|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
eee no dzieki za pochwaly dla malza
ale co on by zrobil bez swojej żony ktora tak w niego wierzy![]() Agunia fajna kurteczka a mnie brzuch napitala bo @ sie zbliza
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Aguniu fajna, na pewno jest ciepla i wygodna
![]() Izulec przesylam Czeko21 och ale jestes skromna no no Ktorej z Was podobala sie moja spodniczka fioletowa z kokarda?! Znalazlam ja na All w rozmiarze 36 i 38 i moge Wam podeslac linka. Oczywiscie cena wyzsza niz ja placilam ale i tak sie oplaca. ![]() Mili Dagus gdzie jestescie?
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-10 o 21:29 |
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Uffff jestem już z Wami.
Narobiłam się jak wół przy prasowaniu i robieniu zdjęć tych moich szmatek na sprzedaż .... Udało mi się narazie wystawić kilka książek i jestem w szoku, bo już jedną ktoś kupił ![]() Jutro chyba ogarnę te szmatki na all ..... ale spoko faktycznie szybko i sprawnie się wystawia ..... tyle, że zrobić zdjęcia to już inna bajka Jak się teraz naumiałam to pół chałupy wysprzedam |
|
|
|
#1984 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no takie mazańce mamy moje mebele w salonie to takie: http://www.szynaka.pl/system-29-mebl...kojowe-115.htm kiedyś już pokazywałam, ale to chyba w czerwcu było ![]() dziękuję ![]() o tak Cytat:
no właśnie??!! ![]() Cytat:
oczywiście też oglądam YCD widziałyście oświadczyny?? ostro...
|
|
|
#1985 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
kto YCD ogląda? Pojechali temu gościowi od tańca towarzyskiego, na serio trochę był gejowaty ale jakoś szkoda mi się go zrobiło a Mucha...no cóż...chyba jednak mnie wkurza... ![]() Jak tam Dzień Faceta? Mojemu mężowi kupiłam: colę, piwka i chipsy Cola to dlatego, że na co dzień nie kupujemy do domu, ponieważ mój mąż nie może tego napoju w domu posiadać, będzie pił dopoki dna nie zobaczy, więc ze względu na zdrowi colki nie kupujemy.OMG czy Ty raz o czymś "normalnym" nie mogłabyś napisać Cytat:
![]() Cytat:
Musimy, musimy, chętnie bym coś tam do czynszu dorzuciła i miała to z bani ale niestety. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie przyjeżdżaj szybko bo słońca i ciepła nam potrzeba!!! Cytat:
Wiecie co, zmieniłam zdanie wkurza mnie Mucha nie chyba tylko na 100%!!! Ni to aktorka ni tancerka...jak to mówią ni to pies ni wydra a mądrzy się jak gdyby wiedziała o czym mówi
|
|||||||
|
|
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ale u mnie dziś zimno .... I słoneczko nie wstało. Zaparzam herbatkę wiśniowa i zabieram się za poczytanie co naskrobałyście ![]() Ktoś tu jest wogóle ? Herbatką kuszę
|
|
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak zawsze
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1988 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item951936110_kube...a_prezent.htmlCytat:
przedpokój super, szkoda, że ja nie mam okna w przedpokoju ![]() Cytat:
Cytat:
, do tego większego rozmiaruCytat:
normalnie wchodzę na All i Cię szukam ![]() ale męża nie biorę Cytat:
, a brzmi smakowiciemiłego dnia |
||||||
|
|
|
#1989 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, jak ja dziś marzne w pracy ... aż musiałam dmuchawę włączyć
![]() A wogóle własnie sie dowiedziałam że mam jeszcze 4 dni starego urlpou izulek - fajny avek, dużo się na nim dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej zazdroszczę posiadania okna (u nam w bloku raczej trudno spotkac oknaa w przedpokojach), bo dzięki temu od razu ładne pomieszczenie się robi ![]() Herbatka wiśniowa do ciebie leci Cytat:
Ząbek na szczęście dziś nie boli ![]() Cytat:
? A to te marcepanowe jaja z Aldika? Bo u nas niestety Aldika nie ma. Ja chcę spróbować tej herbatki truskawkowo -arbuzowej ![]() Acha - i to ja się zakochałam w tej fioletowej spódniczce, zarzuć linkiem (tylko że ja chyba nie wejdę w 38 Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. No wiesz - wiadomo że towar używany ciężej się sprzedaje niż nowy Cytat:
![]() 2. Mnie też już Mucha irytuje na całego. Myslałam, że gorzej niż MarczukPazura nie można się wypowiadać - Mucha wyprzedza ją w przedbiegach ![]() kinia - herbatka do ciebie leci Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-11 o 09:26 |
|||||||
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
