|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Czasami, gdy Go widzę, czuję się, jak alkoholiczka
po odwyku na widok butelki wódki... Odciął skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę. I ślubujesz mi: uśmiech na dzień dobry, stokrotki na wieczór, plac zabaw na dobranoc? O nie kochanie, pierwsze wrażenie robi się tylko raz..
|
#1442 |
|
BAN stały
|
chodź , opowiem Ci jak jest być najszczęśliwszą kobietą na świecie ! ![]() opłacało się czekać . na pewno zaraz wyjdę na balkon , wyciągnę z paczki kolejnego niebieskiego LM`a i zacznę palić myśląc co teraz robisz . ![]() jeżeli ktoś kiedyś powie mi że nie warto jest czekać na cud , powiem mu żeby stąd spieprzał . bo mój wydarzył się właśnie dzisiaj . ![]() każdego dnia będziesz moją pierwszą i ostatnią myślą . - Będziesz kiepską żoną ! - A Ty nie będziesz miał żony ! - Wyjdziesz za mnie ? - Jasne ! ![]() nie możesz poddać się bo jakiś głupi horoskop powiedział Ci że będziesz miała spieprzony cały miesiąc . ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
|
|
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam
![]() ____ jeśli to ona sprawia, że jest tak bezradny? Stojąc pod prysznicem, pod ciepłym strumieniem wody, nabierała pewności, że to, zo brała za szczerość, było tylko sprytnym kamuflarzem. To uczucie. Inaczej skończyłabym w jeden dzień,a to by było jak... jak zjedzenie całego pojemnika lodów. Za dużo przyjemności naraz i kończy się za szybko. W ten sposób mogę to przeciągać. Łatwo ulec stereotypom i zapomnieć, że oprócz ładnej buzi masz też mózg. Jego płaszcz był ciepły od jego ciała i ładnie pachniał. Mieszaniną CK One i, hm, faceta. Mniam. |
|
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne! kradnę sobie ; ) __________________ Niech mnie Twoje wołają sny niepokojące..
I roztęskniona Twoja myśl niech mnie oplącze.
|
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
UWAGA !! .. to napad nie odwracaj się inaczej zginiesz ...
od moich pocałunków .. co noc o tobie śnić a twoje szczęście moim musi być me serce bardzo zmieniłeś ty zrobisz krok i ja krok zrobię czy chcesz czy nie wciąż będę przy tobie
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
zdałam sobie sprawę z tego jak bardzo jesteś ważny. tak mega mocno.
bo choćby to, ile razy tu już jesteś i ile razy o Tobie myślę na codzień. nie wspominając o tym, że nikt jeszcze nie miał takiego zaszczytu i przyjemności występować na moim pulpicie i ekranie w telefonie jak Ty. jesteś zawsze i wszędzie, wstajesz ze mną, kładziesz się ze mną, pijemy razem herbatę 4 razy dziennie, ja na podłodze, Ty jak zawsze na łóżku lub na ścianie, to Twoje ulubione miejsce. ahh i jeszcze moje serce, to chyba miejsce naprawdę uwielbiasz, jesteś w nim juz od 5 lat, więc to coś jednak musi znaczyć. teraz oficjalnie wszystko między nami okej ale chcę Ci znów podziękować, za wszystko. bo gdyby nie Ty ... : *
|
#1447 |
|
BAN stały
|
tak długo czekałam na dzień , który nie wyróżniał się niczym od rana . jak zawsze wstałam , nie zjadłam śniadania , nie dopiłam kakałka i z ledwością zdążyłam wyprostować włosy . tak długo czekałam na dzień , w którym na swoim monitorze w prawym dolnym roku ujrzałabym treść okienka w którym pisałoby że napisałeś mi wiadomość . dziś udało mi się doczekać . |
|
|
|
#1448 |
|
Raczkowanie
|
marikab dziękuję małaa
