobić... pamiętacie akcje z moim zwolnieniem lekarskim. Tydzien temu w czwartek wyslalam i do teraz nie doszło. Poszło listem poleconym... i nie wiem co i jak
ja bym złożyła reklamację na poczcie a poza tym:
1. poprosilabym o wystawienie duplikatu zwolnienia jesli nie moga bo to sa specjalne druki numerowane, to
2. poprosilabym aby mi lekarz podpisal za zgodnosc z oryginalem ksero swojego egzemplarza i do tego dołączyłabym wyjasnienie dla pracodawcy razem z kopia reklamacji z poczty

Cytat:
ostatnio narobiłaś mi smaka tymi krążkami i tak za mną chodzą
Jutro obowiązkowo krążki! takie mam postanowienie
mi też właśnie a nigdy nie jadłam...

ps. a ja zrobiłam wafle przekładane masą czekoladowa i są pycha!!! lazania sie robi tzn. na razie zrobiłam ragu a teraz robie beszamel
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:30   #1053
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
To dziewczyny, ktore nie chcecie poznac plci do porodu, moze mam Wam dopisac Niespodzianka na liscie?
Może być więć ja się dopisuje na niespodziankę

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
hd2005 gratuluję chłopczyka
Dzisiaj mam równo 19tc
W talii 65cm a w pępku 71cm.

papeteria, idealnecialo, wiolek1, Alguien, alutka78, karolcia22 dziękuję
To masz malutko ja przed ciążą miałam 63-65 w tali i w pepku 69-71

Teraz w tali juz 70-71 a w pępku 83! masakra tyle tłuszczu się nabawiłam tymi moimi zachciankami ,
Takie rzeczy potrafię wymyslić że sama jestem zdziwiona!i potrafie wszystko wcisnąć a później umieram:/

w ogóle juz się doczekać wizyty nie mogę połówkowej i wreszcie zwolnienie poroszę może się uda bo masakra teraz przez 7 godzin ludzie cały czas i siedze przed tym kompem i wystawiam pokwitowania masakra ...

A jeśli chodzi o ruchy to kurcze tez się martwie bo tak puka tylko 2 razy dziennie po 2 -3 pukniecia i nic wiecej i sama ni9e wiem czy to to czy nie a juz 20 tydzien idzie a to 2 ciąża moze za duzo dluszczyku czy co , nie wiem
ale 16 sie dowiem czy wszystko ok
pozdrawiam was kochane moze na zwolnieniu was nadrobie
milego popoludnia spadam do domu
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:35   #1054
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
no to ja tez się pochwalę 20 tygodniowym brzuszkiem
Załącznik 2937583Załącznik 2937585
Śliczny
Nie bylo mnie chwile a tu tyle zapisane, pochwale sie nowym zakupem
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:39   #1055
papeteria
Zakorzenienie

Przyszły moje cycniki niestety nie pasują.Mam w nich piersi w kształcie stożków jak ... lady gaga Brzydko to wygląda.Po prostu źle dobrałam rozmiarem.Nic trzeba puścić na all...
Przynajmniej mam pewność, że ten triumph co kupiłam na all bedzie pasował bo fason znam...
hd
to faktycznie im się opłacało z tym wózkiem
schab ze śliwką ostatnio jadłam na własnym weselu
idealneciało...swojska kiszka z mleczunia ? zsiadłe mleko???
anuszka fatalnie z tą rentą ten szef to jakiś burak
przede wszystkim super, że wszystko dobrze z dzidzia
olakola oby było dobrze.
Kurcze ja nie miałam tego badania
basienkaw ciekawe z tym l-4 ale mysle ze albo oni na zlosc sie drocza albo moze bajzel w kadrach mają
na poczcie raczej nic sie nie dowiesz jak pisałam wcześniej dopiero po 14 dniach reklamacja
zuziunia napewno wszystko jest ok , na wszelki wypadek
farminka wiedziałam, że mi kogoś przypominasz...na tym zdjęciu z nową fryz jesteś podobna do tej policjantki blondyny z "CIA kryminalne zagadki Miami"

Nigdy nie jadłam w burger kingu

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-11 o 14:45
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:45   #1056
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
dopisane wiec

lazurowa, entertete a co Wy mylisicie o tym?
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:46   #1057
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Zuziunia, przepraszam, jeśli Cię nastraszyłam .
Prawdę powiedziawszy miałam nadzieję tylko, że to przyspieszy Twoją decyzję o pójściu do lekarza. W każdym razie ja bym nie zwlekała tak długo.

