|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część VI
dzieki juz nie moge sie doczekac... niestety bede wtedy na uczelni
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
ja również nie mogę doczekać się tych wyników, a o 15 to ja będę u kosmetyczki
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj kupowałam płyn do soczewek z rossa (któraś z Was używa tego płynu??), kupiłam przy okazji podpaski Facelle. dziś poszłam po żel Ziaja i patrzę, że te podpaski są przecenione o 1 zł, więc wzięłam jeszcze jedne
uważam, że są dobrej jakości i śmiesznie tanie (w regularnej cenie 4zł/16 sztuk obczajałam lakiery Miss Sporty, ale nie było granatu - ktoś wie, czy w ogóle jest taki z tej firmy?
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
lir, granat na pewno jest.
![]() ja teraz używam wkładek Facelle, kupiłam je wtedy, gdy Ross zaszalał z CND. myślałam, że będą średnie, kosztowały ze 2 czy 3 zł, a jest ich sporo w opakowaniu, ale są naprawdę dobre. wyglądają jakby miały mało kleju, ale świetnie się trzymają. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-03-12 o 12:55 |
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2106 |
|
Konto usunięte
|
co jest złego w słowie 're fre sh'?
moja kumpela kupiła tę mgiełkę jak tylko pojawiła się ta seria, mówi, że straszne badziewie, jedynie niepotrzebnie obciąża włosy.lir, jakby co to ten granat ma drobinki, nie jest matowy ani nic z tych rzeczy.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-03-12 o 12:59 |
|
|
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Skarb jest bez próbek, ale w środku jest kupon na zakup wszystkich podkładów, pudrów i różów Maybelline o 20 % taniej.
-Kupiłam lakier do włosów Nivea beaty age za 10,99 zł, gratis dostałam tonik z tej serii (cena regularna toniku ponad 30 zł). -Zestaw Moschino Men za 29,99 zł (przeceniony o 50 %) i parę innych rzeczy. Niestety w sprzedaży nie ma już serii cera wrażliwa Garniera, wzięłam więc 2 ostatnie dwufazy Ziaji po 3,99 zł. W tyg. kupiłam w CND 2 pasty Colgate sensitive wybielające za 2,89 zł (wcześniej cena o 5 zł wyższa), na drugi dzień rano chciałam jeszcze dokupić, ale nie było już po niej śladu. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Używam tego żelu aktualnie, mam wersję fresh (ma delikatny świeży zapach, wersja sensitive jest bezzapachowa) i jestem z niego zadowolona, jest delikatny, nie podrażnia, bardzo dobrze się pieni, wystarczy nabrać odrobinę. Wcześniej używałam praktycznie zawsze Ziaji szałwiowej (byłam uzależniona od tego zapachu) i też uważam, że to bdb płyn, niestety do AA nie mam porównania. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was kupowała balsam do ciała oliwkowy Isana? chodzi mi o jego trwałość, czy sie dobrze wchłania itp.
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Orientuje się ktoś o co chodzi z tą promocją na odżywki Dove + szampon gratis, który trzeba sobie wziąć z półki - ta informacja jest na ulotce. Byłam dziś w Rossmannie i wzięłam sobie promocyjną odżywkę a do tego szampon i pytam dla pewności w kasie a dziewczyna nie wiedziała w ogóle o co chodzi i czyta w ulotce że to szampon 200ml a wszystkie mają 250ml. Zajrzę jeszcze do drugiego Rossmanna może tam coś będą wiedziec. Promocja się opłaca bo za 4 zł mam szampon i za 4zł odżywkę
![]() a zakupiłam zachwalany żel Babydream za 7,99 i maseczkę Daxa z aloesem a chciałam tą antytrądzikową ale była w cenie regularnej.
W poszukiwaniu...zagubioneg o ...gdzieś po drodze...sensu... Edytowane przez styczeń1985 Czas edycji: 2010-03-12 o 13:38 |
|
|
|
#2110 |
|
Konto usunięte
|
balsam oliwkowy Isana jest ok jak za taką cenę. dobrze się wchłania, pozostawia lekki film, widocznie nawilża.
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś skusiłam się na mleczko oliwkowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm i mówię zdecydowanie A z moich dzisiejszych zakupów: - lotion Isana med 3,99 - Ziaja mydło pod prysznic pomarańczowe 4,49 - odżywka Yung różowa - chusteczki nawilżane Babydream 2pack za 6,99 - nie potrafię się bez nich obejść - używam do rąk, buzi, higieny intymnej, hmmm.... zawsze przy łóżku też mam paczkę Nawet kurze ostatnio zaczęłam nimi wycierać A poszłam tylko po tą Isanę z pierwszej pozycji.... Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-03-12 o 14:05 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkie dzieki
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam już nowy Skarb
, muszę poczytać w KWC o podkładach i pudrach Maybelline'a![]() Zrobiłam dziś mega zakupy, ale głównie dla TŻ, dla siebie na razie kupiłam tylko wkładki do butów fusswohl i płyn do demakijażu ziaja. Do tego doszło parę rzeczy z Natury i ledwo to wszystko dotaszczyłam Też już bym chciała wyniki konkursu zobaczyć