![]() ![]() A potem bym Go przytuliła.Najmocniej jak tylko bym mogła,by poczuć Jego ciepło,zapach,Jego, tak mocno aby zapamiętać ten moment jak najdłużej się da, by wciąż karmił mnie on, każdego dnia,bym nie umierała z pragnienia powrotu do Niego, bym nie była wygłodniała tamtych chwil,lecz bym rozkoszowała się nimi, by słońce zdawało się jaśniej świecić,bym miała powód do uśmiechu nawet ,gdy jest źle.Nie. Nie jestem gotowa by mi Go zabrano. Bo ja jestem zbyt zachłanna jeśli chodzi o wspomnienia. Zjadałabym je wszystkie od razu. Życie mi się przewróciło do góry nogami. Nie mogę znaleźć nawet moich ulubionych szpilek. Poddałam się. Dziś bo dziś jestem zwyczajną dziewczyną, bez ubarwionych rzęs, bez ułożonych włosów z lodowatymi rękami i mokrymi oczami - marznę od środka. nie wstydzę się swoich słabości, teoretycznie nie. konstrukcja naszego szczęścia jest taka krucha ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
`Jak kamień wpadł do rzeki tak przepadła nasza miłość Serce rozdzielone jakby ktoś je przeciął piłą Codziennie te same pytanie jakby było dalej?` `Czy szczęśliwe zakończenia są tylko u autorów bajek?` `Co było przyczyną czy to naprawdę ważne? Po prostu się skończyło coś co dużo było warte` `Powiedziałeś ze to koniec, ale nie odeszłam Wciąż walczyłam , walczyłam całym moim sercem` `Odeszłam na twarzy tyle łez , ktoś się pytał co mi jest to wkręcałem ze to deszcz` `Czy Cię kocham? Staram się o tym nie myśleć` Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2010-03-11 o 19:09 |
|
|
|
#1450 |
|
Rozeznanie
|
pozwolę sobie wymienić moje genialne zdolniachy .kocham was najmocniej _mandarynka ruda wiewiora keeendy panna_miodowa CookieCrisp kamisha xxgroszek07xx latin Chocolaaate Guziki xD CukrowaPanna lucyferowa Mrs Unfabulous Kofeina w RedBullach undiscloseddesires z innej bajki dresowa IhateU parchinka nienaruszona ratatamm m4dziar4 abunee dontgivemenames Issuee Kaaate90 daciaaaaaa CaMa doskonałe moje Powiedziałeś że jestem szalona - jeśli tak .to jestem szalona na twoim punkcie
Ubierz swoja buzię w uśmiech ponieważ ty łagodzisz moje serce gdy zaczynam płakać Samotne serce nie może być powstrzymane Jeśli odszedłbyś utopiłabym się w szarości byłabym zniszczona i nie do naprawy jeśli tylko nie byłbyś ze mną Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-03-11 o 19:13 |
|
|
|
#1451 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham cię miłością XXL.
"postanowilam wrocic do domu najkrotsza droga, idac wyrzucalam liscie zza dekoldu. bylo mi naprawde obojetne czy ktos mnie widzi czy nie, znowu zrobilo mi sie przykro. szlam wolniutko bo kapiace lzy przyslanialy mi wszystko wokol.." "-wygladasz przerazajaco- powiedzialam do swojego odbicia, odnioslam wrazenie ze ono sie ze mna zgodzilo.." wiem,co znaczą samotne dni i noce,kiedy wszystko,co było dobre,staje przed oczami,uśmiechasz się do wspomnień i nagle 'już nigdy' zabiera nawet wspomnienia, 'już nigdy' które tak dobrze znam i pewnie Ty zaznasz jego smaku. Potem,przez następne miesiące wydawało mi się,że żyję za karę.Nienawidziłam poranków.Przypominały mi, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. zostały mi wspomnienia i kilka fotografii.. tłumaczył mi jak pięcioletniemu dziecku,że to nie jest koniec świata i trzeba dalej żyć. alkohol już nie pomaga,nie oglądam zdjęć, bo brak mi odwagi! tysiące niedoskonałości,lecz wciąż uśmiech - nigdy na siłę! ja wiem,zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa.
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
"Mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi co mam robić.
obszar bezpiecznej przystani, gdzie mi ku.rwa z butami?!"
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#1453 |
|
Przyczajenie
|
I jak co dzień spoglądałam na ciebie ukradkiem.
Ty jak zwykle - stałeś odwrócony do mnie plecami. Czy nie przekonam cię do siebie nawet smutkiem? Potworności są na tej Ziemi rzeczywiste i dzieją się codziennie.