Teraz mi głupio i mam nadzieję, że się myliłam na Twoją korzyść

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:59   #1058
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

No jak narazie to niezbyt mi sie trafilo bym mogla całą kolejke ominąć.. moze w lato? jak brzuch bedzie calkiem na wierzchu bez kurtki?!
moze w lecie

Cytat:
dopisane wiec

Ja tez chce niespodzianke
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:04   #1059
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
No ja chciałam chociaż pooglądać . To wszystko takie śliczne...
Na razie tylko odbyło się losowanie i teraz wszystkie w tajemnicy mamy wykonać prezent niespodziankę. Do końca marca wysłać do swojej wylosowanej osoby i dopiero później będziemy prezentować co dostałyśmy
Jak będą zdjęcia to wrzucę link

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:06   #1060
wiolek1
Zadomowienie

dzidziadziumdzia za wizyte

anuszka super że ok może na następnej wizycie się dowiesz już na pewno a nie chyba kurde ja chyba bede mieć z zusu zwrot 100 zł bo tez mam ręte rodzinną ale nic nie mówiłam szefowi ale jakby mi taki numer wycią to nie wiem co bym mu zrobiła bo dla mnie 500 zł to kupaaa kasy i nie wiem skąd bym wzieła żeby ot tak zapłacić ;/

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
hd ja też ziemniaki najpierw gotuję a później do piekarnika, uwielbiam takie pieczone.
justyna nie martw się ja też zielona jestem jeżeli chodzi o dzieci, dopiero tu na forum czegoś się dowiaduję od dziewczyn
basiu nie wyobrażam sobie ciebie w nerwach, ty raczej wszystkich tutaj zarażasz pozytywną energią i optymizmem, zazdroszczę ci czasem tego pozytywnego myślenia i podejścia do życia, bo ja czasem za bardzo się nad wszystkim rozczulam i czuję się jak rozpaćkana kluska
Dziewczyny jakie kupujecie butelki dla dzidziusia, bo ja nie wiem czy lepiej szklane czy te z tworzywa i z jakim smoczkiem, sylikonowym, czy innym?
podczepiam się pod pytanie bo tez chce powoli kupować i butelke myśle że 1 narazie bo "planuje" karmić cycem więc jakie czy plastik czy szkło i tak samo jakie smoczki proponujecie kauczuk silikon ? jak widziałam w sklepie wybór to się przestraszyłam heheh

Cytat:
A ja zastanawiam się co mam zrobić... pamiętacie akcje z moim zwolnieniem lekarskim. Tydzien temu w czwartek wyslalam i do teraz nie doszło. Poszło listem poleconym... i nie wiem co i jak
no wygląda to faktycznie tak jakby nie przyjeli bo troche długo idzie ale dowiesz się wszystkiego jeśli do ciebie wróci chodz wydaje mi się że potem bedziesz musiała jechac jednak albo męża wysłac bo widac pocztą kombinują strasznie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

To masz malutko ja przed ciążą miałam 63-65 w tali i w pepku 69-71

Teraz w tali juz 70-71 a w pępku 83! masakra tyle tłuszczu się nabawiłam tymi moimi zachciankami ,
Takie rzeczy potrafię wymyslić że sama jestem zdziwiona!i potrafie wszystko wcisnąć a później umieram:/

w ogóle juz się doczekać wizyty nie mogę połówkowej i wreszcie zwolnienie poroszę może się uda bo masakra teraz przez 7 godzin ludzie cały czas i siedze przed tym kompem i wystawiam pokwitowania masakra ...