HEJ ŁOBUZY
![]() Dziękuję ANusiu, juz planuje go zmienić. ![]() czeko21 wstaw adres strony tych ciuszków, to zobaczę jak to wyczarowałaś..bo ja też planuję i też pierwszy raz... ![]() sofferko będę pytać o różowy karton ![]() kinuś odjazdowy ten kubek..w sam raz do pracy... dzasta ja mam słabą głowę, więc mogłam widzieć, a zapomniałam. Ale inne jednak są...jedynie kolory. Czyżbym na przeciwko lustra widziała jakieś zdjęcia? ![]() Prackę popiszę trochę...trzymajcie kciuki, żebym nie zrezygnowała dzisiaj, bo wczoraj wszystko robiłam, a nawet zdania nie dopisałam. ![]() |
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
buziak dla wszystkich a co u mnie - hmmm padam na nos - rano pobudka i do pracy, TZ zawozi małą do żłobka ja ja po pracy odbieram a ta mała przylepa nie chce się potem od mamy odkleić wiec popołudniami nic w domu nie robię tylko się zajmuję małą (tęskni żabcia mała) około 19tej zjawia się TZ wiec wtedy coś w domu można zrobić i około 23ej padam w wyro ![]() mój organizm musi się oswoić z takim rytmem i będzie fajnie tylko gorzej, ze nie mam teraz jak chodzić poćwiczyć jakby nie stepper to w ogóle bym nic nie ćwiczyła ps. (pojawiło się światełko w tunelu związane z moją nową pracą - ale na razie ciiii żeby nie zapeszyć)
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Myszolki.
gosiaczku Mucha to mnie wkurza ponieważ kobieta z którą jestem zmuszona współpracować z firmy zewnętrznej jest do niej bardzo podobna i ten głosik ..... omg ![]() kina kubasek nieziemski izka19855 jak umieszczę już ciuszki na all to dam znać ..... narazie foty wrzuciłam na http://www.aukcjoner.pl/ tam są darmowe galerie zdjęć z dokładną instrukcją jak je wkleić do aukcji na allegro. Ubranka układałam w zestawy na podłodze - dorzuciłam dwie torebki i jakieś dodatki. katarzinka trzymam cichutko kcikaski ![]() A tak wogóle to wczoraj przyszła do mnie koszulka nocna i jestem mega ![]() http://www.allegro.pl/item949994103_...is_d_l_xl.html |
|
|
|
#1993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście trzymam za wenę twórczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziołszki
witam Was z poranną kawką ![]() skrobiecie w mega tempie! wczoraj kiedy juz Wam odpisałam na Wasze posty... zabrakło mi prądu ![]() szlag mnie trafił naturalnie ![]() z tego co pamietam: Aguniu- fajna kurteczka- przydałaby mi się jedna sportowa właśnie ![]() Anusiu- kurs zaczynam od 22.03 Czekoladko- świetna ta stronka męża ![]() Czekosławie- fajna ta koszulinka , ale ja mam jedną satynową wiązaną na szyjce i nie moge w niej spac, bo mnie w szyjkę cisnie ![]() w koncu satyna nie jest rozciagliwa aaaaaaaaaaaaa i kociaki przesłodkie <gdybym nie była uczulona sama bym takiego chciala> ![]() Dżastinko- świetny przedpokój, pokazywałam Łukaszkowi- potwierdził ![]() Gosieńko- ja już nie pamiętam czy chwaliłam Twoje mieszkanko, ale te czerwienie mnie zauroczyły i najwyżej sie powtórzę! cudnie ![]() Sofinko- proszę o szczegółowy raport z wieczorku na priva i ja tez poprosze o linka do fioletnika 38 ![]() Katarzinko- trzymam kciuki po cichu Paulinko- przywołuje Twoją wenkę - fajnie , że masz neta i nie jestes odcieta od świata Izulek- nawet mi nie przypominaj o pisaniu pracy świetny avek!!! jak go zrobiłas????????????? tez kce!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa... kocham tę fotkę z lokami na twarzy Kinus- super kubek - idealny do pracy Moonik- dzieki za buziaka - odwzajemniam Monai- gdzie uciekłaś?? znów koncertujesz maniaczko? Jeśli o kimś zapomniałam to wybaczcie Lof Co do YCD- tez stwierdzam, ze Muszysko mi dziala na nerw! ![]() Ale ciesze sie , ze pojechali po towarzyskim zgejony był niemiłosiernie i mieli racje, ze zmanierowany <a najlepsze były wypowiedzi Piróga Oświadczyny? Utłukłabym mojego chopa za taki głupi pomysł- ale dziewczyna rzeczywiście była zaskoczona ![]() Dziewczyny wyleczcie mnie!!! Zamówiłam kolejne buty ![]() Idę się pochlastac!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-11 o 12:08 |
|
|
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
kasieńka - przeoczyłam gdzieś ta datę twojego kursu
Co ci mamy zrobić za te kolejne buty ? Może chociaz pokaż linka jakie to
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
ech... no nie mogłam się powstrzymac... to działo się tak szybko...
