|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
gosza na targi wybiorę się na 100% bo mam już dośc siedzenia w domu.. :-( Co do podstawek pod tort to chyba nie ma co tego kupowac bo do tanich nie należą, ale z tego co mi się obiło o uszy to cukiernie wypożyczają takie podstawki... Musisz pochodzic i popytac
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina to musisz na tą sukienkę założyć żakiet do Kościoła, żeby ksiądz w spokoju do końca mszę odprawił
brzuch, ramiona, piersi na wierzchu [/QUOTE]Meana gorset będzie podszyty materiałem więc brzucha widać nie będzie, co do piersi to moje nie należą do gigantów wiec nie będą się może tak rzucać w oczy ale jasne że gorset zawsze trochę je podkreśli ramiona odkryte a i owszem ale nie mam zamiaru robić z tego powodu jakiś tragedii....alamig sukienka którą wrzuciłaś....hmmmm podobno o gustach sie nie dyskutuje ale ta sukienka jest moim zdaniem TRAGICZNA! |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madziastanczyk;1781 9581]Odkąd zaczęły się te "przekomarzanki" na temat odkrytych ramion etc. to po prostu nie chce mi się czytac tego forum. Proponuje założyc nowy wątek bo ten ma służyc czemuś innemu... Poza tym każda z nas ma swoje granice co do ubioru i dlatego ubierze się jak jej się będzie podobało!!!
[QUOTE] A ja uważam, że forum jest od tego, żeby wyrażać swoją opinię i dyskutować, tymbardziej jeśli rozmowa jest zgodna z tematem wątku (a w tym przypadku jest) i nie schodzi na złe tory. Jeśli tylko nie padają przykre słowa i ludzie się wzajemnie nie obrażają, to takie dyskusje mają sens. Forum nie jest tylko od słodzenia sobie i przytakiwania, bo zrobiłoby się bardzo nudne
|
|
|
|
#1744 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=alamig;17819904][QUOTE=madziastanczyk;1781 9581]Odkąd zaczęły się te "przekomarzanki" na temat odkrytych ramion etc. to po prostu nie chce mi się czytac tego forum. Proponuje założyc nowy wątek bo ten ma służyc czemuś innemu... Poza tym każda z nas ma swoje granice co do ubioru i dlatego ubierze się jak jej się będzie podobało!!!
Cytat:
|
|
#1745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sunshine8408 szczerze nie mam pojęcia czy ta sukienka zdobyla pierwsze miejsce ale jak tak to bardzo miło madziastanczyk przyznam że nie myślałam nigdy o żywym kwiatku we włosach nie wiem jak w praktyce taka ozdoba by się sprawdziła no i jaki mógłby to być kwiatek.
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
A ja uważam, że forum jest od tego, żeby wyrażać swoją opinię i dyskutować, tymbardziej jeśli rozmowa jest zgodna z tematem wątku (a w tym przypadku jest) i nie schodzi na złe tory. Jeśli tylko nie padają przykre słowa i ludzie się wzajemnie nie obrażają, to takie dyskusje mają sens.
Forum nie jest tylko od słodzenia sobie i przytakiwania, bo zrobiłoby się bardzo nudne [/QUOTE] |
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziastanczyk; Proponuję poczytac pare wcześniejszych stron... Rozmowa o ramionach już dawno zeszła na złe tory. Co za dużo to niezdrowo....[/QUOTE]
Lowczyni Muszę się do Ciebie wybrać, zrobić porządek z moją buźką,ale się zbieram i zbieram , przez tą pogodę tak mi się nic nie chcę, a poza tym nie chcę przemrozić sobie twarzyMagolina tylko ten żywy kwiat zamów sobie u kwiaciarki, będzie odpowiednio przygotowany i nie zwiędnie tak szybko. Proponuję też parę gałązek mirtu, ładnie to wygląda i ponoć przynosi szczęście, a tego każdej PM nie powinno zabraknąć. Hmm, jakieś złe relację się tutaj zawiązują. Madziastanczyk zaproponuj może jakieś fajne zabawy weselne, to może dziewczynki zmienią tor. I w końcu będzie tak jak być powinno na naszym forum, a nie bez przerwy przekomarzanie się
Nasz ślub 31.07.2010r. http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-03-12 o 12:38 |
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz na jakiś czas konflikt (w tym przypadku gorąca dyskusja) jest pożyteczny ponieważ rozładowuje napięcie i spaja grupę - wiem co mówię (w końcu jestem socjologiem z wykształcenia )
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż mi pozostaje zapraszam, a o odmrożenia twarzy nie martw się już nie jest 18 na -, na szczęscie hihi.
|
|
#1751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
a ja ostanio tak chwaliłam to forum, że takie konkretne, rzeczowe i na temat i tyle praktycznych informacji o ślubie i wesele a tu masz... przychylam się do zdania, że pora zakończyć temat "gołych ramion", która miała ochotę to dała upust swym emocjom i starczy
|
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
magolina-suknia b.odważna, ale ma coś w sobie
. Dobrze, że środkowa partia będzie wyglądała nieco inaczejJa też uważam, że gorące dyskusje pomagają nam siebie lepiej poznać ![]() Przecież nikt na nikogo się nie obraża(chyba ).Wierzcie mi, że gdybym nie była tyle lat z Tż-em to nie kwapiłabym się do ślubu w wieku 23 lat. A tak chcemy wszystko zbudować razem, razem się dorabiać. Niestety mieszkanie razem bez ślubu owocowałoby w naszej rodzinie(głównie Tż-a) wojną.A my jesteśmy pewni swojej miłości bo razem przeszliśmy wiele i to nas tylko umacniało Lowczyni- my też się wybieraliśmy do Ciebie, ale mój Tż poszedł do dermatologa i usłyszał, że na razie oczyszczanie twarzy odpada, bo nie wiadomo będzie co pomaga czy leki(zapłącił za nie 200 zł-mam nadzieję, że pomogą) czy kosmetyczka.