A jeśli chodzi o ruchy to kurcze tez się martwie bo tak puka tylko 2 razy dziennie po 2 -3 pukniecia i nic wiecej i sama ni9e wiem czy to to czy nie a juz 20 tydzien idzie a to 2 ciąża moze za duzo dluszczyku czy co , nie wiem
ale 16 sie dowiem czy wszystko ok
pozdrawiam was kochane moze na zwolnieniu was nadrobie
milego popoludnia spadam do domu
o matkoooooo za dużo tłuszczyku akurat :P ja miałam przed ciążą w pasie 71 teraz mam 78 a na pępku 84 teraz 90 a wcale jakas gruba nie byłam ( 158 cm) wiadomo zawsze chciałam troszke chudsza być ale nie rozpaczałam jakoś a wogole to ja mam problemy właśnie z tłuszczykiem na brzuchu wszedzie chudsza tylko brzuch zawsze bardziej okrągły i te boczki ale nie byłam gruba więc na pewno ty ze zwoimi rozmiarami też nie jestes :P
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Śliczny
suuuper koszula i ten kolor
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:06   #1061
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Śliczny
bardzo fajna bluzeczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 15:12   #1062
entertete
Rozeznanie

Cytat:

mogę mieć niespodziankę ale zostaw też małymi dziewczynkę, zobaczymy czy się sprawdzi potema i poproszę termin 7 lipca, bo się przesunął.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:20   #1063
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Co do ciuszków to ja jestem kompletnie zielona. Oświećcie mnie: body jest do czego a śpioszki do czego? A pajacyk?
Body są do spania? To śpioszki kiedy się zakłada. To będzie masakra, ja nigdy nie miałam do czynienia z noworodkiem a nawet z niemowlakiem...
ja ubieram np body, na to spioszki.. Na gore pajacyk do spania,albo jak jest chlodniej.. Nic nie ma przypisanej etykietki ze do spania, po prostu wg tego jak masz w pokoiku i tak zeby bylo dzidzi jak najwygodniej tak ubierasz .
A np do szpitala mialam kaftaniki-koszuleczki i spioszki.. 3 takie zestawy kazali miec.. Czasem w domu pod body tez dawalam kaftanik zeby bylo cieplej

Ja przy pierwszej ciazy tez myslalam ze nie wiadomo jak ja to wszystko polapie,ale poszlo sprawnie, wiec sie nie martw a jak co to pytaj..

Teraz mysle jak to bedzie z chlopczykiem.. Jak ja mu papersa zaloze, gdzie ptasiunia dam? heh zeby bylo mu wygodnie.. Jak go umyc jak zrobi kupke, zsuwac przy myciu czy nie itp.. Ale sadze ze z czasem bedzie dobrze. A w szpitalu tez ci podpowiedza byle co
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:22   #1064
ola_k11
Zadomowienie

dzieczyny a mój brzusio ostatnio stanął w miejscu skarżę się!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:26   #1065
pilotka f16
Rozeznanie

zostawic Was na chwile a 10 stron zapisalyscie

HD gratulacje !!

rozrzepaniec gratulacje!!

justynacz80 gratuluję!!

Cytat:
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miły, nie widać wszystkich paproszków (co przy psie nie jest trudne), po odkurzaniu staje na baczność Zobaczymy co będzie za jakiś czas ... mam nadzieję, że nie ochlapnie...
Mamy na szczęście odkurzać piorący więc mam nadzieję, że jeśli raz na jakiś czas wypierzemy to będzie trzymał pion
HD piekne wnetrze!! zdradz tajemnice gdzie wynalazlas taka piekna komode?? pasowalaby mi idealnie do kuchni

Cytat:
Ziziunia, ja się morduję z tym bólem w okolicy żeber już od 4 miesiąca... Ponoć czasem (rzadko) tak się zdarza, zwłaszcza u osób z wąskimi żebrami. Wszystko się przesuwa i bolą mięśnie. Ja mam wieczorem problem żeby leżeć na prawym boku (bo bolą mnie prawe żebra)
ja tez mam z tym problem - gin powiedziala, ze musze wiecej lezec, bo zauwazylam, ze najbardziej mnie boli jak siedze..