oto one: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268299677 ![]() hihi i Czekotubson też zamówił tam gdzie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() upssss... spóźniła sie kozica jednak :P ale Asiuk zdążyła a nic nam sie tu nie chwali
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-11 o 12:44 |
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Nie zamówił dupa dupa
uprzedziła mnie poza tym źle zrobiłam zgłoszenie .... ale przecież po co czytać zasady ![]() liczę, że będzie kolejne zamówienie cielistych platform ..... a jak się okażą krwiopijcami to się pochlastam ![]() A co do koszulek kasica to to nie jest satyna ..... tylko taki mięciutki ROZCIĄGLIWY materiał i nic nie uwiera ...... mnie toby dopiero uwierało z moją mleczarnią Co do butów to się nie przejmuj ..... ten typ tak ma ..... 50 par i ciągle mało Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-11 o 12:55 |
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasik no rzeczywiście - jestes zrehabilitowana jak Czeko i Asiuk też się skusiły
Widzę że o te cieliste niezła bitwa była. Mi się bardziej te granaty podobają A właśnie - ty liczyłaś swoje pary butów ?? Bo czeko i soffi - też butomaniaczki, ostatnio liczyły, a ty chyba nie
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obadamy ![]() szpilki nude są juz drugie teraz zamawiane to chyba nie prędko będą ale trzeba zaglądac...ja u Eary zamowilam juz 3 pare butów brońcie mnie jak mąż bedzie chciał ubic ![]() ja tez zaraz sie biore za wystawianie szmateksu nieuzywanego na all
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
Co do szpilek nude to nadal jest masa chętnych więc mam cichą nadzieję.
Daj swoje namiary na all
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Witam słonecznie
![]() Czekotubko a dziś kawunią nie częstujesz?? mam pyszne świeżutkie croisanty to się podzielę ..Koszulka superowa ,bym se wzięła ale u mnie mleczarni niet Sofciu zazdraszczam tanich zakupków teraz jak ja pojadę to pewnie już zero przecen i wszystko w regularnych cenach... na dodatek euro spada Agunia fajna kurtałka Izka superaśny avek ![]() za pisanie pracyKatarzinko po cichutko mocno ściskam za nową prackęKasico buciorki super Już za tydzień będę w drodze na lotnisko |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować dziękować dziewczyny
![]() mąż to wiedział kiedy kubek zbić Czeko fajna koszulka ![]() Kacha, Ty holiczko |
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ? chceta coś ode mnie kupic? Z rzeczy które mogłyby Was interesowac to mam do sprzedania spódniczkę taka ciepłą sweterkowa- czarno-biala z Top Secreta- praktycznie nową <ktorejs sie ona podobala, ale nie pamietam ktorej> Raz ja mialam na sobie, ale to jednak nie mój styl i źle sie w niej czuje :/ I taka sukienke: http://allegro.pl/item924113787_miss...nka_38_40.html jest cudna, ale za duzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( i patrzcie na cene :PCytat:
![]() no to czekamy na Ciebie ![]() łaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah ahha Anusiu dla Ciebie policzyłam butki Wcale nie ma ich tak dużo Naliczyłam 19 par w których chodzę <w tym jedne pumki i 1 japonki i 2 parki kozaków> + dojdą 3 pary nowych <oby dobre były> No i mam 3 pary które musze sprzedac, bo sa albo za male albo niewygodne ![]() Więc do Czeko-Zboka butowego daleeeeeeeeeeeeeekooooooo ooooooooooo
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-11 o 13:39 |
||
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
No tak kasica toż Ty dziewica w butomaniakalnych zakupach
Dobra idę na terapię ..... a te za małe które chcesz sprzedać ta jakieś fajne |
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za kciuki - jak się wyjaśni to dam znać
|
|
#2006 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale super