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę 'nie wiedziała' bo jak poprosiłam o gratis zorbiła się strasznie zmieszana i zaczeła coś mówić, że nie rozumie o co mi chodzi ![]() Wytłumaczyłam jej, że w gazetce jest taka informacja na to ona zaczeła coś tam pod nosem "yyyyyy ale ale ale"... Już zaczęłam szukać w gazetce, kiedy włączyła się druga kasjerka i powiedziała, że mam racje i że dodawane są te toniki...Moja kasjerka rzuciła jej takie spojrzenie i powiedziała "ale nam nie wystraczy" i zapadła chwilowa cisza po czym schyliła się z teksetm "no dobra" i wyciągnęła tonik spod lady, więc jednak doskonale rozumiała o co mi chodzi Wydaje mi się, ze to jakiś chyba błąd z tym tonikiem, bo np w gazetce pisze, że jest on tez w promocji razem z pianką i lakierem a na półce nie był przeceniony...Tylko kosztował ponad 30 zł... Pozatym czemu by tak się 'opierała' przed daniem mi tego toniku ![]() Pozatym kupiłam jeszcze chusteczki w pudełku Alouette, moim zdaniem najlepsze z tanich chusteczek to nosa, miękkie a zarazem mocne i 'grube'...Nie to co niektóre husteczki, że tzreba 3 zuzyć żeby się wysmarkać bo inaczej całe ręce w śpikach Mam pytanie, czy u Was też nie ma odżywek wibo przyspieszającyh wzrost paznokci i tego czerwonego serum z wit? ![]() W żadnym Rossmannie w moim mieście od jakiegoś czasu ich nie widzę, a ponoć są najlepsze... Więc kupiłam z jedwabiem, zobaczymy
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2010-03-12 o 15:01 Powód: pozjadane literki |
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupiłam dziś szampon Babydream. W promocji kosztował 4,49 ostatnio, a aj dziś, bez promocji zapłąciłam 4,19
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Gdzie ta lista
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem o co chodziło z tym, że nie wystarczy
![]() Także dziewczyny jeśli chcecie się załapać na ten tonik to najlepiej pójść dziś bo jak widać ilość ograniczona skoro może nie wystarczyć (dla kogokolwiek )...Mam prośbę, mogłybyście napisać jak będzie lista z konkursu max factor? ![]() Bo mi muli strasznie rossnett na studenckim internecie i zanim się załaduje to trwa wieczność więc chce wiedzieć kiedy będzie się opłacało czekać
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też strasznie wolno chodzi rossnet - chyba dlatego, że wszyscy czekają na wyniki
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
no dalej, za 15 miut muszę wyjsc z domu, będę obok ross to wziełabym ewentualną nagrodę
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
robię obiad i co jakiś czas dochodzę do kompa, ale strona odświeża mi się z 10 minut albo mam pusto na stronie
![]() w sumie i tak pewnie nie wygrałam
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wylogowałam
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- ja wstałam zagrać o 4.00 niech docenią moje poświecenie
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
też wyłączam komputer, bo teraz to mi się w ogóle strona nie pokazuje, tylko komunikat:
Serwer www.rossnet.pl zbyt długo nie odpowiada. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. |
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
A czy przypadkiem każdy, kto wygra, nie otrzymuje wiadomości na adres e-mail? ;>
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
A ja nigdy nie mam szczęścia w tego typu konkursach .. udzial wzięłam . W konkursie 3d white też wygrać z godzinami nie umiałam :/
No a jak wygralam w grze z kolią to do tej pory zestaw nie przyszedł :/ już pół roku idzie :/ Dlatego nawet nie wchodzę na rossnet, zeby nie dołączać do osób zamulających ciągłym odświeżaniem. Oczywiście jakbym wygrała to byłabym bardzo szczęśliwa.. ale z moim szczęściem to wysłalam zgłoszenie pewnie w najmniej odpowiednim momencie .A tak to dziś w Rossie kupiłam żel do twarzy Perfecta No Problem za 7,99 zł i maseczkę z gruszki też PNP za 1,19zł .
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
A to czyli jednak nie jest problem z moim internetem?
![]() Chociaz i tak nie zmienia faktu, że rossnett u mnie na tym internecie codziennie wolno chodzi...Tak samo jest z główną strona rossmanna i np kozaczkiem...Nie wiem czym to jest spowodowane ![]() Ja też o 4 kliknęłam i też mam nadzieje wygrać
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak..nie poszłam
![]() jest już lista nagrodzonych na rossnecie, długa że hohohohoho |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

, to dziś o 15.00

moja kumpela kupiła tę mgiełkę jak tylko pojawiła się ta seria, mówi, że straszne badziewie, jedynie niepotrzebnie obciąża włosy.

, muszę poczytać w KWC o podkładach i pudrach Maybelline'a

Więc kupiłam z jedwabiem, zobaczymy