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
babcia do mnie dzwonila ze kupila mi sliczna sukienke ciazowa chciala kupic w 3 kolorach ale jej sie nie udalo bo jak poszlato zostala jedna ostatnia i troche sie boje bo nie wiem co dla mojej babci oznacza "Sliczna sukienka ciazowa"

a dzisiaj sie umowilismy ze znajomymi i jedziemy na zakupy do niemiec i mam nadzieje ze cos sobie ladnegokupie chociaz te leginsy ciazowe
pochwal sie koniecznie sukienka i zakupami

Cytat:
No dobra, chyba mam po prostu nerwa dzisiaj i bojowe nastawienie do świata... teściowa teraz przyprowadziła babcię, bo byli z nią u lekarza, no i dlatego też Łucję zabrali, ona poszła z babcią do lekarza, a mała z teściem przy przychodni biegała... i teraz przyszła i mówi, że biorą Łucję do siebie... a ja zamiast się ucieszyć, to się wkurzyłam. No dobra, nerw mnie zjada... zamiast się cieszyć, że mam wolne popołudnie
moze sie zdrzemnij i jak wstaniesz to bedzie lepiej

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Zosia- córka mojej psiapsióły ma teraz 3 i pół tygodnia.
Rozmiar 56 jest jej za duży, nawet z pieluszką, a urodziła się mierząc 53cm.
o mamo... ja tez nie wiem jak z taka kruszynka dam rade..
jakos bede musiala

Cytat:
ciesze się, że nie jestem sama
Namówili nas znajomi. Powiedzieli, że kupili używany zestaw w cenie 1300 zł (dobrej firmy,z wieloma dodatkami itd) a po 2 latach sprzedali ten zestaw za 800 zł Nieźle ...
a mi moja siostra odradza zakup uzywanego bo sama kupila i nie byla zadowolona...
niby w super stanie kupila a po miesiacu zaczelo jej kolo odpadac i do konca uzywania tego wozka miala problem z nieszczesnym kolem - a niestety wozek byl juz po gwarancji i nie mogla nic z tym zrobic

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ja nie gotuję ale tesciowa robi dzis kartofelki i bedzie swojska kiszka z mleczunia mmmm. A kartofelki pogniecione z maselkiem i mleczkiem- kurcze chyba sie skonczylo! :/ upsss.. I nie wiem czy nie jajo sadzone.. Wiec jak piątkowy obiad, tyle ze w czw, bo akurat dzis kiszka sie zrobila a jutro juz bedzie za kwasna..
a co to takiego kiszka z mleka?? hmm

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Byłam dziś u gin, z dzidzią wszystko ok, serduszko biło i powiedziała że CHYBA FACET, ale pewności nie ma bo to mogła pepowina się przeykleić do brzuszka :/ takie informację są do kitu.
Papierów do ZUSU moja wspaniała księgowa nie miała, mam to gdzieś, jutro jadę do ZUSu i sama sobie wszystko załatwię.
Mam doła Muszę oddać do urzędu skarbowego 550zł, bo mam rentę rodzinną, a szef bez mojej wiedzy wprowadził sobie ulgę do podatku dla emerytów i rencistów i taką samą ulgę wprowadzili w zusie także szef płacił za mnie dwa razy mniejszy podatek i oni tez i teraz muszę oddawac A to ewidentnie wina szefa, bo ja zgłaszałam, że mam rentę i nie miał prawa wziąć tej ulgi Zresztą nie umiem tego dobrze wyjaśnić. tak czy inaczej oddać muszę! :/
qurcze nie bardzo rozumiem, ale dlaczego skoro to byl jego blad Ty musisz oddawac pieniazki echh