Są jak kwiat albo słońce; nie można ich powstrzymać. Życie to dla nas wieczne wczoraj. Gdy zmrok zapadnie, wzrok odnajdzie marzeń skok w nicość... ilu już było tych co próbowali dostać mi się do serca? Dwóch rosłych aniołów wyprasza mnie z nieba. Mówią, że nie ma miejsca dla niecierpliwych w niebie, nie ma... Edytowane przez GuerrieS Czas edycji: 2010-03-11 o 19:16 |
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
`kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie`
`umarły marzenia i cele.` `bez recepty na jutro `Otwieram oczy i niestety wciąż jestem tutaj `I tylko marzyć może mi się świat tonący w uczuciach. `Utulę cię do snu, byś choć na chwilę mógł Odpocząć od ciężaru ludzkich spraw. `Chodź, zabiorę cię tam, gdzie w kolorach jest świat `Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać Ale żadnej z nich nie chcę sie wyrzekać `prosić Boga by myśli były jak serce dziecka czyste `piękna była każda chwila spędzona razem `wychodzę na spacer tym razem sama. `pamiętam chwile nie sny Eldo.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojejku, dziękuję, dziękuję! muah! ; * _____________________ Żeby rzecz wyjaśnić wreszcie tak czy owak, tak czy siak,
kiedy spytasz: Czy mnie kochasz? powiem tobie: Nie i tak. Powiem Tobie po namyśle, nie na oślep, byle jak, Mówiąc- Nie- rzecz jasna skłamię, by nie skłamać mówiąc Tak. Mówiąc: Tak, zaś skłamię po to, by nie skłamać mówiąc: Nie. Mam nadzieję, że już teraz nie zrozumiesz słów mych źle.
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie jestescie cudowne!!!!!! Bez wyjątków! Wszystkie was okradam! ;**** Mam nadzieje ze moge? ;> z innej bajki ,latin ,bad_romance, hoe, cobainowa, cherriies- (brakowało mi Twoich opisów!) baeutiful_lie, hofosho, agg_18, _midnight_, slodkiUparciuch, margaretta_1, _untouched_, grise _mandarynka, ruda wiewiora, kamisha, Chocolaaate, Guziki xD, Tajemnicza Panna, lucyferowa, Mrs.Unfabulous, Kofeina w RedBullach, xxgroszek07xx, IhateU, parchinka, nienaruszona, m4dziar4, abunee, dontgivemenames, Kaaate90, daciaaaaaa, CaMa, dresowa, ciirii, Zaczarowana, ZagubiOna ... I tak Dalejj! <3 <3 <3 ____________ `Nawet Winterfresh nie daje mi takiego odświeżenia jak Twój pocałunek! <3 ` Kocham to kiedy wyciągam telefon i widze wiadomosc od Ciebie! ;** ` Żyje po to, by umrzeĆ... Umiera po to, by narodziĆ się na nowo..! ` KOCHAM CIE DURNIU! CZAISZ?! `zdołowana dziewczyna... Dziś porusza się powoli.. ruchem jednostajnie prostoliniowym... głowę ma spuszczoną w dół, płacze . Nie patrzy gdzie idzie. Wpada pod samochód.. słychac tylko pisk opon i trzask! Ona leży.. Nieżywa. UŚMIECHNĘŁA SIĘ! czekała na to.. Czekała na śmierĆ. Wreszcie jest szczęsliwa.. ` a przecież wszystko takie proste, gdy zbliżamy się do siebie! ;**` na początku Jej ideałem była wolnosc. potem przez długi czas przeżywała ona doświadczenie poszukiwania GO. Jej umysł nie ustawał w mysleniu o tym aby Go znaleźĆ.., a Jej serce żywiło nadzieję.. Przeszła długą drogę i u jej kresu zostałą nagrodzona: Odnalazła prawdę, szczęscie i sens życia. Odnalazła GO ! <3 ______________
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-03-11 o 20:21 |
|
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
grise .o w cholere nie wierze . guzik kocha jeszcze bardziej !
Kiedy łzy ciekną nie masz chęci do życia. wybaczcie brak czasu.
