|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Adaikaka - mam jeszcze coś takiego:
http://*****************/cms/images/...yfikowanym.pdf Ja przez neta kupiłam tylko jedne buty - kaloszki... ![]() Heeeeeej, dlaczego mi wygwiazdkowało linka ??? Edytowane przez truheart Czas edycji: 2010-03-11 o 21:05 Powód: ?? |
|
|
|
#512 | |||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Tylko kup od razu siateczki na wymianę, bo po jakimś czasie trzeba zmienić Piszemy o butach. Svinecka jest organizatorką i z innymi Dziewczynami zamawiają buty z (na razie) dwóch hurtowni: www.sigmatomczak.pl oraz http://www.tandem-obuwie.pl/ Tu są watki dotyczące tych zamówień: Sigma rozmowy i propozycje butów Tandem rozmowy i propozycje butów Sigma - zamówienia Tandem - zamówienia ceny max do ok. 60 zł+vat Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Jeżeli mogę, to link do aktualnych zamówień Svi z Tandemu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=158 a to z Sigmy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2523
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
hejka ja tylko na moment powiedziec, że bylam u lekarza i mam ostre zapalenie ucha srodkowego, 2 noce z rzędu nie spalam tak nie bolało i teraz mam za swoje ze szybciej nie poszłam, dal mi jakis antybiotyk ale moge malą karmic, chociaz tak sobie pomyslalam i daje jej tylko 3 razy cycka rano w poludnie i wieczorem bo sie jakos boje. ale lekarz mnie rozbroił bo mówi, że antybiotyk a ja mówie, że karmie to ten focha strzelił, że jak karmie to nie powinnam chorowac i wielce obrazony poszedł do pediatry zapytac co moze mi przepisac ale jaki wredny typ, no i mam zakaz wychodzenia z domu a mój teżecik się mna opiekuje i dał mi 5 min na kompa, żeby wam napisac i zapłacic za uciki
. dobra to ja uciekam, i PROSZĘ TRZYMAJCIE KCIUKI W NIEDZ BO MAM EGZ a z tym bólem nic mi do glowy nie wchodzi. miłej nocki buziaki ![]() Cass dodalam fociaki myszki z 9 miesiąca |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lekarz
|
|
#515 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zdrowiej ![]() i trzymam ![]() jak bierzesz antybiotyk to napewno nie bedzie Cie juz bolec
|
|
|
#516 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Trzymam kciuki za egzamin - na pewno pójdzie dobrze ![]() ![]() Martynia jak zwykle słodziaszna
|
|
#517 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Unholy zrob cos - znajdz jakies chetne na szare
![]() bo w nude tylko jedna para wolna zostala a ja wole szare
|
|
#518 | |
|
Ola-Unhola
|
Miramej, Gorgulek jak się macie?
Ciekawe co u AnnGe, dawno jej nie było. U Eleeri, wiem, że ok, zapracowana jest kobitka i nie ma za dużo czasu. Ale spokojna, bo Babcia dobrze rozumie się z Matim ![]() Nie wspomnę o Chryzolit, która chyba bardzo przeprowadzką zajęta ( Ale na nk widziałam nowe fotki )Tuli, Morskiej,Wrednej, Sweet, Anusi, Syli też dawno nie było. A Groszkolino to się na dobre gdzieś zawieruszyła ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Nawet stwierdziłam, ze wezmę te skarpety karmelowe 37, jak tylko uda się zrobić całe zamów. szarych...