załączam Wam moje ostatnie nabytki
kolezanki namowily mnie na wypad do sklepu z uzywanymi ciuszkami - mamy w miescie taki z markowymi z UK i jestem w szoku.. pierwszy raz tam bylam ale chyba jeszcze sie wybiore..
same zobaczcie w zalaczeniu... sweterek z Gap'a, ogrodniczki z H&M, piekny puchatkowy pajac i polarek - dodatkowo kupilam jeszcze dwa bawelniane bodziaki z H&Mu i za wszystko zaplacilam.. 17 zl..
juz wiem skad sie biorą te wszystkie zestawy na allegro.. ludzie kupuja za grosze tak jak ja i wystawiaja za 4 razy wiecej...
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:30   #1066
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
dzieczyny a mój brzusio ostatnio stanął w miejscu skarżę się!!!
ola nic nie mow - bo zaraz wyskoczy, ze ciezko bedzie chodzic
moj tak ma.. stoi w miejscu stoi.. a potem BUM
wlasnie ostatnio mial taki BUM
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:32   #1067
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Byłam w Biedronce na zakupach no i się skusiłam na pierwsze zakupy dla młodego, 9,99 za sztukę. A wariuje dzisiaj w brzuchu, chyba w ogóle nie śpi
ola_k11 z czym robisz lazanię?
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:33   #1068
papeteria
Zakorzenienie

pilotka ładne ciuszki
ola jeszcze będziesz miała taki bęben , że będziesz pragneła żeby już nie rósł
lilka uroczy ten pajacyk z autkami

Czas edycji: 2010-03-11 o 15:34
Stary 2010-03-11, 15:41   #1069
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
a już myślałam ...
Mam w sobotę ważną kolacje i chciałam coś fajnego dobrać...
Ja z M mamy swoje preferencje surówkowe ale takie okazję są dobrym momentem na coś nowego.
A co to za ważna kolacja, opowiadaj?

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Basiu to bardzo podejrzane z tym twoim L4 wydaje mi się, że oni celowo się nie odzywają, ale jeżeli twój polecony nie zaginął tylko oni odmówili przyjęcia to on do Ciebie wróci i wtedy wszystko będzie jasne, no chyba że zaginął na poczcie.
WIesz co ja się martwię. Nie wiem czy celowo. Pisałam z sekretarką, w sumie spoko dziewczyna, ona odbiera pocztę i mówi, że nic nie przyszło, pisałam do kadrowej i też mówi, że nie przyszło.... martwię się co teraz jak L4 nie doszło.

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ja bym złożyła reklamację na poczcie a poza tym:
1. poprosilabym o wystawienie duplikatu zwolnienia jesli nie moga bo to sa specjalne druki numerowane, to
2. poprosilabym aby mi lekarz podpisal za zgodnosc z oryginalem ksero swojego egzemplarza i do tego dołączyłabym wyjasnienie dla pracodawcy razem z kopia reklamacji z poczty

mi też właśnie a nigdy nie jadłam...

ps. a ja zrobiłam wafle przekładane masą czekoladowa i są pycha!!! lazania sie robi tzn. na razie zrobiłam ragu a teraz robie beszamel
Specjalne druki pewnie, chyba będę musiała dogadać się z lekarzem, co mam zrobić w takiej sytuacji... martwie sie tym wszystkim. Powiedzcie mi kto wysyła do ZUSu informacje o L4? pracodawca?

Cytat:
Przyszły moje cycniki niestety nie pasują.Mam w nich piersi w kształcie stożków jak ... lady gaga Brzydko to wygląda.Po prostu źle dobrałam rozmiarem.Nic trzeba puścić na all...
Przynajmniej mam pewność, że ten triumph co kupiłam na all bedzie pasował bo fason znam...
hd
to faktycznie im się opłacało z tym wózkiem
schab ze śliwką ostatnio jadłam na własnym weselu
anuszka fatalnie z tą rentą ten szef to jakiś burak
przede wszystkim super, że wszystko dobrze z dzidzia
olakola oby było dobrze.
Kurcze ja nie miałam tego badania
basienkaw ciekawe z tym l-4 ale mysle ze albo oni na zlosc sie drocza albo moze bajzel w kadrach mają
na poczcie raczej nic sie nie dowiesz jak pisałam wcześniej dopiero po 14 dniach reklamacja
zuziunia napewno wszystko jest ok , na wszelki wypadek
farminka wiedziałam, że mi kogoś przypominasz...na tym zdjęciu z nową fryz jesteś podobna do tej policjantki blondyny z "CIA kryminalne zagadki Miami"