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
The air is so cold, cause you're not coming back. The winter is stuck in my soul. | Powietrze jest tak zimne, ponieważ nie wracasz. Zima utknęła w mojej
duszy. I'm so empty inside without you. Existing, but barely a live. | Jestem tak pusta wewnątrz bez Ciebie. Istnieję, ale ledwo żyję. Save me - help me survive. | Ocal mnie - pomóż mi przetrwać. I trought we were safe. Protected by faith. | Myślałam, że jesteśmy bezpieczni. Chronieni przez wiarę. You're the only one that makes me weak. Like memories, you are fading away. | Jesteś jedynym, który sprawia, że słabnę. Jak wspomnienia, gaśniesz gdzieś. See ? I'm a hard luck woman. | Widzisz ? Jestem twardą szczęśliwą kobietą. Every voice tears apart my heart. | Każdy głos łez rozdziela moje serce. _midnight_
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
IhateU- "hip hop nie dzieli nas a łączy" - pfk. dresowa - szacunek . ; * cherriies - jestem zaszczycona, że używasz mojego opisu do podpisu. ;D ; * grise - boskooo ! ; * marikab - hip-hop ale rap jest bardzo zbliżony do niego, więc domyślasz sięnapewno że również przepadam za rapem. `40 milionów serc bije tutaj, zimny kraj, zimny flow, zimna wóda
`zataczam okrąg, otwieram okno Betonowe lasy ciągle mokną, A ja spadam, z każdą kroplą Spadam po stokroć Okolice pozostawiam mokrą. `ludzie prawdziwi to ci którzy się potrafią dziwić. `nie mogę patrzeć, nie mogę krzyczeć, nie mogę słyszeć `usiądź, odetchnij pomyśl co było na początku. `zaliczam glebę, wstaje idę przed siebie Tej szansy nie pogrzebie Bo coś daje znaki mi niebie I mina zrzednie tym co nie wierzyli. `niech nie będzie Ci ku*wa wszystko jedno `dla wielu zgasło dawno nadziei światło. `a miejskie bagno choć wyschło to dalej wciąga. / DonGuralEsko <3.
|
#1460 |
|
Przyczajenie
|
BananowaDelma- cudowne opisy,kradnę
![]() keeendy- suuuuper! ![]() ...a teraz poskładaj w jedną całość, to co pozostało. Ej, tutaj słońce świeci inaczej! Zepsuta do szpiku kości. Dzięki Tobie to serce z lodu topnieje. Gdyby nie Ty,nie miałabym dziś poczucia straty czegoś ważnego... |
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
dajsesiana - ;* Nie odchodź już mi miśQ !
myszka23101 ;* Ty wiesz że moje słoneczko jesteś. marikab _________________________ _____________- Zamykam oczy i inny otwiera się świat ! <3 Nie pytaj mnie jaka jest prawda to nie będe musiała kłamać... Któregoś dnia Twoje imie nie wywoła usmiechu na mojej twarzy. I stoi na nieoznakowanym skrzyżowaniu i czeka , aż ktos podpowie jej gdzie skręcić.. _________________________ ___________ Czyta ktoś wogule?
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
fotografia, oto martwa historia
`Na rap wciąż mam siłę, bo z rapu płynie siła. Hip-hop to kultura co przy życiu nas trzyma, rap moją muzyką, zawsze tylko moja była, kim byłbym bez niej?, raczej pękło by serce...` < 3333333 |
|
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
czarnaalbk - bardzo zbliżony?