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-03-12 o 14:00 |
|
|
|
#1754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć raczej siebie w takiej nie wyobrażam, potrzebuje czegoś spokojniejszego, żeby sobą mojego TŻ nie przytłoczyć![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle dziewczyny to jade dzisiaj do CK na wieczór panieński
kameralne grono 5 babek ze studiów które się dawno nie widziały....może być ciekawie....Zastanawiacie się czasami nad swoim wieczorem panieńskim?ja nie ukrywam że nie mniej intensywnie niż właśnie o ślubie i weselu myślę o moim wieczorze panieńskim.....kurcze tego też się nie mogę doczekać.
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
ja też myślę i myślę
ale nie wymyśliłam na razie żadnego pomysłu w ubiegłym roku byłam na dwóch wieczorach panieńskich, oba w UV i było świetnie na jednym miałyśmy przebranie w stylu hawajskim czyli łańcuchy kwiatkowe na szyi i kwiatki we włosach a na drugim panował kolor czerwony pani młoda miała do tego czerwony welon i skrzydełka motylka aaaa i jeszcze różdżkę z pe....... na końcu ![]() ale tak sobie myślę, że ja chyba nie chcę w żadnej knajpie ale jeszcze nie mam na to żadnej koncepcji
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-03-12 o 13:40 |
|
|
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dołączam do grona ślubujących w wieku 23 lat
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Trooskaweczka - pochwal się skąd wytrzasnęłaś takie fajne zaproszenia z jeszcze fajniejszą ceną!!
Ja bym tylko kolor zmieniła. Ale gorąca dyskusja mnie ominęła. Jak nie u nas na wątku Mam pytanko - moja sukienka ma zdobiony gorset koralikami naszytymi na haft. Kupować do niej jakiś naszyjnik - taki raczej skromny ale długi (nie typ obroży na szyję) żeby mnie wydłużył czy nie? Czy do zdobnego gorsetu już nic na szyję?
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Będę miec taką samą Ale gorsetu nie zakrywam bedzie przezroczysty![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- we włosach chce mieć welon i kwiatuszka, a dokładnie 3 chyba storczyki ![]() Sukienke ide szyc dopiero w poniedziałek
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana Allegro --> użytkownik ARTIARTPL wiesz co my się zastanawialismy między złoty (na zdjęciu), bordo i brązowym .. wzielismy 3 próbki co by na zywca zobaczyc te kolory i zdecyodwanie jednogłośnie wybraliśmy złoty kolor ale oni robią jeszcze w ieleni, czerwieni, fiolecie, białym i jeszcze jakims tam kolorach wiec popatrz sobie , zreszta maja jeszcze inne typy zaproszeń tez w przystepnych cenach no i kontakt mailowy świetny ![]() Nawet jak sie czepiałam że gdzies kropki nie było albo spacja podwójna była to cierpliwie poprawiali |
|
|
|
|
#1763 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, a ja sobie siedzę na L4 i odpoczywam.... ufff relaksik
Do sukni nie kupiłam sobie bolerka tylko szal, ale sama nie wiem czy z niego skorzystam, czy welon będzie mi wystarczał. Szal jest w kolorze sukni, więc jak będę chodzić za dodatkami to go ze sobą wezmę ![]() Zaproszenia zamówione, mam nadzieje ze przyjdą w następnym tygodniu Idę trochę poleniuchować na łóżku buziaki
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
Któraś dobrze zasugerowała żeby madziastanczyk zaproponowała jakieś zabawy weselne na oczepiny
w sumie nie jestem pewna czy chcę je mieć ale może coś ciekawego znacie ???No i panieński - brak pomysłu
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Trooskaweczko !!
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-03-12 o 14:47 |
|
|
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411928 ![]() jestem natomiast ciekawa jak te zabawy sprawdzają się 'w praktyce', które madziastanczyk poleca, a które lepiej odrzucić
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 06.2011 05.2014 Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-03-12 o 14:56 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
To dwa tygodnie po mnie
|
#1769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
w MS modzie
Chce jednak nieco zmienić kształt gorsetu zeby mni bardziej "wydłużał" ale musi być przeźroczysty i chce tez zeby dół sukni miał większy tren, ale zobaczymy w poniedziałek co i jak z tego wyjdzie bo wtedy ide na ściągnięcie wymiarów Dam znać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

brzuch, ramiona, piersi na wierzchu
nie wiem jak w praktyce taka ozdoba by się sprawdziła no i jaki mógłby to być kwiatek.
, przez tą pogodę tak mi się nic nie chcę, a poza tym nie chcę przemrozić sobie twarzy
Nasz ślub 31.07.2010r.