|
|
#519 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny szare 2x38 i 3x39 wolne:
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-03-11 o 22:00 |
|
|
|
#520 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#521 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
i te cudne balerinki granatowe w rozm 36
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj rozmiar ale nie tym razem
![]() Witaj Tru Jakby to poweidziala Svi nie mam mocy i nie moge sie ogarnac. Moje bebe potrzebuje duzo uwagi, praktycznie nie zajmie sie soba wiec na nic nie mam czasu .Z nowosci podnosi wysoko dupke wiec chyba zmierzamy ku raczkowaniu co? Caly czas chce na rece i probuje sie na mnie wspinac![]() Mam do was dwa pytanka? Jakiej wody dla dzieci uzywacie w Pl? Mam na mysli do rozrobienia kaszki, do gotowania zupki itp. I w jakim banku najlepiej otworzyc konto, tak zebym mogla placic Svi za buty
|
#523 |
|
Ola-Unhola
|
To j idę spać, a Wy Dziewczynki zapisywać się, jutro zamówienia mają być kompletne
![]() Dobrej nocki ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Witaj Syla, fajnie, że już prawie raczkujecie ![]() Konto, może mBank? Chociaż Svi ma w innym ![]() Ja daję wodę z kranu. Tu u mnie jest b. dobra woda i nie ma potrzeby filtrowania ani kupowania butelkowej To lecę, papa
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doczytalam wczesniej ze nie kupilas nic slodkiego . Ja tez walcze ze slodyczami Mam w planie ZERO do swiat
|
|
#525 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja mam konto inteligo
wode daje z filtra
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Takie srednie
![]() Na poprawe umowilam sie do fryzjera na sobote ![]() Cytat:
, teraz budzi sie 1-2 razy, raz na wode, raz na mleko ![]() Cytat:
Kciuki oczywiscie bede mocno trzymac
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
yyyy chyba sie jeszcze dziaij ne witałam
![]() więc dobry wieczór cały dzień tylko czytam i czytam i nie mam szans na odpisanie bo Bartosz świruje ... zęby chyba! a raczej napewno .... ciągle chce na ręce, nic mu nie psauje, i tak jak Lenka cały czas się po mnie wspina aż przez ramię mi się przewiesza Ze stawaniem jest coraz gorzej, gdzie się tylko doczołga to wstaje na nóżki gorgulku mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po Twojej myśli! Cytat:
![]() adaikaka i mogłas spokojnie pracować ... ale bez rozmowy to się chyba nie obejdzie Cytat:
... Olu gdzie Ty byłaś tyyyyyle czasu!? Cytat:
pewnie w klubie napisałaś - lecę czytać mmmm pyszności! Moge prosić o przepis na deserek my dzisiaj mielismy mus jabłkowo, bananowo, truskawkowy ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- aaaa i gratuuluję nowych umiejętności ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- marica duuuuzo zdrówka
|
|||
|
|
|
#528 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
Podziel się, podziel Oczywiście dla pełnego obrazu sytuacji dołącz zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Tymek waży 10,6 kg, a jest młodszy, także depczemy Wam po piętkach :P Choć ostatnio bardziej ciągnie Go w górę, niż wszerz, nareszcie ![]() A jeśli już, to podium chyba należy się Kubie Ulci, bo mignęło mi, że ma prawie 10,5 kg, a jest z prawie połowy sierpnia (?) A tak serio, to co za różnica kto ile waży Wszyscy są naj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli rozumiem, że skoro z hurtowni to należy znaleźć chętnych na każdy rozmiar danego modelu, który by się chciało?Co do tej wygwiazdkowanej strony to jest to Bobivita, tam jest w pdf taki fajny plan żywienia na 1 rok dziecka z podziałem na karmienie butlą i cycem. Znalazłam tam ilość mięsa, którą powinno się dodawać do warzyw maluszkowi - na początku jak zaczynałam gotować, są też inne fajne rzeczy plus książka kucharska - też w pdf. Cytat:
A jaka jest dł wkładki w tych rozmiarach? są nawet nawet, ale jakoś ta jasna podeszwa mnie nie przekonuje przy ciemnym bucie... Cytat:
Ja biorę z kranu, ewentualnie z filtra osmotycznego. Balerinki śliczne, ale w 36 to musiałabym nieźle palce zwinąć! rozumiem, że większych nie ma wolnych?Bosh, wchodzę do Was i od razu w szał zakupowy wpadam! Dobranoc Mamusie ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Akurat się znamy, ale przelotnie-jak ja znikałam to Ty akurat się pojawiłaś więc wybaczam zapomnienie mła |
|||
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór mamusie!!!