rap to muzyka, hip-hop kultura, więc rap to część hip-hopu, nie można powiedzieć, że słucha się hip-hopu ![]() RozowaSkeyterka - niezmiennie, od zawsze, Borowiczanka, paulina_2004, talkshit - okradłam ![]() AluSska14
Moje kochane talenciary ![]() ________________________ Narazie moje wnętrze stylem przypomina OJOM. Rzeczywistość jest murem, który oddziela nas od uzdrowienia. Musimy się przebić przez ten mur, a muzyka może nas ocalić. Za naiwność mnie zabij kur**. Żyję z pustką w głowie. Nie mam czasu zastanowić się nad tym, co robię. Chcą złamać Nas. Nie pozwól im podejść. Jestem z Tobą.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-11 o 20:01 |
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha, ruda wiewiora,CookieCrisp,uwie lbiaj,TinyCinderella,absu rdalnie,Issuee,latin,Ihat eU,ratatamm,Kaaate90,mari kab,_untouched_,caroline0 60,grise,dresowa,,Mrs Unfabulous,3martyna3,uwie lbiaj,Drift,Missi_16,boun dlessly,myCh,Borowiczanka ,KaMa2704,dontgivemenames ,absurdalnie,caroline2324 ,z innej bajki,lucyferowa,ciiri,ot ojest,Nensie,Extremalna,x xgroszek07xx,uwielbiaj,ke eendy,minimum4znaki,Guzik i xD,CaMa,kochanaa te naj <3'Oddam Tobie moje lato . Chociaż tyle czekałam na to słońce . Już rozumiesz co to miłość ? ' 'Każdy medal ma jednak dwie strony. Wyobrażałam sobie, że gdyby przyrzeć tkaninie naszej codzienności od spodu, dałoby się zauważyć wplecione pomiędzy kolorowe nici ponure szarości zwątpienia i lęku.' szczęście szepcze mi do ucha 'weź mnie' 'Pojęcia nie miałam co może się stać . I choć bałam się się o przyszłość , wiedziałam , że chce ją dzielić z nim.' 'Czy to normalne, że gdy widzę jak on się uśmiecha , w najgorszym momencie mojego życia , jestem w stanie wykrzesać uśmiech również ?' 'Jesteś największym odkrywcą. Znalazłeś mnie.' 'Inne? Zawsze takie samo: małe, wierne, kochające. <3'
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-03-11 o 20:17 |
|
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
![]() ja wracam po ciężkim tygodniu, a tu tyle pochwał, uwielbiam <3 ___________ pożądanie, im bardziej chcę się go pozbyć, tym intensywniej wzrasta z każdą minutą zostawiłeś smak swoich ust na mojej szyi, dziennie się nimi karmię zgotuję Ci emocjonalne piekło porcelanowa lalka, z wszystkimi proporcjami, różowymi policzkami i rzęsami do nieba - taką znajdziesz tylko w bajce, kochanie następnym razem, nie dam ponieść się emocjom filiżanka gorącej kawy, zamrożone uczucia
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-03-11 o 20:13 |
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłam tutaj siebie! ; O niezmiernie mi miło, kochana ; * ___________________ Gdy w łożu leżę wtulona w poduszki białość w noc ciemną, najdroższy słodki Twój obraz wdzięcznie się wznosi nade mną. Gdy wczesne lekkie drzemanie ledwie przymyka powieki, Twój obraz w sen mój się wkrada, tak bliski i tak daleki. I w śnie głębokim przedświtu, nie znika obraz wspaniały; potem go noszę w mym sercu, noszę go w sercu dzień cały.
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
hoe (i Ty też ta najj. <3)
![]() ![]() Los Cię spycha na bok.
Niech moja dusza zwabi Cię jeszcze raz. Może to chore ale wciąż czuję Twój zapach na sobie. Chodź - chcę poczuć Twoją moc. Czasami chciałabym nauczyć się być obojętna na błędy, które tak często popełniasz. Zapomnij o tym, co jest gdzieś tam za Tobą. Poznać smak tajemnicy, uchylając jej drzwi. Z Tobą zdobyć najwyższy szczyt! Opętałeś mnie. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie. Łączy nas namiętność. Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-11 o 20:30 |
|
|
|
#1468 |
|
Rozeznanie
|
skradam Ci go
![]() aaaaaaaa <3 ______________ wishing you were, how i'm not /życząc sobie, że będziesz tak, jak mnie nie ma/ you kill me with your addiction, with the ciggarettes you smoke you make me cough you even make me choke /zabiłeś mnie swoim uzależnieniem z papierosami, które paliłeś sprawiłeś, że kaszlę dławię się/ so to the one who claims to love and you even may /dla tego, który zarzekał się miłością, jakbyś w ogóle mógł/
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
Jego oczy są brązowe, kiedy pada deszcz, i zielone, kiedy świeci słońce. Do licha, chcę, żeby znowu zaświeciło! W moim sercu ciągle pada i woda już tak wezbrała, że lada moment zacznie się z niego wylewać. Gdzie jest granica między flirtem a zakochaniem? Jestem uczuciowym dyslektykiem. Potrafię tylko pójść na całość, albo wcale.
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
już o nim nie myślę. o niebieskookim brunecie, który zaczarował mnie swoim uśmiechem. już go nawet nie pamiętam [?] ...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

;**
rap to muzyka, hip-hop kultura, więc rap to część hip-hopu, nie można powiedzieć, że słucha się hip-hopu 

...