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Przybywa kichajaca Soffka Czeko ja juz mam jednego i mi wystarczy ![]() Kochanie na butowym to wszystkie wampirzyce - obys sie dopchala do kolejnego zam. Gosiu u nas Dnia faceta brak - obchodzimy dzien chlopaka Na razie mam jeszcze mieszane uczucia co do Muchy, zobaczymy jak wypada na zywo Kinus link polecial ![]() Anusia zawsze mozesz osbie wziac pon wt i sr przed swietami, przygotujesz soebie wszystko na swieta Ptaski - ptasie mleczko u mnie tylko z Wedla. Tak jaja z Aldika a ta herbatka z Lidla ![]() Link polecial Izulec i co popisalas?! Katarzinka czyli wszystko idzie wdobra strone. ciuchutkie ![]() Kasica kolejne buty!?!?! No tak jak zobaczylam zdjecie to sie nei dziwie! Powiem tyle: A jednak ![]() Nie wierze ze masz tylko Co do YCD- gejus byl okropny on juz ostatnio stratowal w castingach... Link polecial Paulinko ten tydzien Ci szybko zleci, gdzie ladujecie w PL bo jakos nei kojarze? Zmykam na butowy - poniuchać
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu lecimy do Gdańska
przeganiam katarzysko ![]() Jeszcze w niedzielę jedziemy na małe zakupki - ale nie dla mnie... muszę coś siostrze kupic no i dla córeczek koleżanek. Właśnie moja świadkowa miała termin na 28.02 a do wczoraj jeszcze nie urodziła jeszcze z nią wczoraj na nk pisałam... coś się dzidziusiowi nie śpieszy na ten świat a druga najlepsza kumpela rodziłą we wrześniu![]() Siostra już się dopytuje co jej przywiozę i wysyła mi linki jakichś rzeczy co jej się podobają hehe strojnisia jedna... |
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Łobuzice
![]() jesteśmy u mnie domku i tu pada śnieg, no masakra jakaś ![]() wiecie co się dowiedziałam- u mnie w mieście chodzi jakaś łajza baranowata i rozkłada takie smakowite pakuneczki dla psów- kawałek boczku zwinięty i zszyty bokami a w środku jakby pociachana na drobne kawałki puszka po piwie lub coli już parę piesków się nadziało na to i niestety musiały zostać uśpione pies sąsiadki tez to gdzieś złapał, ale na szczęście nie zdążył przełknąć i udało się mu wyrwać i dzięki temu wiadomo co to jest, zostało to zgłoszone na policje, ale wiadomo jak to jest- powiedzieli, żeby psów nie puszczać samych i zakładać kagańce ja nie wiem co za baran to robi, ale powyrywać nogi to za mało ![]() Anusia Skarbie mam nadzieję, że coś zjadłaś do tej pory, bo dopiero teraz odebraliśmy wędlinkę więc czym prędzej pędzę i częstuje kiełbaską, kaszaneczką i boczusiem wędzonym ![]() Dzasta fajniutki przedpokój podobają mi się te mazane ściany Agunia super kurteczka ![]() (nie to, żebym coś sugerowała Soffi masz jeszcze tą herbatkę truskawkowo-arbuzowa ale bym się takiej napiła a ona jest dla Lidla robiona, czy tam ją można dostać ![]() Katarzinko trzymam kciuki po cichutku Gosia mój o dniu faceta się dowiedział ode mnie jak mu składałam życzenia więc nie było jakiegoś specjalnego świętowania a poza tym byliśmy akurat w aucie ![]() Kina jaki zaje...sty kubek mojemu bym taki kupiła ale w czasie jazdy ciężko by mu było korzystać ![]() Czeko79 fiu-fiu sexi koszulka ale ja nie dałabym rady spać z taką szelką na szyi, muszę mieć wolną szyję, bo inaczej się duszę ![]() Izulek jaki świetny avek jak tam pisanie pracki trzeba interweniować aaa i podsyłam troszku wędlinki ![]() Paulinka daj no tego słońca trochę i radzę zabrać do walizki dużo, bo ponoć do 10 kwietnia ma zima jeszcze potrwać Kasienko no podejrzewałam Cię o więcej par butów widzę, że awansowałaś na butową dziewicę Dagecik, Mili, Malutka gdzie Wy ![]() Cytat:
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Mooniś tą łajzę to ubic
A ja załapię się na kawałek kiełbaski?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

ktora tak w niego wierzy

Ktorej z Was podobala sie moja spodniczka fioletowa z kokarda?! Znalazlam ja na All w rozmiarze 36 i 38 i moge Wam podeslac linka. Oczywiscie cena wyzsza niz ja placilam ale i tak sie oplaca.

I słoneczko nie wstało. Zaparzam herbatkę wiśniowa i zabieram się za poczytanie co naskrobałyście 

a jak ząbek?? mam nadzieję, że już lepiej
Pyszny jest. Produkuje go dla Biedrony Hortex. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to się podzielę ..
( i patrzcie na cene :P
jeszcze z nią wczoraj na nk pisałam... coś się dzidziusiowi nie śpieszy na ten świat