Nigdy nie jadłam w burger kingu
Raczej nie na złość, tak mi się na początku zdawało, a teraz po co. Ja pytałąm sekretarki, do kadrowej też pisałam i obydwie piszą, że nie doszło. Po co by miały kłamać.
Szkoda, że staniki nieodpowiednio dobrane...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 15:45   #1070
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

[QUOTE=papeteria Przyszły moje cycniki niestety nie pasują.Mam w nich piersi w kształcie stożków jak ... lady gaga [/QUOTE]

pilotka f16 , Lilka___ ale fajowe ciuszki

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:55   #1071
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
HD piekne wnetrze!! zdradz tajemnice gdzie wynalazlas taka piekna komode?? pasowalaby mi idealnie do kuchni
dziękuję
kilka lat temu na allegro

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
a mi moja siostra odradza zakup uzywanego bo sama kupila i nie byla zadowolona...
niby w super stanie kupila a po miesiacu zaczelo jej kolo odpadac i do konca uzywania tego wozka miala problem z nieszczesnym kolem - a niestety wozek byl juz po gwarancji i nie mogla nic z tym zrobic
niedobrze ...
Chyba trzeba mieć szczęście i kupić zestaw renomowanej firmy.

Nasi znajomi tak zrobili i bardzo chwalili sobie takie rozwiązanie.
Jak pokazuje życie może też być tak jak z Twoją siostrą...
Będę musiała wszystko jeszcze przemyśleć ...

Stary 2010-03-11, 15:58   #1072
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
A ja liczę wkońcu na zdjęcia... niech któraś zabierze aparat teraz brzuszki też większe, więc można całościowe foty wrzucić
Ja uciekam, małż wrócił... idę poleżeć trochę i książke dalej czytać miłego dnia i nie spamujcie za wiele!
Dobrze wezme aparat

Cytat:
ostatnio narobiłaś mi smaka tymi krążkami i tak za mną chodzą
Jutro obowiązkowo krążki! takie mam postanowienie
Ja razy dwa koniecznie!!

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
aaaa udusze cie za Burger Kinga!!! glupie trojmiasto bez Burger Kinga!!!!!!!!!
Wybacz, ale ja tez czesto nie jem

Cytat:
A ja opócz spotkania nie mogę się doczekać RULLERA z North Fish
A co to takiego?

Cytat:
a już myślałam ...
Mam w sobotę ważną kolacje i chciałam coś fajnego dobrać...
Ja z M mamy swoje preferencje surówkowe ale takie okazję są dobrym momentem na coś nowego.
Zrob salatke z salaty lodowej z mulami wedzonymi z sosem z oliwy z dodatkiem czosnku proste a efektowne i pyszne.

Pilotka fajne te ciuszki i takie taniutkie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:02   #1073
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za ważna kolacja, opowiadaj
bez zdradzania szczegółów odwiedzi nas członek rodziny, którego M nie widział jakieś 15 lat a ja nie miałam jeszcze okazji poznać

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Zrob salatke z salaty lodowej z mulami wedzonymi z sosem z oliwy z dodatkiem czosnku proste a efektowne i pyszne.
brzmi świetnie
Właściwie to taka obiado - kolacja więc tylko danie główne i deser
Zrobię schab nadziewany śliwkami, ziemniaczki i .... właśnie zastanawiałam się jaka surówkę dobrać. Schab i sos będzie słodki ...