Wybaczcie,że nie pocytuje,ale coś nie najlepiej się czuję.Oprócz kataru,jeszcze kaszel się pokazuje i coś głowa zaczyna mnie boleć Dobrze,że mąż wrócił z delegacji,to zajmie się dziećmi A tak w telegraficznym skrócie: Czeko,ja nie daję żadnych przypraw do zupek,nawet soli Tru dobrze,że już jesteś Kasia nie napisałaś co sie stało,czemu nici z planów? dla Laurki za początki pełzania.arinitti Marica dużo zdrówka i za niedzielny egzamin.Syla,ja używam Kropli Beskidu Miramej dla Ciebie Morska wracaj na nocną zmianę ![]() Teraz się już żegnam Spokojnej nocki |
|
|
|
#531 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
truh przeczytaj prosze pierwszy post glownych watkow zakupowych butowych - tam jest wszystko dokladnie napisane
sylka wracaj do zdrowia! ja juz ide spac bo ledwo na oczy widze
|
|
#532 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj już mam wszystko nadrobione, więc też idę spać ![]() Dobranoc
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Aloha
![]() Później nadrobię zaległości. Wszystkie formalności z chrztem już załatwione Teraz tylko do niedzieli. Kuraczek, martwię się tylko o pogodę. Żeby Maciulek nie zmarzł, ale to gorący chłopak, to nie powinien Jak napada duuużo śniegu, to klpos, bo kupiłam sobie krótkie botki. Dobrze, że skórzane, bo miałam zamszowe Tru witaj Kopę lat Adaikaka również
|
|
#534 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też musze z tą skórką od chleba spróbować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heja Mamusie! Dzisiaj mąż miał nocny dyżur, więc ja wyspana Ale nie było tak źle, co prawda było raz jedzonko, ale ogólnie nie najgorzej. Wysypka już Zosi ładnie schodzi i zapomniałam napisać wczoraj, że wyniki moczu też były dobre Zamówiłam właśnie ten gryzak, o którym Unholy pisała. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi, chociaż było o nim mówione. Teraz mi się wydaje, że to całkiem fajny patent dla takich maluszków. Dobra zmykam trochę popracować ![]() Tuli gdzie jesteś...? ![]()
|
|
#535 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Amen ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Jak znajdę chwilkę to wkleję. Mam parę fajnych. W końcu pracuję w hotelu i mam skąd czerpać pomysły ![]() Cytat:
Na szczęście doczytałam, że Małż spokorniał, ale nie odpuszczaj rozmowy Cytat:
|
|
|
#536 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jednak się uda ![]() Też gotuję taki obiadek Maciukowi. Zresztą jak gotuję, to kilka wersji obiadków na tydzień i mrożę. Ostatnio ugotowałam na 10 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podzielę się, obiecuję
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Narazie sie tylko witam i czestuje kawką. Kuba włazi mi na kolana i nie chce spokojnie siedziec od rana tryska energią ![]()
|
|
#538 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
![]() ja chyba nigdy sie nie wyspie ![]() marica rozowe peep toe zamowione ![]() dziewczyny przypominam, ze jeszcze sa miejsca na te buciki
|
|
#539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie wczoraj tz przyniósł kawę o smaku i aromacie tiramisu |
|||
|
|
|
#540 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Wercia w nocy sobie cyrk odstawila nie spala od 3.00 do 5.30 ![]() nie wiem czemu sie obudzila zaczela gadac a potem nie mogla zasnac to dalam jej butle mleka i wypila tylko zeby sie nie przyzwyczajala do takiego wstawania ![]() Cytat:
ja mam konto w IPko tzn . przez neta wszystko moge robic Cytat:
potem fotki porobie bedaCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

. dobra to ja uciekam, i PROSZĘ TRZYMAJCIE KCIUKI W NIEDZ BO MAM EGZ a z tym bólem nic mi do glowy nie wchodzi. miłej nocki buziaki 

... Olu gdzie Ty byłaś tyyyyyle czasu!? 

Kopę lat
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
W wolnej chwili poczytam Wasze historie miłosne i moze napisze swoją