|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
ubić to za mało ![]() załapiesz ![]() ![]()
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
oki opyla mi się
![]() tylko, że na dziś nam słoneczko już zaszło to podeślę jutro ok ![]() ![]() nastawiam talerzyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak własnie planuję z tym urlopem. Jeszcze za tydzień w piątek wezmę - mężuś ma urodzinki ![]() O, Lidla mam obok - pójdę oblukać za herbatką ![]() A ile ta spódnica kosztowała na przecenie ? A jak ja masz założona to też tak się marszczy z przodu ? Kurcze, boję sie tak kupować z all, chyba uderzę do RE możd coś jeszcze u nas zostało Cytat:
![]() Cytat:
![]() No musiałam sobie coś podjeść bo się już doczekać nie mogłam ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() talerzyk napełniony ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że smakuje ![]()
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- niefajne skarbie, więc nawet nie pokazuje- bardzo niewogodne ![]() poza tym... Ty juz masz za dużo ![]() Cytat:
![]() 2- ![]() ![]() Cytat:
![]() nie skonczylas wypowiedzi ![]() ![]() a te ostatnie juz teraz kocham nad zycie ![]() ![]() dziewczyny ja musze sobie chyba jakies takie wygodniejsze zakupic na ten kurs, a nie same szpile kupuje i sie zabije kiedys ![]() Sofka szukaj mi tam czegos ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- juz nie dupkosmażka egipska- teraz butowa dziewica ![]() Oczywiście wężysko mnie zwala z kompa! Chce pograc troszke... Ja musze kłaki wysuszyc i może je wyprostuje... Jutro pędzę do szkoły ![]() ![]() No nic- takie życie nieuka ![]() Buziaki kozinki, moze jeszcze dzis tu zajrze więc prosze płodzić! ![]()
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Cieszę się, że Wam się kurteczka podoba ![]() Dzisiaj za to obkupiliśmy męża - dwie pary butów za niecałe 160zł w deichmanie. Wiosną muszę ja tam ruszyć na polowanie ![]() I muszę jeszcze sobie zakupić torbę jakąś małą przekładaną przez ramię (po pierwsze - chodzę głównie w cichobiegach więc torebki eleganckie marnują mi się w szafie ![]() Moniś no co za palant jakiś ![]() Katarzinko to tak po cichutku trzymam kciuki
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1266597272 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1266597272 nie wiem czy Ci sie podobała, ale wklejam bo może jeszcze bedzie w sklepach! była taka i czerwona ![]() kosztowala 27,90 czy jakoś tak ![]() W Reporterze ![]()
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2020 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nastepna o oknie pisze ![]() ![]() ![]() dziękuję za herbatkę ![]() Cytat:
tym bardziej że dawno wklejałam ![]() tak, są tam zdjęcia oczywiście ze ślubu, tak zwana (przez mojego kuzyna): "Ściana radości" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie już wieczorny relax, zrobiłam sobie peeling z kawy, teraz siedzę z maską na włosach a za jakieś 20 min pazury muszę jeszcze pomalować. W ogóle to szukam kostiumu kąpielowego, chciałabym z feby, bo taki mam i bardzo mi pasuje a jeżeli chodzi o stroje to ciężko mi dogodzić ![]() ![]() ![]() Widzę, że w większości podzielacie moje poglądy odnośnie A.M. z YCD. Wątpię, żeby na żywo wypadła lepiej, skoro już teraz nie błyszczy. Cytat:
Ps. trzymam po cichu kciuki Super sexy ![]() Cytat:
![]() 2. no tak, był zgejony ale tak mi się go szkoda zrobiło. 3. nie chciałabym takich publicznych oświadczyn, zdecydowanie wolę swoje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam maske spłukać |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Rozeznanie
|
bry wieczor
![]() chyba dawno mnie nie było... pamieta mnie ktos? ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
no patrzcie kto wrócił
![]() Pisz od razu coś Ty robiła jak Cię nie było albo ![]()
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sobie znalazłam na tej e-torebce 3 które mi się podobają : http://etorebka.pl/s03.php?f=0189 http://etorebka.pl/s03.php?f=0184 http://etorebka.pl/s03.php?f=0173 i ta ostatnia najbardziej ![]() i widzę, że firma z Krk to za przesyłkę bym nie płaciła ![]() jutro chce jechać na targ i coś upolować, mam tylko nadzieję, że przestanie sypać, bo jak nie to d.pa z targu ![]() no jesteś w końcu ![]() opowiadaj co tam u Ciebie?? ![]() Gosia czyli wieczorek piękności dzisiaj u Ciebie ![]()
![]() |
#2025 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki zaraz mnie za ucho wytarmosicie, ta moja herbatka jest truskawkowo-rabarbarowa
![]() Boza snieg sypie, za oknem mam bialo! :bababa: Paulinka no tak, nie w moje strony lecicie. Moonik co za swinia to robi?! ![]() Herbata to nowosc, mozna ja tam dostac ![]() Fajne maja tam torebki - emilka od Kasi jest boska! Anusiu a te kichanie bo wymarzlam na dworze. Moja nic sie nei marszczy, dalam za nia 15zł ![]() Kasica co za tlumok ze mnie ![]() Kochana moge poszukac wygodnickich ale zaraz mi tu powiesz ze sa za plaskie a Ty knypek jestes.... Moze jakies na zgrabnej koturnie?! (nie za wysokiej) W sigmowym watku byly juz doc fajne zamawiane. Gosiu ale masz wieczor pieknosci ![]() Katey pamieta pamieta, lepiej opowiadaj co u Ciebie zebysmy szybko zapomnialy o porzuceniu nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu ta twoja choroba jest bardzo zakaźna- chyba sie zarazilam ![]() bylam dzisiaj na zakupach i co wydalam 400zł ![]() ![]() huraaaaaaa ![]() Cytat:
![]() takiego to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2027 |
Rozeznanie
|
oj to jednak ktoś zauważył
![]() oj dziewczynki jakoś tak nie po drodze mi było na net.. więcej czasu spędzałam z psiakiem bo malza w domu tez za czesto nie ma (pracus juz w pracoholizm podpada) a poźniej jak pomyślałam o tych zaległościach to się załamałam ![]() dlatego tak sobie nieśmiało pomyslałam...może mi któraś stresci co nowego u Was??? u nas: budowa trwa, małz za duzo pracuje (straż, swoja firma i jeszcze budowa - on wszytsko ma zamiar robić sam, sam sam!!!) pies się super zmienia, dojrzewa i taki rozumny ciaptuch się z niego zrobił (mieliśmy niestety już 1sze starcie z amstaffem (lub coś z niego) aż sie krew polała - mój wyszedł tylko ze śladem po zębach) w pracy jestem już po rozmowach z szefem w sprawie "awansu", ale dopiero jak wróce po... no właśnie kończy mi się termin na rozpatrzenie wniosku małża o baby ![]() ![]() zostałam po raz kolejny ciotką- kuzynka małża urodziła synia 7 marca ![]() no to w telegraficznym skrocie tyle ![]() aaaa i muszę napisac Wam cos smiesznego: moja sis ma staż w przedszkolu i dziś miała taka sytuację mały Filipek był w ubikacji i potrzebował pomocy by podetrzeć tyłeczek i moja siostra się nim zajmowała a on pyta: "Pani Madziu kocha mnie Pani??????????? Bo moja mama jak mi podciera pupke to mówi, że mnie kocha!" hahaha uwielbiam takie kreatywne maluchy w wieku 2-5 latek ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
No to Was nakryłam!
![]() ![]() Dziękuję Anusiu ...uwielbiam Was za to wsparcie... ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.webtips.pl/topic/14338-tu...obic-animacje/ PROGRAM "Adobe IMAGEREAD.Y 7.0". Jeśli ma się wersję Adobe Photosho.p, to to jest dodatek do tego programu. Chyba, że poszperasz za innym programem. Ja akurat szukałam jak zrobić avek w tym właśnie programie. ![]() Cudne te butki, osobiście trochę wysokie jak dla mnie, ale booooskie. ![]() Cytat:
![]() I dziękować za kciukaski.. ![]() Zleciało Wam...i zaraz będziecie w Polsce. ![]() Popisałam sofferko. ![]() Cytat:
![]() CO za debilizm...o ja pitole. ![]() Dziękuję SŁonko. Patrz wypowiedź do kasienki. Naprawde dosyć proste, jeśli sie ma ten program. ![]() Mniam mniam mniam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem czekuś zauważyłam właśnie...wybacz. ![]() katey ![]() ![]() ![]() I niech już zawsze CI bedzie po drodze do nas... ![]() katarzinko trzymam kciuki tak po cichaczu.. Odwiedziłam kuzynkę, która ma dwie córy...super wieczorek spedziłam w ich gronie. Byłam też u babci...i trochę się rozkleiłam u niej...bardzo słaba jest, choruje dosyć poważnie, a poza tym ma 83lata. To najbardziej odjazdowa babcia jaka mogła mi sie trafić i najbardziej optymistyczna. Opowiadała mi, że straciła przytomność wczoraj, ale nie chciała nikogo budzić, że czuje, że słabnie, itd. Ma marskość wątroby, żółtaczkę typu C, wtórną anemię, a przy tym potrafi powiedzieć, że idzie wiosna, że może być dobrze, że porozmawiajmy o czym wesołym. Ja wierzę, że będzie dobrze, że jest silna(już wiele razy była w cięzkim stanie), ale jak sobie pomyślę, że może jej zabraknąć, to po prostu nie dociera do mnie. Wiem, ze mam myśleć, ze będzie dobrze...bo musi być, tylko tak boli, to, że bliska osoba musi cierpieć. No to się wyżaliłam. Wybaczcie. Czekam na mężą do 2, przytuli i będzie lepiej. ..bo przecież musi być. W końcu idzie wiosna... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-11 o 22:26 Powód: bo mi nie zacytowało...łoj! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Wtajemniczenie
|
cześć kochane
![]() jak tyle osób będzie trzymać to musi być dobrze i może nie będę bezrobotną panią doktor ![]() izka ![]() dużo uścisków dla wszystkich - bo to wreszcie piątek ![]()
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Izuś i jak lepiej jak mężuś przytulił? Sama myśl o tym, że bliska osoba cierpi, lub że niedługi możemy ją stracić nie jest niczym przyjemnym. Takie jest życie i tego nie unikniemy. I nie powiem, że szkoda, bo bez tego cierpienia nie bylibyśmy w stanie docenić wielu rzeczy, nie nauczylibyśmy się cieszyć z drobnostek. Najważniejsze, że babcia nie traci optymizmu i pogody ducha, bierzcie z niej przykład ![]() No to się pomądrzyłam ![]() Miłego dzionka kobitki, już prawie weekend ![]()
#2031 | |||||
Zakorzenienie
|
dziękować Ci dobra kobieto
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad.2. dziękuję a Twojemu to taki kubek z dziubkiem by się nadał ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2. myślicie, że jakbym się z oknem łazienkowym do sąsiada przebiła, to miałby coś przeciwko? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mały ma niezły sposób na podryw ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale musimy cieszyć się każdą chwilą z nimi i doceniać to ![]() miłego dnia laski ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |||||
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() U nas znóe zimno, podobno zima wraca na całego ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ja strzelam focha i nie będę kupować za tak drogo, to niesprawiedliwe ![]() Cytat:
![]() No to jak już rozpatrzyłas pozytywnie wniosek męża to zaczynajcie działąć ![]() ![]() Filipek wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Wtajemniczenie
|
Juz herbatka kinia do ciebie leci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też takie dreszcze jakieś mam ![]() także wiertalot odpalony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochanie sama mam babcie w podeszlym juz wieku i bardzo schorowana ale humor jej nie opuszcza i tez nawet nie mysle ze kiedys jej zabraknie ![]()
![]() |
#2037 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej rybki
![]() Cytat:
![]() ![]() butki wydają się byc cudne <mierzylam takie kiedys w Zarze- chabrowe- niemal identyczne>, wysokie to fakt- ale licze na to, ze beda wygodne ![]() ![]() 2- Izulku łezka w oku mi się zakręciła ![]() Dużo zdrówka i wytrwałości życzę Twojej babuni ![]() Cytat:
![]() podobała mi sie juz wczesniej ale stwierdzilam, ze za drogo... i warto było czekac ![]() córko marnotrawna!! ![]() ![]() Cytat:
![]() torebka oczywiscie pusta dlatego wygladac moze nieco sflaczale ![]() ja mam jak na razie 1 e-torebkę - Emilkę i widze jak dziewczyny się za nią ślinią ![]() poza tym jest świetnie odszyta i naprawde śliczna! 100 zł to nie mało, ale na razie moge powiedziec, że warto! te co pokazalas tez fajne- takie klasyczne- do wszystkiego. ostatnia tylko do mnie nie przemawia- nie lubie tego typu torebek ![]() jesli bedziesz zamawiala e-torebke to wklep kod rabatowy <polecam swój ![]() Cytat:
![]() mnie sie bardzo podobaja te: http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0034_lut.JPG http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0035_lut.JPG http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0061_lut.JPG http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0078_lut.JPG http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0101_lut.JPG ktores z nich bym chciala- chyba te 1 albo 2 najbardziej! ale nie wiem jaki rozmiar zamowic ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa no i gratki z powodu kopytek misio ![]() Cytat:
![]() mojaaaa krew ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
Hejoj
![]() Ja juz po obiedzie! ![]() Maz ugotowal ![]() ![]() Czeko21 hej no gdzie te fotki!? Katey najwazniejszy skrot to taki: bedziemy znow ciociami ![]() ![]() No i jak, rozpatrzylas wniosek pozytywnie czy negatywnie? ![]() Filipek ruuulez ![]() Izulec och ![]() Agusiu ja juz mam weekend ![]() Anusiu slyszalam ze zima ma trzymac do konca przyszlego tygodnia. Kasienka jak dla mnie to tylko te: http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0101_lut.JPG lub cekinowe. Te z kwiatkami i cwiekami z przodu sa byle jak wykonczone, widac szwy i jakos mnie to odstrasza. No bo juz myslalam ze nich nie zauwazylam ze kopytki beda me ![]() Rany trzeba by bylo sie czyms zajac pozytecznym ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-12 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Jakie plany na weekend?? Mój mężuś zaczął właśnie urlopik to teraz spędzimy dużo czasu razem ![]() Katey miło, że się pokazałaś ![]() nie opuszczaj nas już na tak długo Izka ![]() ![]() nowy avek superaśny ![]() Kasica fajne te buciorki co tu wkleiłaś ![]() i torebka też super - pewnie ja się już na nią nie załapię ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Żonki
![]() Witam się szybciutko i biorę sie za sprzątanie. U nas zima na całego .... ![]() Buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.