Stary 2010-03-11, 16:04   #1074
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Ja to niektóre z Was podziwiam-macie już wózki,łóżeczka. A ja ciuszków jeszcze nie kompletuje.
Co do wózków-to myślę jeszcze nad Bolderem. I ciągle mnie nurtuje co lepsze-x-lander czy bolder:P.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:11   #1075
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Wybacz, ale ja tez czesto nie jem
nie gniewam sie poskarzylam sie mezowi ze mi smaka zrobilas i stwierdzil ze w sobote pojedziemy do slupska zeby mojego bola zaspokoic jak mi nie przejdzie do soboty to pojedziemy no chyba ze kurierem mi przyslecie

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17801744]Ja to niektóre z Was podziwiam-macie już wózki,łóżeczka. A ja ciuszków jeszcze nie kompletuje.
Co do wózków-to myślę jeszcze nad Bolderem. I ciągle mnie nurtuje co lepsze-x-lander czy bolder:P.[/QUOTE]

spojzalam skad jestes a tu Kielce chyba zawsze to miasto bedzie mi sie dobrze kojazyc bo tam meza poznalam no i niestety zrobilam sobie nowego smaka. na studiach czesto chodzilismy na obiad do jadlodajni TEMPO w zyciu nie jadlam lepszego de volaille'a (jak to sie pisze ) w kazdym razie juz blizej mi do slupska na tego hamburgera
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:13   #1076
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie kojarzę która to dokładnie.W googlach szukałam,ale znalazło mi tylko długowłosą blondynę.To ta?

A tak w ogóle to strachu się najadłam... Chciałam odgrzać sobie fasolkę po bretońsku,bo zgłodniałam,ale TŻ tak mocno zakręcił słoik,że nie mogłam się do niej dostać.W końcu zaparłam się i udało mi się go odkręcić,ale chyba za bardzo się przyłożyłam do tego z całej siły,bo zaczął mnie po tym strasznie brzuch boleć i aż na kręgosłup promieniowało Nieźle się wystraszyłam... Położyłam się i na szczęście powoli przechodzi.Nigdy więcej odkręcania słoików Swoja drogą nie spodziewałam się,że od czegoś takiego może mnie tak rozboleć.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:16   #1077
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
nie gniewam sie poskarzylam sie mezowi ze mi smaka zrobilas i stwierdzil ze w sobote pojedziemy do slupska zeby mojego bola zaspokoic jak mi nie przejdzie do soboty to pojedziemy no chyba ze kurierem mi przyslecie
ham
urgera
Nie przejdzie Ci pewnie Mi nigdy nie przechodzi....

Maciuś
Stary 2010-03-11, 16:19   #1078
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
nie kojarzę która to dokładnie.W googlach szukałam,ale znalazło mi tylko długowłosą blondynę.To ta?

A tak w ogóle to strachu się najadłam... Chciałam odgrzać sobie fasolkę po bretońsku,bo zgłodniałam,ale TŻ tak mocno zakręcił słoik,że nie mogłam się do niej dostać.W końcu zaparłam się i udało mi się go odkręcić,ale chyba za bardzo się przyłożyłam do tego z całej siły,bo zaczął mnie po tym strasznie brzuch boleć i aż na kręgosłup promieniowało Nieźle się wystraszyłam... Położyłam się i na szczęście powoli przechodzi.Nigdy więcej odkręcania słoików Swoja drogą nie spodziewałam się,że od czegoś takiego może mnie tak rozboleć.
mam nadzieje ze ci przejdzie. kurde na wszystko musimy uwazac. mnie juz trzeci dzien dziwnie boli cale podbrzusze. mam nadzieje ze to dlatego ze jest ten remont i w ciagu dnia nie mam sie jak polozyc ale juz sie zaczynam martwic. za tydzien w czwartek mam wizyte a w piatek lecimy do londynu.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:24   #1079
niezawsze
Zakorzenienie

Farminka nie wiem czemu sobie Ciebie wyobrazalam jako brunetke

Maciuś
Stary 2010-03-11, 16:24   #1080
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

tak Emily Procter (sprawdziłam ) przypominasz mi ja z rysów twarzy bo oczywiste że wyglądasz wiele młodziej

uważaj z tymi słoikami...

Czas edycji: 2010-03-11 o 16:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości